Uudistunut Finlayson on oire kansallisesta masokismista

”Mä sattumalta törmäsin tähän viimesimpään pääkirjotukseen, joka tuli nyt huhtikuussa… siis semmonen ensimmäinen inhimillinen reaktio oli raivo. Että ei näin VOI kirjoittaa…

Kaikin ihmisyyden mittarein mitattuna tämä on väärin… Kylhän se oli semmonen äärimmäinen rasismi ja äärimmäinen fanaattisuus ja… ja… tavallaan totuuden vääristäminen… ja UUSIEN TOTUUKSIEN kaivaminen… ja sit tämmösen hämäräperäisen tutkimustiedon kautta pyritään todistamaan asioita toisiksi ku mitä ne on…

Et, tota, maailman yksinkertasin… Vois rinnastaa et jos sä näät että kadulla hakataan jotain toista ihmistä niin eksä mee väliin… Tässä oli vähä sama tunnelma että oli pakko tehdä jotain… Viimeinki joku uskaltaa yrityspuolellakin nousta puolustamaan heikompia [eli sionistisia miljardöörilobbaajia ja -poliitikkoja? Toim. huom.]…”

Näin vakuuttavin lausunnoin Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila perusteli Radio Helsingissä inhoaan Magneettimedian edustamia isänmaallisia arvoja kohtaan. ”Uusien totuuksien kaivaminen” kuvottaa, kun ne eivät vastaa ”avarakatseisuudellaan” ja ”suvaitsevaisuudellaan” rehentelevän Kurttilan ennakkoasenteita.

”Rasismista” syytetyt uuden paperilehtemme artikkelit puolestaan pohjautuvat samalle ”hämäräperäiselle tutkimustiedolle”, jota Helsingin Sanomatkin on referoinut. Ainut ero on siinä, että me emme sensuroi esimerkiksi maahanmuuttoon liittyvien tutkimusten poliittisesti epäkorrekteja tuloksia. Kurttilan lisäksi muun muassa Eva Biaudet ja Liisa Jaakonsaari ovat ottaneet avoimesti kantaa uutta paperilehteä vastaan. Hiljaista vastarintaa ovat tehneet myös suurten sanomalehtien toimittajat, jotka alkoivat välittömästi edistää Kurttilan kulttuurimarxilaista kampanjaa.

 

Kurttila ei edes lukenut kritisoimaansa lehteä

Radio Helsingissä puhunut Kurttila puolusti myös pakkomonikulttuurisuutta muistuttamalla, että esimerkiksi Finlayson ja Fazer ovat maahanmuuttajien perustamia yrityksiä. Kurttila ilmeisesti luuli tyrmäävänsä maahanmuuttoaiheiset artikkelit typerällä olkiukkoargumentillaan. Sen sijaan hän vain todisti, ettei hän edes lukenut lehteä, josta koko itkuvirsi alkoi. Karl Fazer ja James Finlayson olivat valkoisia työperäisiä maahanmuuttajia. Heidän saavutuksillaan ei voi perustella sitä, miksi Suomeen tuodaan esimerkiksi somaleja vastoin kansan demokraattista tahtoa. Paperilehden artikkelissa ”Vaatimus: suomalaistyöntekijät korvattava ulkomaisella halpatyövoimalla” aiheesta kirjoitetaan selkein sanoin:

”Dosentti Kyösti Tarvainen on kertonut esimerkiksi Norjassa tehdystä tutkimuksesta. Selvityksen mukaan kolme eri maahanmuuttajaryhmää eroavat radikaalisti toisistaan heidän taloudellisen vaikutuksensa osalta – länsieurooppalaiset, itäeurooppalaiset ja Euroopan ulkopuolelta tulevat ei-valkoiset.

’Heihin liittyvät keskimääräiset rahalliset tuotot valtiolle maahanmuuttajan koko elämän ajalta ovat:

ei-länsimainen maahanmuuttaja – 500 000 euroa (-4.1 milj. Norjan kruunua)
itäeurooppalainen maahanmuuttaja – 100 000 euroa (-0.8 milj. Norjan kruunua)
länsimainen maahanmuuttaja + 100 000 euroa (+0.8 milj. Norjan kruunua)'”

…Mutta ilmeisesti tämä on sitä paholaismaista ”uutta tietoa”, jolle ei ole sijaa Kurttilan avarakatseisessa ja vapaamielisessä Suomessa.

SomaliAbdiCaptainPhillipsMovie-500x287

 

Finlaysonin kyyninen julkisuustemppu

Tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen julkaisi eilen lehdistötiedotteen, jossa Kurttilan diivailua kutsuttiin tarkkaan harkituksi mediaspektaakkeliksi:

”Kurttila otti yhteyttä yhtiöömme jo viime keskiviikkona kysyäkseen Magneettimedia-ilmaisjakelulehden julkaisijasta. Kurttilalle kerrottiin, että Magneettimedia ei ole ollut J. Kärkkäinen Oy:n lehti enää noin puoleentoista vuoteen. Kurttilan kanssa oltiin valmiita käymään vuoropuhelua arvokysymyksistä, mutta tämä ei hänelle sopinut. Kurttila ei suostunut keskustelemaan aiheesta kauppakumppanin kanssa vaan kääntyi lehdistön puoleen ilmoittamatta asiasta meille etukäteen. Koska keskusteluyhteyden avaaminen yritysten välille ei ollut Kurttilan tavoitteena, oli Finlaysonin päätös mitä ilmeisemmin tarkkaan harkittu julkisuustemppu.

Mainosalalla uraa luonut Kurttila osti tuttavineen Finlaysonin viime vuonna ja on aktiivisesti muuttanut yhtiön julkisuuskuvaa vieden sitä liberaalimpaan suuntaan. Sen sijaan, että Kurttila olisi lopettanut yhteistyön J. Kärkkäinen Oy:n kanssa asiallisesti avoimen keskustelun päätteeksi, teki hän tapauksesta mediaspektaakkelin, jonka tavoitteena on vahvistaa Finlaysonin uutta Tom of Finland –brändiä lokaamalla entisen kauppakumppanin mainetta perusteettomilla syytöksillä.”

Kurttila ja Finlayson saivat välittömästi tiedotteensa julkistamisen jälkeen valtavasti huomiota. Tiedotetta siteerattiin yksityiskohtaisesti lehdistössä ja Kurttila pääsi mainostamaan yhtiötään ”uutisiksi” naamioituihin mainoksiin. Yleisradion toimittajat ottivat yhteyttä esimerkiksi Fiskarsiin ja Fingerpori-sarjakuvista tunnettuun Pertti Jarlaan ja tivasi, aikovatko nämä vetää tuotteensa pois Kärkkäisen tavarataloista.

Tänään Yle lisäsi vielä vettä myllyyn artikkelillaan ”Mikä saa sinut boikotoimaan kauppaa ja tuotteita?”. Lisäksi Yle painosti lehteä painattaneen Keskisuomalainen-yhtiön toimitusjohtajaa niin kauan, että tämä lopulta lupasi, ettei Magneettimediaa tulla enää painamaan, jos sisältö pysyy samana (1, 2). ”Me olemme median edustajia. Me emme sensuuria hyväksy kuin äärimmäisissä poikkeustapauksissa,” toimitusjohtaja totesi. Yle ja Keskisuomalainen eivät kuitenkaan kertoneet tarkalleen, mitkä uuden Magneettimedian artikkeleista ylittivät rajan. Teimmekö väärin, kun närkästytimme Suomen sionistit ja kulttuurimarxistit?

benetton2
Onko Finlaysonista tulossa Suomen Benetton?

benetton1benetton3finlaysonbenettonvertailu

 

Epäisänmaallisuus yhdistää

Hysteria on saanut lähes samat mittasuhteet kuin Pekka Haaviston taannoinen vaalikampanja. Liberaalit lehdet, kulttuuripersoonat ja yritykset tunnustavat avoimesti väriä. Ainut ero on siinä, että sävy on nyt aggressiivisempi. Nyt ei tsempata ”sydänten presidenttiä” vaan vainotaan väärinajattelijoita. ”Suvaitsevaisuus” on pelkkä kiertoilmaisu pakotetulle monikulttuurisuudelle ja julkiselle irstailulle.

Kurttila on tunnettu taustastaan Bob-mainostoimistossa, minkä vuoksi hän on ollut vuosia vasemmiston suosikkisylkykuppi. Bob on tullut tunnetuksi Kokoomuksen vaalikampanjoista, joista ehkä tunnetuin oli ”Työväen presidentti”. Bob on Kokoomuksen nousun merkittävin moottori ja sitä voi aiheesta syyttää Suomen historian surkeimmista pääministereistä, Alexander Stubbista ja Jyrki Kataisesta.

Julkisuustempullaan Kokoomus-Kurttila kuitenkin voitti viimein myös vasemmiston puolelleen. Ehkä tässä on aiempaa tiiviimmän yhteistyön siemen: vannovathan sekä vasemmisto että Kokoomuksen edustama liberaalioikeisto kansainvälisyyden ja vapaan liikkuvuuden nimiin. Mikäpä olisi epäisänmaallisempaa – ja siten poliittisesti korrektimpaa! – kuin Kokoomuksen häikäilemättömällä vimmalla ajama TTIP-vapaakauppasopimus? Vasemmisto koki jälleen kerran rökäletappion vaaleissa, joten Magneettimedian vastaisessa kampanjassa on ollut vahva marxistisen revanssin sivumaku.

Stubb oikealla.
Stubb saa kiittää menestyksestään Kurttilan mainostoimistoa.

 

Kuinka valtamedia reagoi

Tavarataloyhtiö Kärkkäisen vastine sai hyvin erilaisen vastaanoton kuin Kurttilan vuodatus. Kärkkäisen tiedotteesta uutisoi vain muutama lehti. Magneettimediaan liittyvistä kohuista yleensä erittäin vuolaasti uutisoivat Kaleva, Taloussanomat, Yle ja Etelä-Suomen Sanomat tuskin lainasivat vastineen varsinaista sisältöä. Piristävän poikkeuksen teki ilmaisjakelujulkaisu Oulu-lehti, joka antoi palstatilaa myös Finlaysonin hyökkäyksen kohteelle.

Hölmöimmän pohjanoteerauksen teki varmasti Keskusta-puolueen Suomenmaa-lehti pääkirjoituksessaan ”Hitleriläinen propaganda pitää torjua”. Myöskään Suomenmaan toimituksella ei ole tarkkaa käsitystä siitä, mitä Magneettimediassa on lukenut – he tietävät vain sen, että Magneettimedian tuomitsijoille on nyt luvassa roppakaupalla moraalisia irtopisteitä. Poliittinen korrektius on kuin lobotomia, sillä se riistää ihmisiltä kyvyn itsenäiseen ajatteluun.

Myös Suomenmaa reagoi poliittisesti epäkorrekteihin ärsykkeisiin refleksinomaisesti. Kun Hitleriä ei esitetäkään Chaplin-elokuvista tuttuna suuruudenhulluna karikatyyrinä tai Neuvosto-propagandan nihilistisenä joukkomurhaajana, tarttuvat ”suvaitsevaisuuden” inkvisiittorit (tai pikemminkin kuolaavat Pavlovin koirat) soihtuihinsa ja talikoihinsa. Suomenmaan mukaan esimerkiksi ”Miten Hitler päihitti työttömyyden ja elvytti Saksan talouden” on ”törkyartikkeli”, mutta Keskustan lehti ei koskaan kykene selittämään miksi. Kyse on reflekseistä ja ehdollistumisesta, ei kypsästä itsenäisestä ajattelusta.

Suomenmaan pääkirjoitus oli kuin sodanaikaisesta neuvostolehdestä.
Suomenmaan pääkirjoitus oli kuin sodanaikaisesta neuvostolehdestä.
Todellinen Hitler.
Todellinen Hitler.

 

Mitä rasismi on?

”Ruotsalaiset ovat gojimeista [juutalaisten käyttämä halventava termi ei-juutalaisista. Toim. huom.] huonoimpia. Ruotsalaiset ovat kansa, joka ei ole koskaan kyennyt ihmismäiseen käytökseen, vaan barbaarisuus on ohjelmoitu heidän geeneihinsä. Tämä johtaa siihen, että lähes joka ainoa ruotsalainen on potentiaalinen seksuaalirikollinen eivätkä ruotsalaiset osoita kunnioitusta juutalaisia ja muita kansoja kohtaan.

Ruotsalaiset käyttäytyvät kuin eläimet. Menen niinkin pitkälle, että sanon ruotsalaisten, olivat he sitten etnisiä tai kulttuurillisesti ruotsalaisia, olevan tuholaisia, inhottavia tuhoeläimiä. Kaikki ruotsalaiset olisi parempi hävittää maan kamaralta.”

Näin totesi hiljattain Ruotsissa asuva juutalainen vasemmistoaktiivi David Heden. Ruotsissa voi saada tuomion isonenäisen juutalaiskarikatyyrin piirtämisestä, mutta Heden ei saanut sanktioita raa’asta vihapuheestaan. Magneettimedia sai kymmenientuhansien eurojen tuomion artikkelista, jossa todettiin, että Israel-lobbaajat hallitsevat Yhdysvaltoja. ”Oikeuslaitoksen” ja valtamedian mukaan sionismikritiikki on rikollista törkyä, mutta juutalainen Heden käytti vain sananvapauttaan. Ehkäpä hänen inhoaan valkoista kantaväestöä kohtaan pidetään jopa ”oikeutettuna”. Tämä osoittaa kuinka harhaanjohtava koko ”rasismi” on terminä julkisessa keskustelussa. ”Rasisteja” voivat olla vain ne rotukysymyksistä puhuvat kansalaiset, jotka ovat eri mieltä eliitin kanssa.

Parhaillaan Yhdysvaltojen Baltimoressa on meneillään rotumellakka. Asetelma on aina sama kuin aiemmin: mustat tuhoavat, ryöstävät ja pahoinpitelevät – ja kaikesta syytetään valkoisia. Magneettimediaa vastaan usein hyökännyt Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta päästämällä ääneen mustia puolustelevan uskonnollisen johtajan: ”Me olemme joutuneet sietämään liikaa poliisin väkivaltaa ja rasismia. Näille nuorille pitäisi taputtaa käsiään. He eivät enää alistu, kuten edellinen sukupolvi. He haluavat oikeutta.”

Kuva: Valkoinen ”rasisti” alistamassa mustaa kansalaisoikeustaistelijaa Baltimoressa.

Yhdysvalloissa tehdään vuosittain noin 770 000 väkivaltaista mustien ja valkoisten välistä rikosta. Mustat ovat syyllisiä 85 prosentissa tapauksista, valkoisten osuus on 15 %. 33.6 % valkoisista raiskauksen uhreista on mustien raiskaamia. 0 % mustista raiskauksen uhreista on valkoisten raiskaamia. “Highlights from 20 Years of Surveying Crime Victims“ -tutkimuksen mukaan 90 % rasistisen rikollisuuden uhreista Yhdysvalloissa on valkoisia. Vuonna 2012 123 mustaa ja 326 valkoista kuoli Yhdysvalloissa poliisin luoteihin. Tämä siitäkin huolimatta, että tilastollisesti mustat syyllistyvät huomattavasti useammin vakaviin rikoksiin kuin valkoiset Amerikassa! (1, 2)

Mitä jos näistä tilastoista suivaantuneet valkoiset aloittaisivat rotumellakan Amerikan mustia vastaan? Kannustaisiko Helsingin Sanomat mellakoivia valkoisia, jotka ”eivät enää alistu” rasistisille mustille väkivaltarikollisille? Ei tietenkään. Liberaalin ja ”rasisminvastaisen” valtamedian mukaan valkoiset ovat aina syypäitä yhteiskunnan ongelmiin ja siksi Magneettimediakin teki väärin vaatiessaan valkoista Suomea. Ajankohtaista aihetta käsiteltiin tarkemmin uusimman paperinumeromme laina-artikkelissa ”Mikseivät valkoiset uskalla ajaa etuaan?”.

 

Kurttila ja ”seksuaalinen vapaus”

Olemme uutisoineet muun muassa pedofiliaan ja homoutta lobbaavasta juutalaistaustaisesta Larry Kramerista.
Olemme uutisoineet muun muassa pedofiliaa ja homoutta lobbaavasta juutalaistaustaisesta Larry Kramerista.

Lehdistötiedotteensa lopussa Kurttila puhuu lisäksi ”seksuaalisesta vapaudesta”. Julistus liittynee siihen, että lehdessämme julkaistiin kaksi pedofilian vastaista artikkelia: ”New York Times puolustaa pedofiileja” sekä ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia”. Artikkeleissa kävimme läpi muutamien vasemmisto- ja juutalaistaustaisten aktivistien ja ryhmien kieroutunutta ja vahvasti politisoitunutta suhdetta sukupuolisuuteen. Syksyllä puolestaan uutisoimme verkossa, että tunnettu ruotsalainen homoaktivisti oli joutunut vankilaan huumeista ja raiskauksista. Valtamedia ei paljoa aiheesta kirjoitellut, sillä sehän olisi voinut ruokkia ikäviä stereotypioita.

Kurttila ei kerro tarkemmin, mitä hän ”seksuaalisella vapaudella” oikein tarkoittaa. Mikäli se merkitsee hänelle perversioita esitteleviä julkisia marsseja, ”homojen oikeuksien” varjolla tapahtuvaa kulttuurin pornoistumista tai sukupuolivähemmistöjen terveysongelmiin liittyvien tutkimusten sensurointia, niin siinä tapauksessa käsityksemme ”vapaudesta” todellakin on erilainen.

Poliittinen korrektius ei saa estää meitä esimerkiksi kertomasta tutkimuksista, joiden mukaan pedofiilien joukossa on suhteettoman paljon homoseksuaaleja. Homot väärinkäyttävät huumeita ja alkoholia tilastollisesti paljon heteroita enemmän. He myös vahingoittavat itseään ja tekevät itsemurhan heteroita huomattavasti useammin. Erilaiset mielenterveysongelmat ovat tutkimusten mukaan paljon yleisempiä homojen joukossa. Ehkä tämä auttaa Kurttilaa ymmärtämään, miksi kaikki eivät koe hänen pakottamaansa Tom of Finland –Suomea omakseen?

 

Boikotoi Finlaysonia!

Kurttilan kannattajat väittävät, ettei valtamedian tukema boikottikampanja ole ajojahti tai edes hyökkäys sananvapautta vastaan. Tämä on sananhelinää. Kuinka liberaalit reagoisivat, jos Kurttila olisikin konservatiivi, joka vaatisi juutalaistuotteiden boikottia ja taloudellisen tuen katkaisemista maahanmuuttoa kannattaville sanomalehdille? Tietysti häntä syytettäisiin sananvapauden viholliseksi. Kurttilan edustama ”suvaitsevaisuus” toimii vain yhteen suuntaan.

Sananvapauden ja suomalaisen Suomen nimissä kehotankin kaikkia boikotoimaan Finlaysonin tuotteita, kunnes yhtiön omistajaporras vaihtuu!

 

E. S.

10 kommenttia

 1. Tämä maa ei ole se maa johon minä synnyin. Isoisäni (kumpainenkin) tappelivat kotinsa, uskontonsa ja isänmaansa puolesta. Sotien jälkeen he rakensivat, tekivät töitä, hankkivat perheillensä elatuksen ja kasvattivat pienistä kaspereistaan rehellistä väkeä. Isoäitini (kumpainenkin) opettivat taloudepitoa, neuvoivat ja opastivat huushollin pidossa, antoivat sen hellyyden ja rakkauden joka kuuluu lapsen elämään.
  Minun isäni ja äitini taistelivat kuin susilauma oman pesueensa puolesta opettaen rehellisyyden, kunnioituksen ja naapurista (en sano tietetahtoen sanaa lähimmäinen) välittämisen arvoja.
  Ilmeisesti minut kasvatettiin väärin. Tämä maa, jossa koen olevani muukalainen, on rakennettu valehtelemisen, varastamisen, perverssioiden, sortamisen ja hylkäämisen varaan. Tässä maassa juhlitaan sankareina semmoisia sutkeja jotka vie tikkarin lasten suusta ja muuttaa ulkomaille. Tämä maa on maa jossa vanha ihminen sullotaan jonnekkin käytävän nurkkaan kuolemaan omiin paskoihinsa; maa joka julistaa vapautta vaikka samaan aikaan tekee kaiken mahdollisen ja mahdottomankin lisätäkseen kontrollia. Minulle annetaan olla oikeus olla homo, lesbo, valehtelija, niskoillaeläjä, huijari, koijari, paskanjauhaja ja mitä ikinä, mutta minulla EI OLE OIKEUTTA olla rehellinen ihminen. Nämä hintinvitukkeet kiikuttaa minut linnaan ja koko oikeuslaitos on sitä mieltä että minä ajattelen väärin.
  Minun isänmaani, läntti nimeltä SUOMI, on hävitetty homolakanoihin minareetin varjossa. Mutta vielä minä elän ja hengitän, Minä tahdon ja haluan takaisin sen maan jota minä rakastan, Vittuun tämmöset kepustelijat ja muut tahkoaivot insinjörri kaavojensa kanssa. Me emme tarvitse ihmisiä jotka huuli pitkällään käyvät lipomassa euroopan sanonko mitä.
  Olen varmaankin väärässä, eikä ajatteluni ole oikeaa, joten viekää vanha karju hämeenlinnaan lusimaan. Mutta mieli ei muutu.

  Plusääni(66)Miinusääni(8)
 2. ”Parhaillaan Yhdysvaltojen Baltimoressa on meneillään rotumellakka. Asetelma on aina sama kuin aiemmin: mustat tuhoavat, ryöstävät ja pahoinpitelevät – ja kaikesta syytetään valkoisia.”
  For a long time I gave you the benefit of doubt. But your statement above and the statistics you have used do not tell the truth. Statistics do not lie; but when they are used wrong the person using them lies knowingly.
  Systemic racism exists here and in the United States. To pretend it doesn’t and to say it doesn’t exist makes one a racist. Police forces around the country (USA) regard black and Latino neighborhoods as hostile environments.
  Try being a black doctor in the middle of the night in any big city and catch a cab. If a black or white man walk through almost any security point together, guess which one gets stopped. (not the white)You know that through this Finlayson issue that you are being treated unfairly. Want to know what the difference is? This will be blown over in a week…but black people have to live this everyday of their life.
  Why didn’t you show the statistics about why people get sent to prison? Why don’t you research why the black protest? Take Ferguson, (let’s see what the studies will show in Baltimore) U.S. Justice Department found that the Ferguson government, police, municipal court, city hall, participated in ”unlawful” targeting of African-American residents for tickets and fines. These amounted to fines and fees would account for 23% of the budget of Ferguson.
  Yes, they have burnt cars, buildings, rioted and caused chaos. But do you want to know something else? Look at the white people doing exactly the same stuff after a championship or lose. Yes they are condemned for 3h on 24h cable. Why the double standard?
  Why don’t you write about Pennsylvania Supreme Court tossing out 4,000 (mostly black) convictions issued by a white judge? These are included in your quoted statistics.
  ”Vuonna 2012 123 mustaa ja 326 valkoista kuoli Yhdysvalloissa poliisin luoteihin.” No idea where you pulled this statistic. This year (2015) is the first year that police departments have to report all shootings. And BTW it is over 1 000 the closest estimate to the number killed by police.
  Write what you want, but stay away from racial issues. If I had more time, I would continue…

  Plusääni(15)Miinusääni(6)
  1. I don’t really have a clue why you’re typing in English on a Finnish site…

   Tyypillistä sentimentaalista liirumlaarumia ym. aivopieruja. Tälläkin sivustolla on hyviä artikkeleita näihin rotuasioihin liittyen, joissa tarkastellaan asiaa vähän tieteellisemmästä näkökulmasta, eikä höpötetä näkymättömästä ”rakenteellisesta rasismista” tms…

   Ilmeisesti valkoinen tuomari ei saisi tuomita mustaa rikoksentekijää? Lienee sanomattakin selvää, että päinvastainen tilanne ei ole mikään ongelma… Jos ottaa huomioon mustien vähäisen lukumäärän, keskimääräisesti heikon koulumenestyksen ja toisaalta suhteellisesti hyvin suuren osuuden rikollisista, lienee todennäköistä että mustia tuomareita on hyvin vähän suhteessa mustiin syytettyihin (tietenkin amerikanjuutalaisista elokuvista ja tv-sarjoista saa vähän erilaisen kuvan).

   Plusääni(9)Miinusääni(9)
 3. Minä ja perheeni boikotoimme Finlaysonia. Ensinnäkin olen aika vapaamielinen, sallin ihmisille uskonnonvapauden, silloin kun sitä ei syljetä silmilleni tai tuputeta tai yritetä käännyttää, vaan jokainen harrastaa sitä omassa rauhassaan, sallin ja siedin ennen homotkin, mutta nyt tämä Finlaysonin hormopornolakanakampanja oli meille viimeinen niitti. Minusta, meistä tuli homovastaisia ihan vain siksi, että sitä tuptetaan joka hiivatin tuutista ja nyt se mitä ei olisi pitänyt tehdä eli lastemme silmille läväytettiin pornoa ja vielä jonkun pervon ihmisyryhmän mielestä sallitusti, että kyseessä on suuri taitelija. Katsokaa niitä kuvia, mitä taidetta? En vaan näe siinä muuta kuin homojen loistavaa propagandaa. Kuvat on kai tehty aikakaudella, jolloin homous oli vielä rangaistavaa, en tiedä, mutta kauhulla odotamme mitä seuraavaksi.

  Tässä jutussa suurin virhe oli kuitenkin Kurttilan lapsellinen toiminta ja todellakin yritystoiminnan häirintä (toivottavasti lakimiehet tutkivat tarkoin sopimukset Kärkkäisellä, joiden verkkokaupan asiakkaaksi päätin ryhtyä tukeaksi kohtuuttoman ajojahdin keskelle joutunutta yrittäjää) oman huomion saamiseksi on härsiä toimintaa.

  Plusääni(21)Miinusääni(4)
 4. Löysimme Lahden Kärkkäisen noin vuosi sitten ja olemme matkanneet sinne useita kertoja vuoden aikana ostoksille, vaikka Helsingistä löytyisi kauppoja. Todella kiva kauppa. Edulliset hinnat,rauhallinen..ei alkoholisoituneita poloisia, pikku rosvoja tms nurkilla norkuilemasssa vrt Itis, hyvät alennukset sekä kattava valikoima ja omaa maahantuontia.

  Paras ostos kesällä oli sama teltta muualla 550 ja Kärkkäisellä pari sataa halvempi OVH. Boikotoikoon vain Finlayson, me ei. Kelpaa meille muutkin pyyhkeet ja lakanat.Päinvastoin.Entistä enemmän alamme tukea pieniä ketjuja pitääksemme yllä monimuotoisuutta. Sitä on turha isoista ostoskeskuksista löytää. Kaikussa samat putiikit.Ja varsinaiseen asiaan palatakseni. Ilman magneettimediaa olisimme jääneet monesta tiedosta paitsi ja pitäähän tässä maassa saada kirjoittaa. Onko pakko lukea jos ei miellytä? Ihan samoja tekstejä kyllä linkittää ulkomailla asuvat sukulaisemme, että tiedän, että ihan julkista asiaa muualla ovat.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Mikä saa ihmisen hyysäämään somaleita ja irakilaisia? (Kaksi pahiten työtöntä vähemmistöä Suomessa.) Sen on pakko olla yksinkertaisesti

  T Y H M Y Y S .

  No, nythän alkaa idiooteille Putous lauantaina. Nami-nami! TV:n ja radion olen sulkenut jo vuosia sitten, mutta Putousta katsottiin viime vuonna sen verran yhtä jaksoa, että huomasimme sen olevan n. viiden minuutin perusteella TÄYTTÄ PRO-HOMO-PAGANDAA—ei mitään muuta. Aika sairasta: se tulee kuitenkin parhaaseen nk. ”prime time” -aikaan ja koko perhe katsoo sitä. Sen kuuluisi olla viihdettä, mutta se onkin 100% HINTTIMYÖNTEISTÄ saastaa TÄYSIN PEITTELEMÄTTÖMÄSTI.

  Tänä vuonna varmasti taas miehet pukeutuvat naisiksi ja vice versa, ja kaikilla on niin vi-tun hau$kaa.

  Kutokaahan, suvakkivajakit, lisää niitä villasukkia ja leipokaa pullaa. Sota alkaa kohta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. ”Fingerpori-sarjakuvista tunnettuun Pertti Jarlaan”

  Tuohan on täyttä paskaa. Se on ”hauska”, koska se on HS:ssa. Mies on täysi klovni ja leuaton paskasäkki.

  ”Hysteria on saanut lähes samat mittasuhteet kuin Pekka Haaviston taannoinen vaalikampanja. Liberaalit lehdet, kulttuuripersoonat ja yritykset tunnustavat avoimesti väriä.”

  Se väri on ruskea.

  ”Kyse on reflekseistä ja ehdollistumisesta, ei kypsästä itsenäisestä ajattelusta.”

  100% totta. Yö on pimeä päivä näiden saastojen ”logiikalla”.

  ”Ruotsissa voi saada tuomion isonenäisen juutalaiskarikatyyrin piirtämisestä”

  Hehän OVAT is isonenäisiä ja hörökorvaisia. Heitä on montaa mallia, mutta perusominaisuudet löytyvät AINA. Yksi tyyppi on sarjakuvarottamainen; esim. Ben Zyskowicz, Theodore N. Kaufman etc.

  ”—sukupuolivähemmistöjen terveysongelmiin liittyvien tutkimusten sensurointia”

  Tieteellisesti todistettuja faktoja ko. piirien HUOMATTAVASTI korkeammat mielenterveys- ynnä muut ongelmat (mm. AIDS). Onko homous itsessään mielenterveydellinen vääristynyt seksuaalipersoonallisuuden ilmentymä? Mielenkiintoinen aihe. Mistä homous johtuu?

  ”— tutkimuksista, joiden mukaan pedofiilien joukossa on suhteettoman paljon homoseksuaaleja”

  Juutalaisten keskuudessa seksuaaliperversiot ovat myöskin HUOMATTAVAN korkeasti edustettuna.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat