Gazan kansanmurha traumatisoi: Israelissa sotilaiden itsemurha-aalto

Israelin historia on verisen terrorin jatkumoa, ja sotarikoksilla on kauaskantoisia vaikutuksia jopa sionistien mielenterveyteen. Israelilaisen Maariv-sanomalehden mukaan muutamat gazalaissiviileitä kesällä murhanneet juutalaissotilaat ovatkin päätyneet itsemurhaan.

Itsensä tappaneet juutalaiset kuuluivat ”eliittijoukkona” pidettyyn Golanin prikaatiin, joka on tehnyt vuosikymmenten ajan iskuja Israelin naapureita vastaan. Israelin armeija ei tapansa mukaan ole uskaltanut kommentoida sanomalehtien karmaisevia uutisia sotilaiden mielenterveysvaikeuksista. Pelkästään vuonna 2013 kahdeksan juutalaissotilasta tappoi itsensä psykologisen paineen murtamina.

Israel aloitti kesällä hyökkäyksen Gazaan, sillä se tahtoi rangaista palestiinalaisia Hamas- ja Fatah-puolueiden tekemästä sovusta. Juutalaiset pommittivat siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”.

Israelin murhaama "palestiinalaisterroristi".
Israelin murhaama ”palestiinalaisterroristi”.

Israelin johtajat eivät olet kiinnostuneet sotilaiden mielenterveydestä, vaan vaativat seuraavaksi hyökkäystä Iraniin. Apunaan Israel aikoo käyttää julmuudestaan tunnettua ääri-islamistista ISIS-järjestöä. Benjamin Netanjahu hyökkäsi sanallisesti Irania vastaan YK:n yleiskokouksessa maanantaina. Netanjahu huusi newyorkilaisyleisölle, että Iran on selvästi ISIS-järjestöä vakavampi uhka. Oikeassa israelilaisjohtaja oli toki todetessaan, ettei ISIS ole koskaan hyökännyt Israelia vastaan – ovathan Al-Qaidan ja ISIS:n kaltaiset järjestöt sionistirahalla perustettuja. Juutalaisvaltio ei ole nähnytkään tarpeelliseksi lähettää sotilaitaan taistelemaan ISIS-joukkoja vastaan, jotka murhaavat ja raiskaavat siviileitä esimerkiksi Irakin ja Syyrian alueella.

Iranilainen Press TV julkaisi viime viikolla videomateriaalia, joka todistaa, että ääri-islamistit saavat työskennellä rauhassa Israelin miehittämillä Golanin kukkuloilla. Ainakin 1 300 taisteluissa haavoittunutta islamistiterroristia saavat hoitoa Israelin sairaaloissa. Kansainvälinen yhteisö ei ole tuominnut Israelia terrorismin tukemisesta. Sionistit tukevat terroristeja heikentääkseen Iranin, Syyrian ja Hizbollahin asemaa alueella.

Hizbollah taistelee sionistien terrorismia vastaan useiden valtioiden alueella.
Hizbollah taistelee sionistien terrorismia vastaan useiden valtioiden alueella.

Israel käyttää ääri-islamistista Al-Qaidaan kuuluvaa Al-Nusran rintamaa raja-alueidensa kilpenä sionisminvastaista vapaustaistelujärjestö Hizbollahia vastaan. Samalla Israel antaa käytännöllisen tukensa terrorismille ja ääri-islamistien julmalle väkivallalle ”vääräuskoisia” vastaan. Tukemalla terrorismia Israel myös pakottaa Yhdysvallat lisäämään sotilaallisia iskujaan Syyrian alueelle. Juutalaisvaltion tavoitteena on luoda mahdollisimman paljon kaaosta ja väkivaltaa Syyriaan, jotta Bashar Al-Assadin sionisminvastainen hallitus lopulta kaatuisi.

Press TV

4 kommenttia

 1. Miten voitte julkaista näin valheellista propagandatekstiä…! Tämä on siis todella törkeätä juutalisvihan lietsomiseen tähtäävää propagandaa, kuin ennen muinoin Saksassa! Aina vain ja edelleen, mitä Magneettimedia näin harjoittaa. Voi teitä ihmiset, jos uskotte kaikki nämä Israelin vastaiset valheet joita tällä syötetään…! Tosin saatanallisen taitavasti laadittujahan nuo ovat, niin että jutut ovat jopa tottakin suurelta osaltaan. Mutta kaikki se negatiivinen, mitä kirjoitatte täällä, on vähintäänkin rajusti liioiteltua ja toisaalta esim. ne seikat, tässä tapauksessa, joiden valossa Israelin -puolustautumisoperaatio- Hamasin terrorismia, jo kauan jatkunutta ja suunnitteilla olevaa mm. aseistautumista vastaan, oli täysin oikeutettua. Ja Israel oli sen, oman turvallisuutensa takia, suorastaan pakotettu tekemään.

  Ai että miksikö oli pakko?
  -No ihan vain pelkästään siitäkin syystä, että summittaisten jo vuosia jatkuneiden raketti-iskujaen määrä vain lisääntyi, sen lisäksi, miten Hamas raukkamaisesti ensin kaappasi ja sitten tappoi, kolme teini-ikäistä nuorta Isrelin alueelta. Kauankohan, yleensä minkään maan, joka kansalaisiaan tahtoo suojella ja heidän turvallisuudestaan on huolissaan, muka pitäisi sellaista terrorismia sietää, ihan vain ns. tumput suorina, odottamassa, milloin terroristijohtoisen naapurin, Gazan massiivisen tunneliverkoston kautta ja käyttöön perustuvaksi aiottu, ennennäkemätömän veriseksi suunniteltu ja aiottu isku Israelin puolelle olisi ollut toteutettamista vaille valmis…??? Ja ajankohdaksi olivat tod.näk. tähdänneet about näitä aikoja… Siitä kai olisitte iloinneet sitten…??? Silloin, jos sellainen tullaan jossain vaiheessa näkemään, maailma tulee näkemään myös sen, miten siviilejä ei säästetä yhtään (kuten Israel -pyrkii- tekemään), jos sellaisen, johon koko aja pyrkivät, pääsevät vielä tekemään…

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Mielestäsi satojen lasten murhaaminen on oikeutettua, jos Hamasista itsenäinen ryhmä kaappaa muutaman teinin? Siinä tapauksessa koko Israel pitäisi räjäyttää ydinpommilla, sillä Israel kaappaa ja murhaa tuhansia palestiinalaisia mielivaltaisesti.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Kouluihin ja sairaaloihin suunnatut Hellfire-ohjusiskut ovat terroria. Piste. Niitä on turha puolustaa. Herra Koivisto istuu nyt alas ja miettii oman kuntansa koulua täynnä lapsia.

   Sitten herra Koivisto visualisoi, kuinka maamme vallannut armeija lähettää bunkkereissa istuen meidän lapsiemme kouluihin ohjuksia. Herra Koivisto sitten tämän visualisoinnin jälkeen kirjoittaa tänne, kuinka tämän ohjuksen lähettäminen oli perusteltua. Kiitos.

   Lisäksi, herra Koivisto, Israel rakentaa teitä, joilla kulkeminen on sallittua vain juutalaisille. Onko tämä herra Koiviston mielestä sopivaa? Tienkäyttäjän pitää olla juutalainen.

   Eikä tässä vielä mitään, herra Koivisto. Tämä on vasta alkua.

   Länsimedia on uutisoinut viime aikoina, kuinka ”Israelin armeija tappoi epäillyt palestiinalaiset”.

   Minä kysyn herra Koivistolta nyt: Haluaako herra Koivisto elää maassa, jossa ARMEIJA TAPPAA EPÄILLYT ilman oikeutta oikeudenkäyntiin? Haluaako tosiaan?

   Mitä mieltä herra Koivisto olisi siitä, jos Suomen armeija tappaisi vastaantulevat somalit ns. epäiltyinä? Olisiko tämä sopivaa? Jos ei, niin miksi Israelin armeijan toimet ovat puolusteltavissa?

   Herra Koivisto on hyvä ja vastaa. Kiitos.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Niin ja kaiken tappamisen lisäksi Israel on varastanut Palestiinalaisten maat ja vedet, niin onko ihme että palestiinalaisilla on hermo kireällä?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat