George Soros – Ukrainan keskuspankin seuraava johtaja?

Noin vuosi sitten alkaneiden Ukrainan levottomuuksien jälkeen maan johtoon on kavunnut suuri joukko upporikkaita länsimielisiä juutalaisia. Nyt liberaalista juutalaismiljardööri George Sorosista kaavaillaan Ukrainan keskuspankin johtajaa.

Muun muassa Ukrainan presidentti, entinen ammattirikollinen Petro Porošenko, varapääministeri Volodymyr Groysman ja Dnipropetrovskin kuvernööri Ihor Kolomoiskyi ovat juutalaisia. Israel on julkisesti osoittanut tukeaan Ukrainan hallitukselle, kun uutisia johtajien valinnoista on kantautunut maailmalle.

Ukrainan televisiokanava 112 on haastatellut Porošenkon lähipiiriä sekä parlamentin jäseniä ja tiedustellut, kenestä voisi tulla maan keskuspankin seuraava johtaja. Useat vastaajista uskovat, että juutalaisten määrä tulee vain lisääntymään Ukrainan johdossa – lukuisia kansantalouksia vahingoittanut valuuttaspekuloija George Soros oli monien vastaus. Toinen vahva ehdokas on kansainvälisen valuuttarahaston entinen johtaja, juutalainen Dominique Strauss-Kahn. Yhteensä ehdokkaita on viisi ja osa heistä työskentelee tällä hetkellä Yhdysvaltain keskuspankissa. Vuodesta 1987 lähtien keskuspankin johtoon on nimetty ainoastaan juutalaisia (Greenspan, Bernanke, Yellen).

George Soros (todelliselta nimeltään György Schwartz) tunnetaan etenkin Open Society Institute –järjestöstään, joka rahoittaa erilaisia liberaaleja kampanjoita länsimaisen kulttuurin juutalaistamiseksi. Sorosin sydämen lähellä ovat olleet esimerkiksi liberaali huumepolitiikka, homokulttuuri, feminismi, vapaa maahanmuutto länsimaihin, sionismi ja prostituutio. Sorosin on usein todettu vahvistavan stereotypiaa juutalaisista ”harmaana eminenssinä”, jotka pyrkivät muuttamaan yhteiskuntaa lahjomalla valtaapitäviä. Jo keskiajalla Euroopassa tunnettiin ilmiötä selittävä jiddišinkielinen termi ’shtadlanut’.

 

APA

3 kommenttia

 1. EI OLE VENÄJÄ JA KIINA JUUTALAISTEN VALLAN ALLA!! PISTÄKÄÄ TODISTEITA!! He ovat menettämässä otettaan ympäri mailman! Venäjä teki oman maksu järjestelmän joka onkuin swift maksu järjestelmä ym!! Visa ja mastercard syrjäytetty, koska ovat juutalaisten vallan alla!!

  Eivät halua aiheuttaa sotaa koska tällä kertaa toisella puolella on oma rahoittaja eli eivät voi päättää sodan lopputulosta niin kuin hitlerille tehtiin!!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Ainakin Venäjän nykyjohto on Neuvostoliiton jäljiltä edelleen talmud juutalaisten vaikutuksessa. Ja Venäjän ja Kiinan pankkijärjestelmä kuuluu yksityistä rikollista keskuspankkikartellia hallinnoivaan BIS:iin.

   Päätellen myös siitä, että edelleen holohölöä edistetään noissa maissa ja revisionismi kielletään myös nykyvenäjällä. Neuvostoliiton ja Kiinan totalitarismin uhrien, eli kymmenien miljoonien murhattujen kristittyjen kohtaloa kommunismin aikana ei ihmeemmin tutkita, vaan tapahtumia peitellään. Missä museot bolsevismin uhreille ? Missä tutkimukset Gulag-leirien uhrimääristä ?

   http://justice4germans.com/2013/07/15/historical-revisionism-under-attack-in-russia-the-russian-bear-covering-up-its-own-bloody-tracks-by-hans-krampe/

   http://grizzom.blogspot.fi/2014/09/putin-outlaws-jewish-holocaust-denial.html

   http://grizzom.blogspot.fi/2014/09/president-putin-signs-law-criminalizing_29.html

   http://www.spingola.com/Putin.html

   http://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/15/kiinan-juutalainen-historia/

   Hedelmistään puu tunnetaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Valeoppositio valehtelee Hitlerin rahoituksesta ja mainostaa Putinia. Koska Venäjällä on myös juutalaisvalta ja siis Brics ja muut systeemit vain muita juutalaisia, voi näennäistä vastakkain asettelua esittää. Kuten kommunismin huijaus.

   Putin edustaa kommunismia, N-liittoa avoimesti ja juutalaisia. Tämä oli juutalaisille kauhistus:

   http://totuusbloki.wordpress.com/2014/12/28/tarkastelussa-kansallissosialistisen-saksan-25-kohdan-ohjelma/

   Sodan lopputuloksen ratkaisivat vihollisten soluttama Wehrmacht ja Lännen tuki kommunismille. Ei mikään rahoitus Saksan suhteen. Juutalaiset lovat N-liiton ja pyörittivät sitä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat