Halla-aho vahvisti tukevansa ääri-islamistista Saudi-Arabiaa

Uutisoimme viime viikolla, että ”islam-” ja ”maahanmuuttokriitikkona” ääniä kalasteleva Jussi Halla-aho tukee EU-parlamentissa maailman vaarallisinta ääri-islamistivaltiota.

Perussuomalaisten sionistisiipi tukee Saudi-Arabiaa siitä huolimatta, että valtio on ISIS:n ja al-Qaidan kaltaisten terroristijärjestöjen tärkein sotilaallinen ja ideologinen tukija. Saudi-Arabia rahoittaa myös moskeijahankkeita ympäri maailmaa radikalisoidakseen esimerkiksi Euroopassa asuvia muslimimaahanmuuttajia.

Sionistit tukevat Saudi-Arabiaa siksi, että maan tukemat terroristijärjestöt käyvät aseellista taistelua esimerkiksi Israelin vihaamaa Syyrian nationalistihallintoa vastaan. Useat Halla-ahon entiset tukijat ovat kysyneet, eikö ”Mestariksi” kutsutun maahanmuuttokriitikon tulisi tukea nationalisteja ääri-islamistien sijaan.

Magneettimedian alkuperäisen uutisen jälkeen useat perussuomalaiset aloittivat vastapropagandakampanjan, jossa esimerkiksi väitettiin, että tarjoamamme lähteet olivat joko valheellisia tai harhaanjohtavia: ”Tietenkään Halla-aho ei voisi tukea ääri-islamisteja!”

hallaaho isis saudiarabia 1halla aho isis saudi arabia

Halla-aho ei tahtonut aluksi kommentoida

Halla-aho itse ei aluksi tahtonut kommentoida uutistamme, vaikka useat maahanmuuttoa vastustavat suomalaiset ottivat häneen suoraan yhteyttä. Kun MV-lehti uutisoi aiheesta alkuviikosta, tunsi Halla-aho, että hänen oli lopulta pakko ottaa kantaa kiusalliseen aiheeseen.

Facebook-seinällään uutista kommentoinut europarlamentaarikko yritti vähätellä koko aihetta sarkastiseen tyyliinsä ja antaa ymmärtää, että puhe sionistien ja ääri-islamistien yhteistyöstä on jonkinlainen naurettava salaliittoteoria. Kuitenkin jopa YK on vahvistanut Israelin ja ISIS:n yhteistyön.

Halla-aho ei halunnut kommentoida EU-parlamentin äänestystä ensimmäisessä aihetta koskeneessa viestissään. Kun keskustelu eteni, päätti hän lopulta julistaa, että hän todellakin tekee politiikkaa Saudi-Arabian hyväksi: ”Minä ja ECR äänestimme ’ei’ päätöslauselmalle, jossa monen muun asian ohella vaadittiin aseidenvientikieltoa Saudi-Arabiaan.”

Toisin sanoen perussuomalaisten tärkein ”islamkriitikko” tahtoo varmistaa, että ääri-islamisteilla on tulevaisuudessakin aseita, joilla tuhota nationalistihallituksia, terrorisoida ulkomaita ja synnyttää pakolaisvirtoja Eurooppaan.

 

Lue myös: Miksi perussuomalaiset tukevat ääri-islamisteja?

1 kommentti

  1. Pahempaa vielä on se, että persut ja Hallis tukevat Israelia ja Mossadia, joka vastaa kaikista terrori-iskuista Jewroopassa. He tukevat suomalaisten ja eurooppalaisten päävihollista, joka vihaa heitä ja kristinuskoa yli kaiken. He tukevat vihollista, jotka tuovat islamia Suomeen ja mamumassoja ja kaikkea kommunismia. Tietenkin he tukevat epäsuorasti myös ääri-islamia, koska isäntänsä niin määrää ja kyse on Israelin touhujen tukemisesta ja Usraelin.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat