Helsingin homolobbaukseen kyllästyttiin – ”sateenkaariportaat” maalattiin vitivalkoisiksi

Uutisoimme eilen siitä, kuinka homolobby Suomesta Britanniaan asti on muuttunut kuluneiden vuosien aikana yhä röyhkeämmäksi ja vaarallisemmaksi etenkin lasten kannalta. Kehitys on herättänyt myös vastareaktiota – viimeksi Helsingissä, jossa kulttuurimarxistien ”sateenkaariportaat” saivat uuden maalipinnan.

Valtamedia uutisoi tällä viikolla tohkeissaan rappiotaideprojektista, joka toteutettiin Helsingin veronmaksajien kustannuksella. Lenkkeilijöiden suosimat Malminkartanon portaat maalattiin sateenkaaren väreihin kulttuurimarxismin kunniaksi.

Yleisradio haastatteli monikulttuurisin voimin toteutetun projektin vetäjää Maj-Britt Huovilaa, jonka poliittiset motiivit eivät jääneet kenellekään epäselviksi: ”Ajattelin räsymattoa, monikulttuurisuutta ja pridea. Siihen raidan symboliikkaan liittyvät nämä kaikki.”

Kaikkia teema ei ilahduttanut. Pridessa marssitettiin tänäkin vuonna viattomia lapsia samassa seurueessa aikuisten sadomasokistihomojen kanssa. ”Monikulttuurisuus” on puolestaan johtanut raiskausten ja muiden väkivaltarikosten räjähdysmäiseen kasvuun.

Kuva Helsingin Pride-marssilta 2017.
Kuva Helsingin Pride-marssilta 2017.

Miksi Helsingin kaupunki ylipäätään suostui kustantamaan poliittisen propagandaprojektin? Eikö samalla rahalla olisi kannattanut lyhentää vaikkapa leipäjonoa?

Onneksi pääkaupunkiseudulla asuu edelleen myös tervejärkisiä suomalaisia, sillä sateenkaariportaat kokivat viime yönä ansaitsemansa kohtalon – ne maalattiin vitivalkoisiksi!

Valtavirtainen valemedia Helsingin Sanomat pöyristyi tempauksesta ja yritti leimata sen rikolliseksi vandalismiksi. Valtamedian mukaan kulttuurimarxisteilla on yksinoikeus sotkea julkinen tila omalla poliittisella materiaalillaan. Yhä useampi suomalainen on kuitenkin valmis ilmaisemaan eriävän mielipiteensä!

 

Lue myös: Pride – koko perheen juhla?

7 kommenttia

 1. On se niin ihanaa joidenkin mielestä kun paska ja nivea haisee julkisilla paikoilla,jo yksin raamattu kieltää samaan sukupuoleen sekaantumisen joka on sairasta.

  Plusääni(31)Miinusääni(4)
  1. Raamattu on ihmisten kirjoittama ja juutalaisuutta, väkivaltaa, insestiä ja muuta sairasta kamaa tihkuva opus. Kukaan vähänkään ajatteleva henkilö ei usko tuohon sairaaseen tekeleeseen. Teidän hihhuleiden sairas vihanne homoja kohtaan on iljettävää, mutta onneksi siihen tulee muutos. Kristittyjä on maailmassa yhä vähemmän, ja kun viimeinenkin kristitty kuolee pois, homofobia ja vanhoilliset, taantumukselliset arvonne kuolevat mukananne.

   Haluaisin kirjoittaa raamatusta ja kristityistä paljon jyrkemmän kommentin, mutta luulen että toimitus ei julkaisisi sitä.

   Plusääni(6)Miinusääni(11)
   1. Sinulta on tainnut mennä ohi ne tosiasiat ja tilastot joiden mukaan ”uskovaisilla” on huomattavasti suuremmat perheet kuin ateisteilla. Eli asia on juuri toisinpäin kuin kirjoitit. Ateistit tulevat kuolemaan pois ja ovat jo nykyään tilastojen mukaan vehenemään päin. Uskovat perivät maan, joko kristityt tai muslimit. Nykytahdilla valitettavasti näyttää siis siltä, että lestadiolaiset (ja muslimit) tulevat olemaan viimeiset suomalaiset kun uskonnottomat ovat irstailleet itsensä sukupuuttoon.

    https://blogs.scientificamerican.com/bering-in-mind/gods-little-rabbits-religious-people-out-reproduce-secular-ones-by-a-landslide/

    https://www.mercatornet.com/demography/view/will-atheists-soon-die-out/19876

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
 2. HOMOJA JA LESBOJA ON OLLUT NIIN KAUAN ,KUN IHMISIÄKIN..siinä on sielu väärässä ruumiissa.

  Plusääni(2)Miinusääni(6)
 3. Perseelle menee tämä humanistien yhdenvertaisuushöpötys, on siinä lapsilla miettimistä miten nämä giggelipariskunnat vaan perheitä tekevät. Sonnit naivat karsinassa ei ihmiset.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Toivon että portaat pysyvät valkoisena.Veronmaksajilta ei ollut kysytty saako homoportaita tehdä?

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 5. Sinulta on tainnut mennä ohi ne tosiasiat ja tilastot joiden mukaan ”uskovaisilla” on huomattavasti suuremmat perheet kuin ateisteilla. Eli asia on juuri toisinpäin kuin kirjoitit. Ateistit tulevat kuolemaan pois ja ovat jo nykyään tilastojen mukaan vehenemään päin. Uskovat perivät maan, joko kristityt tai muslimit. Nykytahdilla valitettavasti näyttää siis siltä, että lestadiolaiset (ja muslimit) tulevat olemaan viimeiset suomalaiset kun uskonnottomat ovat irstailleet itsensä sukupuuttoon.

  https://blogs.scientificamerican.com/bering-in-mind/gods-little-rabbits-religious-people-out-reproduce-secular-ones-by-a-landslide/

  https://www.mercatornet.com/demography/view/will-atheists-soon-die-out/19876

  Plusääni(3)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat