Suomen raiskaustilastot kasvavat edelleen räjähdysmäisesti – valtamedia ei kerro syytä

Muun muassa Karjalainen ja Helsingin Sanomat uutisoivat tänään, että Suomen raiskaustilastot ovat jatkaneet rumaa kasvuaan. ”Poliittisen korrektiuden” vuoksi lehdet eivät tietenkään kirjoittaneet hälyttävän kehityksen syistä.

Lehtien mukaan raiskaukset lisääntyivät peräti kolmanneksella alkuvuonna. Vakavien seksuaalirikosten määrä on moninkertaistunut kuluneiden vuosien aikana. Lehdet kirjoittivat:

Alkuvuonna kirjattiin raiskauksia yli 32 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna samaan aikaan, käy ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.”

”Alkuvuonna raiskauksia ilmoitettiin 330 kappaletta. Lisäksi ilmoitettiin 220 muuta seksuaalirikosta, joista vajaat sata oli seksuaalista ahdistelua.”

Vaikka kehitys on traagista, ei valtamedia tahdo kaivautua lainkaan ongelmien alkujuurille. Kansalaisten annetaan ymmärtää, että raiskaukset ovat kuin jonkinlainen luonnonvoima, joita ei voi estää poliittisella päätöksenteolla.

Vuosi sitten lehdistö ja poliisi joutuivat kuitenkin myöntämään, että raiskaustilastojen piikit johtuvat nimenomaan avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta.

Kirjoitimme aiheesta 2016, jolloin Suomen raiskaustilastot kolminkertaistuivat muutamassa kuukaudessa Euroopan pakolaiskriisin vuoksi: ”Seksuaalirikollisuus jo kolminkertaistunut pakolaiskriisin myötä Suomessa!

”Savon Sanomat uutisoi tänään, että poliisin kirjaamien seksuaalirikosten määrä on kolminkertaistunut edelliseen vuoteen nähden.”

Lehti myöntää, että ainut konkreettinen selitys hämmästyttävälle kehitykselle on se, että hallitus on päästänyt maahamme viimeisen vuoden aikana ennätysmäärän laittomia tunkeutujia.”

Poliisi ei ole huolissaan järjestäytyneistä raiskauksista vaan maahanmuuttokriittisyydestä

Monikulttuurinen seksuaalirikollisuus eroaa kotimaisesta paitsi yleisyytensä myös luonteensa vuoksi. Suomeen saapuneet ”turvapaikanhakijat” ovat esimerkiksi etukäteen suunnitelleet joukkoraiskauksia, kuten Karjalainen uutisoi eilen.

Suomen poliisi on tehnyt parhaansa tappaakseen aiheeseen liittyvän kansalaiskeskustelun aloittamalla uusia sananvapauden ja kansallismielisyyden vastaisia hankkeita. Poliisijohto tekee kaikkensa, jotta Suomen rajat pidettäisiin auki raiskaajille.

Sen sijaan, että poliisi olisi ottanut julkisuudessa kantaa monikulttuuriseen raiskausepidemiaan, pyrkii virkavalta pelottelemaan maahanmuuttokriitikot hiljaisiksi uuden ”vihapuhetutkintaryhmänsä” avulla.

Poliisihallitus tiedotti tiistaina uudesta ”vihapuhetutkintaryhmästä”, joka on sijoitettu – usko tai älä – poliisin ”vakavan rikollisuuden tutkintayksikköön”. Tutkintaryhmä valvoo poliittista Internet-keskustelua tunnistaakseen ja hiljentääkseen toisinajattelijat.

Poliisihallitus kertoi olevansa huolestunut erityisesti maahanmuuttovastaisten ”ryhmien rekrytointikampanjoista”, joita uutiset moninkertaistuvista raiskaustilastoista eittämättä tehostavat.

Raiskausten sijaan poliisi pyrkii siis estämään maahanmuuttovastaisten järjestöjen värväyskampanjat.

 

Lue myös: Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta

3 kommenttia

 1. Ranskan presidentinvaaleista.

  Valhemedia, eli perinteiset mediahuorat kuten YLE, HS ym. suitsuttavat sätkynukke Macronia.

  Macron tietää Ranskalle lisää velkaa ja lisää raiskauksia jos hänestä tulee presidentti. Näin yksinkertaista se on.

  Le Pen tietää Ranskalle lisää mellakoita – jotka toivottavasti yltyvät vallankumoukseksi ja vallasta niistetään kaikki ne jotka ovat olleet osallisia Ranskan ja Euroopan mädätyksessä.

  Macron on pankkien ja Rotschildien ikioma sätkynukke. Kuminen vappunaamari. Jos joku yleisöstä kykenisi osumaan häneen hyppypotkulla se olisi onnenpotku Ranskalle.

  On perusteltua epäillä että ensimmäisellä kierroksella on tapahtunut vaalivilppiä. On mahdotonta uskoa että tämä Macron joka nousi kuin tyhjästä johtoon vaaleissa olisi oikeasti saanut näin paljon ääniä. Jokainen täysipäinen tietää että vaaleja ei yleensä ratkaise äänestäjät vaan ne jotka laskee äänet. Näin se menee.

  Macronissa yhdistyy kaikki se vastenmielinen petollisuus mikä on mädättänyt Eurooppaa koko sodan jälkeisen ajan. Kulissimies joka on tehnyt diilin paholaisen kanssa. Ostettu maanpetturi. Macron tarjoaa Ranskaa pankkien entistä tiukempaan kuristusotteeseen.

  Sanomattakin on selvää että Macron on vapaamuurari, eikä kukaan pääse Rothschildien pankkiiriksi tai Ranskan finanssiministeriksi ellei hän anna persettä ja ota suihin näiltä.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat