Helsingissä poliisi kannusti suojautumaan pakolaisilta turvasumutteella

Kansallinen Vastarinta raportoi tänään Helsingin Pitäjänmäessä pidetystä vastaanottokeskusaiheisesta infotilaisuudesta. Poliisin ohjeet paikallisille suomalaisnaisille ovat kylmääviä.

Pakolaisista puhuneen poliisin ohjeet vastaanottokeskusten lähistöllä asuville suomalaisille eivät olleet omiaan parantamaan turvallisuudentunnetta:

”Myöhemmin sama poliisi myös kertoi, että ihmisten kannattaisi turvautua esimerkiksi turvasumutteilla, pitämällä avaimia valmiiksi kädessä ja olemalla valmiita soittamaan heti eteenpäin, jos joku ahdistelee.

Tätäkään turinaa ei jatkettu perustelemalla, miksi suomalaisten pitäisi kotimaassaan pelätä yhtään ketään. Mikäli pakolaiset ovat täysin harmitonta ja rauhaarakastavaa porukkaa, miksi poliisi kehottaa valkoisia naisia kantamaan turvasumutetta mukana?”

Kansallinen Vastarinta kertoo, että paikalla oli myös kaksi irakilaista maahanmuuttajaa, jotka molemmat olivat jättäneet perheensä sodan runtelemaan maahan ja luikkineet itse Eurooppaan. Toinen irakilaismiehistä oli ammattisotilas ja toinen turvallisuusalan ammattilainen.

Poliisin hälyttävistä turvallisuusohjeista ja paikalla olleiden ”pakolaisten” taustoista huolimatta paikallisille vakuuteltiin, ettei vastaanottokeskuksista aiheudu harmia paikallisille. Sitä paitsi, ”tekeväthän suomalaisetkin rikoksia”.

 

Raiskausyritys Salossa

Helsingin poliisin neuvojen soisi tavoittavan myös muiden kaupunkien kantasuomalaiset. MV-lehti uutisoi tänään Salossa tapahtuneesta järkyttävästä monikulttuurisesta seksuaalirikoksesta.

Viime lauantaina hieman puolenyön jälkeen maahanmuuttaja hyökkäsi torigrillille kävelleen suomalaisnaisen kimppuun ja yritti pakottaa tämän suuseksiin.

Klikkaa suuremmaksi.
Klikkaa suuremmaksi.

Raiskausta yrittänyt ei välittänyt naisen vastustelusta vaan jatkoi tämän kourimista. Maahamuuttaja lähti karkuun vasta, kun uhri sai potkaistua häntä kunnolla. Raiskausyrityksestä on tehty uhrin mukaan rikosilmoitus poliisille.

”Olen vieläkin vähän shokissa, mielessä pyörii koko ajan ajatus siitä että mitä jos heitä olisikin ollut enemmän kuin yksi. Olin niin shokissa koko tapahtuman ajan etten edes osannut apua huutaa, keskityin siihen ettei saa musta otetta.”

”Rasismi” on raiskausta tuomittavampaa

Ikävä kyllä monikulttuuriset raiskaukset harvoin ylittävät valtakunnallisen uutiskynnyksen. Tärkeä osasyyllinen mediapimentoon on Suomen poliittisesti korrekti poliisi. Poliisi on tehnyt oma-aloitteisesti rikosilmoituksia maahanmuuttajarikollisuudesta varoittavista julisteista sekä kutsunut niitä ”halveksuttaviksi ja brutaaleiksi”.

Kun maahanmuuttaja raiskasi hiljattain Tapanilassa vammaisen suomalaisen, ei poliisi suostunut tuomitsemaan rikosta saati kutsumaan maahanmuuttajan hirmutekoa ”brutaaliksi”.

Klikkaa suuremmaksi.
Klikkaa suuremmaksi.

 

Lue myös: Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat