Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä

Viime viikkoina suomalaisten ilmaisunvapautta on vaadittu rajoitettavaksi milloin milläkin tekosyyllä. Vaatimuksia on tehostettu niin suoralla väkivallalla kuin ankarien tuomioiden uhalla.

Tampereella joukko naamioituneita kulttuurimarxisteja pahoinpiteli Marko Parkkolan Rajat kiinni! –mielenosoituksessa, koska Parkkola kuvasi vasemmiston luvatonta vastamielenosoitusta. Välittömästi hyökkäyksen jälkeen kommunistit alkoivat levittää Parkkolasta verkossa valheita, joilla pyrittiin oikeuttamaan maassa maanneen aivovammaisen miehen potkiminen.

Tämän lisäksi vasemmisto häiriköi monissa muissakin kaupungeissa. Helsingissä Lyra Vonnegut –niminen englantilaistaustainen äärivasemmistolainen yritti keskeyttää puheen säntäämällä lavalle ja heittämällä jotain nestettä puhujan päälle. Keskisormea yleisölle heilutellut ihmisoikeustaistelija kuitenkin talutettiin nopeasti pois lavalta.

Pahempaa jälkeä olisi voinut syntyä, mikäli poliisi ei olisi estänyt kuvien perusteella noin 10–15 naamioituneen miehen hyökkäysyritystä samaan tapahtumaan. Kansallinen Vastarinta on julkaissut kuvia miesjoukosta, kun nämä juoksevat Helsingin mellakkapoliisia karkuun. Kummallista kyllä, poliisi ei edes yrittänyt lopulta ottaa näitä kiinni.

Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi joukko naamioituneita kommunisteja yritti vielä ryöstää mielenosoitusta järjestäneeltä keski-ikäiseltä naiselta tämän käsilaukun. Autolleen kävellessä nainen kohtasi suuren joukon äärivasemmistolaisia, jotka kutsuivat häntä ”fasistiksi” ja sylkivät hänen päälleen. Naamiomiehet yrittivät myös potkia häntä. Naiselle tuli sormeen verinen haava, mutta todennäköisesti huumausaineilla lihaksensa rappeuttaneet kommunistit eivät saaneet lopulta riistettyä laukkua uhriltaan.

Kommunistit hyökkäsivät myös Helsingin poliisia vastaan. Eilen uutisoitiin, että poliisi sakotti yhtä miestä virkavallan vastustamisesta. Myös viisi muuta henkilöä otettiin Helsingin hyökkäysten vuoksi kiinni verekseltään. Jostain syystä poliisilla ei kuitenkaan ole oman kertomansa mukaan motivaatiota ottaa kiinni muita iskuihin osallistuneita ja laittoman mielenosoituksen järjestäjiä. Sen sijaan ”Lahden KKK-miestä” jahdattiin pelkän poliittisesti epäkorrektin lakana-asun vuoksi resursseja säästelemättä.

 

Kuinka väkivaltaa pyrittiin oikeuttamaan

Hyökkäyksistä väkivaltaisin kohdistui kuitenkin Parkkolaan. Röyhkeimmät vasemmistolaisista jopa valehtelivat, että Parkkola oli yrittänyt tappaa yhden rasisminvastustajista kuristamalla, minkä vuoksi tämän hakkaaminen joukolla oli hätävarjelua.

Pahoinpitelystä on ladattu ainakin kaksi videota Internetiin. Enemmän huomiota saaneella, Juha Mäenpään julkaisemalla videolla pahoinpitely näkyy selvästi mutta edeltävä tilanne ei. Toisen, Matti Simolan kuvaaman videon perusteella jopa paatuneimmat punapaidat joutuvat toteamaan, ettei Parkkola käyttäytynyt lainkaan aggressiivisesti.

Rajat kiinni mielenilmauksessa naamioituneet rasismin vastustajat (vastamielenosoittajat) varastivat heitä rauhassa kuvanneen, vakavasti vammautuneen Marko Parkkolan puhelimen. Markon pyytäessä/yrittäessä saada puhelintaan takaisin tämä naamioitunut suvaitsevaisto hyökkäsi Parkkolan päälle kymmenen miehen voimin ja pahoinpitelivät häntä.Mutta eihän sillä ole väliä koska heillä ei ollut valkoista kummituspukua (KKK) vaan itämaiset huivit kasvojen peittenä.

Posted by Juha Maenpaa on 2. lokakuuta 2015

Jälkimmäisessä videossa Parkkolan voi nähdä kohdasta 0:50 eteenpäin seisomassa kävelytien oikealla puolella. Hän on pukeutunut harmaaseen takkiin ja hänen vieressään on kommunistien musta banderolli. Videolta näkee, että Parkkola kuvaa tapahtumaa rauhallisesti, kun ”rasisminvastustaja” varastaa häneltä puhelimen. Parkkola vaatii ilmeisesti puhelintaan takaisin, minkä jälkeen hänet revitään väkijoukon keskelle pahoinpideltäväksi.

Paikalla on suuri määrä mellakkavarusteisia poliiseja, mutta pahoinpitelyyn ei puututa, Parkkolan rikosilmoitusta ei oteta vastaan, vasemmiston luvatonta mielenosoitusta ei hajoteta eikä pahoinpitelijöitä vaadita edes riisumaan naamioitaan. Kuten Magneettimedia on uutisoinut jo aiemmin, HS:n (Helsingin Sionisti) kaltaiset lehdet eivät edes uutisoineet pahoinpitelystä, koska päätoimittajat pitävät arvoliberaalia väkivaltaa oikeutettuna.

Pahoinpitelyn videoineen Simolan mukaan poliisi yritti jopa taivutella Rajat kiinni! –väkeä perumaan oman mielenosoituksen vasemmiston aggressiivisuuden vuoksi! On jo tarpeeksi röyhkeää, että poliisi ehdottaa tällaista. Vieläkin raivostuttavampaa on se, ettei valtamedia pidä tätäkään uutisoimisen arvoisena. Jos ”äärioikeisto” uhkaisi joukkoväkivallalla perua Maailma kylässä –festarit, ruodittaisiin asiaa itkunsekaisissa pääkirjoituksissa viikkojen ajan.

Nationalismia Israeliin – anarkismia Eurooppaan.
Nationalismia Israeliin – anarkismia Eurooppaan.

 

Uhkauksia tullut jo aiemmin

Parkkolan mukaan vasemmisto on käyttänyt tekosyynä pahoinpitelylle myös sitä, että hän olisi Suomen Sisun jäsen. Tämä on kuitenkin valhe, kuten hän itse blogissaan toteaa. Valtamedia on maalannut Sisusta pikimustaa väkivaltaisen äärijärjestön mielikuvaa julkisuudessa, vaikka todellisuudessa ryhmällä ei Parkkolan mukaan ole edes ollut mitään konkreettista toimintaa.

Vaikka Sisu ei järjestä julkisia tapahtumia eikä varsinkaan väkivaltaisia hyökkäyksiä, ovat Sisun jäsenet saaneet jatkuvasti väkivaltaisia uhkauksia ”rasisminvastustajilta”. Eräs järjestöä julkisestikin uhkailleista on juutalainen terveysalalla työskentelevä kommunisti Dmitry Gurbanov, joka nähtiin naamioituneena Helsingin laittomassa vastamielenosoituksessa. Juutalaisen taustoja selvitelleen Kansallisen Vastarinnan mukaan Gurbanov muun muassa totesi Sisun 15-vuotisjuhlaa käsitelleessä viestiketjussa, että ”väkivalta on sallittu metodi” isänmaallisia ihmisiä vastaan.

Juutalaisilla on pitkä historia Euroopan ”antifasistisessa” toiminnassa. Tunnetuin termiä käyttänyt ryhmä oli Stalinin perustama ja massamurhaaja Ilja Ehrenburgin johtama Jewish Anti-Fascist Committee. Juutalaisjärjestö levitti kommunismia (1, 2) ja nationalisminvastaista sanomaa maailmalle; sen kuuluisimpia ”antifasistisia” saavutuksia oli runnoa valhe saksalaisten tekemästä ”juutalaissaippuasta” koko maailman tietoisuuteen. Samaan aikaan vaikuttanut, Talmudia ahkerasti lukenut juutalainen terroristi Emma Goldman on edelleen ”rasisminvastaisen” liikkeen merkittävimpiä esikuvia.

k1
Patriootti.com-osoitteessa on julkaistu paljon kuvia Helsingissä häiriköineistä äärivasemmistolaisista. Jos tunnistat henkilöitä, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen: vastarintaliike[at]openmailbox.org
k3

UK_tyovaensoturit
Kuvia äärivasemmistolaisia Suomesta, Ruotsista ja muualta Euroopasta. Tältä näyttävät suvaitsevaisuuden etujoukot.

uk_antirasistimurha jkl_oikeudenkaynti2_4 hampuri2-1024x691 clement2 k2jkl_oikeudenkaynti2_1kommari2

 

Kuinka poliittinen eliitti reagoi vasemmistoväkivaltaan?

Esimerkiksi sodanjälkeisessä Saksassa valtio on näyttänyt väkivaltaisille ”rasisminvastaisille” järjestöille virallisesti vihreää valoa. Poliittinen verenvuodatus onkin Saksan kaduilla arkipäivää – osansa saavat niin poliisi kuin tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativat kansalaiset. Poliisin mukaan hyökkäykset ovat jälleen lisääntyneet, sillä vasemmisto on turhautunut maahanmuuttokriittisten Pegida-mielenosoitusten suurista osallistujamääristä.

Saksalainen pitkän linjan isänmaallinen aktivisti Thomas Wulff Steiner kertoi radiohaastattelussa 2014, että Saksan äärivasemmistolaisessa kentässä on kuluneina vuosina vaihtunut sukupolvi. Nyt väkivaltarikollisten ydinryhmän muodostavat nuoret juutalaiset, jotka ovat muuttaneet Venäjältä Saksaan. Ympäri mennään ja yhteen tullaan! Saksan ”rasisminvastaisissa” mielenosoituksissa nähdäänkin usein Israelin lippuja sekä kehotuksia terroripommittaa Saksan kaupunkeja toisen maailmansodan tyyliin. Israelia palvovat ”rasisminvastustajat” kutsuvat itseään antisaksalaisiksi.

Pari vuotta sitten vasemmisto hyökkäsi Alternativ für Deutschland –nimisen oikeistopopulistisen puolueen vaalitilaisuuteen, antoivat kyynelkaasua yleisölle (joukossa oli lapsia) ja yritti puukottaa puheenjohtaja Bernd Luckea. Puukko osui toiseen henkilöön ja vasemmisto oli paennut paikalta ennen poliisin saapumista. Valtamedia ei aiheesta maailmalla juuri uutisoinut, koska päätoimittajat olivat jälleen sitä mieltä, että ”rasismia” vastustavat hyökkääjät olivat oikealla asialla.

Europolin tilastojen mukaan äärivasemmisto syyllistyi 2000-luvun jälkipuoliskolla aina vähintään 10 kertaa yhtä usein terrori-iskuun kuin ”äärioikeisto”.

 

Suomalaisen valtamedian poliittiset valheet

Maanantaina julkaisemassaan blogikirjoituksessa vasemmiston pahoinpitelemä Parkkola vertailee Tampereen kommunistien toimintaa itsenäisyyspäivän isänmaallisen 612-kulkueen osallistujien käytökseen. Itsenäisyyspäivänä tunnettu äärivasemmistolainen Mikael Brunila kuvasi häpeilemättä kaikki tapahtumaan osallistuneet isänmaalliset ja laati osallistujista kotisivuilleen julkisen henkilörekisterin. Tämän jälkeen Brunila pakeni Suomesta välttääkseen seuraukset.

Toisin kuin Tampereen ”rasisminvastustajat”, eivät itsenäisyyspäivänä marssineet isänmaalliset kuitenkaan pahoinpidelleet Brunilaa joukolla, vaikka tämän käytös oli monin verroin provosoivampaa kuin Parkkolan.

aamulehtikatupartio612 oli myös mielenkiintoinen tapausesimerkki median patologisesta tarpeesta valehdella kansallismielisistä. Vaikka marssilla ei sattunut ensimmäistäkään järjestyshäiriötä (onneksi, sillä poliisilla oli kädet täynnä töitä kaupungin toisella puolella riehuneiden anarkistien kanssa), pyrkivät tiedotusvälineet leimaamaan sen väkivaltaiseksi.

Kun tapahtuma oli jo loppunut, MTV3 julkaisi uutisen otsikolla ”Äärioikeiston mielenosoitusmarssi lähestyy kohti Helsingin keskustaa”. Uutiskuvassa joukko raskaasti varustautuneita mellakkapoliiseja seisoi kiinalaisen ravintolan edessä, ikään kuin suojellen sitä ”äärioikeistolaisilta”. Todellisuudessa poliisit olivat ravintolan edessä siksi, että ”rasismia” vastustaneet anarkistit rikkoivat samana iltana lukemattomien yritysten ikkunoita ja muuta omaisuutta.

Rajat kiinni! -mielenosoitusten jälkeen valtamedia toisti tempun. Parkkolan pahoinpitely ja muu vasemmistohuliganismi sivuutettiin monissa lehdissä kokonaan. Sen sijaan otsikot kirkuivat ”meuhkaavista” maahanmuuttokriitikoista. Varsinaisista artikkeleista selvisi, etteivät kansallismieliset olleet varsinaisesti ”meuhkanneet” – he vain sattuivat kannattamaan vääränlaista politiikkaa, minkä vuoksi otsikoinninkin täytyi herättää tarpeeksi vahvoja negatiivisia tunteita.

Vasemmiston väkivaltaa sensuroitiin myös vuosi sitten, kun Helsingissä järjestettiin katupartioita maahanmuuttajajengien harrastaman suomalaisvastaisen väkivallan vuoksi. Äärivasemmistolaiset yrittivät yhdesti hyökätä katupartiota vastaan rautaputkin, mutta joutuivat pian pudottamaan aseensa ja juoksemaan karkuun.

Maahanmuuttajajengejä alusta asti hyysännyt valtamedia ei tietenkään halunnut myöntää ”rasisminvastustajien” roolia yhteenotossa, vaikka nämä itse julkilausumassaan ottivat vastuun tappelun aloittamisesta. Otsikot huusivat: ”Rautaputkin varustautuneet uusnatsit tappelivat Helsingin keskustassa!” Sitä lehdet eivät edes spekuloineet, kenen kanssa tapeltiin ja miksi.

 

Yleisradion juontajaltakin ymmärrystä maahanmuuttokriitikon hakkaamiselle

Parkkolan pahoinpitelyn käsittely sosiaalisessa mediassa on osoittanut loistavasti, miten monikulttuurisuutta kannattavat toimittajat ja poliitikot todellisuudessa suhtautuvat poliittiseen väkivaltaan. He eivät tuomitse pahoinpitelyitä sinänsä vaan ainoastaan voimankäytön tilanteissa, joissa kantasuomalaiset suojelevat itseään maahanmuuttajien ja äärivasemmistolaisten väkivallalta.

Esimerkiksi Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Bodil Rosengren totesi Parkkolalle, että tämä itse kerjäsi turpaan.

Meidän veronmaksajien euroista Yleisradion toimittajana nauttinut Emilia Kukkala haukkui aivovammaisen Parkkolan pahoinpitelyn tuominneita ihmisiä ”etuoikeutetuiksi hurskastelijoiksi”. Mukava tietää, että verorahoillani elätetään poliittisen väkivallan ilosanomaa levittäviä kommunisteja – hyvä Yle!


Twiitti: Väkivaltaa oikeuttava Kukkala on juontanut omaa keskusteluohjelmaa Ylellä.

Kansallisen Vastarinnan mukaan Ylen Kukkala on aiemminkin osoittanut tukeaan poliittiselle väkivallalle. Muiden suomalaisten aatetovereidensa tavoin hän ihailee ruotsalaisten kommunismien suoraa toimintaa ”rasismia” vastaan, mikä käytännössä aina merkitsee yksin liikkuvien ihmisten pahoinpitelyä suurella joukolla tai öisiä hyökkäyksiä nukkuvien ihmisten koteihin (1, 2, 3).

Äärivasemmisto julistaa taistelevansa muun muassa ”antisemitismiä” ja ”islamofobiaa” vastaan. Edes sionistit ja muslimit eivät kuitenkaan kunnioita valkoisia rotupettureita; eurooppalaiset anarkistit ovatkin joutuneet välillä pakenemaan vihaisia sionisteja ja muslimijengejä epäonnistuneiden kohtaamisten päätteeksi.

Suomalaisvasemmiston ihailema kansainvälinen ”antifasistinen” alakulttuuri on lievästi ilmaisten iljettävä maailma. Esimerkiksi ”antifasistisissa” piireissä tapahtuva seksuaalinen hyväksikäyttö ja pedofilia nousevat jatkuvasti pinnalle (1, 2, 3, 4). Tätä selittänee ilmiön historiaan pureutunut Magneettimedia-artikkeli ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia”.

Pohjoismainen vasemmisto on kampanjoinut viime vuosina ankarasti Joel Almgren –nimisen Ruotsissa asuvan äärivasemmistolaisen vapauttamiseksi vankilasta. Muun muassa surullisen kuuluisa Dan Koivulaakso on puolustanut julkisuudessa Almgrenia, joka on saanut tuomioita muun muassa 13-vuotiaan pojan ja 16-vuotiaan tytön pahoinpitelystä. Keski-ikää lähestyvä Almgren on puolustellut rikoksiaan toteamalla, että nuoret olivat hänen kanssaan eri mieltä maahanmuuttopolitiikasta.

Almgrenin järjestöstä kertovan dokumentin voi katsoa alla:

 

Keiden puolella eliitin sympatiat ovat?

Tovereitaan raiskaavista ja nukkuvien lapsiperheiden koteihin hyökkäävistä ”antifasisteista” on toki enemmän haittaa kuin hyötyä monikulttuurisuusaatteelle. Aihe on mielenkiintoinen kuitenkin siksi, että mielenosoitus- ja väkivaltauutisointi kertoo selkeää kieltään siitä, keiden puolella eliitin sympatiat ovat.

Maahanmuuttoa kritisoivien mielenosoittajien kimppuun hyökkäävät ja puhetilaisuuksissa häiriköivät uusstalinistit tekevät stubbien, orpojen ja erkkojen likaisen työn. He kaikki vihaavat suomalaista kansaa ja tahtovat tehdä kaikkensa isänmaallisten suomalaisten sananvapauden lopulliseksi lakkauttamiseksi.

Itse asiassa ”keskiluokkaiset” monikulttuurihihhulit ovat vieneet retoriikkansa ja paljon radikaalimmalle tasolle kuin punaiset katujoukot. Ylöjärvellä järjestettiin syyskuussa infotilaisuus uuden hätämajoituskeskuksen perustamisesta. Laitonta siirtolaisuutta lobannut kirkkoherra Kimmo Reinikainen ei pitänyt siitä, että kansalaiset olivat enemmän huolissaan suomalaisnaisten turvallisuudesta kuin poliittisesta korrektiudesta. Kun kirkkoherralta kysyttiin, mitä tehdä, jos siirtolaiset alkavat ahdistella naisia ja lapsia kylällä, tämä vastasi: ”Kaikenlaista voi sattua, kun ollaan ihmisten kanssa tekemisissä, se on vaan elämää.” Järkyttävää.

Kirkkoherra Reinikaisen kanssa samoilla linjoilla on ollut esimerkiksi kokoomuspoliitikko Pertti Sarvamaa, jonka mukaan suomalaisen kulttuurin tuho on pienempi paha kuin rajojen sulkeminen.

Arkkipiispa Kari Mäkinen on puolestaan kertonut pakolaiskeskusteluiden yhteydessä, että ”kirkon tehtävä ei ole puolustaa Suomen etua”. Punkalaitumella poliisi syyllistää maahanmuuttajaraiskareiden alaikäisiä uhreja.

Hallituksessa Timo Soini vaatii jo talouspakotteita EU-maille, jotka yrittävät padota pakolaistulvaa. Journalistiliitto puolestaan yllyttää toimittajia vakoilemaan maahanmuuttokriittisiä kansalaisia entistä aggressiivisemmin.

Nämä ovat huomattavasti hälyttävämpiä tappavan yhteiskunnallisen sairauden oireita kuin joukko ikkunoita rikkovia mustiin pukeutuvia mulkeroita.Videot: Vasemmistolaiset yrittivät epätoivoisesti peittää Rajat kiinni! -puheita meluamalla.

Sekä vasemmisto että oikeisto tahtovat nyt tuhota isänmaallisten suomalaisten sananvapauden. Vasemmalla laidalla esimerkiksi entinen Amnesty-johtaja Jussi Förbom vaatii, ettei suomalainen lehdistö enää kirjoittaisi lainkaan perussuomalaisesta Jussi Halla-ahosta. Halla-aho on väärää mieltä maahanmuutosta, joten europarlamentaarikko tulisi julistaa epähenkilöksi.

Ironista kyllä, Halla-ahon omassa leirissä vaaditaan aivan vastaavaa. Magneettimedia on kirjoittanut paljon perussuomalaisten roolista uusien ajatusrikoslakien laatimisessa ja verkkourkinnan lisäämisessä. Halla-aho esiintyy itse usein sananvapausmarttyyrinä, mutta tällä hetkellä hänen oma puolueensa on faktisesti suomalaisen sananvapauden suurin vihollinen. Ja kyllä – perussuomalaisten ajatusrikoslakien ensisijaisia uhreja tulevat olemaan maahanmuuton vastustajat.

Mikä siis neuvoksi? Meillä ”valkoisella roskaväellä” ei ole hallituksen, viranomaisten ja median mukaan lainkaan oikeutta ilmaista mielipiteitämme keskeisistä poliittisista aiheista. Paine ja suoranaiset hyökkäykset lisääntyvät niin kaduilla kuin ministeriöissä. Tästä huolimatta eri puolilla Suomea järjestettiin viime viikonloppuna historian suurimmat maahanmuuttovastaiset mielenilmaukset!

Tällä hetkellä Suomen tulevaisuus näyttää omiin silmiini valoisammalta kuin pitkään aikaan. Hallitus ja media ovat suomalaisten vihollisia, mutta viime viikonloppuna kansa otti ainakin pienen erävoiton.

tornio2

 

E. S.

19 kommenttia

 1. Soinissa on sen verran tuota rasvaa. Että saisi hyvän talipallon talveksi varpusille ja närhille! Mahtaa politiikkojen kakarat olla suosittuja koulussa?

  Plusääni(41)Miinusääni(3)
 2. YLE-A2-pakolaisiltama-tapahtuma oli vakavasti otettava esimerkki YLEn harjoittamasta ajatusterrorismista. Heidän kulttuurimarxismin mädättämät toimittajansa saattoivat nyt ensimmäistä kertaa onnistua hankkeessaan hajottaa kansan yhtenäisyys. He lyövät kiilan liberaalisti (= liberaali oikeisto ja radikaali vasemmisto = kulttuurimarxilaiset) ja konservatiivisesti (= kansallismieliset) ajattelevien välille.

  Esimerkiksi seuraavan linkin avauksella pääsee käsiksi ihmeteltävään määrään liberaalisti pakolaisaihetta käsitteleviin linkkeihin.

  `Keräsimme yleisimpiä turvapaikanhakijoihin liittyviä ennakkoluuloja ja tilastotietoja animaatioksi`:
  `Ne vie meidän naiset` – Katso animaatiosta, pitävätkö pakolaispelot paikkansa (pääosissa KKK-mies):
  http://yle.fi/uutiset/ne_vie_meidan_naiset__katso_animaatiosta_pitavatko_pakolaispelot_paikkansa/8357502?ref=leiki-uup

  Googlatessa aiheesta `pakolaisilta` materiaalia löytyy sivukaupalla, joissa annetaan ymmärtää, että liberaali-vähemmistö olisi Suomen kansan hallitseva mielipide (jos haluat kunnon paskakylvyn, niin tästä:):
  YLE A2 pakolaisilta:
  https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=dJMUVtGlCujj8wfLi4zADQ&gws_rd=ssl#q=YLE+A2+pakolaisilta

  Edellisistä artikkeleista voi päätellä kuinka median sanoma on yksioikoinen: Hyväksy massamaahanmuutto niin olet liberaali ja suvaitsevainen tai kritisoi massamaahanmuuttoa niin olet konservatiivi ja suvaitsematon. Pakolaisista viis`, heistähän on tehty pelkkä riitakapula.

  Esimerkiksi Saksalaisessa mediassa on onnistuneesti saatu tuotettua kovemmat otteet suhtautumisessa massamaahanmuuttoon. Olemalla liberalistinen massamaahanmuuttoa arvioitaessa saavuttaa yhteiskuntakelpoisuuden. Mutta olemalla konservatiivi massamaahanmuuttoa arvioitaessa voi menettää työpaikkansa tai lapsensa huostaanottolautakunnan kynsiin.

  Käytännön esimerkit Euroopan eri maissa ovat osoittaneet kuinka pakolaiset eivät ole integroituneet vallitsevaan yhteiskuntaan kolmannessakaan sukupolvessa, vaan erot maahanmuuttajien ja valtaväestön kulttuurijärjestelmien välillä ovat päinvastoin kasvaneet, koska sielläkin media pitää yllä kahtiajakoa.

  Yleensä maahanmuuttajat ovat ajaneet näissä maissa vallitsevan valtaväestön kulttuurijärjestelmän sisälle oman kulttuurijärjestelmänsä, jossa he noudattavat omia lakejaan. Tämän lisäksi he vaativat valtaväestön noudattamaan omaa kulttuuriperintöään.

  YLE pitää pakolaisia aivottomina idiootteina kylväessään vihaa konservatiivisen valtaväestöenemmistön ja pakolaisia näennäisesti tukevan liberaalin kansanvähemmistön välille. Ennen pitkää pakolaiset huomaavat olevansa pelkkiä pelinappuloita likaisessa mediapelissä ja tulleensa petetyiksi. Liberaaleja vähemmistöpiirejä tulevat vihaamaan sekä maahanmuuttajat että kantaväestö.

  Suomalaiset olisivat suhtautuneet pakolaisiinsa keskivertoa paremmin kuin muut Euroopan maat, mikäli surullisenkuuluisaa riidankylväjäinstituutiota nimeltä YLE ei olisi lainkaan. YLEn ohjelmapolitiikka tulee saamaan aikaan vastareaktion sekä pakolaistaustaisissa että kantaväestössä.

  Pakolaiset ovat lähteneet `sutta` pakoon omista maistaan, niin heillä onkin nyt YLE vastassa vastaanottajamaassa. Esimerkiksi Ruotsin vastaava median luoma todella sairas rotuvihaan yllyttävä asenneilmapiiri on onnistunut tavoitteissaan.

  Seuraavan linkin tilanne ei esiinny Suomessa vielä niin räikeästi kuin esimerkiksi muissa Euroopan maissa, mutta perheenyhdistämisten jälkeen se tulee selvästi esille, koska keski-ikäiset Suomeen muuttaneet sotakuntoiset pakolaismiehet eivät syty tämänkaltaiseen nuorisohuliganismiin:

  Ruotsissa palaa tuhansia autoja vuodessa:
  http://mvlehti.net/2015/10/06/tajukangas-ruotsissa-palaa-tuhansia-autoja-vuodessa/

  Ruotsissa palaa toki lisäksi satoja julkisia rakennuksia kuten kouluja, päiväkoteja kirkkoja jne. samassa tarkasteluajanjaksossa eli vuodessa, mutta jo pelkkä edellinen tilastotieto riittänee kertomaan ongelman vakavuudesta, johon me suomalaiset tulemme tutustumaan henkilökohtaisesti ensi vuodesta lähtien.

  Hyvä kysymys olisi: Kuka hallitsee esimerkiksi Eurooppalaista ja Pohjoismaalaista mediaa?

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
 3. Poliisi saa käskynsä moskeijan imaamilta.
  Islamilainen väkivalta on vaan niiiiiiiiiiiin paljon parempaa.
  -Suomen Poliisi, KRP, SUPO, Valtamedia, Eduskunta

  Plusääni(12)Miinusääni(6)
 4. Mielenkiintonen näkökulma putinin motiiveista syyriassa! Ja miksi helvetissä irak pyytää myös putinilta apua?? Sehän on jutku pankkiirien vallan alla ollut iät ja ajat!

  Re: Putin is another Zionist puppet, just like Lenin and the whole USSR government

  I agree with you 100% OP, Putin’s nothing else than a zionist laquais just like his western counterparts and hardly anybody sees through the international theatrics that portray him as an opponent of those.

  He is not jew but is a s-h-a-b-b-a-t g-o-y who has been publicly praised (in Haaretz for example) for what he does for the jews by some of the most extremist of them such as oligarch Lev Leviev and Chabad Lubavitch rabbi Berel Lazar.

  The Chechen wars, the second of which he waged, levelling Grozny and massacring tens of thousands of civilians or more in the process (something nobody ever fingerpoints him for), started with false flag terror attacks involving the FSB and were reportedly organized by jewish oligarchs from Russia and Kazakhstan but all those who claimed that, as well as those who were exposing the war crimes perpetrated by Putin in Chechnya, have all been murdered.

  Putin came into power at a time when Russia was about to reject Yeltsin’s revolution because of its too obvious corruption and its handover of countless billions worth of Russian assets for peanuts to a clique of jews who are know known as the oligarchs.

  Thanks to his fabricated image of uncorrupted Russian patriot he narrowly won the elections (which may well have been rigged to give him the win) against the communist party and saved the day for the lawless savage capitalism that had been imposed upon Russia by the jews after the fall of the USSR.

  He is in charge of Russia ever since and during that time:

  Russia did nothing at all to help either Serbia and Milosevic, Iraq and Saddam Hussein or Lybia and Ghadaffi.

  Russia is on board for the invasion and occupation of Afghanistan and supports it logistically.

  Russia never criticized anything Israel did such as illegal settlements expansion in Palestinian territories, attack and massacres in Gaza, attack and massacres in Lebanon, daily violations of Lebanese airspace by israeli military aircrafts or attack and murder of unarmed civilians on boat in international waters but instead Putin often travelled to Israel to bow to the western wall, yad vashem’s flame and celebrate victory against Nazism with them…

  Russia promised a lot but never delivered advanced defensive military equipment (such as the S-300) to Iran but only supplied them with some yellow cake and helped start their nuclear enrichment program so that Iran can be portrayed as a genuine nuclear threat by Israel but won’t be able to defend themselves properly the day they are attacked for it…

  As for Syria, Israel fears retaliation on itself by Syria with chemical weapons in case of direct attack by the US/West on this country and this is the only reason why Russia (and China) vetoed such an attack at the UN security council and why Putin is so ”friendly” with Syria.

  The zionist plan to destroy Syria is to implode it through attrition civil war with both sides evenly supplied with weapons/ammos so that none can decisively take a decisive edge for a long time and weakening of Syria is thus maximized.

  The recent Syrian chemical attack on rebels/civilians psyop was just meant to bury the Egyptian coup and subsequent massacres of hundreds of unarmed protesters by the Egyptian military junta backed by the West and Israel and bring Syria in the spotlight again as the number one evil but not to attack it which is why the Friends of Israel (oops I meant to say the british parliament) voted against it and so on…

  However this psyop also served to apply strong psychological pressure on Syria at the height of which ”good friend” Putin came up with the wonderful idea that Syria would give up its chemical weapons arsenal in exchange for not being attacked. As I have mentioned, the attack was not going to happen precisely because of that arsenal and Israel’s fear it would be used against them in response, so that IMO Putin here showed who is actually working for by trying to get Syria to give up their sole and only deterrent against a direct military attack by the US/West…

  Fortunately it seems Syria finally saw through it and are now backing of from that deal.

  Hopefully this was an interesting little read.

  Have a nice day guys.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. Näin on marjat Lusifer. Jos Putin on Kristuksen miehiä, miksi hän ei pysy totuudessa. Juuri vastikään jauhoi jotain valheellista natsipaskaa Isisistä. Putin on valehdellut koko vallassaoloaikansa 2. Maailmansodasta, jottei Bolshevikkivallankaappausta ja sen juutalaisia rahoittajia tarvitsisi ottaa edes puheeksi.

   Plusääni(14)Miinusääni(2)
 5. Lisää väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimessä!

  Suomen kansalaisten kahtiajako liberaalien- ja konservatiivinen kannattajien välillä on nyt tosiasia. Mutta jatkossa liberaalit, joita edustavat liberaali oikeisto ja radikaali vasemmisto ja joita yhdistää kulttuurimarxilaisuus, tulevat saamaan murskavoiton siitä mitä suomalaiskansalliseen aatteeseen tulee. Tänään liberaali näkemys on saatu näyttämään edistyksellisiksi ja suvaitsevaisuudeksi kun taas konservatiivinen näkemys on saatu näyttämään taantumuksellisuudeksi eli isänmaallisuudeksi ja siten suvaitsemattomuudeksi.

  Siirtolaispolitiikka ja sen mukanaan tuoma kritiikki suomalaiskansallista ajattelua vastaan tulee olemaan merkittävä radikaali tekijä, jota käytetään hyväksi uudessa NWO/OWO paradigman muutoksessa. Mutta siirtolaispolitiikka ei tule olemaan uudessa paradigman muutoksessa itseisarvo, vaan pelkkä siirtymävaiheen väline siirryttäessä OWOon (One World Order = Yksi Maailmanjärjestys).

  Nyt media käyttää sellaisia leimasanoja kuin islamofobia, ksenofobia, äärioikeistolaisuus, rasistisuus jne. ajaessaan hallitsevan eliitin `aikakausien agendaa`, joko tietoisesti tai tietämättään. Leimasanat on kohdistettu taantumuksellisiin konservatiiveihin eli isänmaallisiin, patriootteihin, kansallismielisiin, valkoisen miehen valtaan jne. Leimasanoja kuten islamofobia ja ksenofobia ei käytetä avoimesti sinänsä, mutta valtamedian harjoittamasta vastakkainasettelusta niiden käyttötarkoitus tulee selvästi esille.

  Valtamedia tietää myös hyvin siirtolaispolitiikan haitallisen vaikutuksen kansan yhtenäiskulttuuriin, vertaamalla sen kehitystä esimerkiksi Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa ja Englannissa ja yleensä siellä missä pakolaisia on vastaanotettu huomattavia määriä. He myös tietävät, että pakolaiset eivät integroidu sukupolvienkaan saatossa yhteiskuntaan, vaan perustavat omintakeisen rinnakkaisyhteiskunnan valtaväestön yhtenäiskulttuurin sisään. He eivät edes noudata samoja kulttuurisääntöjä kuin valtaväestö, vaan heillä on myös omat lait. Näin pakolaisten ja kantaväestön erot vain jyrkkenevät jyrkentymistään.

  Mutta siirtolaisten loukkaamattomuuden periaatetta pidetään yllä näennäisen keinotekoisesti ja se näkyy esimerkiksi tuomioistuintyöskentelyssä, jossa valtaväestöön kuuluvalle heilahtaa häkki samasta rikoksesta mistä pakolainen saattaa jäädä jopa ilman tuomiota. Siirtolaisten etuoikeutettu asema näkyy myös esimerkiksi `poliittisesti korrektissa` kielenkäytössä, `sosiaalisen tasa-arvon` periaatteessa ja vuokra-asuntojen jaossa. Näihin epäkohtiin puuttuja leimataan rasistiksi.

  Esimerkiksi ensimmäisen polven maahantulijat, iältään noin +/- 30, saattavat keskittyä häiriökäyttäytymiseen, mutta eivät suuremmissa määrin vandalisointiin. Mutta seuraavan polven ja kolmannen polven nuoret `kotoutetut` saavat yhteiskunnalta hiljaisen suostumuksen aloittaa yksityisen ja yhteiskunnan omaisuuden vandalisoiminen ja niin he myös tekevät.
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=550&q=ruotsin+autopalot&oq=ruotsin+autopalot&gs_l=img.3…5230.31645.0.33522.50.37.8.0.0.0.275.4010.0j15j7.22.0.ckpsrh…0…1.1.64.img..29.21.3040.2aFpoYq3CBc#hl=fi&tbm=isch&q=svenska+bilbr%C3%A4nder
  Koulupalot:
  http://www.ruotsintuska.fi/12
  Autopalot:
  https://affes.wordpress.com/tag/bilbrander/
  Ruotsissa palaa tuhansia autoja vuodessa:
  http://mvlehti.net/2015/10/06/tajukangas-ruotsissa-palaa-tuhansia-autoja-vuodessa/

  Pakolaisdestruktio ei kuitenkaan tule keskittymään pelkkiin julkisten rakennusten- ja autojen paloihin, kantaväestöön kohdistuvaan väkivaltaan ja seksuaalirikoksiin, vaan vaakalaudalle asetetaan koko valtaväestön kulttuuri ja ennen kaikkea sen kansallismielisyys. Maahanmuuttajat tulevat määrittämään uudelleen valtaväestön kulttuurin samalla tavalla kuin sukupuolineutraali avioliittoinstituutio tulee määrittämään perinteisen perheinstituution homosaatioimalla kaikki perinteisiä perhearvoja koskevat lait uudestaan; niin kuin jenkkilässä. Muualla maailmassa huostaan otettua lasta suositellaan ensiksi homoparille.

  Kulttuurien yhteentörmäys (esim. islamisaatio vs. kansallismielisyys) on tarkoituksella aikaansaatu skisma, Teesi/Antiteesi/Synteesi periaatteella. Ratkaisuksi tullaan tarjoamaan eräänlaista kompromissia, jossa valtaväestö tulee luopumaan kansallismielisyydestään ja siten omasta kulttuuristaan. Tämä kaikki tulee tapahtumaan yhteiskuntarauhan nimissä. Kansallismielisyys tullaan jatkossa määrittämään vihaideologiaksi, jonka harjoittajia tuomitaan lailla järjestäytyneestä rikollisuudesta. Työnsä tehtyään tuomitaan myös syntipukki, aivan samoilla lailla.

  Kansallismielisyydestä luopuminen saattaa kuulostaa kerta kuulemalta jopa rauhaa rakentavalta konsensukselta, mutta siirtymäkausi saattaa osoittautua jopa haastavaksi. Historiasta tunnemme esimerkiksi konventikkeliplakaatin eli kokoontumis- ja yhdistäytymiskiellon ja puserolain, joiden hengensisältö on jokseenkin sama kuin tässä kuussa voimaan tulleella järjestäytyneen rikollisuuden lailla.

  Tulette näkemään oikeata vihanlietsontaa ja -ilmaisuja kaikkea suomalaiskansallista henkeä ja sen symbolismia kohtaan. Lippuja kirotaan ja poltetaan julkisesti, kirkollisia symboleita häpäistään, kansallismielisiä lauluja sanoitetaan uudelleen, töhertämistä, vandalisointia, kirjarovioita järjestetään, ivailua ja pilkkaa kaikkea ennen niin pyhinä pidettäviä arvoja kohtaan koetaan jne. Mutta tämä on vain alkua sille mitä on tulossa.

  Seuraavaan olen koettanut koota muutamia luetteloita, joista monet luettelot eivät näy kuin klikkaamalla linkin kohdalta, tämä siitä syystä, että niitä on niin paljon. Luettelot eivät ole järjestyksessä. Eikä luettelot ole edes täydellisiä, koska kansallisia symboleita on runsaasti. Lisäksi osa symboleista ei kuulu kiellettyjen käyttökieltoon asetettavien symboleihin.

  Seuraavista suomalaiskansallisista symboleista tullaan kiistelemään, niistä keskustellaan, mutta lopuksi ne tullaan lakkauttamaan sanktioiden uhalla. Mutta samaan aikaan niitä rienataan mediassa, kaduilla, kodeissa ja kirkoissa.

  `Suomen kansallissymbolit ovat Suomen virallisia tai epävirallisia kansallisia tunnuksia Keskeisiä kansallisia symboleita ovat sinivalkoinen kansallislippu ja leijonavaakuna`:
  Suomen kansallissymbolit:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_kansallissymbolit
  Suomen kansallissymbolit:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomen_kansallissymbolit

  Seuraavat suomalaiskansalliset säveltaiteen mestariteokset ja suomalaiskansalliset laulut tulevat saamaan esityskiellon isänmaallisen kansanhengen kohottajina. Muutenhan niitä voi esittää salaa vaikka saunan takana jos ketään ei ole kuulemassa. Muussa tapauksessa niiden esittäjät voidaan tuomita järjestäytyneen rikollisuuden kannattajiksi, vihapuheiden ja vihalaulujen esittäjiksi, koska ne saattavat kiihottaa kansanryhmää vastaan. Neukkulassa tällaisesta toiminnasta tuomittiin ilman muuta pitkiin vankeusrangaistuksiin.

  Suomalaiskansalliset isänmaalliset laulut ja muut isänmaalliset laulut tullaan kieltämään:
  Suomalaiset maakuntalaulut, Ateenalaisten laulu, Finlandia (sävelruno), Jääkärimarssi, Kansalaislaulu, Karjalan jääkärien marssi, Karjalan kunnailla (kansansävelmä), Kesäpäivä Kangasalla, Kotimaani ompi Suomi, Lippulaulu, Maamme, Modersmålets sång, Muistoja Pohjolasta, Oi Herra, korkein valtiaamme, Oi kallis Suomenmaa, Oolannin sota (laulu), Porilaisten marssi, Sillanpään marssilaulu, Suomalainen rukous, Suomen laulu (laulu), Thermopylain laulu, Vala (laulu) ja Vilppulan urhojen muistolle.

  Suomalaiset maakuntalaulut pannaan pannaan:
  Suomen maakuntalaulut:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomen_maakuntalaulut

  Suomalaiskansalliset sotilasmarssit esityskieltoon:
  Entisen Suomen Kaartin pataljoonan marssi, Jääkärimarsi, Karjalan jääkärien marssi, Muistoja Pohjolasta, Narvan marssi, Panssarimarssi, Pohjantähtimarssi, Porilaisten marssi, Punakaartin marssi, Sotamarsalkan hopeatorvet, Suomalaisen ratsuväen marssi 30-vuotisessa sodassa ja Suomi-marssi.

  Suomalaiskansalliset maakuntalaulut kieltoon:
  Ahvenanmaalaisten laulu, Hämäläisten laulu, Karjalaisten laulu, Keski-Pohjanmaan laulu, Keski-Suomen kotiseutulaulu, Kesäpäivä Kangasalla, Kymenlaakson laulu, Kymmenen virran maa, Nälkämaan laulu, Satakunnan laulu, Savolaisen laulu, Uusmaalaisten laulu, Vaasan marssi, Varsinaissuomalaisten laulu ja Vihreiden harjujen maa.

  Luettelo suomalaisista kansanmusiikkitapahtumista sensuuriin:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_suomalaisista_kansanmusiikkitapahtumista

  Kaikki Suomalaisen kulttuurin tunnuspiirteet, hyi, hyi kieltoon:
  Suomalainen kulttuuri:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomalainen_kulttuuri
  Suomalaiset juhlapäivät:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomalaiset_juhlap%C3%A4iv%C3%A4t

  Yleensä suomalaiset perinteet hävitetään:
  Suomalaiset perinteet:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomalaiset_perinteet

  Suomalaiset kulttuurijärjestöt syyniin:
  Suomalaiset kulttuurijärjestöt:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomalaiset_kulttuurij%C3%A4rjest%C3%B6t

  Suomen maakuntien ja läänien vaakunat roskiin:
  Suomen läänien vaakunat:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_l%C3%A4%C3%A4nien_vaakunat
  Suomen maakuntien vaakunat:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_maakuntien_vaakunat

  Suomen vaakunat kaatopaikalle:
  Suomen kuntien vaakunat:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomen_kuntien_vaakunat

  Seuraavat uskonnolliset yhdyskunnat tullaan kieltämään (myöhemmin pahimmat jullikat linnaan):
  Luettelo Suomen rekisteröidyistä uskonnollisista yhdyskunnista:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_rekister%C3%B6idyist%C3%A4_uskonnollisista_yhdyskunnista

  Kristilliset uskonnolliset yhdyskunnat kielletään (pönkä ovelle):
  Luettelo kristillisistä yhteisöistä Suomessa:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_kristillisist%C3%A4_yhteis%C3%B6ist%C3%A4_Suomessa

  Kaikki kristinuskoon viittaavat toimijat, symbolit, juhlapyhät jne. kielletään (loppupelissä heidät etsitään, tuomitaan ja tapetaan):
  Kristinusko:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Kristinusko

  Seuraavat suomalaiset kulttuurilehdet joutuvat sensuurin suurennuslasin alle:
  Luettelo Suomen kulttuurilehdistä:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_kulttuurilehdist%C3%A4
  Suomalaiset kulttuurilehdet (vai että kulttuurilehdet):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomalaiset_kulttuurilehdet

  Samaan aikaan kun kansallista identiteettiä ajetaan alas, toteutetaan kulttuurimarxilaisessa hengessä seuraava askel. Esimerkiksi homoseksuaalisuuden laillistamisen päämääränä on pedofilian hyväksyttäminen, jota viimemainittua nyt aletaan puolustaa. Lasten seksuaalistaminen jo varhaiskoulusta alkaen hyväksytään, koska niin saadaan kasvatettua psykopaatteja ja väkivaltakäyttäytyjiä. Myös eläimiin sekaantuminen sukurutsa tullaan hyväksymään.

  Ja pappi sanoi: `Veisataan virrestä viis`. Ja kansa sanoi; `Aamen`!

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. Roomalainen filosofi ja poliitikko Marcus Tullius Cicero runsaat 2000 vuotta sitten:

   ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

   Uskomatonta, että nämä Ciceron mukaan ”murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä”-tyypit ovat suomalaiseen yhteiskuntaankin levittäytyneet melkein kuin auringon pimittävä heinäsirkkalauma. Mistä he ovat peräisin? Ovatko he maanpetturi-vallanpitäjien ja heitä palvelevan läpimädäksi korruptoidun propaganda-median ja kouluopetuksen tuotosta?

   Plusääni(20)Miinusääni(2)
 6. Myös on vanha viisaus Goetheltä, että kansakunta voi tuhoutua, jos ihmiset itse haluavat sen lakkauttaa. Tällä (tosin Goethe oli rappari) lainaaja ilmaisi, että saksalaiste tuhoutuvat, koska heidän poliitikkonsa avolimesti haluavat tuhota heidät ja koko kulttuurin ja kansakunta alistuu tähän samoja rikollisia oppeja saarnaten ja edustaen.

  Tuolla hyvä kommentopija (Devil Doll):

  http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&t=19296&p=708673#p708673

  ”Osa irakilaisista pyrkii nyt kotiin, mutta lähetystöstä on kuulemma passit loppu?! Eiväthän väliaikaiset passit voi loppua, kun ne tehdään väliaikaiselle lomakkeelle! Joku selkeästi haluaa paitsi tupata Suomen täyteen turviksia, niin myös pitää heidät täällä.

  http://www.hs.fi/kotimaa/a1444192061820

  Pääministeri Sipilän taustajoukoiksi paljastui männäviikolla kepun ex-pääministeri Esko ”työreformi” Aho. Nuoremmat eivät ehkä osaa yhdistää asiaa siirtolaiskriisiin, mutta vanhempi väki muistanee Aho hallituksen ”työreformin” 90-alun lamassa. Sen tarkoituksena oli samanlainen työehtojen romuttaminen ja palkka-ale kuin mitä Sipilä nyt ajaa. Siis itse asiassa Sipilä=Aho=kokkarilinja=EK.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100 … 7_uu.shtml
  http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1440905487710
  http://rolletrnroos.puheenvuoro.uusisuo … vaikuttaja

  Kuten aiemmin on arveltu, turviksien vyöry on yksi työn polkumyyntiin ja hyvinvointivaltion romuttamiseen tähtäävistä keinoista. Tämä varmistui, kun viime päivinä vaatimukset turviksien työllistämisestä taskurahalla jo hakemuksen odotteluaikana ovat kiihtyneet:

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 … 64947.html

  Noihin turviksille kaavailtuihin ammatteihin voisi todeta, että niillä on jo tekijänsä. Heille ei vain haluta maksaa palkkaa! Itsekin tunnen useamman metsäalalle työttömäksi tänä vuonna valmistuneen. Moni heistä on maataloista kotoisin ja kotona äänestetty aina kepua. Kuinkahan lienee jatkossa? Kepu vaikuttaa jakautuneen sisäisesti kokkarisiipeen, jossa on Sipilä ja Aho, sekä vanhaan johtoon, jossa ovat esimerkiksi Kääriäinen, Pekkarinen, ja Anttila.

  Hallituksen kuherruskuukausi taisi omienkin joukossa jo mennä marjakauden mukana…

  (Linkit yllä johtavat postauksessa kommentoituihin uutisiin.)”

  Tosin DD on kai äänestänyt persuja ja luulee, että mamutus on lähinnä halpatyövoiman luomiseksi tehty ja suomalaisuus tuhotaan ikäänkuin vahingossa.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 7. Myös: ”Mman kirjoitti:
  Toivottavasti pitää paikkansa ..

  Brittilehti: EU suunnittelee käännyttävänsä tuhansia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita

  Sadattuhannet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet aiotaan käännyttää Euroopasta tulevina viikkoina, uutisoi brittilehti The Times.


  En valitettavasi voi uskoa tähän väitteeseen. Se vuodettiin sopivasti juuri Merckelin ja Junckerin eli kahden EU:n päämokuttajan tapaamisen aikoihin.

  Merckelin eilisistä Dublin-puheistä päätellen hän on lähinnä hakenut Junckerilta ohjeita, miten saadaan porukan suut tukittua mahdollisimman pitkään, jotta turvisvyöry voi jatkua.”

  Myös CB:ltä loistava kommentti:

  https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-2/#comment-1712

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 8. http://grizzom.blogspot.fi/2015/10/the-realist-report-with-john-friend.html

  Tuolla on karmaiseva tieto, jonka tosin kuulin jo silloin aikoinaan, kun USA:ssa oli se mustien uskovien kirkossa ammuskelu -hoax ja päälle tuhopolttoja. SPLC julkaisi valtalehdessä (taisi olla NYT) ilmoituksen, jossa se ilmoitti ”valkoisen ylivallan” kannattajien olevan paljon suurempi uhka kuin muslimiterroristit ja järjestö vaati uutta maailmanlaajuista sotaa terroria vastaan, mutta nyt kohteena etupäässä ”valkoiset nationalistit” eli käytännössä siis räikeällä false flagillä oikeutettiin jotain, mikö ilmeisesti on ihan pian tulossa. Yhteiskunnat mmutetaan, jotta kaikkien valkoisten toisinajattelijoiden ja monen muun eliminointi on helpompaa. SPLC on kuin ADL eli eliittijuutalaisten vaikutusvaltainen järjestö, joka siis on myös B’nai B’rithin käsikassara.

  Kaikki menee nopeasti yhä hullummaksi ja valkoiset kansakunnat vaipuvat tuhoon. Juutalaiset tietävät, että eivät voisi ikuisesti ehkä alistaa valkoisia kansakuntia, jos ne ovat homogeenisia. Jo sen vuoksi kansallisvaltiot tuhotaan mamutuksella. Kun kaikki on mamutettu multikultiin, ei juutalaisille voi kukaan enää mitään. Tulijat ovat heidän armostaan täällä, joten ryhmähenkisissä kulttuureissa ei juuri järjen ääni kuulu. Kantakulttuurit tuhotaan. Kapitalismi ja kommunismi ovat sionismin tapaan juutalaisuutta, joilla valkoiset kansakunnat tuhotaan ja joilla maailma muutenkin alistetaan. Siis muutenkin mamutus, koska sionistit katsovat olevansa sodassa elämästä ja kuolemasta muuta maailmaa vastaan. He vihaavat muita ja etenkin valkoisia. Surullista, kun esim. vanhemmat eivät ymmärrä tätä ja sortuvat kaikkiin juoniin ja siten tuhoavat sionistien kanssa lastensa tulevaisuuden ja lapsenlastensa elämän.

  Mutta siis nationalismi ja kansallinen ajattelu ja kaikki terve tuhotaan etenkin valkoisista kansakunnista juuri em. syistä. Kyyto tulee olemaan kylmää ja ilmeisesti alkutahteja otetaan.

  Miks linkki ja vieä Fetzer ja Friend? Koska he ovat oikeassa Sandy Hookista ja monesta muustakin, vaikka tympeitä putinisteja muuten. Spingola ja kumppanit ovat eriottäin epäilyttäviä, koska vänkäävät nyt jokaisen kouluampumisen sattuessa, ettei mitään spekulointia saisi tehdä ja että pitäisi uskoa virallisia tutkimuksia. Vastaavasti siis he halusivat odottaa ”tietoja”, ennenkuin mitään saisi sanoa mustien kirkkoampumisesta! Vaikka siis ihan päätön tarina ja heti ADL ja yhteiskunta huusivat tuhoa valkoisille nationalisteille, vaikka ei ollut edes tutkittu saati tuomittu siihen suuntaan ajattelevaa henkilöäkään!

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 9. Tämä alkaa olla jo niin röyhkeää ettei mitään rajaa. Maa on varastettu ja myyty ”kansainvälisille” pankkilobbareille, vanhukset mätetään sairaalan kellariin ja muukalaislle ei kelpaa velli. Samaan aikaan ihmisiä potkitaan kaduille, työt lähtee alta ja paskanaamat majoittaa muukalaisia 300 hugella euro/kuukausi, vaikka oman maan lapset kulkee kohta kerjuulla.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 10. Kaikki maahanmuuttokriittiset tahot Suomessa tuntuisivat olevan Israel-myönteisiä. Etenkin joka ryhmän johto. Perussuomalaiset maahanmuuttokriittiseltä osaltaan ja muutenkin ovat järjestään juutalaisten väkeä. Muutos on myös käsittääkseni täynnään sionisteja. Oikeastaan kaikki näkyvät ilmiöt lukuun ottamatta vastarintaliikettä, joka tuntuu ainoalta viisaalta ryhmältä.

  Siis nyt kun juutalaiset tuhoavat Suomea ja Eurooppaa hirmuisella mamutuksella poliitikko-orjiensa välityksellä, hädän hetkellä mielenosoitusten tähtivieras on Halla-aho ja kaikki mamukriittiset järjestään tuntuvat julkisesti juutalaisia fanittavilta ja Israelia. Nämä tahot julistavat harhaan johtavia oppeja ja siis nuolevat tuhoajansa kättä. Asioista ei puhuta oikeilla nimillä.

  Netissä tuntuu joka sivustola olevan perussuomalaisia vahvasti kannattavia trolleja ja muita kirjoittajia, jotka ovat mamutuskriittisiä, mutta julistavat pyhää vihaa ”natseja” ja muslimeja kohtaan. Niemnomaan siis hädän hetkellä pidetään lähes suurimpana tai ainakin yhtä suurena ongelmana ”antisemitismiä” kuin mamutusta. Yleisesti saarnataan ”natsien” ja muslimien tai islamistien olevan ”samaa maata”. ja vihollinen n:o 1. Siis koko touhun on kaapannut taho, joka tuntuu ajavan vain päämokuttajan ja globalistieliitin agendaa ja keskittävän voimaksa ”natsismin” kitkemiseen juutalaisten kanssa. Siis juuri taho, joka ainoana todella vastustaa mamutusta ja kaikia epäkohtia ja rahaeliitin konnuuksia ja kulttuurimarxismia sen kaikilta osiltaan ja joka olisi ainoa pelastus, onkin mukamamutuskriittisen persun tai vastaavan päävastustaja ja inhokki. Siis juuri ne ilmiöt ovat persujen kieltolistan kärjessä ja lakkautuslistala, joista juutalaiset eivät pidä ja jotka siis tosiasiassa ovat ainoa uhka juutalaisten maailman anastamis- ja tuhoamisprosessille.

  Samaa maata kaikki sionistiset mamukriittiset eli harhaanjohtajia.

  Vain harvat ihmiset yleensä ainakin julkisesti ilmoittavat tajuavansa, missä mennään. Ilmeisesti he eivät ainakaan tajua, jotka seuraavat harhaanjohtajia. Mamutuskriittisissä joukoissa tuntuu olevan harhaanjohtaji kaikki. Etenkin liikkeiden johto.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 11. Tuo Halla-aho on tosiaan kovapalkkainen politrukki ja tavan vastenmielinen paskiainen. Hieman hassua tuossa on se, että kansallissosialistit ja tietyt musliminationalistipiirit tosiaan ovat samaa maata, eli ihan kaikkea ei Halla-ahokaan valehtele. Hehän olivat niitä harvoja, jotka tosissaan tappelivat Siionia vastaan. Tämän tosin Halla-aho unohti mainita.

  Mamujen väkivallanteot kantaväestöä vastaan ovat täyttä totta. Muslimien osalta en kuitenkaan ihan jaksa uskoa syyn olevan Islamin uskossa. Sionistit ovat mellastaneet mielin määrin Lähi-idän mailla jo 100 vuotta. Varsinkin tuo viimeinen Irakin sota oli äärimmäisen nöyryyttävä irakilaisille ja koko muslimimaailmalle. Sionistikoalitiolla oli täydellinen tekninen ylivoima ja tasainen aavikkomaasto ei sovellu minkäänlaiseen sissisotaan, missä irakilaisillakin olisi ollut pieni mahdollisuus tehdä edes yksi maali murskatappion lohduksi. Irakilaismiehet olivat kyvyttömiä puolustamaan maataan ja perhettään miehittäjältä, vaikka olisivat kuinka halunneet.

  Tämmöinen katkaisee helposti henkisen ja moraalisen selkärangan ja sen jälkeen saattavat teotkin olla moraalittomia. Jos saavat täällä rajan kiinni niin hyvä, mutta jos ja kun eivät saa pitäisi mielestäni kansallismielisten aloittaa mamujen käännytys kansallissosialismiin. Nationalisti on nationalisti, olipa pärstä sitten minkä värinen hyvänsä. Hitler ei ole mitenkään ihmeen vihattu persoona muslimimaailmassa verrattuna sionistimaihin. Halla-ahon tehtävä on juuri päinvastainen, usuttaa kansat toisiaan vastaan, eli juutalaisten kätyri ja kullin lutkuttaja niin kuin koko persupuolue.

  Joku tässä kuitenkin mättää, mistä moinen hoppu mamuinvaasiolle. Vähän samaan tyyliin kuin 2. Maailmansodan alku Saksaa vastaan. Viime aikoinahan nämä on Siionin puolelta hoidettu pikkuhiljaa hivuttamalla, ettei valtaväestö edes huomaa. Tuntuisi, että tämä on Siionin herrojen hätäpäinen reaktio, mutta mille? Olen koettanut pitää silmät auki ja korvat höröllään, mutta en ole huomannut mitään erityistä. Tasainen työlästyminen kaikkeen juutalaiseen, mutta mikä tämän nykytilanteen laukaisi?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 12. Taitaa olla vain armonisku Länsimaile. On auka kuolla. Islam ei tietenkään ole väkivallan syy. Ilmeisesti tulijoita yllättävän paljon valikoidaan eli hoidetaan asia siten, että valikoituu huonoa ainesta paljon ja jopa siis juurikin näitä Sorosin ja muidne palkkamurhaajia. Myös vihakiihotetaan ja ajetaan mafian kautta rikoksiin. Sama taho, jota Halla-aho ja persut edustavat ja palvovat.

  Kun Suomelt loppuu rahat tai uhkaa karkotus (mitä en usko), niin nämä amssat alkavat tuhota ja riehua.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 13. Minua oikeasti hirvittää että miten meidän valkoisten ja suomalaisten käy 🙁 Olo tuntuu toivottomalta. Olen jo tullut siiihen tulokseen että jos me kerran olemme niin tyhmiä ja aivopestyhä ettemme näe (valtaosa väestöstä) mitä on meneillään niin ehkä ansaitsemmekin tuhon… Kauheaa sanoa noin…. Mitä voimme tehdä?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 14. Mikäli oheisen linkin keskustelut pitävät paikkaansa, niin ei kannata enää pidätellä hengitystä tuon Mjölnir Parkkolan suhteen.

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=7970.msg30552#msg30552

  Ns. ”friends of israel” tyypit siellä keskenänsä näköjään nahistelivat.

  Näitä maailman halaajia tuntuu kuhisevan joka paikassa, ja nämä tulevat viemään monet mukanaan (2 Tess 2:3-12), vaikka tiedetään että heissä ei totuutta ole (Joh.8:44).

  Harmi kyllä, nämä ovat viemässä nyt mukanaan myös magneettimedian toimitusta.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat