Kaikki ”rasistisen” julisteen ennustukset toteutuivat – Helsingin poliisi hämillään

MTV3 uutisoi, että turvapaikanhakijoita epäillään ympäri Suomea lukemattomista väkivalta-, omaisuus- ja seksuaalirikoksista. Aiemmin kanava leimasi vastaanottokeskusten vaaroista alueella varoittaneet julisteet ”irrationaaliseksi huuhaaksi”.

Kansallissosialistinen Suomen Vastarintaliike on elokuusta lähtien tiedottanut suomalaisia uusien vastaanottokeskusten vaaroista juliste- ja aktivismikampanjalla.

Helsingin poliisi on oman ilmoituksensa mukaan kirjannut oma-aloitteisesti useita rikosilmoituksia materiaalin vuoksi. Julisteiden kerrottiin kiihottavan todennäköisesti ”kansanryhmää vastaan”, mikä on ensi kuusta lähtien yksi järjestäytyneen rikollisuuden muoto.

Poliisin lisäksi valtamedia on paheksunut järjestön vastaanottokeskustempauksia kovaäänisesti. MTV3 julkaisi 9.9. rikoskategorian uutisen, jossa kerrottiin, että ”rasistiset” julisteet ovat suorastaan ”järkyttäneet” suomalaisia. Samalla julisteita luonnehdittiin ”irrationaaliseksi huuhaaksi”.

blackfist

Kummallista kyllä, rasistiset huuhaajulisteet ennustivat Suomen tulevaisuutta paremmin kuin yksikään poliisiviranomainen, hallituspuolue tai akateeminen tutkija, jotka kaikki ovat kilpaa ylistäneet afrikkalaisten ja arabien valtavaa tulvaa Eurooppaan. Tänään MTV3 joutui uutisoimaan:

”MTV Uutisten tietojen mukaan poliisilla on tutkinnassa lukuisia rikoksia, joissa Suomeen tulleet turvapaikanhakijat ovat epäiltyinä.

Yksistään Helsingin poliisille on lyhyen ajan sisällä tullut rikostutkintaan pahoinpitelyitä, näpistyksiä, laittomia uhkauksia, taskuvarkauksia ja seksuaalista häirintää, joka on kohdistunut teinityttöihin.

MTV Uutisten tietojen mukaan kyseisiä rikosepäilyjä on tutkinnassa ympäri Suomea. Lähes kaikissa tapauksissa rikoksista epäillään Suomeen turvapaikanhakijoina tulleita irakilaismiehiä. Heitä on tullut viime viikkojen aikana Suomeen noin 8000.”

Vielä 26.8. verovaroilla toimivalla Yleisradiolla oli pokkaa väittää suoraan, ettei ”vastaanottokeskuksen perustaminen lisää rikollisuutta”. Nähtäväksi jää, kuinka moni toimittaja kehtaa valehdella aiheesta tulevaisuudessakin yhtä räikeästi.

”Rasistisia” julisteita levittäneen Vastarintaliikkeen kieltämistä vaati viime viikolla hallituspuolue perussuomalaisiin ja perustuslakivaliokuntaan kuuluva sionistikansanedustaja Simon Elo.

 

Lue myös:

Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia
Syyrialaispakolaisen haastattelu: Irakilaiset tulevat Eurooppaan syyrialaisina hyödyntääkseen sosiaalitukia
Vastaanottokeskusten vastustaminen kiihtyy eri puolilla Suomea

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat