”Holokaustista” selvinnyt Wiesel kannattaa Gazan kansanmurhaa

Israel on tappanut Gazan-operaation aikana jo lähes 430 lasta. Israel on kohdistanut iskunsa lähes pelkästään siviilikohteisiin. Juhlittu ”holokaustiselviytyjä” Elie Wiesel antaa kuitenkin täyden tukensa juutalaisvaltion raakuuksille.

Amerikkalaisen CNN-kanavan mukaan Elie Wiesel toistaa tuttua valhetta siitä, että Hamas käyttää lapsia ”ihmiskilpinä”. Kuten länsimaiset toimittajat esimerkiksi BBC-kanavalta ovat raportoineet, ”ihmiskilvet” ovat pelkkää Israelin sotapropagandaa. Israel on kyllä hyökännyt kouluja, pakolaisleirejä ja sairaaloita vastaan tappaen järkyttäviä määriä siviileitä. Tämä ei kuitenkaan ole ollut Hamasin syytä, vaan Israel on toiminut lukuisista YK:n varoituksista huolimatta täydessä ymmärryksessä.

Pari viikkoa sitten Israelin armeija esitti maailmalle puolestaan väärennettyjä kuvia oikeuttaakseen iskun Al-Wafan sairaalaan. Sairaala pommitettiin maan tasalle ja sen mukana tuhoutui miljoonien eurojen edestä lääkintätarvikkeita. Juutalaissotilaita oltiin varoitettu useita kertoja ennen iskuja siviileistä, mutta tämä ei valittua kansaa kiinnostanut. Jälleen kerran Israel valehteli väittäessään, että sairaala oli Hamas-tukikohta.

Myöskään ”holokaustilla” bisnestä tekevää Elie Wieseliä ei kiinnosta tippaakaan muiden kuin juutalaisten ongelmat. Wieselin mukaan Israel ”juhlii elämää”, kun taas palestiinalaiset ”ovat omistautuneet kuolemalle”. Hamasia Wiesel kutsuu ”kuoleman kultiksi”. Wieselin mukaan palestiinalaiset saavat syyttää itseään siitä, että Israelin armeija tappaa heidän lapsiaan. Wieselin mielestä Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman tulisi kohdistaa enemmän painetta palestiinalaisia kohtaan, jotta nämä äänestäisivät muita puolueita kuin Hamasia. Aiemmin Wiesel on aiheuttanut kansainvälistä kuohuntaa puolustamalla raivokkaasti Israelin laitonta siirtokuntahanketta.

Wieselin jyrkät lausunnot huomioon ottaen voi olla yllättävää, että hänellä on Nobelin rauhanpalkinto. Gazan kansanmurhaa kannattava mies sai palkinnon siksi, että hän ”vastustaa esimerkillisesti rasismia, sortoa ja väkivaltaa”. Wieselin uskottavuus holokaustiauktoriteettina on kuitenkin kyseenalaistettu usein. Hän oli takavuosina esimerkiksi eräs Jerzy Kosinskin Kirjava lintu (Painted Bird) -kirjan äänekkäimmistä mainostajista. Kirjava lintu on ”holokaustin” aikaiseen Eurooppaan sijoittuva teos, jonka sisältöä on kuvattu ”väkivaltapornoksi”. Kirjassa syytetään eurooppalaisista erittäin sairaista rikoksista juutalaisia kohtaan. Jopa valtavirtainen historiakirjoitus on kuitenkin todennut Kirjavan linnun väärennökseksi, mutta juutalaiset jatkavat edelleen sen markkinoimista, mikä vaatii jo melkoisesti perijuutalaista chutzpahia.

Wieselin kerrotaan esiintyvän tässä tunnetussa huijaukseksi paljastuneessa kuvassa.
Wieselin kerrotaan esiintyvän tässä tunnetussa huijaukseksi paljastuneessa kuvassa.
Alkuperäinen valokuva.
Alkuperäinen valokuva.

Aivan kuin Kosinkin puolustaminen ei olisi jo tarpeeksi noloa, Wieselin omat ”muistot” Auschwitzista saavat valtavirtahistorioitsijatkin punastelemaan ja tuntemaan olonsa epämukavaksi. Toisen maailmansodan jälkeen saksalaisten ”kuolemanleireistä” liikkui mitä kummallisempia tarinoita, joista Hollywoodin elokuvista tuttu virallinen ja yhdenmukainen holokaustitarina myöhemmin yritettiin sorvata. Nykytarinan keskiössä ovat ”kaasukammiot”. Wiesel ei kuitenkaan nähnyt Auschwitzissa paljon puhuttuja ”kaasukammioita”, vaan hän ”muistaa”, että juutalaiset tapettiin valtavissa rovioissa. Juutalaisten joukkotuhoa kuvaava sana ”holokausti” eli polttouhri saikin nimensä alkujaan vanhoista roviotarinoista. ”Muistelmassaan” Yö Wiesel kertoo, että Auschwitzissa oli kaasukammioiden sijaan yksi tulirotko aikuisille ja yksi rotko vauvoille. Vaikka Wieselin holokaustitarinoihin ei usko enää edes virallinen historiankirjoitus, ei kukaan ole rohjennut esittää hänen Nobel-palkitsemistaan peruutettavaksi.

Juutalaiset ovat toki aiemminkin saaneet rauhan Nobeleita kummallisin perustein. Myös Irgun-terroristijärjestön johtaja Menachem Begin oli Nobel-lautakunnan mukaan esimerkillinen väkivallattomuuden ja ihmisoikeuksien sanansaattaja. Beginistä olemme kirjoittaneet:

Mafiamies Mickey Cohen tunnettiin tulenpalavana sionistina, joka keräsi rahaa terroristijärjestö Irgunille, jonka johtaja Menachem Begin sai myöhemmin veriteoistaan Nobelin rauhanpalkinnon. 1946 Irgun esimerkiksi räjäytti brittien mandaattihallinnon keskuksena toimineen King David -hotellin, murhaten samalla lähes sata ihmistä. Amerikkalaisilla huumedollareilla rahoitettiin myös Deir Yassinin joukkomurhaa, jossa juutalaiset sotilaat teurastivat toistasataa aseetonta palestiinalaista, joista useat olivat naisia ja lapsia.

Wieselin tapaus muistuttaa Eurooppaa siitä, että holokausti on valhe, jolla perustellaan järkyttäviä ihmisoikeusrikoksia ei-juutalaisia vastaan.

CNN

2 kommenttia

  1. Jengi ei vaan usko, että maailma on pyöreä. Kun jengi joku päivä tajuaa wtc iskujen syylliset ja kusetus vyyhti alkaa avautumaan niin loppuu tää odotus ja ”valitut” saavat mistä nyt satuilevat.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat