Iltalehti hyökkäsi koulujen politisoitumista kritisoivaa KauppaSuomi-mielipidekirjoitusta vastaan

Iltalehti antoi tänään kiitettävästi näkyvyyttä KauppaSuomessa julkaistulle mielipidekirjoitukselle, joka on tiivistetty versio Magneettimediassa alunperin julkaistusta tekstistä ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”.

Vaikka Iltalehden uutinen oli kirjoitettu puhtaasti mustamaalaustarkoituksessa, tuotiin lehdessä positiivisella tavalla esiin artikkelin näkemyksiä ja esimerkiksi tärkeimpien kouluja manipuloivien kulttuurimarxistien nimiä:

Kärkkäisen lehdessä syytetään juutalaisia valkoisten heteroiden aseman polkemisesta

”Artikkeli kritisoi suomalaisten lasten koulukasvatusta ja väittää, että koululaitos on rapautunut kulttuurimarxismin takia.”

”Erityisesti kirjoittaja nostaa tikunnokkaan antropologi Israel Ehrenburgin ja pedagogiikan asiantuntijan Karmela Liebkindin. Hän nostaa esiin heidän juutalaisuutensa.”

”…on tulkittavissa näkökulma, että juutalaiset ovat pilanneet suomalaisen koulutuksen ’kulttuurimarxistien’ kanssa”

KauppaSuomen artikkeli on aukeaman mittainen eli pituudeltaan vain pieni osa Magneettimediassa julkaistusta täysimittaisesta tekstistä. KauppaSuomen version voi lukea julkaisun näköislehdestä sivuilta 52–3 TÄÄLLÄ!

Vaikka tekstiä onkin lyhennetty kovalla kädellä, on myös KauppaSuomen versio täynnä lähdeviitteitä: Opetushallituksen kotisivut, Opettajien ammattijärjestö OAJ, opetushallituksen entinen pääjohtaja Aulis Pitkälä, opetusneuvos Leena Nissilä, Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellinen tiedekunta, valtavirtainen Der Spiegel –lehti, Paulo Freiren kirja Sorrettujen pedagogiikka sekä Henry Giroux’n ja Peter McLarenin kirja Kriittinen pedagogiikka.

Tekstissä oli siis tavanomaista mielipidekirjoitusta paljon enemmän lähteitä. Lähteet olivat valtavirtaisia ja tieteellisiä, mutta Iltalehden mielestä ne sisälsivät ”vihatotuutta”, jota ei saisi levittää julkisuuteen. Todenperäisyydestä viis.

Iltalehden toimitus päättikin tehdä epätoivoisen vastaiskun ja väittää, ettei artikkeli itse asiassa sisälläkään lainkaan lähteitä! Iltalehti todisti jälleen olevansa pesunkestävä valemedia.

Valehtelevat toimittajat laskivat sen varaan, etteivät Iltalehden lukijat tutustuisi KauppaSuomen tekstiin vaan nielisivät valheet ”lähteettömästä rasistisesta propagandasta” sellaisenaan.

kauppasuomi koulu poliittinen aivopesu
KauppaSuomen artikkeli.

Opehall

Iltalehti siteerasi artikkelia tarkoituksella väärin

Iltalehti käytti sanaa ”viha” eri muodoissaan peräti viisi kertaa uutisen aikana, vaikka KauppaSuomen mielipidekirjoituksessa lähinnä siteerataan kulttuurimarxistien kannalta kiusallisia (mutta kiistatta todenmukaisia) lähteitä.

Iltalehden mukaan artikkeli hyökkäsi ”sukupuolten välistä tasa-arvoa” vastaan. Lehti ei perustele kummallista väitettään. Tarkoittiko Iltalehti ”sukupuolten välisellä tasa-arvolla” artikkelissa käsiteltyjä 1970-luvun Saksan pedofiilipäiväkoteja, joissa kommunistit raiskasivat lapsia? Eikö pedofiilipäiväkoteja olisi saanut kritisoida?

Iltalehti antoi ymmärtää, että artikkeli olisi syyllistynyt rasistiseen kiihottamiseen erilaisia kansanryhmiä vastaan. Harhauttaakseen lukijoita lehti referoi mielipidekirjoituksen sisältöä tahallaan väärin:

”Kirjoituksen mukaan sosialistinen pedagogiikka on aiheuttanut tilanteen, jossa feministit ja ’homolobbaajat’ ovat päässeet korostamaan seksuaalivähemmistöjen roolia.”

”Artikkeli väittää, että mielenterveyden ongelmista kärsivät homoseksuaalit vierittävät syyn ’valkoisten sortajien’ niskaan sen sijaan, että syyttäisivät itseään.”

Artikkelissa ei kirjoiteta sanallakaan homoista tai muista vähemmistöistä poliittisesti yhtenäisenä ihmisryhmänä. Sen sijaan artikkelissa kirjoitetaan kulttuurimarxistisista freireläisistä pedagogeista, jotka syyttävät valkoisia heteroita esimerkiksi maahanmuuttajien ja homojen ongelmista.

Iltalehti valehteli lukijoilleen, että KauppaSuomen mielipideosastolla olisi hyökätty vähemmistöjä vastaan ilman alkeellisimpiakaan lähteitä. Todellisuudessa artikkeli vetosi useisiin arvostettuihin lähteisiin osoittaessaan, että kulttuurimarxistiset varhaiskasvatusgurut yrittävät syyllistää valkoisia heteroseksuaaleja erilaisten vähemmistöjen ongelmista.

Lukemattomista valheista huolimatta kiitämme Iltalehteä sen tarjoamasta ilmaisesta julkisuudesta tärkeälle tekstille!

 

Lue myös: Valtamedia syyttää kansalaisia omista valheistaan

2 kommenttia

 1. Oikea Media julkaisi myös osan tuosta Kauppa Suomen artikkelista. Vetivät sen kuitenkin pois kun huomasivat että se oli julkaistu Kärkkäisen lehdessä.

  https://www.facebook.com/OikeaMediaOM/posts/1868169563440917

  Kommenteissa väittivät vielä jutun sisältäneen ”Magneettimediasta tuttua huuhaata” eli ensin nämä julkaisevat osan tästä artikkelista ja sitten vetävät pois kun kirjoituksen tausta paljastuu ja leimaavat osan artikkelista huuhaaksi.

  Tässä OM kommentoi asiaa:

  https://www.facebook.com/OikeaMediaOM/posts/1868169563440917?comment_id=1868466143411259&reply_comment_id=1868584810066059&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R4%22%7D

  En tiedä mihin he tuolla huuhaalla vittaavat, mutta eipäilen vahvasti että, erään vähemmistön edustajien maininta, ei ylistävään sävyyn, on saattanut jollekulle aiheuttaa ”bagelin joutumisen väärään kurkkuun” tai vastaavaa.

  Noissa kommenteissa tuolla facebook sivulla on muuten aika mielenkiintoisen näköisiä tyyppejä peukuttamassa noita hieman sionismilta haiskahtavia kommentteja. 😀

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat