Iranin holokaustikilpailuun ehtii vielä osallistua – jaossa muhkeita palkintoja

Kuten suomalaismediakin on uutisoinut, järjestää Iran uuden holokaustipilapiirroskilpailun kannanottona länsimaiden kaksinaismoralismia vastaan. Charlie Hebdosta tehtiin ensin eurooppalaisen sananvapauden ikoni, mutta tosiasiassa väärinajattelijoiden vaino on vain koventunut Pariisin iskun jälkeen.

Iranin kilpailu on kansainvälinen, joten myös suomalaiset voivat osallistua siihen. Tyyli on vapaa, ja kilpailija saa osallistua kisaan enintään viidellä pilapiirroksella.

Kuvan on oltava .jpg-formaatissa. Resoluution on oltava vähintään 2000 X 200 pikseliä. Osallistujien tulee lähettää yhteystietonsa (kuva, nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero) Word-tiedostona.

Kilpailukuvat on lähetettävä 1.4.2015 mennessä osoitteeseen: [email protected]. Kaikki ne, joiden kuvat julkaistaan lehdessä, tulevat saamaan ilmaisen numeron.

Kilpailussa on tänä vuonna kolme teemaa, joista valita:

 1. Mikäli ilmaisunvapaus on länsimaissa rajaton, miksei holokaustia saa tutkia kriittisesti?
 2. Miksi Palestiinan kansaa syyllistetään ”holokaustista”, vaikka Palestiinalla ei ollut mitään tekemistä toisen maailmansodan kanssa?
 3. Miksei maailma keskittyisi todellisiin holokausteihin, kuten ydinsodan uhkaan tai teurastukseen Syyriassa, Irakissa ja Gazassa?

Palkinnot:

 • Ensimmäinen palkinto: 12 000 dollaria, pokaali ja kunniamaininta.
 • Toinen palkinto: 8 000 dollaria, pokaali ja kunniamaininta.
 • Kolmas palkinto: 5 000 dollaria, pokaali ja kunniamaininta.

Lisäksi jaossa on kymmenen erikoispalkintoa.

Tämä on tilaisuus viedä Suomi maailmankartalle! Alla edellisessä pilapiirroskilpailussa menestyneitä teoksia.

Abdellah_Derkaoi_Morocco1 casso_Brazil_1 Galym Gatto_Alessandro_Italy1 Mahmoud_Nazari_Iran3 Mohammad_Hossein_krami_Iran Rafael_Iglesias

Iran Cartoon

4 kommenttia

 1. Huomatkaa, kuinka juutalaismedia valehtelee ”sananvapaudesta”.

  Lähes kyynelissä sympatiasta Charlie Hebdo-vasemmistolaispieruja muistellessaan Hollande ja juutalaisdemoni Netanyahu seisoivat potretissa Pariisissa: Nyt puolustetaan sananvapautta!

  Tämän artikkelin ylin kuva on muistaakseni vuodelta 2013 Sunday Times_lehdestä. Siinä demoni Natanyahu muuraa palestiinalaisia veriseen muuriin.

  Tiedättekö, kuinka kävi?

  Minäpä kerron.

  Juutalaisyhteisö pillastui ja vaati polvistumista heidän eteensä ja aqnteeksipyyntöä ja lupausta, että kukaan koskaan ei tee satiiria juutalaisista.

  Juutalaisista ei saa tehdä satiiria, mutta valkoisia naisia saa raiskata laivalla.

  A.D. 2015, ministeri Räsänen.

  Kuinka ministeri puolustaa Suomen naisia?

  Yksi raiskattiin, toinen tapettiin, mutta ainoa huoli on voi voi voi juutalaisyhteisö.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. 😀 Loistavia kuvia.. Ittelläkin ois kyl ideoita yks jos toinenki mut vieläku osais pukee ne kuviks.. Tuli seistyä vissii väärässä jonossa ku jakoivat kyniä.. Mut onnee teille taiteilijoille, nyt on mahdollisuus näyttää mitä suomessa ajatellaan..

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat