Dieudonnélle kymmenientuhansien sakot juutalaisia ärsyttäneestä vitsistä

Ranskankamerunilainen koomikko Dieudonné M’bala M’bala on saanut jälleen tuntuvan rangaistuksen juutalaisia ärsyttävästä huumoristaan. Tällä kertaa kymmenientuhansien eurojen tuomio tuli ”Je Suis Charlie” –ilmiölle vinoilleesta satiirista.

Ranska on mielenkiintoinen maa. Siellä toimii Jewish Defense League –terroristijärjestö, jota ei ole kielletty lailla, vaikka se pahoinpitelee, uhkailee ja pommittaa poliittisia vihollisiaan säännöllisesti. Sen toiminnasta ei myöskään kirjoiteta valtamediassa antisemitistileiman pelossa. Sen sijaan ammatikseen vitsejä kertova Dieudonné sai tuomion terrorismirikoksesta (!) kirjoitettuaan humoristisesti sosiaalisessa mediassa ampumavälikohtauksesta ranskalaisessa kosher-kaupassa.

Jewish Defense Leaguen tunnus: nyrkki ja Daavidin tähti.
Jewish Defense Leaguen tunnus: nyrkki ja Daavidin tähti.

Press TV:n pariisilaistoimittaja Ramin Mazaherin mukaan Dieudonnén saama tuomio heijastelee Ranskan poliittista ilmapiiriä, josta on tullut entistä hysteerisempi Charlie Hebdo –iskujen myötä. Heti terrori-iskun jälkeen Ranskan poliisi alkoi pidättää mielivaltaisesti ihmisiä epäiltynä mitä oudoimmista ”terrorismirikoksista” – kuten vitsien kertomisesta. Charlie Hebdoa on käytetty tekosyynä kansalaisten valvonnan lisäämiseksi sekä ajatusrikoslakien tiukentamiseksi. Ranska on ottanut jälleen yhden askeleen kohti poliisivaltiota.

Tammikuun 20. päivään mennessä jo lähes 120 ihmistä oltiin pidätetty epäiltynä ”terrorismista” tai sen tukemisesta, minkä jälkeen Ranskan hallitus päätti kieltää pidätettyjen määrien julkaisemisen. Kukaan ei siis tiedä, paljonko ihmisiä on pidätetty Ranskassa ”terrorismista” epäiltynä 20.1. jälkeen. Pidätettyjen joukossa on ollut esimerkiksi kodittomia, alkoholisteja ja mielenterveyspotilaita. Tällä viikolla poliisi kuulusteli jopa 8-vuotiasta pikkupoikaa, sillä tätä epäiltiin ”terrorismin tukemisesta”. Ihmisiä on tuomittu useiksi vuosiksi vankilaan vain muutamia päiviä kestäneiden rikostutkimusten ja oikeudenkäyntien perusteella. Ranskassa on alettu puhua jo noitavainoista.

Dieudonnén oikeudenkäyntiä saapui seuraamaan suuri määrä ihmisiä, joiden mukaan Ranskan hallitus ja oikeuslaitos toimivat mielivaltaisesti; Israelin etu on asetettu kaiken muun edelle. Heidän mukaansa arabeja ja muita sionismin vihollisia saa Ranskassa päättäjien mielestä kohdella kuin jätettä, mutta sionistit ovat saaneet erityisaseman oikeuden silmissä – sionisteja ja juutalaisia ei saa kritisoida edes huumorin keinoin.

coran-merde-charlie-hebdo-karim-achoui-balles
”Taidetta”.
"Vihaa".
”Vihaa”.

Dieudonnén kannattajien mukaan on valaisevaa verrata koomikon kokemaa kohtelua juutalaisten suosimaan vasemmistoliberaaliin Charlie Hebdo –lehteen. Vaikka sekä Dieudonné että Charlie Hebdo ”kritisoivat valtaapitäviä”, vain Dieudonné on viime vuosina saanut huumoristaan tuntuvia tuomioita. Charlie Hebdo on saanut pilkata muslimeja ja julkaista jopa pilakuvia arabien murhaamisesta, mutta Dieudonné joutuu maksamaan kymmenientuhansien eurojen sakot juutalaisvitsistä.

Viime kuussa oikeudessa puitiin Dieudonnén vitsiä juutalaistoimittaja Patrick Cohenista ja ”kaasukammioista”. Vaikka Dieudonné on tunnettu holokaustin epäilijä, ottivat Ranskan viranomaiset kaasukammiopuheet todesta. Naurettavan tapauksesta tekee se, ettei vitsiä oltu suunnattu julkisuuteen, vaan se oli nauhoitettu salaa yksityisen keskustelun aikana. Mikäli Dieudonné olisi kertonut saman vitsin eurooppalais- tai arabitaustaisesta toimittajasta, ei hän olisi joutunut oikeuteen, kuten Charlie Hebdon julkaisutoiminta on osoittanut.

 

Aiheesta lisää:

Juutalaisjohtaja: Magneettimediasta uusia tutkintapyyntöjä poliisille
Älä naura! Se on juutalaisvastaista!
Charlie Hebdo: mainettaan pahempi
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää tuoretta videota
Dieudonné voitti ”vihapuheoikeudenkäynnin”
Juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Dieudonné perustaa ”juutalaisvastaisen” puolueen

4 kommenttia

 1. Mitäs laurio on mieltä tuosta bissistä? Mitä merkitsee jos on bissin alaisuudessa? Kaikkea en jaksa postata tänne mitä löytyny, mutta se että omistaako ei väliä vaan että kontrolloi on tärkeämpi asia!

  http://georgewashington2.blogspot.fi/2011/07/worlds-biggest-central-bank-has-private.html

  alla olevan linkin keskustelu alue!

  https://realcurrencies.wordpress.com/2013/07/15/does-rothschild-own-all-central-banks/

  Alla oleva hyvä!

  http://www.bushstole04.com/monetarysystem/bis.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tämä BIS-asia ei taida oikein kuulua tähän artikkeliin. Vastaan kuitenkin lyhyesti, koska kysymys täällä esitetään. Koko BIS (synt. 1930) on Rothschildien ja muiden juutalaisten velkarahadynastioiden luomus; hehän ovat hallinneet maailmaa saatuaan oman yksityisen velkarahapankkinsa maailman voimakkaimman valtion USA:n keskuspankiksi v. 1913 (FED; USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa yksityisiltä pankkiireilta). Kun he tuolloin saivat USA:n täydelliseen orjuuteensa (joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea), he tulivat samalla käytännössä maailman herroiksi (loppu on vuoden 1913 jälkeen ollut vain maailmanvallan käytännön hiomista ja muotojen luomista). Aluksi BIS hoiti Saksan kulta-asiaa; Saksahan oli Versailles’ssa alistettu ja orjuutettu juuri Rothschildien johtamien juutalaisten toimesta (eri maiden edustajat olivat juutalaisia tai heidän käsikassaroitaan).

   BIS sitten kehittyi mainittuna maailmanvallan muotoseikkojen kehittelynä keskuspankkien keskuspankiksi. Ne keskuspankit, jotka kuuluvat BIS:iin, ovat Rothschildien ja muiden juutalaisten rahadynastioiden hallinnassa tai omistuksessa, aivan sama kumpaa sanaa käytetään. Ne harvat keskuspankit, jotka olivat näiden kansainvälisten pankkiirien kontrollin ulkopuolella, ovat joutuneet (esim. Libya) tai joutumassa väkivalloin (sota) Rothschildien täydelliseen orjuuteen. Rothschildit edustavat koko heimoa. Esim. EKP on BIS:n jäsen eli täydellisesti Rothschildien pankki. Suomen Pankki on EKP:n haaraosasto (kuten EKP:n ja SP:n sivuilta käy ilmi) ja siten täydellisesti Rothschildien yksityinen pankki. EKP:ssa ei ole EU:lla tai sen jäsenmailla minkäänlaista sananvaltaa; se on täysin riippumaton yksityinen rothschildilainen pankki.

   Koko systeemi on Rothschildien luomus, joten eihän näistä asioista pitäisi olla mitään epäselvyyttä.

   Sisäpiiriläisenä asioita näkemässä ollut Carrol Quigley kirjoitti v. 1966 kirjassaan ”Tragedy and Hope” (s. 324):

   Rahakapitalismilla oli toinen kauaskantoinen päämäärä, ei enempää eikä vähempää kuin luoda maailmaan yksityisissä käsissä oleva taloudellinen kontrollisysteemi, joka kykenee hallitsemaan jokaisen maan poliittista systeemiä ja koko maailman taloutta. Yhteistyössä toimivien maailman keskuspankkien oli määrä kontrolloida tätä systeemiä feodaalisella tavalla salaisilla sopimuksilla, joita solmittaisiin usein pidettävissä yksityisissä kokouksissa ja konferensseissa. Systeemin huippuna olisi Bank for International Settlements Baselissa Sveitsissä, yksityinen pankki, jonka omistavat ja jota kontrolloivat maailman keskuspankit, jotka itse ovat yksityisiä yrityksiä.

   BIS säätelee varantovaatimus- ja korkohanoillaan suvereenisti keskuspankkejaan ja siten meitäkin. Kyseessä on orjuus. Maailmaa pyörittää ”pyhä” rikolliskolmikko Maailmanpankki, IMF ja BIS.

   BIS on tekemisissä keskuspankkiensa kanssa (varantovaatimus- ja korkohanojensa lisäksi mm. myöntää pikalainoina ns. siltalainoja [bridge loans] eri maiden keskuspankeille ennen kuin varsinaiset Maailmanpankin tai IMF:n lainat saadaan ko. maiden hallituksille). BIS päättää valuuttojen devalvoinneista tai tukemisista ja pankkitoiminnan säännöistä. Se kykenee kaatamaan tai nostamaan kokonaisia talouksia. Sen ydintehtävänä on palvella kansainvälisen (pääasiassa juutalaisen) yksityisen pankkijärjestelmän etuja jopa kansallisten talouksien tuhoutumisen uhalla (tarvittaessa se pakottaa kansat suurtyöttömyyteen ja kehityksen pysähtymiseen, etteivät pankkiirien edut vain kärsi). Se myös toi Eurooppaan euron ja EKP:n ja riisui kansalliset keskuspankit, esimerkiksi Suomen Pankin, kaikista kansallisista siteistä palvelemaan yksin kansainvälisiä pankkiireja. Se nauttii hallinnollista immuniteettia, ei maksa veroja, ei ole tilivelvollinen kenellekään, sillä on omat poliisivoimat ja se on lain yläpuolella ja täysin itsenäinen. Rahoituksensa se saa jäsenpankeiltaan. Tällaiseen asemaan siis järjestäytynyt rikollisuus maailmassa on kohonnut. Kansainvälinen pankkieliitti ehkä on tekemässä BIS:stä koko maailman keskuspankkia, jolloin kenties nykyiset keskuspankit lakkautetaan.

   BIS sijaitsee Baselissa Sveitsissä. Siksi Rothschildit eivät ole ulottaneet maailmansotia Sveitsiin. Koska BIS tarvitsee rikollisjärjestönä turvaa, Sveitsissä lähes kaikki 20-30 -vuotiaat miehet saavat miliisikoulutuksen ja aseenkäyttökoulutuksen. Kaikki he saavat pitää henkilökohtaista asetta kotonaan ja hankkia niihin omilla varoillaan ammuksia. Sveitsissä on asukasta kohdin kolmanneksi eniten aseita ihmisillä, kaiken kaikkiaan 1,2 – 3 miljoonaa asetta. Järjestelmän tarkoitus on suojella BIS:iä ja varmistaa nopea vastaisku aggressioon.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politics_in_Switzerland

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Niin sinä hetkenä kun saat yleisösi nauramaan siionistin hirveydelle, olet saavuttanut Herran.
  Taidan ryhtyä oikeasti ”pelleksi”.
  Sinä päivänä kun tiedät pahuuden pahaksi, olet voittanut. Amen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat