Charlie Hebdo: mainettaan pahempi

Keskiviikkona aseistetut miehet iskivät vasemmistoliberaalin Charlie Hebdon toimitukseen. Kaikki tiesivät, että oli vain ajan kysymys, milloin seuraava terrori-isku tapahtuisi Euroopassa. Valtamedia on ottanut räävittömän marxilaisjulkaisun omakseen, ja koko länsi peräänkuuluttaa nyt ”sananvapautta”. Miksi viesti ei kuitenkaan vakuuta?

Eliitin viestintää seuratessa erottuu kohu-uutisoinnin kohinasta pian kaksi teemaa: ”sananvapaus on länsimaille pyhä arvo” ja ”iskuja ei saa liittää EU:n maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun”. Pienemmissä piireissä puolestaan pohditaan, olivatko iskut lavastettuja ja jos olivat, kuka oli oikeasti vastuussa.

Me emme väitä tietävämme juuri mitään iskun toteuttajista ja heidän taustoistaan. Kenenkään maailmankuvan ei kuitenkaan tulisi romahtaa, vaikka asialla todella olivat muslimimaahanmuuttajat, joita suututti marxilaislehden törkykuvat heille pyhistä teemoista. Ääri-islam ja epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka ovat tosiasioita. Monien maahanmuuttajaryhmien erityisen korkea riski syyllistyä väkivaltaan on tosiasia. Siirtolaiset syyllistyvät jatkuvasti törkeään väkivaltaan valkoisia eurooppalaisia kohtaan, mutta yleensä valtamedia onnistuu piilottamaan tapaukset uutispimentoon tai kiertoilmaisujen taakse. Muslimien viha Yhdysvaltoja ja Israelia hännystelevää Eurooppaa kohtaan on myös totta. Meillä ei ole resursseja tutkia iskun taustoja, mutta voimme helposti tarkkailla yhteiskunnan reaktioita, jotka ovat itse asiassa paljon hälyttävämpiä kuin Pariisin eiliset tapahtumat.

19paris-articleLarge

Vasemmistoliberaaleille välikohtauksessa oli kyse monikulttuurisuudesta, oikeistoliberaaleille taas ”lehdistönvapaudesta”. Vasemmisto ei tällä kertaa onnistunut käynnistämään yhtä vaikuttavaa kampanjaa kuin joulukuussa, jolloin maahanmuuttajataustainen ääri-islamisti järjesti panttivankidraaman australialaisessa kahvilassa ja murhasi kaksi ihmistä. Vasemmisto onnistui kuitenkin torppaamaan julkisen keskustelun maahanmuuton ongelmista aloittamalla massiivisen #illridewithyou-kampanjan sosiaalisessa mediassa. Monikulttuurisuutta syleilleen kampanjan kantava ajatus oli, että vaikka maahanmuuttajat tappavat uuden kotimaansa kansalaisia, ovat maahanmuuttajat lopulta silti itse suurin uhri. Koko #illridewithyou alkoi, kun Rachael Jacbos –niminen vasemmistoaktivisti sepitti tarinan muslimista, joka joutui riisumaan huivinsa, sillä hän pelkäsi valkoisten australialaisten syyttävän häntä panttivankien murhaamisesta. Myöhemmin Jacobsin tarina osoittautui valheeksi, mutta kampanja oli jo tehnyt tehtävänsä: #illridewithyousta tuli lopulta suurempi uutinen kuin varsinaisesta terrori-iskusta.

Jälleen kerran vasemmistolaiset ympäri Eurooppaa suunnittelevat rasisminvastaisia tapahtumia, jotta julkinen keskustelu Charlie Hebdon tapauksesta saataisiin ohjattua turvallisille urille. Tällä kertaa hanke ei kuitenkaan ole ottanut yhtä hyvin tuulta alleen. Pariisin teurastus oli raaempi, kokoluokaltaan suurempi ja se tapahtui lähempänä meitä eurooppalaisia. Kun englanninjuutalainen kommunisti yritti herättää #illridewithyoun eilen henkiin, oli vastaanotto hyytävä. Erityisen vaikean tapauksesta tekee koko asetelman ironia. Maahanmuuttajien murhaamat toimittajat olivat vapaata maahanmuuttoa ja esimerkiksi mustalaisten oikeuksia kannattavia liberaaleja. Hieman ennen kuolemaansa he olivat toimittaneet numeron, jossa pilkattiin ranskalaiskirjailija Mic­hel Houel­le­bec­qia, joka julkaisi Ranskan islamisaatiota käsittelevän teoksen.

charlie hebdon
Lehden toimittajia.

Charlie Hebdo on myös vainonnut jatkuvasti Kansallinen rintama –puoluetta, jonka maahanmuuttopoliittisia linjoja lehden toimittajat pitävät liian tiukkoina. Ammuskelussa kuollut toimittaja Stéphane Charbonnier oli kommunistisen puolueen kannattaja, joka tiivisti lehden sanoman: ”Tämä on vasemmistolainen satiirilehti, ja ’vasemmistolaisella’ tarkoitan anarkisteja, kommunisteja, vihreitä, sosialisteja ja muita vastaavia.” The Star kuvasi Charlie Hebdoa ”vuoden ’68 sukupolven lapseksi”. Se kasvoi samassa ideologisessa kohdussa kuin ”sukupuolineutraali avioliitto”, poliittinen korrektius, moderni feminismi ja monikulttuurisuusideologia. Se oli luomassa ”uutta” ja suvaitsevaa Eurooppaa. Ja nyt monikulttuurinen Eurooppa surmasi sen.

Koska monikulttuurisuuden rummuttaminen heti teurastuksen jälkeen on monien mielestä groteskia, on valtamedia päättänyt tukahduttaa kriittisen keskustelun ulvomalla ”sananvapaudesta”: ”Iskussa ei ollut kyse muslimeista tai maahanmuutosta! Se oli hyökkäys sananvapautta vastaan! Kuka tahansa sananvapauden vihollinen olisi voinut murhata toimittajat!”. Muun muassa Yleisradio vaatii, ettei tapauksesta saa puhua maahanmuuttopoliittisessa kontekstissa. Yle ehdottaa, että koko tapaus tulisi vain unohtaa mahdollisimman pian: ”Sinkkosen mukaan paras tapa kumota eilisen terrori-iskun vaikutukset on jatkaa kuten tähän mennessä. Ollaan kuin tämä ei oikeasti vaikuttaisi meidän yhteiskuntaan millään tavalla. Silloin tämä teko mitätöityy parhaalla mahdollisella tavalla.” Ollaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Charlie Hebdosta on nyt tehty ilmaisunvapauden ikoni, mikä on pelkkä valhe. Lehti ei ole koskaan ollut ”sananvapauden” asialla, vaan se markkinoi vasemmistolaistaan arvomaailmaa provosoivilla räävittömyyksillä. Se pilkkaa uskontoja ja on kiihottanut eri uskontokuntia vastaan. Uskonnonvastaisuus ei merkitse sananvapauden puolustamista. Charlie Hebdo on esimerkiksi tuominnut jyrkin sanoin ranskalaiskamerunilaisen koomikko Dieudonné M’bala M’balan Israelille ja juutalaiselle ylivallalle irvailevan huumorin. Yle esitti tänään dokumentin, jossa Charlie Hebdon toimittajat myönsivät, ettei Ranskan poliittinen eliitti ole enää aikoihin vainonnut lehteä. Nykyään lehti provosoi lähinnä vanhoja katolilaisia ja nuoria muslimeja. Sen sijaan Dieudonné on jatkuvasti viranomaisten hampaissa sionistivastaisten kommenttiensa vuoksi. Charlie Hebdo edustaa kontrolloitua oppositiota, jota valtaeliitin ei tarvitse pelätä. Lehti on lyönyt Dieudonnéta kuin vierasta sikaa niin sarjakuvissaan kuin artikkeleissaan. Se ei myöskään ole vastustanut Dieudonnén saamia ajatusrikostuomioita, sillä lehden mukaan rankka sionismikritiikki ja esimerkiksi ”holokaustin” kyseenalaistaminen ovat syystäkin lailla kiellettyjä monissa maissa. Charlie Hebdon käsitys sananvapaudesta rajoittuu Pussy Riotiin (toimittajien lempiaihe) ja perversseihin pilakuviin alastomista profeetoista.

Ylen dokumentissa väitetään, että Ranskassa sananvapautta ”varjellaan tarkasti”. Miksi sitten Israelia arvosteleva koomikko on hukkua sakkoihin, jotka hän on saanut kertomistaan vitseistä? Miksi poliisin erikoisyksikkö tunkeutuu aamuyöllä ”holokaustia” vuosikymmenet tutkineen 85-vuotiaan akateemikon Robert Faurissonin kotiin? Miksi Charlie Hebdon oikeus loukata uskontoja on tärkeämpi kuin Faurissonin oikeus tutkia historiaa? Miksi valtamedia kohtelee Dieudonnéta ja Faurissonia kuin spitaalisia mutta Charlie Hebdon toimittajista valmistellaan sekulaareja marttyyrejä?

Wolinskin "taidetta".
Wolinskin ”taidetta”.

Dieudonnén ja Charlie Hebdon vertailusta tekee erityisen mielenkiintoisen se, kuinka juutalaiset – Euroopan todellinen eliitti, jonka kritisointia myös Charlie Hebdo on vastustanut – ovat suhtautuneet Pariisin ampumavälikohtaukseen. Välittömästi joukkomurhan jälkeen tunnettu ranskanjuutalainen toimittaja Frédéric Haziza syytti Twitterissä Dieudonnéta ja hänen ystäväänsä Alain Soralia (joka on tunnettu Israelin vastustaja) surmista! Nähtäväksi jää, kuuluvatko Hazizan syytökset Ranskan tuomioistuimen määrittelemän sananvapauden piiriin. Hazizan mukaan Charlie Hebdon toimittajat olivat ”fasistien ja islamistien” uhreja. Niin, kuolihan ammuskeluissa myös juutalainen sarjakuvapiirtäjä, Georges Wolinski. Wolinski ehti luoda pitkän uran törkylehtien luottokuvittajana. Keskiviikkona kuollut Wolinski aloitti uransa jo 1960-luvulla piirtämällä pornoa. Jostain syystä Wolinski tuo mieleen Weimarin Saksassa vallinneen ”kulttuurin”.

Haziza ei suinkaan ole ainut juutalainen, joka on kommentoinut tapahtumia kärkevästi. Erittäin tunnettu juutalainen CNN- ja Daily Beast –toimittaja Sally Kohn on tehnyt ylitöitä tapauksen vuoksi. Hänen mukaansa länsimaiden ongelma ei ole väkivaltaiset maahanmuuttajat vaan rasistinen kantaväestö. Perussuomalaisten sionistisiipeä voi ihmetyttää se, että juutalainen Kohn vaahtoaa sosiaalisessa mediassa nyt muslimien puolesta, mutta Magneettimedian säännöllisiä lukijoita tämä ei hämmästytä (1, 2, 3, 4, 5). Kohn, kuten monet kaltaisensa, pitää monikulttuurisuutta ja jopa lännen islamisaatiota positiivisena ilmiönä: etnisesti hajanaisessa lännessä nationalistiset aatteet menettävät merkityksensä. Juutalaiset on perinteisesti häädetty maista, joissa on ollut vahva kansallishenki. Norjalaiskaimansa Ervin Kohnin tavoin Sally uskoo, että ajamalla muslimien ja muiden vähemmistöjen asiaa myös juutalaisten tulevaisuus turvataan. Kuten The Jerusalem Post on kirjoittanut, juutalaiset ovat siis valmiita liittoutumaan muslimien kanssa eurooppalaisten kansallismielisyyttä vastaan. Mielenkiintoista kyllä, Twitter-viesteissään Kohn väittää juutalaisia länsimaiseksi alkuperäiskansaksi siinä missä ”kristittyjäkin”.

Kohn antaa tukensa sekä kulttuurimarxilaiselle Charlie Hebdolle (sillä hän jakaa saman arvomaailman) että lehden suututtamille muslimeille (jotka symboloivat Kohnille eurooppalaisen identiteetin ja potentiaalisen antisemitismin kuolemaa). Kohnin retoriikka on suunnattu suurelle, valtaosin ei-juutalaiselle yleisölle. Hän on CNN-toimittaja, joka kertoo valkoisille, että ”meidän” on hyväksyttävä muslimit osaksi yhteiskuntaamme – muuten olemme moraalittomia rasisteja. Kun Kohn kirjoittaa ”rasismista”, ei hän tietenkään mainitse sitä, että hänen työnantajansa ovat rasistisia äärisionisteja, jotka uutisoivat esimerkiksi Lähi-idän tapahtumista militantista juutalaisesta näkökulmasta. Kohnin maailmassa vain eurooppalaisperäinen valkoinen voi lopulta olla ”rasisti”.

sally kohn

Siinä missä Sally Kohnin Charlie Hebdo –uutisointi on suunnattu ”ulkopuolisille”, kirjoittaa Jewish Journal (JJ) aiheesta kotiyleisölle. Juutalaiselle lukijakunnalle suunnattu lehti ei puhukaan monikulttuurisesta onnelasta tai suvaitsevaisuudesta arabeja kohtaan. Sävy on paljon synkempi: muslimit tappoivat Wolinskin – yhden meistä. Kohn on liberaali, Jewish Journal on konservatiivinen. Molemmat sympatisoivat Charlie Hebdoa, mutta eri näkökulmista. JJ painottaa otsikossaan ”ärsyttämisen vapautta”. Juutalaislehden mukaan muslimeja saa ja tuleekin ärsyttää, sillä monet heistä ovat epäinhimillisiä fundamentalisteja. Ironista kyllä, juutalainen julkaisu syyttää muslimeja siitä, että nämä vaativat sananvapauden rajoittamista ja erivapauksia etnisen taustansa vuoksi (vertaa: 1, 2, 3). JJ toteaa, että puhe islamista ”rauhanuskontona” on pötyä. Lehti lainaa arvovaltaista juutalaista rabbia ja linjaa, etteivät muslimit voi noin vain irtisanoutua väkivaltaisista ääri-islamisteista. JJ:n mukaan Koraaniin kirjatut sotaisat opit ovat osa islamia. Lehden mielestä muslimit eivät saa enää turvautua siihen ”tekosyyhyn”, että väkivaltaiset islamistit ovat tulkinneet Koraania väärin. JJ:n kannanotto on tietysti erityisen herkullinen siksi, että juutalaisten Talmud on vielä Koraania huomattavasti järkyttävämpää luettavaa, vaikka Koraanin jokaisen sanan tulkitsisikin kirjaimellisesti.

Sanomalehti Kaleva pelkää, että ampumavälikohtaus voi lisätä nationalistien kannatusta Ranskassa. Näin epäilemättä tulee tapahtumaan. Kansallisen rintaman johtaja Marine Le Pen kalisteli tänään lehdistötilaisuudessa sapeliaan ja vaati sotaa islamisteja vastaan. Populistista puppua. Kansallinen rintama ei tule käymään sotaa Ranskan puolesta, sillä sionistit ja liberaalit ovat jo steriloineet koko puolueen. Perussuomalaisten tavoin Kansallinen rintama tulee keräämään protestiääniä ammuskelun vuoksi, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että ranskalaiset tulevat tekemään ”soinit” ja pettämään kaikki lupauksensa vaalivoiton jälkeen. Mikäli Kansallinen rintama oikeasti vastustaisi terrorismia Ranskassa, kävisi se näkyvää kamppailua Ranskan ainoaa laillista terroristijärjestöä, Jewish Defense Leagueta vastaan. Tätä puolue ei kuitenkaan tee, sillä se on kontrolloitua oppositiota Charlie Hebdon tavoin.

Muun muassa The Jerusalem Post vertasi Pariisin tapahtumia Brysselin kesäiseen juutalaismuseon ampumatapaukseen. Kirjoitin kesäkuussa artikkelissa ”Ampuiko Israel itseään jalkaan?”, että Israel sai syyttää itseään Brysselin tapahtumista. Ampuja Mehdi Nemmouche oli IS-terroristijärjestön kannattaja. Yhdysvallat ja Israel ovat tukeneet IS-järjestöä, sillä se on käynyt raakaa sotaa Israelin arkkivihollisia Syyriaa ja Hizbollahia vastaan. Slate uutisoi tänään, että Pariisin ampujat olivat puolestaan ”al-Qaidan” kannattajia. ”Al-Qaida” syntyi, kun CIA valmistautui Afganistanissa sotaan Neuvostoliittoa vastaan. IS:n tavoin ”al-Qaida” on sionistien perustama ja rahoittama poliittinen työkalu vahvoja arabihallituksia vastaan. ”Al-Qaida” ja IS eivät koskaan tee terrori-iskuja Israelia vastaan, vaan kylvävät kauhua ja poliittista hajaannusta arabien välille. The Jerusalem Post osui siis täysin oikeaan verratessaan Pariisia Brysseliin. Israelia hännystelevän lännen uhkapeli Lähi-idässä maksoi keskiviikkona 12 ihmisen hengen. Ei ihme, että eliitti ei halua, että tapausta politisoidaan. Paljon helpompaa on vuodattaa krokotiilinkyyneleitä ”sananvapauden” puolesta sekä muutaman ranskalaisen kommunistin ”oikeudesta” piirtää lapsellisia törkykuvia.

 

Arvi Pihkala

214 kommenttia

 1. Henry Makow on joskus myös oikeassa:
  ”Insulting cartoons about Jews are a ”hate crime”; about Muslims, they’re ”free speech.”

  Edellisen pilakuvasodan aikana eurooppalainen muslimilehti julkaisi kokeeksi pilakuvan, jossa pilkattiin holokaustivalehtelua. Heti napsahti syyte ja tuomio.

  P. S.: Loistava artikkeli.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Näinhän se on nähtävä, mutta ei pidä unohtaa, että länsimainen judeokristitty sionistisaasta on vastikään tappanut miljoona muslimia/arabia lähtien vaikka Persianlahden ensimmäisestä sodasta. Totta kai tämmöiset asiat vaikuttavat muslimimamujen mielikuvaan länsimaista. Kyllä minuakin vituttaisi istua jossakin Bagdadin pakolaisparakissa samaan aikaan kun Irak pommittaa kotikylääni Suomessa.

  Ja kaikki ainoastaan muutaman väärennetyn petrodollarin tähden. No, amerikkalaisilta löytyy kyllä rahanväärentäjiä, mutta öljyt uupuu. Irakin kansallinen valuutta olisi ollut kova sana markkinoilla, koska maan uumenista löytyy valuutalle myös vakuuksia. Samoin oli tietysti myös Libyassa, missä EU riehui pommikoneineen sen kun kerkesi.

  Tiedä sitten, oliko Chirac yhtään parempi presidentti kuin seuraajansa, mutta ei hän kuitenkaan tuosta vaan lähtenyt judeoristiretkelle Irakiin, vaikka USA niin vaati. Luultavasti Chiracin tapauksessa kyseessä oli kuitenkin valeoppositio eli jokaiselle jotain -geopoliittinen teatteri, missä näytelmän käsikirjoittajan etninen tausta kyllä tiedetään.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Valitettavasti uhrina oli yksi oikea juutalainen. Voi harmi. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ote Siionin viisaiden pöytäkirjasta nro. 2:

   ”JUUTALAISTEN UHRIEN ARVO. Olemme ostaneet itsemme vapaiksi uhraamalla monia omasta kansastamme. Mutta jokainen uhri meidän puoleltamme on tuhansien gojimien arvoinen Jumalan edessä.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Siionin Viisaat: tiivistelmä
     Posted on syyskuu 21, 2014
     Siionin Viisaiden Pöytäkirjat ilmestyivät ensimmäiseksi Venäjällä vuonna 1901. Julkaisija oli kirjailija Georgij Butmi, joka laati kirjasta neljä pientä painosta (otsikolla ”Ihmiskunnan viholliset”), joiden olemassaolosta ei toinen julkaisijakaan tiennyt mitään. Oppinut munkki ja kirjailija Sergei Alexandrovitsh Nilus oli saanut v. 1901 teoksen Pietarin sotaoikeuden tuomarilta, Tulan seudulta kotoisin olleelta kreiviltä ja majurilta Alexis Nikolajevitsh Suchotinilta. Suchtoinin poika on todistanut valaehtoisesti olleensa läsnä luovutuksen tapahtuessa. Materiaalissa olisi ollut juutalaisen vapaamuurariloosin tunnukset 33. asteen mestarien allekirjoituksineen. Pöytäkirjojen historiasta tähän saakka on monta versiota. Ilmeisesti ne ovat joutuneet Venäjän salaisen poliisin Ochranan käsiin, todennäköisesti v. 1897 sionistikokouksen aikoihin.

     Kuten Solzhenitsyn sanoo, Venäjän korkeat viranomaiset eivät ryhtyneet mihinkään toimenpiteisiin, vaan jätivät teoksen julkaisematta. Tästäkin voimme päätellä, kuinka tiiviisti Venäjän virkakuntakin oli solutettu. Pöytäkirjoja pidettiin joko väärennöksenä tai yksinkertaisesti sen laatijoita vaarattomina. Venäjän valtio salasi muutkin juutalaisilta takavarikoidut vihamieliset aineistot ja tärkeä syy tähän oli, että ei haluttu kärjistää etnisten ryhmien suhteita ja aiheuttaa levottomuuksia. Venäjän virkakoneisto ei levittänyt teosta eikä mainostanut sitä millään tavalla. Kuten tunnettua, vallankumous yllätti korkeimman johdon 1917, kun salaisen poliisin varoituksiakaan ei otettu korkeimman virkakoneiston osalta riittävän vakavasti. Sergei Nilus valittelee kirjoissaan sitä, kuinka hän oli turhaan yrittänyt varoittaa viranomaisia ja kansaa juutalaisten ja vapaamuurarien hankkeiden muodostamasta uhkasta Venäjää vastaan. Vasta vuonna 1905 hän sai julkaistua Protokollan osana toista painosta teoksestaan, jossa hän varoitti pian uhkaavasta Antikristuksen vallasta. Hän julkaisi myöhemmin myös uusia painoksia, jotka olivat kappalemääriltään pieniä ja jotka katosivat pian saatavilta. Ennen vallankumousta juuri kukaan Venäjällä ei tuntenut teosta ja juutalaiset lähteet vaikenivat siitä täysin ennen vallankumousta. Bolshevikit eivät olleet esittäneet mitään materiaalia, mitä edes olisivat väittäneet todisteeksi valtion ja Pöytäkirjojen yhteydestä.

     Vallankumoukset eri puolilla Eurooppaa tekivät teoksesta kuuluisan. Venäjällä jo Kerenski tuhosi kaikki käsiinsä saamat kappaleet, mutta valkoisten joukkojen ja emigranttien kautta teos levisi muualle Eurooppaan ja juutalaisten oli ryhdyttävä vastaiskuun. Saksankielinen julkaisu yritettiin estää ensin lahjomalla ja sitten oikeusteitse vaadittiin takavarikkoa. Vuonna 1921 alkoivat juutalaiset sanomalehdet eri maissa julkaista valhepropagandaa teosta vastaan. Kaikenlaisia väitteitä esitettiin, jopa koko Sergei Nilusta väitettiin keksityksi hahmoksi. Väärennössyytteitä alkoi sataa ja pian mainittiin jo nimiäkin. Huomattavimmat ”todistajat” olivat ruhtinatar Katharina Radziwillinä esiintynyt moninkertainen rikollinen ja vankilassakin istunut shekkiväärentäjä ja muuan Henriette Hurblut. Radziwill väitti Ochranan Pariisin osaston Ratschovskyn ja tämän alaisen Golowinskyn laatinee itse teoksen v. 1905 saadakseen tsaarin juutalaisvastaiseksi. Jostain syystä he olisivat näyttäneet tälle puolijuutalaiselle taparikolliselle tekelettään ja kertoneet avoimesti aikeistaan. Tämä tarina oli yksi tärkeimmistä perusteista Bernin alioikeuden mielestä Pöytäkirjojen väärentämisestä, vaikka voitiin selvästi osoittaa, että Pöytäkirjat olivat olemassa jo v. 1901 ja että Ratshovski ja Golovinski olivat lähteneet Pariisista jo v. 1902 ja jo ennen Japanin sotaa R oli eronnut poliisista jne.

     Kun tällaiset valheet on osoitettu perättömiksi, ei The Timesin kuuluisaan artikkelisarjaan 16.-18.8.1921 jää muuta mielenkiintoista sisältöä kuin se, että Pöytäkirjat ovat osaksi uudelleen työstetty versio Maurice Jolyn v. 1864 ja 1868 ilmestyneestä pamfletista, joka tämän Ranskan oikeusviranomaisillekin esittämän vakuutuksen mukaan on satiirinomainen Napoleon III:n hallintoa kritisoinut teos (Machiavellin ja Montesquieun dialogi Manalassa). Kirjoittaja Philip Graves väitti teoksen osittaista uudelleentyöstämistä plagioimiseksi ja etenkin, että vastaavuus todistaisi teoksen antisemitistiseksi väärennökseksi.

     Nyt kuitenkin Maurice Joly oli selvästi vain näennäisesti katoliseen perheeseen syntynyt juutalainen, joka oli Ranskan juutalaisten ja vapaamuurarien johtajan Adoplphe Isaac Crémieuxin lemmikki ja joka kirjoitti teoksensa tämän tuella. Joly oli vapaamuurari ja vallankumousjohtaja Pariisin Kommuunissa 1871. Lisäksi teos on niin ikään uudelleen työstetty versio toisen juutalaisen Jakob Venedyn 1850 julkaisemasta teoksesta, jossa esitettiin bolshevistinen ohjelma. Venedyllä oli myös tiiviit suhteet Crémieuxiin ja muuhun juutalaiseen vapaamuurarieliittiin. Kuten Bernin kuuluisan oikeudenkäynnin puolustuksen asiantuntija Ulrich Fleischauer lausunnossaan osoittaa, Jolyn arvoituksellisessa teoksessa on melko selvästi syvempi taso, joka on melko selvästi Pöytäkirjojen ja esim. Crémieuxin kirjoitusten kaltainen juutalaisten maailmanvalloitusohjelma. Vastaavuudet teoksiin pikemminkin osoittavat Pöytäkirjat aidoiksi.

     Jolyn teos oli varmasti juutalaisille tuttu. Silti sen saaminen lehden haltuun oli muka sattumaa. Juuri sopivaan aikaan nimeämätön The Timesin kirjeenvaihtaja olisi saanut Konstntinopolissa nimeämättömältä venäläiseltä emigrantilta kirjan, jonka tämä olisi ostanut nimeämättömältä Ochranan poliisilta. Teos olisi löytynyt kuitenkin Britannian kansallismuseosta, kuten myös Niluksen v. 1905 kirja oli siellä ollut jo vuodesta 1906. Juutalainen lehdistö oli tässäkin yhteydessä esittänyt väärän arkistotunnuksen ja juhli sitten sillä tiedolla, että tämän väärän tunnuksen alla ei Niluksen teosta löytynyt. The Timesin turkkilainen satu ontuu myös siinä, että Jolyn nimi oli vasta vuoden 1868 painoksessa, kun lehti väitti käsiinsä saaman teoksen olleen vuodelta 1864 ja Jolyn nimen olleen siinä. Juuri tuolloin oli The Timesissä ottanut suuren vaikutusvallan juutalainen mahtava pankkihuone Samuel & Samuel, joten artikkelien julkaisuun saattoi olla taloudellisia motiiveja. Douglas Reedin mukaan lehden suuri vaikuttaja lordi Northcliffe suljettiin mielisairaalaan ja murhattiin, kun tämä oli halunnut julkaista liian rehellisiä juttuja Palestiinan väkivallasta ja vaatinut Pöytäkirjojen taustojen tutkimista tarkemmin.

     Bolshevikkien eristämä Nilus oli kuollut 1929 ja myös Ratshovski monien avainhenkilöiden lisäksi. Sveitsin Kantonilaki tarjosi mahdollisuuden juutalaisille hyökätä Pöytäkirjoja vastaan ja 26.1.1933 nostettiin kanne Bernissä useita sveitsiläisiä vastaan. Tarkoitus oli saada tuomio, jonka mukaan Pöytäkirjat olisivat pahennusta herättävää tai loukkaavaa roskakirjallisuutta ja tällä perusteella kiellettävä. Bernin oikeuden puheenjohtaja oli sosialidemokraatti Walter Meyer, joka oli valittu virkaansa marxilaisen vasemmiston äänillä (tuomareista järjestettiin kansanvaali). Prosessissa annettiin sitten kantajien vaatimuksesta 14.5.1935 myös sellainen tuomio, jossa julistettiin Pöytäkirjat myös väärennökseksi.

     Kaupunginoikeuden prosessi oli kuitenkin selvä näytösoikeudenkäynti, jossa Sveitsin lakia rikottiin törkeästi. Puolustuksen esittämistä 40 todistajista ei hyväksytty kuin yksi. Puolustukselle sanottiin vasta kovin myöhään määräaika lausunnolleen, joka oli vain viisi viikkoa. Kantajaosapuoli sai paljon pidemmän ajan ja lisäksi kaikki todistajansa paikalle. Näihin kuului juutalaisia ja esim. kommunistiset vallankumoukselliset Burzev ja kommunistien vakoojana lähes teloitettu du Chayla. Yliasiantuntijaksi nimettiin selvästi puolueellinen kirjailija Loosli. Tuomiossa oli jätetty täysin huomiotta puolustuksen esittämä materiaali. Syyttäjän todistajien esitykset voitiin osoittaa selviksi valheiksi, mutta kanteet tästä hylättiin sillä perusteella, että todistajat olivat esittäneet vain mielipiteensä. Syyttäjä esitti paljon väärennöksiksi osoitettuja tai muuten todisteeksi kelpaamattomia todistamattomia kopioita asiakirjoista. Kaiken huippu oli se, että syyttäjä sai asettaa itse kaksi omaa pikakirjoittajaa todistajiensa todistuksia kirjaamaan eikä puolustus saanut tietää kuin sattumalta yhden lausunnon sisällöstä. Puolustuksen työtä vaikeutettiin vihamielisesti monin tavoin.

     Ei ihme, että Sveitsin valitusoikeus muutti tuomiota 1.11.1937, kun juttu viimein oli saatu oikaistavaksi. Koska lakia oli rikottu monin tavoin (puolustus ei ollut saanut syyttäjän todistajien lausuntoja valaehtoisine allekirjoituksineen, syyttäjän asiakirjat olivat vahvistamattomia kopioita, joissa oli lukuisia käännösvirheitä) ja koska kaupunginoikeudella ei ollut mitään toimivaltaa alkaa selvittää sitä, oliko teos aito saati antaa tästä tuomiota, tuomio kumottiin tältä osin. Kaikki todistelut aitouden ja epäaitouden puolesta julistettiin merkityksettömiksi. Aitouden selvittäminen kun oli tieteen tehtävä. Näin ollen väitteet siitä, että Pöytäkirjat olisivat Sveitsissä oikeusistuimessa väärennökseksi todistettu, ovat täydellisesti perättömiä. Syytetty Silvio Schnell vapautettiin kaikista syytteistä ja siten vahingonkorvauksista. Hänen asianajajansa olivat saaneet asian valitusoikeuteen vasta lokakuussa 1937 ja oikaisutuomion aikaan.

     19.12.2014: Tuon alla olevan laitoinkin 2012 eetteriin. Sen mukaan Northcliffe oli julkaissut Protokollat 1920. Hän oli vaatinut niistä täyttä tutkimusta. Northcliffen kuolema tuntuisi liittyvän kuitenkin enemmän Palestiinaan. Hän ei omannut valtaa The Timesin sisältöön, mutta oli vaarallinen omien julkaisujensa kanssa. Tämän vuoksi hän oli pakottanut The Timesin julkaisemaan artikkelin Protokollista jo vuonna 1920. The Times oli siis koko ajan juutalaisten äänitorvi. Northcliffe uhmasi paitsi vaatimalla tutkimusta protokollista, julkaisemalla totuuden Palestiinasta. Siksi hänet murhattiin.

     Douglas Reed: The End of Lord Northcliffe

     http://www.controversyofzion.info/Controversybook/Controversybook_eng_34.htm

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. Yhdentekevää, väärennettyjä tai ei: ainakin läntisten maiden rikolliset, maanpetturi-vallanpitäjät käyttävät Pöytäkirjoja ja kommunistisen Frankfurt-koulukunnan niiden pohjalta laatimia subversio(eli moraalinrapautus-)tekniikoita ylimpänä toimintaohjeenaan – sen voi todeta jokainen yhteiskunnallista ympäristöa tarkkaileva.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Ford kiristettiin perumaan puheitaan. Tämä on yleisesti tiedetty juttu. Hän talloi liian suurille varpailel ja taas kaikki lait väännetiin solmuun ja mies uhattiin tuhota. Häneltä ryöstettiinkin näin suuria omaisuuksia juutalaisille myös.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Minusta teko oli looginen ja jopa ”hyväksyttävä”.

  Ensinnäkin, nämä ”Charlie-liberaalit” saivat mitä tilasivat: monikulttuurisuutta. Nämä samat vasemmistoliberaalit olisivat nauraneet ja pilkanneet uhreja, jos uhrina olisi ollut vaikkapa maahanmuuttovastaisen puolueen kärkihenkilöitä.

  Toiseksi, maailma voi hyvinkin näillä toimilla muuttua paremmaksi paikaksi. Sananvapaushan on nykyään vitsi. Minut voidaan panna vankilaan monessa maassa, jos uskallan sanoa, että ”EPÄILEN ONKO HOLOKAUSTI TOTTA”. Vankilaan, tuosta vain.

  Samaan aikaan erilaiset Soroksen palkkaamat itäeurooppalaiset huorat (anteeksi vain, Femen-aktivistit ovat yleensä huoria) voivat rinnat paljaana syöksyä solvaamaan kirkossa messussa olevaa väkeä, sananvapauden nimissä. Jos juutalaisen hipiä on niin herkkä, että ei saa edes sanoa: ”Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia” niin tottakai islamistilla on oikeus vaatia elinkautista niille, jotka pilkkaavat heidän profeettaansa tai minä voin vaatia huoraa vankilaan, jos hän tulee solvaamaan minua kirkonmenojen aikana.

  Sananavapaus on erottamaton. Sitä joko on tai sitä ei ole ja nyt sitä ei ole. Kristittyjä saa pilkata, muslimeja saa pilkata, mutta juutalaisia ei saa pilkata. Meillä siis ei ole sananvapautta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Teillä juutalaisten juoksupojilla on kummallinen käsitys sananvapaudesta.

    Maksettu Femen-huora voi, tietenkin, juosta kirkkoon messun aikana rienaamaan räikeimmällä mahdollisella tavalla tavallisia kristittyjä ja heidän uskontoaan. Juutalainen Soros rahoittaa.

    Pilalehti voi rienata Muhammedia eli rienata uskonkappaleen pyhintä ydintä. Kaikki sananvapauden nimissä.

    Mutta jos minä Ranskassa sanon, että ”minä epäilen, onkohan se holokausti totta?” niin minut pannaan vuosiksi vankilaan.

    Selitä tämä.

    Tämä on sananvapauden irvikuva.

    Minäpä taidan maksaa jollekin itäeurooppalaiselle huoralle, jotta hän menisi rienaamaan rabbeja synagoogassa. Sehän on vain sananvapautta ja satiiria.

    Huomautan, että kannatan ehdotonta sananvapautta, mutta tiukasti kaikille ja tiukasti kaikkia vastaan tai kaikkien puolesta.

    Juutalaisille ei mitään erioikeuksia. Rienattakoon synagoogassa, pilkattakoon Talmudia, solvattakoon rabbeja.

    Minulle sopii sananvapaus. Täydellinen, erottamaton, totaalinen sananvapaus.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Sopiiko sinulle sellainen sananvapaus jossa opaljastetaan juutalaisten rikokset ? Toki paljastukset saattaa aiheuttaa kummastusta vääräuskoisten silmissä tätä tekopyhää kansaa kohtaan. Kun tarpeeksi rötöstelevät , joku saattaa jopa syljeskellä heidän suuntaan.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Itse asiassa kyllä sopii. Bring it on!

      Mitä minä sille muutenkaan voin?

      Juutalaisethan nimenomaan ajavat monikulttuurisuutta minun maahani ja haluavat itse pitää Israelin juutalaisvaltiona, joka on juutalaisille.

      Siis hehän jo yllyttävät ihmisiä tappamaan minut tällä tavalla. Eli aivan sama, sanokoon sen suoraan niin ei tarvitse esiintyä hyvänä ihmisenä. 🙂

      Mitä muuta monikulttuurisuuden vaatimus on kuin yllyttämistä valkoisen ihmisen tappamiseen?

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Sananvapaus harvemmin koskee oikeutta kritisoida heitä jotka yhteiskuntaa kontrolloi. Ei Saudi-Arabiassa, ei Ranskassa, ei Thaimaassa, ei Zimbabwessa eikä USAssa. Saudi-Arabiassa et saa kritisoida wahhabisti-hallintoa, USAssa et saa kritisoida siionistien agendaa. Sattumoisin saudit ovat jenkkilän suuri liittolainen..

    ”to find out who rules over you, find out who you can’t critisize” (vapaa lainaus)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Miten juutalainen, joka laukaisi Helfire-ohjuksen Gazan kouluihin ja tappoi läjäpäin lapsia on parempi kuin Hebdo-iskun tehnyt?

    Kerro minulle, kuinka hän on parempi ja miksi häntä ei vainota?

    Minulle hän on samanlainen kuin ihan oikea terroristi. Ja jos olisin noiden lasten isä niin tekisin samoin.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Ei saa.

      Juutalaisethan nimenomaan ovat USA:ssa olleet etulinjassa vaatimassa poliisien päätä vadille kohtuuttomasta itsesuojelusta.

      Palestiinalaiset ampuvat jotenkuten taivaalle yltäviä ilotulitusraketteja ja juutalainen tappaja vastaa Hellfire-ohjuksella.

      Kohtuutonta, brutaalia, ah niin juutalaista.

      Ja toisekseen: juutalainen sanoo näin, mutta mikä on totuus?

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Sananvapaus on meille pyhä asia.

  Vaikka Charlie Hebdo olisi miten vastenmielinen vasemmistoliberaali, marxilainen tai juutalainen tai kuuhullu mikään ei oikeuta tätä terrori-iskua sitä vastaan.

  Ei mikään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sananvapaus on ”pyhä asia”, niin kauan kunhan et puhu revisionismista, 2. maailmansodasta ja kuinka Saksa tuhottiin, pankkien rahanluonnista, j-laisten mediavallasta lännessä, FEDiä ja länsimaiden finanssimaailmaa kontrolloivasta ”heimosta”, eturyhmästä joka dominoivasti manipuloi USAn ja Iso-Britannian politiikka…

   Nämä islamistithan olivat NATON, ja etenkin Washingtonin, rahoittamia ja aseistamia, Irakista/Syyriasta palanneita, IS sotureita joiden tehtävänä oli ollut Syyrian destabilisointi imperiumin agendan puolesta. Mikäli kyseessä ei ole väärän lipun alla tehdystä iskusta, kuten jotkut väittävät.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Taitavat olla vain ne itse niitä häiriintyneitä jotka polttelevat ihmisiä holocausteina Jumalalle. Kumma salaisuus on sekin että juutalaiset ovat arjalaisia ja heidän uskonnollinen risti on hakaristi. Adolf Hitler tiesi vallan hyvin ketkä ovat arjalaisia ja siksi kirjoittikin Mein kampf kirjansa toisessa osassa ”Kansallissosialistinen liike”;

  13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka.
  Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki, mutta joihin meitä sentään yhdistää yhteinen veri tai yhteen kuuluvan kulttuurin suuri linja, sen täytyy kohdistaa yleinen viha ihmiskunnan periviholliseen kaiken kärsimyksen todellisena aiheuttajana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kappas, löytyipä sellainenkin kommentoija jota dissaavat niin aaaaaaaaa kuin varmaan monet vakiokommentoijatkin. Hakaristi ei ole itsessään todiste yhtään mistään. Ikivanha symboli joka on ollut käytössä milloin missäkin. Kun Hitler luonnosteli puolueen tulevaa symbolia niin tuskin hän tiesi missä kaikkialla se on jo esiintynyt.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Tilanne Ranskassa ja laajemmin Euroopassa osoittaa sen että edes poliisi ei kykene suojaamaan kansalaisia.

  En väheksy poliisin toimia Ranskassa, mutta jäljet hirvittävät.

  Olisiko lehden toimituksella ollut parempi mahdollisuus selviytyä iskusta mikäli edes jollain olisi ollut ase jolla he olisivat voineet puolustautua. Mielestäni kysymys on perusteltu ja ajankohtainen. Vaikka lehden toimittajat itse eivät olisi välittäneet hankkia aseita omaksi turvakseen, lukuisat muut haluavat ja tulevat vaatimaan sitä nyt täysin ymmärrettävistä syistä.

  Lukitut ovet, kamerat ja vartijat eivät viime kädessä kykene pysäyttämään näitä murhaajia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Moskejoita eri puolilla Eurooppaa käytetään vihanlietsontaan länsimaiden kulttuuria, sivistystä ja uskontoa vastaan. Siellä kiihotetaan kuulijoita vihamieliseen toimintaan länsimaita vastaan, päiden irtileikkaamisiiin ja vääräuskoisten tappamiseen. Käytetään tukikohtina vihan ja propagandan levittämiseksi. Mitä muuta siellä tapahtuu? Piilotetaan aseita ja räjähteitä? Toimintaa rahoitetaan usein Saudi-Arabiasta.

  Lukuisat moskeijat osoittautuvat terrorismin pesiksi – Euroopassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Saudi-Arabiahan on juutalaisen kunongassuvun hallussa ja Usraelin tärkeimpiä liittolaisia. Tästä voi jo päätellä, miksi wahhabismia ja muslimiveljiä ym. lä’ytetään – esim. Assadin ja muiden vauraiden ja maallisten arabinatrionalististen valtioiden johtajien kaatoon ja maiden tuhoamiseen.

   Silti tuo islaminvastanen vihakiihotus on todella törkeää valehtelua. Olet joku Halla-aholainen. Halla-aho kirjoitti juuri kauhistuttavan sonta-artikkelin, jossa valtaosa muslimeista maailmassa niputettiin näihin iskuihin, jotka ovat selkeästi falseflag. Lisäksi sanottiin valtaosaa saksalaisista vastaaviksi, jotka muka auttoivat holokaustissa ja massakaasutuksissa. Kuitenkaan ei ollut mitään murhjoa eikä kaasutuksia. Halla-aho on valehtelija, joka levittää juutalaisten valheita.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Vain sinä olet täällä kiihottunut – verisistä ruumiskasoista jotka on rekisteröity islamin ”tavaramerkillä”.

    Tanssit kuolleiden haudalla ja vaadit että murhaajista tehdään sensoreita jotta saat tyydytettyä islam-hekumasi. Maailman, joka on sinulle aito.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Vai että veriset ruumiskasat ovat ”islamin tavaramerkki” ? Islamilainen terrori on kuten yllä kirjoitat, pääosin saudisalafistien ja joidenkin näiden rahoittamien johdannais-äärijärjestöjen toimintaa. 9-11 tekijät taisivat yli 50 prosenttisesti olla Saudi-Arabiasta, silti Irakiin hyökättiin (koska Isreal..) Bin-Laden group (tjsp) hoitaa muuten tälläkin hetkellä massiivisia rakennusurakoita Mekassa.

     En minä muslimeja halua eurooppaan (koska ei kuulu meidän kulttuuriin), mutta minulla ei olisi mitään ongelmia tehdä yhteistyötä Iranin, Syyrian, Libanonin, Maleesian ja muiden maltillisten muslimienemmistö väestöjen kanssa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Mitä sinä noita Halla-ajon valheita tänne postaat?

  http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/europa/gerhard-wisnewski/frankreich-terroranschlag-hilft-pegida-und-co-.html;jsessionid=03B2CB186E4202B15CE6E9DBE07B9760

  Nuo pilakuvathan ovat ihan kaameita. Oikein ivaillaan, kuinka islam ei suojaa näitä kansoja tuhoilta, kun Lännen judeokristitty sionistisaasta tuhoaa heitä. Luodit menevät Koraanin läpi, mikä on samalla suuri loukkaus ja merkitsee uskonnon halventamista ja sitä vastaan hyökkäämistä. Lisäksi verrrataan kaikkea paskaan ym. Ihan siarasta. Ja nyt kaikki poliitikot haluavat osoittaa mieltä tällaisen puolesta ja kutsuvat sitä sananvapaudeksi!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tuo pilalehtihän on juutalainen. Monta avainhahmoa ainakin ovat juutalaisia. Koska kuvissa ei lennä veri, tuskin heitä edes tapettiin. Nyt koko Euroopan olisi siis tuettva juutalaislehteä, joka muuten on vastustanut sananvapautta kiivasti Ranskassa. Se haluaa nuijia holokaustirevisionismin ja mamutuskritiikin maan rakoonj. Lähinnä juutalaiset pilapiirtäjät ja lehti ovat polkanneet kaikkia uskontoja. Kuten Wisnewski toteaa, juutalaisia tosin vain hyvin harvoin ja lievästi.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Halla-Ahon? Pilakuvia?

   Tule jo alas sieltä minareetintornista. Sinulla on selvästi huimausta.

   Halla-Aho ei ole tehnyt yllä olevaa laadukasta dokumenttia. Eikä siinä nähdäkseni esitetä pilakuvia.

   Keltainen älynesteesi läikkyy vaarallisesti yli. Etkö itse huomaa sitä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Liity Sinäkin, päpy, minun ja muslimiveljieni perustamaan Ben Stillo-liikkeeseen !

     Me kannatamme monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta.

     Me aivan erityisesti suvaitsemme satiiria juutalaisista. Meistä kaikki saa pilkata, solvata ja panetella. Sananvapauden ja suvaitsevaisuuden nimissä.

     Meidän esikuvamme onkin Charlie Hebdo, jonka yhdessä kansikuvassa kristittyjen Pyhä Henki yhtyi anaalisti Jeesukseen, joka puolestaan yhtyi anaalisti Isä Jumalaan (tosin Isä Jumalan hahmo oli tyylitelty ja en ole varma, oliko se Joulupukki?).

     Niin tai näin, kuten olemme saaneet nähdä, kaikki haluavat nyt olla ”Charlie”, joten olemme oikealla asialla.

     Me emme tartu aseeseen, meidän aseemme on kynä.

     Tulemme puuttumaan kaikkeen suvaitsemattomuuteen ja sananvapauden rajoitusesityksiin ankarasti – ja satiirilla.

     Ihan ensimmäisten numeroiden joukossa tulee olemaan ”Holocaust-Spezial!”.

     Siinä käsitellään huumorilla ja suurella suvaitsevaisuudella tätä aikamme ilmiötä. Mm. mukana on satiirinen pilakuva ”Miss Holocaustista”.

     Liittykää kaikki mukaan!

     Je suis Ben!

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Tämä Hebdo-operaatio oli klassinen vedätys.

  Aivan kuten viimeksi Bostonin maratonilla niin nytkin ”muslimiveljekset” olivat asialla ja simsalabim!, kuin ihmeen kaupalla, he kuolivat sopivasti pidätystilanteessa.

  Siinä kaikki.

  Nyt voidaan taas viedä kansalaisilta oikeuksia ja tiukentaa ”vihapuhelakeja”.

  Meidän kristittyjen pitäisi liittyä muslimeihin ja yhdistää voimamme. Se olisi sitä oikeaa monikulttuurisuutta. Kohtaisimme vihollisen samassa rintamassa, silmästä silmään. Meillä on teknologia, veljillä asenne. Katsottaisiin, mistä r….i pissaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. ilmeeni, kun tulin tänne lukemaan miten tämäkin oli saatu fantasioitua marxistejen ja israelin masinoimaksi

  ei ilmettä

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Vastaiskuna väkivallalle ja kasvavalle suvaitsemattomuudelle olen perustamassa muslimiystävieni kanssa uutta, satiirista pilalehteä.

  Lehden nimi on ”Ben Stillo”.

  Voin paljastaa makupaloja ensimmäisestä numerosta:

  Kansilehdessä tyylitellään Charlie Hebdoa mukaillen:

  Kuvassa kiihkosta ja nautinnosta irvistellen Hellfire-ohjus yhtyy anaalisesti päärabbiin, joka samalla yhtyy anaalisesti Netanyahuun. Hervottoman hauskaa, eikö olekin?

  Je suis Ben!

  Mukana on myös satiirinen artikkeli, jossa Anne Frank toimii Israelin armeijan Hellfire-ohjus pääkoordinaattorina ja lähettää ohjuksia Gazan kouluihin ja sairaaloihin kiljuen samalla Pussy Riot-tyyliin: ”Mazel tov!”

  Kuinka me nauroimme vedet silmissä?

  Je suis Ben!

  Lisäksi lehdessä on aina kulinaristiosasto. Siellä esitellään mm. parasta juutalaista ruokaperinnettä, jossa syödään persialaisten (juutalaisten murhaamien) korviksi muotoiltuja leivoksia. Ihanan kulturelli osasto, eikö?

  Je suis Ben!

  Kutsun kaikkia mukaan tähän väkivallattomaan suvaitsevaisuutta kannattavaan liikkeeseemme! Mukaan rakentamaan satiirin kautta parempaa maailmaa!

  Tervetuloa!

  Je suis Ben!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Mottomme täällä Ben Stillo-lehdessä on:

  Rakasta lähimmäistäsi !

  Ben Stillo-lehti on seurannut kauhistuneena väkivallan aaltoa, joka pyyhkii yli Euroopan. Saamiemme tietojen mukaan ranskalaiset, natsistis-fasisiset erikoisjoukot ovat tappaneet ”epäiltyjä” Ranskassa.

  Je suis Ben!

  Me vaadimme näiden tappajien asettamista syytteeseen. Väkivaltaan ei voi vastata väkivallalla, vaan satiirilla. Tällainen väkivaltaorgia vain brutalisoi maanosamme. Huumori on kaunein kukka!

  Je suis Ben!

  Olemmekin uusimmassa numerossamme yhdistäneet eri uskontokuntien pyrkimyksen harmoniseen, suvaitsevaan maailmankatsomukseemme.

  Yhdessäkin pilakuvassa George Sorosta, Sheldon Adelsohnia ja Lloyd Bankfeinia muistuttavat hahmot jonottavat New Yorkissa soppatykistä ruokaa, jota heille ammentaa Nelson Mandelaa muistuttava hahmo ja vieressä köyhä valkoinen toteaa ihastuneena: ”Kyllä juutalainenkin voi köyhä olla!”

  Toisessa, kulttuuriosaston kuvassa, arvostellaan uusimpia elokuvia:

  Juuri nyt onkin ilmestynyt uusi, suvaitsevampi versio elokuvasta ”Manaaja”. Sen nimi on ”Manaaja Stillo”.

  Siinä pääosaa näyttelee Golda Meiriä muistuttava hahmo, joka on riivaajan vallassa ja sohii itseään Mooseksen sauvalla eri ruumiin aukkoihin. Vieressä Adam Sandlerin näyttelemä päärabbi on tuskissaan: ”Oy fey! Ei se lähe!”

  Je suis Ben!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Olikin muuten hyvä että täällä joku nosti esille Halla-Ahon.

  Se herätti mielenkiintoni ja luin hänen viimeisimmän kirjoituksensa.

  Jussi Halla-Aho ja Magneettimedia ovat, jos näin voi sanoa, kohtalontovereita.

  Molemmat ovat sananvapauden taistelijoita.

  Lukuunottamatta muutamaa riviä saksalaisista kirjoitus ansaitsee tulla nostetuksi esille.

  Lainaan Halla-Ahon kirjoitusta:

  Muutama sana Pariisista

  Mielenkiintoista on verrata reaktioita siihen keskusteluun, jota vuonna 2011 käytiin Norjan joukkomurhan jälkitunnelmissa. Tuolloin ruumiilla ratsastaminen, poliittisen hyödyn lypsäminen ja Breivikin käyttäminen koko ”viiteryhmänsä” (islamismin vastustajat, kansallismieliset, maahanmuuttokriittiset) leimaamiseen olivat suorastaan valtavirtaa. (Hyvä kooste lehtikirjoittelusta löytyy täältä.) ”Kiveäkään ei pidä jättää kääntämättä”, kommentoi Helsingin Sanomat vedellessään viivoja Breivikistä perussuomalaisiin ja allekirjoittaneeseen. Tämä siitä huolimatta, että Breivik todistettavasti toimi alusta loppuun yksin, ja ettei hän saanut teolleen ymmärrystä oikein miltään taholta.

  Demari- ja vasemmistonuoret vaativat tuolloin välittömästi toimenpiteitä suomalaisessa netissä leviäviä vihapuheita vastaan. Keskustanuorten puheenjohtaja vaati perussuomalaisten johdolta irtisanoutumisia. Paavo Arhinmäki vaati ”maahanmuuttovastaisuudella ratsastaneilta kansanedustajilta” irtisanoutumisia. Liisa Jaakonsaari vaati perussuomalaisten ”vihahenkeä takaisin pulloon”. Pääkirjoitustoimittajat vaativat, ettei Breivikin tekoa saa ”kuitata vain yhden sekopään teoksi”. Outi Alanko-Kahiluoto näki yhteyksiä allekirjoittaneen ja Breivikin välillä. Erkki Tuomioja vaati nollatoleranssia perussuomalaisten vihapuheille. Hufvudstadsbladetissa arveltiin ja toivottiin, että Norjan tapahtumat voisivat vähentää perussuomalaisten kannatusta. Ville Niinistö vaati Timo Soinia panemaan puolueensa äärinationalistit kuriin. Ja niin edelleen ja edelleen.

  Islamistien tekoihin suhtaudutaan hyvin toisella tavalla. Suomalaiset puoluejohtajat ovat tänään julistaneet, ettei kenenkään pidä yrittää hyötyä poliittisesti Ranskan tapahtumista:

  Puoluejohtajat katsovat, ettei iskua voi nostaa esiin esimerkiksi maahanmuuttopolitiikasta keskusteltaessa.

  Aika mielenkiintoinen ajatus, että maahanmuuton kielteisiä seurauksia ei saa käyttää argumenttina maahanmuuttopolitiikasta keskusteltaessa.

  Carl Haglund toivoo, ettei tragedialla tehdä politiikkaa, koska se olisi ”todella mautonta”.

  Hmm… Hyvän maun rajat ovat ilmeisesti jonkin verran siirtyneet viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana.

  En tee näitä vertailuja niinkään siksi, että haluaisin itkeä perussuomalaisten saamaa epäreilua kohtelua. Pidän oikeasti kiinnostavana sitä, millainen erityisrooli islamilla ja muslimeilla on ”suvaitsevaisen” länsimaalaisen tajunnassa ja ”suvaitsevaisen” identiteetin rakentamisessa, ja millaisille mutkille hän on halukas vääntymään voidakseen selittää pois tai ainakin parhain päin kaiken kielteisen, mitä islamin nimissä tapahtuu.

  Ylen Lähi-Idän kirjeenvaihtaja kirjoittaa näin:

  ”Lähi-idän toimittajien, ajattelijoiden, aktivistien ja pilapiirtäjien keskuudessa vallitsee syvä yksimielisyys siitä, että Charlie Hebdon murhat olivat vastenmielisiä, tuomittavia eivätkä edusta kuin tekijöiden oman, kieroutuneen maailmankäsityksen kantaa.”

  Epäilemättä tekijöiden maailmankäsitys on kieroutunut, mutta onko se todella vain heidän omansa? Samantapainen maailmankäsitys lienee Madridin ja Lontoon pommittajilla, Toulousen ampujalla, Brysselin ampujalla, Theo van Goghin murhaajalla, Sydneyn kahvilajihadistilla, niillä henkilöillä, jotka joulun alla kaahasivat Ranskassa autolla väkijoukon päälle ja puukottivat kolmea poliisia allahu akbaria huutaen, tai ovat vuosien saatossa yrittäneet murhata ruotsalaisia ja tanskalaisia pilapiirtäjiä tai palopommittaa pilapiirroksia julkaisseiden sanomalehtien toimituksia. Monissa islamilaisissa maissa, myös sellaisissa, joissa lakia säätävä elin on kansan demokraattisesti valitsema, jumalanpilkasta on säädetty kuolemanrangaistus.

  Pariisin ampujat rankaisivat pilalehden toimittajia kuolemalla pyhien arvojen pilkkaamisesta. Millä tavalla heidän maailmankäsityksensä on kieroutuneempi kuin edellä mainittujen muslimimaiden kansalaisten enemmistöllä? Tätä tarkoitan sanomalla, että omassa kulttuurisessa ja uskonnollisessa viitekehyksessään tarkasteltuna Pariisin islamistien teko ei ole häiriintynyt vaan looginen.

  Intialainen puoluejohtaja ja osavaltiopoliitikko Yakoob Qureshi lupaa Pariisin ampujille rahapalkkiota:

  ”Ne, jotka julkeavat loukata profeetta Muhammadia, ansaitsevat kuoleman ilman oikeudenkäyntiä.”

  Qureshi lisää, että …

  ”… profeetta levitti rauhan ja rakkauden sanomaa.”

  Ovatko Qureshi ja kaikki hänen äänestäjänsä yksittäisiä, häiriintyneitä ihmisiä, jotka eivät liity millään tavalla toisiinsa tai islamiin?

  Britanniassa asuva kiihkoislamisti Anjem Choudary, joka taannoin esiintyi kutsuvieraana myös Suomessa, riensi tuoreeltaan puolustamaan Pariisin iskua:

  ”Ilmaisunvapaus ei ulotu profeetta Muhammadin loukkaamiseen.”

  Ovatko Choudary ja kaikki hänen Britanniassa ja Suomessa asuvat kuulijansakin yksittäisiä, häiriintyneitä ihmisiä, jotka eivät liity millään tavalla toisiinsa tai islamiin?

  Breivikin teon jälkeen kukaan ei ollut huolissaan siitä, lisääkö tapaus kansallismielisiä kohtaan tunnettuja pelkoja ja epäluuloja. Kun islamistit tappavat ihmisiä, tutkijoiden suurin huoli on, joka ainoa kerta, se, lisääkö tapaus kielteisiä asenteita islamia kohtaan. Epäilemättä lisää, mutta mielestäni se, että islam, sellaisena kuin se on, tarjoaa niin monelle ihmiselle inspiraatiota verilöylyihin, on paljon suurempi ongelma kuin se, mitä muut ihmiset islamista ajattelevat.

  Muslimeja on monenlaisia, sitä ei kukaan kiistä. Kuitenkin se islamin tulkinta, jota voidaan luonnehtia fasistiseksi kuoleman kultiksi, joka omien sanojensa mukaan tähtää maailmanvalloitukseen ja länsimaisen, sekulaarin, vapaan yhteiskunnan tuhoon, ja jonka keinot ovat sen mukaiset, nauttii huomattavan suurta suosiota niin muslimienemmistöisissä maissa kuin Euroopassakin. Suurin osa muslimeista ei varmastikaan osallistuisi väkivallantekoihin tai edes suoranaisesti hyväksy niitä, mutta se patamusta taantumus ja suvaitsemattomuus, josta islamistinen väkivalta kumpuaa, ei ole marginaalinen ilmiö. Viime vuonna tehdyn kyselyn mukaan 16% Ranskan kansalaisista suhtautuu myönteisesti ISIS-järjestöön. 18-22-vuotiaista sympatiseeraajia on peräti 27%. Vuonna 2013 tehty saksalainen tutkimus (jota käsittelin täällä) osoitti, että puolet Euroopassa asuvista muslimeista voidaan katsoa fundamentalisteiksi.

  Paha maailma ei ole kaukana meistäkään, mistä osoituksena voidaan nähdä se, että Choudaryn kaltaisia hahmoja kutsutaan Suomeen julistamaan oppejaan. Väkilukuun suhteutettuna Suomesta on lähtenyt Irakiin ja Syyriaan enemmän jihadisteja kuin useimmista muista Länsi-Euroopan maista. Ruotsissa, jossa on väkilukuun suhteutettuna Länsi-Euroopan suurin tai (Ranskan jälkeen) toiseksi suurin ja nopeasti kasvava muslimivähemmistö, islamistit ovat suljetuilla foorumeillaan hehkuttaneet Pariisin iskua:

  ”Siat miettivät nyt kahteen kertaan ennen kuin loukkaavat Allahia ja hänen profeettaansa.”

  Islamismi on laajaa suosiota tai vähintään passiivista hyväksyntää nauttiva, sisäisesti koherentti ja hyvin verkostoitunut ideologia. Koska toimijoiden pontimena on usko ja tuonpuoleiset herkut, heidän kanssaan ei oikein voi keskustella ja hakea kompromisseja. Pyssyt ja pommit tulevat paukkumaan ja kurkut katkeamaan jatkossakin, koska yhteiskunta ei voi jatkuvasti elää sellaisessa valmiustilassa, että jokainen iskua suunnitteleva voitaisiin jäljittää ja pysäyttää.

  Pariisin iskun jälkeen on vanhaan tapaan julistettu, että länsimainen yhteiskunta on vahva ja että kynä on aseista mahtavin. Tästä voidaan kyllä olla vähintään kahta mieltä. Pilapiirtäjä ei kynällään pysäytä rynnäkkökiväärimiestä. Sen sijaan rynnäkkökiväärimies pysäyttää pilapiirtäjän. Koska kukaan ei halua kuolla, terrorismin pelko ajaa yhteiskunnan yhä syvempään itsesensuuriin, lepyttelyyn ja myöntyväisyyteen. Tätä on käytännön islamisaatio, islamistien pillin mukaan tanssiminen. Siihen ei tarvita muslimien enemmistöasemaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Onhan rehellisyyden nimissä sanottava, että tavan lipevä paskiainenhan tuo Halla-aho on. Koko kirjoituksen ainoa konkreettinen anti oli, että Halla-aho omalta osaltaan ratifioi nykyisen yleiseurooppalaisen valtauskonnon, eli holohoax -myytin. Siihen samaan uskontoon kuuluu Euroopan islamisointi ja sekarodun jalostus, joita Halla-aho on vastustavinaan.

   Halla-ahon vihamielisiä jorinoita voi lukea tuhat ja yksi sivua, mutta ainoa anti on, vittu mikä tulva. Ei yhden ainutta kysymystä, kuka käski avata sulkuportit. Niin kuin hyvin tiedetään, jos haluat tietää kuka käskee, kysy itseltäsi, ketä et saa arvostella. No, Halla-aho tuohon jo ehti vastatakin.

   Halla-aho syyttää ruotsalaista sosiaalidemokraattien äänestäjää, muttei kysy, kuka käskee puoluetta. Ruotsilla oli kauppasuhteet sodan aikaan Saksan kanssa. Onko Ruotsi kiristetty ja pakotettu monikulttuurisuuteen kansainväliseltä taholta? En tiedä, pitänee kysyä revisionisteilta. Mutta heitä ei vaan kohtapuoleen enää ole, koska Halla-ahon vihamielisen paskanjauhannan perusteella saman organisaation toinen osasto laittaa pannaan koko vapaan sanan.

   Onhan meissä eroja, muslimi ei syö sianlihaa, koska heidän mielestään sika on likainen eläin. Minä taas en syö poliittista broileria, koska kana on niin vitun tyhmä eläin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Ashkenazin näköisenkin vihankylväjän juutalaispaskaa. Halla-aho ajoi Suomea kommunismiin ja sananvapauden lakkauttamista. Ei yllättänyt, että juutalaisin puolue PS ajoi kiihkeimmin vihapuhelakeja. Se, että puolueesta annettiin eri kuva, osoittaa sen olevan valeoppositio.

  http://ylilauta.org/politiikka/33491109

  Miksi lehdet eivät irvaile ensi viikolla tällaisilla kuvilla, jollaisilla tämä saastalehti naureskeli miljoonien muslimien murhaamisella?

  Eikö tämä ole sananvapautta? Saako tälle nauraa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Jussi Halla-Ahon viimeisimmästä kirjoituksesta jota lainasin jäi vahingossa pois viimeinen lause.
  Se on tässä:

  ”Mutta jos muihin toimiin ei olekaan valmiutta, aina voidaan marssia islamofobiaa vastaan ja paheksua perussuomalaisten twiittauksia.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Seuraava islamistien isku saattaa nostattaa valtavan raivon Euroopassa, eikä kukaan missään voi taata etteikö se johda täyteen sotaan.

  Siinä tilanteessa en usko että tullaan tekemään jaottelua hyvien ja huonojen muslimien välillä.

  Silloin noudatetaan vain sodan ankaraa lakia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minusta islamisteja pitää ymmärtää.

   Väkivaltaan ei voi vastata kuten juutalainen, vaan kuten kristitty: satiirilla.

   Vain juutalainen on brutaali tappaja, joka tappaa koululapsia. Meidän, suvaitsevaisten ihmisten, pitää turvautua satiiriin.

   Islamistit ovat väärässä väkivaltansa kanssa, mutta meidän pitää ymmärtää ja suvaita. Me emme ole juutalaisia, jotka pommittavat lapsia. Ei, je suis ne pas juutalainen!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Silloin valitsen varmaankin muslimien puolen. En juutalaista. No juutalaisethan sitä taistelua johtavat kummallakin puolella. Sinä olet yuksi taistelun noostattaja typerällä islam-vihalla.

   Kun Isis uhkaa Eurooppaa terroriaallolla tai media pelottelee, silloin Israel on uhkaaja ja Mossad. Mossad tekee seuraavat iskun myös ja sinä panet sen muslimien syyksi ja ajat Eurooppaa sotaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Ai niin, uusimmasa Ben Stillo-lehdessä on laaja kosher-osasto.

  Satiirin keinoin laajennamme suvaitsevaisuutta.

  Odotamme yleisöltä kosher-vinkkejä:

  Hörökorva-donitsi?
  Kyömynenä-kebab?

  Antakaa vapauden tuulien puhaltaa ja sanokaa vapaasti, sillä me kaikki haluamme, että sana on vapaa.

  Je suis Ben!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Lyökää kortit pöytään!

  Täällä näyttäisi joillakin olevan 100% varma tieto siitä että Charlie Hebdo satiirilehteä vastaan
  tehty terrori-isku oli nk. false-flag isku. Toisin sanoen salaa järjestetty. Problem-reaction-solution
  menetelmä. Hajoita ja hallitse.

  Lähteitä, todisteita, linkkejä, nimiä. Lyökää kortit pöytään.

  Jättäkää spekulointi pois.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyseessä oli islamilaisten uskomusten vuoksi tehty terrori-isku. Toki tälläkin palstalla on joitakin häiriintyneitä, jotka laittavat kaiken juutalaisten syyksi aina ja kaikkialla, mutta järjettömiä salaliittoteorioitahan mahtuu kolmetoista tusinaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Onhan noissa linkeissä sepustettu yhtä ja toista. Myös netissä on vaika mitä. Miksi minun pitäisi todistella sinulle taas kaikki tässä ja nyt? Olettehan yhtä ja samaa aaaaaa:n kanssa. Sinulla ei ole muslimien ja islamistien syyllisyyden tai ryhmän taustavoimien todisteeksi kuin viranomaisten sana. Sinun oman kiihkoilusi perustuu siis juutalaisen komennossa olevan tyrannian (Ranska) viranomaisen sanaan. Siis sinulla on todisteena vain juutalaisen sana.

   Mikään tuossa iskussa ei täsmää. Tähän asti myös kaikki muu tällainen on ollut selvää Mossadin touhua. Siis nuiden tämän iskun kummallisuuksien lisäksi. Etenkin niihin reagointi on paljastavaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Väität kivenkovaa että tiedät varmasti Charlie Hebdoa vastaan tehdyn terrori-iskun olevan nk. false-flag isku. Kuitenkaan et kykene osoittamaan väitteesi tueksi mitään konkreettista näyttöä. Vain spekulaatiota, arvailuja.

    Charlie Hebdo kritisoi, teki satiiria myös juutalaisista – etusivulla. Googlettakaa. Hakusanaksi: Charlie Hebdo cartoons

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Niin siis ovat juutalaisia itse ja taipuivat, kun vaadittiin erottamaan toimittaja juutalaisaiheiden pilan vuoksi. Niin ryhdikkäästi siis toimivat. Minulla on tietoa, jonka mukaan juutalaisuutta kritisoidaan kovin lievätsi muihin verrattuna. Islamin vastainen sota ja kristinuskon onkin melkoisen karkeaa. On uskomatonta, että tuollaisesta sontalehdestä tehdään marttyyri ja näöille juutalaiskommunisteille aletaan keräämään maailmanlaajuisesti rahaa.

     Kuten sanottua, niin kaikki todisteet puhuvat vahvasti falseflagin puolesta. En usko, että vuoden 2001 jälkeen kukaan enää uskoo virallista versiota oikeasti tästäkään. Paitsi te valehtelijat väitätte uskovanne.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Klassinen False flag.

      Huomatkaa mm. seuraavat kuviot:
      – ”epäillyt” tapetaan ennen kuin he voivat puolustautua
      – ”epäillyt” olivat jo tuttuja eli profiili sopiva ja voidaan sisällyttää tarinaan

      Itse asiassa Ranska on jo täysin israelisoitunut.

      Israelissahan on normaalia ja kaikin tavoin hyväksyttyä tappaa ns. ”epäillyt”. Tappamiseen riittää pelkkä epäily.

      Lisäksi Israelissa tuhotaan epäiltyjen sukulaisten asunnot jne.

      Olemme jo sionistien maailmassa. Jos joudut ”epäillyksi” Sinut voidaan ja pitää tappaa.

      Shalom Israel!

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Kolmas Wisnewski:

   http://grizzom.blogspot.fi/2015/01/insights-of-idiot.html

   Mitään tutkimusaineistoa ei tosiaan ole julkaistu. Kyseessä oli lynkkaus median ja poliitikkojen taholta. Syyllisiä ilman muuta!

   Kaiken kohun alle jää se, että USA:ssa alkaneessa Zarnajev-prosessissa syytetty on vakuuttanut syyttömyyttään. Mediassakin on syyllisyyttä epäilty. Tarvittiinko tämä kohu peittämään tätä kiusallista oikeudenkäyntiä? Oliko ajoitus suunniteltu osaksi tämän vuoksi?

   Noihin todisteisiin sen verran, että mihinkään virallisiin tutkimuksiin ei voi enää luottaa. Muistamme esim. Barschelin ja Rudolf Hessin ruumiinavauksen väärentämiset ym. ym.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Islam Euroopassa.

  Loistava puhe.

  Tekstitys suomeksi! (klikatkaa youtuben kuvaruudun alapalkista oikealla suomenkielinen tekstitys päälle)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Liittyy siten, että vastustat monikulttuurisuutta. Suomessa on ollut aika, jolloin täällä oli monokulttuuri. Silloin kaikkien oli pakko kuulua evankelisluterilaiseen kirkkoon.

      En halua pakottaa ketään mihinkään uskontoon tai vakaumukseen.

      Minä kannatan vakaumuksenvapautta.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Pat Condell puhuu siitä asiasta minkä hän tuntee parhaiten ja missä hänellä on sana hallussa. Häntä on kritisoitu siitä että hän ei ole kriittinen Israelia kohtaan mutta sittemmin hän on huomioinut myös tämän asian.

    Muslimien määrä on jo nyt niin suuri että Euroopan on kohta rakennettava suojamuuri ympärilleen. Noin 1,5 miljardia joista suuri osa haluaisi päästä Eurooppaan – joko ”turvapaikanhakijoina” tai valloittajina.

    Ymmärtäkää nyt se, että islam ei ole koskaan tullut Eurooppaan ystävänä vaan valloittajana ja alistajana. Ja lähellä oli että kaikki olisi mennyt ellei niitä olisi pysäytetty Wienin porteille 1600-luvun lopulla.

    Minulle on samantekevää kuuluuko joku perussuomalaisiin tai demareihin tai kokoomukseen tai keskustaan tai johonkin muuhun puolueeseen. Tärkeintä on että aletaan taistelemaan vapauden puolesta. Islamilaista teokratiaa vastaan on taisteltava. Islamilainen ylivalta tai juutalainen ylivalta tai globaali maailmanhallitus. Mikään niistä ei ole meidän ystävä.

    Näille väestönsiirroille on tultava loppu. Nyt siirretään väestöä Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan ja USAhan. Tämä uhkaa tuhota valkoisen rodun. Ja se ei ole rasismia sanoa että haluaa varjella omaa rotua, omaa kulttuuria, omaa sivistystä, omaa uskontoa.

    Meneillään on eloonjäämiskamppailu. Itsehirttämisen konsensukselle on tultava loppu. Suomessa yksikään puolue ei sano tätä julki.

    Maahanmuutto kuriin. Islamin ekspansio kuriin. Kaikki ylivalta kuriin. Ei maailmanhallitusta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. täällä on otteita mitä angela merkel,obama ja cameron sanoivat charlie hebdon tappojen jälkeen.
  vaikka ”terroristit” olivat (psyop)islamisteja niin kuitenkin pitää antaa anteeksi heille ja tuoda lisää multikuultuuria vaaleaihoisiin maihin ja sulatta valkoiset pois olemasta,siionistit käyttävät musliimeja hyväkseen jotta meidän kansanmurha saadaan aikaiseksi ja samalla he saavat lisää juutalaisia israeliin kun he pakenevat muslimeitten ”anti-seemiläisyyttä”.
  uutisessa tulee hyvin taas kerran näkyviin kuinka kultaiset sätkynuket puhuvat jälleen kerran kaksoisstandardeita.
  http://www.returnofkings.com/52639/the-charlie-hebdo-terrorist-attack-fires-shots-at-the-liberal-narrative

  Samalla kun tämä tapahtuu niin bibi (pipipää)ne-tanhuja,sanoo seuraavia kommenteja ja haluaa kääntää kaiken israelin hyväksi ja jatkaa kansanmurhaa palestiiniassa ja koko baltiassa ja euroopassa.
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=32458

  He ovat tämän takana ja heitä vastaan tulee taistella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Ote uusimmasta Ben Stillo-lehdestä.

  Kulttuuria:

  Ben Stillo on saanut tietää, että monikulttuurinen ja suvaitsevainen ja ah niin tasapuolinen Hollywood tuo helmikuussa elokuvateattereihin ”FeinGold Dome”-nimisen satiirisen tuotannon.

  Siinä Kuolleen Meren pohjalla Mooseksen ajoista asti ihmiskunnalta piilossa elänyt RabbiZombie-armeija hyökkää ihmiskunnan kimppuun, mutta Sananvapaus voittaa. Uusimmassa numerossa on pilakuva RabbiZombiesta. Sitä odotellessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Uusinta uutta:

  Juuri saamamme tiedon mukaan Israelissa järjestetään tulevana kesänä performanssi, jossa Pussy Fey-ryhmä satiirisesti pukee Itkumuurin kondomiin. Tieto on vahvistamaton.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Ranskassa surmatun jihadistin perhe tuomitsee terrori-iskut uutistoimistolle lähettämässään tiedotteessa.

  He sanovat, että eivät missään nimessä yhdy tähän ääriajatteluun. He toivovat tiedotteessa, ettei näitä vastenmielisiä tekoja ja islaminuskoa sekoiteta toisiinsa.

  Aivan varmasti tuomitsee…

  Pelkkää ulkokultaista sanahelinää, kuten kaikki aikaisemmatkin ”tuomitsemiset” kunhan vain omaa asemaansa parantavat.

  Miettikää nyt asiaa. Mikäli te tiedätte että joku teidän sukulaisenne on radikaali ja mahdollinen terroristi niin ettekö te viimekädessä ilmoita häntä poliisille?

  Mutta koska poliisi tässä tapauksessa on vääräuskoisten edustaja ja kuitenkin kyseinen terroristi noudattaa koraania ja on vahva uskossaan sekä veli yhteisössään niin omiahan ei poliisille käräytetä.

  Moni tiesi tästäkin tyypistä yhteisössään jossa kaikki tuntevat kaikki. Miksi kukaan ei antanut ilmi? Miksi kukaan ei pysäyttänyt? Mistä he saivat aseet ja varusteet?

  Heidän oma yhteisö suojeli, opetti ja kasvatti – ja kannusti näitä terroristeja toimimaan kuten he toimivat.

  Niinpä.

  Mikäli hieman edes viitsii tutustua näiden ajatusmaailmaan niin meidän ”Vääräuskoisten sikojen” arvo on näille puhdas nolla. Olemme pelkkiä hyväuskoisia hölmöjä, karjaa tai vihollisia.

  Emme mitään muuta, siksi heitä ei kiinnosta meidän arvomme, kulttuurimme tai seuramme ja siksi he eriytyvät omiensa pariin.

  Ottavat rahat ja hyödyn ja surmaavat lopuksi.

  Se on islamin lahja lännelle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Tänne Ben Stillo-lehden toimitukseen on tullut lukijoilta palautetta ja mm. lehden toimituksellista linjaa on tiedusteltu.

  Vastaankin tässä nyt päätoimittajan asemassa.

  Ben Stillo on sananvapauden asialla. Me emme hyväksy minkäänlaisia sananvapautta rajoittavia toimia, vaan ajamme oman henkemme uhallakin sananvapautta. Meille kynä on säilämme.

  Ben Stillo vastustaa väkivaltaa ja käyttää aseenaan naurua.

  Vuonna 2015, ja mahdollisesti vuosina 2016-2035, Ben Stillon erikoisteemana on juutalaisuus. Ainakin näinä vuosina Ben Stillo keskittyy nimenomaan nauramaan hyväntahtoisesti tämän etnisen ryhmän toilailuille ja uskomuksille. Meitä kiinnostavat erityisesti myytit. Me paneudeumme Holokaustiin, Valittuun kansaan ja myytteihin Talmudista. Meille mikään ei ole pyhää, sillä Veikko Huovisen sanoin:

  ”Naurakaa hulluille pedoille ajoissa. Nauru vapauttaa – ennen kuolemaa – nauru suhteuttaa asioita”.

  Myös Helsingin Sionisti (HS) kehuu olevansa näillä linjoilla. Olemme siis samassa veneessä ja toivomme Helsingin Sionistin tukevan meitä työssämme.

  Vuosina 2036-2051 paneudumme sitten B’nai Brith-liikkeeseen ja Illuminatiin.

  Mutta nyt, seuraavat parikymmentä vuotta syleilemme heprealaisia! Shalom Israel!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Uusinta uutta Ben Stillon tänään ilmestyneestä numrosta.

  Keskiaukeamalla on kahden sivun suuruinen kuva kahdesta anustapista. Tämä on kuuluisan orotdoksijuutalaisryhmän suunnittelema performanssi lieventämään israelilaisten kokemaa jatkuvaa holokaustipainajaista.

  Pussy Fey on pystyttänyt tietojemme mukaan viime yön aikana kuuluisan Itkumuurin eteen kaksi valtaisaa anustappia, joista toinen muistuttaa ihkaelävästi Netanyahua ja toinen päärabbia.

  Kuvassa nämä kaksi anustappia keskustelevat ja Netanyahun näköinen avautuu rabbille:

  ”Pahin painajaiseni on ripuli.”

  Naurakaamme yhdessä Charlie Hebdo-tyliin.

  Yksi-kaksi-kolme: Naurua ! 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 27. Tänäänkin toimituksemme sähköpostiin on tulvinut palautetta. Kiitos siitä kaikille lukijoille !

  Eräskin lukija, nimimerkillä ”Shlomo” kysyi, että emmekö häpeä, kun loukkaamme juutalaisen kansan syvimpiä tuntoja.

  Toimitus vastaa:

  Ei, emme häpeä, sillä sana on säilämme ja halveksimme niitä, jotka alistuvat väkivallan edessä. Olemme täällä toimituksessa yhdessä rintamassa puolustamassa kulttuuriamme, monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta.

  Tiedämme myös, että juutalaiset ovat etninen ryhmä vailla vertaistaan.

  Heidät tunnetaan altruismistaan ja maailmoja syleilevästä rakkaudesta elämään. Maailmanhistoria on täynnä juutalaisia, jotka ovat antaneet voltairelaisittain henkensä puolustaakseen sananvapautta. Me arvelemme, ei, me tiedämme, että juutalainen kansa hekottaa kanssamme oman kansansa toilailuille.

  Shalom Shlomo!

  Tätä kunnioittaakseen, toimituksemme julistaakin kaikille avoimen, leikkimielisen kisan, jossa kerrotaan, minkälainen on ”Juutalainen triathlon”?

  Toimitus näyttää esimerkkiä:

  ”Holokaustailu-annefrankkailu-hellfaitailu”.

  Holokaustailu on tietenkin kaikille tuttua, eikö olekin? Tässä lajissa kilpailija saa pisteen, kun bongaa ns. ”Holocaust Survivorin”.

  Annefrankkailussa pukeudutaan mahdollisimman annefrankmaisesti ja eniten pisteitä saa enitek lookalike.

  Helfairailussa ammutaan leikkimieleisesti tietokonepelissä ohjuksia lapsia täynnä olevaan kouluun. Voittaja on tietenkin se, joka tappaa eniten.

  Pyydänkin nyt lukijoilta ideoita.

  Parhaat palkitaan!

  Shalom Israel!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. Hot Press!

  Juuri saamamme tiedon mukaan Saksassa on ollut tuhopolttoyritys sananvapautta vastaan.

  Ben Stillo paheksuu tätä ja järjestää siksi tänään performanssin, jossa poltetaan antisemitististä kirjallisuutta.

  Poltamme tänään seremoniallisesti mm. seuraavat antisemitistiset kirjat:

  Nämä ovat juutalaisten suositusta Shlomo-lastenkirjasarjan törkeitä satiirisia väärennöksiä. Shlomo-lastenkirjasarjahan on oikeasti Pekka Töpöhäntä-tyyppinen ihana kirjasarja, mutta ilkeät antisemitistit ovat plagioineet sitä, ilkeästi.

  Poltamme näistä plagioinneista mm. seuraavat:

  Shlomo käy Auschwitzissa
  Shlomon isä on (investointi)pankkiiri
  Shlomo pääsee filmiin
  Shlomo leikkii Hellfire-ohjuksilla
  Shlomo rakentaa muuria
  Shlomo valtaa maata
  Shlomo ja Ariel Beirutissa

  🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. Pohjoismaiden turvallisuustilanteesta on syytä olla huolissaan.

  Erityisesti Ruotsin tilanne on hälyttävä.

  Nyt on liian myöhäistä jättäytyä viranomaisten tyhjien lupausten ja suojelun varaan.

  Kansalaisten täytyy itse ottaa ohjakset ja huolehtia turvallisuudestaan.

  Nämä pönöttävät läskipäät, meidän nahjuspoliitikot joutavat sivuun vallasta.

  Ei voida jäädä odottamaan maalitauluina että väkivaltainen rikollisjoukkio tulee ja lynkkaa.

  Meidän täytyy taistella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Näyttäisi kuitenkin siltä, että jos läheisyydessä on mm. Alan Dershowitz niin on oltava hyvinkin vigilantti ettei tämä iki-ihana sionisti pääse lähelle lapsia.

    Viittaan Corbett Reportin uusimpaan podcastiin: Pedophile Ring. Mukana myös Eppstein et al.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Se että sinä vihaat heitä, on kestämätön perustelu että heitä vastaan pitäisi taistella.
    Ammut ohi kohteesta – tahallaan.

    Kuka on vallassa? Kuka on hallituksessa?

    Vai että Suomen mädin aines. No jos he ovat mädin aines, niin onpa ongelmasi pienet.

    Kaikesta kommentoinnistasi paistaa läpi kuin punainan lanka oma lehmäsi ojassa.
    Muutos pitäisi saada aikaiseksi, mutta nuo ja nuo eivät saa sitä tehdä.
    Täytyy painaa maan rakoon juutalaiset mutta islamille täytyy kumartaa syvään.
    Taistella sopisi, mutta vain nukketeatterin kautta.

    Sinähän se vasta oletkin oikea valeopposition ikoni.
    Et ole uskottava.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Uusimmastakin kirjoituksesta näkee, että Halla-aho on täysin juutalainen juttu. Hän on täysin sionisti. Mitään muuta ei ole kirjoituksessa. Hirvittävää leimaamista ja valehtelua. Koko islam kannattajineen ja saksalaisten esi-isät. Kaikki muukin tuotanto on silkkaa juutalaisuutta ja Israelia. Sellaista ”muutosta” Halla-aho ajaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. Hot Press.

  ”Ranskan presidentti Hollande on sanonut Ranskan puolustavan juutalaisia kouluja ja synagoogia vaikka ameijan avulla.”

  Ben Stillo ymmärtää.

  Kuuleman mukaan Israel puolustaa palestiinalaisia kouluja samoilla metodeilla…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. Kyllä hän on valmis puolustamaan kaikkia ranskalaisia terroristeja vastaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juutalaiseen ruokakauppaan oli tehty myös terrori-isku. Oli otettu paljon panttivankeja.
    Tähän liittyen ilmeisesti Ranskan presidentti halusi erityisesti viitata että hän on valmis puolustamaan juutalais vähemmistöä. Normaalia toimintaa valtionpäämieheltä tuossa tilanteessa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. Yksi maininta juutalaisista ja sitten käy näin:
  ”Ranska puolustaa juutalaisia kouluja ja synagogia vaikka armeijan avulla”
  Presidentti François Hollande antoi lupauksen tavatessaan sunnuntaina Ranskan juutalaisinstiuutioiden kattojärjestön johtajan Roger Cukiermanin.

  Ranskan presidentti François Hollande on vakuuttanut maan juutalaisyhteisölle, että juutalaisia kouluja ja synagogia puolustetaan tarvittaessa vaikka armeijan avulla, kertoo Ranskan juutalaisinstituutioiden kattojärjestön Crifin johtaja Roger Cukierman.

  Cukierman kertoi asiasta tavattuaan Hollanden sunnuntaina.

  Yksi Ranskan tämänviikkoisten terrori-iskujen kohteista oli juutalainen kosher-ruokakauppa Pariisissa.

  Cukiermanin mukaan Hollande aikoo vierailla Pariisin Suuressa synagogassa terrori-iskujen uhrien muistoksi sunnuntaina järjestettävän suurmielenosoituksen jälkeen.

  Lähteet:
  AFP ”

  http://yle.fi/uutiset/ranska_puolustaa_juutalaisia_kouluja_ja_synagogia_vaikka_armeijan_avulla/7730540

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jo yksi kauppaiskusta epäilty tekijä kuulemma levitti videota jossa kertoi toimineensa äärijärjestö Isis:n nimissä.
   http://yle.fi/uutiset/yksi_pariisin_kaappareista_jatti_jalkeensa_videoviestin/7730550

   Tuo yksi sana kertoo kaiken. Sillä Isis on vain uusi versio Al-Qaida:sta.

   Hilary Clinton myönsi jo jossain haastelussa, että Al-Qaida on heidän itsensä luoma. Näin monien lähteiden mukaan on myöskin Isis.
   Youtubesta löytyy : Hillary Clinton : We created Al-Qaeda

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. Eli antisemitismin vastainen ryhtiliike on luvassa euroopanlaajuisesti. Ja taas massiivisesti rahaa juutalaisille ”turvallisuuden tähden”. Sen verukkeella he ovat koko ajan saaneet (kiistäneet) isää Euoopan maiden budjeteista

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 34. Hollande puolustaa juutalaisia.

  Se on hienoa. Jos jokin asia tässä maailmassa tarvitsee puolustamista se on juutalainen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 35. Kävin kävelyttämässä koiraa ja katselin samalla peuralavalle paikkaa ja tähtäilin hirvikiväärillä linjoja.

  Sillä välin Ben Stillon toimitukseen oli tullut valtavasti postia.

  Eräskin nimimerkki ”Shabra&Shatila” oli ehdottanut seuraavanlaista ”Juutalaista triathlonia”, tietenkin leikkimielisesti:

  1. Laji: Roolipelailu.

  Tässä lajissa pelaajat listaavat Hollywoodin elokuvissa esiintyviä juutalaispahiksia. Annan esimerkkejä: Jeesus, Ben-Hur ja Jeesus ja… No, kyllähän te tiedätte. Lähes jokaisessa Hollywood-elokuvassahan esiintyy paha hahmo, joka identifioituu juutalaiseksi eli tämä on helppo laji saada paljon pisteitä.

  2. Surffailu.

  Tässä lajissa surffaillaan leikkimielisesti palestiinalaisvankien kanssa. Mukana pyyhe, jakkara ja paljon vettä. Huisin hauskaa!

  3. Muurin rakentaminen.

  Tässä lajissa triathlonistit joutuvat hikoilemaan. Kukin rakentaa leikkimielisesti palestiinalaiskylän reunalle muurin. Kuka rakentaa pisimmän? Kunto kasvaa ja muuri jää paikoilleen leikkimieliseksi todistukseksi kisasta.

  Lisää vain ehdotuksia tänne toimitukseen!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 36. Halla-aholla ja persuilla yleensä tuntuu olevan vaikeuksia siinä, kumpaa he vastustavat eniten, kansallissosialismia vaiko islamia. H ilmoittavat ne päävihollisekseen ja syyttävät yhteistyöstä. Juutalaiset kuulemma ovat vaarassa. Pahin asia, minkä prussuomalainen tietää, on antisemitismi. Kaikkea sitä vastaan hän taistelee, minkä mieltää sellaiseksi ja palvelee koko ajan juutalaisia. Perussuomalaiset tulisi jokainen järki-ihminen mieltää päävihollisekseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 37. Halla-aho on terroristien puolella. Ranskan presidentti edustaa terrori-iskun tekijöitä. Ne teki tietenkin Mossad apupalveluineen. Hollandae tietää kaiken ja teki itse iskut siis myös. Tai siis edustaa tekijätahoja takuulla tietoisena kaikesta. Joka tapauksessa siis Lännen todellinen johtaja. Kyllä tuolla pressalla pitää aivoa sen verran olla, että tajuaa tämän. Joakinen ajatteleva ihminen tajuaa tämän kaiken. Siis sellainen, joka seuraa asioita.

  Ranska ja Länsimaat ja Israel edustavat terroristeja, jotka tekivät iskut ja tuhoavat maailmaa muutenkin. Kuinka kauan kansakunnat antavat huijata itseään väärillä terrori-iskuilla ja suostuvat kohteiksi kuin lampaat? Sitten vielä tallustelevat tällaisten Halla-ahojen johdolla sisällissotiin ja rasistiseen vihakimaan. Hyhh.

  Mutta siis ajatteleva ihminen tajuaa Halla-ahon juuri olevan samalla puolella kuin terroristit ja tietoisesti. Siis niiden, jotka todella vastasivat iskuista.

  Kaiki media ja sadattuhannet ihmiset marrsivat terroristien tueka tajuamatta (?) tätä. He tukevat terroristien politiikkaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jokunen vuosi takaperin Norjan SDP uhkasi asettaa Israelin totaaliboikottiin. Vähän tämän jälkeen teurastettiin ammattilaistyyliin Utoyan saarella koko puolueen nuorisoporukan johto.

   Jokunen vuosi takaperin Malesia haastoi Israelin oikeuteen palestiinalaisten kansanmurhasta. Vähän tämän jälkeen alkoi malesialaiskoneita putoilemaan taivaalta.

   Vähän aikaa takaperin Ranskan parlamentin alahuone äänesti Palestiinan valtion puolesta. Ja nyt sitten tämä, mikä on käsillä paraikaa.

   Nähtäväksi jää, tunnustaako Ruotsin vasemmistohallitus Palestiinan kuten taannoin lupasi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 38. Netanjahu on mukana Ranskan marssilla. Ei siitä hyvää voi seurata. Sopii tuon terrorihuijauksen mannekiiniksi kuin nenä päähän. Jo tuosta voi pääätellä jotain.

  Halla-aho siis haluaa osallistua tähän terrori-projektiin. Hän osaltaan auttaa huijauksen onnistumisessa eli että iskuja pystytään käyttämään hyväksi suunnitellulla tavalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 39. Täällä Ben Stillon toimituksessa olemme ylpeinä seuranneet, kuinka maailman johtajat marssivat meidänkin puolestamme.

  Me täällä Ben Stillon toimituksessa jatkamme työtämme entistäkin vakuuttuneempana: Sana on vapaa!

  Siksi arkinen aherruksemme jatkuu keskeytymättä.

  Uusimmassa julkaisussa ollaan taas kulinarismin kimpussa.

  Tiedätkö, minkälainen on Toora-rulla?

  Se on maukas ja puhdikas kevätkäärylemäinen kebab-tuote, jossa on rapeaa pekonia ja Gay Pride-smetanaa. Kokeile Sinäkin!

  Gay Pride-smetanahan on monikulttuurisen Los Angelesin gay-baareissa kehitetty energiapitoinen juoma. Se on kosher.

  Eikö ole ihanaa! Maailma marssii sananvapauden puolesta!

  Kyllä on ihana maailma. Me täällä Ben Stillo-lehdessä toivotamme erityisesti Israelin johtajan, Netanyahun, tervetulleeksi Eurooppaan! Pidot vain paranevat !

  On niin hyvä ja jotenkin auvoisan rauhallinen olo, kun tietää olevansa enemmistön kanssa samaa mieltä ja kannattaa sananvapautta!

  Kiitos, maailma!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 40. ”Ei siinä kauan mennyt kunnes nyt jo EU julistaa, että se aikoo kiristää terrorismin vastaisia lakejaan.

  Pelin henki perin selvä… Seuraavaksi terrori-isku lavastetaan tod. Lontoossa jos Mi5 pääjohtaja puhui totta.

  Kaiken tämän poliittisena motiivina on saada EU:n valtioiden ihmiset pelkäämään ja hyväksymään siirtyminen kohti poliisivaltiota, jonka USA:n hallinnon poliittiset kätyrit ovat tuomassa. Rikolliset pankkiirit ovat aina sanoneet, että silloin on paras aika sijoittaa, kun näette verta kaduilla…”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/eu-tuomassa-lisaa-terrorismin-vastaisia.html

  ”Työryhmä ehdottaa armeijalle ja poliisille lupaa verkkotiedusteluun
  Nyt kun on Ranskassa lavastettu terrori-isku, niin on hyvä aika viedä kansojen huomio jonnekin muualle, sillä työryhmä esittää poliisille ja armeijalla lupaa verkkotiedusteluun Suomessa. Työryhmä keskittäisi verkkovalvonnan teknisen suorittamisen Puolustusvoimien tiedustelulaitokselle.

  Mutta kappas vaan myös ranskassa ollaan nyt kiristämässä internettiin liittyviä lakeja ”terrorismiin” vedoten.

  Tuli selväksi, että mikä oli Pariisin Charlie Hebdon -toimitukseen lavastetun ampumavälikohtauksen poliittinen agenda ja kaikki toteutetaan klassisella kaavalla.

  1.) Luodaan ongelma (lavastetaan terrori-isku)

  2.) Synnynetään reaktio (Internet valvontaa lisättävä, vedoten terrorismiin)

  3.) Luodaan ratkaisu (Annetaan poliisille ja armeijalle lupa verkkotiedusteluun)

  Näin EU:sta tehdään sitten uusi Gestapo, jollei tarpeeksi valtioiden johtoa pistä nyt ajoissa vastaan, sillä meidän kaikkien perusoikeudet ovat nyt vaarassa…”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/tyoryhma-ehdottaa-armeijalle-ja.html

  Kaikesta tästä saamme kiittää rikollisia vallanpitäjiämme: ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 41. Uusi KGB. Gestapo oli ihan tavallinen poliisi ja goym-maan sellainen. Goym-maa ilman juutalaiskomentoa olikin varsin ihmeellinen asia. Juutalaismaat päättöminen lammaslauma-alamaisineen tuhosivat sen silkkaa kusta päässä. Sen jälkeen useimmilla onkin ollut silkkaa kusta ja paskaa eli valhetta kaikki pää täynnä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Täsmälleen näin. Huomasin saman ja sieltähän löytyi Alex Jonesia sun muita linkeistä. Parempi niin, jos kansa valvoo isänmaanpettureita Gestapon kautta kuin että isänmaanpetturit ja kv pankkiirit valvovat kansaa KGB:n kautta. Ja kyllähän EU on tuo jälkimmäinen eli KGB.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Muutoinhan nimimerkin Suomi suomalaisille mainitsema kolmen kohdan ohjelma on täyttä totta. Alex Jones puhuu esimerkiksi 90% totta, jotta saisi menemään läpi 10% valetta, ja se vale yleensä liittyy kansallissosialistiseen Saksaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 42. Ei ole oikein, että siionistit päättäisivät mistä maailmalla keskustellaan.
  Kuka on kiinnostunut heidän maallisista teatteriesityksistään, joiden ylle on vedetty ihmisulosteelta haiseva henkisyyden kaapu?
  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.
  Unohdetaan valheet ja jatketaan totuutta kohden.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 43. Saksassa tuhopolttoyritys lehteen joka julkaisi Muhammed-pilakuvia.

  Hamburger Morgenpost -lehti oli julkaissut terrori-iskun kohteeksi joutuneen ranskalaisen satiirisen lehden Charlie Hebdon pilakuvia.

  Lehden toimitukseen heiteltiin kiviä ja polttopullo aamuyöstä.

  Viranomaisten mukaan toistaiseksi ei ole varmaa, liittyikö tuhopolttoyritys lehden julkaisemiin pilakuviin.
  Totta helvetissä liittyi. Muslimit asialla.

  Olitko mukana heittämässä kiviä Päpy?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 44. Espanja haluaa palauttaa rajatarkastukset Schengen alueelle.

  Espanjan sisäministeri Jorge Fernández Diaz aikoo ehdottaa, että EU-maiden Schengen-sopimusta muokattaisiin niin, että rajatarkastukset sallittaisiin.

  Diazin mukaan muutoksella pyrittäisiin rajoittamaan terroristeiksi epäiltyjen liikkeitä, jotka palaavat Lähi-idästä Eurooppaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 45. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kertoi keskiviikkona saaneensa joitain päiviä aiemmin tappouhkausviestin, jossa Islamin taistelijaksi esittäytyvä mies uhkaa Halla-ahoa ja muita poliitikkoja kuolemalla.

  Ylen tietojen mukaan viestin lähettäjä on pakistanilaistaustainen porilainen, joka on matkustanut syksyllä Syyriaan. Yle kertoo myös Supon siirtäneen uhkauksen poliisin tutkittavaksi.

  Kirjeen lähettäjän tuntomerkit viittaavat uutisen mukaan 21-vuotiaaseen liiketaloutta opiskelevaan mieheen, joka lähti syksyllä Porista Syyriaan. Satakunnan kansa uutisoi lokakuussa miehen lähteneen taistelemaan Isis-järjestön riveihin.

  Maastakarkoitus heti tälle pakistanilais saastalle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Syytäkin karkoittaa, jos menee tukemaan tätä keinotekoista ja petollista Isis valeoppositiota jota vieläpä tuetaan suoraan Israelista, Saudi-Arabiasta ja Yhdysvalloista CIA:n kautta. Näitten luomus siis. Tämä ”Isis terroristijärjestö” on CIA:n kautta operoitu verkosto, kuten aiemmallakin nimellä toiminut Al-Qaida.

   http://www.globalresearch.ca/the-isis-islamic-terrorists-are-supported-by-the-us-israel-and-saudi-arabia/5396171

   ”Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä” 2. Tess. 2:9

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 46. Charlie Hebdoa vastaan hyökkäsi murhaajien lisäksi koko islamilainen maailma epäsuorasti.

  Jokainen vähänkään islamiin perehtynyt tietää, että Muhammed on ikuinen esikuva ja jäljittelyn kohde kaikille muslimeille. Voidaankin varsin hyvällä syyllä sanoa, että tämä isku liittyy suoraan islamiin ja sen omaan oppiin.

  Koraanissa on jae, joka säätää kuolemanrangaistuksen sille joka uskaltaa edes arvostella islamia.

  Satiirilehteen hyökänneet totesivat, että he kostivat Muhammedin puolesta.

  Islam ei Pariisin verilöylyn jälkeen näyttäydy uskonnolta, vaan väkivaltaiselta poliittiselta valtaopilta.

  Vaikka muslimi haluaisi luopua omasta vapaasta tahdosta islamista, niin islam ei tähän anna mahdollisuutta. Islamilainen yhteisö katsoo, että muslimi joka luopuu islamista, häntä on rangaistava kuolemalla.

  Islam ei ole yhteensovitettavissa meidän vapauden kanssa. Jos äärisuvaitsemattoman valtaopin kanssa ryhtyy flirttailemaan saa huomata nopeasti tanssivansa susien kanssa. Islam jonka käyttövoimana on pelon terrori, kosto ja alistaminen ei kuulu tänne.

  Mitä seuraavaksi?

  10 vuotiaita muslimityttöjä itsemurhapommittajina kuten pari päivää sitten Nigeriassa.

  Ei tämä ole mitään teatteria.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Satiirilehteen hyökänneet totesivat, että he kostivat Muhammedin puolesta.”

   Ja uskot taas naivisti kaiken ?

   Oletko kuullut sellaisesta, että pukeudutaan vihollisen uniformuun ja teeskennellään jotain muuta kuin mitä ollaan?

   Toisessa maailmasodassa sellaista harrastettiin. Esim. puna-armeija teurasti siviilejä Saksalaissotilaiden uniformussa mm. baltian alueella.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Nämä terroristithan olivat tunnettuja islamisteja jo vuosien takaa. Vankilareissuja, yhteyksiä äärijärjestöihin, vierailuja konfliktialueilla. Ei todellakaan ole kyse mistään pelkästä ”Allahu Akbar” -huutelusta hämäysmielessä, nämä todella uskoivat asiaansa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Vastaus Jepulisjepsin kommenttiin.

    ”Satiirilehteen hyökänneet totesivat, että he kostivat Muhammedin puolesta.”

    Ja uskot taas naivisti kaiken ?

    Oletko kuullut sellaisesta, että pukeudutaan vihollisen uniformuun ja teeskennellään jotain muuta kuin mitä ollaan?
    ——————————————————————————————————

    Miksi kysyt minulta tuollaista?

    Tiedät yhtä hyvin kuin kaikki muutkin jotka seuraavat Magneettimediaa että en usko kaikkea naiivisti. Se käy ilmi aikaisemmista kommenteistani viime vuodelta.

    Tunnen aika hyvin Toisen Maailmansodan historian. Enkä puhu paskaa saksalaisista.

    Ja tiedän hyvin että se mitä suurelle yleisölle syötetään julkisuuteen kulutettavaksi mediahuorien ja poliittisten sätkynukkejen toimesta on usein harhaanjohtavaa, manipuloitua skeidaa.

    Mutta tiedän myös että joillakin asioilla on omat lainalaisuutensa. Tiettyjä asioita ei vain voi väärentää. Musta ei ole valkoista, ja valkoinen ei ole mustaa.

    Islam ja sen maailmanlaajuinen ekspansio on todellinen uhka. Aivan riippumatta siitä jos tällä planeetalla on tai ei ole juutalaisia.

    Emme me säästy sen pyrkimykseltä maailmanvalloitukseen vaikka me kuinka yrittäisimme ymmärtää, olla myöntyväisiä, suvaitsevaisia tai pyrkiä ystävällisiin suhteisiin ja vuoropuheluun sen kanssa.

    Euroopassa moskejoita alkaa olla enemmän kuin kirkkoja.

    Useissa suurissa kaupungeissa Euroopassa on jo nyt 20-40% tai enemmän muslimeita asukkaista.

    Ei pelkästään lähiöissä, vaan myös ydinkeskustoissa yleinen puhuttu kieli mitä kuulet on islamilaisten maahanmuuttajien kieli. Ei englannin kieli tai ranskan kieli – eikä todellakaan juutalaisten kieli.

    Korjautuisiko tilanne sillä että jos pääsisimme eroon kaikista juutalaisista, niin tämä yllä esitetty ongelma katoaisi?

    Ei korjautuisi.

    Islamilainen maailma vaatii totaalista dominanssia. Ymmärrätkö sinä tämän.

    Kuka meitä puolustaa mikäli Euroopasta ja USAsta tulee islamisoituja.

    Ei kukaan.

    Islamilainen maailma ei tule koskaan luopumaan tavoitteesta alistaa muu maailma sen valtaan. Sen kanssa ei voi neuvotella tästä. Se ei neuvottele. Se ottaa, vaatii, valloittaa, miehittää.

    Missä on teidän itsesuojeluvaisto?

    Te olette olevinanne niin oikeassa kritisoidessanne juutalaisia ja sionisteja – kuten pitääkin kritisoida. Mutta antaudutte itse poliittiselle korrektiudelle, syyllistytte samaan mihin vasemmisto, kommunistit(joiden kamuja islamistit on), bolshevikit ym.

    Syleilette islamia. Islam ei syleile takaisin, se kuristaa hengiltä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Olet väärässä. Islam ei pyri maailmanvalloitukseen. Ja Islamilainen maailma EI vaadi totaalista dominanssia maailmassa. (Tuollaiset vaatimukset täyttyvät muuten juutalaisten talmudissa, tiedoksi vain.)

     Jos joku tekee pahoja tekoka Islamin nimissä, tai levittää puppua muslimeista, niin sinä naivisti uskot kaiken? Et erota näytelmää todellisuudesta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Älä puhu paskaa!

      Perehdy historiaan. Tulivatko he piknikille tänne syömään lettuja meidän kanssa.

      Sinä olet ensimmäisenä tarjoamassa hilloa näille kurkunleikkaajille.

      Afrikassa on tällä hetkellä meneillään ekspansio, valloitus väkivalloin. Islamin raadikaalimman haaran toimesta. Nigeria, Sudan ym. ym. Ei se näitä nk. maltillisempia muslimeita näytä häiritsevän.

      Kaikki on tietysti lavastettua. Kuten myös 10 vuotiaiden muslimityttöjen itsemurhapommitukset.
      Punainen Risti vahvistaa asian sinulle halutessasi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 47. Ikään kuin moni asia olisi suunniteltu ja ajoitettu jo ajat sitten. Esim. Magneettimedian oikeusprosessi saattoi olla suunniteltu kaikissa oikeusportaissa juuri päättyväksi samoihin aikoihin, kun Euroopassa aloitetaan tällainen uusi falseflagien ja muslimivastaisuuden aalto 2000-luvun alun malliin tai sama paskahan on jatkunut tähän asti ja kaikkea kiihdytetään. Kaikki merkit ovat ilmassa, että iskuja käytetään ”kaikenlaisen antisemitismin” vastustamiseen. Alkaa yleinen terroristijahti, johon yhdistetään kaikenlaisten ”natsien” ja juutalaisvastustajien eliminointi. Persut ovat tällaisia puhdistuksia vaatineet jo kauan. Nyt Suomeenkin voidaan alkaa soveltaa vihapuhelakeja, joita persut kannattivat kaikkein kiihkeimmin. Nyt kaikki on oikeudessa testattu. Juutalaiskritiikki loppuu. Ehkä myös revisionismi siivotaan. Supolle ja muille on vaadittu verkkotiedusteluoikeutta kaiken varjolla. Valtuuksia lisää ja ilmeisesti juutalaiset saavat siis viimein tahonsa läpi ja täydellisen nettisensuurin. Persuthan ovat muuten myös aina vaatineet poliiseille lisää valtuuksia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Juuri sensuurista ja sananvapauden riistämisestä tässä kaikessa on kysymys. Sen takia on suorastaan saatanallista, että ihmiset marssivat Ranskassa sananvapauden puolesta, kun samalla kaikki tähtää kuitenkin sen rajoittamiseen.

   Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve mainitse, että heidän tulee jatkossa tehdä vahvemmin yhteistyötä internet-palveluiden tarjoajien kanssa, jotta kaikenlainen väkivaltaan, terrorismiin ja vihaan liittyvä sisältö voidaan putsata.

   Tietenkin erityishuomion tulee nyt saamaan kaikki juutalaisiin kohdistuva kritiikki, kun presidentti Hollande korosti, että juutalaisia tullaan suojelemaan kaikin mahdollisin keinoin.

   Tuo viha-käsite on sensuurin kannalta todella kätevä, koska sen alle voidaan luokitella käytännössä mitä vaan. Aina voidaan todeta, että jokin kirjoitus tai mielipide on vihapuhetta, kun se ei vain miellytä jotakin tahioa.

   Perussuomalaiset on selvästi kontrolloitu oppositio, koska vihapuhelait olivat niin voimakkaasti ajettu heidän agendaansa.
   Vihapuhe on tulevaisuudessa synonyymi kaikelle internetsensuurille.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Vihapuhe on tulevaisuudessa synonyymi kaikelle internetsensuurille.”

    Meidän on taisteltava yhdessä sitä vastaan.

    On hienoa sananvapauden kannalta että 4 miljoonaa ihmistä osoitti mieltä sananvapauden puolesta ja osoittivat kunnioitusta murhatuille Ranskassa.

    Minä haluan nähdä tästä lähtien että sananvapautta puolustetaan tarvittaessa asein. Haluan että kun seuraavan kerran joku yrittää murhata sananvapauden soturin että hänet ammutaan kuoliaaksi itsepuolustuksena. Jos joku yrittäisi tunkeutua Magneettimedian toimitukseen haluan että he puolustautuavat tarvittaessa asein.

    Kynä ja miekka.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. En palvele mitään operaatiota. Enkä ole minkään puolueen jäsen.

      Mutta sinä palvelet kuin hyödyllinen idiootti islamia ja sen väkivaltaisia sanansaattajia.

      Varsinainen asioiden hämmentäjä.

      Kyllähän tässä jo yks jos toinenkin nauraa tällaisille profeetoille ilman mitään pilakuviakin.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Islamilaisissa maissa on hyvä järjsetys. Miehet ovat miejiä ja ainakin enemmän ajatellaan, että kansakuntia on puolustettava vihollisia vastaan. Esim. Malesiassa pannaan vastaan sionisteille.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. ”Islamilaisissa maissa on hyvä järjestys. Miehet ovat miehiä…”

      Se järjestys perustuu viime kädessä pelon terroriin joka kumpuaa islamista.

      Nainen joka on raiskattu todetaan syylliseksi ja hänet kivitetään.

      Ja oikeudessa naisen sana painaa vähemmän kuin raiskaajan siemensyöksy.

      Kylläpä on ”miehistä” puuhaa tosiaan. Ja perään allahu akbar huutoja.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Totta.

   Kaiken ”sananvapauden puolustamisen” taustalla on nimenomaan (juutalaisittain tyypillinen) juonittelu vähentää sananvapautta. Ns. MSM (Mainstream media) onkin nykyään sillä tavalla ”luotettava”, että jos johtavat poliitikot ja mielipidevaikuttajat puhuvat ”sananvapaudesta” niin lukija voi olla varma siitä, että sananvapautta ei enää kohta ole.

   Kehotankin kaikkia tämän foorumin käyttäjiä nopeasti perehtymään suojattuihin järjestelmiin (Tor etc.), joilla ilmeisesti ainakin vielä voi salata IP-tunnuksensa. Aivan kohta tämänkin foorumin kirjoittajia aletaan vainoamaan.

   Muistattehan Gideon Bolotowskyn ylivieskalaisille suuntaamansa kirjeen: hän uhkaili aivan suoraan ja viittasi selkeästi tulevaisuudessa koituvaan rangaistukseen.

   Lähivuosina toisinajattelijat joutuvat kirjaimellisesti siirtymään ”maan alle”. Meille koittavat juutalaisbolshevistiset ajat. Vain n. 70 vuotta sitten juutalaiset tappajat olivat etunenässä, kun Venäjän kristittyjä tapettiin läjäpäin.

   Silloinkin kansa kulki sokkona ja uskoi ihmisten hyvyyteen.

   Mutta tosipaikan tullen asiat menevät niin, että eliitti hyväksyy oman etunsa takia toisinajattelijoiden vainot ja tuollaiset kuin tämä aaaaaa oikein kuolaavat sitä ja neulovat innoissaan eturivissä, kun giljotiini tippuu alas.

   Voin vakuuttaa: muuta apua ei ole kuin oma apu ja se ei ainakaan aluksi riitä.

   Siis: Verkostoitukaa ja valmistautukaa. Se sama portto, joka tappoi Venäjän kristityn kansan, on taas raskaana. Ja se portto ei ole muslimi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 48. lisää juonta paljastuu charlie hebdon tappojen jälkeen, Francois Hollande lupaa suojella juutalaisia synagoogeja ja kouluja pariisin tapahtumien takia,jossain kosher kauppaassa on muutamat pahaa aaavistamatta olevaa juutalaista lahdattu jotta pipipää saa lisää juutalaisia peloteltua muuttamaan israeliin.

  ja jos ei poliisi-voima riittä heidän suojaamiseen niin sitten hälytetään armeija apuun,,kaikki muistaa sandy hookin false-flag iskun kun ameriikan-eurooppalaisilta vaadittiin kaikki aseet pois ettei samaa tapahtuisi koskaan ja samalla eliittien lapsia suojellaan kouluissa aseistetulla vartioilla ja nyt samaa vaaditaan että VAIN ja ainoastaan juutalaisia suojeltais jopa ettei armeijan voimin vaikka itse juutalais-siionistit ovat iskun takana.
  lukekaa VT-today ”piste by piste”(Dot connecting) selvitys miksi ja miten nämä tapahtumat ovat kytköksissä toisiinsa…
  http://www.veteranstoday.com/2015/01/08/charlie-hebdo-viral/
  Luin täältä ite:
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/veterans-today-charlie-hebdonin-false.html

  lisää aiheita (dot connectoriin):French Jewish sites promised extra protection – Jewish leader
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=32483
  tapauksella halutaan myös siviilivalvontaa lisätä vaikka mossaad ja cia on asian takana:
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=32482

  piste I.n päällä on pari(shittin)sin false flagista aika hyvä selventävä video
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/charlie-hebdonin-katolla-oli.html
  Ja taas ei magneettimedian Captcha varmistin toimi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ranskassa suojellaan kaikkia tärkeitä avainkohteita.

   Hyvä että suojellaan.

   Hyvin toimittu Ranskan erikoisjoukoilta että saivat niin nopeasti pois
   nirrin näiltä raakalaispedoilta, murhaajilta.

   Kaikesta päätellen kymmeniä ellei satoja muita odottaa latenttina, passiivisina odottaen omaa tilaisuuttaan iskeä raukkamaisesti haavoittuviin kohteisiin pelkästään Ranskan sisällä.

   Välimeren toiselta puolelta tuhannet islamilaiset fanaatikot odottavat mahdollisuutta päästä iskemään – aivan riippumatta siitä onko juutalaisia olemassa tai ei.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Mielipuolista psyykkaamista olemattonta vihollista vastaan. Todellinen vihollinen on juutalaiseliitti ja Halla-aholaiset (esim. sinä), jotka tällä turhalla vouhkaamisella aikovat siivota netin kaikesta siitä, mistää eivät pidä. Koska juutalaiset murhasivat omiaan (ellei ole haudattu tyhjiä arkkuja, mutta sama asia), on kyseessä tärkeä harppaus. Hinta ei-juutalaisille lienee kova. Kenties veri alkaa lentää eli kaikki ”natseiksi” katsottavat tapetaan tai ainakin kadotetaan odottamaan sitä, että saavat luovuttaa elimensä elinbisnekseen ym.

    Minusta alkaa islam vaikuttaa oivalta vaihtoehdolta sairaalle ja rikoliselle Euroopalle.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Haudattu tyhjiä arkkuja?

     Sairaaloissa sadat, tuhannet eri ihmiset jotka ovat hoitaneet haavoittuneita(kirurgit, trauma, anestesia hoitajat ym.) ovat omin silmin nähneet keitä sinne on tuotu. Väitätkö että he ovat sopineet yhteisestä salaliitosta?

     Väitätkö että murhatut on piilotettu jonnekin eikä heitä oikeasti ole murhattu?

     Eivätkö omaiset enää osaa tunnistaa rakkaitaan?

     Sinähän olet aivan sekaisin päästä. Vilkas mielikuvitus yhdistettynä vainoharhaisuuteen. Ja vielä vaadit fatwoja murhatuille.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 49. Meni äsken juttu väärään artikkeliin.

  Jatkoa sille:
  Sourisseau’s lawyer had the gall to state that his client, Riss, had been ”scarred” by Reynouard’s revisionist comic book and he would thus be claiming an ”exemplary reparation.” That is the justification for throwing a !00,000 Euro fine at the poverty-level revisionist Reynouard.

  Eli juuri tämän juutalaisen pilalehden mies sanoi loukkaantuneensa revisionisti Reynouardin pilakuvakirjasta ja vaatii rahattomalle revisionistille jättisakkoa.

  Laitetaan nyt avaustakin:

  Tämä naurettava pilalehti CH nimenomaan on juuri vienyt tunnetun revarin Reynouardin oikeuteen ja saattanut hänet kokurssiin:

  http://carolynyeager.net/vincent-reynouard-responds-massacre-charlie-hebdo

  Että sellaista sananvapautta!!!

  Vincent Reynouardin vastainen prosessi oli vasta alkua. Hänet aiotaan viimein hiljentää uusien pykälien nojalla. Paljon hän on sanutkin lunta tupaansa.

  Varsin orwellilaista väittää tämän lehden edustavan sananvapautta!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 50. Italialainen kaupunki kieltää uudet moskeijat.

  Pohjois-Italiassa sijaitsevan Padovan kaupungin pormestari kertoi perjantaina, ettei kaupunki myönnä enää rakennuslupia uusille moskeijoille. ”Ei uusia moskeijoita”, pormestari Massimo Bitonci twiittasi perjantaina. Aiemmin hän on vaatinut kristillisten tunnusten käyttöä koulujen ja laitosten seinillä.

  Corriere -lehdelle antamassaan haastattelussa Bitonci sanoi, että toisin kuin aiemmin, ”kunnanvaltuusto ei enää tarjoa julkista tilaa moskeijoiden ja islamilaisten rukoushuoneiden rakennusta varten”. Hän lisäsi, että myös yksityisiin tiloihin rakentamista tullaan kontrolloimaan tarkemmin. Kaupungin päätös tuli The Localin mukaan reaktiona Pariisin terrori-iskuihin.

  Bitonci edustaa Lega Nord -puoluetta, joka on tullut tunnetuksi EU:ta ja maahanmuuttoa vastustavista kannanotoista. Joulukuussa tehdyn mittauksen perusteella jo kolmannes italialaisista eli 35 prosenttia kannattaa Lega Nordia.

  Italiassa asuu 1,7 miljoonaa muslimia ja maassa on yli 700 moskeijaa.

  lähde:

  http://www.patriootti.com/italialainen-kaupunki-kieltaa-uudet-moskeijat/

  Ei enää uusia moskejoita mihinkään Euroopassa!

  Kaikki moskeijat tulee sulkea toistaiseksi Euroopassa, kunnes on selvitetty mitä niiden sisällä todella tapahtuu. Ja mihin tarkoitukseen niitä todella käytetään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Se on enemmän kuin vakava ongelma. Se uhkaa viedä meidän vapauden.

    Sinulla vaikuttaa olevan ratkaisu. Mikä se on? Lisää mustia vastapainoksi?

    Taidat tykätä lakritsapatukasta.

    Yleisönosastokirjoitus? Adressi? Syömälakko?

    Voi sinua urpoa! Taidat olla itse oikea monikulttuurisuuden perikuva.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 51. Tälläkin foorumilla on sionistien juoksupoikia, jotka yllyttävät meitä kristittyjä muslimeja vastaan.

  Totuus on, että meidän pitäisi mieluummin liittoutua muslimien kanssa.

  Tänään Helsingin Sionistissa (HS) on artikkeli Marseillesta. Siinä selvästi hyvin toimeentulevan juutalaisryhmän jäsen suunnittelee muuttoa Israeliin, koska ”tämä ei ole enää se, mitä me halusimme”.

  Ja kuitenkin ja nimenomaan tätä juutalaiset ovat halunneet.

  Huomatkaa, kuinka juutalaisilla on oma, juutalaisten maa, johon he voivat siirtyä, kun ”tämä ei ole enää se, mitäme halusimme”.

  Meillä on vain tämä maa, jossa me elämme ja me emme lähde minnekään. Minusta on oikein hyvä, jos juutalaiset lähtevät. Olkaa hyvä, juutalaiset, ja lähtekää, menkää omaan maahanne ja pysykää siellä. Me rakennamme muslimien kanssa omista maistamme maan meille. Me emme tarvitse teitä ja sitä, mitä ”juutalaiset halusivat”.

  Lähtekää Hollywoodista, Wall Streetiltä ja koko valkoisesta maailmasta. Menkää omaan maahanne. Sitä vartenhan se on: juutalaisille. Näin Netanyahu meille kertoo.

  Meillä ei ole omaa maata, teillä on. Menkää siis ja älkää tulko takaisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 52. Kannattaa lukea:

  The Occidental Observer ja ”Nous sommed hypocrites”.

  Lyhyesti: Siinä kuvataan kliinisen tarkasti, kuinka mm. Netanyahu on surkea tekopyhä pas…nen. Hän esiintyy sananvapauden puolustajana, vaikka juuri hän ja hänen brutaali armeijansa tappoivat viime vuonna enemmän journalisteja kuin muut yhteensä.

  Lisäksi kaikki satiiri juutalaisista vie vankilaan.

  Onko maailmassa tekopyhempää valtionjohtajaa? Ei ole.

  Nyt tiedän, mitä sana farisealainen tarkoittaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 53. Jaahah. Cliff Barnesin kommentti on unohtunut vapauttaa ja jäänyt kaiken viestitulvan jalkoihin. En ymmärrä, miksi aaaaaaaa saa taas täyttää foorumin täyteen paskaa. Eikö IP-banneja vaihtoehtona ole olemassa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 54. Vatikaanin ristiretkeläiset pakottivat ns. luonnonuskontoihin ja panteismiin uskoneet suomalaiset kristinuskoon viimeisimpinä Euroopan kansoista kuten myös latvialaiset 1250-luvulla. Saamelaiset pakotettiin kristinuskoon vasta 1600-luvvulla. On totta, että Turun seudulle kristinusko oli saapunut jo aiemmin, mutta suurin osa suomalaista oli pakanoita ja ulkokristittyjä vielä Suomen itsenäistyessä. Isoisäni isän aikaan jonkun käydessä kirkossa kyseltiin, että mitäs siellä oli puhuttu ja kun vastaus oli ”tarionoita Jeesuksesta”, niin isoisän isä oli vastannut, että taitavat yhä höpöttää niitä samoja tarinoita kuin hänen siellä käydessään puolivuosisataa aiemmin. Sukuni on kotoisin Turusta sisämaahan päin, ja sinne saakka kristinusko ei siis ollut levittäytynyt arkiseen elämään vielä Suomen itsenäistyessä. Sudet ja karhut olivat levittäytyneet KOKO Suomeen vielä 1800-luvulla. Runsaan vuoden kuluessa 1880-luvulla sudet söivät yhteensä 21 lasta Varsinais-Suomessa.

  Voi olla, että valkoisten voitto vaikutti myös pakkokristillisyyteen ympäri maata Suomen itsenäistyttyä. Punaisten laajat rivit taas edustivat pakanallista, luonnonuskontoa kunnioittavaa Suomea, alkuperäistä Suomen kansaa, joka ei Lähi-Idän jumalia kumartanut eikä tuntenut. Kalevalan julkaiseminen kirjana vahvisti tätä suomalaisten uskoa omaan historiaansa ja uskontoonsa. Ahti antoi järvestä kalat ja Ukko Ylijumala oli kaikkein korkein jumala.

  Kristinuskosta on tullut suomalaisten uskonto pakkosyötöllä ja kuitenkin se on meille yhtä vieras kuin islam tai juutalaisuus. Katolinen kirkko tuhosi Suomesta kaikki oman kalavalallaisen uskontomme temppelit ja rakensi niiden kivistä samoille paikoille kivikirkkoja, joita turistit nyt käyvät katsomassa keskiaikaisina kivikirkkoina. Mielestäni kaikki nämä keskiaikaiset kivikirkot pitäisi purkaa ja alkaa suorittamaan arkeologisia kaivantoja niiden alla ja ympäristössä meidän alkuperäisen uskontomme ja perinteimme tutkimiseksi. Voimme aloittaa keskiaikaisten rauniokirkkojen purkamisella esim. Pälkäneellä ja rakentaa tilalle Lemminkäisen tai Väinämöisen temppeli samoista kivistä, jotka tod.näk. ovat olleet myös aiemmin osa paikalla ollutta pakanallista temppeliä.

  Liettuassa 10% kansasta kuuluu virallisesti pakanalliseen ennen kristinuskoa vallinneeseen uskontoon. Islannissa, Norjassa; Ruotsissa ja Tanskassa Asatru/Forn Sidr/Sed ovat rekisteröityjä uskontokuntia, joilla on yhteensä tuhansia jäseniä ja mahdollisuus avioliittojen sopimiseen ja hautaamiseen.

  Suomessa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalainen_muinaisusko
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pakanuus
  Ruotsissa: http://www.samfundetfornsed.se/ Tanskassa: http://www.fornsidr.dk/

  Yhteenvietona vain se, ettei mikään Lähi-Idän uskonnoista ei ole minun uskontoni. Kristinusko, juutalaisuus ja islam ovat kaikki samaa vierasta puuroa, vaikka Martti Luther onkin tehnyt pesäeron katolilaisten lisäksi juutalaisiin loistavassa kirjassaan: ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 55. Hesarin ”tasapuolinen” näkökulma ikävästä aiheesta: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1421214875922

  Suora lainaus: ”Näin uskoivat monet siirtolaistaustaiset ihmiset, joita jututin viime viikonloppuna Marseillen köyhissä kortteleissa. He eivät luota pätkän vertaa länsimaiseen mediaan, vaan seuraavat mieluummin internetissä vellovia salaliittoteorioita. Kyse on kouluttamattomista, syrjäytyneistä ihmisistä. He asuvat Ranskassa, mutta ovat henkisesti maata kiertävällä radalla.”

  Kyllä on sionisti-yhteisöt varmasti tyytyväisiä tämän tyyppiseen ”tutkivaan” journalismiin!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tyypillistä Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan propagandaa. Lehtihän on vihollisten – so. Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyranniaan tähtäävien ihmiskunnan arkkivihollisten – propaganda-torvi numero yksi Suomessa. Se on jo vuosikymmenet käynyt hiljaista sotaansa suomalaista kansallisvaltiotamme ja kansaamme vastaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 56. Muslimijohtajia kritisoivia tekstejä julkaissut bloggaaja tuomittiin viime vuonna 10 vuoden vankeuteen, 1000 raipaniskuun ja yli 200 000 euron sakkoihin.

  Amnesty Internationalin mukaan saudiarabialainen bloggaaja ja aktivisti Raif Badawi ruoskittiin julkisesti viime perjantaina. Badawi on tuomittu tuhanteen raipaniskuun, kymmenen vuoden vankeuteen ja suureen sakkoon hänen julkaistua perustamallaan Free Saudi Liberals -sivustolla muslimijohtajia kritisoivia tekstejä.

  Tätä on islamin todellisuus! Ja täällä jotkut tukevat tällaista tyranniaa. Eivät muslimit pidä siitä että te nuolette heidän sandaaleita. Ette te tule voittamaan sillä mitään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Saudi-Arabiaa johtaa juutalainen kunongassuku. Ei lasketa. Juuri isäntäsi pyörittää wahhabismia. Malesia, Irak, Syyria ym. olivat paljon edistyneempiä. Sen vuoksi juutalaiset tuhosivat ne.

   Juuri tuollaista sinä puuhaat Suomeen juutalaisseurakuntien kanssa. Tosin syvää kyykkyä nimenomaan juutalaisten suuntaan ja muut linnaan.

   Vaikka muslimimaat olisivat tuollaisia kuin kauhukuvasi, mitä eroa siinä olisi talmudismiin?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Muistutat muuten itse kovasti bolshevikkeja. Niitä murhanhimoisia kommunisteja joilla oli aivan oma kaava sille miten rikos selvitetään.

    Kun tiedetään syyllinen, rikos kyllä löydetään.

    Libyan Gaddafi kuului myös islamilaisen maailman voimakkaisiin johtajiin. Hän vahvisti säännön eikä ollut poikkkeus. Hänkään ei ollut kiinnostunut vuoropuhelusta tai rinnakkaiselosta länsimaiden kanssa viime kädessä. Hän totesi että islamilainen maailma valloittaa Euroopan – ei aseiden kautta – vaan syntyvyyden kautta. Kun muslimit lisääntyvät kuin rotat Euroopassa on vain ajan kysymys milloin Euroopasta tulee islamilainen.

    On mahdotonta tehdä yhteistyötä sellaisen kanssa joka ei pohjimmiltaan halua yhteistyötä, vaan haluaa alistaa valtaansa.

    Raha ja pankkijärjestelmä on muutettavissa. Tiedotusvälineet voidaan vapauttaa oligarkkien vallasta. Maahanmuuttopolitiikka on muutettavissa.

    Eurooppaa uhkaava islamisaatio on myös muutettavissa ja islamisaation eteneminen pysäytettävissä, kunhan toimiin ryhdytään heti.

    En usko että suurin osa Magneettimedian lukijoista haluaisi käydä, puhumattakaan elää sellaisessa Lontoossa tai Pariisissa mikä ei ole enää tunnistettavissa vanhaksi eurooppalaiseksi kulttuurikaupungiksi vaan jättiläismäiseksi moskeijaksi jossa noudatetaan sharia lakia ja jossa ihmishenki on alistettu islamin mielivallalle.

    On valittava vapauden tai orjuuden välillä. Ja jos se tarkoittaa sitä että ainoa tie ulospääsyyn tästä tilanteesta on sota, silloin on sodittava.

    (sionistinen televisio ei orjuuta minua. minä en omista televisiota. käytän internetiä)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 57. Saudien kuningassuku on juutalainen. Ja Gaddafin äiti oli juutalainen, mikä tekee Gaddafista synnynnäisen juutalaisen ja olisi oikeuttanut hänelle Israelin kansalaisuuden ja Mossadin suojelun. Monet Gaddafin sukulaiset asuvatkin Israelissa. Hajoita ja hallitse. Jopa Iranin Ahmadinejadin sukujuuria tutkittaessa sieltä paljastui juutalaisia esi-isiä.

  Sekä Gaddafi että Ahmadinejad tekivät kaikkensa salatakseen sukujuurensa. Gaddafilla oli juutalaisen äidin lisäksi korsikalainen isä, joka kuoli taistelussa bolsevismia vastaan itärintamalla 1943. Mikä siis tekee Gaddafista arabin tai muslimin? Ehkä Gaddafi oli vain hyödyllinen idiootti, jota Israel manipuloi ja käytti hyväkseen…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 58. Gaddafin juutalaisuuteen en jaksa uskoa ennen kuin näen kunnon lähdeviitteet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 59. Siis juutalaiset käyttävät muslimeita hyväkseen,ja juuri kuten gadaffi sanoi että he valtaavat euroopan sikiämällä,Gadaffi keksi alkaa antaa rahaa oman maan kansalaisille ja turvasi näin heidän elinympäristön ja hän antoi myös rahaa asuntoon ja lisää rahaa perhenlisäyksen johdosta.tämä teki sen että libyasta ei tarttenut lähteä pois,ehkä muut muslimi maat aikoivat tehdä saman,gadaffihan yritti lanseerata kulta dukaatin,jolla ostaa ja myydä öljyä,lisäksi hän halusi vesijohdon vedettävän aavikon läpi jotta kansa saisi helpommin vettä.
  ja tästä eivät siionistit tykänneet,
  Siionistit ovat sanoneet että he konttroloivat muslimeja helpommin kuin eurooppalaisia(kristittyjä).

  Lisäksi muslimeille tuntuu riittävän siionistien järjestämä maahan(valloitus)muutto vaaleaihoisten maihin ja tätä kautta syrjäyttää nykyinen populaatia,koska muslimit käyvät pyhääsotaa kristittyjä (vääräuskoisia)vastaan ja tämä on siionistien ja muslimeitten keskenään tekemä sopimus kristittyjen (eurooppalaisten)massa kansanmurha,ja sitten sen jälkeen siionistit hyökkäävät muslimeitten kimmpuun kun he ovat tehneet tuon siionistien järjestämän kansanmurhat.

  suomessa oikea suomalainen ei saa sossusta rahaa jos sitä sattuisi tarvitsemaan,lapset kyllä otetaan huostaan.
  Suomesta on tehty pakolaisten turvamaa ja se on siionistien tekosia,.

  Suomen syntyvyyttä säädellään taloudellisesti,lapsen hankinta on tehty kalliiksi ja taloudelliseti kestämättömäksi,Kun verrataan pakolaisen ja suomalaisen saamaa tukea valtiolta niin suomalainen jää nuolemaan näppejään kun pakolainen saa kaiken taloudellisen tuen,ja joka tuottaa ihan oikeutetusti vihaa maanpettureita kohtaan,

  Tämäkin aiheuttaa kiistaa suomalaisten ja pakolaisten(ja kaikkien maahanmuuttajien)kesken,ja se tekee sen että suomalainen tuntee itsensä syrjäytyneeksi omassa maassa,ja sitten jos puhut poliitista (epä)korrektisuutta vastaan niin käytetään Rasisti tai anti-seemiläsyyttä taas aseena hiljentaakseen suomalaisen hänen syntymäoikeuksien perään kuuluttamista jota hänen ei alkuunkaan kuuluisi kerjätä.

  tämän maahanmuutto ongelma on tahallaan järjestetty jotta suomalaiset alkaisivat tappelemaan maahanmuuttajia ja pakolaisia vastaan,ja samalla siionistit saavat häärätä varjoissa lisää meidän päittemme menoksi.

  Loppulauselma on hajoita ja hallitse…samaa paskaa jatkuu jokaisella rintamalla,maahanmuutolla,(t.s meidän kansan syrjäyttämistä.)false flag iskuilla(tekosyy vapauden konttroloimista/poliisivaltion tuleminen)
  ,hallituksen korruptio,(maanpetturuus)THL:n väestönvähennys,(myrkkyylääkkeet,rokotteet ja ruokateollisuuden lisäämät ”säilöntäaineet)
  ilmastomuutos propaganda (vanha ilmaston lämpenemis) (ruuan vähennys agenda/näännyttäminen)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. En tiedä noista Gaddafin puheista, ovatko lainatut jostain CIA-lähteestä. On muistettava, että Länsi oli Gaddafin vihollinen vuosia, joten siis aggressori oli Länsi. Sodassa on sotapuheet. Gaddafille kelpasi Lännen valheellinen rauhanpiippu. Luopui aseistaankin raukka. Ja kuinka kävi? Gaddafihan juuri esti laittomien siirtolaisten tulvan, joka on hänen kuoltuaan räjähtänyt käsiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. ”siionistien ja muslimeitten keskenään tekemä sopimus kristittyjen (eurooppalaisten)massa kansanmurha,ja sitten sen jälkeen siionistit hyökkäävät muslimeitten kimmpuun kun he ovat tehneet tuon siionistien järjestämän kansanmurhat.”

   Eli kun ensin Eurooppa on tyhjennetty kristityistä sen jälkeen se tyhjennetään muslimeista. Ketä jää jäljelle asuttamaan Eurooppaa sen jälkeen? Ei kuulostaa oikein järkeen käyvältä kenenkään näkökulmasta. Ja miten joku voisi onnistua pääsemään eroon niin massiivisesta määrästä muslimeita.

   Valkoisten etninen puhdistus ole meneillään. Se pitää täysin paikkansa. Valkoinen mies ja nainen alkaa olla uhanalainen laji. Mutta mitä se hyödyttää jos Eurooppa tyhjentyy valkoisista ja sen jälkeen on muslimeita tilalla. Turha kuvitella että kukaan – edes sionistit – kykenisivät sellaista hallitsemaan. Kyllähän muslimit lahtaisi ne siionistit lopulta myös.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 60. Länsi-euroopan suurkaupunkien sisällä on käynnissä islamisaatio. Mikäli tätä muutosta/kehitystä ei pysäytetä, yhä useampi suurkaupunki länsi-Euroopassa islamisoituu. Euroopan vanhempi sukupolvi ei enää kykene tunnistamaan näitä kaupunkeja omaksi.

  Useat Länsi-Euroopan suurkaupungit ovat islamisaation kourissa. Näistä mainittakoon Malmö, Bryssel, Marseille, Birmingham, Amsterdam, Rotterdam, Bradford, Blackburn, Duisburg, Leicester, Luton, Tukholma, Antwerpen ym.

  Näiden kaupunkien sisällä on laajoja alueita jotka ovat käytännössä viranomaisten sekä maan lakien ja sääntöjen ulottumattomissa. Poliisi ei kykene eikä uskalla mennä edes selvittämään rikoksia näillä alueilla enää. Näiden kaupunkien asukkaista n.20-50% on muslimeita.

  Kyse ei ole vain uskonnosta. Kyse on meidän vapaudesta saada elää siten kuin me haluamme ja määräämme. Meidän omassa maassa.

  Burkan käyttö koko Euroopassa tulee kieltää. Yksiselitteisesti.
  Mutta myös Hijabin käyttö tulee kieltää. Burkan käyttö on nimittäin hijabin äärimmäinen muoto.
  Burka ja Hijab ovat alistamisen ja vallan väärinkäytön symboleita.

  Musliminaiset on pakotettu käyttämään Burkaa osassa islamilaista maailmaa, koska pahimmillaan seurauksena käyttämättä jättämisestä voi olla kivitetyksi joutuminen. Monilla seuduilla, joissa burkan käyttö on periaatteessa vapaaehtoista, sitä on kuitenkin käytännössä pakko käyttää välttääkseen huonon naisen maineen, joka on erittäin raskas leima ja vahingoittaa sosiaalisia suhteita ja asemaa.

  Burka on kielletty Belgiassa. Kaikki tunnistamista vaikeuttava pukeutuminen on kielletty Belgiassa.
  Burka on kielletty myös Ranskassa. Miksi? Koska sen katsotaan alistavan naisia ja olevan maalliseen yhteiskuntaan sopimaton.

  Länsimaiden feministit ovat kuin kusi sukassa tästä asiasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 61. Minusta ihmisen on saatava pukeutua sillä tavoin kuin haluaa. Muu on kommunismia (esim. Maon Kiina) eli juutalaisuutta.

  https://toinennakemys.wordpress.com/2011/12/11/aarioikeiston-vakivalta-2/

  Lainaus: ”Pelkkää pahaa he haluavat. Mikään ei ole yllätys, vaan kaikki on suunniteltua. Erään CIA-selvityksen mukaan Eurooppaa uhkaa sisällissota 12 vuoden kuluessa. Moniin kasvukeskuksiin syntyy alueita, joita ei pystytä hallitsemaan. Moniin eurooppalaisiin suurkaupunkeihin, Saksasta Dortmundiin, Duisburgiin, osiin Berliiniä, Reinin-Mainin alueelle ja Stuttgartin osiin, Hampurin esikaupunkeihin ja osiin Ulmia jne. Maahanmuuttajat alkavat muodostaa omia alueitaan ja torjuvat kaiken ulkopuolisen puuttumisen aseiden voimalla viime kädessä. Osaksi tästä syystä nykyinen EU tulee hajoamaan. Myös osat Ruotsista ja Tanskasta muuttuvat täysin hallitsemattomiksi ja vajoavat anarkiaan. Syynä ovat maahanmuuttoaallot ja tulijoiden haluttomuus sulautua uuteen kulttuuriin (jota Rürup väitti itsestäänselvyydeksi, vaikka asia oli varmasti jo tiedossa). CIA laskee vakavat nuorisolevottomuudet Ranskan esikaupunkialueilla, Tanskassa, Hollannissa ja Lontoon mellakat näiden levottomuuksien ja sisällissotien ensimmäisiksi merkeiksi ja alkusoitoksi. Tulijoiden lasten rikollisuus kasvaa räjähdysmäisesti ja tulee ylittämään maiden sosiaalijärjestelmien kyvyn pitää väestöryhmät rauhallisina. Tällaista kehitystä ei tarvitse tiedustella CIA:lta, sillä siitä puhutaan jo yleisesti ja se on kaikkien nähtävissä. Todellisuudessa EU on USA:n eli Israelin protektoraatti ja siten CIA ja Mossad ovat näitä levottomuuksia tietysti myös aikaansaamassa paitsi ajan kanssa, niin niitä laukaisemassa (“hallitsemattomilla alueilla” voidaan sitten pyörittää Mossadin ja CIA:n eduksi järjestäytynyttä rikollisuutta luottogangsterien kanssa). Tätä ei tietenkään ole julkaistu. Poliitikot edesauttavat kaikkea. Esimerkiksi aiemmin mainittu Saksan nuorisorikollisuus ja toisaalta todellisuuspakoisen ja hysteerisen multikultiväen synnyttäminen ja mediat, jotka syyttävät jokaisesta väkivallanteosta uhria, esim. aikuista, joka on kehottanut olla polttamatta savuttomassa vaunussa, koska se on “yhdessä kaiken mamu-raukan kokeman rasismin kanssa varmasti ollut rasittavaa ja tietysti tehty rasistiseen sävyyn” ym. Sairasta. Todella sairasta. Kuka tähän kaikkeen uskoo ja on uskonut enää aikoihin??”

  Niin siis kyse ei tietenkään ole vain yhteiskuntien haltuun ottamisesta mafialle, vaan myös kansakuntien ja kulttuurien tuhoamisesta. Sisällissodalla ym.

  Eli poliitikot ajavat tätä kaikkea ja kaikki on suunniteltua. Mamutuksella halutaankin luoda vain sisällissotia ja kahnauksia ja luoda hallitsmatomia alueita eli hajottaa yhteiskunnat. Luodaan kaaosta ja sota-alueita, jotta voidaan rellestää sodn taustalla naruista vedellen, ryöstää, tappaa, tuhota ja hallita. Eli sinun isäntäsi ajaa tätä kaikkea ja sinun riidanhaastamisesi on osa tätä kaikkea.

  Eurooppa on jo juutalaistettu kommunistiseksi ja aivottomaksi juutalaisten pepunnuolijamssaksi. On tullut mahdolliseksi aloittaa totalitarismin aika.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”…jotka ovat järjestelmällisesti kaivaneet Saksan kansan hautaa ja heidän tehtävänään on selkeästi oman kansan tuhoaminen. Suomea johtavat samantapaiset rikolliset ja Suomella tulee olemaan sama kohtalo…”

   Ei tällaiseen kohtaloon pidä alistua. Emme alistu. Miksi haluat luoda tänne dystooppisen mielialan?

   Euroopassa herätään. Kreikassa on herätty. Saksassa on herätty. Ruotsissa vihdoin aletaan herätä.

   Euroopan viimeiset 2000 vuotta ovat olleet hyvin sotaisat. Rauha on tavallaan ollut aina vain lyhyt väliaika.

   Tuossa Toinen Näkemys-blogissa käsitellään yhteiskuntaa ja historiaa. Sieltä puuttuu yksi asia. Ilman sitä on käytännössä mahdoton ymmärtää miksi asiat ovat siten kuin ne ovat tänään. Olen pannut merkille että välttelet sen esille ottamista. Tämä on se koneisto jota ilman puolijumalat ovat pelkkiä patsaita.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Dystopia on yksi asia, realismi toinen asia.

    Vihollinen ei ole islam ja muslimi. Jos me valkoiset vain saamme toimia oman etumme mukaisesti, kuten juutalaiset Israelissa, niin islam ja muslimit ovat viimeinen huolemme.

    Kaikella kunnioituksella, mutta vaikka sinänsä puhut järkevästi ja loogisesti, niin samalla puhut sionistien pussiin.

    Aina ja kaikessa pitää muistaa, mikä on vihollinen ja me olemme jo niin syvällä suossa, että me emme enää selviä yksin, vaan kaikki ryhmät, jotka tietävät vihollisen, ovat hyödyllisiä. Näin sionistikin toimii. Se viis välittää moraalista, oikeudenmukaisuudesta, ”hyvyydestä”, sitä kiinnostaa vain ja ainoastaan oma etu, oma valta, oma raha.

    Sionisti liittoutuu tänään wahhabiittien kanssa, huomenna Ruotsin sosiaalidemokraattien kanssa, ylihuomenna persujen kanssa, kunhan heidän asiansa menee eteenpäin. He viis välittävät muusta.

    Ja olisi suuri virhe hypätä heidän pillinsä mukaan ja aloittaa muslimien vastainen ”sota”.

    On vain yksi vihollinen ja kaikki voimat ja voimavarat on syytä säästää heitä vastaan.

    Tietenkin rauhanomaisesti. Heh-heh.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Hei, et olekaan ihan oikea juutalainen, olet siis vain heidän juoksupoikansa.

      Ihan oikea juutalainen ei nimittelisi tuolla tavalla, vaan ihan oikea juutalainen huolehtii siitä, että joku goyim tekee sen (by proxy).

      Sinulla on siis vielä toivoa.

      Pysy täällä näillä palstoilla ja silmäsi aukeavat. Sinusta voi tulla vielä yksi Leninin ”hyödyllisistä idiooteista”. Ai niin, sinähän olet jo sellainen… 🙂

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Aina ja kaikessa pitää muistaa, mikä on vihollinen ja me olemme jo niin syvällä suossa, että me emme enää selviä yksin, vaan kaikki ryhmät, jotka tietävät vihollisen, ovat hyödyllisiä.”

     En jaa näkemystäsi. Eikä varmasti kovin muukaan jaa loppupeleissä. Mikäli islamilaiset(sekä radikaalit että nk. maltilliset)
     saavat voimakkaan aseman, he tulevat vaatimaan kaikilta muilta alistumista heidän valtaansa.

     Islamic State to Christians: Convert to Islam, pay jizya, or die!

     Jizya on kiristysraha, suojeluraha kuten mafialla. Se peritään muilta kuin islamilaisilta.

     ”Will Muslim spokesmen denounce this call as un-Islamic, or remain silent about it? I’m betting the latter, in light of passages like these that make it clear that the Islamic State’s call is in complete accord with the Qur’an and Islamic law:

     “Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued” (Qur’an 9:29).

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Kannattaa levittää totuuksia esimerkiksi kaikissa uutisissa multikultin vitsauksista (joissa on mahdollista kommentoida) ja aina pyrkiä kertomaan kuka tämän mokutuksen takana oikeasti on.

     Viime aikoina olen nähnyt yllättävän paljon lehtien palstoilla tälläisiä kommenteja 🙂

     Ihmiset alkavat pikku hiljaa heräilemään ja ymmärtämään että jos veneen pohjassa on reikä ensiksi on tukittava vuoto ja sitten vasta kannattaa viskoa vedet takaisin järveen eikä toisinpäin 😀

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Jos todella olisit lukenut blogia, tietäisit, että siinä puhutaan koko ajan vapaamuurareista. En viitsi videotasi katsoa, mutta arvelen sen puhuvan vain saatananpalvonnasta ja sivuuttavan sen tosiasian, että vapaamuurarit ovat aina oleet vain kansainvälisen juutalaisuuden työväline. Vapaamuurarit ovat keinotekoisia juutalaisia ja he palvelevat juutalaista kansakuntaa.

    Toisen kommenttini laitan tähän, kun se jäi moderoitavaksi: Nyrkkisääntö: Demokratiassa kansa osoittaa mieltään. Jos hallitsijat järjestävät mielenosoituksia, ollaan diktatuurissa. Poliitikkojen mieleooitus Pariisissa tuo mieleen Neuvostoliiton, Kuuban jne.

    Poliitikkojen mielenosoitus näiden kuvien puolesta tuo mieleen vastaavan operaation Ranskassa 80-luvulla. Mossad oli kaivanut haudasta kaksi ruumista ja seivästänyt ne ja laittanut hakaristejä ja antisemitistisiä lauseita. Media ja hallitus reagoivat rajusti. Järjestettiin koko maan laajuinen mielenosoitus antisemitismiä vastaan. Itse presidentti Mitterrand oli kadulla. Perin aikaisinmielenosoituksissa alettiin vaatia holokaustin epäilemisen kriminalisointia ja näin sitten tässä huumassa pian tehtiin!

    Nyt poliitikot ympäri maailmaa lähtivät Ranskaan. Sanavapauden puolesta muka, vaikka noiden kuvien laatijat vaikuttavat paholaisilta. Ne ovat tosi saatanallisia. Samaa sanottiin aikoinaan Marie Antoinettea häpäisseistä vapaamuurarien vihalehtisistä. Ja mitä he vaativat? Internetin siivoamista pois toisinajattelusta ja vääristä vakaumuksista. Ihmisten täydellistä vakoilemista. uuden totalitarismin perustamista.”

    Vai jääkö taas?

    Kristittyjen vainot muslimimaissa esim. piirroskohun nojalla ovat muuten juuri Mossadin tarkoituskin. EU-eliitti ajaa kristinuskon vainoamista esim. Syyriassa rahoittamiensa ääri-islamilaisten kautta. Syyrian laillinen johto on suojellut heitä tai he eivät edes ole tarvinneet suojelua.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Mistä asiasta tuossa blogissa muka vaietaan? Ei ainakaan vapaamuurareista. Vapaamuurarit ovat aina olleet kansainvälisen juutalaisuuden väline.

    Nyrkkisääntö: Demokratiassa kansa osoittaa mieltään. Jos hallitsijat järjestävät mielenosoituksia, ollaan diktatuurissa. Poliitikkojen mieleooitus Pariisissa tuo mieleen Neuvostoliiton, Kuuban jne.

    Poliitikkojen mielenosoitus näiden kuvien puolesta tuo mieleen vastaavan operaation Ranskassa 80-luvulla. Mossad oli kaivanut haudasta kaksi ruumista ja seivästänyt ne ja laittanut hakaristejä ja antisemitistisiä lauseita. Media ja hallitus reagoivat rajusti. Järjestettiin koko maan laajuinen mielenosoitus antisemitismiä vastaan. Itse presidentti Mitterrand oli kadulla. Perin aikaisinmielenosoituksissa alettiin vaatia holokaustin epäilemisen kriminalisointia ja näin sitten tässä huumassa pian tehtiin!

    Nyt poliitikot ympäri maailmaa lähtivät Ranskaan. Sanavapauden puolesta muka, vaikka noiden kuvien laatijat vaikuttavat paholaisilta. Ne ovat tosi saatanallisia. Samaa sanottiin aikoinaan Marie Antoinettea häpäisseistä vapaamuurarien vihalehtisistä. Ja mitä he vaativat? Internetin siivoamista pois toisinajattelusta ja vääristä vakaumuksista. Ihmisten täydellistä vakoilemista. uuden totalitarismin perustamista.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 62. Nyrkkisääntö: Demokratiassa kansa osoittaa mieltään. Jos hallitsijat järjestävät mielenosoituksia, ollaan diktatuurissa. Poliitikkojen mieleooitus Pariisissa tuo mieleen Neuvostoliiton, Kuuban jne.

  Poliitikkojen mielenosoitus näiden kuvien puolesta tuo mieleen vastaavan operaation Ranskassa 80-luvulla. Mossad oli kaivanut haudasta kaksi ruumista ja seivästänyt ne ja laittanut hakaristejä ja antisemitistisiä lauseita. Media ja hallitus reagoivat rajusti. Järjestettiin koko maan laajuinen mielenosoitus antisemitismiä vastaan. Itse presidentti Mitterrand oli kadulla. Perin aikaisinmielenosoituksissa alettiin vaatia holokaustin epäilemisen kriminalisointia ja näin sitten tässä huumassa pian tehtiin!

  Nyt poliitikot ympäri maailmaa lähtivät Ranskaan. Sanavapauden puolesta muka, vaikka noiden kuvien laatijat vaikuttavat paholaisilta. Ne ovat tosi saatanallisia. Samaa sanottiin aikoinaan Marie Antoinettea häpäisseistä vapaamuurarien vihalehtisistä. Ja mitä he vaativat? Internetin siivoamista pois toisinajattelusta ja vääristä vakaumuksista. Ihmisten täydellistä vakoilemista. uuden totalitarismin perustamista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minulle ranskalaisten mielenosoitus tuo mieleen ranskalaiset. He ovat aina osoittaneet mieltä suurin joukoin. Tällä jättimäisellä mielenosoituksella joka järjestettiin sananvapauden puolesta ja jolla haluttiin samalla osoittaa kunnioitusta uhreja kohtaan oli kyllä koostumukseltaan ja sielultaan ranskalainen.

   (Islamilaisessa maailmassa lukuisat pienemmät ja suuremmat diktaattorit järjestävät näytösmielenosoituksia joihin kansa talutetaan paikalle.)

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 63. Dieudonne pidätetty, koska FB-sivulla ”vihapuhetta”, joka voisi johtaa terrorismiin:

  http://www.bbc.com/news/world-europe-30811401

  Terrorin uhka tarkoittaa siis kai juutalaisten ilmoitusta uhkaavaksi kokemisesta. Poliitikot ovat puhuneet siitä, että kaikkia vakaumuksia tai ilmauksia ei hyväksytä netissä, sillä ne ”voisivat johtaa” terrorismiin ym.

  Siis jos juutalaisia kuolee tai ilmoitetaan kuolleen, Ranskan ja muunkin Euroopan johto suostuu mihin tahansa juutalaisten vaatimuksiin. Euroopan kansojen tulisi näyttää poliitikoille, että eivät pidä siitä, mitä he juutalaiseliitin kanssa tekevät.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Juuri näin.

   Kaiken tämän ”Je suis Charlie”-sonnan takana piileksii kyömynenäinen inkvisiittori, joka panee ihmisen vankilaan viattomastakin kommentista.

   Olemme jo Gulag-ajassa. Aivan kohta ihmisisä haetaan kotoaan ja viedään vuosiksi jonnekin rangaistukseksi tosinajattelusta.

   Solzhenitsynin ”Ensimmäinen piiri” on taas täällä ja yagodat ovat jälleen jakamassa oikeutta. Valkoisen ihmisen viimeiset hetket ovat käsillä…

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 64. Pakko vielä lisätä:

  Todennäköisesti tämänkin median kirjoittajat vangittaisiin Ranskassa ja tuomio siis olisi vähintään seitsemän vuotta.

  Jokaisen näkevän ihmisen pitäisi nyt viimeinkin ymmärtää, että portto, joka tappoi Venäjän kristityn kansan, on taas raskaana. Ja se portto ei totisesti ole muslimi tai kristitty.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 65. En halua leimata kaikkia muslimeita, mutta se miten suuri muslimienemmistö itse vaikenee ja tavallaan antaa hiljaisen hyväksyntänsä näille islamin nimissä tehdyille murhaorgioille Länsi-Euroopan suurkaupungeissa tekee tyhjäksi mahdollisuuden nähdä islam rauhan uskontona.

  Suurten ja myös vähän pienempien medioiden yrittäessä tehdä pesäeroa ääri-islamistien ja maltillisten muslimien välillä, sekä vähätellen islamin vaikutusvallan leviämistä Länsi-Euroopassa on samaan aikaan Ranskassa jo noin 750 muslimien vallassa olevaa no-go-aluetta!

  No-go-alueella tarkoitetaan esim. lähiötä tai naapurustoa, johon jollain tietyllä ihmisryhmällä ei ole mitään asiaa. Kulku- ja läsnäolo kiellon kohteena ovat tavalliset valkoiset ranskalaiset, ja aluetta hallitsevat käytännössä muslimit.

  Alueet ovat monilta osin irtautuneet yhteiskunnasta, ja kuten naapurimaassamme Ruotsissa, ambulansseilla, poliiseilla, palokunnilla tai muillakaan ulkopuolisilla ei ole näille alueille mitään asiaa. Alueilla on voimassa maan perustuslain sijasta muslimien mielivalta ja tyrannia.

  Arviolta noin 40% tai enemmän Ranskan noin 4,5-9 miljoonasta muslimista asuu näillä Ranskan kantaväestöltä kielletyillä alueilla.

  Kukaan ei tiedä miten paljon aseita on salakuljetettu ja varastoitu näille alueille. Ainoa keinoa saada selville asia on armeijan tekemä laajamittainen yllätysrynnäkkö näille alueille ja takavarikoida sieltä löydetyt laittomat aseet.

  Myös olisi karkoitettava mahdollisuuksien mukaan vihaan ja väkivaltaan yllyttävät imaamit sekä muut nk. islamin hengelliset johtajat jotka lietsovat vihaa ranskalaista yhteiskuntaa vastaan.

  Sinisilmäinen, yksipuolinen suvaitsevaisuus ja ymmärrys on tullut tiensä päähän.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Haloo ! Muslimit eivät omista länsimediaa vaan juutalaiset jotka nyt kiihottavat meitä keskinäiseen vihaan. Ensin juutalaiset ovat sotineen saaneet muslimien olot kotiseudullaan epäinhimillisiksi ja sitten he ovat lobanneet rajat auki ja hallitukset rasisisti leiman pelossa tekee mitä hulluimpia myönnytyksiä maahanmuuttajille. Juutalainen media ohjaa tätä teatteria ja heidän sairaat pyrkimyksensä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 66. Mietipä tätä:

  Muslimit ja hindut = Ongelmallista.
  Muslimit ja buddhalaiset = Ongelmallista.
  Muslimit ja kristityt = Ongelmallista.
  Muslimit ja juutalaiset = Erittäin ongelmallista.
  Muslimit ja sikhit = Ongelmallista.
  Muslimit ja bahai’it = Ongelmallista.
  Muslimit ja shintolaiset = Ongelmallista.
  Muslimit ja ateistit = Ongelmallista.
  Muslimit ja muslimit = ERITTÄIN ongelmallista.

  Muslimit eivät ole onnellisia Egyptissä.
  Muslimit eivät ole onnellisia Libyassa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Marokossa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Iranissa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Irakissa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Jemenissä.
  Muslimit eivät ole onnellisia Afganistanissa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Pakistanissa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Syyriassa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Libanonissa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Nigeriassa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Keniassa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Sudanissa.
  Muslimit eivät ole onnellisia Somaliassa.

  No, missäs ne (muslimit) sitten ovat onnellisia?

  Muslimit ovat onnellisia Australiassa.
  Muslimit ovat onnellisia Englannissa.
  Muslimit ovat onnellisia Belgiassa.
  Muslimit ovat onnellisia Ranskassa.
  Muslimit ovat onnellisia Italiassa.
  Muslimit ovat onnellisia Saksassa.
  Muslimit ovat onnellisia Ruotsissa
  Muslimit ovat onnellisia USA:ssa.
  Muslimit ovat onnellisia Kanadassa.
  Muslimit ovat onnellisia Norjassa.
  Muslimit ovat onnellisia Suomessa.
  Muslimit ovat onnellisia Tanskassa.

  He (muslimit) ovat onnellisia miltei missä tahansa maassa, joka ei ole islamilainen! Ja ketä he syyttävät tästä? Eivät tietenkään islamia tai itseään… He syyttävät siitä maita joissa he elävät onnellisina!!! Ja kaupanpäälle he haluavat muuttaa nämä maat samanlaisiksi ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa halveksiviksi persläviksi, kuin ne maat ovat, joista he ovat itse lähtöisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat