Israel pyrkii etniseen puhdistukseen Gazassa

Israelin ja palestiinalaisten välinen konflikti on jatkunut jo sukupolvien ajan ja tulee todennäköisesi jatkumaan niin kauan kuin nykyisenlainen Israel on olemassa.

Ristiriitaisuuksien syyksi on ehdotettu Palestiinan merkitystä kahdelle eri uskontokunnalle, juutalaisuudelle ja islamille. Suurelta osin ongelmat ovat peräisin Israelin harjoittamasta miehityspolitiikasta, joka ajoittain saa fasistisen terrorin muotoja. Konfliktit kulminoituvat, kun palestiinalaiset joutuvat puolustamaan oikeuttaan elämiseen USA:n aseistamaa miehittäjää vastaan.

Hiljattain Israel käynnisti jälleen valtioterrorismin aallon Gazassa. Tämän kertaisen operaation tekosyynä on kahden israelilaisen ja yhden pohjoisamerikkalaisen teinin löytyminen kuolleena, vaikka mitä ilmeisimmin Israel ja Mossad ovat murhien takana.  Koska vainajia ei ole näytetty, on kyseenalaista, onko ketään edes tapettu.  Gazassa tapahtuvan teurastuksen verukkeena käytetään myös Hamasin raketti-iskuja Israelin puolelle.

Nyt juutalaisvaltion terrorin seurauksena on tuhottu valtavasti palestiinalaista infrastruktuuria, mukaan lukien sairaala Gazassa. Palestiinalaisia on tähän mennessä kuollut noin 1060 henkeä. Jälki on hirvittävää miehittäjä armeijan jäljiltä: suolet lentelevät pitkin katuja. Uhrit jäävät myös usein kitumaan raajat ruhjottuna sekä irronneina. Lisäksi Gazassa surmataan jatkuvasti lapsia, jotka tuskin ovat ketään vastaan sormeaan nostaneet (ABC News 2014).

Ällöttävintä on se, että osa Israelin sionisteista suorastaan mässäilee palestiinalaisten kärsimyksillä (Press TV 2014). Millaisia ihmisiä he oikein ovat? Missä on moraali ja empatia?

Hamas on moniulotteinen järjestö. Se ei harjoita vain sotilaallista operointia, vaan myös yhteiskuntaa rakentavaa toimintaa ylläpitämällä esimerkiksi kouluja ja sairaaloita.  Israel on raakalaismainen miehittäjä, joka hyökkäsi ja tunkeutui väkivalloin palestiinalaisten kotiseudulle muodostaen alueesta kauhujen keskitysleirin.

Hamasin suorittamia raketti-iskuja Israelin puolelle on tässä tilanteessa vaikea tuomita. Järjestöllä pitäisi olla vain yhtäläinen asevarustelu niin kuin on Israelin armeijalla. Tällöin ehkä Hamas pystyisi nujertamaan juutalaisvaltion ja karkottamaan heidät pois alueeltaan. Juutalaisvaltion voisi perustaa jonnekin Etelä-Amerikan autiolle saarelle. Palestiinassa alueen monikulttuurisuus ja monikansallisuus on otettava huomioon.

 

Kuvamateriaalia

Israel aloitti 17.7.2014 maahyökkäyksen Gazassa. Ohessa esitetään linkkejä hyökkäykseen liittyvään kuvamateriaaliin. Israelin fasistinen murhakoneisto kylvää ympärilleen tuskaa ja epätoivoa. Lapsia tapetaan surutta (ABC News).

Israelin armeija on hampaisiin saakka aseistettu USA:n tuella (ABC News).

No, mutta ei hätää, sillä aseet ne ovat palestiinalaisillakin. Kyllä siellä kiviä riittää (ABC News).

Rasistinen ”Jumalan valittu kansa” imee hengenvoimaa vääristäen Tooran sanomaa ja ammentaen energiaa Talmud-ideologiasta (ABC News).

Ei murhatöitä ilman lepoa (ABC News).

 

Miksi Israel on murhanhimoinen?

Ainut asia, jota äärisionistit surevat palestiinalaisten suhteen on se, että esimerkiksi palestiinalaisten lasten uhriluku on liian alhainen. Ei kuulemma riitä, että iskussa tuhoutuu esimerkiksi neljä lasta. Murhattuja tulisi heidän mielestään olla jopa 4000. Tämä on siis ainakin osalle israelilaisista suoranaista ”grillijuhlaa”, joka nostattaa heille ilon kyyneleitä silmiin (MM 2014).

Vai mitä arvelette tämän naisen mielipiteestä?

juutalaissotilas

Ensimmäinen syy sionisteilla murhanhimoiseen julmuuteen on Israelin valtion virallisessa aatemaailmassa, joka perustuu Talmud-ideologiaan. Talmud on kokoelma rabbiinien tulkintoja Mooseksen kirjoista eli Toorasta. Talmudin keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, juutalaisten maailmanvalloitus ja kristittyjen tuhoaminen. Ottaessamme huomioon edellä kuvatun kaltaisen Talmudin aatemaailman, olisi syytä todellakin huolestua.

Israelin sionistit kutsuvat palestiinalaissiviilejä Vanhan testamentin Israelin viholliskansojen hahmoksi ”Amalekiksi” (DZ 18.7.2014). Rabbiinisen perimätiedon mukaan Vanhasta testamentista on saatu sellainen käsitys, että ”Amalekin siemenen täytyy tuhota”. Se tarkoittaa viholliskansojen kansanmurhaa. Jotkut sionistit ja useat talmudistit tulkitsevat siis Amalekin siemenen tarkoittavan palestiinalaisia. Todellisuudessa ”Amalekin muiston pois pyyhkiminen taivaan alta” tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että ihminen luopuu pahasta ja väärästä ja näin kehittää sisäistä mieltään.

Niinpä juutalaisessa Purim-juhlassa iloitaan Amalekin jälkeläisen johtamien kymmenien tuhansien ”pakanoiden” joukkomurhasta, josta kerrotaan Esterin kirjassa. Mainittakoon, että Esterin kirja ei ole minkään tulkinnan mukaan Jumalan sanaa, vaan se on kirkolliskokouksen lisäys Raamattuun.

Myös Israelin valtiojohdossa on henkilöitä, jotka ovat käyttäneet verenhimoista kieltä. Parlamentissa istuva Likud-puolueen jäsen Moshe Feiglin kirjoitti Israel National Newsiin artikkelin, jossa hän vaatii rajuja toimenpiteitä Palestiinaa vastaan. Feiglinin mukaan Israelin armeijan on vallattava Gaza ”täydellä voimalla”, vaikka valloitus tarkoittaisi myös naisten ja lasten joukkomurhaa. Intervention jälkeen suurin osa palestiinalaisväestöstä on hänen mukaansa pakkosiirrettävä pois alueelta. Näin etnisen operaation jälkeen Gaza olisi puhdas juutalaisalue.

Toisena syynä murhanhimoon on juutalaisvaltion perustamisen liittyvät motivaatiot. Poliittisesti keskeisimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Nämä pyrkimykset ovat toteutuneet ja tästä johtuen saamme päivittäin kuulla uutisia fasistisen Israelin harjoittamasta julmuudesta palestiinalaisia kohtaan.

Israelin valtio synnytettiin Israel-myönteisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa varten. Se perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä asemassa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilasstrategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen (Rami 1988).

Israel on väkevä liittolaistensa ansiosta, sillä USA ja sen Nato-kumppanit seisovat sen takana, puhumattakaan Yhdysvaltojen valtavasta vuosittaisesta aseellisesta ja taloudellisesta tuesta Israelille. Israel on muulle maailmalle erittäin vaarallinen ydinasevaltio. Kenenkään ei tarvitse tulla kysymään, kuinka maa-alueeltaan pieni Israel voisi olla sotilasmahti.

Tässä yhteydessä voimme sivuta hieman vallitsevan käsityksen ulkopuolista historiantulkintaa. Aškenasijuutalaisen Benjamin Freedman mukaan ”juutalaisvaltaisen” eliitin jäsenet olivat syyllisiä paikallisten sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi: ”Juutalaisvaltainen” aristokratia sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan sionistien eliitti sai palkkioksi Balfourin sopimuksen, joka tarkoitti lupaa perustaa juutalainen valtio Palestiinaan, arabien kotitanhuville. Huomattakoon, että Freedman kuului aikaisemmin samaan pahamaineiseen eliittiin, tai pikemminkin mafiaan, joten hän kyllä tiesi, mistä puhui (Freedman 1961).

Sittemmin Israel perustettiin vuonna 1948, minkä seurauksena lähes miljoona Palestiinan arabia karkotettiin pois kodeistaan. YK:n päättämää Palestiinan jakamista ja juutalaisvaltion perustamista tuskin olisi tapahtunut ilman mittavaa lahjoitus- ja painostuskampanjaa. Nimittäin vielä viikkoa ennen lopullista äänestystä Palestiinan jako ei saanut riittävästi puolustavia ääniä. Kuitenkin viikon sisällä riittävän moni valtio muutti mielensä. Nämä maat olivat Belgia, Ranska, Hollanti, Luxemburg, Uusi Seelanti, Paraguay, Filippiinit ja Haiti. Näin haalittiin jakoa kannattamaan vaadittu kaksi kolmasosaa YK:n edustajista (New York Times 26.–30.11.1947. Sit. Niemi 2001).

Kolmanneksi tekijäksi Israelin korskeuteen voidaan nimetä tekijä, joka juontaa juurensa kahdesta edellisestä syystä. Nimittäin sionistien kansainvälinen asema on paisuttanut tämän pahamaineisen mafian itsetuntoa niin, ettei se voimainsatunnossaan huomaa pelätä enää mitään riskejä kansainvälisessä juonitteluissaan ja aggressioissa.

 

Entä jos Hamas ei käyttäisi lainkaan voimaa Israelia vastaan?

Tosiaan, kuinka silloin kävisi, jos Hamas luopuisi aseista? Olen aivan varma, että se ei parantaisi palestiinalaisten asemaa, sillä sionistisen eliitin aatemaailmaan on sinetöitynä Palestiinan täydellinen valloittaminen ja etninen puhdistus palestiinalaisista. Täten rauhanomaisuus helpottaisi vain Israelia sen hallinnon pyrkimyksissä rasistisiin päämääriinsä.

Näyttää siltä, että sionistinen Israel ei halua hillitä julmaa ahneuttaan ja vallanhimoaan. Israelia ei saada aisoihin, ellei sitä pakoteta kansainvälisillä sanktioilla tai suoranaisilla sotilaallisilla operaatioilla nöyrtymään.

Rauhaa ja seesteistä rinnakkaiseloa Palestiinan ja Israelin välille ei nykyisessä tilanteessa voine syntyä. Mutta mikäli Palestiinan kansa alistuu vapaaehtoisesti teuraskaritsan asemaan, voi toteutua toisenlainen Israel, jota hallitsee juutalaiseliitistä koostuva yläluokka ja sitä palvelee orjakansana palestiinalaiset. Tämä siksi, että Israel tahtoo olla keskeisessä asemassa koko maailman sionistista valtaa ajatellen, ei ainoastaan Lähi-idän alueella.

Siten Lähi-idän tilanne rauhoittuisi, mikäli Israelin valtion oikeus olla juutalaisvaltio purettaisiin ja sionistinen hallinto ja talmudistit siirrettäisiin jollekin Etelä-Amerikan autiolle saarelle. Palestiinan voisivat luonnollisesti jäädä kaikki ne, jotka olisivat valmiita sitoutumaan monikansalliseen ja tasa-arvoiseen järjestelmään, joko kahteen erilliseen toisiaan kunnioittavaan valtioon, yhtenäisvaltioon tai Lähi-idän liittovaltioon.

 

Israelin ystävät

Israelin ystävät herättävät todella säälin tunteita. Eivätkö he huomaa, että he punovat hirttosilmukkaa kaulaansa tukiessaan demonista Israelia? Aidon uskon pitäisi kirkastaa ymmärrystä, ei sumentaa sitä. Emanuel Swedenborgin kautta tullut uskonnonfilosofia määrittää Raamatussa mainitun Israelin tarkoittavan spirituaalista eli henkistä tilaa taivaassa ja jalostuneen ihmisen mielessä. Ei siis varsinaisesti mitään geopoliittista aluetta. Niinpä sana ”juutalainen” merkitsee myös uudestisyntynyttä ihmistä, eikä juutalaista kansaa. Siten Jumalalla ei ole mitään erikoisesti valittua kansaa, vaan kaikki kansat ja etniset ryhmät ovat Korkeimman silmissä samanarvoiset ja kaikki voivat olla Jumalan valittuja – henkisessä, ei rodullisessa mielessä.

Tässä yhteydessä tarkasteltakoon myös yhden tunnetun Israelin ystävän, Leo Mellerin Israelin ylistystä. Mellerin mielestä on ilmeisen kohtuutonta osoittaa mieltään ja luonnollisesti muutenkin vastustaa Israelin valtioterrorismia, joksi hän ei kuitenkaan juutalaisvaltion operaatioita kutsu. Meller on toiminut esimerkiksi Patmos lähetyssäätiön toiminnanjohtajana 1971–2010. Hänen mielestään on kohtuutonta ja ajattelematonta muodostaa vastalauseita ja kritiikkiä Israelia kohtaan, sillä juutalaisvaltio puolustaa mukamas itseään Hamasin raketteja vastaan. Heinäkuuhun 2014 mennessä Israeliin on kuulemma laukaistu 2 051 rakettia Hamasin ja islamilaisen Jihadin toimesta (Meller 2014). Patmos kerää jatkuvasti rahaa Israelille ja tukee näin suoraan sen toimintaa. Ja tuskinpa Israel-apu on ainakaan taloudellisesti tappiollista lähetyssäätiön johtohahmoille.

Voi pyhä Pietari! Kyllä Hamasilla pitäisi olla samanlaiset aseet kuin on Israelilla, että järjestö pystyisi puolustautumaan palestiinalaisten kotiseudulle tunkeutuvaa Israelia vastaan. Israelin sotakoneiston välityksellä palestiinalaisia on murhattu  moninkertainen määrä tuohon laukaistujen kranaattien määrään verrattuna.

Jo yllä todettiin, miksi raketteja ammutaan Israelin puolelle: se on vastarintaa julmaa miehittäjää vastaan! Nimittäin oleellisimpana tavoitteena sionisteille on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Juutalainen eliitti tahtoo olla alueella herrakansana riippumatta siitä, kohtaako se vastarintaa vai kukkasia. Sille on samantekevää mitä ”toukat” ylimystölle tarjoavat. Varmaankin Meller tämän käsittää?

Sitten Meller kysyy, että ”eikö ISIS ole kiinnostunut Israelista – ja Gazasta?” (siis ISIS tai ISIL). Voi pyhä yksikertaisuus: ISIS on eliitin käsikassara sionistien hajota ja hallitse -politiikassa. Randy Short kritisoi Amerikan presidentti Barack Obaman kaksinaamaista ja farisealaista politiikkaa hänen puhuessaan ”ISIL-joukkojen torjumisesta” samalla, kun hän vaati USA:n kongressilta puoli miljardia dollaria, joista hyötyvät käytännössä ISIL-joukot ja niiden ääriryhmäliittolaiset Syyriassa (Press TV).

”Obama on huono johtaja, joka saa sionisteilta vihjeitä ja neuvoja epäonnistuneen ulkopolitiikkansa tukemiseksi. Hänellä ei ole muita ansioita kuin petoksella saatu rauhanpalkinto,” analyytikko huomautti.

Ote alkuperäisestä uutisesta: ”Isil terrorist group West’s handiwork: The so-called Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) terrorist group was created by Western powers, a political commentator tells Press TV.”

Tuskinpa kuitenkaan Israelin ystävien kanssa kannattaa kinata, mutta tuli tämäkin näkemys vastapainoksi esitettyä.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

ABC NEWS (21.7.2014). Saatavilla 1, 2.
MM 2014. Saatavilla
Press TV (20.7.2014). Saatavilla.
Destroy Zionism (18.7.2014). Saatavilla.
Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa.
New York Times 26.-30.11.1947. Sit. Niemi, Pertti (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat
Rami, Ahmed (1988). Vad är israel? Stockholm: Kultur förlag.
Meller, Leo. Patmos blogi (2014). Saatavilla.

17 kommenttia

 1. Kiitos suurenmoisesta kirjoituksesta.

  Nämä Magneettimedian tinkimättömät ja hyvin perustellut artikkelit ovat kuin valonpilkahdus siinä pimeässä tunnelissa, jossa valtamediaa seuraavien pitää kulkea. Kun saa lukea näitä artikkeleita, tietää, ettei ole yksin omine ajatuksineen. Tietää, että meitä on paljon, itse asiassa meitä on enemmistö, jos ihmiset vain vaivautuisivat ajattelemaan.

  Juuri tästä syystä siionistieliitti on niin verenhimoinen ja juuri tästä syystä siionistieliitti ja sen onnesta vikisevät sätkynuket haluavat hallita mediaa. He tietävät itsekin, että he valehtelevat, aamusta iltaan, vuodesta toiseen.

  Tietääkseni heprean kielessä ei edes ole sanaa totuus, ei sanaa reilu. Juutalaiselle ei ole sellaista sanaa. ”Totuus” on aina se, joka on hyväksi juutalaisille. ”Reilua” on aina se, jossa meitä viedään ja juutalainen voittaa.

  Mutta eipä hätää. Olen elänyt yli puoli vuosisataa ja nyt en enää koskaan kulje pimeydessä ja ehdin vielä käännyttää tuhansia ja ne tuhannet käännyttävät tuhansia, jokainen heistä. Se on lumivyöry, joka kasvaa ja sitä ei siionistieliitti pysäytä. He saavat vielä maistaa omaa lääkettään, sitä, mitä he ovat niin tilanneet, sitä he saavat. Yllinkyllin. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Hiljainen enemmistö, veli hyvä.

    Kerronpa sinulle yhden mielenkiintoisen anekdootin.

    Tapasin jo vuosia sitten (tällöin en vielä ollut valistunut enkä perehtynyt siionisteihin nykyisessä laajuudessa) työasioissa erään suuren skandinaavisen yrityksen pääpomon ja niitä näitä jutellessamme kysyin häneltä Israelista ja sen kansasta (kun muista asioista puhuttaessa kävi selville, että tällä hyvin menestyneellä miehellä oli bisneksiä myös heidän kanssaan).

    Arvaatko, mitä hän vastasi? Ihan tuolta noin puun takaa, provosoimatta, veli hyvä.

    Minäpä kerron.

    Hän sanoi (sanatarkasti): ” Ne on yksiä perkeleitä, se jäi Hitleriltä kesken…”.

    Näin hän sanoi, Israelin tuntija. Valitan, veli, olet vähemmistössä, ja raskaasti. Kunhan sumuverho hälvenee niin olet raskaasti, todella raskaasti vähemmistössä.

    Voi sitä ilonpäivää. 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Jokainen valkoinen on antisemitisti näinhän te juutalaiset sanotte ja se on totta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Eilen Israelin suurlähettiläs kävi saarnaamassa suomalaisille YLE:n lähetyksessä lammasmaisen naisjuontajan säestämänä, kuinka ”me emme ammu, jos meitä ei ammuta”. Ja juontaja huokaili ihastuksesta.

  Juutalaisvaltion juutalaiset ovat jo vuosikymmeniä murhanneet palestiinalaisia, häikäilemättä, säälimättä. Ja tämä mies kehtaa tulla puhumaan tuollaista sontaa meille. heillä ei todellakaan ole minkäänlaista käpyä, he eivät tunne sanaa häpeä.

  Mieheltä olisi pitänyt kysyä, ampuiko joku vastaan Jeninissä, Shabrassa, Shatilassa, kun viattomia lapsia ja naisia teurastettiin ”pakolaisleirissä”. Kun Israelin valtion suurmies, Beirutin teurastaja, ArielSwidunSharon, johti juutalaisvaltion juutalaisia edestä. Olisi pitänyt kysyä, kuinka pommi vahingossa osui YK:n sairaalaan? Kuinka sujuu juutalaisvaltion juutalaisilta yöuni, kun on ensin tapettu satoja lapsia?

  Jos olisin saanut kysyä, ylimielinen saarnaaminen olisi loppunut. Siihen paikkaan.

  Muuten, ihan kohta saan luetuksi Lembit Pajun kirjan ”Torjutut muistot”, jossa kirjoittaja kirurgisesti leikkaa auki juutalaisbolshevistisen ideologian. Sieltä löytyy, kun ajatuksella lukee, juutalainen malli meidän tuhoamiseemme. Siellä meidän holokaustimme puettiin kommunismiin ja ”uuteen ihmiseen” ja näin tuhottiinkin Venäjän Valkoinen Ihminen. Jäljellä onkin enää vain joka suuntaan säntäilevä juureton kansa, joka ei edes tunne omaa historiaansa.

  Nyt, meille tehdään sama, mutta ideologiana on ”monikulttuurisuus”. Niin kuin juutalaisbolshevistisessa Venäjänmaassa niin nytkin ensimmäinen tavoite on pelotella kriitikot hiljaisiksi. Pitää luoda uusi ihminen, joka ei tunne omaa historiaansa, joka säntäilee Voice of Finlandin perässä ja ihastelee sitä kaikkein pervointa transua ja myy oman isänmaansa, jos vain saa viran OECD:stä.

  Samaan aikaan näiden tappokoneiden luoja, siionisti, valvoo omia rajojaan pommikoneilla ja pitää huolta omasta etnisestä puhtaudestaan, nauttien, kun me sekoitumme ruskeaksi, tyhmäksi massaksi, jota voi pilkaten sysiä erilaisten laulukilpailujen perään.

  Siionisti on meidän maassamme suvaitsevainen. Hän ottaisi heti kaikki palestiinalaiset Suomeen. Mutta saako palestiinalainen palata isiensä maalle? Sallikaa minun nauraa.

  Avatkaa silmänne, veljet ja siskot. Meitä pilkataan, meille nauretaan, meidän koko maailmamme halutaan tuhota. Meillä on vihollinen keskuudessamme.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Niinhän se on. Nämä Isrelin ystävät säälittävät minuakin. He naama punaisena puhuvat israelin puolesta vaikka eivät selvästi ole edes lukeneet raamattaua. Sielähän sanotaan ihan selvästi että Israelin valtiota ei saa perustaa. Henkinen valtio tulee ”yhdessä yössä”. Sionistit ovat meidän Egyptin vitsauksemme.

  Mutta mutta… Mitä tulee näihin epätasapainoisiin asetelmiin ja Palestiinan kansanmurhaan heidän omassa maassaan niin tässä on yksi videonpätkä:

  http://www.liveleak.com/view?i=385_1406762011

  Siinä se, sotilaallinenkohde jossa kuoli ainakin yksi median edustaja

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat