Israelin tarkoitus; onko sillä oikeutta olla olemassa?

Juutalaisvaltion perustamisessa Palestiinaan huomioitiin sen poliittisesti keskeinen suhde Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen. Israelin valtio sisältyy kasaarieliitin suunnitelmien sarjaan toteuttaa tämän mafian pyrkimykset Talmudin ennustuksien mukaisesti. (Kasaarit(a).

Allekirjoittaneelle toimii Emanuel Swedenborgin kautta ilmestynyt Taivaallinen Oppi Raamatun sisäisen merkityksen valaisijana. Vastaavasti mainittu Oppi on saanut vihollisekseen kasaarieliitin mafian Rothschildien kansainvälisen pankkitoiminnan muodossa. Mafian vaikutus on myös kärjistynyt hegemoniaan kansainvälisessä politiikassa, tiedonvälitystoiminnassa ja viihdemaailmassa. Luonnollisesti ydinaseilla varustettu Israelin valtio on jatkumo kasaarieliitin tuhotoiminnalle.

 

___________

a) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Kasasaarieliitistä käytämme tässä kirjoituksessa synonyymeinä juutalais-, sionistieliittiä tai mafiaa, jota ei tule yhdistää esimerkiksi italialaiseen mafiaan. Tässä kirjoituksessa kasaari-, juutalais-, sionistieliitillä tai mafialla ei tarkoiteta yleensä juutalaisia kansana, kollektiivisena kokonaisuutena tai yksilöinä, vaan poliittisena eturyhmänä.

Sionistinen eliitti toimii helvettien intrumenttina maan päällä. Tähän viittasi Jeesus aivan selvästi sanoessaan aikansa juutalaisesta aatelistosta: Te olette isästä perkeleestä. Kuitenkaan nykyisin kristityiksi itseään kutsumat ihmiset eivät uskalla tätä totuutta kertoa. Monet kristilliset yhteisöt ja kirkot palvelevat tietämättään perkelettä eli sionisteja, sillä he eivät tiedosta sionismin henkistä luonnetta. Tietenkään Jeesuksen aikana ei tunnettu sellaista käsitettä kuin sionistinen eliitti tai sionismi, jonka perusti yleisen historian mukaan Theodor Herzl vuonna 1896. Kuitenkin Jeesuksen ajan papisto edusti samaa hengenheimolaisuutta kuin nykyinen kasaari- eli sionistinen eliitti nykyisin edustaa. Juutalainen eliitti on toiminut tehokkaasti eri muodoissaan jo satoja vuosia, mutta sen nimitys on vaihdellut aikakausien mukaan.

Sionistien ja tiettyjen juutalaisten noudattama Talmud ei ole mikään uskonto, vaan maailmanvalloitukseen tähtäävä ohjelma, joka on samalla Israelin pääasiallisin ideologia. Sanoohan heidän Talmudinsa, että juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt, sillä he itse kuvittelevat olevan kansana ”Messias”: Esittääkseen Messiaksen – ilman metafooraa, juutalainen kansa (kethubth IIIa, viite 4).

Tästä voidaan päätellä, että sionistit ovat parhaillaan tuhoamassa kristittyjä ja yleensä ei-juutalaisia esimerkiksi hyvin turmiollisen viihdemaailman, joukkotiedonvälityksen, uutisten, koulumaailman, kansainvälisen pankkitoiminnan, pakolaisvyörytyksen (vastakkainasettelu: kristittyjen vihaa muslimeja kohtaan ja päinvastoin) ja sotatoimien välityksellä.1 Pääasiallisin murhaamisen menetelmä on henkinen tappaminen. Tästä kaikesta on niin paljon todisteita, että niitä löytyy pilvin pimein, jos kuka viitsii pitää silmänsä auki.

Mediadiktatuurillaan kasaarimafia vainoaa vastustajiaan, ylistävät puolustajiaan ja peittävät omat rikoksensa. He salaavat kasaarialkuperänsä, esiintyen heprealaisten jälkeläisinä ja liioittelevat toisen maailmansodan aikana juutalaisen valtaväestön kokemia vainoja.

 

Israelin syntyhistoria

Lienee varmaa, että Yhdistyneiden Kansakuntien päättämää Palestiinan jakamista ja juutalaisvaltiota ei olisi toteutunut ilman laajaa lahjoitus- ja painostuskampanjaa. On syytä korostaa, että vielä viikkoa ennen lopullista äänestystä Palestiinan jako ei saanut tarpeeksi puolustavia ääniä. Kuitenkin viikon sisällä riittävän moni valtio käänsi takkinsa.

Nämä maat olivat Belgia, Ranska, Hollanti, Luxemburg, Uusi Seelanti, Paraguay, Filippiinit ja Haiti. Näin saatiin jakoa kannattamaan vaadittu kaksi kolmasosaa YK:n edustajista.2

Thieme Meulenhoff-kustantamon Lähi-idän yhteiskuntia käsittelevä lukiokirja paljastaa koululaisille tietoa juutalaisvaltion perustamisesta ja Balfourin julistuksesta erittäin rehellisesti:

Brittihallitus tarvitsi kipeästi rahaa ensimmäisen maailmansodan aikana. […] Juutalaiset pankkiirit ottivat hallitukseen yhteyttä ja kertoivat voivansa myöntää huomattavan lainan, mikäli britit olisivat valmiit antamaan juutalaiselle kansalle vastapalveluksen3.

Hollannin juutalainen järjestö Likoed Nederland menetti täysin itsehillintänsä kyseisestä lukiolaisille suunnatusta koulukirjan paljastuksesta.

Aškenasijuutalainen Benjamin Freedman esittää, kuinka ”juutalaisen” eliitin jäsenet olivat syyllisiä sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi. ”Juutalaisten” aristokratia sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan sionistien eliitti sai palkkioksi Balfourin sopimuksen, joka tarkoitti lupaa perustaa juutalainen valtio Palestiinaan arabien kotitanhuville. Huomattakoon, että Freedman kuului aikaisemmin tuohon pahamaineiseen eliittiin tai mafiaan, joten hän kyllä tiesi, mistä puhui.4

Yllä olevasta voidaan tehdä se johtopäätös, että jo Balfourin julistukseen kytkeytyvät tapahtumat antavat vahvan viitteen juutalaisen eliitin painostus-, lahjoituskampanjasta ja terrorismista Israelin valtion toteutumiseksi.

Israelin ja palestiinalaisten välinen konflikti on jatkunut jo sukupolvien ajan ja tulee jatkumaan niin kauan nykyisenlainen Israel on olemassa. Ristiriitaisuuksien syyksi on ajateltu Palestiinan merkitys kahdelle eri uskontokunnalle, juutalaisuudella ja islamille. Suurelta osin ongelmat ovat peräisin Israelin harjoittamasta miehityspolitiikasta – suoranaisesta terrorista. Konfliktit kulminoituvat, kun palestiinalaiset joutuvat puolustamaan oikeuttaan elämiseen USA:n aseistamaa miehittäjää vastaan.

 

Miksi Israel perustettiin?

Miksi kasaarikansa, jonka alkuperäinen kotimaa oli todellisuudessa jossain Keski-Aasiassa, innostui valloittamaan ja ryöväämään toisten kotimaan Palestiinasta itselleen?

Sionistien tärkeimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Nämä pyrkimykset ovat toteutuneet ja tästä johtuen saamme päivittäin kuulla uutisia Israelin harjoittamasta verisestä julmuudesta palestiinalaisia kohtaan. Israelin valtio siis synnytettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa varten.

Sionistinen valtio perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen.5

Kiihkeä ja lakkaamaton mediarummutus kansallissosialistien tuhoamista ”kuudesta miljoonasta juutalaisesta” on jatkunut jo 70 vuotta. Holokaustin paikkansa pitävyydestä ei ole pystytty esittämään ainuttakaan todistusta, mutta sitä vastaan lukuisia. Tämä kaupallistettu holokausti-inferno on ollut yksi syy Israelin valtion perustamiselle.

Kuva Birobidžanista.
Kuva Birobidžanista.

Mikäli kasaarieliitillä oli oman valtion saattelemana pyrkimys suojautua vainoilta ja taata kansalaisilleen turvalliset ja yltäkylläiset olosuhteet, he olisivat sen saaneet tyytymällä juutalaisille ennen Israelia tarjottuun valtioon, jonka virallinen nimi on Juutalaisten autonominen alue, jota kutsutaan myös pääkaupungin mukaan Birobidžaniksi.

Pääkaupunki Birobidžan sijaitsee Venäjän kaukoidässä, Amurjoen vasemmanpuolisen (pohjoisesta laskevan) sivuhaaran Biran varrella.

Juutalaisten autoniminen alue Venäjän federaation kartalla
Juutalaisten autoniminen alue Venäjän federaation kartalla

 

Israelin brutaali terrorismi ja ihmisoikeusrikkomukset

Israelin ja palestiinalaisten konfliktin vastakkainasettelun syiksi sopinevat kysymykset maanomistuksesta ja oikeudesta nauttia maansa hedelmällisyydestä, itsemääräämisoikeudesta, itsenäisyydestä, turvallisuudesta sekä etnisestä taustasta. Israelin ja palestiinalaisten selkkaus on perusolemukseltaan poliittinen, mutta tuskin uskonnollinen. Kysymys on toisten maan valloituksesta, joka on synnyttänyt ikuisen kiistakysymyksen palestiinalaisten ja Israelin välille.

Palestiinalaiset ovat joutuneet järjestelmällisen Israelin valtioterrorismin ja mielivallan uhreiksi. Tästä on syytä esittää muutamia esimerkkejä.

International Middle East Media Centerin (IMEMC) seuraa tiiviisti Palestiinan ihmisoikeustilannetta ja se on raportoinut muiden muassa seksuaalisesta väkivallasta ja jopa pedofiliasta, jotka ovat arkea juutalaisvaltion pidätysselleissä. 2014 Gazan kansanmurhan aikana ja sen jälkeisenä syksynä juutalaiset kidnappasivat IMEMC:n mukaan jopa 600 palestiinalaislasta. 40 prosenttia kaapatuista kärsi sukupuolisesta väkivallasta pidätysaikanaan.

Israel palestiinalaisia ja naapuri maitaan vastaan suunnattu magaaperi valtioterrorismi on aiheuttanut häkellyttävää kärsimystä Lähi-idässä. Äskettäin Israelin poliisi on ilmoittanut pidättäneensä 16 juutalaista siirtokunta-aktivistia, joita epäillään kristityn kirkon tuhopoltosta.

Jälkisammutus käynnissä juutalaisten polttaman kirkon raunioilla, Israelissa.
Jälkisammutus käynnissä juutalaisten polttaman kirkon raunioilla, Israelissa.

Eivätkö ”juutalainen eliitti” tyytynyt tähän heille tarjottuun valtioon siksi, että Birobidžan ei täyttänyt heidän sotilas-strategisia ja hegemonisia tavoitteitaan, jotka sitä vastoin olivat tarjolla Lähi-idän näyttämöllä? Nythän Lähi-idässä juuri Israelin toimesta ja USA:n kannattelemana tähdätään Lähi-idän uusjakoon.

Juuri ennen jouluaattoa valtion tukema sionistinen terroristijärjestö Lehava vaati, että Jeesuksen syntymän juhliminen tulisi kieltää Israelissa. Ukaasin esitti Lehavan puheenjohtaja Benzi Gopstein.

Yllä mainitut kristittyihin kohdistuneet väkivaltaisuudet ja viha, ei tässä tapauksessa ole Israelin valtion aikaansaamaa, mutta myös Israelin sotavoimat ovat kunnostautuneet viimeaikoina väkivaltaisuuksissa: Esimerkiksi Israel on edesauttanut kristittyjen kansanmurhaa tukemalla ääri-islamistijärjestöjen, kuten ISIS:n ja al-Qaidan, voimistumista ja leviämistä Syyriassa, Irakissa ja Libanonissa. Runsas viikko sitten Israel salamurhasi Syyrian islamisteja vastaan taistelleen Hizbollah-aktiivi Samir al-Quntarin.

Israelin harjoittama teurastuspolitiikka on yleisesti tiedossa, joten kaikkia niihin liittyviä yksityiskohtia on hyvin epämukavaa tarkastella. Kuitenkin on syytä muistaa kuinka häikäilemättömän julmasti Israelin armeija käyttäytyi esimerkiksi Gazan sodissa, jotka olivat Operaatio Valettu lyijy 2008-2009, Operaatio Puolustuksen tukipylväs 2012 ja Operaatio Suojaava reuna 2014. Paremminkin nämä olivat Israelin armeijan puolelta pelkkiä teurastuksia, eikä sotia. Yksistään Valetussa lyijyssä tapettiin 1380 palestiinalaista, joista oli 437 lapsia.6

Muistettakoon, että Israelin hyökkäys saarrettuun Gazaan ja palestiinalaisten vastarinta sille olivat äärimmäisen epäsuhtaisia.

palestiinan alueOikealla oleva kuva kertoo paljon Israelin miehityspolitiikasta. Arabien kotitanhuville väkivalloin ängetty juutalaisvaltio on puristanut palestiinalaisten elinolosuhteet olemattomiin. Vuonna 2010 heidän asuinalueensa oli muodostunut tilkkutäkiksi.

Yhden ongelman muodostavat Israelin laittomat siirtokunnat.

Kansainvälinen laki kieltää miehitysvaltaa siirtämästä omaa väestöään ja perustamasta tuotantoa miehitetyille alueille. Israel rikkoo kaikkia näitä säädöksiä ja valmistaa siirtokunnissa tuotteita palestiinalaisille kuuluvista raaka-aineista. Kuitenkaan palestiinalaiset eivät saa korvausta raaka-aineista.

Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille.7

Olemme usein kuulleet takavuosina sanottavan, joko Israelin ystävien tai valtamedian kautta esimerkiksi, että Pohjois-Israelin asutuskeskuksissa jatkuvana vaarana ovat olleet viime vuosinakin raketti-iskut, joita on tehnyt Libanonissa toimiva Hizbollah-liike..

Tässä ei kuitenkaan mainita sitä, että Israel on hyökännyt Libanoniin useammin kuin mitä Libanonista on hyökätty Israeliin. Yllä mainitun 1982 Libanonin valloituksen lisäksi merkittävä tapahtuma oli vuoden 2006 sota, jossa Israel tappoi yli 1100 libanonilaista, joista suurin osa oli siviilejä; libanonilaiset aseelliset ryhmät, pääasiassa Hizbollah, tappoivat vajaa 200 israelilaista, joista valtaosa oli sotilaita.

Ja, että Raketteja Israeliin ampuu myös islamistinen ääriliike Hamas, joka hallitsee nyt Gazan kaistaa. Israelin ja Hamasin välillä käytiin lyhyet sodat sekä 2008 että 2012.

Tässäkään ei esitetä sitä, että Israel on hyökännyt Gazaan useammin ja tappanut ja haavoittanut paljon lukuisammin palestiinalaisia Gazassa kuin mitä palestiinalaiset aseelliset ryhmät ovat tappaneet ja haavoittaneet israelilaisia. Esimerkiksi kolmen ensimmäisen marraskuun 2012 hyökkäyksen jälkeisen kuukauden aikana Israel rikkoi tulitaukoa yli sata kertaa. Todistetusti Israelin tehokkain tapa vähentää rakettitulta Gazasta olisi ollut olla rikkomatta tulitaukoja.

Pitäisikö palestiinalaisten alistua juutalaisen miehittäjän valtaan kuin uhrilampaat? Millaiseksi tilanne muodostuisi, jos Hamas luopuisi aseista? Todennäköisesti se ei parantaisi palestiinalaisten asemaa, sillä sionistisen eliitin aatemaailmaan on sinetöitynä Palestiinan täydellinen valloittaminen ja etninen puhdistus palestiinalaisista. Täten rauhanomaisuus helpottaisi vain Israelia sen hallinnon pyrkimyksissä syrjiviin päämääriinsä.

Kuten sanottu, perimmäinen syy sionisteilla murhanhimoiseen julmuuteen perustuu Israelin valtion viralliseen Talmud-ideologiaan. Talmud on kokoelma rabbiinien tulkintoja Mooseksen kirjoista eli Toorasta. Kuten alussa mainittiin, Talmudin keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, juutalaisten maailmanvalloitus ja kristittyjen tuhoaminen. Ottaessamme huomioon edellä kuvatun kaltaisen Talmudin aatemaailman, olisi syytä todellakin huolestua.

Erittäin häpeällistä Suomen kannalta on se, että Suomi on tuonut Israelista aseita vuoden 1999 jälkeen yli 150 miljoonalla eurolla. Suomalaisyritykset ovat solmineet 2000-luvulla israelilaisyritysten kanssa tärkeitä ohjustenhuoltosopimuksia.8

Suomen ei pitäisi olla missään tekemisissä Israelin kaltaisen roisto- ja terroristivaltion kanssa.

 

Israelilla ei ole olemassaolon oikeutta valtiona

Jokaisen lähimmäistään rakastavan henkilön pitäisi vastustaa Israelin valtiota ja taistella sionistista eliittiä vastaan. Tämä olisi, mitä suurinta lähimmäisenrakkautta, sillä mitä valtavamman uhkan ja pahuuden ihminen nujertaa, sitä laajemmin hän on ollut henkisesti hyödyksi ihmiskunnalle.

Nykyisellä Israelilla ei ole olemassa olon oikeutta valtiona, sillä se on perustettu lahjonnalla, viekkaudella ja terrorilla toisten kotiseudulle, jonne kasaarikansalla (nykyisin aškenasijuutalaiset) ei ole mitään asiaa. Valtiollisen oikeuden eliminoi myös se, että juutalaisvaltio perustettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilas-strategisia päämääriä ajatellen. Ydinasevaltio Israel on uhka kansojen olemassa ololle.

Yllä esitetty ei ole rasismia eikä antisemitismiä, vaan se on puhtaimmillaan antisionismia eli mafia järjestön kaltaisen eturyhmän vastustamista, joka on lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan.

Suorastaan huvittavia ovat Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun lausunnot Iranin ydinohjelmasta syntyneestä puitesopimuksesta (Lausannen sopimus). Hän sanoi, että sillä suorastaan tasoitetaan Iranin tietä ydinaseen hankkimiseksi. Iranille ei saa jättää ensimmäistäkään ydinlaitosta sekä lopulliseen paperiin kirjataan selvästi ja yksiselitteisesti Israelin valtion olemassaolon oikeus, hän vaati. Iranin mukaan sen ydinohjelma on rauhanomainen. Iran ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun 200:n vuoteen, mutta ydinasevaltio Israelin verinen valtioterrorismi on jatkuvaa. Keneltä valtiolta pitäisi siis karsia pois ydinlaitokset, ydinaseet ja yms. tuhovälineet?

”Juutalaisvaltion” voisi todellakin perustaa jonnekin syrjään, että sieltä ei voitaisi päästä häiritsemään muita kansoja. Lisäksi tällä valtiolla ei tulisi olla puuritsoja tehokkaampia aseita käytössään.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Brother Nathanael. Saatavilla http://brovids.com/?p=864; Den judiska frågan – några viktiga fakta – Radio Islam. http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm; The Jewish hand behind Internet. Saatavilla. http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm; Talous-sanomat. Digitoday. Saatavilla http://www.digitoday.fi/tyo-ja-ura/2005/04/11/googlen-miljardoorikolmikko-laski-palkkansa-yhteen-dollariin/200510229/66; Veteranstoday. How the Zionist Media Steals from Gentiles. Saatavilla.
  http://www.veteranstoday.com/2011/12/26/how-the-jewish-media-steals-from-gentiles/; ALMA. Saatavilla http://www.almamedia.fi/sijoittajille/sijoituskohde/toimintaymparisto/; Encyclopedia Britannica. Saatavilla. http://www.britannica.com/EBchecked/topic/8971/Agence-France-Presse-AFP; Reuters: CNN irti AP:sta. Saatavilla.
  http://www.reuters.com/article/2010/06/21/cnn-idUSN2125869420100621; http://yle.fi/yleisradio/organisaatio/hallitus; Membership. Saatavilla Trilateral Commission Membership List; STT-IL: YLE Aamu TV pe 30.11.2012; Helsingin Sanomat 1.12.2012

Lisäksi: http://areena.yle.fi/1-3130634; Nordean Kangasharju: Maahanmuuton vuoksi kannattaa velkaantua; New Tarantino Film Features Black-on-White Gay Rape (NSFW); Valtionkonttori/Treasuryfinland; The New york Times: Business; YLE TV1. Saatavilla http://vimeo.com/47995862; Saatavilla: Taloussanomat.fi/rahoitus; Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan; Kreikan talouskriisi on omaa luokkaansa; Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan; https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/20/ezra-poundin-radiolahetykset/

 

 1. New York Times 26.–30.11.1947. Sit. Niemi (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat.
  Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.
 2. Jews object to Dutch textbook that says Britain endorsed Zionism in 1917 for favorable Jewish bankers’ loans.
 3. Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa. Saatavilla http://100777.com/jewry/freedman_fi
 4. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.
 5. http://www.un.org/News/briefings/docs/2009/090123_Gaza.doc.htm PRESS CONFERENCE ON GAZA HUMANITARIAN SITUATION 23.1.2009; http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Israelin+hyökkäyksessä+kuollut+yli+400+alle+16-vuotiasta+lasta/1135242941354?ref=rss
 6. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona.
 7. http://www.saferglobe.fi/

16 kommenttia

 1. Aamen. Hyvä, valaiseva kirjoitus. Kiitos!

  Ja nämä kasaarimafiaan osallistuneet pitäisi loppuiäkseen laittaa lukkojen taakse, vaikka sähköaidoin ympäröityyn maatilkkuun. Jossa saisivat, jos haluaisivat syödä, kasvattaa itse omat ruokansa.
  Syystä että eikös nämä historiassa olleet kovastikkin tätä maanviljelemistä ja tavallista elämää vastaan, luontevaa vain toisten riistäminen.

  Saisivat tuollaisessa paikassa loppuelämänsä miettiä syntyjä syviä.

  Plusääni(29)Miinusääni(4)
 2. On todella tärkeää että tehdään yhä laajemmalle yleisölle tiedoksi se että suurin osa jotka nykypäivänä kutsuvat itseään juutalaisiksi eivät ole Raamatussa mainittuja juutalaisia/heprealaisia.

  Kasaarit eli nykyään askenasijuutalaiset olivat barbaarinen heimo jonka jäsenet kääntyivät juutalaisuuuteen 700-luvulla. Venäjä tuhosi kasaarivaltion 1100-luvulla, jolloin kasaarit joutuivat pakenemaan pois Kaukasuksen alueelta. Itse uskon että osa kasaareista kääntyi islaminuskoon. Heitä kutsutaan nykyään saudeiksi. Tämä selittäisi miksi askenasijuutalaiset ja wahhabiitilaiset muslimit tekevät laajaa yhteistyötä. Koska kumpikin ryhmä ovat todellisuudessa kasaareita, jotka ovat ottaneet eri monoteismisen maailmanuskonnon suojakilvekseen, peittäen sen että todellisuudessa he ovat saatanpalvojia ja musta magian harjoittajia.

  Talmud on pelkkä siionistisen rotuopin lähdeteos. Mutta yksi asia ei oikein täsmää. Kasaarit kääntyivät juutalaisuuteen n. 700-luvulla ja ainakin julkisten tietojen mukaan Talmud on kirjoitettu 200-500 luvuilla jkr. Siis ketkä kirjoittivat Talmudin, jos kasaarit eivät olleet silloin vielä juutalaisia ? Sefardijuutalaisetko ?
  Esitänkin nyt julkisen kysymyksen niille jotka tietävät asiasta enemmän, ketä ovat sefardijuutalaiset ?
  Ovatko he aikaisemmin juutalaisuuteen kääntyneitä kasaareja eli kasaarien kolmas haara vai Raamatussa mainitut heprealaiset vai jokin muu ryhmä ?

  Se nyt on ainakin selvää että ilman kasaarijuutalaisia maailma olisi paljon parempi paikka elää !

  Plusääni(24)Miinusääni(5)
  1. ”Talmud on kirjoitettu 200-500 luvuilla jkr. Siis ketkä kirjoittivat Talmudin, jos kasaarit eivät olleet silloin vielä juutalaisia ?”

   Jeesus moitti fariseuksia Jumalan sanan vaihtamisesta ihmisoppeihin:

   Matt. 15:3

   Jeesus vastasi heille: ”Miksi te itse rikotte Jumalan käskyä perinnäissäännöillänne?

   Mark. 7:8

   Te olette hylänneet Jumalan käskyn ja noudatatte ihmisten perinnäissääntöjä.”

   Plusääni(2)Miinusääni(7)
 3. Pientä teknistä häikkää… 🙂

  Eipä tuota paljon paremmin voisi sanoa.

  Israel on valtio suoraan helvetistä. Sen jälkeen kun juutalaisvaltio tuli Lähi-Itään, Lähi-Itä on ollut maanpäällinen helvetti miljoonille ja taas miljoonille ihmisille.

  Juutalaisvaltio ja sen juutalaiset eivät lepää ennen kuin lähiympäristö on niin tuhottu, että ”herrakansa” saa kaiken. Tämä etninen ryhmä on meillä Suomessakin lutuista lutuisempi (vrt. esim. Karmela Liebkind ja Lucia-neitojen esittely nuorille arabeille) ja ah niin hyvä, ja suorastaan vaatii meitä ”monikulttuuristumaan” ja heti ja turpa kiinni.

  Mutta entäpä kun karmelat astuvat jalallaan omaan pikku paratiisiinsa? Onko silloin portti auki? Onko sydän avoinna? Auttaako Karmela? Lähettääkö Karmela juutalaislyseon hehkeimmät tytöt arabinuorille katsastettavaksi?

  Israel EI AUTA. Juutalaisvaltio ei auta. Juutalaisvaltio on äärinationalistinen, maailmanhistorian itsekkäin, kammottavin tekele, jolla ei ole minkäänlaista oikeutta olla olemassa.

  Sen muurit ovat siinä mielessä oikein ja hyvät, että niitä voidaan toivottavasti joskus tulevaisuudessa käyttää oikeaan tarkoitukseensa.

  Olen joskus ennenkin kirjoittanut ”enneunestani”. Unethan ovat absurdeja, käsittämättömiä.

  Siinä unessa olin Israelissa ja oli sota. Yhtäkkiä koko taivas oli täynnä kauniita, valtavia, oranssinvärisiä, suuria sieniä. Se oli kaunista, se oli niin ihanan näköistä, ihan oppenheimerilaista. Siinä oli suuri sieni, jonka tatissa näkyi Ariel Sharonin kuva. Ihmeellistä!

  Mutta ei siinä kaikki: Kaikki ihmiset olivat muuttuneet varjoiksi. Kummallista! Kaikki yrittivät solkottaa jotakin, mutta varjohan ei ääntä päästä ja oli hiljaista. Oy vey! Mutta kaunista, ah niin kaunista, ja ah niin rauhallista!

  Sitten heräsin.

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
 4. Suomessakin ihmisten (ilmeisesti) enemmistön puolustava suhtautuminen juutalaisiin/Israeliin osoittaa ovelasti toteutetun propagandan mahtavan vaikutuksen. Myös internetissä on (ties kuinka suuri) joukko blogisteja, jotka esiintyvät asiaansa omistautuneina vaihtoehtomedian edustajina, mutta eivät siedä minkäänlaisten negatiivisten TOSIASIOIDENKAAN esiintuomista juutalaisista ja Israelista, kuten esim. heille näköjään suorastaan pyhän luvun 6.000.000 kyseenalaistamista, viittaamalla revisionisti-historioitsijoiden esille kaivamiin FAKTOIHIN. Näitä (ilmeisestikin) aivopestyjä juutalaisten hyödyllisiä idiootteja ovat esim. ’yrjöperskeles’, ’vasarahammer’, ’kullervokalervonpoika’ ja ’jameshirvisaari’ – heidän juutalais-/Israel-myönteinen ’matrixinsa’ on timantinkova.

  Juutalais-/Israel-myönteinen huijauspropaganda aloitetaan Suomessakin jo kouluissa peräti tähän tarkoitukseen tehdyn holokausti-oppikirjan voimalla – kiitos Bilderberg-maanpetturi P.Lipposen (5 osallistumista Bilderberg-kokoukseen, joka osoittaa hänen toimineen kuuliaisesti, todennäköisesti mm. tietyiltä Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta ihmiskunnan arkkivihollisilta saamansa ohjeistuksen mukaisesti). Kysymys on ruotslaisten lasten holokausti-aivopesuun tehdyn kirjan suomenkielisestä käännöksestä Lipposen tekemän toimeksiannon perusteella.

  Aikuisten aivopesu koko valheellisen valtamedian voimalla, mm. holokausti-propagandalla on sitten oma lukunsa. Eturintamassa toimivat tietysti ainakin aikaisemmin osittain juutalais-taustainen Erkko-media Brysselin Pravdoineen sekä Suomessakin jo tukevan sillanpää-aseman valloittanut juutalais-omisteinen Bonnier-media – ja rikollisten vallanpitäjien propaganda-koneekseen kaappaama Yle.

  Juutais-propganda-’matrix’ on niin kova, että varmasti lähes kaikille hyvin tiedossa oleva Israelin palestiinalisiin kohdistama kansanmurhakaan ei pysty raapaisemaan siihen juuri naarmuakaan.

  Plusääni(18)Miinusääni(3)
  1. Edellisessä kommentissani mainitsemiini blogisti-esimerkkeihin täytyy lisätä erityisesti ’Sanden blogi’ (rayhablog)i , koska sillä on ilmeisesti suhteellisen suuri lukijakunta. Blogisti on selvästikin juutalaisten aivopestynä, hyödyllisenä idioottina varoittamassa ihmisiä ’juulaisvihamielisyydestä’ eri muodoissaan.

   Plusääni(14)Miinusääni(3)
  2. ”Valtamedian rikokset, osa 2 – Sanomatalo – korruption ja valheen symboli

   Eduskuntatalon edessä seisova Sanomatalo on valtamedian keskeisin linnake, Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien koti. Kaikki Sanomataloon liittyvä, alkaen tontin hankinnasta rakentamiseen ja kiinteistön käyttöön, on syvällisellä tavalla laitonta, hämäräperäistä ja jopa rikollista. Näin kertoo Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja Martti Valkonen, rikosjulkaisu FinCrimen jutussa.
   Vielä jokin aika sitten korskea Sanomatalo rakennettiin eduskuntaa uhkaavaksi Erkon vallan näyttämöksi, josta puuttui ainoastaan USA:n lippu. Nyt Sanomatalo on konkurssikypsän entisen mediakonsernin avohoitolaitos, jossa toimittajina esiintyvät alivuokralaiset kirjoittelevat lähinnä omista mielenterveyden häiriöistään.

   Kiinnostavaa kyllä koko roska on aikanaan rakennettu laittomalle paikalle rikollisin keinoin. Tästä todistaa Helsingin Sanomien eläköityneen toimittajan Martti Valkosen paljastuskirja ”Journalismin salat – Sananvapaus kauppatavarana”,…”

   Koko artikkeli:http://uberuutiset.fi/2015/12/24/valtamedian-rikokset-osa-2-sanomatalo-korruption-ja-valheen-symboli/

   Plusääni(13)Miinusääni(2)
 5. Onko artikkelin tarkoitus kenties taata ettei valtaväestö kiinnostu, vaan leimaa Magneettimedian natsipropagandaksi? Jos on, se kaiketi onnistui melko hyvin. Kolme plus yksi lainausta kirjoitetusta:

  1. ”Holokaustin paikkansa pitävyydestä ei ole pystytty esittämään ainuttakaan todistusta, mutta sitä vastaan lukuisia.”

  2. ”Suomen ei pitäisi olla missään tekemisissä Israelin kaltaisen roisto- ja terroristivaltion kanssa.”

  3. ”Israelilla ei ole olemassaolon oikeutta valtiona”

  Jos noilla ei älykkäitä mutta huonosti asioista perillä olevia ole saatu karkoitettuja, niin viimeistään tällä:

  4. ”Yllä esitetty ei ole rasismia eikä antisemitismiä”

  Eikö artikkelin kirjoittaja tajua, että mainitut kolme väittämää lyövät vasten kasvoja niitä, jotka ovat kyllästetyt kaikella sillä mitä holokaustista kerrotaan? Holokaustia ei pidä kiistää jo yksinkertaisesti siitä syystä, että karmeita asioita tapahtui ja täysin kiistattomasti. On siis aivan eri asia kiistää holokausti kuin että kyseenalaistaa tai kiistää sen yksityiskohtia. Minä en tiedä todisteita fyysisistä yksityiskohdista, jotka todistaisivat kaasukammioita käytetyn ihmisten murhaamiseen. En myöskään tiedä mikä todistaisi miljoonia juutalaisia tapetun. Vaikka nämä ovatkin vain yksityiskohtia, ne riittävät osoittamaan virallisen historiankirjoituksen ja mediarummutetun ’totuuden’ valheeksi.

  Toivottavasti Juutinen keskittyy jatkossa tarkemmin asettamaan sanansa, jotta hän ei häädä ketään tosiasioiden ääreltä.

  Plusääni(6)Miinusääni(16)
  1. Juutalaisia ja Israelia pitää arvostella, ja ankarimman mukaan. Tässä asiassa ei ole mitään epäselvää ja vielä vähemmän hävettävää.

   Edellisen vuosisadan aikana Euroopassa kuoli kahdessa maailmansodassa ja juutalais-bolshevistisessa Venäjän kansan massamurhassa kevyesti toistasataa miljoonaa ihmistä ja näistä enemmistö oli siviilejä. Varsinkin Venäjällä esim. juutalainen Yagoda oli mukana järjestelmällisessä kristittyjen venäläisten kansanmurhassa eli johtamassa sitä.

   Ja kuitenkin vain juutalaiset kitisevät loputtomasti kärsimyksiään ja heidän kärsimyksistään maksetaan loputtomasti sukupolvi sukupolven jälkeen rahaa muutenkin maailman rikkaimmalle etniselle ryhmälle.

   Ja siihen ei ole mitään syytä. Mitä ikinä sitten juutalaiset ovatkin kärsineet niin me kaikki muuta olemme kärsineet sen saman moninkerroin ja kitisemmekö me koko ajan? Rakennetaanko ympäri maailmaa muistomerkkejä saksalaisille raiskatuille naisille (Ilja Ehrenburg, juutalainen, avoimesti kehotti tappamaan ja raiskaamaan)?

   Missä ovat Holodomor-muistomerkit? Ukrainassa juutalais-bolshevikkinen vallankumous tapatti miljoonia ihmisiä nälkään. Miksei kitistä korvauksia miljardöörijuutalaisilta?

   Missä ovat muistomerkit kymmenille miljoonille murhatuille venäläisille kristityille?

   Jo riittää juutalaisten kitinä. Kaikki ovat nuolleet haavansa ja heidänkin on jo aika olla hiljaa. Vastenmielistä tanssia ja rahankeruuta satojen miljoonien ihmisten haudoilla. Oksennan nähdessäni yhden tyhmän rahastavan ja toisten kärsivän hiljaa…

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
 6. Karmeita asioita ei ole tapahtunut, jos niistä ei ole todisteita. Etenkin, jos todisteet osoittavat, että niitä ei ole tapahtunut. Kaikki todisteet ovgat olemassa siitä, että juutalaiset tekivät karmeita asioita saksalaisille. Enemmän ja jopa pahemmin, kuin yksikään typerä valheensa holohoaxista.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 7. ”Onko artikkelin tarkoitus kenties taata ettei valtaväestö kiinnostu, vaan leimaa Magneettimedian natsipropagandaksi?”
  Mitä ihmettä? ”Valtaväestön” on hyvä kuulla totuus ja niin suoraan kuin mahdollista. Venkoileva valtamedia, saksalaisittain Lügen media on vuosikymmeniä piilotellu, vääntänyt, vaiennut ja valehdellut tosiasioista ja missä nyt ollaan? Näin näppituntumalta voin sanoa että nämä vaihtoehtomediat kasvattavat suosiotaan nimen omaan tässä ”valtaväestössä” jota muu julkisuus sorsii ja sumuttaa minkä ilkiää. Magneettimedia lunastaa paikkansa nimen omaan näillä hyvin argumentoiduilla ja selvästi lähteensä esiintuovilla artikkeleilla ja jos joku ihminen nyt ei kertakaikkiaan halua kuulla totuutta tai edes kyseenalaistaa omia ennakkoolettamuksiaan niin mitä sitten? Hän on puolensa valinnut ja vastaa siten myös seurauksista jotka siitä koituvat. Artikkeli oli hyvä ja ytimekäs. Valkoista uutta vuotta kaikille.

  Plusääni(21)Miinusääni(3)
 8. Totuus kaikesta on taruakin paljon ihmeellisempää, minusta on päivänselvää että toinen mailmansota haluttiin toteuttaa jotta saataisiin ympättyä kokoon Juutalaisten teko-valhe kärsimys-holokousti, ja näin luoda puitteet Israelin valtion perustamiseen. Toki siitä heidän kärsimyksestään saatiin paljon paljon muutakin irti ja hyötyä korjataan vielä tänäkin päivänä.

  kaikki on pelkkää teatteria,on aina ollut. Totuus on että kolmas mailmansota on ollut täällä jo vuosikymmeniä, mutta ei samassa muodossa kuin oli toinen mailmansota, koska käsikirjoitus päätettiin vaihtaa WW2 jälkeen, ja siirtyä toteuttamaan hiljaista sotaa koko ihmiskuntaa kohtaan( pois lukien tietenkin Juutalaiset ja heidän kätyrinsä)

  Esim kuuban ohjuskriisi saattoi hyvinkin olla pelkkä suunniteltu kuvio, peloitellaan koko ihmiskuntaa kolmannelta mailmansodalta,ydintuholta kun tosiasiassa sota oli jo käynnissä koko ihmiskuntaa vastaan, vastaavia harhautuksia lienee moniakin, niiden tarkoitus on 1. pelotella kaikki paskomaan housuihin. 2. luoda harha että se sota olisi vasta mahdollinen tulevaisuudessa, siis luodaan harhaa jotta ihmiset eivät tajuaisi todellisuutta, joka on ihmeellisempää kuin taru.

  Tuo hiljainen sota tarkoittaa käytännössä ihmisten tappamista,vahingoittamista kemiallisesti, biologisin,sähkö-elektronisin menetelmin,aivopesua, suoranaista ohjelmointia josta Microsoftin koodaajatkin olisivat kateellisia. Ja jos ette ole sattunut huomaanaan, te myös toimii tappavan tehokkaasti. Ihmisiä kuolee ja vahingoittuu näiden eri metodien seurauksena miljoonia per vuosi ja aivopesu toimii myös erittäin hyvin.

  Suomessakin tuo Juutalaisten ajama kolmas mailmansota on ollut jo kymmeniä vuosia, tosin helsingin sanomat ym ovat kirjoituksillaan tehneet kaikkensa luodakseen mielikuvan että toinen mailman sota oli se viimeinen ,ja peloitellut kirjoituksillaan sitä kolmannesta ahkeraan.

  Toivoisin että ihmiset heräisivät ikävään todellisuuteen, siihen että olemme kaikki sodassa jo nyt , meitä vastaan on sodittu jo vuosikymmeniä, tervetuloa kolmanteen mailmansotaan.Esim kylmä sota USSR vs USA oli sanoisin hyvin todennäköisesti juutalaisten pystyttämä verho jolla oli omat tarkoituksensa, harhauttaa koko ihmiskuntaa kun he samaa aikaa jo toteuttivat seuraavaa projektiaan , sotaa koko ihmiskuntaa vastaan. Ihmisten mielenkiinto saatiin sidottua tehokkaasti ,varsinkin kun joka päivä ”sattumalta hehe ” oli uutisissa juttua ja kuvaa neuvostoliiton ja usa:n ydinaseista/ydinpeloitteesta ja siitä miten kaikki olisi hetkessä ohi koko maapallolla jo toinen hyökkää ydinasein.

  Koska ei näytä siltä että ihmiset tätä asiaa pystyvät sisäistämään ,niin voinen sanoa että Suomen kohtalo on jo sinetöity.

  http://www.savethemales.ca/000504.html

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 9. Masentavan paskaa ja monelta tapaa manipuloivaa vihapuhetta suoraan markku juutalaiselta oman paska klaanin edustajalta, amen. ps. menkää aivopesemään ja tökkimään vaikka toisianne omiin kirkkoihinne kiitos! Te oman edeun ajat ja muiden sortajat, onko ajatus hukassa? Jättäkää alkuperäiskansat, muinais aarteineen rauhaan, niinkuin hyvän tahtoiset rauhassa elävät ihmiset.
  Herätkää hyvät ihmiset! http://www.finnleaks.net/leppavaaran-kirkosta-poistettu-risti-tilalle-laitettu-silma/

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 10. Israel, siionistit, vapaamuurarit – isästä perkeleestä.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat