Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan

Vähemmän nationalismia – tilalle jotain hauskaa. Tämä oli Alexander Stubbin syksyinen resepti itsenäisyytensä lähes menettäneen Suomen syntymäpäiville. Kohta on kulunut tasan sata vuotta Suomen itsenäisyysjulistuksen hyväksymisestä. Yhä useampaa suomalaista etoo ajatuskin viettää merkkipäivää toljottamalla kansanpettureiden orgioita televisiosta.

Valtamedia tarjoaa rahvaalle kaksi sallittua kaavaa itsenäisyyspäivän vietolle. Sovinnaisen käsikirjoituksen mukaan käydään sankarihaudoilla ja istutaan sohvalla. Ehkä perheen pää ottaa illan aikana muutaman ”työmiehen kopsun” vapaapäivän kunniaksi.

Toinen kaava on suunnattu elämässään jo alkumetreillä epäonnistuneelle nuorisolle ja Marxilla aivokapasiteettinsa syövyttäneille ikivihreille. Kopsut vaihdetaan kiljuun. Kodin lämmöstä kavutaan muutamaksi tunniksi pääkaupungin kaduille yksityisyrittäjiä kiusaamaan. Poliisit saavat vuoden adrenaliinipiikin ja korvaamatonta joukkojenhallintaharjoitusta, kun muutamasatapäinen kommunistilauma huutaa sadan vuoden takaisia juutalaisbolsevistisia iskulauseita ja takoo ravintoloiden ikkunoita roskakoreilla. Muutamassa tunnissa vuoden show on ohi. Seuraavana päivänä todellinen työväestö tulee ja siivoaa jäljet. Käteen jää krapula ja sakkolappu.

Valtamedian ja eliitin näkökulmasta ei ole juurikaan väliä, kummalla kaavalla kansalainen päättää mennä. Orwellkin tiesi, että eliitti tarvitsee kontrolloitua oppositiota torjuakseen todelliset kapinat. Suomen eliitti on tietysti poikkeuksellisen etuoikeutettua, sillä toistaiseksi näkyvin oppositio koostuu housuihinsa virtsaavista huligaaneista. Ei ihme, että Stubbilla oli varaa nostaa verbaalinen keskisormensa itsenäisyyspäivään valmistautuvalle kansalle – tällä hetkellä eliitti varmasti kokee olevansa koskematon.

Vaikka valtamedia antaakin toistaiseksi näkyvyyttä vain kahdelle kuvaamalleni koulukunnalle, oli itsenäisyyspäivänä liikkeellä tietysti muitakin. Itsenäisyyspuolue järjesti sekalaisen stalinistijoukon kanssa EU- ja Nato-vastaisen protestin. Ihan hyvä sanoma. En tosin tiedä, pidettiinkö mielenosoitusta lopulta lainkaan, sillä ei kiinnostanut. Jos stallareilla enää on missään valtaa, niin sitä taitaa olla juuri IPU:n liepeillä. Mielenosoituksessa kiellettyjä olivat ”fasistiset” ja ”rasistiset” symbolit, mutta Neuvostoliiton aikaiset murhamerkit olivat sallittuja, jopa toivottuja. Ainakaan julkisuudessa kommunistien asettama sääntö ei kohdannut vastarintaa. Kommunistien kanssa ei tehdä kompromisseja. Oikeastaan toivon, että koko tapahtuma peruttiin.

hapansilakkaOli kuitenkin vielä yksi vaihtoehto – se, josta valtamedia varoitti. Mikäli Helsingin Sanomat ja Yle tuomitsevat jonkin asian, ei se voi olla täysin paha. Itselleni aiemmin tuntematon ja ilmeisesti aivan uusi 612.fi-yhdistys järjesti Suomessa mielenosoituksen, joka olisi voinut päättyä oikeastaan ihan miten tahansa. Äärivasemmisto puhui ”ensimmäisestä fasistimarssista” sitten toisen maailmansodan, joten häirinnän ja yhteenoton mahdollisuuksia en sulkenut pois.

Osallistuin itse lokakuussa Helsingissä maahanmuuttorikollisuuden vastaisiin katupartioihin ja kirjoitin Magneettimediaan kokemuksistani. Tuolloin äärivasemmisto yritti hyökätä ylivoimalla ja aseistettuna katupartion joukkoon, mutta kärsi lopulta enemmän fyysisiä vaurioita kuin partioon osallistuneet. Lopuksi hyökkääjät pudottivat aseensa maahan ja juoksivat pois paikalta. Olisiko jotain vastaavaa voinut tapahtua itsenäisyyspäivänä? No, itse asiassa tapahtuikin. Kipeistä kokemuksista viisastuneena vasemmisto ei tällä kertaa provosoinut aseistettua katutappelua, vaan yritti heittää hapansilakkaa Suomen Sisu –järjestössä vaikuttavan Teemu Lahtisen päälle, kun tämä vieraili ennen itsenäisyyspäivän kulkuetta hautausmaalla. Tuoksuva perinneherkku lensi ohi kohteen, ja virkavalta sai neljä karkuun kipittävää vasemmistolaista kiinni housut kintuissa. Ilmeisesti tämä oli ainut isänmaallisille sattunut välikohtaus koko päivänä ja hyvä näin.

 

Kokemuksia kulkueesta

Itsenäisyyspäivän kulkue oli poliittisesti sitoutumaton, joten puolue- tai järjestötunnuksia ei osallistujilla ollut. Etukäteen valtamedia oli liittänyt kulkueen hyvin kirjavaan joukkoon Suomen ”äärioikeistolaisia” ryhmiä. Tapahtumapaikalla ei kuitenkaan ollut saarnaajia, jotka olisivat yrittäneet käännyttää osallistujia. Mukana oli kaikenlaisia suomalaisia lapsiperheistä ja iäkkäistä lähtien. Valtamedian varoittelut paljastuivat jälleen valheiksi. Tietysti suuri osa kulkueessa kävelleistä oli nuoria miehiä, mutta ei sekään huono asia ole. Nuoret miehet ovat aina olleet etulinjassa, kun Suomen turvallisuudesta ja itsenäisyydestä on taisteltu.

Tunnelma oli alusta lähtien arvokas, iloinen ja jollain tapaa myös odottava. Juhlapuheessa ei valitettu menetetystä itsenäisyydestä tai Euroopan unionista. Uskon, että suurin osa osallistujista kyllä tietää, millaisia maamme ongelmat ovat. Isänmaallisia suomalaisia voidaan valistaa poliittisesti vuoden jokaisena päivänä, joten pidin 612.fi-yhdistyksen asenteesta: itsenäisyyspäivänä on hyvä keskittyä positiivisiin ja yhdistäviin tekijöihin sekä valaa suomalaisiin uskoa ja itseluottamusta. Suomalaiset ovat juroa ja syrjään vetäytyvää kansaa, joten isänmaallisen poliittisen paasaamisen rinnalle on hyvä saada sisällöltään yksinkertaisempaa, mutta ulkoisesti hyvin vaikuttavaa ja innostavaa toimintaa. Ennen toista maailmansotaa Suomessa järjestettiin vapaussodan muistoksi marsseja, joissa niinikään jätettiin politiikka sekä erimielisyydet sivuun ja asetettiin isänmaa keskiöön.

Helsingin Sanomista viisautensa ammentavat suomalaiset yllättyivät varmasti siitä, ettei lehtien mustamaalaama kulkue aiheuttanut ensimmäistäkään järjestyshäiriötä. Virkavalta oli hälytetty paikalle vain siksi, että Helsingissä oli samana päivänä liikkeellä rikollisia vasemmistolaisia. 200 isänmaallisen ihmisen kulkueen suunnatessa Töölön torilta kohti Hietaniemen hautausmaata poliisit saivat särppiä sumppiaan mukavasti autonsa sisällä.

Oma luottamukseni virkavaltaan on viime vuosina rapistunut esimerkiksi siksi, että poliisijohto on pyrkinyt piilottelemaan maahanmuuttajarikollisuutta sekä alkanut metsästää todellisten kriminaalien sijaan esimerkiksi maahanmuuttoa tai sionismia vastustavia poliittisesti epäkorrekteja ”mielipiderikollisia”. Olen kuitenkin iloinen siitä, että itsenäisyyspäivän kulkue eteni rauhallisesti ja kurinalaisesti, sillä eliittiä ja heidän väkivaltakoneistoaan ei vastusteta aivottomasti riehuen.

soihtu1soihtu2soihtu4soihtu5

Suomen Uutisten kuva.
Suomen Uutisten kuva.
Suomen Uutisten kuva.
Suomen Uutisten kuva.

Kulkueen aikana useat helsinkiläiset kerääntyivät ikkunoidensa ääreen ja jäivät seuraamaan sekä kuvaamaan katuja pitkin etenevää soihtumerta. Näky oli pysäyttävä ja varmasti ikimuistoinen. Puheen, kulkueen ja Maamme-laulun lisäksi tapahtumaan kuului myös seppeleiden ja kynttilöiden vieminen sankarihaudoille. Kaikki kävi perisuomalaiseen tapaan säntillisesti ja vähäeleisesti. Itsenäisyyspäivänä alkoi uusi perinne, sillä 612.fi on ilmoittanut, että vastaava kulkue tullaan järjestämään myös ensi vuonna. Nyt, kun ensimmäinen askel on otettu, tulee ensi vuonna suomalaisilla olemaan varmasti matalampi kynnys tulla mukaan.

 

Valtamediasta ja sen valheista

Järjestämällä suuren ja rauhallisen kulkueen Suomen isänmaalliset todistivat, että valtamedian skandaaliartikkelit ”äärioikeiston uhasta” ovat silkkaa vasemmistotoimittajien propagandaa. Marssin jälkeen toimittajat olivatkin hetken aikaa ymmällään: Kuinka säilyttää uskottavuus? Kuinka todistaa, että kulkue oli uhka suomalaisten turvallisuudelle ja perusoikeuksille?

Noin tunti sen jälkeen, kun tapahtuma oli päättynyt ja marssijat olivat lähteneet kotiin, MTV3:n toimituksessa välähti. Hieman ennen kello yhdeksää illalla verkkoon ilmestyi uutinen: ”Äärioikeiston mielenosoitusmarssi lähestyy kohti Helsingin keskustaa”. Kuvassa joukko raskaasti varustautuneita mellakkapoliiseja seisoo kiinalaisen ravintolan edessä, ikään kuin suojellen sitä ”äärioikeistolaisilta”. Mistä oikein oli kyse? Uutista tarkemmin lukemalla selviää, että kuvan poliisien tehtävänä olikin vartioida kiinteistöä äärivasemmistolaisten ilkivallalta. Kiinalaisen ravintolan ikkunoita ei siis vartioitu isänmaallisten, vaan kommunistien pelossa. MTV3 oli ottanut oppia propagandan mestarilta Helsingin Sanomilta ja muuttanut uutiskuvan merkityksen vastaamaan omia yhteiskunnallisia mieltymyksiään (vertaa).

mtv3valehtelee

Maikkari ei ollut ainut media, joka teki kaikkensa kääntääkseen kansalaisten huomion äärivasemmiston väkivallasta kuvitteelliseen ”äärioikeiston uhkaan”. Jo ennen itsenäisyyspäivää Helsingin Sanomat julkaisi artikkelin, jonka tarkoituksena oli ilmeisesti säikäyttää suomalaiset, jotka punnitsivat kulkueeseen osallistumista. 612.fi joutui omilla sivuillaan oikaisemaan HS:n jutun, jossa väitettiin, että kulkueeseen osallistuvat kansalaiset ovat ”äärioikeistolaisia”. Kukapa haluaisi vuonna 2014 moista leimaa otsaansa? ”Ehkä olisikin parempi jäädä kotiin, jotteivät naapurit tai pomo vedä ikäviä johtopäätöksiä?” Miksi HS:n toimitukselle on niin tärkeää, etteivät isänmaalliset suomalaiset vain jalkautuisi kaduille kertomaan avoimesti kotimaanrakkaudestaan? Lopulta lehdet eivät uutisoineet juuri lainkaan 612-kulkueesta. Koska häiriöitä ei ollut ja puheet väkivaltaisuuksista osoittautuivat toimittajien valheiksi, päätettiin koko tapaus haudata julkisuuspimentoon. Suuren yleisön muistiin jäävät vain itsenäisyyspäivää ennen julkaistut otsikot väkivaltaisesta äärioikeistosta sekä MTV3:n kiinalaisravintolaa vartioivat mellakkapoliisit.

Pelon ilmapiiriä ruokki myös Ylen ruotsinkieliset uutiset. Ylen mukaan mielenosoitus on paitsi ”historiallinen” niin myös ”vaarallinen”. Asiantuntijana uutisjutussa hääräsi Mikael Brunila –niminen vasemmistohäirikkö, joka on nimittänyt itsensä yhdeksi Suomen harvoista ”äärioikeistoasiantuntijoista”. Yleisradiolta oli tietysti raskas arvokannanotto päästää ääneen Brunila, joka on yhtä pätevä kommentoimaan Suomen isänmaallisten toimintaa kuin Benjamin Netanjahu on arvioimaan Libanonin ihmisoikeustilannetta.

Brunila on kirjoittanut yhdessä vasemmistopoliitikko Dan Koivulaakson kanssa propagandapamfletin Suomen ”äärioikeistosta”. Kuten artikkelissa ”Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa” olen kirjoittanut, Koivulaakso on jakanut Facebookissa silmitöntä väkivaltaa käyttävän ruotsalaisen vasemmistojärjestön propagandaa. Järjestö on syyllistynyt Ruotsissa tuhopolttoihin, puukotuksiin, joukkopahoinpitelyihin ja esimerkiksi kaasuiskuihin lapsia ja vanhuksia vastaan (koska nämä ovat olleet ”väärää mieltä” olevien ihmisten sukulaisia). Julkisten ja hyvinvointialojen liitossakin työskentelevä Koivulaakso jakoi sivuillaan linkkejä videoihin, joissa äärivasemmistolaiset nuoret pahoinpitelevät joukolla yksinäisiä kadulla kulkevia ihmisiä sekä hyökkäävät yöllä kirveiden kanssa ihmisten koteihin. Vaikka aiheesta syntyi jonkin verran keskustelua sosiaalisessa mediassa, ei yksikään valtamedia esimerkiksi haastatellut vasemmistoliiton johtoa tunnetun puolueaktiivin levittämästä pahoinpitelypropagandasta. Alla on tuore dokumentti Koivulaakson mainostaman järjestön toiminnasta:

Kuinka Yle voi siis pitää Brunilan ja Koivulaakson kaltaisia öykkäreitä aiheen ”asiantuntijoina”? Brunila saapui paikalle myös itsenäisyyspäivän kulkueeseen ja kuvasi parhaansa mukaan tapahtumaan osallistuvia. Provokaatiot eivät päättyneet tähän, vaan Brunilasta on tehty nyt lukuisia rikosilmoituksia, sillä hän latasi kotisivuilleen ”natsiarkiston”, joka sisälsi pitkän listan nimiä hänen ”äärioikeistolaisiksi” luokittelemistaan ihmisistä, jotka olivat tykänneet 612.fi-päivityksistä sosiaalisessa mediassa. Listalle joutuneet yksityishenkilöt uskovat kyseessä olevan henkilörekisteririkos. Twitterissä Brunilan ”natsiarkistoa” mainosti muun muassa Helsingin Sanomien toimittaja Petri Korhonen. Brunilan työnantajat, kuten Taloussanomat, Suomen Kuvalehti, Hufvudstadsbladet tai Ny Tid –lehti eivät ole kommentoineet rikosepäilyjä. Brunila on epäilemättä tulevaisuudessakin yhteysmies, kun Yleisradio tahtoo kertoa veronmaksajille totuuksia isänmaallisuudesta.

 

Medialta ymmärrystä vasemmistoväkivallalle

Itsenäisyyspäivän jälkeisenä maanantaina Yle Puheen Aamu –ohjelmassa toimittaja Linda Vettanen totesi rivien välissä, että riehuvien äärivasemmistolaisten olisi tullut kohdistaa aggressionsa ikkunoiden sijaan 612-kulkueeseen. Vettanen harmitteli, että ainut sabotaasi, joka isänmaallisia kohtaan tehtiin, oli hapansilakkaisku ”uusnatsia” vastaan. Teemu Lahtinen lähetti ohjelman jälkeen Yleisradiolle oikaisuvaatimuksen. Lisäksi Yle antoi itsenäisyyspäivän liepeillä roimasti veronmaksajien kustantamaa ruututilaa Suvi Auvinen –nimiselle äärivasemmistolaiselle, joka on käyttänyt saamaansa julkisuutta oikeuttaakseen vasemmistoväkivallan. Auvista haastatteli muun muassa juutalaisen Ruben Stillerin Pressiklubi (1, 2), Yle uutiset, YleX Etusivu sekä A-Studio. Aiemmin Auvinen ja hänen ystävänsä saivat kertoa väkivaltafantasioistaan avoimesti myös Helsingin Sanomien jättikokoisessa juttusarjassa; myös Ylellä työskennellyt liberaalitoimittaja Maria Petterson ei edes yrittänyt kyseenalaistaa haastateltavia artikkelissaan, joka oli pikemminkin lehtijutuksi naamioitu mainos. Aiheesta kirjoittanut Yle Watch –sivusto tiivisti kaiken oleellisen:

Voidaan vain kysyä, että mikäli ’äärioikeisto’ olisi mellakoinut (mitä ei oikeasti Suomessa tapahdu), niin olisiko YLE antanut jonkun salonkikelpoisen kansallismielisen analysoida ja oikeuttaa rettelöinnin perimmäisiä syitä tv-kameroiden edessä päivästä toiseen?

aarivasemmistovandalisoiitsenaisyysvertailu

Kun vasemmistolaiset rikkovat ikkunoita, on kyseessä yhteiskunnallinen protesti ja kannanotto hyvinvointivaltion säilyttämisen puolesta. Kun isänmaalliset suomalaiset marssivat rauhallisesti, kuullaan välittömästi kaikuja 30-luvulta ja kristalliyöstä.

Omaisuuteen kohdistuvan vasemmistovandalismin vähättely on toki tuttua kauraa, mutta jonkinlainen suomalaistoimittajien chutzpah-ennätys rikottiin silti tänä vuonna, sillä mellakoijat kävivät myös toimittajiin käsiksi. Toimittajien omahyväisessä mikrokosmoksessa mikään ei ole yhtä pyhää kuin heidän oma koskemattomuutensa, mutta lehdet ovat pysyneet häkellyttävän hiljaa hyökkäyksistä. Mitä jos ”uusnatsit” olisivat käyneet käsiksi heitä kuvaaviin toimittajiin? Se olisi välittömästi kohonnut valtakunnan ykköskohuksi. Väkivaltaisuuksia raportoimassa ollut Helsingin Sanomien toimittaja Laura Halminen kertoi Twitterissä, että vasemmistolaiset kävivät useiden medioiden edustajien kimppuun.

vasemmistovstoimittajat

Sen sijaan, että oltaisiin puhuttu iskusta avointa tiedonvälitystä ja sananvapautta vastaan, alkoivat uhrit puolustella hyökkääjiä. Helsingin Sanomat kauhisteli näyttävin otsikoin ”lynkkausmielialaa”, sillä kansalaiset alkoivat itsenäisyyspäivän farssin jälkeen selvittää sosiaalisessa mediassa, ketkä olivat tuhonneet heidän autojaan ja vandalisoineet heidän ystäviensä yrityksiä. HS julkaisi Joonas Laitisen artikkelin ”Itsenäisyyspäivän mellakoiden jälkipuinti jatkuu: VERKOSSA NOSTETAAN LYNKKAUSMIELIALAA IKKUNANRIKKOJIA VASTAAN”. Toimittajien kimppuun hyökänneistä ja esimerkiksi sivullisten autoja tuhonneista äärivasemmistolaisista tulikin yhtäkkiä pelkkiä ”ikkunanrikkojia”. Lapsetkinhan voivat rikkoa vahingossa ikkunan. Eihän sellaisesta nyt saa ketään lynkata.

Samoilla linjoilla oli 8.12. YleX Etusivun Reetta Rönkä. Rönkä sätti hysteeriseen sävyyn keskustelijoita, jotka pitivät tapahtuman järjestäjiä vastuussa itsenäisyyspäivän tuhoista. Niin sanottu ”yksittäistapausargumentti” on toki tuttu myös monikulttuurisuuskeskustelussa. Kun vasemmistolaiset tai maahanmuuttajat tekevät rikoksia valtaväestöä vastaan, ovat he aina pelkkiä ”yksittäistapauksia” ja ”olosuhteiden uhreja”, joita ei ole lupa vaatia vastaamaan toiminnastaan. Ei saa lynkata.

Suomalainen valtamedia saa rahoituksensa epäkansallisilta uusliberaaleilta kapitalisteilta – oikeistolta. Toimittajat ovat kuitenkin voittopuolisesti vasemmalla. Epäkansallisen oikeiston valta-asema ei järky siitä, että joukko vasemmistolaisia tuhoaa yksityisyrittäjien omaisuutta kerran vuodessa tai siitä, että toimittajilta heruu loputtomasti ”ymmärrystä” väkivallalle.

Anarkismi on bolsevismin ja kapitalismin tavoin kansainvälisyyttä painottava ja Eurooppaa vihaava aate. Se on poliittisesti korrekti maailmankatsomus, jonka Emma Goldmanin ja Bernard Lazaren kaltaiset juutalaisnationalistit ottivat 1900-luvun vaihteessa omakseen. Kun anarkisti polttaa Suomen lipun tai kiusaa pienyrittäjää, myy kapitalisti mellakkakuvilla koristeltuja sanomalehtiään ja ylläpitää illuusiota oppositiosta. Eliitti ei kuitenkaan pidä anarkisteja tai bolsevisteja turvallisuusuhkana. Puolustusvoimien pääesikunnassa makoilevat maanpetturit eivät pelkää vasemmistoa, vaan ”äärioikeistolaiseksi” leimaamiaan aidosti isänmaallisia kodinturvajoukkoaktiiveja. Kansainvälisestä pääomasta riippumaton isänmaallisuus on edelleen ainut voima, joka aiheuttaa unettomia öitä valtaapitäville. Uusi itsenäisyys koittaa, kun tämä voima pääsee valloilleen.

 

E. S.

12 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitus ja täyttä asiaa. Nyt jälkeenpäin harmittaa etten osallistunut 612 kulkueeseen. No ensi vuonna sitten 🙂 On hienoa nähdä että kansallismielisyys on Suomessa hyvässä nosteessa. Juuri tätä tarvitaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. äärioikeisto ja äärivasemmisto ja vasemmisto ja oikeisto. Minulla on ainakin ajatuksia kummastakin poliittisesta suuntaumisesta ja siksi olenkin varmaan joku hihhuli.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Ihan mukava artikkeli ja 612 juhlapuhe oli myös hyvä. Mutta ei pidä kuvitella, että olisi poliittinen oikeisto ja vasemmisto, on ainoastaan kansallismieliset ja kansainvälisen juutalaispankkiirin kullinlutkuttajat. Näiden vastenmielisten ”vasemmistotoimittajien” tehtävä on kanavoida ääniä oikeistolle, mikä näkyy siinä, kun oletettu vasemmistolainen media kääntyykin oikeistolaismieliseksi vaalien lähestyessä, tai päinvastoin. Samaa paskaa kuitenkin kaikki, Israelinystävä Soini mukaan lukien.

  Tuo ruotsalainen video on SAATANALLINEN VALE. Rikollinen palaa aina rikospaikalle. Kysymys on siitä, kuka demonisoi Ehrenburgilaisittain kaikki Ruotsin kansallismieliset – no, juutalainen Bonnier-SVT. Sitten kun on saatu kansakunta vakuuttuneeksi, ettei kansallismielisillä ole ihmisarvoa, niin jotain takuuvarmasti tapahtuu. Sitten kun jotain tapahtuu, on Bonnier pienen viiveen jälkeen paikalla. Tuossakin videossa valutettiin krokotiilin kyynelein myötätuntoa kansallismielisiä kohtaan, mutta kun loppu lähestyi, syytettiin äärivasemmistoa hyökkäyksestä slovakialaisia työmiehiä vastaan, kun olisi ollut ”oikeutettua” hyökätä ruotsalaisia kansallismielisiä vastaan. Sitten kuitenkin lopuksi tuo slovakialainen työmies kysyi, eikös niillä natseilla pitäisi olla sama kansalaisoikeus kun muillakin. Tuo loppukaneetti ja sen Bonnier -tarkoitus jäi kyllä kysymysmerkiksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Pitkä ja perusteellinen raportti. Asia tuli selväksi. Vähän lyhyempi juttu, tiivistettynä olisi myös toiminut.
  (tämä ystävällisessä hengessä todettuna)

  ”Itsenäisyyspäivänä alkoi uusi perinne, sillä 612.fi on ilmoittanut, että vastaava kulkue tullaan järjestämään myös ensi vuonna. Nyt, kun ensimmäinen askel on otettu, tulee ensi vuonna suomalaisilla olemaan varmasti matalampi kynnys tulla mukaan.”

  Ei kait kuitenkaan ole tarkoitus että porukka odottelee passiivisesti yhden kokonaisen vuoden kunnes voi osallistua toimintaan? Katupartioinnille on jatkuva tarve esimerkiksi.

  Kiitos vielä ansiokkaasta kirjoituksesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tähän sopii vanha Vesa-Ilkka Laurion miete. Otan kaiken vastuun sen julkaisemisesta. Vesa-Ilkka Laurio:

  ”Kun olemassaolon reunaehdot kaventuvat, alkaa paska vyöryä ja kaikki hukkuu paskaan.

  Olemassaolon reunaehtoja kaventavat ja hävittävät kommunismi (= hanke rakentaa juutalainen maailmantyrannia) ja juutalainen rahajärjestelmä. Kommunismi tähtää kaiken ei-juutalaisen tuhoamiseen, jotta tilalle saadaan rakennettua juutalainen maailmanvaltio, juutalaisten herruus yli kaiken. No, Suomessa kaikki puolueet ovat sodan jälkeen olleet puhtaasti juutalaisia puolueita (juutalaiset määräävät). Tämä on luonnollista, koska maailman juutalaisuus voitti sodan (se kontrolloi rahajärjestelmällään niin Neuvostoliittoa kuin länsiliittoutuneita) ja voittajana se on Talmudin velvoittamana jatkanut sotaa saadakseen koko ei-juutalaisen maailman tuhottua. Se, että Suomessa on ollut monta juutalaiskommunistista puoluetta (siis kaikki Suomen puolueet ovat sellaisia), johtuu siitä, että niiden avulla kansa saadaan tappelemaan keskenään ja unohtamaan varsinaisen vihollisen. Jos kaikki Suomen puolueet ovat, nimestä riippumatta, olleet juutalaisia puolueita, niin silloin Suomessa ei ole sodan jälkeen ollut ei-juutalaisia puolueita. Ymmärränkin Pariisin rauhansopimuksen maininnan siitä, että fasistiset liikehdinnät ovat Suomessa kiellettyjä, tarkoittavan käytännössä sitä, että kaikki ei-juutalaiset liikehdinnät on Suomessa kielletty. Suomessa ei saa olla mitään suomalaista vaikuttamista.

  Jos kaikki puolueet Suomessa ovat juutalaisia kommunistipuolueita, silloin Suomessa kaikki puolueet ajavat suomalaisen yhteiskunnan tuhoamista (juutalaisen maailmanvaltion tieltä). Silloin koko virallinen yhteiskunta on ollut Suomen aktiivinen tuhoaja koko sodanjälkeisen ajan. Muu ei ole sallittua. Tästä seuraa, että ns. aktiivinen kansanosa, Suomen koko yhteiskuntarakennelma, kaikki julkinen toiminta (kirkkoa myöten), julkinen järjestöelämä, virkamieskunta, armeija, oikeuslaitos jne. – sanalla sanoen: kansan ns. parhaimmisto – ovat olleet Suomen tuhoamisen asialla. Tästä taas seuraa, että kaikki suomalaisessa yhteiskuntarakennelmassa vaikuttajina olleet ovat olleet yksinomaan vihollisen asialla, maamme ehdotonta pohjasakkaa. He ovat ihmisiä, joiden ei missään nimessä tulisi olla missään päättävässä asemassa. Suomessa normaalit, rehelliset ihmiset eivät missään nimessä voi päästä mihinkään vaikuttavaan asemaan. On myös helppo ymmärtää, että vaaleissa ehdokasasettelun ovat suorittaneet koko sodanjälkeisen ajan juutalaiset (ehdokasasettelun suorittavat puolueet ja puolueet ovat juutalaispuolueita). Suomalaiset eivät ole vaaleissa kertaakaan asettaneet omia ehdokkaita. Ja kun suomalaiset käyvät äänestämässä, he joutuvat aina äänestämään juutalaisuutta, kommunismia, siis Suomen tuhoamista.

  Nyt suomalainen yhteiskunta onkin tuhottu liki kokonaan. Näin käy väkisin, kun maassa on vain tuhoaminen (kommunismi, juutalaisuus) sallittua. Suomen kaikki yhteiskunnallisesti aktiiviset ihmiset, Suomen puolueet, Suomen päättäjät, Suomen poliitikot, Suomen tiedotusvälineet (nekään eivät luonnollisesti saa olla ei-juutalaisia vaan juutalaisia), Suomen oikeuslaitos jne. ovat tuhonneet Suomen. Tämä taas tarkoittaa, että olemassaolon reunaehdot ovat Suomessa kaventuneet ja uhkaavat kadota kokonaan.

  Tuo alussa mainittu toinen olemassaolon reunaehtoja kaventava tekijä on juutalainen raha- ja pankkijärjestelmämme, jossa jo raha itse on korollista velkaa juutalaispankkiireille (heidän käsissään on koko pankkijärjestelmä). Raha tulee siis liikenteeseen vain velkana, ottamalla pankeista lainaa. Koron vuoksi syntyy jatkuva lisälainaamisen pakko (kokonaisuutena katsoen), mikä johtaa väkisin velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja lopulta tuhoutumiseen. Tämä on juutalaisten joukkotuhoase, jolla he tuhoavat koko maailman. Joka hallitsee velkaa (siis rahaa), hallitsee aivan kaikkea maailmassa. Selvää on, että yhä kasvava velkaisuus kaventaa olemassaolon reunaehtoja (rahaa jää normaaliin elämään yhä vähemmän). On hyvä myös pitää mielessä, että juutalaiset voivat koska tahansa lopettaa lainanannon ja nostaa korkoja, jolloin yhteiskunnasta loppuu raha pikavauhtia (velkojen lyhennykset ja korot täytyy maksaa mutta tilalle ei saada uutta rahaa lainaksi). Suomi voidaan tuhota muutamassa päivässä.

  Koska siis suomalaiset itse kommunisteina ovat kaikella yhteiskunnallisella toiminnallaan tuhonneet kaiken täältä ja koska juutalainen rahajärjestelmä (jonka suomalaiset ovat tänne hyväksyneet) johtaa jatkuvaan rahanpuutteeseen yhteiskunnan kaikilla tasoilla, olemassaolon reunaehdot ovat häviämässä. Suomalaiset tuhoavat sen perusrakennelman, jonka varassa he voisivat elää. Suomalaiset käyttävät rahana korollista velkaa, mikä nopeasti ja tehokkaasti tuhoaa kaikki elämisen edellytykset täällä.

  Kun olemassaolon reunaehdot häviävät, alkaa todellinen paskatulva. Kaikki hukkuu paskaan. Suomalaiset näet lähtevät liikkeelle ja tuhoavat ja ryöstävät kaiken toisiltaan mitä erilaisimmin keinoin. Tässä suomalaiset ovat spesialisteja: kuola valuen murhataan, kidutetaan, huijataan, petetään, varastetaan, hakataan, potkitaan, revitään silmät päästä, nyljetään elävältä, uhkaillaan, riehutaan, perustetaan murhajengejä jne. Kaikki, mistä ei pidetä, tuhotaan. Kaikki hukkuu anarkiaan ja mitä erilaisimpaan paskavyöryyn. Ja hillitön ja estoton paskavyöry on jo alkanutkin siellä täällä. Kaikki mahdollinen ilkeys saa vallan. Juutalaiset voivat rahajärjestelmänsä laina- ja korkohanoilla säädellä suomalaista paskatulvaa, ja heillä totisesti on hauskaa.

  On sinisilmäistä pitää suomalaista yhteiskuntaa vaikuttavana yhteiskuntana.”

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Jumittui tuolla toisaalla sensuuriin, joten laitan tähän:

  Tähän sopii Vesa-Ilkka Laurion vanha kommentti. Otan kaiken vastuun sen julkaisemisesta. Vesa-Ilkka Laurio:

  ”Suomen kansan suoraan omistama Yle (eduskunnan suorassa kontrollissa) ilmoitti tänään kansalle, että koko planeettaa ollaan (nähtävästi lopullisesti) turvaamassa. Tämä on tietenkin käänteentekevä ilouutinen Suomen kansalle, niin suomalaisille miehille kuin suomalaisille naisille. Ylen juttu täällä:

  http://yle.fi/uutiset/putin_turvaamme_koko_planeetan/6634087

  Chabad-juutalaiset (Venäjän omistajat ja hallitsijat) siis ovat Putinin suulla tämän ilouutisen takana. He ilmoittavat uutisessaan juutalaisten voittaneen toisen maailmansodan ja vapauttaneen Euroopan. Eurooppa on siis juutalaisten vapauttajien hallussa. Edelleen juutalaiset kertovat tuhonneensa natsien (siis ei-juutalaisten) suunnitelmat. Jutussaan he vannovat tekevänsä kaikkensa koko maailman turvaamiseksi (koko maailma on siis tulossa juutalaisten vapauttajien kontrolliin). Muutenkin koko planeetan, myös Suomen, turvallisuutta juutalaiset lupaavat Putinin suulla vahvistaa.

  Tämä tietenkin rauhoittaa Suomen kansan. Vapauttajat ovat päässeet asemaan, jossa he voivat puhua lopullisina voittajina. Planeetan ylle laskeutuu talmudilainen rauha. Juutalaisten juhlallisuuksien turvaamiseen Moskovassa tarvittiin 175 000 poliisia ja sotilasta. Solshenitsynin mukaan Neuvostoliittoa hallinneet juutalaiset murhasivat 66 miljoonaa neuvostoliitolaista ei-juutalaista. Mitä arvelet, jättävätkö he Eurooppaan, tai Suomeen, jäljelle yhtään ei-juutalaista? Entä koko maailma, jättävätkö juutalaiset jäljelle yhtäkään ei-juutalaista (tai natsia, elukkaa, fasistia, saastaa, epäjumalanpalvelijaa tai miten he ei-juutalaisia kutsuvatkin). Mitä sanot? Osaatko sanoa, miten blogisi kommentoijien käy, vapautetaanko heidätkin maan päältä?

  Itse luulen, että Suomen kansa ottaa täälläkin juhliakseen vapauttajien voittoa ja tulossa olevaa juutalaista planeetanrauhaa. Varsinkin presidentit, eduskunnat ja hallitukset Suomessa varmasti yhtyvät nyt ja tulevaisuudessa juutalaiseen voitonjuhlintaan ja natsien (ei-juutalaisten) kukistamisesta riemuitsemiseen monenlaisin juhlallisuuksin. Maanpäällinen perkele on lopullisesti tuhottu! Tanssikoon Suomi ja riemuitkoon! Repäisköön suomalainen mies paitansa riemusta! On ilon aika, rauhan ja turvallisuuden aika! Uusi nousu!”

  Juuri Laurio on puhunut asiasta eikä sen vierstä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. ♫ Vi blir alla kommunister när vi dör… ♪

  Oksettaa nuo Alexander Buttsin jorinat ja koko hänen kielenkäyttönsä sekä olemuksensa. Todellinen kulttuurinmädättäjä vauhdissa! Timo Sionin rahvasta kosiskeleva lässytys aiheuttaa myöskin pelkkää vitutusta – kuten hänen läskin lärvinsä näkeminenkin. 100% epäaitoa, juonittelevaa, valehtelevaa ja petkuttavaa sakkia. Heille on paikkansa helvetin alimmassa kerroksessa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Kaikki marssit, poliittiset puolueet ja ismit kertovat vain siitä, että ihmiskunta on epäonnistunut täydellisesti. Ainoat hyväsymäni ismit – jotka tunnistan ja tunnustan itsessänikin – ovat nihilismi ja agnostismi. Jos ihminen mainostaa olevansa sitä ja tätä, on hän 99% todennäköisyydellä täysi idiootti – eli ehta suomalainen! Mitä tulee Brunilaan, Koivulaakson ja HS:n toimitukseen: heillä taitaa olla kuppa tertiaarivaiheessa sekä AIDS levinneinä jo aivoihin asti. Sen siitä saa kun koukkunokan penistä lutkuttaa 24/7.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Olipas älykkyydeltään vajavainen yksilö tuo serbi-alkuperää oleva ”rap-artisti”.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat