Itsenäisyyspuolueella ja kommunisteilla yhteinen itsenäisyyspäivän tapahtuma

Joukko suomalaisia pienpuolueita järjestää itsenäisyyspäivänä mielenosoituksen Euroopan unionia vastaan. EU:n tilalle tarjotaan vanhoja neuvostosymboleja ja kommunismia.

Tapahtumaa on järjestämässä muun muassa Itsenäisyyspuolue (IPU), joka on tunnettu etenkin EU- ja pankkivastaisista kannanotoistaan. Muutamista hyvistä periaatteistaan huolimatta IPU on jäänyt puolueaktiivien aatteellisen kilvoittelun taistelutantereeksi. Tällä hetkellä kommunistit vaikuttavat olevan niskan päällä, sillä itsenäisyyspäivän mielenosoitusta suunnittelevalla sivulla kommunistinen symboliikka kukkii. Sen sijaan ”fasistiset” symbolit – kuten Suomen lippu – halutaan kieltää: ”Kaikkien toivotaan tuovan haluamansa tunnukset näillä rajoitteilla: ei rasismia, ei natsitunnuksia.”

Kuvakaappaus mielenosoituksen Facebook-sivuilta.
Kuvakaappaus mielenosoituksen Facebook-sivuilta.
Kuva mielenosoituksen Facebook-sivuilta.
Kuva mielenosoituksen Facebook-sivuilta.

Itsenäisyyspuolueen verkkosivuilla puheenjohtaja Antti Pesonen ruotii itsenäisyyspäivää ja EU-kysymystä: ”Valtion itsenäisyys on yleensä määritelty siten, että itsenäisellä valtiolla on muista valtioista riippumaton lainsäädäntövalta, omaan lainsäädäntöön nojaava itsenäinen tuomioistuinlaitos ja oma ulkopolitiikka.” Mikäli IPU tahtoo Suomen olevan itsenäinen ja riippumaton, miksi se suostuu yhteistyöhön uutta internationaalia rakentavien ja monikulttuurisuuden nimiin vannovien kommunistien kanssa? Merkittävää on myös se, että monet entiset perussuomalaiset ovat siirtyneet itsenäisyyspuolueeseen petyttyään Soinin lepsuun linjaan.

Lista EU-vastaiseen mielenosoitukseen osallistuvista ryhmistä ja puhujista:

Viralliset:

– Arjo Suonperä / SKP:n virallinen puheenvuoro
– Mikko Korhonen / VEU:n järjestön puheenvuoro

Oletettavat:

– Kalevi Wahrman / STP
– Heikki Männikkö / STP
– Antti Pesonen / IPU
– Mauri Nygård / IPU
– Tiina Maria Sandberg / SKP

Ilmoittautuneita:

– Rita Dahl / SKP
– Simo Suominen / KomNL
– Katri Hernesmaa / NSR
– Susanna Kaukinen / NSR

Mukana ja järjestämässä:

– SKP
– STP
– VEU
– IPU
– KomNL
– Erotaan EU:sta kansanliike
– NSR-kollektiivi
– Anonymous Finland

 

Lue myös:

Mitä on fasismi?
Juutalaisten rooli bolsevikkivallankumouksessa Venäjällä

15 kommenttia

 1. SKP tuo paikan päälle omat tunnuksensa, koska on laillinen puolue. Mitään Neuvostoliitto-aiheisia symboleja ei ole tarkoitus olla esillä.

  Mielenosoituksen tarkoitus on ollut kerätä yhteen kaikki EU-vastaiset.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Yläpuolella olevan kuvan, jossa revitään Suomen lippua, on julkaissut mielenosoituksen tapahtumasivulla tuntematon osallistuja nimimerkillä Mik Osuku, ja tämä Mik ei ole järjestäjä.

  Kuvaa ei ole poistettu, koska asiasta on käyty sivulla keskustelua. Muutenkin sivulla on voinut vapaasti julkaista ketä tahansa.

  Mielenosoituksen tapahtumasivu https://www.facebook.com/events/409387152545311/?source=1

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Parastä jättäytyä pois punikkien juhlista,Kansallismielisten nationalistin ja kansallisosialistien leimaaminen on punikeilta oksettavaa totuuden peittelyä ja kumartelua heidän kapitalistien rahoittajien suuntaan.

  Paljonko kansallissisialistit tai fasistit murhasivat vastustajia,Kun punikit ovat murhanneet yl kaksisataa miljoonaa ihmistä loputon määrä kärsimystä ja verta on kommareiden käsissä,Kuinka moni iokeasti uskoo että vasemmisto voi muuttua niin sanonpa kuinka moni uskoo oikeasti että kapitalisti voi muuttua,Kumpikin taho vain jatkaa silmitöntä ihmisten murhaamista.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Kun Suomen EU:n vastustajat ovat kutistuneet pieniksi ryhmiksi oikealle, vasemmalle ja keskelle (IPU), on vaikea kerätä yhtenäistä ryhmää EU-vastaiseen mielenosoitukseen. Esim. Kansallinen Vastarinta ja Suomen Sisu kuuluisivat myös mukaan tähän mielenosoitukseen, mutta antikommunistinen ideologia estää osallistumisen. Toisaalta Kansallisen Vastarinnan ja Suomen Sisun jäsenet voisivat marssia esim. IPU:n kantaman suomenlipun alla ilman, että känää syntyisi. Kansallisen Vastarinnan ja Suomen Sisun omat symboolit ovat sen verran tunteita herättäviä anarkistien keskuudessa, että se aiheuttaisi sisäisen taistelun (mikä tarjoaisi juutalaismedioille loistavia valokuvia ja videoita tapahtumasta). Valitettavasti Suomen EU-vastainen rintama on sekava ja heikosti organisoitunut ja yhteistyökyvytön verrattuna esim. Norjaan ja Tanskaan. Norjassa STOP EU-liike on estänyt jäsenyyden ja Tanskassa saanut luotua paljon poikkeuksia EU-lainsäädännön toteuttamiseen Tanskassa. Âärioikeistolla ja äärivasemmistolla ei ole vaikeuksia työskennellä samassa EU-vastaisessa organisaatiossa Norjassa ja Tanskassa, sillä maat eivät ole kokeneet Suomen kaltaista kansan jakamaa sisällissotaa.

  Ruotsissa viime vaalien Sverigedemokraatteihin kohdistunut avoin hyökkäys jopa kaupallisten viestintävälineiden taholta, jotka kieltäytyivät SD:n mainoksista, kuvaa Ruotsin tunkkaista ilmapiiriä, joka sai aikaan uusintavaalit ensimmäisen kerran 60 vuoteen. Ainoa selkeä EU-vastainen voima Ruotsissa tänään onkin juuri SD ellei se Soinin ja persujen tavoin muutu Brysselin sylikoiraksi. ND vetäytyi taktisesti edellisistä vaaleista antaakseen tilaan SD:n kasvulle kehoittaen äänestäjiään SD:n tukijoiksi. Se kantoi tulosta. Kansallinen vastarinta saatiin yhdistettyä Ruotsissa yhteen puolueeseen.

  Nykysuomessa, jota ovat hallinneet 6-pack hallitukset Kokoomuksesta Vasemmistoliittoon, myös kommunisteista on tullut aito oppositio ja vaihtoehto Brysseliin kumartaville EU-uskovaisille. On unohdettava menneisyys. Suomalaiset nykykommunistit ovat terävää porukkaa, joiden ajattelu, logiikka ja tietotaso on korkealla tasolla ja samalla tietoisuus EU;n vaaroista itsenäisyydellemme. Samalla suomalaiskommunistit ovat valitettavasti internationalisteja ja kokevat kommunistit kaikissa maissa veljikseen ja sisarikseen ja tämä tietenkin eroittaa heidät esim. venäläisistä kansallisbolsevikeista, jotka uskovat vahvaan itsenäiseen kansallisvaltioon.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Kommunismi on juutalaisuutta. Suomalaiset kommunistit ovat huijaus.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Punikkeja ovat koko poliittinen järjestelmä, kansainvälinen Kokoomus pahin kaikista. Punainen on juutalaispankkiirien väri, eikä tässä mistään uudesta maailmanjärjestyksestä ole kysymys, vaan samasta satoja vuosia vanhasta Rothschildin dynastiasta.

  Tuohon dynastiaan kuuluivat pankkiirien lisäksi Tsaaria lukuun ottamatta kuninkaalliset ja aateliset, olkoot sitten rahallisen mahtinsa puoleen oikeistoa, vaikkei oikeistoa ja vasemmistoa edes ollut tuohon aikaan. Vasemmistoon sitten varmaan kuuluivat porvarit, maanviljelijät, työmiehet, työttömät ja maattomat. Kunnes teknistieteellinen kehitys nosti esiin suurporvareja kuten Henry Ford. Minkä puoleen tässä vaiheessa alkavat juutalaispankkiirit 1% kannatuksella tyrkyttämään demokratiaa 99% vastaan, ellei kyseessä ole hajota ja hallitse korruptiolla, koska Fordin kaltaiset suurporvarit työmiehineen olivat todellinen uhka heidän kaikkivaltiudelleen.

  Persunero Halla-ahon mukaan pohjoismainen hyvinvointi sosiaalidemokratia on alhaisin limanuljaska mitä maa päällään kantaa. Paljolti samanlaista hyvinvointiyhteiskuntaa rakensi myös Hitler, kunnes kansainvälinen juutalainen sekaantui maksimivoimalla peliin. Hitler ymmärsi, että sosiaalinen oikeudenmukaisuus kasvattaa kansallismielisyyttä ja kansallismielisyys kasvattaa sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja tämä on sama kuin hyvinvointiyhteiskunta.

  Demarinero Lasse Lehtisen mukaan kansallissosialistit ”hirttivät demareita” Saksassa. Kyllä tämmöiseen pitää olla valmiutta ihan oman puolueen sisältäkin, hirteen joutavat petturit, myyrät, politrukit ja muut juutalaispankkiirien kätyrit. Ei Henry Ford vastustanut ay-liikettä liikkeen vuoksi, vaan soluttautumalla tehdyn pankkiirivallan vuoksi. Mitähän Ford tuumisi nykyään, kun hänen oma talonsakin on solutettu juutalaispankkiireiden kätyreillä ”kansallisen” Kokoomuksen toimesta.

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
  1. Sanoja ”demari” ja ”nero” ei voi samassa lauseessa mainita – ellei se lause satu olemaan ”demari ei voi olla nero”. Katsopas, poika, joskus miltä se Henry Fordin setä näytti. Kyllä! Sehän on jutku. Muutenkin puhut soluttautumisesta, science fictionista, symboleista – päästä irti jo symboleista! Hieman nihilismiä nyt peliin, poika. Utopiaa. Pelkkää utopiaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 7. Itsenäisyyspäivänä telkussa oli punikkitoimittajan matkakertomus Äänisjärven ympärysmatkastaan. Matkalukemisena Olavi Paavolaisen takinkääntönsä jälkeen täydellisesti väärentämä sotapäiväkirja Synkkä yksinpuhelu. Sanoisin aika juutalaiskommunistiseksi vedoksi.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. On perin merkillistä miksi jotenkin kommunistilogot on cool mutta muut ei. ”vaikea tilanne” edellä aika hyvin analysoi pohjoismaissa vallitsevia historiasta juontuvia eroja, mutta silti. Mielestäni yhteiskunnallisiin mielenosoituksiin ei pitäisi ottaa MITÄÄN menneen maailman tunnuksia vaan pitäisi luoda kokonaan uudet. Yhdistää tiettyjä elementtejä ja luoda ilme joka on historian taakoista vapaa.

  Näkisin myös IPU:n solutuksen jew-wise tyypeillä olevan hyvä startegia. Ei se ole kokonaan menetetty. Hehän erottivat välittömästä esim Jon Hellevigin kun tämä alkoi antaa niitä erinäisiä lausuntojaan. IPU:n ohjelmassa on periaatteessa elementit joilla Suomi voitaisiin pelastaa ilman sen radikaalimpia toimia, jos ne otettaisin huomisesta lähtien käyttöön, kunhan ei viedä Putinin huomiin.

  http://ipu.fi/tietoja-2/toinen-sivu/ipun-tavoiteohjelma-2011/

  Kohta neljä:

  4. Rahan hallinta kuuluu valtiolle

  Millään muulla puolueella ei tuota ole, jos kommaripuolueita ei lasketa. Tosin sinne voisi lisätä perhepoliittisia insentiivejä, että kuinka saada syntyvyys nousuun. Se puuttuu tuolta kokonaan. Ja sellaiset orgaanisen järjestäytymisen ideat joita yleensä ns. ”fasistisissa” malleissa on ollut.

  Kuten sateenkaari, se on hyvin kaunis ja lumoava luonnon ilmiö ja on törkeää miten sen värit on kaapattu ja subvertoitu masoniseen käyttöön.

  Voisi myös luoda eräänlaisen anti-vapaamuurari verkoston. Eli mikäänhän ei varsinaisesti estä tämän Magneettimedian ja muiden revisionisti piirien ympärille muodostamasta salaseuraa jossa tavataan ja sovitaan strategiat yli puoluerajojen. Valtapuolueetkin, Kokoomus, SDP, Keskusta, Vasemmisto, Vihreät voisi yrittää soluttaa ja sitä kautta kaapata. Nehän ovat niitä todellisia kansallismielisiä tai siis kansalle mieleisiä puolueita. Suurin osa ihmisistä kun niitä äänestää. Mutta se vaatisi vielä tiukempaa sordiinoa tietyissä asioissa kunnes omat miehet ja naiset olisivat oikeilla paikoilla. Sitten voisi alkaa hivuttaa asioita parempaan päin niin, että ei synny jyrkkää vastarintaa. Eikä juutalaisuudesta tarvitsisi julkisesti puhua mitään. Case closed.

  Tämähän on ollut juutalaisten strategia ja siksi he ovat voitolla. Luonnossa ei pärjää voimalla ja suoruudella, vaan oveluudella. Tämä kuvio että juutalainen soluttaa ja hivuttaa ja gentiilit vastaavat suoralla ja näkyvällä vastarinnalla, ei näytä koskaan johtavan pysyvään asiantilan paranemiseen.

  Kuten jo Lao-tzu myös sanoi, että energian suora vastustaminen vahvistaa sitä, mutta energian uudelleen ohjaus voi tuoda toivotun tuloksen. Kuten tässä videossa tämä sohvakarpo hyvin asian esittää viiden minuutin kohdilla:

  https://www.youtube.com/watch?v=fC8vaBYlK5U&index=12&list=UUz3Tzua9A_guVvE5n4sjgEg

  Kuten Tripodien aika(The Tripods) klassikossa maailma pelastuu valkoisilla vuorilla treenattujen viimeisten eurooppalaisten ei-aivopestyjen(capped) ihmisten solutus strategialla. Valitettavasti TV sarjan rahoitus katkaistiin toisen kauden jälkeen ja lopputulos on vääristelty. Joten suosittelen äänikirjaa tai kirjaa. Jos jotain naurettavia raketteja olisi lähdetty ampumaan Tripodien kaupunkeja päin tai tripodi vastaisia puolueita perustettu, niin heidät olisi tuhottu. Mutta he soluttautuvat kaupunkien sisään palvelijoina, etsivät heikot kohdat ja sitten.. pum. Kaupunkien kuvut lysähtävät ja tripodit suojapuvuissaan tukehtuvat. BBC:llä ei ehkä haluttukaan näyttää lopputulemaa oikein. Ehkä johdossa oli tapahtunut muutoksia ja paralleeli tosielämään olisi ollut liian selvä.

  Mutta lopulta uskon, että Suomessa olemme lähinnä sivusta seuraajia ja voidaan vain toivoa, että dominoefekti alkaa jostain tempperamenttisemmasta maasta, mikäli suoralla ei-solutus agendalla ylipäätään voi niin käydä. Tai sitten monien eurooppalaisten kansallismielisten puolueiden juutalaiskytkökset ovat vain strateginen välivaihe jossa rabbeja vedätetään heidän omilla keinoilla. Huvittavaa sinänsä että jotkut Rabbit ilmeisesti oikeasti luulevat, että joku heistä pitää vain siksi, että tulevat yhteiskuviin hymyilemään leveästi ja käyvät itkumuurilla pokkuroimassa. He elävät omassa kuplassaan ja se tekee heistä haavoittuvaisia heihin kohdistuvalle vastavedätykselle.

  Voi olla että pitää mennä pohjien kautta. Sitten kun infrastruktuuri on romuna, kaupassa ei ole ruokaa eikä töpselistä tule sähköä, herätään.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
  1. Olen kanssasi paljolti samoilla linjoilla, joskin olemattomien työväenpuolueiden kannattajana vaadin Ristin, Svastikan ja Suomen lipun käyttöä. Ei ikinä työnantajaa vastaan vaan työttömyyteen ja kurjuuteen pakottajaa, eli kansainvälistä pankkitoimintaa vastaan. Joku junasta jäänyt pankkiirien punikkikätyri näköjään repii Suomen lippua, kun kansainvälinen juutalainen on vaihtanut veturinkuljettajan kommarista kokoomukseen.

   Muuten, ei ne juutalaiset siellä Itkumuurilla ainoastaan patsastele, vaan toisella kädellä hipelöivät muuria ja toisella kädellä vemputtavat kikkeliään sen minkä kerkeävät. Siinä on kyseessä joku juutalainen riitti jumalaan yhtymisestä. Tästähän saisi aika hauskan jutun, kun sijoittaisi juutalaisten itse lentokentille rahvaalle vaatimat läpivalaisukamerat Itkumuurille paikan päälle terrorismiuhan vuoksi, Israelin lippu salossa. Sitten nuo videot voisi esittää tenavatuokion tilalla, koska juutalaiset itse vaativat jos jonkinnäköisen alapään kummajaisen esittämistä pikkulapsille. Mikähän voisi olla reaktio, itse veikkaan holokaustiholokaustiholokausti…

   Toinen mitä saattaisi kokeilla, voisi olla tonttulakki attentaatti Helsingin juutalaiseen seurakuntaan. Eli lainattaisiin Lapin pojilta Petteri Poroa ja paineltaisiin vihreää linjaa suoraan Synagogaan. Sitten pikku tontut jakaisivat lahjoja juutalaispenskoille. Jälkikäteen voitaisiin videoilta tarkastella, kuinka juutalaisvanhemmat kieltävät penskojaan hyväksymästä rahvaan lahjaa. Samanaikaisesti samaiset juutalaisvanhemmat kuitenkin tekohymysuin hyväksyvät Amerikan punaniskabaptistien miljardilahjoituksen Israelille, jonka he tulkitsevat alemmuuden- tai syyllisyyden tunnustukseksi. Juutalaiset eivät yksinkertaisesti voi sietää Joulupukkia, joka edustaa avointa yhteisöllisyyttä ja solidaarisuutta.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
  2. Kumpa se olisikin noin helppoa, että soluttautusi vain sisään ja sitten sopivalla hetkellä vetäisi ”töpselin seinästä”.

   Mutta, tämä ei ole tuollainen ulkoinen vihollinen. Tämä on ollut tässä maailmassa alusta asti ja ihmisen sydämessä asuva luontainen pahuus eli itsekkyys/ahneus/omahyväisyys/himot jne. ovat tarvittaessa välittömästi tämän vihollisen palveluksessa (jollei henkilö ole aito uudestisyntynyt kristitty).

   Se johtuu siitä, että ihmisen luonto (sydän) on jo lähtökohtaisesti vihollisen puolella. Kuten koko maailma. Siksi tätä vihollista on mahdotonta voittaa pelkästään ”teknisin” tai strategisin keinoin.

   Kaikki ovat jo varmaan huomanneet, että ihmismassat (älykkäätkin) ovat huijattavissa niin monin keinoin, että heihin ei auta minkäälainen järjen puhuminen tai perustelut. Millään isojenkaan valheiden paljastamisella ei tunnu olevan vaikutusta kuin vain harvoissa ja enimmäkseen ne vain käännetään esittäjäänsä vastaan, eli totuudenpuhujat pistetään vankilaan tai tuhotaan muilla keinoin.

   Suurinta osaa ihmisistä ajavat vain alkukantaiset vietit ja lihan himot. Niitä vihollinen käyttää. Hyvänä esimerkkinä tästä on tasa-arvoinen avioliittolaki.

   Mutta, en sinänsä tyrmää ajatustasi, kunhan vain esitin ajatukseni.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Lisäyksenä. Vihollinen käyttää hyväkseen myös ihmisen hyviä ominaisuuksia, kuten oikeudenmukaisuuden taju, empatia, rationaalisuus ja kaikkea sellaista. Jopa pakanain omaa tuntoa käytetään hyväksi. (hyväntekeväisyys keräykset)
  Siksi kaikenlaisia huijauksia ja hyvältä kuullostavia juttuja on niin paljon.
  Mutta aitoa ristinuskoa vastaan se hyökkää kaikkein ankarimmin. Olisi syytä miettiä miksi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat