Järkyttävää materiaalia: mustien ”sorkkarautajengit” terrorisoivat valkoisia Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikasta tuli yksi maailman vaarallisimmista maista sen jälkeen, kun valkoisten valtaan perustunut apartheid-järjestelmä loppui. Nyt maassa puhuttavat mustat ”sorkkarautajengit”, jotka suosivat erityisen väkivaltaisia ryöstömenetelmiä.

Tänään uutisoitiin, että poliisi on pidättänyt yhden ”sorkkarautajengiläisen” Kapkaupungissa. Jengit ovat terrorisoineet Etelä-Afrikkaa jo usean vuoden ajan, mutta ammattitaidoton ja korruptoitunut poliisi ei ole kyennyt estämään niiden toimintaa. Murtovarkaiden mielikohteita ovat hyvin toimeentulevien valkoisten asunnot, ja monien mielestä mustien johtama poliisilaitos ei ole edes motivoitunut lopettamaan valkoisiin kohdistuvaa rikollisuutta.

Caron Sam Sin.
Caron Sam Sin.

Mustien jengien rikollisuus on säikäyttänyt kapkaupunkilaiset verisyydellään. Kolme kuukautta sitten kolme mustaa rikollista tunkeutui veitset ja sorkkaraudat kädessä valkoisen rouva Caron Sam Sinin kotiin. Mustat kävivät välittömästi rouvan ja tämän kahden lapsen kimppuun. Uhreja puukotettiin ja hakattiin, minkä jälkeen nämä jätettiin makaamaan omaan verilammikkoonsa.

Sinin päässä on nyt 15 senttiä leveä arpi. Toinen hänen pojistaan oli kuolla, kun mustat rikolliset puukottivat häntä keuhkoon. Valkoinen perhe ei ilmeisesti säilyttänyt aseita kotonaan murtovarkaiden varalta vaan he joutuivat puolustautumaan mustia vastaan paljain nyrkein.

Sinin mukaan mustat eivät halua vain ryöstää – he haluavat myös levittää pelon ilmapiiriä järjettömän raaoilla veriteoillaan. Sinin mukaan poliisi ei ole tehnyt käytännössä mitään ottaakseen rikollisia kiinni. Poliisit eivät ole pyytäneet Siniltä edes lausuntoa illan tapahtumista.
Etelä-Afrikassa alkoi 1990-luvulla rotuerottelujärjestelmän kaaduttua valkoisten kansanmurha, joka jatkuu edelleen. Yli 70 000 valkoista on murhattu rotunsa vuoksi vuoden 1994 jälkeen.

Kansanmurhan syyllisinä pidetään mustien kommunistien ANC-terroristijärjestöä, jonka entinen johtaja Nelson Mandela oli. Suomen presidentti sosiaalidemokraatti Martti Ahtisaari on ilmoittanut, että Mandela on ainut ihminen maailmassa, jota hän ”ihailee täysin varauksetta”.

Apartheidin kaatumisen myötä ANC:stä tuli Etelä-Afrikan valtapuolue. ANC:n johtajat presidentti Jacob Zumasta lähtien ovat julkisesti vaatineet valkoisten murhaamista. Murhien lisäksi raiskaukset, ryöstöt ja köyhyys ovat kasvaneet huomattavasti mustien päästyä maassa valtaan. Myös mustien itsensä elintaso ja turvallisuus on kärsinyt huomattavasti apartheidin loputtua. Sama ilmiö tunnetaan myös muissa eteläisen Afrikan maissa, kuten Zimbabwessa.

 

Lue myös:

Etelä-Afrikassa murhattu alkuvuonna ainakin 86 valkoista
Etelä-Afrikka tarjoaa maailman huonoimman tieteellisen ja matemaattisen koulutuksen
Etelä-Afrikka syrjii valkoisia työelämässä – tappavin seurauksin

6 kommenttia

 1. Valkoisten kansanmurha Etelä-Afrikassa on ollut menossa jo jonkin aikaa. Missä ovat juutalaiset järjestöt, jotka kuuluttavat `ettei tämä koskaan toistuisi` ja missä on YLE? Eivät he niin tee, vaan he kiihdyttävät valkoisten etnistä puhdistamista entisestään, niin kuin ovat aina tehneet.

  Katsokaahan seuraavaa:

  `I would kindly like to inform you about the ongoing white genocide in the Republic of South-Africa. Since 1994, the end of the so-called Apartheid, whites people, especially white farmers, have been subject to extremely brutal and racist murders. About 50 people on average are murdered in South-Africa per day, of which at least 20 of them are whites (95+ % black on white murder rate). Please take into consideration that white people make up only 9% (4 500 000) of the demographics in South-Africa and therefore the white murder rate in South-Africa is quite significant`.
  Genocide watch:
  http://www.genocidewatch.org/southafrica.html

  Aiheesta David Duke:

  David Duke:
  Jewish Supremacist Role in anti-European Movements in Present-Day South Africa:
  http://davidduke.com/jewish-supremacist-role-anti-european-movements-present-day-south-africa/

  Valkoisten etniset puhdistukset ovat arkipäivää:

  Juutalainen massamurhaaja Karl Marx tiesi holocaustista kauan ennen kuin tiedettiin mitään `holocaustista`:
  http://i891.photobucket.com/albums/ac120/Holodomorinfo/KarlMarx_zps7d599b87.png

  Googlatkaahan hauilla white, african, genocide, white jne. niin saatetta löytää yllättävää luettavaa ja kuvamateriaalia. Juuri näitä joukko- ja sarjaosaajia rahdataan Pohjolaan.

  Tässä aluksi:
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=563&q=genocide+white+people+south+africa&oq=genocide+white+people+south+africa&gs_l=img.3…7924.23699.0.24245.34.17.0.17.0.0.569.2890.0j10j1j0j1j1.13.0….0…1ac.1.64.img..22.12.2723.oSoFO4bXoJc#imgrc=_

  Kansan verorahoilla loisiva YLE saattaa antaa erilaisen kuvan. Sinä pakkomaksat siitä, että nämä YLEn murhanhimoiset toimittajat valehtelevat ja pimittävät tietoa ammatikseen sinulle mitä todellisuudessa tapahtuu. Siispä he ovat osallisia valkoisten kansanmurhassa.

  YLEn kammottavat ihmisoikeusrikkomukset ihmiskuntaa kohtaan ja kansanmurhan salaaminen kautta aikain on saatettava tutkivan journalismin suurennuslasin ale.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
  1. Paitsi holocaustilla ei todellisuudessa ole tekemistä kansanmurhien kanssa. Etymologia johtaa muinaiseen kreikkaan ja tarkoittaa uhrilahjaa. Mutta hihhulit kopioinut kaikkea muinasesta maailmasta ja muuttanut merkitykset omaksi huvikseen.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Totta. Tämä Euroopan nopea mamuttaminen on niin juutalaista kuin olla ja voi:

  https://endzog.wordpress.com/2015/06/05/war-on-europe-jews-import-millions-of-3rd-world-migrants-for-the-final-genocide-of-the-white-race/

  Jo Emma Goldmanin märkä uni oli rajojen avaaminen ja siirtolaismassojen tulo nopeasti Amerikkaan. Etenkin näiden tuli olla mahdolisimman huonoa ainesta. Kyse on kansakuntien tuhoamisesta. Tässä ei ole mitään ideologista, koska tiedustelupalvelut ovat valjastaneet tulijoista välittömästi väkivaltaisia jengejä, jotka vihaavat valkoisia ja höykyttävät heitä poliisien antamalla kaiken tapahtua ja oikeusviranomaiset syyttämällä uhreja tai tuomitsemalla lievätsti. Rotusota on käynnissä ja tosiasiassa valmistellaan valkoisten kansanmurhaa myös täällä. Se koittaa heti, kun ulijoita on suhteellisen paljon. Edes enemmistöä ei tarvita, koska esim. USA:ssa yhteiskunnan älymystö saattaa jo ihan julkisesti pitää valkosten katoamisen ajatusta hyvänä. Se ei tapahdu hitaasti, sillä väkivaltaa suositaan ja ihannoidaan esim. pop-musiikissa.

  Eli kansakunnat tuhotaan ja kulttuurit. Poliitikot ovat kv. juutalaisuuden palkkalistoilla ja siis pahimpia vihollisiamme. MIten ihmeessä annamme näiden rikollisten tärvellä maamme tuomalla mielettömillä kustannuksilla maahan massoittain turvapaikkakeinottelijoita ja rikollista ainesta?

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 3. `Maahanmuuton taloushyödyt ovat niin pieniä, että niistä on turha edes puhua. Olennaista on tarkastella sen sosiaalisia vaikutuksia, painottaa Collier`:

  Professori Paul Collier palauttaisi pakolaiset leireihin!:
  http://mvlehti.net/2015/06/06/professori-palauttaisi-pakolaiset-leireihin/

  Roy Beckin erinomainen silmienavaus maahanmuuttokysymykseen löytyi edellisestä linkistä:

  Roy Beck – Immigration Gumballs:
  http://www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

  `Ps. Mitä todennäköisimmin muutan perheeni kanssatakaisin (40v.jälkeen) Suomeen. Emme halua meitä kivitettävän, 7 km meiltä Tensta- Rinkebyssä kivitetään jatkuvasti palokunnan autoja, poliisiautoja ja linja-autoja (linja-auton ikkunoihin on toistamiseen ammuttu reikiä).

  Tämä on jatkunut vuosia, poliisi on voimaton. Tänä vuonna 2010 Ruotsissa on poltettu yli 500 koulua ja päiväkotia, ts. puolitoista koulua palaa joka päivä`!

  `Tässä Paloturvallisuusyhdistyksen tilastossa on koulupalojen lisäksi otettu mukaan myös esikoulut; v.2006 oli 571 paloa, v.2007 oli 534 paloa, v.2008 oli 583 paloa ja v.2009 oli 555 paloa, v.2010 tilasto valmistuu maalis-huhtikuussa`:

  Ruotsin Tuska:
  http://www.ruotsintuska.fi/

  Paul Collier on oikeassa kuinka maahanmuuton taloudelliset hyödyt ovat niin minimaalisen pieniä, ettei niistä voida edes puhua. Mutta tuleeko Collier ajatelleeksi kuinka suuret kustannukset kantaväestö joutuu kantamaan maahanmuuttajista koituvista haitoista.

  Kun edellisen linkin maahanmuuttajien aikaansaamiin auto- ja koulupaloihin liitetään maahanmuuttajien tehtailuun verrattava rikollisuus ja väkivalta sekä raiskausepidemiasta koituvat hoitokustannukset niin johan villeille tulee hintaa.

  Esimerkiksi Malmöön kannattaisi myydä turisteille elämysmatkoja, koska sinne mennessä tullaan villiin Afrikkaan. Naisille kannattaa hankkia jo menomatkalla siveysvyöt, koska villit väijyvät usein uhrejaan laivoilla. Matkavarustuksena kävisivät jääkiekkopelaajan varusteet ja ,,,

  Metsään ei mennyt kukaan, ellei ottanut ,,,
  https://www.youtube.com/watch?v=5bv-KrmETZU

  Kun kohtaatte yllättäen kesyttämättömiä villejä ja mikään ei näytä auttavan, niin kokeilkaahan tätä:

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 4. Sitaatti juutalaisen Samuel Rothin kirjasta ”Jetzt und Immer” (Nyt ja Aina /1925). Tässä Roth esittää, mitä Israelin Heimon herrat voisivat tehdä ”vain ihmiskunnan parhaaksi”, jos tämä ”mikrokosmos” saisi rakentaa ”Tulevaisuuden kaupunkinsa” eli ottaisivat maailmanherruuden. Hän kirjoittaa suoraan: ”Silloin tulee mies, Koston mies. Hän tulee peittämään Euroopan keltaisiin pilviin. Kansakunnat tulevat tähän kuolemaan. Venäjällä säästetään vain imeväiset ja lukutaidottomat. Puolasta ja Ukrainasta tehdään erämaata. Kaikki naiset näissä maissa tulee ensin raiskata, ennen kuin heidät tapetaan, muistutukseksi siitä, mitä suojattomalle kansalle heidän keskuudessaan kerran tehtiin. Belgiassa ja Saksassa järjestetään sellainen teurastus, että Hollannissa on rakennettava suuremmat padot, jotta ruumiiden haju ei käy sietämättömäksi…”

  Tämä ei ole mitenkään poikkeuksellista. Israelissa juhlitaan jo etukäteen Euroopan pikaista tuhoa. Kuka luulee, että kyse on vain hitaasta ristisiitoksesta? Ei kannata tuudittautua. 2. maailmansodasta on vain vähän aikaa ja tässä välissä pyörät ovat pyörineet vain tiuhempaan muualla maailmassa. Euroopan vuorokin tulee uudelleen. Muistamme, mitä saksalaisille tehtiin. Myös sodan kauhut muualla ja Euroopan maiden kansakuntien raiskaamisen. Sadat miljoonat bolshevismin uhrit.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 5. Etelä-Afrikassa tapahtuu paljon villien suorittamia veritöitä, jotka kohdistuvat valkoiseen väestöön. Tekotavat ovat usein brutaaleja. Mutta niin tapahtuu jenkkilässäkin, jossa notkuu huomattavan suuri musta turhautunut väestö.

  Tekijät eivät ole välttämättä vastatulleita maahanmuuttajia, vaan useamman polven kanta-asukkeja. Tässä on pitävä todiste siitä, että integraatio ei onnistu sukupolviin. Päinvastoin asiat senkun pahenevat ja lopuksi kärjistyvät rotujen välisiksi yhteenotoiksi.

  Seuraavassa kuvakooste henkilöistä, jotka eivät usein olleet `väärässä paikassa väärään aikaan`, vaan ihan vain kotonaan, ihan niin kuin tekin siellä tietokoneittenne ääressä ,,, sitten yht`äkkiä huoneistoonne tunkeutuvat murhaajat:

  White Victims:
  http://incogman.net/victims-of-pc/
  More White Victims:
  http://incogman.net/victims-of-pc/more-white-victims/
  White victims of blacks: 1990’s:
  http://incogman.net/victims-of-pc/white-victims-before-2000/

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat