Juutalainen lehti syyttää kansallismielistä poliitikkoa maahanmuuttajan rikoksesta

Laajalevikkinen juutalainen Tablet-valemedia herättää kummastusta artikkelillaan, jossa saksalaista Israel- ja maahanmuuttovastaista poliitikkoa Wolfgang Gedeonia syytetään iranilaismaahanmuuttajan rikoksista.

Gedeon toimi Alternativ für Deutschland –puolueen maapäiväedustajana, kunnes puolueen sionistinen johto erotti hänet tehtävistään.

Gedeon erotettiin, koska hän suututti juutalaiset antamalla julkisesti tukea poliisin vainoamille holokaustirevisionisteille Horst Mahlerille ja Ernst Zündelille. Gedeonin mukaan Mahler ja Zündel ovat ”tyrannimaisten hallitusten vainoamia toisinajattelijoita”.

Vaikka Gedeon on jo erotettu AfD:stä, vaikuttaa juutalaisjulkaisu olevan edelleen puolueelle vihainen siitä, että hänet on ylipäätään aikoinaan otettu toimintaan mukaan. Siksi kostonhimoinen mustamaalauskampanja jatkuu potkujen jälkeenkin.

Tabletin mielestä Gedeonin kannalta erityisen raskauttava ”rikos” oli hänen 2012-vuoden pamfletti Vihreä kommunismi ja vähemmistöjen diktatuuri, jonka mukaan kristinusko on nyky-Euroopassa juutalaistettu ja lännen politiikka on alistettu palvelemaan sionismia.

Tabletin mukaan pamfletin keskiössä on Yhdysvallat, ”jonka ulkopolitiikkaa sionistit hallitsevat”.

Myös monikulttuurisuus saa Gedeonin teksteissä kylmää kyytiä. Tablet kirjoittaa, että Gedeonin mukaan maahanmuutto ja antirasismi ovat sionistien kehittämiä poliittisia aseita, joilla eurooppalaisten kansallinen identiteetti pyritään murhaamaan.

Wolfgang Gedeon.
Wolfgang Gedeon.

”Eurooppalaisten kansallinen identiteetti tarkoittaa juutalaisvastaisuutta”

Juutalaisjulkaisun mielestä AfD:n ”äärioikeistolainen ideologia” ei kadonnut minnekään Gedeonin erottamisen vuoksi. Koska AfD vastustaa maahanmuuttoa, on se edelleen automaattisesti myös juutalaisten vihollinen.

Katkeran artikkelin huipentumakappaleessa Tablet syyttää puoluetta ja Gedeonia 18-vuotiaan iranilaisen Ali David Sonbolyn heinäkuussa suorittamista murhista. Sonboly syntyi iranilaiseen perheeseen Saksassa, kärsi mielenterveysongelmista ja suoritti Müncheniä järisyttäneen veriteon tänä kesänä.

Tablet ilmentää äärimmäistä chutzpah’aa syyttämällä maahanmuuton vastustajia mielisairaan maahanmuuttajan hirmuteoista. Tabletin mukaan Sonboly oli ”äärioikeistolainen”, koska hän vastusti islamia ja oli syntynyt 20.4. – eli Adolf Hitlerin syntymäpäivänä.

Lisäksi Sonbolyn kerrotaan ihailleen Anders Behring Breivikiä, joka oli vannoutunut vapaamuurari, uusliberaali ja sionisti. Juutalaislehden eriskummallisen logiikan mukaan Breivikiä ihaillut Sonboly oli kuitenkin sionismia vihaavan Gedeonin sielunveli, minkä vuoksi ”äärioikeistoa” tulee syyttää murhista.

Hämmentävän artikkelin lopuksi laajalevikkinen juutalaislehti julistaa, että ainut sallittu ”kansallismielisyyden” muoto nyt ja aina on sionismi:

”Historian opetusten tulisi olla erityisen selkeitä Saksassa: islamilaisen fasismin [sic] vastustaminen liittoutumalla perinteisten fasistien kanssa tulee johtamaan vasemmistolaisten, muslimien, maahanmuuttajien, antifasistien ja juutalaisten murhaamiseen.

Euroopassa ’kansallisen identiteetin’ vahvistuminen tarkoittaa sitä, että antisemitismi, antisionismi ja rasismi vahvistuvat. Emmekö koskaan opi?”

Muistakaa, eurooppalaiset lukijamme: meidän kansallinen identiteetti on paha, sionistien kansallinen identiteetti on hyvä.

 

Lue myös: Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat