Saksalaisnaiselle ehdoton vankilatuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta

Holokaustitutkijoiden vaino Euroopassa jatkuu. Kaksi viikkoa sitten uutisoimme ranskalaisen Vincent Reynouardin saamasta kahden vuoden vankeustuomiosta. Viimeisin vankeusrangaistus ”rikoksesta” annettiin 51-vuotiaalle saksalaiselle asianajaja Sylvia Stolzille.

Stolz on tunnettu vahvana periaatteen naisena. Hän on jo aiemmin ehtinyt istua yli kolme vuotta Saksan vankiloissa ”holokaustin” kyseenalaistamisesta. Stolz tuomittiin silloin, koska hän oli asianajajana puolustanut holokaustirevisionisti Ernst Zündeliä oikeudessa 2006. Stolz rikkoi Saksan lakeja siis puolustamalla asiakastaan. Stolz ei olisi saanut argumentoida Zündelin näkemysten puolesta, vaan hänen olisi Saksan lakien mukaan täytynyt puolustaa asiakasta esimerkiksi vetoamalla tämän ”ajattelemattomuuteen”, ”virheellisiin” johtopäätöksiin tai mielenterveyteen. Kuten Magneettimedian lukijat tietävät, myöskään Suomessa ”juutalaisoikeudenkäynneissä” tuomarit eivät suostu arvioimaan syytetyn sanomisten todenperäisyyttä. Tämä on yleiseurooppalainen ilmiö.

Stolz pääsi otsikoihin, sillä hän kieltäytyi tottelemasta tuomaria ja jatkoi puolustuspuheenvuoroa kielloista huolimatta. Lopulta vartijat joutuivat riuhtomaan naisen pois salista, jotta keskustelu ”holokaustin” teknisestä todistusaineistosta saatiin keskeytettyä. ”Vastarinta! Saksan kansa nousee!” Stolz huusi, kun hänet pakotettiin poistumaan. Stolz syytti Saksan tuomioistuinta siitä, ettei oikeus palvellut Saksan kansallista etua, vaan ”ulkomaalaista miehittäjää”. Stolzin mukaan Saksassa ei ole ollut legitiimejä hallituksia vuoden 1945 jälkeen. Hänen päämiehensä Zündel pääsi pois vankilasta vasta 2010 – yhteensä seitsemän vuoden oikeudenkäynti- ja vankilariepottelun jälkeen.

Stolz on holokaustirevisionisti Horst Mahlerin puoliso. Mahler suorittaa tällä hetkellä 12 vuoden vankeustuomiotaan juutalaisia suututtaneista ajatusrikoksista.


Saksalaisen ”oikeusjärjestelmän” mukaan tämä puhe on raiskausta vakavampi rikos.

Stolz joutuu nyt lähes kahdeksi vuodeksi vankilaan ilman ehdonalaisen mahdollisuutta. Hän tuomittiin Sveitsissä AZK-tapahtumassa pitämästään saksalaista ”sananvapautta” käsittelevästä puheestaan, jonka myös Magneettimedia on kääntänyt suomeksi. Saksan tuomioistuimen mukaan Stolz syyllistyi rikokseen, vaikka hän piti esitelmänsä Sveitsissä eikä kotimaassaan. Kun tuomio luettiin Stolzille, hän kommentoi: ”Menen vankilaan, koska mielestäni tämä kaikki on sen arvoista. Menen vankilaan, koska olen sen velkaa saksalaiselle kansalle. Vihollinen yrittää murtaa vakaumukseni leimaamalla minut rikolliseksi – mutta vihollinen ei tule voittamaan!” Myös AZK-tapahtuman järjestäjä joutuu oikeuden eteen lähiaikoina siksi, että hän oli vastuussa keskustelutilaisuudesta

2005 Stolz kommentoi päämiehensä Zündelin kokemaa poliittista vainoa Saksassa avoimessa kirjeessään:

Suurin uhkamme ovat ammattituomarit, jotka ovat alistuneet vapaaehtoisesti palvelemaan Saksaa hallitsevia ulkomaalaisia miehittäjiä.

Saksan valtakunnan kansalaisina heidän todellinen velvollisuutensa olisi tukea muita saksalaisia ja puolustaa näitä ulkoisilta vihollisilta. (§ 323c StGB)

Valtakunnan lakien mukaan ammattituomareiden on ohjeistettava lautamiehiä ja kerrottava heille [Zündelin puolustuksen argumenteista].

Kun lautamiehet ymmärtävät, mistä [Zündelin tapauksessa] on kyse, he asettuvat varmasti maanmiehensä Zündelin puolelle, sillä hän kuuluu saksalaiseen kansaan.

Sylvia Stolz ja Horst Mahler.
Sylvia Stolz ja Horst Mahler.

Stolzin päämies Zündel joutui kirjoitustensa vuoksi viranomaisten lisäksi myös juutalaisten terroristien silmätikuksi. Kun Zündel oli oikeudenkäynnissä Kanadassa, juutalaiseen Jewish Defense League –järjestöön kuuluvat miehet pahoinpitelivät syytettyä ja tämän seuralaisia. Pahoinpitelyjen lisäksi juutalaiset tekivät putkipommi-iskun Zündeliä vastaan ja polttivat tämän talon. Mikäli Zündel olisi ollut tuolloin kotona, olisi hän kuollut.

Jewish Defence League on edelleen laillinen järjestö esimerkiksi Ranskassa, mutta Stolz, Mahler, Reynouard, Zündel ja lukemattomat heidän kaltaisensa ovat jatkuvassa oikeudenkäynti- ja vankilakierteessä siksi, että he tahtovat tutkia historiaa objektiivisesti. #JeSuisSylviaStolz! #IchBinSylviaStolz!

 

Lue myös:

Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin
Ursula Haverbeck, holokausti ja oikeudenkäynnit
86-vuotias nainen haastaa Saksan juutalaiset oikeuteen valehtelusta
Poliisin erikoisyksikkö tunkeutui holokaustirevisionistin asuntoon Ranskassa
Dieudonnélle kymmenientuhansien sakot juutalaisia ärsyttäneestä vitsistä

24 kommenttia

 1. Sveitsissä Stolz ei edes kieltänyt holokaustia, mutta kritisoi sitä, että oikeudenkäynneissä ei saanut esittää todistusaineistoa. Hän kritisoi lähinnä sananvapautta. Nyt siis oli rangaistavaa arvostella holohoax-oikeudenkäyntien menettelyäkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eikä historiankirjoitus edes kuulu oikeussaliin. Historiankirjoituksesta ja sen oikeellisuudesta vastaavat historioitsijat aitojen dokumenttien ja muun mahdollisen konkreettisen todistusaineiston nojalla. Jos historiankirjoitusta koskevia asioita aletaan ratkoa oikeussaleissa, on siirrytty terroriin ja valheiden läpiajamiseen väkisin, voimankäytön avulla. Mutta sama terrori levittäytyy kaikille muillekin yhteiskunnan alueille, koska demokratian (kansa hirmuvaltiaana) myötä yhteiskunta muovautuu automaattisesti ihmisten kuvaksi: saatanalliseksi helvetiksi, valehtelun ja väkivallan kauhukamariksi.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Zundel-oikeudenkäynnit ovat toisaalta legendaarisia siitä että harvoin valehtelijat ovat joutuneet ristikuulusteltaviksi valaehtoisesti. Zundelin saamista tuomioista huolimatta oikeudenkäynnit olivat katastrofi valehtelijoille ja aiheuttivat osittaista historian uudelleenkirjoitusta.

    Olisi kiva nähdä vastaavia oikeudenkäyntejä lisää.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Nyt puhutte molemmat aivan naulankantaan.

    En voi käsittää, mikä uskomaton hulluus vaivaa meidän akateemisestikin koulutettuja ihmisiä.

    Ihmisiä pannaan vankilaan siitä, syystä, että he EPÄILEVÄT jotakin. Miten tämä on edes ylipäätänsä mahdollista? Pelkkä ajatuskin on absurdi. Eivätkö edes jotkut ymmärrä? Edes oikeusoppineet? Filosofit? Etiikan tutkijat?

    Juutalaisilla on sellainen käsittämätön vaikutus maailmaan, että he ikään kuin levittävät hulluutta, tekevät hyvätkin ihmiset pahoiksi. He sekoittavat ihmisten pään ja musta muuttuu valkoiseksi ja valkoinen mustaksi.

    On hyvin helppo käsittää, miksi heidät on historian saatossa häädetty monista maista.

    Katsokaa nyt USA:ta. Netanyahu tulee 3.3. puhumaan kongressille. Siis vieraan vallan päämies puhuu suurvallan kongressille ja hän on ainoa valtiopäämies, joka pääsee ulkomaalaisena puhumaan Yhdysvaltain kongressille.

    Ja mitä sotahullu, paatunut psykopaatti puhuu siellä?

    Hän vaatii taas uutta sotaa. Hän vaatii hyökkäystä Iraniin. Hän vaatii Yhdysvaltoja pommittamaan Irania, sanokaa minun sanoneen. Muuta hän ei osaa puhua, psykopaatti kun on.

    Mikä hulluus vaivaa amerikkalaisia?

    Tuollainen vatipää kuin Netanyahu pitäisi lentokentällä ystävällisesti, mutta päättäväisesti saattaa heti takaisin koneeseen ja sanoa, että menee nyt kotiin ja ottaa vähän lääkettä. Ja jos vielä kuuluisi jotakin sotajuttuja niin sanottaisiin, että meidän nuoria miehiä ei lähetetä teidän hippoihinne, jos haluatte miehiänne tapattaa niin mikäs siinä, mutta mitä helkkaria se meille kuuluu? Mitä meillä on asian kanssa tekemistä? Onko kenties Teillä päässä vikaa?

    Mutta ei. Vuorenvarmasti maailman mahtavimman maan kongressiedustajat toimivat kuin paljon nauretut Pohjois-Korean ”kansanedustajat” ja nousevat vihellyksen kuulleessaan kuin orjat ja taputtavat kaikille psykopaatin mielettömyyksille.

    Tätä on juutalainen valta.

    Tätä oli juutalainen valta bolshevikkivallankumouksessa. Veli alkoi tappamaan veljeään, maa saatiin hulluuden partaalle ja se tuhottiin.

    Tätä juutalainen juuri nyt tekee meille kaikille.

    Meidän maamme tuhotaan massamaahanmuutolla ja ihan kohta olemmekin vähemmistönä ja riittää, kun katsoo Etelä-Afrikkaan: valkoisia tapetaan ja kukaan ei nosta sormeaan.

    Totta puhuu Vesa-Ilkka. HIstoriaa ei kirjoitetaa oikeussaleissa. Mutta juutalainen kirjoittaa sitä siellä, hän kirjoittaa sitä tuomitsemalla ja vangitsemalla. Näin hän teki Neuvostoliitossa ja näin hän haluaa tehdä nytkin. Valta juovuttaa ja mikään ei riitä, kaikki vastakkaiset mielipiteet on tuhottava. Ihmisten on vaiettava ja nöyrryttävä. On pelättävä. Jos olet nöyrä ja pelkäät heitä niin saat elää. Toistaiseksi.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Holokausti oli niin totta että sitä ei saa kyseenalaistaa!

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. On helppo nähdä miten tässä käy.
  Muuten missä ovat juutalaiset, jotka kritisoisivat juutalaisten rikoksia. En katso että valheoppositio olisi aito opposistio? Juutalaiset eivät taida olla oikein yhtenäinen kansa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Rabbien omanatuntona tunnettu Jes 53:n luku, joka luku skipataan synagoogan jumalanpalveluksissa, kertoo `kärsivästä Herran palvelijasta` – Jeshua haMasiah:sta (= Jeesus Kristuksesta). Juuri tähän juutalainen kansa kompastuu kieltäessään messiaansa ja mieltäessään itsensä Hänen paikalleen `kärsivänä Herran palvelijana`, `Messias – ilman metaforaa, juutalainen kansa` (Ketuboth 111a).

  Holokausti juonnetaan kreikankielisestä sanasta holokaustos (holos = kokonaan, kaustos = polttaa), joka tarkoittaa Jumalalle uhrattavaa polttouhria. Juutalaiset käyttävät `mielellään` holokaustista hebreankielistä sanaa Shoah, joka tarkoittaa perikatoa ja/tai katastrofia. Holokausti on kuitenkin se käsite, jota alettiin käyttää yleisesti muistona toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista.

  `Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must ‘vanish’ before the state of Israel can be formed`. Tässä kohtaa on huomautettava, että kabbalistiset judaistit eivät perustele holokaustin todellista uhrilukua Tooralla, vaan siitä juonnettua vertauskuvallista uhrilukua sen selitysteoksilla – Talmudilla.

  Eräs kiusallinen erikoisuus sisältyy termien holokaust ja shoah käyttöön. Holokaustin merkityssisältö perustellaan kreikkalaisen lukutavan pohjalta, mutta juutalaisten käyttämä Shoah perustellaan hebreankielisen lukutavan pohjalta, vaikka näiden samasta jakeesta lähtevien termien, holocaust ja Shoah, merkitys ei vastaa toisiaan.

  Seuraavassa jakeessa (Jes 47:11) esiintyy juutalaisten holokaustista käyttämä hebreankielinen sana `Shoah`, jonka pitäisi tarkoittaa `polttouhria` (niin kuin kr. holos = kokonaan, kaustos = polttaa; `polttaa kokonaan uhrina Jumalalle`), mutta sitähän se ei tarkoita! Shoah sanan merkityssisältö tarkoittaa yksinkertaisesti `perikatoa` ja/tai `katastrofia`.

  `Sentähden kohtaa sinua onnettomuus, jota et osaa manata pois; sinut yllättää tuho, josta et lunnailla pääse, äkkiä kohtaa sinua perikato (hebr. שאה = shoah = perikato, katastrofi, Strong 07722), aavistamattasi` (Jes 47:11).

  Seuraavassa jakeessa (2 Moo 29:18) esiintyy sekä 1.) kreikkalaisen Septuagintan (kr. ολοκαυτωμα = holokautoma) että 2.) hebrealaisen (hbr. עלה = alah) tekstivariantin `kokonaista polttouhria` tarkoittava sana, mutta näiden sanojen merkitys ei ole Shoah:issa eli `perikadossa` tai `katastrofissa`.

  Septuaginta käännös 1.): `Ja polta koko oinas alttarilla. Se on polttouhri (kr. ολοκαυτωμα = holokautoma = kokonainen polttouhri, Strong 3646) Herralle, se on suloisesti tuoksuva uhri Herralle` (2 Moo 29:18)
  Hebrealainen käännös 2.): `Ja polta koko oinas alttarilla. Se on polttouhri (hbr. עלה = alah = kokonainen polttouhri) Herralle, se on suloisesti tuoksuva uhri Herralle` (2 Moo 29:18).

  Septuagintan kreikankielisen sanan ολοκαυτωμα = holokautoma (kokonainen polttouhri) on annettu ymmärtää juontuvan hebreankielisestä שאה = shoah (perikato, katastrofi) sanasta, siitäkin huolimatta, että sanojen ilmeinen merkityssisältö ei vastaa toisiaan. Miksi?

  Muistuttaako hebreankielisen sanan עלה = alah lukutapa liikaa ,,, Alah/Allah?

  Talmudista löytyy mainintoja aikaisemminkin tapahtuneista joukkotuhonnoista (holokausteista). Esimerkiksi jäljempänä mainituissa (Gittin 57b ja Gittin 58a) holokausteissa väitetyt uhriluvut ovat selvästi liioiteltuja. Kabbalistiseen judaismiin kuuluu kuitenkin käsite, joka tunnetaan nimellä Guzma.

  Rabbiinien käsitettä Guzma käytetään silloin kun halutaan ilmoittaa Shoah:in (holokaustin) mittakaava kärsimyksissä ja kauheuksissa, siis ei todellisissa numeraaleissa. Kukin Shoah tulee käsittää kabbalististen judaistirabbien antaman Guzman pohjalta. Guzma tulee käsittää eräänlaisena kertoimena, joka esimerkiksi jäljempänä (Gittin 58a) nostaa kerrointaan kauheuksiensa mukaan, kuten tässä tapauksessa `lasten holokaustin` ollessa kyseessä. Kerroin näyttää saaneen lisää potenssia, koskapa lapset oli kääritty pyhiin Toorarulliin ja poltettu niissä.

  `The voice is the voice of Jacob and the hands are the hands of Esau: ’the voice’ here refers to [the cry caused by] the Emperor Hadrian who killed in Alexandria of Egypt sixty myriads on sixty myriads, twice as many as went forth from Egypt. ’The voice of Jacob’: this is the cry caused by the Emperor Vespasian who killed in the city of Bethar four hundred thousand myriads, or as some say, four thousand myriads` (Gittin 57b).

  `There were four hundred synagogues in the city of Bethar, and in every one were four hundred teachers of children, and each one had under him four hundred pupils, and when the enemy entered there they pierced them with their staves, and when the enemy prevailed and captured them, they wrapped them in their scrolls and burnt them with fire` (Gittin 58a).

  Esimerkiksi kolmannen valtakunnan aikaisen holocaustin uhrimäärää ollee verrattu Mooseksen aikaisen exoduksen lähtijöihin, jossa Moosesta seurasi 600 000 miestä perheineen. Guzman asteikolla 1 – 10 (Shoah:in kauheuksien kerroin) saadaan tulokseksi 10 x 600 000 = 6 000 000.

  Codoh Forum:
  http://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=6017

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Lisäys edelliseen ,,,

  Exoduksesta lähtijöiden luku 600 000 ei tietenkään ole verrannollinen kolmannen valtakunnan holocaustin uhrien määrälukuun.

  Judaistiskabbalistinen rabbinaatti arvioi uhriluvun Tooran kautta, mutta antaa tulkintansa siitä Talmudin (Guzman – Shoah kerroin) kautta, joten vuoto tapahtuu molemmista ,,, sekä paska- että kusipäistä.

  Mitä tuohon Gittin 58a:han tulee niin laskekaahan. Otetaanpa kuvitteellinen esimerkki :

  Vilkkilässä oli 400 taloa, jokaisessa talossa 400 kissanhoitajaa, kullakin kissanhoitajalla 400 kissaa. Sitten tuli paha Nasty-setä ja tappoi kissat. Montako kissaa Nasty-setä tappoi?

  Obs! 400 x 400 x 400 = ???

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Repe, oletko tutustunut Kai Murroksen puheisiin?

  Kannattaa käydä kuuntelemassa mm. puhe, jonka hän piti Englannissa. Ja hän on myös kirjoittanut loistavan ”ohjeiston vallankumouksellisille”. 🙂

  Hän kuvaa hyvin sitä, että on jo tilanne, jossa meidän on kuvattava ihmisille katastrofi, joka tulee ja kerrottava myös, että meillä on vastaus siihen, mitä pitää tehdä, kun se tulee.

  Hän kuvaa sitä, kuinka Rooma on rakennettu ja kuinka Uusi Rooma voidaan rakentaa. Kuinka epätoivo johtaa rakentavaan tuhoon, josta (taas kerran) nousee Valkoinen Kansa. Ja se kansa tekee sen, minkä sen on aina tarvinnut tehdä, kun se on tiedostanut vihollisen.

  Siinä puheessa hän antaa vision maailmasta, jonka me haluamme.

  Siellä on lukemattomia yksityiskohtia, joiden edessä nousen seisaalleni ja osoitan suosiota.

  Muutamia hänen ajatuksiaan. Täysin muistinvaraisesti ja vain suuntaa antaen.

  ”Meidän pitää opetta nuoriamme taistelemaan. Me emme enää peräänny. Ensin taistelemme aseillamme, jotka meillä aina ovat olleet: äly, asenne, tahto ja sitten me opetamme heidät taistelemaan nyrkeillä, puukoilla, tankeilla. Suurin vihollisemme on vihollinen sisällämme, joka alistuu ja toimii orjan lailla. Meidän on ensin voitettava sisäinen vihollisemme. Ja sota on suurin testimme, osoitus taidoistamme, kulttuurimme… Meidät pitää tuntea siitä ja meitä pitää pelätä sen takia, että me olemme armottomia, ihailtavia, ja täysin tilanteen tasalla aina kun olemme tekemisissä vihollistemme kanssa… Meidän nuoremme saavat ulkopuoliset kutistumaan… Ulkopuoliset vaistoavat välittömästi rohkean ja vaaraapelkäämättömän suhtautumisemme heihin…ei-eurooppalaiset ymmärtävät, että aika, jolloin meidän kanssamme leikittiin, on ohi… susilauma on kokoontunut.. me emme pyydä anteeksi saavutuksiamme… historiamme on osoittanut, että me emme ole velkaa kenellekään…suurenmoinen menneisyytemme on asia, josta olemme ylpeitä ja iloitsemme…ja mitä ikinä olemmekin aiemmin tehneet, ne inspiroikoon meitä vielä suurempiin tekoihin tulevaisuudessa.. ja ne, jotka vinkuvat siitä, että me olemme tehneet heille pahaa, olkoon onnelisia siiä, että ovat vielä elossa… ”

  Nyt ymmärtää, miksi juutalainen haluaa sulkea suumme ja estää meitä puhumasta, estää meitä kirjoittamasta.

  Kai Murros kuvaa sitä, kuinka sorretun kansan on toimittava, kuinka meidän, länsimaisen kulttuurin jälkeläisten on noustava ja luotava uusi, parempi maailma, tämän surkean saastan tilalle, jossa elämme orjina omissa maissamme.

  Amen.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Minulle on jäänyt huono kuva sikäli, että ei puhu juutalaisista ja on aika persutyylinen ja sitten myös vielä ilmeisesti Sarastus-lehden taustavoimissa. Tämä on tosin vain toisen käden tietoa tämä Sarastus. Sarastus tosin mainosti miehen kirjoitusta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kuule, sillä mainitseeko hän juutalaisen vai ei, on yhdentekevää. Meidän pitää päästä sen yli.

   Se mainitaan milloin tahansa, missä tahansa, miten tahansa, niin kuin ME haluamme. Ja jos sitä ei mainita niin sitä ei mainita, koska me emme sitä maininneet. Siinä kaikki.

   Kai Murros kuvaa tekstinsä takaa ilman, että hän sitä edes ymmärtää (niin arvelen), itse asiassa yhden asian, jonka nyt vasta oivalsin.

   Me todellakin voitamme tämän, tuhon ja kaaoksen kautta, toki.

   Meillä on se yksi täysin ylivoimainen etu viholliseemme (jokainen päätelköö itse, mikä se on) verrattuna. Meitä on paljon ja me EMME PELKÄÄ KUOLEMAA.

   Etkö näe sitä?

   Vihollisellemme sodankäynti on sitä, että hän istuu bunkkerissa ja lähettää ohjuksia siviilejä kohti. Hän PELKÄÄ KUOLEMAA.

   Vihollinen käy sotaa meitä vastaan meidän ihmisillämme. Et näe vihollistamme hyökkäämässä. HÄN PELKÄÄ KUOLEMAA.

   Vihollisellamme on liina paljon menetettävää.

   Ne kaikki kauniit nollat pankkitilillä, ne kaikki elokuvat, joissa meitä voi pilkata; ne kaikki sanomalehdet ja TV-kanavat, joissa meitä voi pilkata ja joissa voi patsastella meitä parempana; ne kaikki orgastiset Femen-liikkeet, jotka voidaan valjastaa pilkkaamaan pyhimpiä arvojamme.

   Siksi VIHOLLINEN PELKÄÄ KUOLEMAA.

   Me taas emme sitä pelkää. Miksi pelkäisimme? Minkä ihmeen takia?

   Meidän maamme ollaan muuttamassa vieraiden ihmisten maaksi. Meidän kansamme varallisuus on muutettu velaksi. Meidän työpaikkamme on myyty halvalla ulkomaalaisille. Emme enää saa kouluttaa lapsiamme, vaan meidän pitää kouluttaa muukalaisten lapsia.

   Meitä pilkataan aamusta iltaan. Me teemme työt ja meitä pilkataan. Me maksamme ja meitä pilkataan. Meidän kirkoissamme riehuvat vihollisen maksamat itäeurooppalaiset huorat ja samaan aikaan vihollinen patsastelee omissa pyhissä paikoissaan. Meistä tehdään elokuvia, joissa me olemme mitättömyyksiä ja toisaalta meidän vihollisistamme tehdään jumalia, joita meidän pitäisi aamusta iltaan kumartaa.

   Ei, Repe, he häviävät, koska HE PELKÄÄVÄT KUOLEMAA.

   Seinää vasten oleva ei pelkää kuolemaa, vaan syleilee sitä, KOSKA HÄNELLÄ EI OLE MITÄÄN MENETETTÄVÄÄ.

   Ja totisesti, sen he vielä saavat nähdä.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Murros on myös kuulemma ollut ihan hiljattain vielä jokin vassari. Sarastus-lehden Hännikäinen on ollut hyvin äsken vielä takkulainen anarkisti saamieni tietojen mukaan. Muissakin Sarastuksen tyypeissä on kyseenalaista entisyyttä.

    Toivottavasti Murros on aito ja saa jotain aikaan.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Sylvia Stolzista pitäisi tehdä kaikkien kansallismielisten esikuva ja marttyyri.

  Meidän pitäisi levittää tarroja hänestä. Meidän pitää puhua siitä, kuinka reipas, kaunis, valkoinen nainen vangitaan siksi, että hän kyseenalaisti.

  Meidän pitää kertoa, että hänet vangittiin, koska hän halusi tietää. Hän halusi tietää enemmän. Hän ei halunnut tyytyä siihen, mitä hänelle on kerrottu. Hän epäilee, hän ajattelee, hän toimii.

  Ja siksi hänet vangittiin.

  Meidän pitäisi tukea häntä taloudellisesti, kerätä hänelle rahaa. Lähettää hänelle viestejä vankilaan ja kertoa, että me tiedämme, me kunnioitamme, me muistamme hänet nyt ja joka hetki. Että hän on läsnä luonamme, kun meitä vainotaan ja me olemme läsnä hänen luonaan, kun häntä vainotaan.

  Ja kun hänet vapautetaan, me olemme häntä vastassa. Me syleilemme häntä, me ylistämme häntä. Me kiitämme häntä hänen rohkeudestaan ja lupaamme, että emme koskaan enää matele diktaattorin edessä.

  Hän on sankarimme, hän on esikuvamme !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Todellisuus on kauhuelokuvaa karmeampaa.

  Vapauttakaa tuo saksalainen nainen ja antakaa hänen puhua!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Herranjumala, Terästotuus, nyt jysähti.

   Tämä Murroshan on kansallismielisten pääideologi.

   Mahtava kyky visioon. Teesi, antiteesi, synteesi.

   Hän ei mainitse J-sanaa, mutta suon sen hänelle anteeksi, sillä ei ole merkitystä, se sana sanotaan, kun on sen aika.

   Kaikki liikkeet tarvitsevat visionäärin, miehen tai naisen, joka näkee tulevaisuuteen. Visionääri voi olla puhuja, runoilija, kirjailija, tai vaikkapa maalari, kuten hyvin tiedämme. Jonkun täytyy nähdä kuva, visio, siitä, mitä me haluamme.

   Ja Murroshan kuvaa meille myös vihollisemme: selkärangattoman, limaisen marxistin, joka elää vain siitä, että hän haluaa palvella vihollistamme ja tuhota meidät. Katselin juuri eilen ehtoolla American Reneissance-sivuja ja siellä ansioitunut professori puhui evoluutiosta, rodusta, geeneistä. Hän sanoi muutamaan kertaankin: Näin ovat faktat ja jos joku muuta väittää niin hän on idiootti, tai limainen marxisti. Ja minä nauroin !

   Näitä limaisia kulttuurimarxisteja valtamedia on täynnä. Selkärangattomia, kritiikittömiä oman kansansa tuhoajia.

   Toivon vain eläväni ja näkeväni, kun heiltä otetaan heidän valtansa pois.

   Toisaalta jo pelkkä visio riittää. Nyt tiedän, että bolshevikkivallankumouksen limaiset marxistit löytävät vielä itsensä Dresdenistä. Tai lavalta, jolla on pitkä poikkipuu… 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Totta helkkarissa täytyy itse nähdä.

     Mutta erittäin etnosentrinen vihollisemme toimii kaikessa ja aina ryhmänä ja heilläkin on ”ideologia” eli kaiken vallan ja rahan kerääminen omalle ryhmälle ja samalla uhkaavimman ryhmän tuhoaminen.

     Me emme menesty, jos olemme vain joukko yksinäisiä susia. Meidän on hakeuduttava kaltaistemme luokse, luotava visioita, luotava vastarinnan kulttuuri.

     Vastarinnan kulttuuri, jossa me haluamme elää.

     Murros pukee sen sanoiksi ja sana tulee aina ensin. Katsokaa nyt, kuinka vihollinen pelkää sanaa, hän vapisee, hän vaahtoa, hän haluaa kieltää sanan. Hän haluaa kieltää symbolit, hän pelkää.

     Hän pelkää.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Tässä on rautalankamalli perussuomalaisuus-huijaukseen tai oikeammin halla-aholaishuijaukseen. Wilders, NF ja kumppanit ovat osa samaa sontaa. EDL ja muut:

     https://static.ylilauta.org/files/02/orig/u8b43q97/stupid-goy.jpg

     Murros haisee vahvasti myös tältä. Sarastus selkeästi. Persut ovat puolue, jonka huippu on täynnä Israelia palvovia lahkolaisia ja nuorisopomot järjestään ihailevat Netanjahua. Persuja vastaan tässä taistelua tarvittaisiin. Mielestäni Netanjahu on saatanallisin julkisuuden hahmo kuin voi olla. Hänen seuraajansa ja myötäjuoksijansa ovat samaa osastoa.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Juutalaiset pyydän teitä keskittämään energianne maapallon tulevaisuuteen! Unohtaa se talmud ja sen opit!! Eihän tästä ”saatana” tuu mitään jos haluatte tuhota koko maapallon!! Tunkekaa se talmud perseesseenne ja ruvetkaa miettimään luonnon lakeja ja resursseja! Vitun vammaset uskonnot tuhoaa tämän planeetan!!!! Vai kuinka oli intiaanit, saamelaiset ym. muut elivät luonnon kanssa sopusoinnussa!

  Poiketen kristittyjen arvoista jotka olivat mahtavia! Heillä on hienot arvot! Mutta pitäisi ottaa huomioon enemmän arvot niinkuin intiaaneilla ja saamelaisillla voittaa kristityt arvot tuhat nolla ennen öljyn vallankumousta!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Q0v4xz48jwM

  Mahtava nainen tämä sylvia! Näitä ihmisíä on harvassa jotka uskaltavat antaa oman elämänsä muiden puolesta!! Helvetti kun tässäkin maassa olisi samanlaisia!!

  VITTU TÄÄ MAILMA ON PERSEESTÄ!!!!!! Mahtava nainen!! Kyllä olisi kunnia puolustaa tälläistä naista presidenttinä! Kunnia elää, mutta nykyään näiden saastojen/maan pettureiden palveluksessa!!!!”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Olen kerrankin vähän eri mieltä sanan voimasta. 🙂

  Niin kauan kuin asia on sanojen varassa niin sanalla on voimaa ja paljon.

  Se, missä leirissä Murros onkin (ja en todellakaan usko hänen olevan J-leirissä) ei tee hänen kirjoituksistaan mitenkään arvottomia. Hän kuvaa hyvin nykytilannetta ja niitä arvaamattoman suuria mahdollisuuksia, joita aidolle kansallismielisyydelle on nousemassa.

  Itse olen, kuten tiedätte, selkeästi J-sanan sanova ja mielelläni olenkin. Mutta, arvon kolleegat, ei se riitä, että me sen sanomme. Aidon kansallismielisyyden on voitettava puolelleen ihmisiä yhteiskunnan nykyisin syrjimistä ihmisistä ja minä puhun työtätekevistä, kunnon ihmisistä, jotka haluavat puolustaa omaa maataan juutalaisten masinoimaa massamaahanmuuttoa vastaan.

  Helkkari, ei asia etene PELKÄSTÄÄN yhtä ryhmää haukkumalla (vaikka se onkin kaiken takana), vaan löytämällä asioita/tavoitteita/visioita, joiden taakse ihmiset tulevat, kun sen aika tulee.

  Ja vielä kerran: Kyllä se sana tulee ensin. 🙂

  Idea, sana, puhe, kirjoitus.

  Teko, toiminta.

  Murros osaa maalata sen vision. Olkoon minkälainen mies tahansa muuten, mutta hän osaa sen pukea sanoiksi. Emme tarvitse häntä, vaan niitä sanoja.

  Minä näen hänen sanansa tuleen kirjoitettuina.

  Lopuksi: Kyllä vihollinen nimenomaan pelkää sanaa, koska vihollinenhan hysteerisesti pyrkii nyt kieltämään nimenomaan sanan, nimenomaan symbolit.

  Hehän ovat itse juuri kansallismielisiä. He tietävät hyvin sanan voiman. Heidän kansallismielisyytensä ilmenee juuri kaikessa pilkassa meitä kohtaan. He käyttävät sanaa.

  Ilomielin toki olisin jo pidemmällä, paljon pidemmällä. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat