Juutalainen verkkojulkaisu palkkaa nuoria valehtelemaan Israelin hyväksi

Palestiinan ihmisoikeuskysymyksiin keskittyvä Electronic Intifada on saanut selville, että israelilainen Israel21c-julkaisu palkkaa nuoria levittämään sionistista propagandaa Internetin keskustelupalstoille.

Kaikki sionistipropaganda ei näytä tältä.
Kaikki sionistipropaganda ei näytä tältä.

Israel21c painottaa palkollisilleen, etteivät nämä saa kertoa keskustelupalstoilla toimivansa palkattuina provokaattoreina. Israelin propagandakampanjaa oman julkisuuskuvan kiillottamiseksi ja Palestiinan kansanmurhan oikeuttamiseksi kutsutaan hasbaraksi.

Electronic Intifadan keräämissä viesteissä Israel21c kehottaa palkkaamiaan nuoria ilmoittamaan kaikista tärkeistä Israelia koskevista Internet-keskusteluista Israel21c:n henkilökunnalle. Lisäksi nuorten on ohjattava keskustelua juutalaisvaltiolle myönteiseen suuntaan.

Tärkeintä on kääntää kansainvälinen huomio pois Palestiinan ahdingosta. Israel21c:n mukaan eri ympäristöissä tämän voi tehdä eri tavoin. Ilmapiiriltään liberaaleilla foorumeilla palestiinalaisten kansanmurhaa voi vähätellä kertomalla siitä, kuinka monipuolinen homokulttuuri juutalaisvaltiossa vallitsee. Konservatiivisemmalle yleisölle voi puolestaan ylistää Israelissa tehtävää tieteellistä tutkimusta.

Röyhkeimmillään sionistien verkkopropaganda on silloin, kun palestiinalaisten teurastusta pyritään oikeuttamaan suoranaisilla valheilla ja väärennöksillä. Juutalaiset alkoivat esimerkiksi levittää sosiaalisessa mediassa videota lapsesta, joka ampui singolla. Sionistit väittivät, että videolla esiintynyt lapsi oli palestiinalainen, mutta myöhemmin selvisi, että video olikin kuvattu Libyassa. Tavoitteena oli tietenkin leimata palestiinalaiset murhaamista rakastaviksi hirviöiksi, jotka tarttuvat aseisiin heti opittuaan kävelemään. Tällä taas tahdotaan oikeuttaa se, että Israel tappaa järjestelmällisesti pieniä lapsia hyökätessään palestiinalaisalueille.

Electronic Intifada selvitti, että Israel21c saa rahoitusta propagandasotaansa lukuisilta sionistisilta lobbausjärjestöiltä Yhdysvalloissa. Suurin lahjoittaja on juutalainen Jewish Communal Fund –rahasto.

Electronic Intifada

8 kommenttia

 1. Tälläkin sivulla pyörii yksi palkattu nuori siionisti ”aaaaaaaaa”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Totta kai tälläkin sivustolla pyörii monta äääääliötä joiden ainoa agenda on hihhuloida jisreelin kunniaa. Totuus nyt vain on se että kaikki moska mitä meille syötetään on paskapuhetta ja juutalaisten valehtelua. Kun sinä ähoiaaaaaa esität niitä kommenttejasi niin voisitko ystävällisesti esittää myös todisteita väitteitesi tueksi. Ja jo koko akateemisen maailman hylkäämä adam bulloc ja älyvapaa leon uris eivät kelpaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Mikä maa?

  Maan johdossa ollut ja on sotarikollisia, terroristeja ja, sanalla sanoen, hyvin, hyvin vastenmielisiä ihmisiä.

  Maan johdossa olleet henkilöt ovat olleet mukana sanoinkuvaamattomissa rikoksissa ihmiskuntaa vastaan, mm. Shabrassa, Shatilassa ja Jeninissä. Yksi heistä tunnetaan myös nimellä ”Beirutin teurastaja”. Hän oli ja on edelleenkin tämän vastenmielisen kansan syvästi ihailema. Tosin hän on jo kuollut.

  Tämä maa on perustettu varastetulle maalle, sen maan alkuperäiset asukkaat on ajettu ghettoihin (ne, jotka ovat hengissä joukkomurhien jälkeen).

  Tämän maan armeija murhaa tietoisesti, kyynisesti ja harkiten, pieniä lapsia ja naisia Hellfire-ohjuksilla.

  Tämän maan armeija surmaa erilaisista rikoksista epäillyt noin vain ilman oikeutta pidätykseen ja oikeudenkäyntiin. Tämä on tavallista ja tämän vastenmielisen maan vastenmieliset kansalaiset hyväksyvät tämän.

  Tämä maa on varustautunut koko maailman tuhoamiseen riittävillä aseilla. Samaan aikaan tämän vastenmielisen maan vastenmieliset kansalaiset vaativat kaikkia heitä ”uhkaavia” maita luopumaan vastaavista aseista.

  Tämän maan etninen ryhmä esiintyy meillä, esim.Skandinaviassa, johtavana ihmisoikeusryhmänä saarnaten kaikkien maahanmuuttajien oikeuksista, mutta samaan aikaan tämän vastenmielisen maan vastenmieliset kansalaiset tappavat rajoilleen ilmaantuvissa laivoissa olevat ”tunkeutujat”.

  Tämän maan johtava historioitsija on uhannut Eurooppaa maailmanlopulla, jos Eurooppa ei aina puolusta tätä vastenmielistä maata ja sen vastenmielisiä kansalaisia.

  Mikä maa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Uutinen Brasiliasta: Auto törmäsi kirkkoväkeen – 15 ihmistä loukkaantui.

  Jos tämä olisi tapahtunut Israelissa, niin kaksi mahdolista uutisointia:

  1. Arabin/palestiinalaisen auto törmäsi juutalaisiin. Kuljettaja ammuttiin välittömästi.
  2. Juutalaisen auto törmäsi palestiinalaisiin. Ei uutisarvoa. Ei uutisointia.

  Näin Lähi-Idän ainoassa demokratiassa. 🙂

  Iki-ihana Israel. Pommeja, aitoja, muureja, ghettoja. Ihana Israel.

  Terroristeja valtion johdossa, sotarikollisia siellä, sotarikollisia täällä. Ihana Israel.

  Joukkomurha siellä, toinen täällä. Mukana valtionjohtaja Ariel Sharon. Ihana, ihana Israel.

  Kun matkustat Israeliin, uskovainen, kahlaat siinä itsessänsä. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Jokainen joka matkustaa israeliin saa luvan myös pysyä siellä. Mitä ihmeellistä tekemistä näillä kansanmurhaajilla on täällä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat