Juutalaiset hämillään: hanukkavillapaidassa komeilee mustekala kipa päässään

Musta amerikkalainen näyttelijä Whoopi Goldberg puhuttaa kansainvälistä juutalaisyhteisöä, koska hän suunnitteli hanukkajuhlaa varten villapaidan, jossa mustekala rinnastetaan juutalaiseen.

Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan Goldberg tahtoi yllättää juutalaiset ystävänsä ”uudenlaisella jouluvillapuserolla”. Paidat suunniteltiin tavarataloketju Lord & Taylorin joulumallistoa varten. Goldbergin epäonneksi juutalaiset säikähtivät erään paidan ”antisemitististä” kuvastoa.

Suurin osa kulttuurimarxistisista paidoista on kuitenkin saanut innostuneen vastaanoton valtamediassa.

Yhdessä niistä valkoinen homojoulupukki valmistautuu suutelemaan mustaa homojoulupukkia. Toisessa juutalaispoika auttaa kristittyjä jouluvalmisteluissa.

Juutalaiset hölmistyivät kuitenkin villapaidasta, jossa juutalaiseen kipapäähineeseen pukeutunut virnuileva mustekala on vääntynyt menorakyntteliköksi.

Goldberg kertoi suunnitelleensa paidan ”juutalaisia ystäviään varten”, koska nämä saattavat tuntea ”olonsa ulkopuoliseksi joulun aikaan”. Goldbergin mukaan juutalaiset tahtovat muistuttaa olemassaolostaan myös jouluna.

Haaretz päätti tarjota Goldbergille pienen historianoppitunnin:

”Kun Goldberg loi monipuolista mallistoaan, hän ei todennäköisesti tiennyt, että mustekalat yhdistetään usein antisemitismiin.

Natsi-Saksassa juutalaiset (ja juutalaisten oletetut kätyrit) esitettiin usein mustekaloina, jotka kietoivat lonkeronsa koko maailman ympärille.

Saksalainen sanomalehti Suddeutsche Zeitung joutui antisemitismikohun silmään 2014, kun lehti julkaisi karikatyyrin juutalaisesta Facebook-johtajasta Mark Zuckerbergistä.

Karikatyyrissä Zuckerberg oli koukkunokkainen nilviäinen, joka kontrolloi lonkeroillaan sosiaalista mediaa.”

Kuvastoa juutalaismustekaloista on käytetty usein muun muassa Siionin viisaiden pöytäkirjojen eri painosten kansissa.

Kohun synnyttänyt pilapiirros Zuckerbergistä.
Kohun synnyttänyt pilapiirros Zuckerbergistä.
mustekala5
Seuraavat kuvat julkaistaan historiallisessa kontekstissa – ei siksi, että väittäisimme juutalaisten olevan mustekalojen kaltaisia.

mustekala3mustekala4

Sukunimestään huolimatta Goldberg ei ole juutalaistaustainen. Hänen äitinsä muutti hänen sukunimensä juutalaiseksi, jotta hän menestyisi paremmin juutalaisvaltaisessa Hollywoodissa.

 

Lue myös:

Juutalaiset pöyristyivät norjalaispankin ”antisemitistisestä” luottokortista
Kyllä, juutalaiset hallitsevat mediaa
Video: Hollywoodismi – ideologia, joka tuhosi kulttuurimme

2 kommenttia

 1. ”Hänen äitinsä MUUTTI hänen sukunimensä JUUTALAISEKSI, jotta hän menestyisi paremmin juutalaisvaltaisessa Hollywoodissa.”

  No, joskus näinkin päin. ”Antiseminismi” ja silllä pelottelu sekä siihen vetoaminen on suurempi synti ja rangaistuksen uhaltaan suurempi kuin konsanaan Jumalan erityisasema länsimaisessa kulttuurissa. Mitä tulee tosiuskovaisiin kristittyihin, heistä ei loppujenlopuksi tiedä kumpaa he pelkäävät ja kunnioittavat enemmän? Jumalaa vai juutalaisia. Mitä tulee ”Vanhaan Testamenttiin”, siitä voi vetää johtopäätöksen, että ne ovat yksi ja sama asia. Ainakin meille pakanoille se ajatus ei ole kaukana.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Kristinusko on juutalaista mädätystä samoin kuin Islam, sillä molemmat Abrahamilaiset uskonnot pohjautuvat juutalaisuuteen ja erityisesti Talmudiin. Lukekaa seuraavat artikkelit ajatuksella:

   http://www.renegadetribune.com/all-christians-are-cucks/

   http://www.renegadetribune.com/christians-cucks-2/

   http://www.renegadetribune.com/christians-cucks-3/

   http://www.renegadetribune.com/christians-cucks-4/

   http://www.renegadetribune.com/christians-cucks-5/

   http://www.renegadetribune.com/christians-cucks-6/

   Lukekaa ja oppikaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat