Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa”

Ikuisuuskeskustelu Siionin viisaiden pöytäkirjoista sai mielenkiintoisen käänteen tässä kuussa, kun israelilainen veteraanipoliitikko ja -toimittaja Yossi Sarid otti kantaa Yhdysvaltojen tilanteeseen. Hänen mukaansa ”rikkaat juutalaiset” hallitsevat Amerikan kongressia.

Saridin teksti julkaistiin israelilaisessa Haaretz-lehdessä. Sarid kommentoi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun tulevaa puhetta Amerikan kongressille. Saridin mukaan Israel ja sionistiset lobbaajat käyttävät yhä raaempia otteita Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikan kontrolloimiseksi.

Haaretzin mukaan juutalaistaustaiset vaalirahoittajat kiristävät amerikkalaisia poliitikkoja taloudellisesti, jotta nämä eivät tekisi vahingossakaan Israel-vastaiseksi tulkittavia eleitä. Esimerkiksi Zionist Organization of American juutalaistaustainen johtaja Mort Klein uhkasi, että lobbaajat käyvät julkiseen taisteluun jokaista demokraattipoliitikkoa vastaan, mikäli nämä eivät tule kuuntelemaan Netanjahun puhetta.

Mielenkiintoiseksi Haaretzin artikkeli muuttuu loppukappaleissa. Yossi Sarid kirjoittaa:

Pöytäkirjat on käännetty lukuisille kielille eri puolilla maailmaa.
Pöytäkirjat on käännetty lukuisille kielille eri puolilla maailmaa.

Siionin viisaiden pöytäkirjoja ollaan nyt kirjoittamassa uudelleen. Rikkaat juutalaiset kirjoittavat sen nyt itse. He osoittavat nyt omalla toiminnallaan, että menneiden vuosikymmenten antisemitistit olivat oikeassa: me, Siionin viisaat, hallitsemme Yhdysvaltojen kongressia. Senaattorit ja edustajat ovat pelkkiä sätkynukkeja, jotka tottelevat jokaista käskyämme. Jos he eivät tottele pyyntöjämme, pakotamme heidät tottelemaan uhkauksiamme. Menneisyydessä saatoimme joutua hallitsemaan maata kulissien takana, mutta nyt voimme tehdä sen avoimesti. Olemme politiikan parrasvaloissa. Jos poliitikko ei tee meitä miellyttäviä päätöksiä, tulee hän menettämään rahoituksensa.”

Magneettimedia sai hovioikeudessa tuomion, koska julkaisimme Siionin viisaiden pöytäkirjat sekä Adrian Salbuchin kirjoittaman artikkelin, jossa sionistien todettiin hallitsevan Yhdysvaltoja. Juutalaistaustainen israelilainen Yossi Sarid kuitenkin vahvistaa Salbuchin väitteet ja käyttää vieläpä paljon Salbuchia radikaalimpia sanamuotoja. Myös Helsingin Sanomat ja Suomen juutalaisten HaKehila ovat kirjoittaneet – joskin ehkä puolivahingossa – samoista ilmiöistä. The Times of Israel on julkaissut artikkelin, jossa juutalainen toimittaja toteaa, että juutalaiset hallitsevat valtamediaa.

Aiheeseen perehtyneille Saridin lausunnot eivät kuulosta kovinkaan mullistavilta. Juutalais- ja israelilaisjulkaisut kirjoittavat aiheesta jatkuvasti, vaikka esimerkiksi suomalaisia uhataan ajatusrikostuomioilla, mikäli he käsittelevät aihetta julkisesti. Muun muassa Israelin parlamenttiin kuulunut Uri Avnery pitää ”Pöytäkirjoja” edelleen ajankohtaisena tekstinä. Avneryn mukaan esimerkiksi amerikanjuutalainen liikemies Sheldon Adelson on kuin ”suoraan Siionin viisaiden pöytäkirjoista”. Adelson on Amerikan rikkaimpia miehiä ja aktiivisimpia vaalirahoittajia. Adelson ohjailee Avneryn mukaan varallisuudellaan Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa Israelin nationalistiselle Likud-puolueelle mieluisaan suuntaan

Länsimaissa tunnetut rauhanaktivistit, kuten Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn ja rauhantutkimuksen perustaja, professori Johan Galtung ovat puhuneet julkisesti ”Pöytäkirjoista”. The Jerusalem Postin mukaan Galtung vertasi juutalaisten perustamaa kansainvälistä Goldman Sachs –pankkia ”Pöytäkirjoihin” ja totesi, että kuusi juutalaisomisteista yhtiötä omistaa 96 % Yhdysvaltojen valtamediasta. Solženitsyn puolestaan kirjoitti 1966 ”Pöytäkirjoja” käsittelevän artikkelin ”Evrei v SSSR i v budushei Rossii”, joka julkaistiin 2001. Solženitsynin mukaan teos on sokeista pisteistään huolimatta tärkeä työkalu länsimaisen liberalismin ja toisaalta neuvostokommunismin ymmärtämisessä. Se on osa poliittista historiaamme, halusimme tai emme.

Sheldon Adelsonia on kutsuttu "Siionin viisaaksi".
Sheldon Adelsonia on kutsuttu ”Siionin viisaaksi”.

Miksi Suomen oikeusjärjestelmä väittää, että aiheesta puhuminen on kiihottamista kansanryhmää vastaan? Jos Amerikan suurimmat vaalirahoittajat ja mediayhtiöt eivät olisikaan juutalaisia vaan esimerkiksi italialaisia, eikö aiheesta saisi silloinkaan puhua julkisesti?

Sarid mainitsi juutalaisten roolin Yhdysvaltojen kongressissa mielenkiintoiseen aikaan. Kongressiin kuuluva juutalaistaustainen demokraattipoliitikko Debbie Wasserman Schultz piti hiljattain puheen, josta valkoinen eurooppalaistaustainen poliitikko olisi joutunut suurin vaikeuksiin. Jewish Federation –järjestölle puhunut Wasserman Schultz totesi suoraan, että rodunsekoittaminen on uhka juutalaisuudelle: ”Assimilaatio on meille ongelma. Ei-juutalaiset aviopuolisot ovat ongelma.” Mitä, jos valtakunnallisen tason valkoinen poliitikko toteaisi julkisesti, että naimisiinmeno ei-valkoisten kanssa on ongelma? Kansainvälinen media, puoluejohto ja lobbausryhmät tuhoaisivat hänen uransa hetkessä. Miksi juutalaistaustainen poliitikko sitten saa puhua aiheesta?

Wasserman Schultz.
Wasserman Schultz.

Wasserman Schultz osoitti ihailtavaa suorapuheisuutta kertomalla myös, miksi radikaali ja väkivaltainen islamismi lisääntyy länsimaissa. Hänen mukaansa ”juutalaiset ovat tärkein syy” islamistisen fundamentalismin ja terrorismin kasvulle. Magneettimedia ei voi ottaa kantaa Wasserman Schultzin lausuntoon, sillä se voisi poikia uuden rikossyytteen Suomessa. YK:n selonteko esimerkiksi ISIS:n ja al-Nusran rintaman taustoista vaikuttaa kuitenkin tukevan poliitikon väitteitä.

Politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer ja kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt julkaisivat 2007 kirjan The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy. Teos käsitteli sionististen lobbausryhmien poliittista valtaa Yhdysvalloissa. He muun muassa selvittivät, miten järjestäytyneiden juutalaisyhteisöjen valta-asema on vaikuttanut Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikkaan. Vaikka amerikkalaiset presidentit ja poliitikot ovat perinteisesti vastustaneet Israelin laitonta siirtokuntahanketta, eivät ne ole uskaltaneet koskaan tehdä mitään konkreettista hankkeen pysäyttämiseksi. Tämä on konkreettinen esimerkki siitä, kuinka vahvasti etninen lobby voi vaikuttaa poliittisiin päätöksiin. Edes räikeimpiin rikoksiin ei puututa.

Israelin viimeisimpiin rikollisiin hankkeisiin lukeutuu palestiinalaisalueiden etninen puhdistus saastuttamisen avulla. Israel on alkanut kuljettaa terveydelle erittäin haitallisia teollisia jätekemikaaleja ei-juutalaisten asuttamille alueille. Palestiinalaiset on altistettu syöpää aiheuttaville kemikaaleille ja esimerkiksi radioaktiiviselle säteilylle, jotta he pakenisivat Israelista. Jätteet toimitetaan alueille, joihin ei ole vielä rakennettu juutalaisia siirtokuntia. Al-Akhbar-lehden toimitus uskoo, että Israelin hallituksen tavoitteena on pakottaa palestiinalaiset muuttamaan pois syyllistymättä suoraan väkivaltaan näitä vastaan. Israel rikkoo jälleen törkeästi kansainvälisiä sopimuksia. Mikäli israelilaispoliitikko Saridiin on uskominen, lobbaajien alistamat länsimaat eivät kuitenkaan tälläkään kertaa tule rankaisemaan juutalaisvaltiota sen rikoksista.

 

Katso myös: Kiitos juutalaiset!

12 kommenttia

 1. Otsikko olisi voinut olla vallan hyvin; ”Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Suomea”

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 2. Adolphe Cremieux puhui jo v. 1860 Siionin Viisaiden malliin:

  ”Poimintaa Cremieuxin manifestista heimoveljilleen AIU:n perustamisen yhteydessä 1860:
  ”Liitto, jonka nyt haluamme perustaa, ei ole ranskalainen, englantilainen, sveitsiläinen eikä saksalainen, vaan se on juutalainen, se on universaali. Muut kansat on pirstottu kansakunniksi, vain meillä ei ole maanmiehiä, vaan vain uskonveljiä. Ennen ei juutalainen voi olla muslimin tai kristityn ystävä, ennen kuin juutalaisen uskon valo, ainoan järkiuskonnon, loistaa kaikkialla. Hajaantuneina eri kansakuntien keskelle, jotka ovat vihamielisiä oikeuksillemme ja intresseillemme, tulemme aina jäämään juutalaisiksi. Kansallisuutemme on isiemme uskonto emmekä me tunnusta mitään muuta. Me asumme vieraissa maissa eikä meitä voi kiinnostaa näiden maiden intressit, niin kauan kuin moraaliset ja materiaaliset intressimme eivät ole vaarassa. Juutalaisten opetusten tulee jonain päivänä toteutua koko maailmassa/koko maailman tulee elää niiden mukaan. Israelilaiset! Vaikka hajaantuneina eri puolille maailmaa, mieltäkää aina itsenne erityisen valitun kansan jäseniksi. Kun uskotte, että esi-isienne usko on ainoa patriotismi; kun uskotte, että huolimatta ulkoisista kansallisuuksista olette vain yksi kansa; kun uskotte, että juutalaisuus yksin edustaa uskonnollista ja poliittista totuutta, kun uskotte kaiken tämän, koko maailman israelilaiset tulevat, kuulevat äänemme ja ovat yhtä mieltä kanssamme.

  Työ on suuri ja pyhä. Katolinen kirkko, vuosisatoja vanha vihollisemme, lepää jo maassa pää katkaistuna. Joka päivä verkko, jonka israelilaiset ovat levittäneet Maan ylle, laajenee laajenemistaan ja pyhien kirjojemme ennustukset ovat toteutumassa. Tulee päivä, jolloin Jerusalem on yhdistyneiden kansakuntien rukouspaikka (Haus des Gebetes) , jossa juutalaisen monoteismin lippu liehuu näkyen kaukaisimmillekin rannikoille. Käyttäkäämme kaikkia mahdollisuuksia hyväksemme. Valtamme on suuri, opetelkaamme sitä käyttämään. Mitä pelättävää meillä olisi? Se päivä ei ole kaukana, jolloin Maapallon rikkaudet kuuluvat ainoastaan juutalaisille.”
  1861 Crémieux valittiin AIU:n presidentiksi. AIU:n arkistoista 1861, N:o 25, s. 514-520 selviää mm. seuraavaa: Uuden ajan Messiaanisuuden on synnyttävä ja kehityttävä, Uuden järjestyksen uusi Jerusalem, pyhästi perustettu Länsimaiden ja Itämaiden väliin täytyy korvata keisarit ja paavit. AIU on tuskin aloittanut toimintansa ja on antanut valtansa näkyä kauas. Se ei keskity vain omaan kulttuuriimme, se kääntyy kaikkien puoleen, se haluaa vaikuttaa uskontoihin, kuten se on levittäytynyt kaikkiin maihin. Kansallisuuksien ja kansakuntien on kadottava. Uskontojen on kadottava. Mutta Israel ei lakkaa olemasta, sillä tämä pieni kansakunta on Jumalan valitsema.”

  Lainaus tuolta:

  https://revisionistit.wordpress.com/2014/09/04/siionin-viisaiden-poytakirjat-bernin-oikeudenkaynti-ja-the-timesin-artikkelisarja/

  Tähän tekstiin liittyy myös tämä:

  https://revisionistit.wordpress.com/2014/09/14/fleischauer-2/

  Se taustoittaa Siionin Viisaiden hankkeita ja aikomuksia lisää.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Amen.

  Juutalaiset ovat nyt niin valtansa tunnossa omassa apartheid-maassaan, omien rikkauksiensa ja omien ydinaseidensa kanssa, että he eivät enää viitsi esittää. Ylpeys ja julkeus näkyvät jo.

  Nyt vain kypsytellään muutama vuosikymmen ja sitten on vuorossa seuraava ”bolshevikkivallankumous”, jossa tehdään selvää lopuistakin valkoisista. Etelä-Afrikassa on jo menossa valtamedian vaikenema valkoisten kansanmurha.

  Koko maailman pitää hiljentyä, jos joku mielipuoli ampuu YHDEN JUUTALAISEN, mutta koko maailman media hiljenee, kun Afrikassa murhataan kymmeniätuhansia valkoisia.

  Minä häpeäisin, jos olisin juutalainen.

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
  1. Huom. tämä on vain koe, ei varsinainen kommentti ylläolevaan. Ajattelin kokeilla seuraavaa lausekonstruktiota (lähtökohtana yllä oleva lausekonstruktio) vaikutelman ja seurausten kannalta:

   ”Koko maailman pitää hiljentyä, jos joku mielipuoli ampuu YHDEN JUUTALAISEN, mutta koko maailman media hiljenee, kun valkoisessa läntisessä maailmassa murhataan satoja miljoonia valkoisia lapsia aborteissa.”

   Miltähän tuollainen konstruktio vaikuttaa foorumin tekstinä muiden tekstien joukossa? Painettuna. Mielipiteitä? Tätä pientä tutkimustani auttaa kovasti myös se, tykätäänkö lausekonstrukstiosta vihreällä vai punaisella tykkäämisellä (kakanväristähän ei ole).

   Loppulausettakin voisi voisi kokeilla seuraavissa muodoissa:

   ”Minä häpeäisin, jos olisin juutalainen media.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin valkoinen media.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin maailma.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin valkoinen.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin apartheid-maamme valkoinen.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin lahtarimassamurhaaja.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin abortissa murhattava valkoinen lapsi.”

   ”Minä häpeäisin.”

   ”Minä häpeäisin, jos olisin Laurio.”

   Ovatko konstruktiot onnistuneita? Tykkäämiset?

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Ylläkuvattu Sheldon Adelson on äärimmäisen vastenmielinen miljardöörijuutalainen, joka on avoimesti vaatinut Iranin pommittamista ydinaseilla.

  Suoraan sanoen: Toivottavasti hän löytää vaatimuksensa edestään. Livenä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Pahempaa löytävät edestään. Eikä ”toivottavasti” vaan varmasti. Kaikki he. Myös iranilaisista ne, jotka eivät ole kristittyjä.

   Lukekaa ja ihmetelkää: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (sanottu juutalaisille kirjanoppineille ja fariseuksille, joiden opillisia perillisiä nykyjuutalaiset ovat).

   HELVETIN TUOMIO. LIVENÄ.

   Esivallan (lait, rangaistukset, kuolemantuomiot, puolustussodat, kuri, järjestys) tulisi tässä ajassa rangaista juutalaista ja kaikkea muutakin rikollisuutta, mutta valtioiden esivalloista on tullut rikollisia ja rikollisten suojelijoita, joten rikollisuudella on avoimet ovet toimia miten tahtoo. Kostoiskuja ei kyetä missään enää tekemään. Valkoinen länsimaalainen on siis äärimmäinen yhteiskunnallinen eunukki, ihmiskunnan hirvittävä ja alhainen pohjasakka – absoluuttiset kyvytön nynny maansa ja kansansa puolustajana, tehnyt jopa esivalloistaan juutalaisen rikollisuuden ja kaiken muunkin rikollisuuden suojelijoita ja kannattajia ja siten tuhonnut maansa ja kansansa.

   ”Kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra'” (Room. 12:19). Kaikki löytävät kaiken edestään.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Siionin viisaiden protokollathan olivat pohjana, kun aikoinaan neuvosto-bolsevikkien toimeksiannosta Frankfurtin yliopiston kommunisti-sosiologit kehittivät subversio- eli moraalinrappeutus-tekniikkansa. Nämä laadittiin länsimaiden mädättämiseksi ”niin että löyhkää”. Siinähän ovat loistavasti onnistuneet selvästikin kaikissa länsimaissa.

  Tätä mädätystä ovat vallanpitäjämme onnistuneet suoltamaan kaikista valtamediamme eli propaganda-mediamme tuuteista – erityisesti Yle, jonka suorittamaa aivopesutoimintaa johtamaan he ovat asettaneet bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. Sanomalehtien puolella tätä mädätystoimintaa johtavat Brysselin Pravda ja HBL, erityisesti monikulttuuri- ja homo-lesbo-propagandallaan.

  Mgneettimediassakin aihetta on useita kertoja käsitelty. Tässä on jokunen muualta poimittu artikkeli:

  ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  ”Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin”, http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

  ”Repressiivinen toleranssi eli kuinka kansakunta tuhotaan”, http://takkirauta.blogspot.fi/2011/03/repressiivinen-toleranssi-eli-kuinka.html

  ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”,
  http://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

  (Huomautan etukäteen, että viitattuja blogeja mahdollisesti vastustavat arvostelijat keskittykööt näiden nimenomaisten artikkelien sisältöön, eivatkä mainituissa blogeissa muita aiheita käsittelevien artikkelien sisältöön TÄSSÄ yhteydessä.)

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 6. Linkki Haaretzin artikkeliin ei toimi, kai se löytyy toimitukselta tallennettuna/kuvankaappauksena tms.?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat