Juutalaissijoittajat huijasivat savolaismiestä maakaupoissa

Kuten olemme uutisoineet, israelilaiset ovat tehneet Suomessa viime aikoina saarikauppoja. Savoon ollaan rakentamassa lomakyliä, jonne päästetään vain juutalaisia. Iisalmen Sanomien mukaan juutalaissijoittajat huijasivat yhden alueen itselleen Sonkajärveltä.

Iisalmen Sanomat haastatteli Markku Tissaria, joka ”myi nelisen hehtaaria Hautasaarta ulkomaisille sijoittajille sen jälkeen, kun oli käyttänyt ryhmän israelilaisia saarta ihailemassa.”

Israelilaiset valehtelivat Tissarille tekevänsä paikasta luonnonsuojelualueen, jossa telttailtaisiin. Totuus selvisi Tissarille vasta hänen luettuaan juutalaisten todellisista suunnitelmista sanomalehdestä. Telttojen sijaan alueelle tullaan pystyttämään mökkejä, mistä on Tissarin mukaan ”luonnonrauha kaukana”.

Tissari kertoo edelleen vastustavansa lomakyläajatusta ja muistuttaa, että kauppakirjassakin lukee, ettei rakennusoikeutta ole. ”Ehkä ostajat ovat ajatelleet, että rahalla kyllä saa,” Tissari pohtii.

Tissarin mukaan alueen rauhallisuus on aina perustunut siihen, että yhteisistä pelisäännöistä on pidetty kiinni. Nyt sionistit ovat kuitenkin rikkomassa idyllin, ja Tissari kertookin katuvansa kauppoja. Israelilaisten liiketoimet eivät tule hänen mukaansa tuomaan taloudellista voittoa paikallisille.

Sonkajärven sijoituksen lisäksi juutalaiset ovat ostaneet itselleen suuremman saaren Kaavinjärvessä Kaavilla. Hankkeita johtaa Ecoland-yritys.

fennovoima juutalaiset

 

Lukuisia sijoituksia Suomeen

Kesän aikana on uutisoitu myös muista Suomeen tehdyistä juutalaisista investoinneista. Israelilainen TV Format Fund aikoo tuoda sionistista viihdeteollisuutta Suomeen suomalaisveronmaksajien kustannuksella.

Eniten huomiota on saanut juutalaisten rooli Fennovoima-hankkeessa. Migrit Solarna Energija –nimisestä yhtiöstä tuli hiljattain Fennovoiman osakas. Migritiä edustava Grigori Edel kertoi Suomen lehdistölle, että yhtiö on sijoittanut suomalaiseen energiabisnekseen huomattavan summan juutalaista rahaa Itävallasta ja Kroatiasta.

Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik säikähti uutista ja väitti Migritin edustajan valehdelleen. Nadbornikin haastattelun yhteydessä sanomalehti Kalevassa väitettiin, ettei juutalaisilla ole missään maassa tarpeeksi rahaa tehdä suuria investointeja. Magneettimedia kumosi väitteen artikkelissa ”Suomen juutalaisjohtaja: julkinen keskustelu Fennovoiman juutalaistaustasta loputtava”.

 

Lue myös:

Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Faktoja, jotka jokaisen tulisi tietää

12 kommenttia

 1. Hohhoijaa. Eihän tuo huijaamista ole, kun ovat ihan laillisesti maat mieheltä ostaneet. Voihan ostajankin eli uuden omistajankin suunnitelmat muuttua siitä, miten omistamansa maan sitten tulee hyödyntämään.

  Plusääni(9)Miinusääni(66)
  1. Haluat siis sanoa että gojimien huijaaminen ei ole huijaamista, koska heidän tehtävänsä on muutenkin ”kattaa pöydät” herraskansalle (lainatakseni modernin Israelin ehkä suosituinta uskonnollis-poliittista esikuvaa)?

   ”…Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant… That’s why he gets a long life, to work well for this Jew, Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat.” (Ovadia Josef)

   Plusääni(40)Miinusääni(6)
 2. Juutalaiset saaneet takuut poikkeusluville. Suomalainen myyjä myi halvalla koska ei ollut suhteita ja tietoa. Tätä se jatkuvasti on.

  Plusääni(27)Miinusääni(6)
 3. Mikä huijaus tämä muka on? Kauppaa tehdessä rakennusoikeutta ei ole ollut. Nyt sellainen on järjestymässä. Myyjää vaan nyppii, kun ei ymmärtänyt pyytää maasta enemmän.

  Plusääni(5)Miinusääni(28)
 4. Totta oe, että Sälevässä on kaava, eikä rakennusoikeutta ole ilman poikkeuslupaa. Tämähän tieto on on merkittävä kauppakirjaan. Mitä huijausta tässä siis olisi, joten ei liene purku perusta.Myyjää varmaankin harmittaa kun tuli myytyä n.4ha alle 40.000

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 5. http://christogenea.org/ A Discussion with Keith of Truth Militia

  http://truthmilitia.com/

  Kannattaa kuunnella keith on truth militiasta haastattelu christogeneasta,Keith aikoi todistaa William finckin huijariksi ja luki vuodessa raamatun ja tutki christian identitya ja huomasi sen olevan absoluuttinen totuus ja ettei jeesus ollut juutalainen joka on suurin valhe.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 6. Tämä on ihan suomalaisten omaa tyhmyyttä. Raha, raha ja vain raha merkitsee. Millään muulla ei ole väliä. Ei kai kukaan ole niin naivi että kuvittelisi jonkun ulkomaalaisen tahon sijoittavansa rahojaan Suomeen että tänne saadaan luonnonsuojelualue? Ei niin tyhmää ihmistä varmaan olekkaan.

  Suomalaiset ovat niin tyhmiä että myyvät mieluummin ulkomaalaiselle kuin omalle kansalleen. Tämä on erinoaminen esimerkki tästä. Ehkä kannattaisi kuitenkin pitää maa suomalaisten hallussa. Vai mitä mieltä ollaan?

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Korjauksena tähän nyt kuitenkin, että Migrit Solarna Energijan osakkuus Fennovoimassa ei ole toteutunut, eikä näytä kovin todennäköiseltä enää toteutuakaan. Yhtiö paljastui TEM:n selvityksessä venäläisten bulvaaniksi jota ”johtaa” kaksi energia-alasta kokematonta pojankloppia. Todennäköisin rahoittaja yhtiölle eivät olleet Euroopan juutalaisyhteisöt, vaan Venäjän federaation omistama Sberbank.
  Jos eurooppalainen juutalaisraha muuten olisikin paljastunut taustalta, se olisi varmasti Suomen viranomaisille sopinut. Paljastunut venäläisrahoitus taasen ei, koska venäläisrahoituksen maksimimäärä on hankkeessa sovittu 40%:ksi.
  Itseäni tapauksessa ihmetyttää vedätyksen läpinäkyvyys ja huono jälkien peittely. Olen paljon tuolta suunnalta tulevaa ”läänintaidetta” nähnyt. Ennen tätä tapausta en kuitenkaan ollut koskaan nähnyt tällaista valmiiksi käryävää karvalakkimallia.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. No ryssät ei varmasti ole juutalaisia…ja ne ei maakaupoissa ole huijanneet (edes Suomen valtiota eli meitä kaikkia), eihän. No voihan ne olla jotain juutalaisia mutta ehkei sittenkään…hei haloo…..hävetkää !!! Isovanhemmilta sain ohjeen…muista että tärkeintä on Kunnia, Uskonto ja Isänmaa. Suomeen mahtuu kaikki jotka maata kuinnioittavat. Mekin evakkoina tultiin ja saatiin paikka asua. Evakoita meni muuten myös rannikolle umpiruotsalaisiin kyliin. Pärjäsivät kyllä !!!! Suomen valtio maksoi meidänkin asettumisen….. ei mulla muuta !!!

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 9. Saksalle selvisi WW I:n rauhansopimiksen allekirjoituksen jalkeen kuka oli sopimuksen arkkitehti ja miksi! Kirosanat eivat riittaneet…

  Saksa aloitti varustautuminen WW II:een valittomasti taman sille pakotetun rauhansopimiuksen allekirjoittamisen jalkeen – Hitlerista ei tiedetty viela mitaan. USA:n presidentti Wilson oletti sodan olevan taas edessa luettuaan sopimustekstin ennen allekirjoitusta. Tarina kertoo, ettei han pitanyt siita, mutta hyvaksyi taman sopimiuspaperiksi sellaisenaan Saksan allekirjoitusta varten Versaillesissa.

  Kuka tietaa vaikuttiko han asiaan muutenkin kuin vain hyvaksymalla, etta kiihkomielinen Saksaa vihaava juutalaisryhma sai laatia itsenaisesti sopimustekstin! Juutalaisrahalla oli jo suuri merkitys USA:n politiikassa silla FED (Federal Reserve Bank of the USA 1913) syntyi lahes satavuotisen juutalaispankkiirien jatkuvan lobbuksen seurauksena ja sen omistajiksi tuli 10 juutalaisten kasissa tai vaikutusvallan alla plevaa olevaa USA:ssa rekisteroitya yksityispankkia. Muut paitsi Lehman Brothrs ovat edellen FED:in todellisia omistajia.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 10. Mielenkiintoinen knoppi Wilsonista. Voisitko antaa lähteen?

  Wilson itse oli lähinnä pankkiirien ja teollisuusmagnaattien juoksupoika.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat