Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille

Juutalaisvaltio Israelin suorittama etninen puhdistus Gazassa on saanut kansainväliseltä juutalaisyhteisöltä vankan tuen. Suurten lobbausjärjestöjen lisäksi esimerkiksi Hollywood ja ”holokaustiselviytyjät” ovat osoittaneet hyväksyntänsä palestiinalaisten teurastukselle.

Kuten olemme kirjoittaneet, ovat monien maiden juutalaisyhteisöt kokeneet kovaa vastustusta sionistivaltion rikosten vuoksi. Valtamedia onkin ollut tapahtumien vuoksi hälytystilassa, ja onpa julkisuudessa puhuttu jopa uudesta ”antisemitismin aallosta” Euroopassa. Suurilta osin puhe on ollut puisevaa propagandaa ja paisuttelua, mutta totta on, että sionismista on puhuttu ilahduttavan avoimesti kesän aikana.

Kun Israel iskee arabikansoja vastaan, on etenkin Helsingin Sanomille muodostunut perinteeksi varoitella suomalaisia ”antisemitismistä” sekä ”uudesta holokaustista”. Sanoma-konsernin omistavan Erkon suvun etnisen taustan huomioon ottaen tämä ei ole järin suuri yllätys. Erityisellä pieteetillä valtamedia on yrittänyt vakuutella kansalaisia, etteivät juutalaiset ole vastuussa Israelin politiikasta ja ettei juutalaisilla ja sionismilla ole mitään tekemistä keskenään. Helsingin Sanomat kirjoittaa: ”Kaikki juutalaiset eivät ole vastuussa Israelin hallituksen sotapolitiikasta. Vaikka Israel on juutalaisvaltio, se on myös demokratia, jossa hallituksen kokoonpano ja päätökset noudattavat vaalitulosta. Iso osa maailman juutalaisista ei kuitenkaan voi äänestää vaaleissa.”

palestinecollapse
Palestiinalaisten arkea.

Diaspora-juutalaisten turvallisuutta ja yhteisön länsimailta saamaa sympatiaa sekä rahoitusta pyritään suojelemaan vapauttamalla heidät Lähi-idän joukkomurhien taakasta. Mutta onko totta, etteivät juutalaiset ole vastuussa Israelin politiikasta? Onko esimerkiksi Suomessa juutalaisia, jotka vastustaisivat Israelin toimintaa? En ole ainakaan itse törmännyt yhteenkään. Onko olemassa edes suomenjuutalaisia yhteisöjä, jotka suhtautuisivat Israeliin neutraalisti? Eipä ole tullut vastaan. Sen sijaan juutalaisten julkaisujen perusteella vaikuttaa siltä, että Suomen järjestäytynyt juutalaisyhteisö kannattaa sionismia ja on omistautunut Israelin usein rikollisen politiikan puolustelulle. Otetaanpa muutama esimerkki.

Suomen merkittävin juutalainen äänenkannattaja lienee Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehti, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lehden verkkosivuilta voi ladata joitain viimeisimpiä numeroita, mikäli ensikäden tieto suomenjuutalaisesta mielenmaisemasta kiinnostaa. Lehdestä esimerkiksi selviää, että Suomen juutalaisyhteisö lukee Magneettimediaa liikuttavalla hartaudella. Mikäli HaKehilaan on uskominen, on ”holokausti” aina ajankohtainen aihe, sillä joissain numeroissa lähes joka toinen artikkeli käsittelee juutalaisten väitettyä toisen maailmansodan joukkotuhoa tavalla tai toisella. Sitten on artikkeleita seurakunnan sisäisistä asioista sekä juutalaisesta ruoanlaitosta. Ruben Stiller puolestaan muistuttaa lukijoita poikien sukuelinten silpomisen arvokkaasta perinteestä. ”Holokaustin” ohella HaKehilan toimituksen selkeä suosikkiaihe on kuitenkin sionistivaltio Israel, eikä artikkeleiden sävyä voi ainakaan kriittiseksi haukkua.

Onnittelut Huhtamäelle kessun natsoista.
Onnittelut Huhtamäelle kessun natsoista.

Mitä mieltä Helsingin juutalainen yhteisö on sionismista ja Israelista? HaKehilan numeron 1/2013 artikkelissa ”Tarja ja Roni Kaganille alija on jatkokertomus” kerrotaan Suomen Naantalissa asuneen juutalaisperheen muutosta Israeliin. Roni Kagan kertoo: ”Tarja on ollut sionistihenkisempi kuin minä, vaikka minullakin on sionistinen vakaumus, ja olen käynyt täällä yli 30 kertaa.” Myös kaksi seuraavaa artikkelia käsittelevät Israelia, minkä jälkeen onkin vuorossa antisemitismiä ja holokaustia käsittelevä vuodatus. Turun juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Tomer Huhtamäki ”suosittelee kaikille työkuntoisille” vapaaehtoistyötä juutalaisvaltion armeijan tukikohdissa. Melko yksiselitteinen kannanotto.

Kotimaan uutisosiossa kerrotaan, että Simon Livson ”vihittiin Suomen ylirabbiiniksi”. Paikalla oli myös Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel, joka on Gazan verilöylyn aikana puolustellut Israelin rikoksia lukuisissa suomalaismedioissa. Ja jotta sionismin merkitys Suomen juutalaisyhteisölle ei jäisi kenellekään epäselväksi, puhui tapahtumassa myös World Zionist Organizationin johtajistoon kuuluva rabbi Yechiel Wasserman. Useissa HaKehilan numeroissa mainostetaan myös järjestöä nimeltä Women’s International Zionist Organization. Numeron 1/2013 lopussa lukijoita kehotetaan osallistumaan Israelin ”itsenäisyysjuhliin”. Numerossa 3/2012 ylirabbiini Livson turinoi taustastaan: ”Kasvoin kodissa, jossa Israel oli aina vahvasti esillä (…) Kiitos kuuluu lapsuudenkodilleni, joka oli aina hyvin Israel-keskeinen. Luulen tämän auttaneen minua löytämään myöhemmin juutalaisen identiteettini.”

Vaikka HaKehila on täynnä armeijakuvastoa ja militaristista retoriikkaa, syljetään numerossa 1/2013 kuitenkin valkoisten eurooppalaissotilaiden uhrausten päälle: ”Joissakin itäisen Euroopan maissa on tarvetta käydä sotia uudestaan, mikä näkyy myös militaristisen ja jopa antisemitistisen kansallishengen nousuna esimerkiksi Unkarissa ja Puolassa. Sen sijaan läntisessä Euroopassa sotasankaruudesta vallitsee nykyään aika selvä konsensus: toisen maailmansodan suurimpia sankareita eivät olleet sotilaat vaan uhrit ja marttyyrit, sellaiset kuin Anne Frank, Claus von Stauffenberg, Hans ja Sophie Scholl sekä Raoul Wallenberg.” Hauska yksityiskohta on, että samassa lehdessä kerrotaan, että enemmistö Suomen juutalaisista myöntää luottavansa lopulta ainoastaan toisiin juutalaisiin.

Israel on kantava teema kaikissa HaKehilan numeroissa. Numerossa 4/2012 kerrotaan Ariel Livsonista, joka on ”sytyttänyt monen suomalaisen sydämessä palon Israeliin”. Samassa läpyskässä myös puffataan Israelin tukijärjestöä Bridges for Peace sekä käsitellään kattavasti juutalaisvaltion sisäpolitiikkaa. Numerossa on myös kolumni kokoomusnuorten rääväsuuna tunnetulta Wille Rydmanilta, joka kertoo: ”Poliittisen vasemmiston likeiset suhteet palestiinalaisjärjestöihin ja Israel-vastaisuus on johtanut paikoin jopa sellaisiin asenteisiin, joita voi luonnehtia juutalaisvastaisiksi.” Kamalaa! Miksei ”Israel-vastaisuutta” ole jo kielletty lailla? Lehti mainostaa myös lukuisia erilaisia sionistisia tapahtumia, kuten ”Israel-solidaarisuusjuhlaa”. Myös tässä numerossa lukijoita kannustetaan työskentelemään Israelin asevoimien hyväksi. ”Bnei Akivan Avoda 2012” -artikkeli kertoo Pohjoismaiden juutalaislasten leiristä Israelissa, johon kuului muun muassa kokonainen viikko maan teurastuskoneiston sotilaiden juoksupoikina: ”Odotetuin viikko koko leirillä oli silti Gadna-viikko, eli viikko Israelin armeijassa. Viikon aikana opimme millaista on olla armeijassa ja moni huomasikin haluavansa sinne tulevaisuudessa.”

JuutalaislastenSotilasleiri

Turun juutalaisyhteisön rautarouva on ”kunniapuheenjohtaja” Ruth Hasan, joka kertoo numerossa 3/2012: ”Meillä oli hyvin sionistinen perhe. Vahva juutalaisuuteni tulee sieltä ja äitini lapsuudesta.” 2010 Israelin joukot murhasivat yhdeksän ihmistä, kun nämä yrittivät toimittaa laivalla humanitaarista apua juutalaisvaltion vainoamille palestiinalaisille. 2012 Turun Sanomat haastatteli ruotsalaista Palestiina-solidaarisuusjärjestöä, joka aikoi toimittaa apua Gazaan Turusta hankitulla Estelle-purjelaivalla. Turun Sanomat pyysi myös kommenttia Ruth Hasanilta, jolta ei herunut sympatiaa auttajille tai näiden murhatuille ystäville: ”Toteanpahan vain, että tyhmiä ihmisiä riittää. Tämmöisiä nuoria, jotka kuvittelevat olevansa radikaaleja tai tekevänsä jotain hyvää, mutta he tekevät omalle asialleen huomattavasti enemmän hallaa kuin hyvää. He eivät edistä rauhaa vaan konflikteja.” Minusta tämä haiskahtaa sionismilta, aivan kuten kaikki muutkin Suomen juutalaisten antamat poliittiset lausunnot.

HaKehilan numerossa 2/2012 haastatellaan sionistia, joka latelee palestiinalaisille madonluvut: ”Tunnen, ja olen tuntenut vuosikymmeniä myötätuntoa Israelia kohtaan. Yhtenä syynä lienee luontainen taipumus asettua puolustamaan väärin kohdeltua ja alakynnessä olevaa (…) Arabimaat ovat ylläpitäneet Lähi-idän kriisiä (…) EU:n on tukenut voimakkaasti palestiinalaishallintoa. Se on ollut virhe.” Samassa julkaisussa kaikkien rakastama liikemies ja Helsingin entinen juutalaisjohtaja Gideon Bolotowsky sanoo, että Israelin arvostelu on lähes aina ”antisemitismiä”. Numerossa 1/2012 Dennis Mitzner lainaa kokoomuslaista juutalaispoliitikko Ben Zyskowiczia ja toteaa Palestiina-myönteisen Erkki Tuomiojan käyvän ”kolmikymmenvuotista sotaa Israelia vastaan”. Mitzner jatkaa: ”Nämä viimeiset vuodet ulkoministerinä antavat mahdollisuuden käyttää ulkoministeriön resursseja Israel-vastaisuuden rummuttamiseen.”

Helsingin Sanomien ja Ylen veteraanitoimittaja Saska Saarikoski synagogassa.
Helsingin Sanomien ja Ylen veteraanitoimittaja Saska Saarikoski synagogassa.

Turun juutalainen seurakunta mahtailee verkkosivuillaan Suomen juutalaisyhteisön ennätyksellisen suuresta tuesta Israelille vuoden 1948 etnisen puhdistuksen eli Nakban painajaismaisissa pyörteissä:

Israelin valtion itsenäistyminen vuonna 1948 herätti Suomen juutalaisten kiinnostuksen. Suomesta lähti vapaaehtoisia sotilaita Israeliin, ja toisaalta Suomen valtio avusti Israelia aselahjoituksin. Nämä suomalaiset juutalaiset vapaaehtoiset muodostivat juutalaisen yhteisön jäsenmäärään nähden maailman suurimman vapaaehtoisten joukon verrattuna muuhun juutalaiseen diasporaan.”

HaKehila ja Suomen juutalaisseurakuntien verkkosivut eivät anna suunvuoroa millekään Israelia kritisoivalle henkilölle tai ryhmälle, sillä Israelissa vaikuttaa tiivistyvän koko yhteisön käsitys juutalaisuudesta. Pisteliäästä viestistä huolimatta Suomen juutalaisten julkisivuksi rakennetun HaKehilan sävy on tylsä, jopa virkamiesmäinen. Todellista juutalaista vihapuhetta janoavat löytävät etsimänsä 2012 Suomessa perustetun LeChaim ry:n verkkosivuilta Shalom.fi. Muun muassa juutalainen ruokaverkkokauppa Kosher.fi linkittää näkyvästi LeChaimin verkkojulkaisuun. Shalom.fi-sivuilla on jopa oma osio ”juutalaisvihalle”. Todellisuudessa osio käsittelee kuitenkin juutalaisten vihaa muita kohtaan:

Kävelin kadulla Barcelonassa, kun tajusin yllättäen kauhistuttavan totuuden – Eurooppa kuoli Auschwitzissa… Me tapoimme 6 miljoonaan juutalaista ja korvasimme heidät 20 miljoonalla muslimilla. Auschwitzissa me poltimme poroksi kulttuurin, ajattelun, luovuuden ja lahjat. Me tuhosimme valitun kansan, todella valitun, koska heistä polveutui suuri ja ihmeellinen kansa, joka muutti maailman. Tämän kansan panos on nähtävissä kaikilla elämän alueilla: tieteissä, taiteissa, kansainvälisessä kaupassa, ja ennen kaikkea maailman omanatuntona. He ovat kansa, jonka me poltimme.

Ja suvaitsevuuden tekosyyllä, ja koska tahdoimme todistaa itsellemme, että olemme parantuneet rasismi-nimisestä taudista, me avasimme ovemme 20 miljoonalle muslimille, jotka ovat tuoneet meille typeryyttä ja tietämättömyyttä, uskonnollista äärimmäisyyttä, suvaitsemattomuutta, rikollisuutta ja köyhyyttä, joka johtuu haluttomuudesta tehdä työtä ja elättää kunniakkaasti perhe.

He ovat räjäyttäneet junamme ja tehneet kauniista espanjalaisista kaupungeistamme kolmannen maailman slummeja, jotka hukkuvat saastaan ja rikollisuuteen. Asuntoihinsa sulkeutuneina he saavat elatuksen hallitukselta, he suunnittelevat sinisilmäisten isäntiensä murhaamista ja tuhoamista. Näin me, epätoivossamme, olemme vaihtaneet kulttuurin fanaattiseen vihaan, luovan lahjakkuuden tuhoamishaluun, älykkyyden takapajuisuuteen ja taikauskoon.

Eiköhän tuo täytä jo rikoksen tunnusmerkistön. Mutta koska kirjoittaja on sionisti ja teksti on julkaistu juutalaissivuilla, niin tuskinpa tuomioistuin siihen Suomessa tahtoo tarttua.

Yllätyksekseni Suomessa vaikuttaa myös juutalainen Chabad Lubavitch -lahko, josta on kirjoitettu:

Chabad-rabbit ja muut äärimieliset ortodoksirabbit kirjoittavat usein kolumneja Yhdysvaltain suurimpaan juutalaislehteen Jewish Week. Tästä sanomalehdestä löydät ylivalta-ajattelua, jota kuka tahansa kunnon ihminen kutsuisi hirvittäväksi. Tutkitaanpa seuraavaa sitaattia:

Mitä gojimeihin tulee (…) Zalmanin asenne oli: ’Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaista ja alempaa tyyppiä. He ovat täysin pahoja, ilman sitten minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia.’ (…) Jos jokainen yksinkertainen solukin juutalaisessa kehossa on jumalallista perintöä, on osa Jumalaa, silloin jokainen dna:n säie on osa Jumalaa. Näin ollen juutalaisessa dna:ssa on jotain erityistä.

Kovaa tekstiä. Suomen Lubavitch-yhteisön sivut ovat hieman vaikealukuiset, mutta Israel on kovaa valuuttaa myös heidän piirissään. Ryhmä mainostaa sivuillaan Gan-leirejä Israelissa: ”Gan Israel -leiriläisiin istutetaan vahva juutalaisen ylpeyden tunne sekä rakkaus Israelin valtiota kohtaan.” Sionistista, eikö?

Jos valtamedia väittää suomalaisille, ettei juutalaisilla ole mitään tekemistä Israelin kanssa, niin sille olisi hyvä esittää jotain perusteluitakin. Suomen juutalaiset julkaisut näet antavat täyden tukensa sionistivaltiolle ja monet niistä kannustavat kaikkia vauvasta vaariin osallistumaan talkoisiin Israelin asevoimien kehittämiseksi.

 

Arvi Pihkala

70 kommenttia

 1. Hyvä kuva Gideonista! Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tämä kuva kertoo kaiken. Elop heitti aika liksaa Gideonille kusettaessaan miljoonia Nokialta ja eläkepäivillään suomalaisilta veronmaksajilta. Elop tukee varmaankin tätä Suomessa sikaitsevaa sionistista terroristipesäkettä loppuelämänsä ajan?

  Meikäläisellä on yhtä vähän sympatioita juutalaisille kolonialaisteille Palestiinassa kuin aikanaan espanjalaisille conquistadoreille Ameriikoissa. Rikollista sakkia molemmat.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Aloitan ”Vaiettu kansanmurha”-sarjan, jossa referoin kirjallisuutta.

  ”Vaiettu kansanmurha” Numero 1. Juutalaisjohtoinen NKVD toimii Eestissä. Ja tätä tulee paljon lisää…

  Imbi Paju: ”Torjutut muistot”.

  ”Hävityspataljoonien jäseniä ei oikeastaan valvonut kukaan. Niissä oli runsaasti rikostaustaisia miehiä. Kansallisuudeltaan venäläiset ja juutalaiset muodostivat paikoin puolet hävityspataljoonista, erityisesti Tallinnassa.

  24. kesäkuuta Tarton hävityspataljoonaan kuului 60-70 miestä. Heinäkuun 10. päivän tienoilla, kun pataljoona lähti Tartosta, siihen kuului n. 460 jäsentä, joista neljä oli naisia. Useimmissa tapauksissa uhreja kidutettiin ennen tappamista hirvittävillä tavoilla, leikkaamalla rinnat tai sukuelimet, kaivamalla silmät päästä, polttamalla tai hautaamalla elävältä, raiskaamalla, repimällä autojen välissä kappaleiksi, sitomalla piikkilangalla, hakkaamalla kaikilla mahdollisilla esineillä, pakottamalla perheenjäsenet katsomaan teloitusta… Teloittaja, joka voi vapaasti käyttäytyä oman mielensä mukaan, on mittaamattoman kekseliäs.” Lainaus päättyy.

  HUOM! Tämän muisteleminen on melkein rikos. Ai niin, selvyyden vuoksi: Uhrit olivat eestiläisiä, tavallisia eestiläisiä, isiä ja äitejä, lapsia, vanhuksia. Sanalla sanoen: meitä.

  Oy, oy, Anne Frank, oy, oy!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ”Vaiettu kansanmurha” Numero 2.

  ”Teidän täytyy ymmärtää tämä. Johtavat bolshevikit, jotka ottivat Venäjän haltuunsa, eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Etnisen vihan takia he kiduttivat ja tappoivat kymmeniä miljoonia venäläisiä tuntematta pienintäkään tunnontuskaa.

  Lokakuun vallankumous ei ollut teidän amerikkalaisten kutsuma ”Venäjän vallankumous”. Se oli hyökkäys ja invaasio Venäjän kansaa kohtaan.

  Maamiehiäni kuoli tässä hyökkäyksessä enemmän kuin koskaan missään kansanmurhassa ihmiskunnan historian aikana.

  Tätä ei saa aliarvioida. Bolshevismi on maailmanhistorian suurin tappaja.

  Tosiasia on, että maailman ihmiset eivät tätä tiedä ja se kertoo siitä, että maailman media on edelleenkin näiden tappajien käsissä.”

  Alexander Solzhenitsyn

  Oy, oy, Anne Frank, oy, oy!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Itä-Karjalassa valtaa pitivät juutalaisbolsevikit 1920-30-luvuilla ja he ovat vastuussa karjalaisten, inkeriläisten ja suomalaisten etnisistä puhdistuksista (joukkomurhista) Itä-Karjalassa – tässä sanalla ”puhdistus” tarkoitan myös amerikan-ja kanadansuomalaisten kommunistiuskovaisten taskujen tyhjennyksiä ennen heidän murhaamistaan. Taskut tyhjensi juutalainen valtaeliitti, jolle oli annettu johtotehtävät Petroskoissa ja muissa Karjalan kaupungeissa. Näiden juutalaisbolsevikkien tyranniasta Itâ-Karjalassa ovat kertoneet ja kirjoittaneet Suomeen pettyneinä takaisin palanneet kommunistit.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Näin bolshevikit tekivät. Näin käy, kun alkuperäisväestö hyväksyy monikulttuurisuuden.

   Tämä selittää myös sen, miksi juutalaisvaltio hysteerisesti turvaa rajojaan ja toisaalta se selittää sen, miksi juutalaisyhteisöt lännessä kannattavat avoimia rajoja.

   Sitten vaan taas sytytetään vallankumouksen liekki ja simsalabim, meitä valkoisia ei enää ole. Voi voi, mutta onneksi abramovicheille jäi metsät ja metallit, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Gideonin esi-isät hallitsivat siis Itä-Karjalassa 1920-30-luvuilla. Kuinka monta suomalaista joutui silloin hänen esi-isiensä tyrannian uhreiksi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Illan päätteeksi.

  ”Vaiettu kansanmurha” Numero 3.

  ”Jos Tsehovin intellektueille, jotka yhtenään arvailivat, mitä kahdenkymmenen, kolmenkymmenen, neljänkymmenen vuoden päästä tulee, olisi vastattu, että neljänkymmenen vuoden kuluttua Venäjällä kidutetaan kuulusteltavia, puristetaan kalloa rautarenkaalla, upotetaan ihmisiä happokylpyyn, kidutetaan alastonta kuulusteltavaa muurahaisilla ja luteilla, tungetaan priimusliekillä hehkutettu tanko peräaukkoon, tallataan sukuelimiä saappaalla ja -kaikkein helpoin- kiusataan viikon ajan valvottamisella ja janolla ja piestään vereslihaan, yksikään Tsehovin näytelmistä ei olisi saanut nykyistä loppuaan, vaan kaikki sankarit olisivat joutuneet hullujenhuoneeseen.”

  Alexander Solzhenitsyn

  Meidän nykyiset ”monikulttuurisuustädit” petaavat juuri nyt parinkymmenen vuoden päähän tätä peräaukkofantasiaa. Se tapahtuu juuri nyt, naapurissasi. Sitä pedataan, sitä pyydetään – ja se tulee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. murhattu, siiretty avoimiin keskitysleireihin (Gaza), elää pakolaisleireillä Libanonissa (missä juutalaisnatsivaltio pommittavaa heitä säännöllisesti) tai Syyriassa (jossa juutalaisnatsivaltio yrittää tuhota heidät) tai elää karkoitettuina Jordaniassa, Egyptissä, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Englannissa, USa.ssa, Kanadassa, Austraaliassa jne.

  6 miljoonaa palestiinalaista juutalaisnatsivaltion miehittämillä alueilla Länsirannalla ja Jerusalemissa sekä Gazan keskitysleirillä, joka on ollut eristetty maalta, mereltä ja ilmasta jo vuodesta 2007, sekä naapurimaissa että ympäri maailmaa, odottaa sitä päivää, kun he voivat palata takaisin koteihinsa juutalaisnatsien miehittämillä alueilla. Ennen juutalaisnatsivaltion julistamista, juutalaiset omistivat vain 6% Palestiinan (siis nykyisen Israelin) pinta-alasta. Kuusi prosenttia. Murhaamalla, terrorilla ja varastamalla juutalaisnatsit ovat valtionsa luoneet.

  Juutalaisnatsit loivat sitten lakeja, joiden perusteella kaikki juutalaisterrorin pelottamana kotoaan lähteneet menettivät automaattisensa talonsa ja maansa. Miljoonat palestiinalaiset oli pelotettu lähtemään kodeistaan, mukanaan vain kotiovensa avain ja luottamus siihen, että he palaisivat pian (aivan kuten Karjalan kannaksen asukkaat lähtiessään kodeistaan 1939-40).

  6 miljoonaa palestiinalaista Gazassa, Länsirannalla, Jerusalemissa, pakolaisleireillä Beirutissa, Damaskoksessa ja Ammanissa odottaa paluuta isiensä maille. Heillä on yhä avaimet koteihinsa, jotka juutalaisnatsit ovat tuhonneet. Heillä on yhä kartat ja valokuvia oliivipuista ja appelsiinipuista, joita heidän isänsä ja isoisänsä ja 21 sukupovea ennen heitä oli viljellyt Palestiinassa.

  Sitten Palestiinaan tuli juutalaisnatseja suoraan Natsi-Saksasta, ja Hitler rahoitti heidän terroristiorganisaatioansa Sterniä ja Lehiä. Juutalaisnatsit olivat liitossa Hitlerin kansallissosialistien ja Mussolinin fasistien kanssa taistelussa Englannin miehitystä vastaan. Ensimmäinen juutalainen aseellinen terroristiorganisaatio Palestiinassa luotiin jo yli 100 vuotta sitten vuonna 1907 palkka-armeijana toiminut 100 aseistetun juutalaisnatsiterroristin Bar-Giora, ja sitten Hashomer, Haganah ja Irgun ja niistä muodostui lopulta IDF, Lähi-idän julmin terroristiarmeija, joka on murhannut enemmän lapsia, naisia ja vanhuksia, ja siviileitä ylipäätänsä, kuin Hitler aikoinaan.

  Juutalaisterroristit murhasivat m.m. Ison Britanian Lähi-idän ministerin Lordi Moynen 1944, tekivät pommi-iskun Ison Britanian Rooman suurlähetystöä vastaan 1946 sekä lukuisia pommi-iskuja (tai yrityksiä) Lontoossa ja Pariisissa. Juutalaisterroristit tekivät iskun King David hotelliin, 22.7.1946, joka on jäänyt yhdeksi historian verisimmistä iskuista siviiliväestöä vastaan, sillä iskussa kuoli 91 ihmistä ja haavoittui 46. Israelissa usein vieraillut Breivik sai pommi-ja ampumiskoulutusta juutalaisterroristeilta, mutta ei yltänyt historiallisiin tuloksiin juutalaisterrorismin vuosipäivänä 22.7.2011. Juutalaisterroristit räjäyttiivät maailman ensimmäisen autopommin Haifassa 1947 murhaten tai haavoittaen 144 ihmistä, joista enemmistö siviileitä. Junia vastaan juutalaisterroristien tekemissä terroristi-iskuissa menetti henkensä tai haavoittui 163 palestiinalaista, joista suurin osa siviileitä. Deir Yassin teurastus, jossa aseistetut juutalaisterroristit raiskasivat ja murhasivat 6.4.1948 koko Deir Yassin kylän asukkaat, 254 palestiinalaista lasta, naista, vanhusta ja siviiliä (kylässä oli vain aseistamattomia siviileitä), oli lähtölaukaus terroriaallolle, jolla palestiinalaiset karkoitettiin kodeistaan. Ruotsalaisdiplomaatti Folke Bernadotten juutalaisterroristit murhasivat 17.9.1948 Jerusalemissa, siis Israelin jo julistettua itsenäisyytensä, jonka Neuvostoliitto oli tunnustanut ensimmäisenä valtiona (ja oli aseistanut terroristeja). Itsenäisyytensä jälkeen Israel on syyllistynyt lukuisiin terroristi-iskuihin ympäri maailmaa; 911, Dubai, Lillehammer, Gaza, Beirut, Damaskus, Teheran jne.

  6 miljoonaa palestiinalaista juutalaisterrorismin uhreina.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Jahas, päivän pakollinen natsi sitäsuntätä. Eli tuossa kirjoituksessa käytännössä piirrettiin Ariel Sharonille Hitlerin viikset. Vai mieluummin faktaa ja fiktiota, ja ne kun saadaan vielä keskenään sekaisin niin hyvä tulee.

   Todellisuus on kuitenkin se, että Hitler ja saksalaiset eivät ole koskaan alentaneet itseään samalle tasolle kuin tuo vaaleanpunainen sika Netanyahu ja hänen NKVD:stä perimänsä IDF. Eli kirjoituksessa pyritään vääntämään tappiosta tasapeli. Israelin tekemisiä ei onnistuta peittelemään, mutta vedetään saksalaiset mukaan, jolla betonoidaan omakirjoittamaa fiktiota saksalaisista.

   Ai nuo juutalaisterroristitko niitä todellisia rikollisia ovat, jotka saivat hengiltä satoja ihmisiä, kun juutalaispankkiirit lahtasivat satoja miljoonia lähtien Ensimmäisestä Maailmansodasta. Ainoastaan säilyttääkseen historiallisen feodaalivaltansa teollisen vallankumouksen uhan alla. Tässä varmaan yritetään pakkosamaistaa ”pahat” juutalaiset palestiinalaisiin itsemurhapommittajiin. Juutalaispankkiirien kannattaa kuitenkin olla varuillaan, etteivät tukehdu omaan paskaansa, kun nälkä tuntuu kasvavan syödessä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Terveisiä Teheranista!

  Oli muuten mukava reissu. Reiluja, avoimia, vanhoja kunnon persialaisia maa täynnä.

  Suomenjuutalaisten tapaan vierailin vieraalla maalla harjoitellakseni paikallisen armeijan kanssa. Näinhän jokainen itseään kunnioittava Suomen juutalainen tekee: lähtee Israeliin harjoittelemaan aseellisia taitoja vieraan maan armeijassa. Ovat niin isänmaallisia, että. En tiedä opetetaanko siellä lähetämään Hellfire-ohjus kouluun Gazassa? Kuka tietää? Ovat varmaan ylpeitä siitäkin…

  No, minä sitten ajattelin, että kun Suomen somalit opettelevat kristittyjen tappamista ISISin riveissä ja Suomen juutalaiset ylpeilevät oikein valokuvissa harjoituksiaan Israelin armeijassa niin helkkari, minä lähden Iraniin. Ei kai sillä ole enää mitään väliä? Ihan sama, somalit jihadisteiksi, juutalaiset IDF-joukkoihin ja minä vallankumouskaartiin? Perhana, tämä on sitä monikulttuurisuutta. 🙂

  Hakunilan ammattikorkeakoulun ballistiikan approbatur taskussa ja Teknillisen Korkeakoulun ydinfyysikkona olin tervetullut osallistumaan rauhanomaiseen, ei-aseelliseen toimintaan, onhan Iran sentään sivistysvaltio verrattuna Israeliin, jossa kaikki kantavat aseita.

  Oli pojat kivaa! Ensi kesänä uudestaan ! Ehkä ensi kesänä pääsee oikein ampumaan? :):)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Erinomainen kommentti professori Robert Faurissonilta vuodelta 2009:

  ”Henkilö, joka väittää, että natsien väitetyt kaasukammiot ja juutalaisten väitetty kansanmurha ovat historiallisia tosiasioita, antaa, tahtoi hän sitä tai ei, tukensa hirvittävälle valheelle, josta on tullut kolonialistisen, rasistisen ja imperialistisen Israelin valtion tärkein propaganda-ase. Katsokoon jokainen, jolla on otsaa tukea ”holokausti”-myyttiä, omiin käsiinsä! Hänen kätensä ovat punaiset palestiinalaisten lasten verestä!”

  Lähde: http://ruupertti.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-professori.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Professori on virkanimike, eikä Robert Faurissonilla ole nykyään eikä tuon haastattelun aikaan ollut professorin virkaa.

   Höperö vanha mies kiistää historialliset tosiasiat natsien kaasukammioista ja juutalaisten kansanmurhasta.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
 10. Terve!

  Mina ole Kongost. Minu nimi on Kogu Aega Tappa. Sina kutsu minu vaa Kogu.

  Mina sain tieta, että kaikki Suomen juutalaise matkustava isamaale Israelisse tappama oppima. Mina taha ga. Mina siis kysy sossust et saisiks raha Kongosse menna. Armeijasse, niinagu juutalaise Israelisse.

  Kesalomale. Me praktiseerimme kalashnikoviga. Kogu Aega Tappa.

  See on hea et Soomest voi matkustaa kodumaale armeijasse, tappama. 🙂

  Soomi- hea maa!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Veliseni, Sinulta tullut kritiikki on paras mahdollinen suositus. 🙂

    Muuten, mitä mieltä olet suomenjuutalaisista, jotka käyvät kesälomallaan Israelissa puuhastelemassa Israelin armeijassa? Onko tämä ihan kosher?

    Ja kun se on, tietenkin, mielestäsi, niin varmaankin hyväksyt sitten kotimaassa patrioottisen toiminnan armeijassa tai armeijamaisissa ryhmissä? Vai onko Sinusta vain suomenjuutalaisten toiminta hyväksyttävää ja muiden ryhmien pitää visusti olla ei-nationalistisia?

    Onko siionismi juutalaisnationalismia? Jos se on niin miksi suomalaisnationalismi samoilla ehdoilla ja samoilla toimintatavoilla on ”natsismia”? Vai onko se?

    Minä vaadin suomenjuutalaisten oikeuksia myös suomensuomalaisille, jollainen olen.

    Olen suomensuomalainen, minulla ei ole kaksoiskansalaisuutta. Minä puolustan Suomea.

    Vastauksia, vastauksia… 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ilmeisesti viittaat Sar-El-vapaaehtoisiin, jotka toimivat aseistamattomina erilaisissa huoltotehtävissä? Siellä käy muitakin suomalaisia kuin uskonnoltaan juutalaisia. Ei sinne menossa mitään laitonta ole. Jos olisi, niin siihen tietenkin puututtaisiin. Toiminta on täysin avointa, ei siellä vapaaehtoisena kukaan salassa käy.

     Politiikka ei kuulu Suomen puolustusvoimiin eikä vapaaehtoiseen maanpuolustukseen. Kun sinä kirjoitat patriotismista, tarkoitat tietenkin jotain uusnatsiöyhötystä. Suomeen ei pidä sallia puolustusvoimista erillisiä aseellisia joukkoja millään ideologialla.

     Sionismi on aate, jonka tavoitteena oli saada oma kotimaa juutalaisille. Vuonna 1948 tämä toteutui. Suomi saavutti itsenäisyyden jo aiemmin vuonna 1917.

     Mitä erioikeuksia suomenjuutalaisilla kuvittelet olevan? En ole sellaisista tietoinen.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Israelin juutalaiset asevoimat , eli Israelin armeijan toimet eivät ole koskaan olleet samankaltaisia kuten Suomen nykyiset puolustusvoimat. Israelin armeija on totaalisesti juutalainen terrori, hyökkäys ja valloitusarmeija. Aikalailla eri asia kuin puolustusvoimat siis.

      Tämän kuvan asiasta saa, kun perehtyy Israelin perustamistoimiin (alkaen 1948). Väkivalloin Israelin juutalaiset armeijavoimat valloittivat sen alueen itselleen. Millä oikeudella ? Ja miksi näitä roistoja, valloittajia ja tappajia pitää puolustella ?

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. En haluakaan pitää mitään salassa. 🙂

      Suomenjuutalaiset käyvät Israelin armeijassa, aivan avoimesti ja hyvillä mielin ja sillä ylpeillen. Ja siellä käynti on selkeästi poliittinen kannanotto Israelin puolesta, näinhän juuri tuossa HaKeHiLa tms.-lehdessä sanottiin. Minusta vieraan maan asevoimissa palvelu on poliittinen kannanotto, eikö Sinusta? Jos suomenjuutalaiset käyvät Israelin armeijassa, he silloin selkeästi tukevat Israelia poliittisesti. Olen varma, että jos Suomesta lähtisi joukoittain nuoria miehiä ja naisia Iranin vallankumouskaartin vieraaksi vuosittain, juutalaisyhteisö pitäisi tätä poliittisena kannanottona, vai kiistätkö tämän?

      Minä tarkoitan patriotismilla isänmaallisuutta. Mitä sinä sillä tarkoitat? Voisitko kertoa ihan omin sanoin?

      Isänmaallisuus on sitä että asettaa oman maansa esim. Israelin edelle. Isänmaallisuus on sitä, että esim. sotatilanteessa Israelia vastaan tarttuu aseeseen ja on valmiina kirjaimellisesti tappamaan hyökkääjän eli tässä teoreettisessa tapauksessa esim. juutalaisvaltion juutalaisen. Ymmärrätkö tämän vai onko tässä jotakin vaikeata? Minun puolestani suomenjuutalaiset saavat käydä plankkaamassa saappaita vaikka iankaikkisesti, mutta haluan tietää, ovatko he rivissä joka tilanteessa, kun Suomea uhataan. Ilman minkäänlaisia varauksia ja selityksiä. Minulla ei ole minkäänlaisia vaikeuksia tätä sanoa: Minä puolustan Suomea myös Israelin hyökkäystä vastaan ja olen valmiina tappamaan juutalaisvaltion juutalaisia sotatilanteessa, jos sellainen tilanne tulisi vastaan. Minusta tämän toteaminen on ihan selvä asia. Mutta todentotta minun on vaikea uskoa, että nämä Israelin armeijan leivissä patsastelevat olisivat täysin sydämin puolustamassa minun, suomensuomalaisen, Isänmaata, Suomea. Ja älä sönkötä asevelvollisuudesta vaan kerro, voinko siihen luottaa? En tuollaista tilannetta toivo, mutta kysyn: Voiko Israelin kansalainen mennä esim. Iraniin vähän ”aseettomaan palvelukseen”? Ja jos ei niin miksi ei? Mitä pahaa sinä olisi? On sellainen olo, että tämä on yksipuolista, kovin yksipuolista tämä lomailu vieraan vallan armeijan palveluksessa.

      Vastasit oikein: Siionismi on juutalaisnationalismia ja niinpä meillä kaikilla valtioilla on nimenomaan oikeus nationalismiin. Ja piste. Siinä on turha sönköttää. Minä olenkin suomensuomalainen nationalisti. Minä ajan Suomen asiaa, en Israelin asiaa. Itse asiassa minä vastustan Israelin asiaa. En salaile sitä.

      Etuoikeuksia? En viitannut etuoikeuksiin. Haluan vain, että suomenjuutalaiset hyväksyvät vieraissa armeijoissa palvelun sitten kaikilta suomalaisilta, kun meidän täytyy lukea näitä (vastenmielisiä) juttuja siitä, kuinka ns. kunnon kansalaiset elvistelevät kersantin natsoillaan, kun samaan aikaan tämän natsa-armeijan ohjukset tappavat lapsia. Jos maailma on nyt tällainen niin olkoon niin, vieraillaan vieraiden maiden armeijassa. Kaikki armeijat ovat OK verrattuna lapsentappaja-armeijaan.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     3. Kirjoitit: ”Minä tarkoitan patriotismilla isänmaallisuutta.”

      Ymmärtänet varmaan, että koska sinä olet rasisti, antisemitisti ja uusnatsi, niin sinun kirjoittaessasi ”patrioottisesta toiminnasta armeijassa tai armeijamaisissa ryhmissä kotimaassa” monille lukijoille aiheutuu heti erittäin negatiivisia mielikuvia. Sinä olet vaarallinen henkilö. Tuollaisille kiihkoilijoille ei pitäisi antaa aseenkantolupaa ja asepalveluksestakin on syytä antaa vapautus sopivalla luokituksella.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
 11. Ottakaamme oppia Israelista, ”Lähi-Idän ainoasta demokratiasta”.

  Ensinnäkin, kaikille kunnollisiksi todetuille kansalaisille jaetaan kotiin rynnäkkökivääri. Ihan vain kodin ja isänmaan suojelemiseksi. Rippikoulun lisäksi kaikki teinit velvoitetaan käymään maanpuolustuskursseilla tutustumassa armeijan toimintaan, erikoisuutena Hellfire-ohjukset, joita ohjaillaan bunkkerien suojista naapurimaan siviilejä kohtaan. Leikisti, tietenkin, eihän Lähi-Idän ainoa demokratia oikeasti siviilejä tapa. Eihän?

  Toiseksi, Suomi julistetaan ”Suomalaisten maaksi, joka on suomalaisille”. Suomalaisuus määritetään geneettisesti. Naimisiin Suomessa voi mennä vain kaksi suomalaista. Ulkomailla voi käydä naimassa ei-suomalaisia, mutta ei Isänmaassa.

  Kolmanneksi, Suomi itoaa ydinaseet kieltävästä sopimuksesta, ja aseistautuu sadoilla ballistisilla ohjuksilla ja vähintään kuudella ydinsukellusveneellä, jotka partioivat kaikilla maailman merillä ja Sampo-optio otetaan käyttöön. Jos joku haistattelee meille, me tuhotaan ao. valtion pääkaupunki ydinaseilla. Perusperiaate on: Me, ja vain me, merkitsemme. Muut vetäköön tumppuun. 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Dataa Neuvostoliiton juutalaisyhteisöstä. Vrt. Suomen juutalaisyhteisö mahdollisen vallankumouksen sattuessa. 🙂

  Lähde juutalaiskirjailija Yuri Slezkine.

  Muutamia lainauksia:

  ”1930-luvulla NKVD (Neuvostoliiton tappajaelin par excellence: 40 miljoona uhria ja still counting…) oli JUUTALAISIN VALTIONELIN Neuvostoliitossa” (lihavointi allekirjoittaneen)

  ”42 ylintä virkamiestä NKVD:ssä (yht. 111) olivat JUUTALAISIA” (kaikki lihavoinnit allekirjoittaneen)

  ”12 NKVD:n osastonjohtajaa olivat JUUTALAISIA (yht. 20)”

  ”Jos kuka tahansa joutui CHEKA:n (NKVD:n edeltäjä) käsiin, oli todennäköistä, että hänet ampui JUUTALAINEN”

  ”juutalaiset olivat ”Stalinin innokkaita teurastajia””

  Kirjassa on myös lainaus V.V. Shulginin 1927 julkaisemasta kirjasta (Shulgin oli venäläinen nationalisti):

  ”Me emme pidä siitä, että tämä (vallankumous) on tehty meidän, venäläisten, selkänahasta ja se on tuottanut meille kuvaamattomia menetyksiä. Me vihaamme sitä, että te JUUTALAISET, jotka olette vain pieni vähemmistö kansamme joukossa, olette osallistuneet näihin hirmutekoihin niin suurella osuudella, joka ei lainkaan vastaa teidän vähäistä määräänne.”

  JUUTALAINEN I.A..Bromberg kirjoitti: ” Aikaisempi (vrt. lännen liberaalit Israelin rakastajat) vapauden ja liberalismin rakastaja oli muuttunut ennenkuulumattomaksi teurastajaksi. Ihminen (sic!), joka ennen ei voinut katsoa kanantappamista liberaalisuudeltaan oli nyt ase kädessä valmiina tappamaan kaikki kristityt” (nyt kirjoittaja nimenomaan puhuu JUUTALAISISTA). Tätä taustaa vasten Gazan pommitukset ymmärtää…

  Ja, hasbarat, ”there is a lot more, where that came from”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Nimimerkki ”monta a-kirjainta” ei osaa vastata kysymykseen ”Mitä ymmärrät patriotismilla?”. Ihan vain omin sanoin.

  Sen sijaan hän syyttää minua rasistiksi jne. jne.

  Kysyn nyt kuitenkin vielä kerran häneltä tämän hyvin yksinkertaisen kysymyksen: ”Miten määrität patriotismin?” Ja jos mielestäsi juutalaisvaltion juutalaisen patriotismi on jotenkin erilaista kuin suomensuomalaisen isänmaallisen ihmisen patriotismi niin täsmennä ihmeessä.

  Onko tämä liian vaikea kysymys? Jos on niin muotoilen helpommaksi. 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Yksi sanakirjamääritelmä patriotismille on isänmaanrakkaus, isänmaallisuus.

   Väitätkö, että et ole rasisti kaiken kirjoittelusi jälkeen?

   Millaista oman käsityksesi mukaista ”patrioottista” toimintaa sinä haluaisit tuoda mukaan Suomen puolustusvoimiin? Haluaisit varmaan myös perustettavan uusnatsien asejoukkoja?

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Sanakirja määrittelee hyvin. Isänmaanrakkaus – oikein. Isänmaallisuus – oikein.

    Minäkin rakastan Isänmaatani ja olen isänmaallinen. Asetan Isänmaani esim. Israelin edelle. Itse asiassa pidän Israelia kaiken sen vastakohtana, mitä Isänmaassani arvostan, mitä Isänmaassani rakastan.

    Minun Isänmaani on suomalaisten koti. Se on suomalaisten rakentama, suomalaisten omalla verellään lunastama maa. Sitä ovat puolustaneet isänmaalliset, omaa Isänmaataan syvästi rakastaneet ihmiset – omalla hengellään.

    Viimeksi juutalaisbolshevistisen Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan. Venäjällä ei ollut tämän NKVD-hirviön kanssa mitään tekemistä, vaan se hyökkäys tuli Neuvostoliitosta, joka oli rakennettu kymmenien miljoonien kristittyjen haudoille ja siinä teurastuksessa juutalaisilla oli johtava rooli (lue vaikka Yuri Slezkineä).

    Asejoukkoja?

    Sovitaanko nyt vaikka niin, että minulle riittää juutalaisvaltion juutalaisten toiminta. Ei enempää eikä vähempää. Mieti sitä. Mieti tarkkaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Herra aaaaaaa:n vuorovaikutustaidot ontuvat aika pahasti, mitä näitä ”keskusteluita” on seurannut. Esim. h.e.bolla:n kommentointi on erittäin asiallista hyvine argumentteineen, mutta toista on tämän suunsoittajan argumentointi. Jos aaaaaaa mielii olla uskottavampi ”väitteineen”, niin voisi olla paikallaan kanssakeskustelijoiden kunnioittaminen nimittelyiden sijaan. Toisaalta moinen ala-arvoinen kommentointi kertoo kyllä kirjoittajan henkisestä tilasta aika paljon. Näistä keskusteluista myös huomaa todella nopeasti kuka on hyvällä asialla ja kuka taas ei. Aaaaaaa:n on aivan turha selitellä yhtään mitään, rikollinen on rikollinen eikä muuksi muutu, vaikka kuinka yritetään väännellä ja käännellä tai syöttää väkisin sanoja toisen suuhun.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Eikö rasistia saa sanoa rasistiksi, antisemitistiä antisemitistiksi ja uusnatsia uusnatsiksi? Tuleeko paha mieli?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kaikin mokomin, kutsu vain minua ihan miten haluat. Voin vakuuttaa, että minulle ei tule paha mieli, ei lainkaan. Itse asiassa nykymaailmassa kaikki mainitsemasi nimittelyt alkavat olemaan positiivisia. Niistä tulee pikemminkin hyvä mieli.

   Miksikö?

   Minäpä kerron.

   Otan taas esimerkkejä JUUTALAISTEN maailmasta. Minä näet en välitä, jos teikäläinen nimittelee, niinpä minäkin nimittelen. Etenkin minä nimittelen ihmisiä, jotka ovat JUUTALAISIA. Minä kutsun heitä aina ja kaikissa asiayhteyksissä JUUTALAISIKSI. Kutsun siis JUUTALAISIA JUUTALAISIKSI. Enkö olekin ihan hirmuinen antisemitisti, kun kutsun JUUTALAISIA JUUTALAISIKSI. On se hirveätä.

   No niin, asiaan. Juuri näinä päivinä siionistiaviisi HS:stä on saanut lukea hellyttäviä tarinoita siitä, kuinka suomalaiset koulut ja päiväkodit joutuvat taistelemaan jopa 20 äidinkielen kanssa. Tämä on artikkelien mukaan jotenkin ihanaa ja ah niin oikein.

   Minusta tämä on idioottimaista ja erittäin, erittäin typerää. Meidän suomalaisten lasten koulutus uhrataan multikultin alttarille. Minä en halua lastani pelleilemään 20 eri kielen sekasotkuun. Minä haluan oman maani suomenkieliselle lapselle koulutuksen suomen kielellä. Onko tämä rasismia? Kerro nyt heti. Oin sanoin.

   Lisäksi haluaisin nähdä edes yhden kuvan, edes yhden artikkelin, edes yhdestä maasta, jossa JUUTALAISLAPSI uhrataan multikultin alttarille. Haluan nähdä JUUTALAISNAISEN ihastuneena selittävän, kuinka heidän tarhassaan, heidän koulussaan puhutaan viittomakielellä. Jos en sellaista näe niin olen sillätavalla yksinkertainen sielu, että syytän JUUTALAISIA sitten rasisteiksi, koska he ajattelevat vain omaa parastaan. Vai ovatko he vain juuri samanlaisia kuin minä? Kerro. Ihan omin sanoin.

   Olenko antisemitisti, jos kerron kaikille, että NKVD tappoi kymmeniä miljoonia ihmisiä ja NKVD oli JUUTALAISTEN johtama. Kerro tämäkin ihan omin sanoin.

   Olenko uusnatsi, jos kerron, että iloitsen sinä päivänä, kun viimeinenkin ”holokaustiselviytyjä” kuolee. SE on nimittäin ilonpäivä. 🙂

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Sitä päivää saat odottaa, sillä tietenkin on 70-vuotiaita satavuoptiaita. Tai sitten voidaan väittää jossain elävän ympärio maailmaa niin ja niin paljon. Ja sitten aletaan puhumaan holoholjen jälkipolvista ja heidän ongelmistaan jne

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Voihan sitä aina kaikenlaista vaatia. Kuitenkin esimerkiksi monissa suomalaisissa yliopistoissa on siirrytty käyttämään laajasti luentokielenä englantia. Monilla aloilla kohtalainen englannin kielen taito on välttämättömyys. Suomessa on merkittäviä työnantajia, joiden työpaikoilla työkielenä on englanti. Dokumentit tehdään englanniksi ja kokoukset pidetään englanniksi. Parempi totutella siihen jo opintojen aikana.

    Ei ole rasismia haluta suomenkielistä koulutusta tässä maassa. Se kuitenkin voi hyvinkin olla rasismia, jos ollaan vaatimassa, että vieraiden kielten käyttö opetuksessa ja oppilaiden puhekielinä pitäisi kieltää.

    En viitsi etsiä sinulle tuollaista artikkelia, mutta ymmärtäähän sen jokainen järkevä ihminen, että vieraiden kielten osaaminen on hyödyllistä. Varsinkin, jos oma äidinkieli on suomen kaltainen pienen väestöryhmän kieli.

    Liioittelet juutalaistaustaisten NKVD-johtajien osuutta ja vääristelet näiden toiminnan tarkoitusperiä. Antisemitistinen natsipropaganda sumentaa ajattelusi. Kommunistit ovat ideologiansa pohjalta syyllistyneet valtioterroriin, joukkomurhiin ja poliittisten vankien pitämiseen myös esimerkiksi Kaakkois-Aasian maissa eikä siellä ole juuri minkäänlaista juutalaisvähemmistöä, jota te antisemitistit voisitte pitää asiassa syntipukkina. Neuvostoliitossakin syy hirmuhallintoon oli kommunistisessa ideologiassa eikä joidenkin kommunistien etnisessä taustassa.

    Kirjoittamiesi viestien pohjalta ajatusmaailmasi on varsin selkeästi tunnistettavissa.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Kaikella kunnioituksella, Monta Aaata, mutta välttelet aina itse asiaa.

     Viittasinko jossakin yliopisto-opintoihin? Tai oletko ihan pölhö? Olen itse akateemisesti koulutettu ja osaan sujuvasti suomen kielen lisäksi ruotsia, englantia, eestiä ja saksaa. Välttävästi pärjään venäjällä, puhuttaessa. Varmaankin useimmilla aloilla akateemisessa koulutuksessa voidaan ja ehkä jopa pitää käyttää muita kieliä kuin suomea.

     Mutta minä en maininnut akateemisia opintoja, vaan puhuin sangen selvästi siionistiaviisi HS:n tällä viikolla hehkuttamasta tosiasiasta, että SUOMALAISET LAPSET joutuvat nykyisin aloittamaan elämänsä MULTIKULTIKAAOKSESSA, jossa päiväkodin lastenhoitajien ja alakoulun opettajien täytyy keskittyä opettelemaan viittomakieltä, jotta kaiken maailman MULTIKULTILAPSET saadaan oppimaan vessassa käynti.

     Tämä ei ole vitsi, vaan aikuisten totta. Se on varmaan hienoa Hollywoodin sontaelokuvissa, mutta arkipäivän elämässä se tarkoittaa sitä, että meidän lastemme koulutus uhrataan mm. vähemmän älykkäiden afrikkalaislasten hyvän olon takia.

     Minä kysyin: Miksi emme näe JUUTALAISLAPSIA näissä oloissa? Miksi JUUTALAISNAISET eivät JUUTALAISVALTIOSSA hehkuta MULTIKULTIA?

     Minäpä vastaan. Ihan omin sanoin.

     Siksi, että JUUTALAINEN ei uhraa oman JUUTALAISLAPSENSA koultusta afrikkalaislapsen takia. Ehei, tämä hyväätekevä idiotismi on varattu meille, HYVÄUSKOISILLE PÄSSINPÄILLE.

     Kannattaa kysyä, missä Gideon Boltowskyn lapset kävivät koulunsa? Missä yleensä opiskelevat juutalaislapset?

     Minä vakuutan: Heitä ei panna ”kielikylpyyn”, jossa viitotaan mitään tajuamattomille vieraan maan lapsille. Ei, he opiskelevat kaltaistensa joukossa. Tiukasti. Mitään hyväntekeväisyyttä ei harrasteta.

     Se siitä MULTIKULTISTA.

     Ja NKVD:stä. Minua ei kiinnosta keksityt ”ideologiset” taustat. Minä näen JUUTALAISIA Neuvostoliiton johdossa, kun kymmeniä miljoonia viattomia ukrainalaisia ja venäläisiä teurastettiin. Sen minä näen ja sen minä kaikille kerron. Juutalaiset mielellään eivät ota vastuuta juutalaisten teoista, jos teko ei ole Nobelin palkinto, mutta minä muistan, minä tiedän, minä kerron.

     Jos tappaja oli JUUTALAINEN, niin minä sanon: ”Tappaja oli JUUTALAINEN.” Piste.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Kirjoitit: ”Minua ei kiinnosta keksityt “ideologiset” taustat. Minä näen JUUTALAISIA Neuvostoliiton johdossa”

      No niinpä tietenkin, koska olet antisemitisti ja suhtaudut juutalaistaustaisiin henkilöihin eri tavalla kuin muihin ihmisiin. Todellisista syistä tapahtumiin et välitä lainkaan, tarkoituksesi on yksinkertaisesti lietsoa vihaa juutalaisia kohtaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
 16. Hetkinen, Monta Aaata, hetkinen.

  Ensinnäkin, välttelet vastaamasta alkuperäiseen kysymykseeni, joka käsitteli lasten päivähoitoa ja alakoulua MULTIKULTI-oloissa ja etenkin juutalaisten lasten koulutusta verrattuna meidän, tavallisten suomalaisten lasten, koulutusta MULTIKULTI-oloissa.

  Olen sattumalta saanut sivusta seurata juutalaislasten koulutusta ja voin vakuuttaa: juutalaislapset eivät kärsi siitä, että ympärillä on lukutaidottomia ja yleisesti heikkolahjaisia (esim. mustia) lapsia.

  Ehei, meille juutalaisjärjestöt ympäri maailman tyrkyttävät MULTIKULTIA, mutta itse he eivät lapsiaan sille alista. Kommentoi nyt tätäkin, ihan omin sanoin.

  Lietson vihaa?

  Höpöhöpö. Minä vain tuon esiin juutalaisten dominoivan aseman NKVD:ssä, joka on ollut maailmanhistorian julmin ja ”tehokkain” tappaja (40 miljoonaa ja counting). Olemme saaneet loputtomiin kuulla juutalaisista uhreina (Anne Frank ad nauseatum). Minä haluan kertoa juutalaisista tappajina, ad nauseatum.

  Se on minun oikeuteni. Käytän sitä. Jos he eivät olisi tappaneet, olisin hiljaa. Mutta he tappoivat. Ja siksi en vaikene.

  Lisäksi: Miten kommentoit sitä, että Israelissa (JUUTALAISVALTIO JUUTALAISIA VARTEN) on erittäin suvaitsevainen oman maansa äärioikeistolaisia kohtaan, mutta toisaalta kansainvälinen juutalaisyhteisö valvoo hysteerisenä esim. minunkaltaisiani ”vihapuheiden” takia.

  Israelissa erilaisten ääriryhmien mielenosoituksissa avoimesti vaaditaan ”Death to arabs” jne. jne. Mitenkähän suhtauduttaisiin esim. suomalaiseen ryhmään, joka vaatisi kuolemaa juutalaisille?

  Minä vihaan kaksinaismoralismia ja sitä, että juutalaisyhteisöt ovat täysin sokeita juutalaisten ääriryhmien käytökselle. Vaadin selkeää ja voimakasta tuomiota näille ryhmille. Vaadin ehdottomasti totaalista Israelin valtion boikottia niin kauan kuin heidän maassaan voi käyttäytyä näin. Ei selityksiä, vaan selkeitä toimenpiteitä. Mussutus ei auta, ei meidän maassammekaan voi noin toimia. Miksi siis ”Lähi-Idän ainoassa demokratiassa”?

  Minä näen kaksihaaraisella kielellä puhuvia ah niin kunnollisia kansalaisia luennoimassa minulle ja samaan aikaan oma pesä on sontaa täynnä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Suomessa on yksi juutalainen päiväkoti. Kuvitteletko todella, että kaikki Suomessa asuvat etnisesti tai uskonnollisesti juutalaistaustaiset lapset viettävät päivänsä siellä? No ei todellakaan: suurin osa on samoissa päivähoitopaikoissa kuin muukin väestö.

   Juutalaiset eivät dominoineet NKVD:n henkilöstössä.

   Ääriuskonnolliset ryhmät aiheuttavat ongelmia kaikkialla, ei Israelin valtio ole tästä mikään poikkeus. Enemmän voitaisiin tehdä uskonnollisten ja kansallismielisten ääriainesten suitsemiseksi sielläkin. Sinä vaadit Israelin boikotointia joka tapauksessa millä tahansa hyvällä tai huonolla perusteella.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Minusta tuon ”ainoan” juutalaisen päiväkodin pitäisi näyttää tietä ja ottaa somaleja, kongolaisia, arabeja jne., sillä ovathan juutalaiset suvaitsevaisia ja kaikin tavoin ihania ihmisiä. Minusta juutalaisten on aika näyttää meille goyimeille tietä ja muuttua MULTIKULTEIKSI.

    Israelissahan palestiinalaisten koulut ja sairaalat ovatkin jo pommituskohteita numero 1, joten moraalista velkaa on – ja paljon.

    Juutalaiset nimenomaan dominoivat. Koko bolshevikkivallankumous oli juutalaisten beibi. Sydän, aivot, pyöveli, hyvin, hyvin kosher. Olen lukenut mm. Slezkineä. Osaan tämän oikein hyvin. Ei se kiemurtelemalla parane, juutalaisten projekti. 🙂

    Ääriuskonnolliset ryhmät eivät aiheuta minkäänlaisia ongelmia täällä Suomessa, jossa me juuri nyt elämme. Minä vaadin juuutalaisilta samaa kuin meiltäkin: Ihmisen elämää. En kuuntele juutalaisten sönkötyksiä ennen kuin he siivoavat oman pesänsä. Piste.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Valehtelet, Gazan koulut ja sairaalat eivät ole mikään ensisijainen pommituskohde.

     Bolsevistinen vallankumous oli bolsevikkikommunistien tekemä, ei juutalaisten tekemä. Juutalaisten osuus vallankumouksellisista oli suurempi kuin heidän osuutensa väestöstä keskimäärin ja tätä tosiasiaa natsit hyödynsivät antisemitistisessä propagandassaan. Kyse ei ollut kuitenkaan mistään juutalaisten projektista, se on rasistinen valhe, johon jotkut typerykset uskovat vieläkin.

     Eikö tämäkin antisemitistinen verkkolehti ole jonkun sortin uskovaisen omistama? Yläpalkissakin siteerataan Jeesuksen väitettyjä sanoja. Kristilliseltä antisemitismiltä näyttää.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Valehtelen? Ei tässä tarvitse valehdella, juutalaisvaltion juutalaiset ihan itse pommittivat johdonmukaisesti ja aggressiivisesti sairaaloita ja kouluja, monta kertaa ja tarkoituksella. Fakta on, että he tietävät neliömetrin tarkkuudella, mihin lähetetty Hellfire-ohjus osuu.

      Olet vain yksinkertaisesti joko juutalainen tai sitten yksinkertainen hölmö (Leninin termi niille, joita voitiin käyttää heidän hyväuskoisuutensa takia ihmisten tappamisessa). Jos kaikki näkevät, että juutalainen tietoisesti tappaa lapsia kouluihin ja sairaaloihin niin silloin JUUTALAINEN TAPPAA LAPSIA. Minä minä sille voin? Jos juutalainen lopettaa tämän tappamisen se onkin toinen asia.

      Voisitte yksinkertaisesti alkaa käyttäytymään niin kuin ihmiset. Me, suomalaiset, emme tapa lapsia ohjuksilla. Ymmärätkö tämän eron? Yritä edes.

      Ja ihan turha mussuttaa Hamasista, sillä meillä suomalaisilla ja juutalaisilla on muitakin eroja. Me emme esim. ole ryöstäneet isänmaatamme ja ajaneet alkuperäisasukkaita ghetoihin ja emme ole tappaneet tuhansia lapsia ja naisia joukkomurhissa (mm. Jeninissä).

      Me olemmekin kovasti erilaisia, me suomalaiset.

      Turha mussuttaa kommunisteista. Jos minä näen juutalaisten johtavan NKVD:tä niin silloin JUUTALAISET JOHTIVAT NKVD:tä. Ei se kymeniä miljoonia kuolleita lohduta, että he olivat ”KOMMUNISTISIA” JUUTALAISIA. Same difference.

      Et vieläkään kommentoi juutalaispäiväkodin MULTIKULTI-asenneta. Onko sitä ja jos ei niin miksi meillä pitää olla? Miksi arabin lapsi ei ole tervetullut juutalaiseen päiväkotiin? Kerro omin sanoin.

      Ja et myöskään kommentoinut seuraavaa eroa:

      Meillä, suomalaisilla ei ole ääriuskonnollisia liikkeitä, jotka vaativat esim. juutalaisten kuolemaa (”Death to Jews”), muta Israelissa on lähes päivittäin kiihkojuutalaisten mielenosoituksia, joissa vaaditaan kuolemaa muille etnisille ryhmille.

      Mistä tämä ero tulee ja miksi me olemme niin paljon parempia ihmisiä? Kerro omin sanoin.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Kirjoitit: ”Me emme esim. ole ryöstäneet isänmaatamme”. Se, miten täällä on kohdeltu saamelaisia, ei ole ollut niin ruusuista kuin annat ymmärtää. Tämä ei tietenkään ole mikään peruste vähätellä muiden väkivallantekoja, mutta kun otit asian esille, niin korjaan virheellisen käsityksesi.

      Miksi juutalaistaustaisuus on tuolla tavalla korostettava asia? Neuvostoliitossa oli paljon eri kansallisuuksia, mutta kaikki olivat ensisijaisesti neuvostoliittolaisia. Se valtio suhtautui kaikkiin uskontoihin kielteisesti, juutalaisuus mukaan lukien. Myös uskonnosta luopuneet juutalaiset joutuivat etenkin Stalinin aikana vainojen kohteeksi. Julkisuudessa Stalin tuomitsi antisemitismin, mutta yksityisesti ja salaisesti hän suhtautui juutalaisiin karkean moukkamaisesti. Valtakautensa loppupuolella hänen vainoharhaisuutensa kasvoi siten, että hän ryhtyi julkisestikin syyttelemään juutalaisia kuvittelemistaan asioista.

      Arabin lapsi voi hyvinkin olla tervetullut juutalaiseen päiväkotiin, jos perhe on kääntynyt juutalaiseen uskontoon.

      Meillä Suomessa on kylläkin ääriuskonnollista liikehdintää, joka esimerkiksi vastustaa juutalaisten yhdenvertaista asemaa muiden väestöryhmien kanssa. Tännekin kirjoittelijoiden joukossa on ihmisiä, jotka ovat antisemitistejä kristillisten uskonnollisten uskomustensa vuoksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Mielenkiintoista, Monta Aaaaata, hyvin mielenkiintoista.

  Saamelaiset? Vertaat siis saamelaisten kohtelua palestiinalaisten kohteluun. Kaikella kunnioituksella, mutta onko lääkityksesi kunnossa? 🙂

  Saamelaiset omaavat täydet kansalaisoikeudet. Missä suhteessa heidän tilanteensa vastaa Gazan ghetossa asuvien palestiinalaisten kohtaloa? Jos jossakin historian vaiheessa, esivaltiollisella Neanderthal-kaudella otettiin väkivaltaisesti yhteen niin, suo anteeksi, se ei ollut Helfire-ohjusten lähettämistä kouluun, täysin tietoisesti. Jopa juutalaisten rakastajaksi alitit riman nyt pahasti.

  Ilomielin listaan muut ”pahat” ryhmät, no problems. Mutta listaan MYÖS JUUTALAISET, koska JUUTALAISET JOHTIVAT NKVD:tä. Onko siinä jotakin pahaa, että lausuu sanan JUUTALAINEN. Kerro minulle, mitä sanaa minun pitäisi käyttää, jos puhun JUUTALAISISTA. Omin sanoin. Stalin oli GEORGIALAINEN. Huomaatko, ihan helppoa. Dzherzinski oli PUOLALAINEN. Tuokin oli ihan helppoa ja tuskin kukaan puolainen syyttää minua antipuolalaiseksi?

  Venäjän kansan tuhosivat ulkomaalaiset, eri etniset ryhmät kuin itse venäläiset ja mm. JUUTALAISILLA oli hyvin, hyvin vahva osuus tässä. Tästä viisas ihminen oppii: Älä päästä omaa etnistä ryhmääsi vähemmistöön, vaan huolehdi siitä, että oman maasi alkuperäisväestö pysy vallassa. Huomaatko, miten kävi palestiinalaisille? Tuli siionisti ja kalmainen käsi koski. Kuolema tuli kylään.

  Vai pääse arabi juutalaiseen päiväkotiin, jos kääntyy juutalaiseen uskoon? Voi, hienoa. Selvä se. Meidän suomalaisten pääuskonto on kristinusko ja meidän pitää perustaa meidän omille lapsillemme kristittyjen päiväkoteja ja problem solved. Juutalaiset ja arabit pitäköön omiaan, somaleista puhumattakaan. Kiitos!

  No nimeä nyt yksi konkreettinen esimerkki ääriuskonnollisesta liikehdinnästä. Täällä Suomessa. Voisitko nyt kertoa yhden, joka olisi samalla planeetalla näiden kiihkoilijoiden kanssa Israelissa. Edes yksi.

  Kuule, ihan tosi, minä alan sääliä teikäläistä. Erään tunnetun ihmisen sanoin: ”Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät.” 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Juutalaistaustaisten henkilöiden osuus NKVD:n toimijoista oli suurempi kuin heidän osuutensa koko väestöstä. Genrih Jagoda, joka toimi NKVD:n päällikkönä vuosina 1934-1936, oli myös etnisesti juutalaistaustainen. Virheellistä sen sijaan on väittää, että juutalaiset olisivat johtaneet NKVD:tä. Joku voisi väittää, että georgialaiset johtivat Neuvostoliittoa eikä sekään olisi totta.

   Suomessa on kristittyjä päiväkoteja. Jos joku haluaa lähettää lapsensa sellaiseen aivopestäväksi todellisuudentajunsa menettäneeksi hihhuliksi, niin siitä vaan. Harva järkevä ihminen sellaista nykyään lapselleen haluaa.

   http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/uskovaiset_lapset_tosi_taru-23894

   Pyytämäsi yksi esimerkki: Suomesta on lähtenyt muslimeita sotimaan Lähi-Idän konfliktialueille uskonnollisten ääriryhmien riveissä uskonnollisen kiihotuksen seurauksena. Näiden toimintaa kannattaa suurempikin joukko ihmisiä.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Kiitos, että vihdoinkin myönsit JUUTALAISTEN johtavan osuuden tappajaorganisaatio NKVD:ssä. Sinulla on sittenkin hitunen toivoa. Kyllä me Sinusta vielä antisemtisti tehdään. Pysy kanavalla. 🙂

    Vai hihhuleita? Ihan oikeita hihhuleita. Kuule, minä pidän mieluummin lastani sitten hihhuleiden päiväkerhossa tai hihhuleiden koulussa, jos vaihtoehto on, että koulu on farssi, jossa luokassa puhutaan viittomakieltä siksi, että suurin osa lapsista ei osaa opetuskieltä. Oletko tosissasi sitä mieltä, että lasten koulutus onnistuu, jos luokassa on esim. kymmentä eri kieltä puhuvia lapsia? Ihan omin sanoin, kiitos.

    Aivan oikein, veliseni. Sinä sen sanoit. Maahanmuuttajien joukossa on ääri-islamisteja. Mitä pitäisi tehdä tämän ongelman ratkaisemiseksi? Kerro meille kaikille, omin sanoin. 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei ollut mitään juutalaisten johtavaa osuutta NKVD:ssä, vaan vain suurempi osuus juutalaistaustaisia kuin väestössä keskimäärin.

     Suomessa opetusta annetaan pääsääntöisesti suomen tai ruotsin kielellä. Oppilaat joutuvat opettelemaan niistä jomman kumman, tyypillisesti suomen kielen. Ei kaikkea selitetä kaikkien äidinkielillä.

     Ääri-islamismiin voi yrittää puuttua samalla keinoin kuin muunkin uskonnollisuuden heikentämiseen: lisää koulutusta, lisää valistusta. Lapset ja nuoret on helpompaa saada maallistumaan kuin aikuiset. Täytyy pyrkiä siihen, että ei synny maahanmuuttajien asuinalueita, vaan että ulkomaalaiset integroituvat muuhun yhteiskuntaan. Syrjäytymisen ehkäiseminen on ensisijaisen tärkeää. Kiihkosaarnaajien maahantulo on estettävä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Olemme samaa miltä, juutalaisilla vahva yliedustus juuri siinä laitoksessa, joka toteutti Venäjän kansanmurhan ja tähän asti pahimman rikoksen ihmisyyttä vastaan.

      Kummallista, että Spielberg ei ole tehnyt toimintaelokuvaa ”Yagodan lista”, jossa ylimieliset juutalaispsykopaatit tappavat kristittyjä läjäpäin? Mistähän tuo johtuu? Mitä Sinä arvelet? Omin sanoin, kiitos.

      ”Ei kaikkea selitetä kaikkien äidinkielellä.” Minusta koulussa opetetaan suomenkielellä tai ruotsinkielellä ja jos ei hallitse kumpaakaan, kouluun ei ole asiaa ennen kuin sen hallitsee. Mikä ihmeen lobotomiavirus teitä juutalaisten rakastajia vaivaa? Ja et ole vielä kommentoinut sitä, kuinka juutalaiskoulut ovat rasistisia, jos ne hyväksyvät vain juutalaisia kouluunsa. Jos koulu saa yhteiskunnan tukea, ottakoon kaikenlaisia ihmisiä kouluun. Niin mekin, suomalaisten lasten koulujen veronmaksajat joudumme tekemään. Jos juutalaiset haluavat leikkiä vain oman ryhmänsä kanssa niin sitten juutalaiset maksavat itse koko lystin ilman sentttiäkään veronmaksajan pussista.

      Vastustako yhtä palavasti myös juutalaisuutta? Juutalaisuushan on uskonto. Vai eikö ole? Kerro meille, mitä juutalaisuus on ja miten juutalainen määritetään. Tämä kiinnostaa minua syvästi. Miten määrität juutalaisen? Omin sanoin.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Spielberg ei tietenkään tuota tai ohjaa valheellista natsipropagandaa. Asiallisia käsikirjoituksia voi toki yrittää hänellekin markkinoida Neuvostoliiton kurjuudesta, mutta Natsi-Saksan kurjuudesta saa tuottaa elokuvia, vaikka ei olisi samalla tuottamassa jonkun toisen lempiaiheista.

      Koulussa sitä opetuskieltäkin opitaan. Jos ei pääse riittävän nopeasti vauhtiin mukaan, niin sitten kerrataan luokka-asteita. Ehdotuksesi, että opetusta ei anneta ilman osoitettua kielitaitoa, on kelvoton.

      Helsingin juutalaisen yhteiskoulun opetukseen voi osallistua, vaikka oppilas itse ei olisi uskonnoltaan juutalainen. Ainakin toisen vanhemmista on kuitenkin oltava Helsingin juutalaisen seurakunnan jäsen ja oppilaan on käännyttävä juutalaisuuteen viimeistään bar/bat mitsva-iässä.

      On olemassa juutalainen uskonto ja juutalainen etnisyys. Joissakin yhteyksissä antisemitistit niputtavat nämä yhteen, vaikka etnisesti juutalainen voi hyvin olla uskonnotonkin.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     3. Yleisesti pidän uskonnollisia oppilaitoksia huonona asiana. Esimerkiksi Pohjois-Irlannissa erilliset katoliset ja protestanttiset koulut ylläpitävät vuosisatoja kestänyttä kahtiajakoa. Jos joku haluaa uskontoa lapsilleen opettaa, sen voi hyvin tehdä itse tai seurakunnan toimesta muuten kuin kouluaikana.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Herranjestas, tulikin yhtäkkiä mieleeni, että pitäisikö tehdä rikosilmoitus Suomen juutalaisesta yhteisöstä?

  Huomasin nimittäin, että he toimivat mielestäni selkeästi rasistisesti päiväkod(i)eissaan. Nimimerkki Monta Aaata kertoi tuossa ketjussa, että juutalaisiin päiväkoteihin hyväksytään vain juutalaisia.

  Tämähän on törkeääkin törkeämpää rasismia. Eikö pieni, ihana somalityttö tai -poika pääse juutalaiseen päiväkotiin niin halutessaan? Eihän suomalaisen yhteiskunnan ylläpitämä päiväkotikaan voi valita lapsia, joita sinne tuodaan hoitoon, vai kenties otamme mallia siionisteista ja pikemminkin pommitamme Israelin tyyliin toisten etnisten ryhmien kouluja?

  Tämä on hyvin vakava asia ja minusta pitäisi keskustella tällaisesta segregoinnista suomalaisessa yhteiskunnassa. Olen lisäksi hyvin hämilläni tästä, ovathan diaspora-juutalaiset aina puolustamassa maahanmuuttajia ja heidän oikeuksiaan. Miten tähän sopii vain juutalaisille lapsille suunnattu päiväkoti? Eikö diaspora-juutalainen voisi nyt näyttää tietä ja ottaa kaikki maailman lapset syliinsä? Miksi hän ei näytä meille goyimeille, kuinka Hyvä Ihminen oikeasti, ihan Aikuisten Oikeasti, toimii? Minäkin tunnustan sen, jos rabbi ottaa mustat lapset syliinsä ja opettaa heitä lukemaan ihan siitä riippumatta, mikä on heidän uskonnollinen ja maantieteellinen etninen ryhmänsä.

  Rabbi, näytä meille Tie! Avaa sylisi, rabbi, ja ole Hyvä Ihminen!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Ylläolevasta Monta Aaata-nimimerkin kirjoituksesta käy selville, että suomalainen yhteiskunta tukee verovaroillaan rasistista juutalaiskoulua, joka valikoi oppilaansa etnisen/uskonnollisen alkuperän mukaisesti. Otan asiasta tarkemmin selvää ja harkitsen valitusta eduskunnan oikeusasiamiehelle.

  Miksi juutalaisilla on oikeus valita oppilaansa? Ovatko he muita parempia? Mistä tulee oikeus segregoida?

  Vastauksia, kiitos.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Juutalaisessa koulussa opetetaan muiden oppiaineiden lisäksi juutalaista uskontoa. Miksi perhe, jonka vanhemmista kumpikaan ei ole uskonnollinen juutalainen, haluaisi lapselleen uskonnollisen juutalaisen kasvatuksen?

   Suomen valtio on sallinut myös joidenkin kristillisten koulujen toiminnan ja nekin tyypillisesti edellyttävät, että vanhemmat sitoutuvat kristilliseen arvopohjaan ja opiskelijavalintaa suoritetaan tältä pohjalta. Jos yhden uskonnon oppilaitokset sallitaan, niin on sallittava muutkin.

   Itse näkisin viisaana ratkaisuna, että oppivelvollisuuteen liittyvä koulutus pidettäisiin täysin erillään uskonnoista. Jopa kunnallisissa peruskouluissa on yhä liikaa sidoksia kristinuskoon.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Spielberg on juutalainen ja kuten kaikki Hollywoodin juutalaiset, hänellä on vain yksi agenda: Juutalaisten asia. Surkea, selkärangaton mies.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Kaikella kunnioituksella Monta Aaata, mutta olet puhunut itsesi totaalisesti suohon. Olet itse asiassa paljastanut juutalaisuuden kaikessa ”kauneudessaan”.

  Paheksut Pohjois-Irlannin roomalaiskatolisia ja protestanttisia kouluja ja samoin paheksut sitä, että suomalaisissa kouluissa vaadittaisiin suomenkielen osaamista.

  Samaan hengenvetoon selität, että ”juutalaiseen kouluun pääsee, jos jompikumpi vanhemmista on juutalainen ja jos on bar mitzvah suoritettu”.

  Ei millään pahalla, mutta se on nyt 6-0. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vääristelet näkemystäni. Kielitaito kehittyy opetuksen ohessa. Se ei kuitenkaan voi olla vaatimus perusopetukseen pääsemiseksi. Haluaisitko syrjäyttää maahanmuuttajat jo lapsina?

   Totean vain vallitsevan tilanteen noista uskonnollisista oppilaitoksista, en väitä että se olisi hyvä. Päinvastoin, minusta oppivelvollisuuteen liitettyjä uskonnollisia kouluja ei pitäisi sallia lainkaan edes yksityisesti rahoitettuna.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Kun haluat kaikki uskonnot kieltää, niin ateismiuskonto voisi olla se ensimmäinen. apinauskonto on uskonto siinä missä muutkin uskonnot.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”ateismi voidaan käsittää joko väitelauseena jumalan olemassaolosta tai yksilön käsityksenä siitä, onko jumalien olemassaolosta tietoa vai ei.[7] Jälkimmäisessä tapauksessa ateismi voidaan jakaa positiiviseen ateismiin, jossa otetaan jumalien olemassaolon vastainen kanta, ja negatiiviseen ateismiin, joka on uskon puutetta jumalien olemassaoloon ”

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Ateismi

   ”I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours.”

   Kaikki uskonnot eivät voi olla tosia samaan aikaan, koska ne on ristiriidassa keskenään, mutta kaikki uskonnot voivat olla vääriä samaan aikaan.

   Aesir Principal race of gods in Norse mythology.
   Andhrimnir The cook of the Aesir.
   Angrboda Goddess and wife of Loki
   Astrild Goddess of love.
   Atla Water goddess.
   Audhumla The primeval cow, formed from the melting ice.
   Balder Fairest of the gods
   Beyla The servant of Freyr.
   Borghild Goddess of the evening mist or moon, she slays the sun each evening.
   Bragi God of poets and the patron of all skaldi (poets) in Norse culture.
   Brono The son of Balder. He is the god of daylight.
   Bylgia Water goddess.
   Dagur The personification of day, he drives the day chariot across the sky.
   Disen A group of goddess in old Norse mythology. Called the ”Dis of the Vanir”.
   Eir Goddess of healing and shamanic healers, companion of the goddess Frigg
   Elli Goddess of old age.
   Fenrir Also known as Fenris. The great wolf, child of Loki and Angrboda
   Forseti God of justice who settles court disputes in his gilded hall.
   Freya Goddess of love, beauty and sensuality.
   Freyr God of fertility, sun and rain.
   Frigg Wife of Odin and the goddess of marriage and fertility.
   Gefion Goddess of agriculture and the plough.
   Gerd The wife of Freyr and a goddess of fertility. She is the personification of the fertile soil.
   Heimdall God of light and protection.
   Hel The goddess of death and ruler of the realm of the dead.
   Hermod The messenger of the gods. Often equated to the Greek god Hermes.
   Hod Blind god of darkness and winter.
   Holler God of disease and destruction.
   Idun Goddess of the spring, eternal youth and the keeper of the golden apples
   Jord Goddess of the primitive and unpopulated earth.
   Jormungand The Midgard Serpent
   Kari Leader of the storm giants.
   Kvasir The wisest of the Vanir gods.
   Laga Goddess of wells and springs.
   Lofn Goddess of forbidden love, who blesses all illicit love affairs.
   Loki Trickster god of the Norse, concerned with thievery, magic and fire.
   Magni Son of Thor and god of brute strength.
   Mani God of the moon and brother of the sun goddess Sol.
   Miming Minor forest god.
   Mimir Wisest god of the Aesir, sent in a hostage trade to the rival Vanir gods.
   Modi God of battle wrath, he was the leader of the berserkers.
   Njord God of the sea, wind and fire. He bestows good fortune to those on the sea.
   Norns The triple goddesses of fate and destiny.
   Nott Goddess of night who mans the night-charion in it’s track through the sky.
   Odin The chief god of the Aesir and most important of the Norse deities.
   Ran Goddess of storms and the drowned dead.
   Saga Goddess of poetry and history.
   Sif Wife of Thor, and possibly an ancient fertility goddess.
   Sjofn Goddess of love, passion and marital harmony.
   Skadi A frost giant and goddess of winter.
   Sleipnir The eight-legged horse of Odin
   Sol Goddess of the sun, who guides the sun-chariot through the sky.
   Syn Goddess of watchfulness and truth.
   Thor Thunder-god and the protector of men and gods.
   Tyr The original god of war in the Germanic culture
   Ull God of justice and duelling, archery and skiing.
   Vali Son of Odin, and the god born to avenge the death of Balder.
   Valkyries The battle-maidens, who choose the best warriors
   Vanir A group of fertility and nature gods
   Var Goddess of contracts and marriage agreements
   Vidar Son of Odin and the god of silence and vengeance.

   Täs on on pelkkä lista pohjoismaiden jumalia. Ja olet ateisti jokaikisen suhteen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. En halua kieltää uskontoja, vaan poistaa valtion ja uskonnollisten yhteisöjen sidonnaisuudet. Suomessahan on yhä valtionkirkkojärjestelmä.

   Evoluutioteoria ei ole uskonto, vaan tieteellinen teoria evoluutiosta, joka puolestaan on todellinen ilmiö. Ateismi ei ole uskonto, vaan vakaumus.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Miksi apinateoriaa opetetaan kouluissa, uutisissa ja televisiossa totena vaikka se ei sitä todellakaan ole ? Apinateoria on ihan hatusta vedetty teoria mikä ei nojaudu mihinkään faktaan vaan pelkkiin olettamuksiin ja sitten ihmiset sokeasti uskovat niihiin, niin kuin muihinkin siinonistimedian valheisiin ja se kertoo mielestäni ihmisten henkisestä rappeutumisesta. Evoluutioteoria pätee kyllä eläimiin ja kasveihin ja myös ihmisen fyysiseen kehitykseen jossakin määrin, mutta että ihminen olisi alunperin ollut apina niin se on jo oman älykkyyden aliarvioimista ja todella päätön teoria missä ei ole mitään järkeä. Itse en ainakaan aio vajota niin alas että uskoisin tuohon hömppään, mutta ikävä kyllä aika monet uskovat ja se on ikävää se. Apinateoriaa ei pitäisi opettaa totena vaan nimenomaan teoriana ei faktana.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Et näköjään ymmärrä edes sitä, mitä sana teoria tarkoittaa tieteellisessä merkityksessään.

     Ihmiset, simpanssit, gorillat ja orangit kuuluvat kaikki isoihin ihmisapinoihin.

     Ihminen ei ole mikään ”luomakunnan kruunu”, mitään luomakuntaa ei ole edes olemassa.

     Plusääni(0)Miinusääni(2)
     1. ”Ihminen ei ole mikään ”luomakunnan kruunu”, mitään luomakuntaa ei ole edes olemassa.”

      ”Evoluutioteoria ei ole uskonto, vaan tieteellinen teoria evoluutiosta, joka puolestaan on todellinen ilmiö. Ateismi ei ole uskonto, vaan vakaumus.”

      Evoluutioteoria on täysin juutalainen. Olet oikein malli juutalainen. Täydellinen satanisti, niin kuin koko Suomen kansa valitettavasti. Tälläistä jälkeä siitä tulee, kun (oikeasta) kristinuskosta on luovuttu. Ihmiset vertaa itseään apinaan_facepalm_. Rukoilen sun puolesta, että heräisit tuosta orjuudesta. Ota Jeesuksen sijaissovitus vastaan, niin alkaa elämäsi oikeasti hymyilemään. Hukut tuolla menolla, kun vaeltelet valheen verkoissa tekemällä itsestäsi jumalan.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 23. Israelin hallitus on korruptoitunut, kuten melkeinpä kaikkien maailman valtioiden, mukaan lukien Suomen, ei siinä ole mitään poikkeuksellista. Ja tavallinen israelilainen tai juutalainen on myös aivopesty samalla tavalla kuin esim. suomalainen tai amerikkalainen. Juutalainen joka tukee Israelin hallitusta, kaivaa maata jalkojensa alta, koska se toimii vastoin maan etua. Että mitenkä niin?

  Lokakuussa 1985, kun puheet, jotka johtivat tuhoisaan Oslon ”rauhanprosessiin”, olivat juuri alkaneet, Benjamin Netanjahu syytti New York Timesin pääkirjoituksessa, että ”Israelin tuhoaminen on edelleen PLO:n muuttumaton päämäärä”. Netanjahu syytti edelleen, että tämä ”rauhanmelu”, jota PLO/Fatah piti yhä enemmän (jolla Shimon Peres lopulta myi Oslon israelilaisille ja teki PLO/Fatahista ”Palestiinalaishallinnon”), oli petosta…

  Abu Nazir viittasi Jasser Arafatin ja Mahmud Abbasin ”Vaiheittaiseen suunnitelmaan”, joka määritteli, että PLO/Fatah ilmoittaisi rajoitetun tavoitteen, kuten ”Palestiinan valtio” kiistellyillä alueilla, jotta se voisi rakentaa alustan, josta käsin pyrkiä ”lopulliseen päämääräänsä Israelin tuhoamisesta” (politiikka joka pantiin dramaattisesti toimeen toisessa intifadassa).

  Netanjahu piti yllä tätä retoriikkaa vuoden 1996 puoliväliin asti, kun hänen äänekkäät vastalauseensa Oslon prosessille toivat hänelle valinnan Israelin pääministeriksi…

  Tämä Oslon vastainen asema on se, minkä puolesta israelilaiset äänestivät. Ja miksi? Koska Jasser Arafat ja hänen ”Palestiinalaishallintonsa” oli hyökännyt heitä vastaan terrorismilla siitäkin huolimatta, että israelilaiset olivat tehneet myönnytyksen toisensa jälkeen.

  Mitä Netanjahu teki? Hän ajoi Oslon prosessia eteenpäin nopeammin kuin edeltäjänsä.
  Kun äänet oli annettu ja laskettu, hän muutti näkökantansa välittömästi.

  Pentagonin tutkimus muuten päätyi siihen, että jos Juudea ja Samaria (”Länsiranta”) joskus joutuisivat vihollisten käsiin, Israel ei selviäisi pitkässä juoksussa muslimien yhteisestä pyrkimyksestä tuhota se. Mikä tässä Pentagonin tutkimuksessa on hämmästyttävintä, on että se löytyy liitteenä Benjamin Netanjahun 2000 julkaisemassa kirjassa.”
  -Francisco Gil-White

  Tämä ”kahden valtion ratkaisu”, jota Obama ja YK vaativat, siis johtaa käytännössä Israelin tuhoon, koska se ei pysty mitenkään pitkässä juoksussa puolustamaan itseään suurelta hyökkäykseltä, jos se luopuu Länsirannasta.

  Se että olisi olemassa sellainen kansa kuin ”palestiinalaiset”, on poliittisista syistä 1900-luvulla luotu myytti, jolla perustellaan juutalaisvaltion vastustamista. Ei minua tarvitse uskoa, mutta entistä PLO:n johtavaa jäsentä kannattaa kuunnella:

  ”Palestiinan kansaa ei ole olemassa. Palestiinalaisvaltion perustaminen aiheuttaisi sen, että taistelu Israelia vastaan jatkuisi meidän arabien yhtenäisyyden vuoksi. Todellisuudessa nykyisin ei ole mitään eroa jordanialaisen, palestiinalaisten, syyrialaisten, libanonilaisten välillä. Nykyisin puhutaan Palestiinan kansasta vain poliittisista ja taktisista syistä, koska arabien kansalliset edut vaativat erillisen ”Palestiinan kansan” olemassaoloa vastauksena sionismiin. Taktisista syistä Jordania, joka on suvereeni valtio määriteltyine rajoineen, ei voi esittää vaatimuksia Haifan ja Jaffan suhteen, kun taas palestiinalaisena voin epäilemättä vaatia Haifaa, Jaffaa, Beer-Shevaa ja Jerusalemia. Sillä hetkellä kun vaadimme oikeutta koko Palestiinaan tapahtuu saman tien Palestiinan ja Jordanian yhdistyminen.”
  -Zuhair Mohsen, 1977

  Tai arabihistoriotsija Philip Hittiä:

  ””… arabihistorioitsija Philip Hitti todisti vuonna 1946 Angloamerikkalaisen tutkintakomitean edessä, että ”Historiassa ei ole ollut sellaista kuin ”Palestiina” ei missään nimessä”. Aiemmin vuonna 1937 paikallinen arabijohtaja julisti Peelin komission edessä: ”Ei ole olemassa sellaista. ”Palestiina” on termi, jonka sionistit keksivät”… Sinä aikana, kun Jordania miehitti Länsirantaa ja Egypti Gazaa, Palestiinan arabit eivät väittäneet omaavansa omaa erillistä kansallisuutta tai vaatineet itsemääräämisoikeutta.”

  … Tämä ei tarkoita, etteikö siellä asunut monia muslimeja. Mutta he olivat yksinkertaisesti arabeja, tai ei-arabialaisia muslimeja – he eivät olleet ”palestiinalaisia”. Ja itse asiassa monet näistä niin sanotuista ”palestiinalaisista” muuttivat tälle alueelle samoihin aikoihin kuin sionistijuutalaiset, koska Turkin sulttaani uudelleen sijoitti sinne muslimeja yrittäessään tarkoituksella kukistaa sionismia.”
  -Francisco Gil-White

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 24. Löysin loistavan sivuston: bollyn.com

  Sieltä pari herkullista otetta:

  ”Jos Israel olisi ihminen, se olisi karkuteillä oleva psykopaattinen murhaaja. Psykopaattinen sarjamurhaaja voi olla ulkoiselta olemukseltaan miellyttävä, kiltti ja sivistynyt henkilö, mutta tämä on vain hänen kuvansa, siltä hän näyttää. Kun kukaan ei seuraa häntä, hän tappaa, kylmäverisesti ja aina uudestaan ja uudestaan. Hänen fundamentaalinen ongelmansa on, että hän katsoo olevansa ainutlaatuinen, muita parempi ja siksi muilla ihmisillä ei ole mitään arvoa. Juri näin Israelia hallitsevat siionistit ajattelevat muista ihmisistä. Näin Israelissa opetetaan yeshivassa, jossa antikristillinen Talmud on doktriini ja kaiken tiedon lähde.”

  Hasbarat, there is more, where that came from. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Nupissasi viiraa, jos pidät bollyn.comia loistavana sivustona. Christopher Bollyn kuuluu ”9/11 Truth” -salaliittoteoreetikoihin. Vilkaise nyt edes kirjoittamiensa hörhöjuttujen otsikoita ennen kuin ryhdyt niitä kehumaan.

   Alat olla yhtä sekaisin kuin Repe ja Laurio ovat.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Bolyniä on epäilty soluttautujaksi. Hänellä on israelilainen tiedustelupalvelun naissotilas tyttöystävänä. Miksi hän on voinut vierailla Israelissa? Outoa.

     Bollyn sai kenkää AFP:ltä, koska alkoi kirjoittaa juttuja, joita ei voinut todistaa. Hänellä on hyviä juttuja, mutta ilmeisesti hän lisää höpöä niihin. Revisionismia ei juuri esiinny Dresden-osiota lukuun ottamatta. Hän on kunnostautunut melkoisena ”infighting”-persoonana. Outoa on myös esim. väite Gaddafista Mossadin agenttina tms.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Kerronpa mielenkiintoisen esimerkin siitä, minkä rinnalla maailman juutalaisyhteisö ja amerikkalainen luopio, John McCain seisovat. John McCain ja siionistit ovat jääneet kiinni ns. rysän päältä ja housut niin pahasti kintuissa, etteivät ole vieläkään päässeet jaloilleen.

  Tiedättehän tämän uuusimman siionistien ja USA:n siionistisätkynukke-eliitin luomuksen eli ISIS_järjestön (tunnetaan myös nimellä IS, ISIL, etc. – rakkaalla lapsella on useita nimiä)? Senaattori John McCain neuvotteli tämän järjestön ”johtajan” (lue: USA:n ja siionistien rahoittama palkkasoturi) kanssa vuonna 2013, kun oli tarkoitus päästä pommittamaan Syyriaa (Libanon, Irak ja Libya on jo pommitettu kivikauteen ja harmillisesti yksi naapuri Israelille on vielä jaloillaan). Tästä on valokuvia, joissa John McCain poseeraa tyytyväisen oloisena: Mission accomplished.

  Ja meidän mediamme, siionistiaviisi HS johdossa, voivottelee tätä uutta uhkaa. Voi voi voi. Ensinnä pitäisi eristää nämä länsimaailman luopiot, jotka ovat siionistien painostuksesta luoneet tämän uhan. Siitä voisi alkaa ”hyvänä ihmisenä” olemisen. Mutta ei, joka kerta media nielee kaiken sonnan, mitä sille suvaitaan syöttää. Mitä enemmän sonnalle haiseva tarina, sitä innokkaammin se niellään.

  Tästä ja vastaavista on luettavissa mm. http://www.voltairenet.org -sivuilta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 26. Siioniteilla on kaksi temppua, kun he häviävät Herran totuudelle ja eivät voi enää puollustautua.
  1. He teeskentelevät antautuvansa täysin. He ikäänkuin heittäytyvät maahan makaamaan.
  Kuitenkin heti kun tilanne on ohi he jatkavat pahuuttaan ilman mitään katumusta.
  Tämä on itseasiassa heidän toimintatapansa AINA kun he ovat täysin Herran vallan alla,
  eli ovat hävinneet taistelun hyvyyttä vastaan.
  2. Toiseksi he teeskentelevät olevansa hyviä. Äärimmäisen hyviä. Niin että voittajan pitäisi heitä
  muka sääliä. Ja tämän tunteen he voivat istuttaa koko ihmiseen. Ja se joka ei elä Herrasta luulee,
  että he tekivät parannuksen.
  He eivät ole tehneet parannusta, vaan odottavat että heidän teatteriesityksensä niellään.
  Älä niele siionistin petoksia.
  Jos saan sanoa, Suomessa pitää säätää laki, että parantumaton siionisti ei saa ollaa missään
  merkittävässä asemassa Suomalaisessa yhteiskunnassa. Perustelu: he vihaavat Herraa Jeesusta Kristusta
  eli hyvyyttä ja totuutta, jotka ovat Herran järjestys yhteiskunnassa. Yhteiskunnan järjestys on Herrasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Taas yksi, joka on pihalla. Maallista valtakuntaa, sitä, joka koostuu liki kokonaan epäuskoisista, tulee hallita esivallan avulla, siis lakien, rangaistusten, kurin ja järjestyksen avulla. Maalliselle esivallalle on täysin samantekevää, vihaako joku Kristusta vai ei. Esivalta toimii vain pahantekijöitä vastaan, siis rikollisia ja vihollisia vastaan. Kristuksen vihaaminen ei ole maallinen rikos. Esivalta on Jumalasta (Room. 13. luku), ja Jumala itse säätää esivallan tehtäväksi miekan kantamisen ja pahantekijöiden rankaisemisen (Room. 13:4). Jumala siis hallitsee maallista valtakuntaa esivallan kautta, so. rangaistusten, lakien, kuolemantuomioiden ja puolustussotien kautta.

   Jumala ei hallitse maallista valtakuntaa evankeliumin (siis Jeesuksen Kristuksen rakastamisen, hyvyyden ja totuuden) avulla vaan esivallan pahantekijöissä synnyttämän PELON, MIEKAN (esim. kuolemanrangaistusten) ja RANGAISTUSTEN avulla. Mitä ankarampi kuri yhteiskunnassa, sitä jumalisempi se on.

   Room. 13:1-5 kuuluu seuraavasti:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.”

   On ymmärrettävä, että Kristus hallitsee maallista epäuskoista maailmaa voimankäytön (esivallan, esimiesten, vanhempien) avulla ja armon valtakuntaa (kirkkoa) sanan ja sakramenttien avulla. Maailman valtakuntaa ja armon valtakuntaa ei saa sekoittaa toisiinsa, muuten molemmat tuhoutuvat (kuten Suomessa on käynyt – esivalta on muuttunut esivallan vastakohdaksi ja kirkko kirkon vastakohdaksi).

   On harhaoppi vaatia, että maallista valtakuntaa on hallittava evankeliumin avulla.

   Jos juutalaiset/sionistit halutaan pitää erossa tietyistä yhteiskunnan toiminnoista tai koko yhteiskunnasta (karkotus), sellaisten päätösten on perustuttava heidän rikollisuuteensa (ja sellaista kyllä löytyy yllin kyllin, jo Talmudista lähtien).

   Jos haluttaisiin, että Kristuksen, hyvyyden ja totuuden vihaajat tulee sulkea pois joiltakin yhteiskunnan alueilta, silloin lähes koko Suomen kansa tulee sulkea niiltä pois. Ja kuka tutkisi kenenkään sydämen, sillä viha on sydämessä, eikä kukaan ihminen kykene näkemään toisen ihmisen sydämeen.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Tuo ”esivalta on muuttunut esivallan vastakohdaksi” tarkoittaa, että esivallasta on tullut rikollisuuden ja vihollisten suojelija ja kannattaja, muuttuen itsekin rikollisuudeksi ja tehden koko yhteiskunnasta rikollisen. Tämä on helppo kaikkien nähdä.

    Samoin ilmaus ”kirkko on muuttunut kirkon vastakohdaksi” tarkoittaa, että kirkosta on tullut perkeleen kappeli. Jumalan sana ei ole enää oppinuora, ja perkeleen (luonnollisen ihmisen) sana on korvannut sen. Abortit, naispappeus, homoseksuaalisuus jne. käyvät, lain saarnasta on luovuttu, evankeliumi muutettu maalliseksi hyväntekeväisyystoiminnaksi, jäljellä vesitetty kirkko, saatanallinen hurskastelu ja julkea ja usein väkivaltainen ulkokultaisuus. Tämä luopumus on myös kaikkien selvästi nähtävissä.

    Suomi on maa, jossa esivalta on korvattu rikollisuudella, kirkko perkeleen kappelilla ja Jumala perkeleellä. Koko Suomi kannattaa tätä muutosta ja ajaa tämän muutoksen viemistä yhä syvemmälle ja yhä laajemmille alueille.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat