Kansainväliset juutalaisrahoittajat tuhoamassa Suomen energiaomavaraisuutta

Muun muassa Kauppalehti uutisoi viikonloppuna, että Fennovoimaa rahoittava Migrit-yhtiö saa varansa eurooppalaisilta pankeilta ja juutalaisyhteisöiltä.

Viime viikolla uutisoitiin, että Migrit Solarna Energija –nimisestä yhtiöstä oli tullut Fennovoiman osakas. Migritiä edustava Grigori Edel puolestaan kertoi Suomen lehdistölle, että yhtiö on sijoittanut suomalaiseen energiabisnekseen huomattavan summan juutalaista rahaa.

Migritin omistavat Edel ja Maxim Sološtšanski. Molemmilla on Kroatian kansalaisuus ja heidän mukaansa rahoitusta hankkeelle on tullut muun muassa Kroatian juutalaisyhteisöltä.

Maximin isä Oleg Sološtšanski on monien muiden venäjänjuutalaisten rikollisoligarkkien tavoin ollut perustamassa 2012 Moskovassa avattua Jewish Museum & Tolerance Centeriä. Keskusta on kutsuttu maailman suurimmaksi juutalaismuseoksi.

Putin vierailulla oligarkkien juutalaismuseossa.
Putin vierailulla oligarkkien juutalaismuseossa.

Fennovoiman Hanhikiven ydinvoiman rakentamisehtona on rahoituksen 60-prosenttinen ”kotimaisuus”. Nykyisen lainsäädännön mukaan kroatianjuutalaisten raha on ”kotimaista”, sillä Kroatia on EU-maa.

Fennovoima on kohdannut jo aiemmin kovaa vastustusta jopa suurten puolueiden sisältä, sillä ulkomailta rahoitettujen hankkeiden pelätään tuhoavan Suomen energiaomavaraisuutta entisestään. Tällä on viitattu Venäjän hallintoa lähellä olevan Rosatomin osuuteen. Myös Migritillä on voimakkaat siteet Venäjälle.

Fennovoimassa on kyse politiikan lisäksi rahasta. Energiatalouden asiantuntija Matti Liski totesi viime viikolla, että Fennovoiman ydinvoimalasta ei olisi lainkaan hyötyä suomalaisille veronmaksajille. Kaikki voitot ohjattaisiin suurimmille omistajille. Tappioista vastaisivat sen sijaan kunnat.

Kesän aikana on uutisoitu myös muista Suomeen tehdyistä juutalaisista investoinneista. Israelilainen TV Format Fund aikoo tuoda sionistista viihdeteollisuutta Suomeen suomalaisveronmaksajien kustannuksella.

Pohjois-Savoon ollaan puolestaan perustamassa lomakylää, joka on tarkoitettu ainoastaan juutalaisille. Kaavin seurakunta myi hiljattain israelilaiselle Ecoland Group -kiinteistöyhtiölle 16 hehtaarin kokoisen saaren, johon kylä tullaan rakentamaan.

 

Lue myös: Amerikkalaislehti: järjestäytyneiden juutalaisten valta kasvaa Venäjällä

2 kommenttia

  1. Tässä on suomen kansalle ja johdolle vaikka juutaaisten persettä onkin suurin osa nuollut kieli ruskeana,Myös kotimainen ruuantuotanto ollaan ajamassa todella huonoon jamaan halpuutusten ja muiden toimien johdosta.

    Plusääni(22)Miinusääni(2)
  2. Itseä ainakin huolestuttaa jos tuo juutalaisklikki saa vapaan kulkuoikeuden ydinvoimalaan osakkuuteen vedoten. Vaativat lisäksi luottomiehen asettamista voimalan valvomoon joka sitten posauttaa sen taivaan tuuliin huolimattomuuttaan tai TARKOITUKSELLA. #mossadkillthemall

    Plusääni(17)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat