Juutalaistoimittaja: valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan!

Juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtaman New York Timesin juutalainen toimittaja Roger Cohen iloitsee uudessa artikkelissaan valkoisen väestön supistumisesta. Cohen on kuitenkin huolissaan siitä, että yhä useampi valkoinen on heräämässä poliittisesti.

The Trump-Farage Road Show” –artikkelissa Cohen kertoo olevansa järkyttynyt siitä, että länsimaissa yhä useampi äänestää EU- ja maahanmuuttovastaisia ehdokkaita. Cohenin mukaan länsimainen ”vapaakaupan, globalismin ja uusliberalismin” projekti on vaarassa.

Cohen pitää valitettavana sitä, että ”valkoinen keskiluokka” on viimein ymmärtänyt, ettei teollisuuden ulkoistaminen halpatyömaihin tai laittomien siirtolaisten rahtaaminen länteen luokaan lisää hyvinvointia – päinvastoin.

Cohenin mukaan nationalistista retoriikkaa hyödyntävät vaalikampanjat kuvastavat sitä, kuinka palavasti kasvava määrä ihmisiä vihaa ”uusliberalismia, pankkiireja, suuryritysglobalismia ja hallitsematonta maahanmuuttoa” eli kaikkea sitä, minkä puolella esimerkiksi New York Times seisoo.

Erityisesti Cohenin artikkelin loppuosio on herättänyt paljon vihaista keskustelua. Cohen julistaa:

”Nämä poliitikot ovat ällöttävän aatteen sanansaattajia – niin puheiden kuin piilotettujen asenteidenkin tasolla. He edustavat vihaa uhkuvan valkoisen miehen viimeistä yritystä ajaa omaa etuaan yhteiskunnassa, jonka väestö on muuttunut jo peruuttamattomasti väriltään ja koostumukseltaan.

He ovat itsekeskeisiä ja kyynisiä. He käyttävät vihaa hyväkseen kertomalla valheita ja puolitotuuksia. He ovat lyöttäytyneet yhteen pähkähullun äärioikeiston kanssa.”

Miksihän Sulzbergerin lehdessä ei kirjoiteta koskaan mitään vastaavaa arabien väestönkasvua pelkäävistä sionistijuutalaisista, jotka äänestävät Likud-puoluetta Israelissa? Ai niin…

Juutalaislehdistö on presidentinvaalien aikana pohtinut kuumeisesti, kuinka suhtautua alt-right-ilmiöön ja rotustereotypioilla leikittelevään huumoriin.
Juutalaislehdistö on presidentinvaalien aikana pohtinut kuumeisesti, kuinka suhtautua alt-right-ilmiöön ja rotujännitteillä leikittelevään huumoriin, kuten tähän sosiaalisessa mediassa leviävään kuvaan.

Valkoisten nuorten Internet-kulttuuri huolestuttaa juutalaisia

Myös perinteikäs juutalaislehti Jewish Telegraphic Agency (JTA) on huolissaan valkoisen kansallismielisyyden noususta.

Artikkelissa ”Maahanmuuttovastainen ja valkoista ylivaltaa kannattava, ehkä. Mutta onko alt-right-ilmiö juutalaisvastainen?” juutalaislehti pohtii, pitäisikö valitun kansan olla huolissaan nuorten kansallismielisten löyhästä Internet-yhteisöstä, jota kutsutaan ”alt-rightiksi”.

Äärisionistisen Anti-Defamation League –lobbausjärjestön Marilyn Mayo toteaa JTA:lle, että juutalaiset kykenevät tuskin hyödyntämään alt-right-liikettä, koska ”suuri osa valkoisen identiteetin ja kulttuurin ideologiaa kannattavista pitää juutalaisia ongelmana”.

JTA:n mukaan alt-right on noussut median parrasvaloihin, koska nuoret diginatiivit ovat järjestäneet Internetissä suuria kampanjoita esimerkiksi juutalaisia toimittajia vastaan: ”He inhoavat juutalaisia, koska he pitävät juutalaisia monikulttuurisuusideologian etujoukkona.”

JTA kirjoittaa, että alt-right-nuorison luomat juutalaisvastaiset meemit ovat levinneet tehokkaasti verkossa ja aiheuttaneet kohuja esimerkiksi Yhdysvaltojen presidentinvaalikampanjan aikana.

JTA:n haastatteleman Southern Poverty Law Center –kulttuurimarxistijärjestön juutalaisjohtajan Mark Potokin mielestä juutalaisten on syytä varoa alt-right-liikettä:

”Liikkeeseen kuuluu paljon antisemitistejä. Koska se kannattaa ’valkoista identiteettiä’, ovat sen juuret liikkeissä, jotka ovat juutalaisten kannalta erittäin vaarallisia.

Olipa alt-right nimellisesti antisemitististä tai ei, se on joka tapauksessa uhka juutalaiselle yhteisölle. Liike pitää Amerikkaa maana, joka kuuluu eurooppalaisperäisille ihmisille. Valtava osa ihmisistä pitää juutalaisia ei-eurooppalaisena kansana.”

Potokin näkemyksen myötäilevät Suomen juutalaisyhteisön HaKehila-lehden nationalismikannanottoja.

Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että eurooppalainen kansallismielisyys on aina itseisarvoisesti uhka juutalaisille, koska nationalismissa piilee antisemitismin siemen.

 

Lue myös:

Vetoomus maahanmuuttokriittisille medioille ja kirjoittajille
Juutalaispoliitikko: vasemmiston ja oikeiston yhdistyttävä isänmaallisia vastaan!

54 kommenttia

 1. Altright on ikävä kyllä solutettu ainakin USA:ssa ja lähes kaapattu juutalaisten soluttautujien voimin. Kuten arvata saattaa, silkkaa kosheria ja Trumpia ym. Ja hyökkäävät todellisia terveitä voimia vastaan. Samaahan nämä Wiikit ja muut sionistit ja toisaalta putinistit de Wit ja Janitsky etc.

  Tuntuu taktiselta juutalaiselta vouhkata alyrightista ja syytellä sitä santisemitismistä

  Plusääni(21)Miinusääni(5)
 2. Milo Yiannopoulos, Stefan Molyneux, Ramzpaul… ovat kaikki juutalaisia. Alt-right on mielestäni juuri yritys kaapata kansallismielinen ja Eurooppa-keskeinen liikehdintä herrakansan haltuun. Infosotaa. Teennäisesti kritisoimalla yritetään pitää alt-right parrasvaloissa ja mukamas vaihtoehtona valkoisiin kohdistuvaa tuhopolitiikkaa vastaan.

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 3. Altright ei ole mikään yhtenäinen liike, vaan nimike, mikä johtaa siihen, että kuka tahansa voi sanoa olevansa osa sitä. Tämän takia median on helppo nostaa esille juuri Milo ja pyrkiä saamaan homma näyttämään mahdollisimman huonolta ja epäilyttävältä. Sitten on hyvää altrightia kuten therightstuff.biz ja dailystormer, jotka puhuvat asioista niiden oikeilla nimillä eli juutalaiskysymys tunnustetaan ja rotuerot. Hyvää tässä on se, että Hillary tuo näitä asioita enemmän esille kun pyrkii leimaamaan Trumpin natsiksi ja nämä ideat saavat julkisuutta.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. Alan itse kyllästyä näihin juutalaisparanoidisiin juttuihin. Ei silti, etteivätkö eräät maailman suurimat roistot olisi juutalaisia. Uskon toki, että nk. Saatanan synagooga on olemassa ja vaikuttaa erittäin vahvasti juuri nyt maailmassa. Kuitenkaan kaikkien juutalaisten niputtaminen yhteen ja samaan pahiksien porukkaan ei vastaa havaintoja tai jos vastaakin, siitä ole juuri tällä hetkellä mitään hyötyä. Päinvastoin, kategorisella juutalaisvastaisuudella saadaan tehokkaasti sabotoitua konservatiivisten ja kansallismielisten ryhmien yhtenäisyys. Rintamasta lohkeavat heti raamattunsa lukeneen kristityt, joista ei antisemitistejä saa millään. Pohjois-Amerikassa, joka on ratkaiseva sotatanner globalisteja vastaan käytävässä taistelussa, raamatullisen kristillisyyden merkitys on niin suuri, ettei siellä antisemitistejä ole patriooteissa juuri lainkaan. Suomessa ja Euroopassa ’sionistisen’ kristillisyyden merkitys nationalistipiireissä on vähäistä, mutta jyrkkä antisemitismi jakaa silti porukkaa pahoin. Eikö tuon juutalaiskysymyksen selvittelyä voisi lykätä siihen asti, että saataisiin kansallismieliselle politiikalle aidosti vaikutusvaltaa (siis aidot persut eduskuntaan ja hallitusta muodostamaan). Sitten kun Suomi on saatu pelastettua välittömän tuhoutumisen uhalta, voidaan minun puolestani aloittaa vaikka sisällissota näistä juutalaiskysymyksistä.

  Plusääni(4)Miinusääni(22)
  1. Varteenotettava ajatus, mutta valkoinen rotu on nyt niin ahtaalla ja se on herännyt niin myöhään, että se on nukkunut liki ”pomiiin” ja onkin, nimittäin Islamistien.
   USA on Israelin sylikoira. Ja häntä heiluttaa koiraa. Juutalaiset hallitsevat koko Yhdysvaltojen politiikkaa ja rahamaailmaa, kuten Euroopassakin. Euroopan kansalliset johtajat (länsi-euroopan) palvelevat juutalaisten rahamaailman ja poliittisen vaikutuksen alaisena ja sionistien politiikan sätkynukkeina.
   Juutalainen on kierä kuin piru. Arabi Muslimi on tyhmä, karkea ja suoran väkivaltainen, joka tulee ”pirttiin” ja tappaa kaikki asukkaat ja ottaa sen itselleen.
   Juutalainen tekee saman paljon pirullisemmin. Hän tarjoaa ”halpaa” lainaa ja loihtii talon isännälle uusia unelmia ja kulutuskohteita, joita hän voisi itselleen ja perheelleen hankkia. Eihän ole mitään väärää, jos hemmottelee itseään tässä harmaassa arjessa ja elämässä. Kun jutku on saanut lainan annettua, jota aisianomainen ei olisi edes tarvinnut, eikä missään tapauksessa se olisi ollut viisasta ottaakkaan. Lopulta käy niin, että kiskurikorot ja lyhynneykset käyvät ylivoimaiseksi ottajalleen ja hänen on otettava uutta lainaa kattaakseen ”wanhan” korot ja lyhennykset. Tätä jatkuu aikansa ja velallinen tuntee olevansa kusessa ja elämä on hankalaa ja ahdistavaa. Lopulta kämppä menee ”vasaran alle” ja myydään pakkohuutokaupassa. Ja kas kummaa kukapa on ”ostamassa” tätä taloa pilkkahintaan kuin juutalainen tai hänen sukulaisensa, sitten ehkä joku bulvaani. Miten vain… Näin se menee.
   Juutalainen on juutalainen. Juutalainen ei ole kristitty. Juutalaisen vihollinen on valkoinen, koska tämä rotu on ”toiseksi ” menestynein maailmassa eli kilpailija. Kuten Leijonakaan ei siedä reviirillään mitään toista petoa, vaan tapaa sen muitta mutkitta. Saman tekee juutalainen. Mutta valkoinen kristitty ei lähtökohtaisesti tapa juutalaista kilpailijaa, koska länsimainen sivistys ja kultuuri sekä oikeuskäsitys ei sitä salli, eikä tämän vuoksi se käy hänen mielessäänkään.
   Kun juutalainen tulee taloon, valtaa ja syrjäyttää tämä entisen omistajan välittömästi tavalla tai toisella tappamallakin, eikä ilmekään värähdä, koska kristitty valkoinen on ”pakana” eli ”vääräuskoinen” ja sellaisena hänellä ei ole mitään ihmisarvoa, eikä häntä edes pidetä ihmisenä, vaan eläimenä joka on vain luotu ihmisen muotoon, että tämä voisi olla juutalaisen orja.
   Orjanakin pitoa suotavampaa kuitenkin ensisijaisesti on tappaa tämä pois, koska ”pakanana” on saastainen, jolla ei ole Jumalan siunausta, eikä Hän halua nähdä silmissään ”valkoista roskaväkeä”, kuten ei Jari Tervokaan. Eivät kuitenkaan komppaa toisiaan. Tervo heitti Raamatun laattialle. Jumala heittää Tervon Helvettiin. Eli kaiketi ”tasapeli”.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
  2. RasistiReppana, juutalaiset niputtavat ihan itse itsensä samaan nippuun, ja juutaliset ovat samanlaisia kuin muslimit, että niin suurta rikollista ja kammotusta ei löydykkään etteikö oltaisi sen puolella (muita vastaan) kunhan vain on juutalainen tai muslimeille se muslimi.

   Ihmiset aliarvioivat aina näiden täydellisen lojaaliuden toisiaan kohtaan. Sitä ei horjuta mikään eikä kukaan.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 5. iikkeeseen kuuluu paljon antisemitistejä. Koska se kannattaa ’valkoista identiteettiä’, ovat sen juuret liikkeissä, jotka ovat juutalaisten kannalta erittäin vaarallisia.

  Olipa alt-right nimellisesti antisemitististä tai ei, se on joka tapauksessa uhka juutalaiselle yhteisölle. Liike pitää Amerikkaa maana, joka kuuluu eurooppalaisperäisille ihmisille. Valtava osa ihmisistä pitää juutalaisia ei-eurooppalaisena kansana.”

  Potokin näkemyksen myötäilevät Suomen juutalaisyhteisön HaKehila-lehden nationalismikannanottoja.

  Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että eurooppalainen kansallismielisyys on aina itseisarvoisesti uhka juutalaisille, koska nationalismissa piilee antisemitismin siemen.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/09/vapaamuurarit/

  Vapaamuurarien todellinen jumala on Lucifer ja kabbalistiseen agendaan kuuluu Jeesuksen nimen hävittäminen ja tämän korvaaminen Luciferilla. Tarkoituksena on siis luoda illuusio, jonka mukaan Lucifer olisi todellinen messias tai että Lucifer on sama kuin Jeesus. Luciferin palvonta tulee esiin mm. Albert Piken, 33:n asteen vapaamuurarin kirjassa ”Morals and Dogma”:

  MITÄ TAPAHTUU EUROOPASSA JA AMERIKASSA???????????

  ”The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ”agentur” of the ”Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.” 4

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Talmudille terveisiä!
   Jo Katolisessa messussa kutsutaan Jeesusta Luciferiksi: Lucifer tulee latinalaisista sanoista ”Lucia” eli ”Valo” ja ”Fere” eli ”Täysin”, ”Läpikotaisin”, ”Kokonaan” jne: Näin Lucifer tarkoittaa siis Kokonaan Valoa, mikä viittaa siihen että Jeesus-Yeshu-Eshmun oli kanaanilais-foinikialaisen auringonjumalan El:in (myös Elus tai Elos) parannustaitojen ja auringon jumala-poika.
   1239 Paavi Gregorius IX määräsi kaikki Talmudit poltettavaksi, ja Ranskan kuninkaan Louis VIII Leijonan pääpyöveli poltti 1242 Pariisin torilla 24 kukkuravankkurillista Talmudeja. Juutalaiset pitävät vieläkin tapausta Jerusalemin Temppelin tuhoamisen vertaisena iskuna juutalaisuudelle.
   Tulisipa uusi Gregorius IX ja Louis Leijona ja pistäisi vieläkin paremmaksi ja polttaisi kaikki maailman Talmudit ja muutkin juutalaisuuden kirjat!!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Vihollisella on tuhatkertainen ylivoima. Tuhatkertainen ylivoima massa valhemedian ja kuplarahan keinoin.
  Meillä on vielä ylivoima väestöllisesti. Meitä valkoisia on täällä Suomessa vielä toistaiseksi enemmän kuin maanpetturi-mädättäjien tänne hankkimia vihollisia. Suurissa kaupungeissa länsieuroopassa tilanne on huono valkoisten kannalta.

  Meidän on kyettävä torjumaan matut ja tehdä lisää valkoisia lapsia. Tämä on elinehto. Elämän ja kuoleman kamppailu valkoiselle miehelle ja naiselle.

  Tämä edellyttää että otamme mediavallan. Magneettimedia ja MVlehti ovat hyvä alku, mutta täysin riittämättömiä. Edelleen puuttuu Euroopasta ja USAsta meidät valkoiset yhdistävä, kokoava voima. Meillä ei ole yhteistä poliittista liikettä tai järjestöä joka yhdistäisi meidät. Voiko sellaista löytyä? Onko se välttämätöntä? Mikäli toimintamme jatkuu näin pirstaleisena ja heikkona me tulemme häviämään tämän sodan jota vihollinen armotta käy meitä vastaan.

  Me emme saa, me emme voi hävitä. Meillä ei ole siihen varaa. Meidän on pakko voittaa. Meitä ja tulevia sukupolvia ei ole olemassa mikäli me emme voita. Meidän on pakko voittaa.

  On esitetty arvioita että USAssa valkoinen väestö jää vähemmistöön jo vuoden 2050 tietämillä.

  Täällä jotkut odottavat että Jeesus tulee ja pelastaa tilanteen. Kyllä se on niin että meidän täytyy itse nostaa itsemme tästä suosta ylös. Kukaan ei sitä tule tekemään puolestamme, ei edes Jeesus. Tämä ei ole rienausta vaan aitoa, tervettä maalais/kaupunkilaisjärkeä.

  Alettaisko siitä että vähennetään krittiikiä omiamme kohtaan 50% ja kannustetaan tuplasti enemmän.

  Magneettimedia ja MVlehti täydentävät toisiaan. Molempia tarvitaan. Kun uusia ilmestyy kehiin toivotetaan ne myös tervetulleiksi.

  Mediakentällä päävihollisia ovat YLE,HS,IL,IS, MTV3 sekä muut pienemmät valhemediat. Rahoituskentällä päävihollisia ovat kaikki suuret pankit. Raha ja mediavallan takia vihollinen vie valkoista miestä ja naista kuin pässiä narussa teurastettavaksi. Kaikki merkittävät puolueet ovat päävihollisia.

  Nämä edellämainitut viholliset ovat hukuttamassa meidät mustanruskeaan saastaan joita vihollinen kutsuu harhaanjohtavasti turhanpaikanhakijoiksi tai pakoloisiksi.

  https://www.youtube.com/watch?v=H_bsPAAy80U

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. Suomalainen jumalaton taas laukomassa Jeesuksesta. Kun Jeesus tulee, hän heittää teidät helvettiin, Matt. 25:31-46. Edes Jumalan sanan (totuuden) alkeita ei tunneta! Totuudesta ja tapahtumisen todellisista taustavoimista (esim. Suomen suhteen, ja ihmisen suhteen) ei tiedetä mitään – ja silloin kaikki nykyinen ”totuustoiminta” on sokeaa ilmaan huitomista, julkeaa, äänekästä ja jumalatonta idiotiaa.

   Plusääni(7)Miinusääni(20)
   1. Laurio on juutalaisten agentti jonka tehtävä on karkoittaa viimeisetkin ihmiset pois jumalan sanan ääreltä riehumisellaan.

    laurion ja nykykirkon sanoma on uskon siis pelastun eikä minun tarvitse tehdä yhtään mitään niin jumala tulee ja pelastaa,Eurooppa olisi jo muslimimaa jos Charles martel sekä monet muut olisivat uskoneet tälläistä hihhulointia,Jumala tuhosi sodomiitit onko tälläinen rauhan jumala joka opettaa ettet saa nostaa kuin pikkurillin pystyyn vihollisen edessä.

    Jumala auttaa niitää jotka auttavat itseään ja eikä anna lastensa tuhoutua joten suomalaiset eivät tule tuhoutumaan.

    Mutta jatka sinä ukko perkeleellistä rääkymistäsi ja ihmisten karkottamista jumalan sanan äärestä niin saat tuntea jumalan vihan ylläsi.

    Plusääni(24)Miinusääni(5)
    1. Taas jumalaton suomalainen laukomassa Jumalasta. Mitä nimimerkkiisi tulee, niin totta kai Jumalan ja totuuden miehenä tiedän olevani vieraassa paikassa täällä, jopa koko Suomessa. Ihmettelen hieman, miksi niinkin moni kommenttini tulee täällä julkaistuksi.

     Kyllä, Jeesus Kristus (et sinä) pelasti sinut sijaissovituksellaan ristillä (hän sovitti syntisi ja sinut Jumalan edessä – kantoi syntisi ja kärsi puolestasi niiden rangaistuksen, jopa hikoili verihikeä astuessaan pelastamaan sinua, Luuk. 22:44). Se tulee vain uskoa. Sitä julistaa Raamattu.

     Ja jos sinä uskot ja perkele kaikkoaa sydämestäsi ja Pyhä Henki (itse Jumala) tulee sydämeesi asumaan, saat voiman (se ei siis ole sinusta VAAN JUMALASTA) ja yhteyden Jumalaan, jossa kaikki voima on. Silloin sinussa on suunnaton voima: mitä tahansa Kristuksen nimessä rukoilet, sen saat, Joh. 14:13. Kaikkivaltias Jumala on ainoa apu. Vain hän voi poistaa viholliset ja vitsaukset, jotka ovat nyt täällä kansan julkeiden syntien vuoksi. Ja hän alkaa poistaa vitsauksia vain jos teette parannuksen, joka on katumus + usko. Katumus on sydämen kauhistuminen syntien ja helvetinuhan vuoksi, ja usko on usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen.

     Vain kristityssä siis on voima, Jumala. Kristitty palvelee esivaltaa (Room. 13:1-4) sen taistellessa vihollisia, rikollisia, moraalin turmelijoita ja muita pahantekijöitä vastaan. Kristitty voi toimia vaikka sotilaana, kenraalina, tuomarina tai pyövelinä esivaltaa (ja sen takana olevaa Jumalaa, Room. 13:1) palvellessaan. Jos hän toimii pyövelinä, teloittaja ei ole hän vaan esivalta, jota hän palvelee. Koska kristitty ei koskaan todellisesti kuole (ruumiillinen kuolema on kristitylle vain uni, sillä hän herää viimeisenä päivänä ruumiin ylösnousemuksessa), hän ei pelkää kuolemaa tai kaiken menettämistä. Siksi kristitty on kaikista urhein ja voimakkain soturi sodissa esivaltaa palvellessaan. Kristityllä on voima (kuten sanottu) ja Jumalan johdatus ja varjelus. Ei ole urheampaa miestä/naisellisempaa naista kuin kristitty.

     Jos olen agentti, olen Jumalan agentti. Te olette laadullisesti juutalaisia, koska viette kansan sotaan ja verenvuodatukseen (koska ette ymmärrä tehdä parannusta ja pyytää apua Jumalalta, jolla on kaikki voima ja valta), juuri siihen, mikä on juutalaisten tavoite (se, että ei-juutalaiset sotivat toisiaan vastaan ja tuhoavat toisensa juutalaisten puolesta).

     Jos kommenttini karkottavat teidät pois Jumalan sanasta, olette paatuneita perkeleen orjia (ettekä te Jumalan sanan äärellä koskaan ole olleetkaan todellisesti).

     Minulla (ja Jumalalla ja Raamatulla) ei ole mitään tekemistä nykykirkon kanssa. Se on kansankirkko, siis perkeleen orjien kirkko, perkeleen kirkko ja teidän kirkkonne (ei Jumalan).

     Jos te omin voimin, ohi parannuksenteon ja Jumalan, pelastatte Suomea ja Eurooppaa, viette ne vain tuhoon (olettehan perkeleen orjia). Hylkäätte Jumalan, ainoan Auttajan.

     Olette totaalisesti pihalla kaikesta, avuttomia perkeleen orjia. ”Perkeleellinen rääkyminen” ja ”ihmisten karkottaminen Jumalan sanan ääreltä” tulisi siis edes se osata sijoittaa oikeaa kohteeseen.

     Mutta, kuten sanottu, tiedän olevani teistä yhtä kaukana kuin taivas on maasta, enkä kuulu tänne.

     Plusääni(6)Miinusääni(23)
     1. laurio tunnet ettet kuulu tänne joukkoomme koska et kuulu jumalan lammaslaumaan

      ”Sinä et usko minuun koska et ole minun lampaani”

      Koska kukaan on kuullut että suomen juutalainen yhteisö olisi käynyt laurion kimppuun?En ainakaan minä kukapa sitä rappari veljeään käräyttäisi,Kerimäen looshissa vaan porukalla naukkailevat.

      Plusääni(19)Miinusääni(3)
     2. Kyllästyneelle at 16.29

      Yhteen et kuitenkaan ole kyllästynyt: ilkeämielisyytesi virtaa vapaasti kuin vuolas virta, kuten ns. ”jumalalliseen lammaslaumaanne” (kuten sanot) kuuluu.

      En ole ”rappariveli” enkä käy missään looshissa. Olen Jumalan mies, uskossa Kristukseen pelastunut, teidän tuleva tuomarinne:

      ”ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan?” (1. Kor. 6:2).

      Plusääni(3)Miinusääni(10)
     1. Kyllä meikä on luovuttanut, ts. tehnyt parannuksen, jatkuvan sellaisen. Siksi meikällä on edessään ikuinen autuus ja riemu Jumalan yhteydessä (uskon myötä sieluni on jo nyt liittynyt Jumalaan – siksi kirjoitan täällä -, ja viimeisenä päivänä nousee autuuteen myös kuoleman puhdistama ruumiinikin).

      Varsinainen Oikea Holokausti on se, kun Jumala viimeisenä päivänä julkisestikin (viimeisellä tuomiolla; yksityisesti jumalattomat vajoavat helvettiin jo kuollessaan) ja ruumiillisestikin heittää jumalattomat ikuiseen helvettiin, so. eroon Jumalasta, Elämästä. Tämä varsinaisesti sielun holokausti on Oikea Holokausti. Sitä on vain yksi osa: Lopullinen.

      Teikästä en tiedä, luovuttaako vai eikö luovuta.

      Plusääni(3)Miinusääni(10)
     2. Niin. Täytyy muistaa, että Laurio toivoo tuhoa myös viattomille Suomen lapsille. Kertoo kyllä Lauriosta kaiken. Kyllä se perkele on juuri ulkopuolinen piru kuten Laurio. Lauriohan vihaa kaikkea luonnollista sisäistä sielussa ja mielessä eli vihaa siis Luojan luomaa. Vit*n vanha p*ska!

      Plusääni(13)Miinusääni(2)
     3. rostille 1.9.2016 at 18.38

      Hei Rosti, minä kekkasin: olenko minä sitten se Beelsebul, josta Matt. 10:25 puhuu? Kaikki luonnollinen sisässäni onkin todella jo kuollut (tapettu, teurastettu; Room. 6:7) ja siellä luuraa PH. Raamattukin puhuu vihan lapsista: ”olimme luonnostamme vihan lapsia” (Ef. 2:3). Hui, pahalta näyttää!

      Plusääni(3)Miinusääni(11)
     4. l-r-kyllästyneelle 1.9.2016 at 20.23

      Mitäs sanot näistä: Minä olen Herra, sinun Jumalasi, älä pidä muita jumalia minun rinnallani. Älä lausu turhaan Herran, sinun Jumalasi nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka lausuu turhaan hänen nimensä. Muista pyhittää lepopäivä. Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että menestyisit ja eläisit kauan maan päällä. Älä tapa. Älä tee huorin. Älä varasta. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. Älä himoitse lähimmäisesi kotia. Älä himoitse lähimmäisesi aviopuolisoa, palvelijaa, karjaa äläkä mitään hänen omaansa.

      Tai näistä: ”Saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehota” (2. Tim. 4:2); ”ojentakaa” (Gal. 6:1); ”Kehota ja nuhtele” (Tiit. 2:15); ”nuhtele kaikkien kuullen” (1. Tim. 5:20); ”Nuhdelkaa” (1. Tess. 5:14); ”Nuhdelkaa” (Ef. 5:11).

      Tai näistä:

      ”Tietoa rakastaa, joka kuritusta rakastaa, mutta järjetön se, joka nuhdetta vihaa” (Snl. 12:1);

      ”Köyhyys ja häpeä kuritusta vierovalle, kunnia nuhdetta noudattavalle!” (Snl. 13:18);

      ”pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa” (Snl. 13:1).

      Vinkki: tämä henkilö, joka sanoo itsestään näin: ”Ottakaa minun (Jeesuksen) ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä”, sanoo:

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

      Kaikki tänne kirjoittavat pitäisi panna pyhäkouluun, että edes jonkinlainen ymmärrys elämästä ja todellisuudesta olisi mahdollinen Suomessa. Voisinkin tehdä niin (jos minulla olisi valta, Room. 13:1), että panen tämän maan aikuiset tyrmään kahleisiin ja sijoitan lapset käymään pyhäkoulua siinä heidän jaloissaan, että aikuiset kuulevat. Voivat yhtyä virsiinkin.

      Plusääni(3)Miinusääni(10)
  2. Totta, totta.

   Vihollinen tähtää, kuten aina, vuosikymmenien päähän ja vihollisen päämäärä on, todellakin, ei enempää eikä vähempää kuin koko valkoisen kansan tuho. Vihollinen tyytyy siihen, että me itse tapamme itsemme sekoittumalla neekereihin, arabeihin ja muuhun kolmanteen maailmaan. Mutta jos nousemme vastustamaan mulattisoitumista ja geeniemme sekoittumista alhaisen älykkysosamäärän geenistöön niin vihollinen provosoi mustat kimppuumme.

   Nyt on menossa vuosikymmeniä pitkä vaihe, jonka aikana meidät suunnitelmallisesti halutaan saada demografisesti vähemmistöiksi omissa maissamme.

   Taistelu ei siis ole perheidemme eikä kansamme puolesta, vaan kyseessä on maailmanhistoriallisesti paljon suurempi asia. Saatanallinen demonikansa haluaa hävittää geenit ja kansat, ne kansat ja ne ihmiset, jotka ovat rakentaneet Rooman, Pariisin, Moskovan. Ne kansat, jotka ovat luoneet ennennäkemättömän hyvinvoinnin Eurooppaan.

   Ne kansat, jotka ovat luoneet koko länsimaisen kulttuurin ja oikeuskäytännön. Ne kansat, jotka ovat altruistisia ja ovat valmiita, ja kykeneviä, auttamaan koko maailmaa.

   Ne kansat, jotka voisivat viedä ihmisen tähtiin.

   Tämän tilalle demonikansa tarjoaa kertakäyttöviihdettä, pornografiaa, homoseksualismia, neekeröintiä, alhaisen koulutustason, surkean elintason, raiskatut lapset ja naiset, pelon ilmapiirin, kadut, joilla ei voi iltaisin kulkea.

   He haluavat, eivät pelkästään halua, vaan he todellakin, kirjaimellisesti, tappavat meidät, jos emme nouse vastaan ja puolusta vuosituhansien aikana luotua verenperintöämme.

   Vihollinen nauraa jo meille pahanilkisesti muuriensa suojassa, derivaattiensa takana, kirotun mediavaltansa takana. Tämä vihollinen on arkkivihollinen, me emme mahdu heidän kanssaan samaan maailmaan, he kertakaikkiaan eivät jätä meitä rauhaan.

   Plusääni(19)Miinusääni(2)
   1. Luoneet ennenäkemättömän hyvinvoinnin? Kaikki on täällä rakennettu velalle (velka on juutalaiselle raha- ja pankkijärjestelmälle, kansainväliselle ihmiskunnanmurha-aseelle) eli on valhetta ja vailla perustusta. Rahajärjestelmässämme raha tulee kiertoon vain velkana, jonka pankkiirit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Korkoon ei luoda erikseen rahaa, joten koska yhteiskunnassa on koron vuoksi aina takaisin maksettavaa (velka + korko) enemmän kuin rahaa on olemassakaan (velan verran), syntyy väkisin (keskimäärin) lisälainan ottamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi, velkakierre, velkaorjuus kaikki orjuus ja lopulta tuho (ei hyvinvointi).

    Länsimaisen kulttuurin ja oikeuskäytännön? Lailliset lastenmurhat? Ihmisten sulkemiset mielisairaala-nimisiin vankiloihin ilman oikeudenkäyntiä? Jumalanpilkan? Luopumuksen kirkot? Jumalan sanan kirkon korvaamisen kansankirkolla (so. kansan sanan kirkolla)? Ryyppäämisen? Homoseksuaalisuuden? Huoraamisen? Piereskelyn SM-kisat? Kaikkien sodan kaikkia vastaan? Hybriksen? Esivallan täydellisen lakkauttamisen demokratialla (kansa itse on oma esivaltansa; perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”)? Sananvapauden (perkeleen orjien ja siis perkeleen sananvapauden)? Roskaviihteen? Internertin jumalattomien ihmisten syntien ja rikosten helpottamiseksi ja levittämiseksi ja niissä rypemiseksi? Puolueet vihollisten palvelemiseksi? Työpaikat em. velkarahajärjestelmän (vihollisten) palvelemiseksi?

    Altruistisia (epäitsekkäitä, ihmisrakkaita, lähimmäisrakkaita)? Lapsia aborteissa murhaavia? Kaikissa asioissa teeskenteleviä ja petollisia? Sodassa (sydämessään) kaikkia muita vastaan olevia? Evankeliumin opetuksen lopettavia kodeissa, kouluissa ja yliopistoissa, että kaikki jäisivät ilman Jeesusta Kristusta (syntien anteeksiantamusta, pelastusta) ja hukkuisivat ikuiseen helvettiin? Kaiken kurin lopettavia, että kaikki saatanallisuus pääsisi riehumaan ja tuhoamaan kaiken? Lähimmäiset romahduksen partaalle ajavia?

    Viedä tähtiin? Jumalan rangaistuksiin? Jumalan vihaan? Helvettiin? Yhteiskunnan tuhoutumiseen? Miljardimurhiin (alkusoittona valkoisen väen käymät maailmansodat; lisäksi abortit, pian eutanasiat tai muuten vain summittaiset miljoonamassamurhat)? Mielisairaaloihin? Rappiolle? Hermoromahdukseen? Pakkolääkitykseen? Itsemurhaan?

    Kyllä nuo kertakäyttöviihde, pornografia, homoseksuaalisuus, raiskaaminen, pelon ilmapiiri jne. nousevat tästä jumalattomasta (Kristuksessa pelastumattomasta) kansasta itsestään, varsinkaan kun ei ole esivaltaa estämässä (kansahan on itse oma esivaltansa, eikä kansa itseään rankaise tai estä).

    Viholliset tappavat teidät oikeutetusti, jos Jumalan viha teitä kohtaan niin vaatii.

    Ette mahdu heidän kanssaan samaan maailmaan? Heitähän te palvelette esimerkiksi heidän raha- ja pankkijärjestelmällään. Kirkoillanne ja vapailla kirkkokunnillanne palvelette heitä. Isänne on sama: perkele (Joh. 8:44). Metodinne ovat samat (tappaminen, kapinointi, sodat, Jumalan avun hylkääminen). ”Hyvinvointinne” on sama, ks. yllä. Kulttuurinne ja oikeuskäytäntönne ovat samat. Riettautenne ovat samat. Eivätkö sielunviholliset joukot tule toimeen keskenään? Hukkuuko kaikki vereen, koska muuta todellista ei ole kuin murha (ja sitä tukeva valhe), Joh. 8:44? Eikö perkele täytäkin kaiken, jolloin on vain yksi maailma, perkeleen maailma?

    Verukkeiden, itsepetosten, valehtelun, huijaamisen ja kansankiihotuksen laiva seilaa.

    Ja tehän nykyisen tilanteen olette luoneet (valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle). Juuri te. Jumalattomat.

    Plusääni(4)Miinusääni(9)
    1. Niimpä, onhan se huomattu. Jos sydän on jo lähtökohtaisesti vihollisen puolella, kuten ihmisellä luonnostaan on (”olimme luonnostamme vihan lapsia” Ef. 2:3 ), niin mitä siinä voi sitten tehdä (”ilman minua te ette voi mitään tehdä” Joh. 15:5 ) ? Rimpuilla vielä lisää ? Näyttää joukkovoimaa? Nousta kapinaan ?

     Kansa nousee siis kapinaan itseään vastaan ! (perustuslaki 2§).

     Nouseeko perkelelauma täällä vielä kapinaan, kun kaikessa on jo riekkumisen vapaus ? On saatu mellastaa yltäkylläisyydessä ja materiassa (velaksi tosin). On demokratiat. On kansanvalta. On homostelun ja rietastelun vapaudet. On sananvapaus. Vastuuta ei ota kukaan, mutta kaikessa on haluttu vapaus ja valta. Ja ne on saatu. Nykytilanne on täysin kansanvallan ja sen välinpitämättömyyden tulosta!

     Joskus muinoin valta on tarkoittanut myös vastuuta, mutta nykyään halutaan elää kuin siat pellossa. Vain omia himoja ja haluja seuraten.

     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/

     Täällä torjutaan jopa nuhtelukin, ja Jumalan sanansa kautta antama apu.

     Sillälailla.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Tilanne on niin paha jo Länsieuroopassa, että se ei ole enää edes viranomaisten hallinnassa.

  Viranomaiset ovat voimattomia ja haluttomia korjata tilannetta.

  Kantaväestö joutuu elämäään pelon ja terrorin vyöhykkeellä kun afrikasta ja lähi-idästä peräisin olevat jengit hyökkäilevät, ryöstelevät ja raiskaavat kantaväestöä. Samaan aikaan maanpetturi-mädättäjät ottavat lisää tätä roskaväkeä afrikasta ja lähi-idästä.

  Kiero ja mätä valhemedia suitsuttaa tätä ihanuutena. Pankit velkaannuttavat valtiot maanpetturi-mädättäjien toimesta. Kaikki merkittävät puolueet Suomessa lyövät HYVÄKSYTTY-leiman tälle. Eli ovat todellakin vain kumileimasimia. Halveksittavia vihollisia.

  Nyt alkaa olla viimeiset hetket toimia. Ennen kuin tuho on totaalinen.

  Olisi perustettava Kansalliskaarti Suomeen joka on riippumaton viranomaisista. Kansalliskaarti jaettaisiin aluksi erillisiin osastoihin eri puolilla Suomea. Kansalliskaarti ottaisi tehtäväkseen kaikki ne tehtävät mitkä viranomaiset on laiminlyönyt eli käytännössä turvaisi suomalaisten vapaan liikkuvuuden ja elämisen omassa maassaan ja ajaisi pois vihollisen ja eristäisi maanpetturi-mädättäjät yhteiskunnasta.

  Vapaaehtoisia Kansalliskaarteja tarvitaan koko Euroopassa.

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
 9. Ruotsi tekee itsemurhaa.

  Ote Norjan TVn tekemästä dokumentista. Paratiisi on muuttunut monikulttuuriseksi sotatoimi alueeksi.

  Tämä ohjelma näyttää Ruotsin todellisuuden vielä lievemmästä päästä. Poliisi on käytännössä voimaton ja on antautunut. Tuolla tarvittaisiin Kansalliskaartia.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 10. Valkoiset brittiläiset ovat jo vähemmistössä Lontoossa!

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 11. Näin aamutuimaan nimimerkki Vastavoimalle kommenttia. Positiivisessa ja kannustavassa mielessä.

  Yksin on paha vaikuttaa mihinkään muuten kuin virtuaalisesti.

  Ja jos todellakin aiottaisiin perustaa esim. kansalliskaartin omaisia ryhmiä niin, kuten on nähty, esim. Soldiers of Odin ei siihen pysty. Suomessa ei ole vielä sellaista voimaa ja tahoa, joka joko kykenisi ja/tai haluaisi sellaisen luoda.

  Siksi on liityttävä ihmisiin, jotka tulevaisuudessa voivat sellaisen luoda. Ja se ei käy hetkessä, mistään ei löydy spontaanisti keskustelupalstojen välityksellä kansalliskaartia ja jos löytyisikin niin se olisi jo huomenna hajonnut.

  Asia on oikea. Tavoite on oikea. Juuri näin pitäisi tehdä, mutta ensin on luotava sellainen tilanne, että sen voi luoda.

  Liity oikeaan joukkoon ja ota mukaasi muita samoinajattelevia.

  Kansallinen Vastarinta!

  Eläköön voitto!

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. Kehottaisin kuitenkin varovaisuuteen. Jos kerran Raamattu sanoo: ”jotka nousevat esivaltaa vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:2), niin miksi te sitten teette juuri niin perustamalla oikein esivaltaa vastaan nousevan järjestön, Kansallisen Vastarinnan? Eikö se ole väärä tie, Jumalan tuomion ja sen vuoksi perikadon tie? Oikea Todellinen Vastarinta on nostaa Jumala, jossa on kaikki Apu ja kaikki TOIMIVA VOIMA, pahan voimia (vihollisia, rikollisia, moraalin turmelijoita, perkelettä) vastaa. Se tapahtuu tekemällä parannus (katumus + usko), jolloin yhteys Isään Jumalaan syntyy ja saadaan kaikki apu ja kaikki tarvittava voitto. Se on Todellista, Voitollista, Riemukasta vastarintaa, eikä veri lennä. Kehotan todella harkintaan. Kyseessä on vakava asia, ja jos ajatte asian verenvuodatukseen, kaikki muutkin kuin te kärsivät, kuolevat, vammautuvat, menettävät kaiken jne.

   Plusääni(7)Miinusääni(10)
   1. Pakko kompata vesaa tässä asiassa ja laittaa Kyösti Kallion hieno rukous tähän.

    Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

    Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

    Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

    Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.

    Kehotan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat isänmaata, lukemaan Raamattua. Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa, sekä ahdingossa ja vainoissa että rauhan päiviä ammentaneet siitä elämää, voimaa ja lohtua. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset. Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä.

    -Kyösti Kallio

    Paras ase teilläkin ulkoisia uhkia vastaan on nöyrä polviasento kädet kyynärpäitä myöten ristissä.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
 12. 1. Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.
  2. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.
  3. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.
  4. Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,
  5. ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,
  6. ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;
  7. kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
  8. Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.
  9. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
  10. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.
  11. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.
  12. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.
  13. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

  Sanoohan Raamattu: ”Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään”.
  12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
  13. Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.

  1. Niinä päivinä tuli Johannes Kastaja ja saarnasi Juudean erämaassa
  2. ja sanoi: ”Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle”.
  3. Sillä hän on se, josta profeetta Esaias puhuu sanoen: ”Huutavan ääni kuuluu erämaassa: ’Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaisiksi’.”
  4. Ja Johanneksella oli puku kamelinkarvoista ja vyötäisillään nahkavyö; ja hänen ruokanaan oli heinäsirkat ja metsähunaja.
  5. Silloin vaelsi hänen tykönsä Jerusalem ja koko Juudea ja kaikki Jordanin ympäristö,
  6. ja hän kastoi heidät Jordanin virrassa, kun he tunnustivat syntinsä.
  7. Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?
  8. Tehkää sentähden parannuksen soveliaita hedelmiä,
  9. älkääkä luulko saattavanne sanoa mielessänne: ’Onhan meillä isänä Aabraham’; sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille.
  10. Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.
  11. Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella.
  12. Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisunsa aittaan, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa.”
  13. Silloin Jeesus tuli Galileasta Jordanille Johanneksen tykö hänen kastettavakseen.
  14. Mutta tämä esteli häntä sanoen: ”Minun tarvitsee saada sinulta kaste, ja sinä tulet minun tyköni!”
  15. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ”Salli nyt; sillä näin meidän sopii täyttää kaikki vanhurskaus”. Silloin hän salli sen hänelle.
  16. Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä.
  17. Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: ”Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt”.

  ”Laupeutta minä tahdon en uhria”

  ”Ottakaa kaste Herran Jeesuksen nimeen”

  ”Joka uskoo ja kastetaan, pelastuu. Joka ei usko, on tuomittu”

  Ei siis väliä kuka olet, Jumala haluaa että pelastuisitte. Tämä sivusto on valitettavasti vihaa täynnä, eikä se palvele rakkautta.

  Plusääni(3)Miinusääni(9)
  1. Santtu Pötsönen <—— siinä taas yksi joka ei, joko tiedä rakkaudesta mitään, tai sitten on mieleltään rikollinen joka haluaa puolustaa rikollisia ja valehtelee muka edustavansa "rakkautta".

   Tuo juutalaisten tauti levinnyt kuin kulovalkea mädättäen ihmiset. "totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole".

   Mitään arvoa ei ole "rakkaudella" jos se on täynnä pelkkää valhetta. Ja jos jonkun mielestä totuus on pelkkää "vihaa", niin kovin on pohjalle ihminen vajonnut ja kauas kaikesta oikeudesta, luonnosta, ja siitä maailmasta, joksi tämä maailma on alun perin tarkoitettu, jossa arvoa on myös eläimillä, luonnolla ja ihmisen tasapainolla ja rohkeudella.

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
   1. Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?
    8. Tehkää sentähden parannuksen soveliaita hedelmiä,
    9. älkääkä luulko saattavanne sanoa mielessänne: ’Onhan meillä isänä Aabraham’; sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille.

    Ei tuossa sanota että juutalaiset pelastuisivat uskomatta Jeesukseen ? Sen sijaan tehkää parannuksen soveliaita hedelmiä. Yhtälailla heille pelastus kuuluu, vaikka kuuluisivatkin mihinkä loosseihin tahansa. Vapaamuurarit, BnaiBirth, Skulls & Bones, Bilderberg ryhmät, samaa ryhmää siis, jonka päämiehenä on Lucifer- Ylempänä taisikin olla jo vähän Alpert Piken höpinöitä kuka tämä heidän jumalansa on.

    Jos mies keniassa ilman mitään internet-yhteyttä saa raamatun kouraansa, tulee uskoon, mutta hän ei ole tietoinen kaikista asioista mitä täällä liikkuu, pelastuuko hän ? ”Meillä ei ole sota lihaa, eikä verta vastaan, vaan henkivaltoja”

    Plusääni(2)Miinusääni(4)
 13. Nykyinen Mailma, jonka ovat rakentaneet Juutalaiset on TEURASTAMO! Se on all inclusive palvelu jossa jokainen tänne syntynyt sielu pannaan helvetin moiseen myllytykseen jo äidin kohdusta alkaen.

  Ja huom nimenomaan, massiivisesta aivopesusta sekä suoranaisilla seurauksilla uhkaamisen tuloksena suurin osa ihmisistä myöntynyt ”elämään” tässä all inclusive TEURASTAMOSSA ,ja siitä johtuen kaikki jatkuu . Kukaan , ei Jumala eikä ihmiset ole pannut stoppia tälle teurastamolle joka on niin laaja että sen määritteleminenkin on jo työteliäs prosessi .

  Tätä meno on jatkunut jo vuosisatoja, sadat miljoonat kenties miljardit ovat kärsineet tästä ja tulevat
  kärsimään tai kuolemaan Mailman loppuun asti.

  Mutta Laurio se vain saarnaa toista….

  Joo odotellaan seuraavat pari vuosisataa , siinä ajassa koko Mailma on tuhoutunut, kaikkeen paskaan ,myrkkyihin, sotiin, uusiin teknologioihin esim trans humanismi jne…

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Itse olin samassa jamassa noin vuosi sitten. Millään ei mitään merkitystä, kaikki on täyttä paskaa. Elämällä ei ole tarkoitusta. Usko Herraan Jeesukseen, saat elämällesi tarkoituksen. Luulin itsekkin Adolf Hitlerin olevan joku tarkoitus minulle, ja että joka kulman takana on juutalainen, ja vaikka olisikin, mitä se muuttaisi. Koska tämän koko maailman tuhon takana on valon enkeli, Lucifer.

   https://www.youtube.com/watch?v=8wkiIr32jUk

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
  2. Kyllä minä saarnaan pelastumista Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalassa. Sen pelastumisen on Jumala ilmoittanut sanassaan, Raamatussa. Minä itse olen pelastunut Jeesuksessa Kristuksessa, sydämeni uskossa hänen meille hankkimaan juridiseen syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä (hän, Jumala, sovitti kuolemallaan meidän syntimme meidän puolestamme; jo siis heti syntiinlankeemuksen jälkeen hän ”pani stopin tälle teurastamolle” ja ”teki tyhjäksi perkeleen teot”, 1. Joh. 3:8). Sen uskon myötä sydämessäni asuu Pyhä Henki (Jumalan sanan kirjoittaja), Jumala, ja syntiinlankeemuksen peruina minunkin sydämessäni luonnostaan asunut perkele on joutunut kaikkoamaan sieltä pois. Olen autuas Jumalan lapsi, ja elän ikuisesti sielun ja ruumiin puolesta (viimeisenä päivänä myös ruumiini nousee ylös ruumiin ylösnousemuksessa).

   Luonnollinen, so. Kristuksessa pelastumaton ihminen on – mainitun syntiinlankeemuksen (1. Moos. 3. luku) peruina – luonnostaan synnin ja perkeleen orja, siis kyvytön pelastamaan itseään (siksihän Poika tuli ja kuoli). Kyvyttömyys johtuu siitä, että perkele asuu luonnostaan ihmisen sydämessä, ytimessä, maaten siellä kerällä kuin myrkkykäärme. Sydän tietenkin (eivät aivot, jotka vain prosessoivat perkeleellisen sydämen impulsseja) säätelee kaiken ihmisessä, joten luonnollisen ihmisen, esim. jokaisen epäuskoisen suomalaisen, tahto on sen myrkkykäärmeen eli perkeleen pää. Luonnollisen ihmisen järki on myrkkykäärmeen järki. Luonnollisen ihmisen voima on perkeleen voima. Luonnollinen ihminen itse on – kokonaan perkeleen orja kun on – perkele. Luonnollisen ihmisen ”minuus” siis on itse perkele.

   Nyt Fu kirjoittaa, että on lakattava myöntymästä elämään ”tässä all inclusive teurastamossa”, ”pantava stoppi tälle teurastamolle” ja lakattava ”odottamasta”. Tässä hän törmää Jumalan meille ilmoittamaan todellisuuteen, että luonnollinen ihminen on kyvytön tekemään niin. Luonnollinen ihminen itse on perkele, koko tuon ”TEURASTAMON”, 6000 olemassa olleen maailman, synnyttäjä ja ylläpitäjä. Voisiko perkele parantaa perkeleen teot? Voisiko perkele parantaa koko maailman?

   FUn luettelemat perkeleen, teurastuksen, ahdistuksen, aivopesun, uhkaamisen, kärsimyksen, kuoleman ja tuhon siis toivat tähän maailmaan jo ensimmäiset ihmiset n. 6000 vuotta sitten, kun syntiinlankeemus tapahtui. Ne ovat aina siitä lähtien olleet tämän maailman todellisuus.

   Luonnollinen, perkeleen ohjastama ihminen voi kyllä teeskennellä hyvää ja hurskasta, 2. Kor. 11:13-15, mutta se on perkeleellisistä perkeleellisintä perkeleellisyyttä, koska se pettää kaikki kavalasti ulkonaisella tavalla. Todellisesti, siis sydämessään, luonnollinen ihminen ei ole koskaan hyvä; hänen sydämessään asuu kavala ja irvistelevä myrkkykäärme, eikä hän itse osaa tai voi sitä poistaa (onhan hänen tahtonsa sen saman perkeleen tahto). Koska nykyisin lähes koko Suomen kansa on epäuskoista, se ei siis voi omin voimin parantaa tai pelastaa Suomea tai maailmaa. On tuuleen huitomista vaatia Suomen kansalta sitä, mitä Fu vaatii.

   Syy siihen, miksi saarnaan pelastumista Kristuksessa täällä, on juuri Suomen ja sen kansan pelastaminen sekä tässä ajassa että ikuisuudessa. Kun näet ihminen tulee Pyhän Hengen (vaikuttaa Jumalan sanassa) voimasta parannukseen, hänen sydämeensä astuu itse Jumala (sielun ylösnousemus) ja Jumala itse alkaa ohjata ihmistä (kuten perkele ohjaa luonnollista ihmistä, ks. yllä). Parannus = katumus + usko Kristuksen sovitustekoon. Katumuksen siis vaikuttaa Jumalan laissa (käskyissä) vaikuttava Pyhä Henki sydämessä, ja se on sitä, että ihminen sydänjuuriaan myöten kauhistuu syntejään, sydämensä syntisyyttä ja helvettiin hukkumisen uhkaa. Sellainen omantunnon epätoivoon (katumukseen) joutunut ihminen ilolla ottaa vastaan Jeesuksen Kristuksen, syntien anteeksiantamuksen. Uskon ihmisen sydämessä vaikuttaa sama Pyhä Henki, nyt evankeliumin sanaan liittyneenä. Kaiken vaikuttaa Jumala ilmaiseksi. Ihminen uudestisyntyy, kun perkele joutuu kaikkoamaan pois sydämestä ja Pyhä Henki astuu tilalle. Tässä uudestisyntymisessä uudestisyntyy myös ihmisen tahto (joten ihmisen luonnollisen tahdon – perkeleen tahdon – on ensin kuoltava). Uuden ihmisen uudistunut tahto ilolla liittyy Pyhän Hengen vaikutukseen sydämessä, ja niin ihminen on VAPAA, RIEMUSSA, AUTUUDESSA, JUMALASSA, IKUISESSA ELÄMÄSSÄ.

   Vasta tätä uudestisyntynyttä ihmistä (siis kristittyä) Jumala kuulee: ”ja mitä hyvänsä te anotte minun (Jeesuksen) nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa” (Joh. 14:13); ”Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte” (Matt. 21:22).

   Näin, tulemalla uskossa Jumalan lapsiksi, päästään Jumalan yhteyteen. Silloin voidaan rukoilla (ja Pyhä Henki sydämessä aina vaikuttaa rukoilemisen) maan ja kansan asioiden parantumista Kaikkivaltiaalta Jumalalta. Vain Jumala voi poistaa viholliset ja vitsaukset, jotka nyt maamme ja kansamme yllä kansan syntien vuoksi ovat. Kaikki hyvä tulee Jumalalta, ja hänen yhteyteensä tie on Jeesus Kristus, Joh. 14:6.

   Katumatonta luonnollista ihmistä Jumala siis ei kuule. Sellaisen ihmisen rukouskin on kauhistus Jumalan edessä (asuuhan rukoilijan sydämessä perkele). Raamattu sanoo:

   ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31);

   ”Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus” (Snl. 28:9).

   Vaikka siis koko tämä jumalaton Suomen kansa ryhtyisi rukoilemaan avuksi Jumalaa, Jumala ei kuulisi. Ensin on tehtävä parannus Pyhän Hengen ja Raamatun sanan voimassa. Parannuksenteosta ks. Joonan kirjan 3. luku.

   On siis niin, että vain tulemalla kristilliseen uskoon voidaan maan ja kansan oloja parantaa. Vain silloin Jumala kuulee rukoukset ja varjelee kansaa. Nykyiset ahdingot ja vitsaukset ovat täällä Jumalan rangaistuksia (samalla kutsuja luokseen) syntien vuoksi. Niitä ei voi luonnollinen ihminen omin voimin poistaa. Vain Jumalan vihan leppyminen vie kansan kohti olojen parantumista ja Herran Jumalan varjelusta tässä pahassa maailmassa. Tämä ”teurastamo” ei siis ole yksin ”juutalaisista” tai mistään muustakaan ihmisryhmästä vaan perkeleestä, joka Suomenkin kansan luonnollisia kansalaisia hallitsee. Se on ollut aina olemassa, syntiinlankeemuksesta lähtien (esim. jo Kain oli murhaaja).

   On ymmärrettävä, että maailma on yhä olemassa vain kristittyjen tähden. Jos Aadamista ja Eevasta ei olisi tullut ensimmäisiä kristittyjä (uskoivat Jumalan lupauksen Jeesuksesta, ”vaimon siemenestä”, 1. Moos. 3:15), Jumala olisi hävittänyt koko maailman jo heti syntiinlankeemuksen jälkeen. Nyt Jumala on 6000 vuoden ajan kerännyt sanansa julistuksen kautta kristittyjä tästä pahasta ihmiskunnasta. Kerääminen jatkuu niin kauan että Jumalan ennalta tietämä määrä kristittyjä tulee täyteen, ja sitten tulee loppu:

   ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14).

   Maailma on siis pystyssä vain siksi, että Jumala yhä kerää lapsia itselleen sanan julistuksen kautta. Pian on loppu (enäähän oikeaa Jumalan sanaa on tuskin missään), ja Kristus palaa.

   Jumala ei voi väkivalloin lopettaa ikuisiksi luomiaan enkeleitä (jollainen perkelekin on, perkele joutui lankeemukseen) tai ihmisiä; kaikissa sellaisissa toimissa Jumala jäisi häviölle, sillä perkele saisi Jumalan oikeutetusti syytteeseen.

   Koska siis maailma on paha ja koska jotenkin olisi saatava maailmaan rauha, että täällä ylipäätään voisi elää ja julistaa sanaa kristittyjen synnyttämiseksi, Jumala on säätänyt kansojen hallitsijoiksi palvelijoikseen esivallat, joiden tarkoitus on rangaista pahantekijöitä ja kiittää hyväntekijöitä. Kaikki esivalta siis on Jumalalta, ja kaikki ne (olivatpa millaisia hyvänsä) ovat Jumalan palvelijoita – toimivat Jumalan puolesta ja sijaisina:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

   Koska Suomessa on kansan mielestä huono, maanpetoksellinen ja suomalaisten tuhoamisen salliva esivalta, niin se on Jumalan rangaistus tälle jumalattomalle kansalle (kaikki esivaltahan on Jumalalta, ks. yllä). Kansa on ansainnut viholliset niskaansa ja tuhoutumisen (vaikkei kansa sitä tunnusta vaan on äitymässä riehumiseen). Jos kansa nousee esivaltaa vastaan, se – kuten raamatunkohta yllä sanoo – tuottaa itselleen tuomion, lopullisen perikadon jo täällä ajassa.

   Tässä tullaan siihen, miksi alussa kuvasin ihmisen pelastumista Kristuksessa. Kansa näet saa hyvän (lujan, miehisen, oikeamielisen) esivallan Jumalan armosta, kun kansa tulee parannukseen (kuten Niinivessä tapahtui, Joona 3. luku). Ei tule esivaltaa muuten kuin Jumalalta, hänen toimenaan tai sallimuksenaan. Siksi ainoa tapa saada maahan oikea ja hyvä esivalta on Jumalan sanan oikea julistaminen ja sen vaikutuksesta suomalaisten tuleminen parannukseen. Kun Jumalan viha poistuu, hän alkaa poistaa vitsauksia ja vihollisia ja suo maahan hyvän esivallan kansan ja Jumalan sanan julistuksen suojaksi.

   Varoitan: Nyt Suomessa asiat esivallan suhteen ovat – Jumalan sallimuksesta – niin perkeleellisesti, että täällä kansa itse on päättänyt ryhtyä omaksi esivallakseen: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (PL 2§). Tämä merkitsee sitä, ettei maassa ole esivaltaa lainkaan; on vain kansa, joka toimii omana päällikkönään. Perkeleellistä tämä on siksi, että esivallan tehtävä on rangaista pahantekijöitä, ja koska kansa itse on oma rankaisijansa, täällä ei todellisuudessa rangaista kansan synneistä lainkaan (esim. lastenmurhat aborteissa ja homoseksuaalisuus), eihän kansa koskaan itseään rankaise. Demokratia merkitsee siis perkeleen yksinvaltaa (jumalaton Suomen kansa on perkeleen orjien joukko, ks. yllä). Suomi on täysin vapaasti perkeleen riehuntakenttä; kukaan tai mikään ei ole estämässä häntä. Ainoa perkeleen sitova voima on evankeliumi, mutta sen Suomen kansa on hävittänyt Suomesta liki kokonaan. Ja koska demokratia merkitsee aina kaiken todellisen esivallan (ja muidenkin Jumalan järjestysten) hävittämistä maan tasalle, se on aina käytännössä anarkiaa ja mielivaltaa. Ja koska maassa on perkeleen hirmuvalta, Suomi on pelkkä perkeleen pyörittämä anarkia.

   Suomalaiset itse siis ovat syypäitä maan olemiseen pelkkä ”teurastamo”. Juuri siksi Jumala on, rangaistukseksi, lähettänyt tänne suomalaisia kurittamaan pakanauskoiset juutalaiset (Talmud) ja muslimit (Koraani), esimerkiksi väkisin velkaan, orjuuteen ja tuhoon sitovan juutalaisen velkarahajärjestelmän ja islamilaisen ”pyhän sodan”. Jumala on tuhoamassa kokonaan tämän julkijumalattoman kansan. Jumalan viha poistuu vain parannuksenteossa ja huutamalla Jumalaa avuksi.

   Koska kansa on pyyhkinyt oikean Jumalan sanan julistamisen pois kodeista, kouluista ja yliopistoista, kristittyjä syntyy enää hyvin vähän. Silloin Suomen olemassaolon oikeutukselta putoaa pohja pois. Suomella ei ole minkäänlaista olemassaolon oikeutta.

   Eikä varmaankaan Fun mainitsemaan ”maan tuhoutumiseen” tai maailmanloppuun ole enää kahtasataa vuotta; Kristus voi palata nyt koska vain, ja silloin tämä maailma tuhoutuu ja kristityt pääsevät ikuiseen elämään ja jumalattomat joutuvat ikuiseen helvettiin, eroon Jumalasta:

   ”Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niin kuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:9-13).

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
 14. Kun pelastusvene on täynnä sinne ei haalita lisää kuormaa joka upottaa koko veneen. On pakko lyödä laivakirveellä partaisiin takertuneet liiat kädet poikki.

  Afrikasta ja Lähi-idästä on tulossa kymmeniä miljoonia lisää ”kulttuuria rikastuttavia moniosaajia” Eurooppaan!

  Rukoileminen ja raamatun lukeminen voi olla varmasti paikallaan. Tiedä vaikka yht`äkkiä joku suurempi voima/jumala nostattaisi hirvittävän hiekkamyrskyn joka estää näitä heinäsirkkaparvia pääsemästä Eurooppaan. Tai tulee kylmempi kausi joka karkoittaa ne täältä.

  Me emme voi jättäytyä kuitenkaan sen varaan. Meidän täytyy täällä Euroopassa ja Suomessa valmistautua pahimman varalle. Mehän tiedämme miten paha tilanne on jo nyt, vain vuosi siitä kun matujen vyörytys Eurooppaan alkoi. Mitä se tulee olemaan seuraavien vuosien aikana varmasti jokainen alkaa tajuamaan.

  Juuri nyt ja tästä eteenpäin on hyvä ajankohta saada vastarinnan riveihin lisää väkeä. Forssan ja Nurmijärven tapahtumat tuoreina mielessä, nuoret etsivät liikettä tai järjestöä johon voisivat liittyä.
  Kansalliskaartin omaisia järjestöjä alkaa syntyä varmasti. Ellei Suomeen niin ainakin muualle Eurooppaan. Katupartiotoiminta on vielä varsin pienimuotoista, mutta aika tekee tehtävänsä. Matujen rikollinen toiminta ajaa kuin magneetti vastarinnan riveihin lisää väkeä. Muistetaan myös että yhdistystoiminta voi olla myös rekisteröimätön.

  Eläinmaailma muistuttaa meitä tietyistä lainalaisuuksista.

  Kun urosleijona ilmestyy paikalle muut eläimet säntäävät tiehensä. Kun kotka ilmestyy paikalle muut linnut kaikkoavat. Eläinmaailman kuninkaiden ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle ja ympäristö rauhoittuu samantien.

  Voiman näyttö riittää viestin perille menemiseksi. Ellei se riitä, voimaa on käytettävä vihollista vastaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 15. Kun pelastusvene on täynnä sinne ei haalita lisää kuormaa joka upottaa koko veneen. On pakko lyödä laivakirveellä partaisiin takertuneet liiat kädet poikki.

  Afrikasta ja Lähi-idästä on tulossa kymmeniä miljoonia lisää ”kulttuuria rikastuttavia moniosaajia” Eurooppaan!

  Rukoileminen ja raamatun lukeminen voi olla varmasti paikallaan. Tiedä vaikka yht`äkkiä joku suurempi voima/jumala nostattaisi hirvittävän hiekkamyrskyn joka estää näitä heinäsirkkaparvia pääsemästä Eurooppaan. Tai tulee kylmempi kausi joka karkoittaa ne täältä.

  Me emme voi jättäytyä kuitenkaan sen varaan. Meidän täytyy täällä Euroopassa ja Suomessa valmistautua pahimman varalle. Mehän tiedämme miten paha tilanne on jo nyt, vain vuosi siitä kun matujen vyörytys Eurooppaan alkoi. Mitä se tulee olemaan seuraavien vuosien aikana varmasti jokainen alkaa tajuamaan.

  Juuri nyt ja tästä eteenpäin on hyvä ajankohta saada vastarinnan riveihin lisää väkeä. Forssan ja Nurmijärven tapahtumat tuoreina mielessä, nuoret etsivät liikettä tai järjestöä johon voisivat liittyä.
  Kansalliskaartin omaisia järjestöjä alkaa syntyä varmasti. Ellei Suomeen niin ainakin muualle Eurooppaan. Katupartiotoiminta on vielä varsin pienimuotoista, mutta aika tekee tehtävänsä. Matujen rikollinen toiminta ajaa kuin magneetti vastarinnan riveihin lisää väkeä. Muistetaan myös että yhdistystoiminta voi olla myös rekisteröimätön.

  Eläinmaailma muistuttaa meitä tietyistä lainalaisuuksista.

  Kun urosleijona ilmestyy paikalle muut eläimet säntäävät tiehensä. Kun kotka ilmestyy paikalle muut linnut kaikkoavat. Eläinmaailman kuninkaiden ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle ja ympäristö rauhoittuu samantien.

  Voiman näyttö riittää viestin perille menemiseksi.

  Ellei se riitä, voimaa on käytettävä vihollista vastaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 16. Täällä minun kommenttini julkaistaan vuorokausi myöhässä (osaa ei julkaista lainkaan). Siksi useimmiten kommenttini eivät tule näkyviin uusien kommenttien listassa ja jäävät useimmilta huomaamatta. Puolustaakseni kommenttejani (en itseäni) ja lukijoiden oikeutta havaita myös minun uudet kommenttini, tuon tässä esiin, mitä kommentteja eilen tänne tarjosin ja mitkä siis ”odottavat hyväksyntää” ja ilmestyvät nähtävästi myöhemmin tänään. Niitä on neljä, yksi niistä kolmiosainen:

  A. Uutisartikkeliin ”Juutalaistoimittaja: Valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan” kaksi kommenttia:

  Kommentti 2.9.2016 at 20.40 (pitkähkö vastaus Fu Manchun kommenttiin 2.9.2016 at 16.47 – oikean vastarinnan luonteesta);

  Kommentti 2.9.2016 at 21.16 (kommentti Santtu Pötsösen kommenttiin 2.9.2016 at 20.20 – Kyösti Kallion rukouksesta).

  B. Artikkeliin ”Teini-ikäisten aivot ovat sairaita – mikä on perussyy?” yksi kommentti, jossa 3 osaa, kommentit 1, 2 ja 3:

  Kommentti 2.9.2016 at 14.16, at 14.18 , at 14.20 (kommentti, jos suomennokseni eräästä rokoteasiantuntijahaastattelusta).

  C. Uutisartikkeliin ”USA: kansanedustajat käyttävät puolet työajasta rahan kerjäämiseen” yksi kommentti:

  Kommentti 2.9.2016 at 15.14 (vastaus Tommi Rautiaisen kommenttiin 2.9.2016 at 13.00 – pankkiveloista).

  Toivottavasti tämä huomautus tulee näkyviin, vaikka on viikonloppu.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 17. Laurio jos yhtään olet tietoinen mitä Suomessa ja Mailmalla tapahtuu joka sekunti niin ratkaisusi tarkoittaa de facto silmien ummistamista sille kaikelle, jota psykopaatti eliitti tarkoituksella ja täydessä ymmärryksessä tekevät tälle Mailmalle ja kaikelle elolliselle.

  Jostain -50 luvulta lähtien on eliitti tappanut & vammauttanut ihmisiä laillisesti, koska he ovat laki ja he hallitsevat oikeusjärjestelmää, poliitikkaa, mediaa, yliopisto lausunnonantajia. Jos lähdetään siitä että melkein 70 vuotta jatkunut terrori saa jatkua niin Laurio saat sitten katsella sivusta kun esim joku äiti ja isä kiiputtavat vauvansa neuvolaan saamaan rokote piikkejä, joka pahimmassa tapauksessa tappaa vauvan, ja niin ettei siitä kukaan nosta meteliä, asia vaietaan sillä eihän turvalliset rokotteet voi aiheuttaa kuolemaa. Vauva voi myös saada elinikäisen vamman, toisinsanoen hän voi päätyä elämään puoli vihanneksena koko loppu iäksi. Tämä oli vain yksi esimerkki, nyt eliitti käyttää myös mm ruokaketjuun leviteltyjä ”torjunta-aineita” joista voisi käyttää myös nimitystä kemiallisia aseita, jotka de facto tulevat tuhoamaan ihmisten terveyttä, joka on niiden tarkoituskin.

  Fluori, elohopea, roundup, rokotteet, lyijy, raskasmetallit, bromide, kaikki torjunta aineet, eliitin laboratorioissa tehdyt biologiset aseet joita ne sitten levittävät esim moskiitto hyttisillä ( ZIKA ) ja sen varjolla alkavat suihkuttaa kokonaisia seutuja anti-zika kemiallisilla aseilla jotka tuhoavat ihmisten ja eläinten terveyden, taas uusia vammautettuja vihanneksia : ONGELMA–REAKTIO–RATKAISU . Eli eliitin silmin te kaikki 99% olette se ONGELMA , ja siksi heidän REAKTIO on että teidät pitää nujertaa…josta he päätyivät RATKAISUUN joka on yhtä kuin ihmisten eliminointia & vammauttamista jotta heistä ei ole enää sitten ongelmaa eliitille.Bonuksena saavat himoitsevansa depopulaation.

  Laurio en näe että on edes kristillistä olla suojelematta Jumalan luotua, Jumalan temppeliä =ihmistä , ja tälläinen sukupolvesta toiseen muualle katsominen samaan aikaan kun näemme miten ihmisiä murhataan ”laillisesti” eliitin toimesta samalla kun eliitin luoma valhe verho täällä joka paikassa esittää tätä 100% valheellista propagandaansa/aivopesua .

  Jos olisimme nyt vuodessa 1960 kun kaikki oli vasta alkanut niin varmasti pyytäisimme ensin että Herra lopettaa tämän teurastuksen, mutta kun vuosikymmenet ja sukupolvetkin vaihtuvat samalla kun olemme joutuneet todistamaan tätä terroria ja hävitystä, annammeko kaiken jatkua ja katsomme kun vauvojen & kaikkien ihmisten terveys tuhotaan tai jopa tapetaan. Onko se Laurio sinun mielestä Kristillistä että tuijotat vieressä tekemättä mitään kun Jumalan luodun lapsen elämä lopetetaan eliitin toimesta ? Eikö Jumala sanonut että ruumiimme on pyhä ja tärkeä jonka terveyttä pitää vaalia/suojella ?Ruumiimme eivät ole edes meidän vaan Jumalan , joka on luonut kehomme ja siksi näen että jos katselemme sivusta kun paha tuhoaa ihmisten ruumita/kehoja ,katselemme silloin miten paha tuhoaa Jumalan luotua.

  Eikö juuri raamatussa Jumala kehoita meitä pelastamaan itsemme ja toiset vaaralta joka uhkaa kehojamme :

  Psalm 82:4 Rescue the weak and needy; Deliver them out of the hand of the wicked. 

  Proverbs 24:11 Deliver those who are drawn toward death, And hold back those stumbling to the slaughter.

  http://www.biblicalselfdefense.com/

  Mutta HUOM! Älkää toimiko koskaan vihan,koston tai kateuden voimalla , sillä se on sellaista minkä Jumala tuomitsee ja niin toimimalla Jumala tuomitsee teidät . Tässä oman ja toisten suojemisessa on
  kapea liikkuma-ala jonka Jumala sanoo olevan hyväksyttävää, mutta ei siis koskaan VIHAN,KOSTON TAI KATEUDEN VUOKSI/VOIMALLA

  Those who are quick to resort to violence will die by violence (Matt 26:52). The Lord hates the one who ”loves violence” (Psalm 11:5).

  never to be in hatred, never in revenge, never in jealously. Employing potentially lethal force out of anger, hatred, jealously, or revenge is always wrong and is condemned by Scripture.

  Earth was destroyed in the day of Noah because ”the earth was filled with violence” (Gen 6:11ff). God hates violence. There is a narrow scope in which it is applied righteously, but it is only because of sin that such skill is necessary.

  Laurio ,sinä ja sinun kunnioita esivaltaa juttusi haiskastaa ja pahasti, koska de facto jos toimimme kuten kehoitat , kunnioitamme tahoja jotka viiltävät ruumiimme,myrkyttävät,tuhovat kehomme ,
  ja Jumala sanoo että meillä on velvollisuus säilyttää elämä, omamme ja toisten.

  Jumala ei pidä verenvuodatuksesta, David ei saanut rakentaa temppeliä vaikka oli Jumalan kehoituksesta vuodattanut verta, koska veren vuodattaminen on Jumalan mielestä niin paha asia.

  Taidat olla Juutalaisten kätyri koko ukko

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
  1. Nimimerkin kommentista näkyy, millaista jälkeä syntyy, kun jumalaton tunkee järkensä Jumalan sanaan ja riehuu siellä kuin sika perunapellossa. Hän ei näe vikaa itsessään eikä kansassa vaan ”eliitissä”, jonka – Jumalan palvelija kun on, Room. 13:1-4 – toimet oikeutetusti kurittavat syntistä kansaa ja jonka toimissa kansa itse saa omat tekonsa niskaansa (Suomihan on demokratia: ”Valtiovalta [esivalta] Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§ – kansa on siis oma esivaltansa). Nimimerkki ei tee parannusta eikä vaadi parannusta, että Jumalan viha syntistä kansaa kohtaan leppyisi. Hän ei myöskään mainitse lainkaan Jeesusta Kristusta (syntien anteeksiantamusta), joka yksin on apu, suoja ja pelastus – hän, Jumala, jopa uhrasi itsensä (astui kuolemaan puolestamme) pelastaakseen meidät perkeleestä, synnistä, Jumalan tuomiosta ja kaikesta tuosta pahasta, jota nimimerkki kuvaa:

   ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

   Ihminen on – syntiinlankeemuksen peruina – luonnostaan perkeleen orja, siis kyvytön pelastamaan itseään, ja siksi Pojan täytyi tulla ja kuolla, että perkeleestä ja hänen teoistaan (esim. nykyisestä huonosta maailman tilanteesta) päästäisiin.

   Sen, että nimimerkki on juuri ”sika perunapellossa”, osoittaa jo se, että hän kutsuu luonnollista syntiinlankeemuksen turmelemaa ihmistä, jonka sydämessä siis asuu perkele, ”Jumalan temppeliksi”, vaikka se on perkeleen temppeli. ”Jumalan temppeleitä” ovat vain kristityt, jotka ovat uudestisyntyneet, ts. heidän sydämistään on perkele joutunut kaikkoamaan pois ja itse Jumala, Pyhä Henki, on astunut tilalle:

   ”Ettekö tiedä, että te (kristityt) olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1. Kor. 3:16);

   ”Vai ettekö tiedä, että teidän (so. kristittyjen) ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? Sillä te olette kalliisti (so. Jeesuksen Kristuksen uhrilla) ostetut” (1. Kor. 6:19-20);

   ”Sillä me (kristityt) olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: ’Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani’” (2. Kor. 6:16).

   On hirvittävää petosta kutsua perkeleen temppeliä (luonnollista ihmistä) Jumalan temppeliksi! Voiko suurempaa rienausta olla!

   Muutama sana sitten nimimerkin julistuksesta: ”Eikö Jumala sanonut että ruumiimme on pyhä ja tärkeä jonka terveyttä pitää vaalia/suojella – – eikö juuri Raamatussa Jumala kehoita meitä pelastamaan itsemme ja toiset vaaralta joka uhkaa kehojamme – – Jumala sanoo että meillä on velvollisuus säilyttää elämä, omamme ja toisten.”

   Luonnollisen, Kristuksessa pelastumattoman ihmisen ruumis ei ole pyhä (siinä ei asu Pyhä Henki vaan, kuten sanottu, perkele) vaan pimeä ruumis, synnin ruumis, lihan ruumis, joka tulee kukistaa:

   ”Sillä jos me (kristityt) olemme hänen (Kristuksen) kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa, kun tiedämme sen, että meidän VANHA IHMISEMME ON HÄNEN KANSSAAN RISTIINNAULITTU, ETTÄ SYNNIN RUUMIS KUKISTETTAISIIN, NIIN ETTEMME ENÄÄ SYNTIÄ PALVELISI” (Room. 6:5-6);

   ”Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä KUOLEMAN RUUMIISTA?” (Room. 7:24);

   ”ja hänessä te (kristityt) myös olette ympärileikatut, ette käsintehdyllä ympärileikkauksella, vaan LIHAN RUUMIIN POISRIISUMISELLA, Kristuksen ympärileikkauksella” (Kol. 2:11);

   ”Mutta jos silmäsi on viallinen, niin KOKO RUUMIISI ON PIMEÄ. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!” (Matt. 6:23).

   Kristuksessa pelastumattoman ihmisen ruumis hukkuu helvettiin:

   ”vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että RUUMIIN HUKUTTAA HELVETTIIN” (Matt. 10:28).

   Mitä sitten ”terveyden vaalimiseen” tulee, niin se on kristityksi tulemista, parannuksen tekemistä (jolloin ihmisestä perkele kaikkoaa ja Pyhä Henki tulee tilalle). Koko ihmiskunta joutui syntiinlankeemuksessa perkeleen valtaan, synnin orjaksi, ja synnin palkka (ja koko ihmiskunnan palkka) on kuolema: ”Synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23). Sairaudet ovat saman turmeluksen seurausta, pikkukuolemia. Kristityiltäkään, joissa Parantaja, Jeesus, asuu, eivät sairaudet lopu tämän elämän aikana kokonaan, sillä kristitynkin lihassa on jäljellä vielä syntiä (vaikkei se enää hallitsekaan kristittyä). Siksi kristitynkin täytyy myös kuolla.

   Raamattu ei myöskään käske pelastamaan itseämme ja elämäämme (olemmehan luonnostamme syntisiä). Meillä ei ole velvollisuutta säilyttää elämäämme:

   ”Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen” (Matt. 16:25);

   ”sillä joka on kuollut (siis ”vanha ihminen” kuollut), se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

   ”Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te HENGELLÄ KUOLETATTE RUUMIIN TEOT, niin saatte elää” (Room. 8:13);

   ”Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha” (Kol. 3:5-6).

   Jolla on Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus) sydämessään, hän ei koskaan kuole – siksi elämän säilyttäminen on evankeliumin julistusta:

   ”Jeesus sanoi hänelle: ’Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole’” (Joh. 11:25-26).

   Nimimerkin raamatunkohdassa Ps. 82:4 Jumala kehottaa palvelijaansa esivaltaa ”vapauttamaan vaivainen ja köyhä ja pelastamaan hänet jumalattomien käsistä”, ja siksi esivaltaa todella tulee kehottaa tekemään niin. Esivaltaa saa arvostella, neuvoa ja jopa pilkata, mutta sen väkivaltaisen syrjäyttämisen Raamattu kieltää (Room. 13:2). Toinen nimimerkin raamatunkohta, Snl. 24:11, tarkoittaa ihmisiä, joita väärät opettajat vievät ikuiseen kuolemaan, helvettiin, ja heidän pelastamisensahan on evankeliumin julistamista.

   Kun nimimerkki sitten kirjoittaa: ”Laurio ,sinä ja sinun kunnioita esivaltaa juttusi haiskastaa ja pahasti”, niin vastaan seuraavilla raamatunkohdilla (niiden kehotukset on osoitettu kristityille, jumalattomathan eivät kykene kunnioittamaan mitään tai ketään tai olemaan kenellekään alamaisia):

   ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi – – kunnioittakaa kuningasta” (1. Piet. 2:13, 14, 17);

   ”Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset” (Tiit. 3:1);

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1);

   ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme” (1. Tim. 2:1-3).

   Kun nimimerkki sitten alussa puhuu ”ratkaisustani”, niin uskoni, pelastumiseni ja totuuden tuntemiseen tulemiseni ei ole oma ratkaisuni vaan Jumalan sanan ja siinä vaikuttavan Pyhän Hengen vaikutusta minussa (ne tappoivat sen, joka ”ratkaisuja” tekee, vanhan tahtoni). Minut pelasti Jeesus Kristus, en minä itse.

   Koko ihmiskunta siis on luonnostaan ”psykopaattinen”, perkeleen orja. Jo Kain oli murhaaja. Maailma on ollut perkeleen vallassa heti syntiinlankeemuksesta lähtien. Vain kristityt ovat sellaisia, joista perkele on joutunut poistumaan ja tilalle on tullut Jumalan sanan myötä Jumala itse. Suomessa kaiken lisäksi – demokratian eli anarkian ja mielivallan ansiosta – kansa itse on oma esivaltansa, joten täällä ei ole oikeaa esivaltaa lainkaan. Kansa itse on esivalta eli ”eliitti”, ollen se moottori, joka nykyisen tilanteen on aiheuttanut. Ei ole Suomessa esivaltaa. On vain jumalattoman kansan riehunta ja teeskentely, loputtomat verukkeet. Mikä Jumalan rangaistus! Ei esivaltaa, joka panisi – Jumalan palvelijana, Room. 13:1-4 – pahat kuriin! Kaikki ovet ovat auki kaikille mahdollisille vihollisille, rikollisille ja moraalin turmelijoille.

   Maailman huono tilanne, jota nimimerkki kuvaa, on perkeleen työtä, ihmiskunnan syntisyyden seurausta. Koska Suomessa ei ole oikeaa, pahaa rankaisevaa esivaltaa, perkele saa riehua täällä vapaasti. Koska kansa on kaikilla tasoilla hylännyt evankeliumin, ainoan perkeleen sitovan voiman, täällä ei ole perkeleelle ja rikoksille minkäänlaista estettä.

   Oikea tie ulos on parannuksenteko (katumus + usko), jolloin yhteys Jumalaan sydämissä palautuu ja perkele joutuu tappiolle. Jumala EI pelasta katumattomia perkeleen joukkoja (esim. Suomen kansaa) vaan omat joukkonsa (kristityt). Jos kansa tulee parannuksen, Jumala suo sille oikean, lujan esivallan turvakseen.

   En ole ”tuijottanut vieressä tekemättä mitään”. Ainoana Suomessa olen toiminut oikein. Tehkää parannus, siis lukekaa Jumalan sanaa ja tulkaa katumukseen ja uskoon. Saatte Jumalan ja kaiken avun! Katumattomuudellanne itse pidätte yllä kaikkia kauheuksia täällä. Olette mitä syvimmällä tavalla maanpettureita, koko kansa. Perkeleen orjia.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
   1. En ole ”tuijottanut vieressä tekemättä mitään”. Ainoana Suomessa olen toiminut oikein.

    Oletpas hieno mies, Laurio kun olet sitä mieltä, että ainoana Suomessa olet toiminut oikein. Mikä se sano olikaan? Y-kirjaimella alkaa…? Eikös Jumalan palvelijan tule olla nöyrä?

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
    1. Siis olen Suomessa ainoa nöyrä. Jumalan palvelija. En itsenäni enää edes elä:

     ”ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:20).

     Onko siinä jotain ärsyttävää (kun katsoit aiheelliseksi kommentoida)? Olisi hienoa, jos olisi muitakin nöyriä.

     Plusääni(0)Miinusääni(3)
     1. Eihän siinä mitään ärsyttävää ole jos ihminen on nöyrä. Päin vastoin, hienoa jos näin on. Mutta se että väität olevasi ainoa nöyrä Suomessa ja ”ainoana Suomessa olet toiminut oikein” kuulostaa kaikelta muulta kuin nöyrältä. Se joka itsensä koroittaa alennetaan ja joka itsensa alentaa koroitetaan…
      Tunnen paljon nöyriä Jumalan miehiä ja muutamia naisiakin. Veljiä ja sisaria Jeesuksessa, jotka eivät tee itsestään numeroa vaan antavat kaiken kunnian Jumalalle.
      Sinun kommenteistasi on, anteeksi vaan, nöyryys kaukana. Ylpeys, viha ja kaikkitietävyys sen sijaan paistaa kauas. Eikös uskovan tulisi pitää toisia uskovia itseään parempana eikä ajatella itsestään liikoja? Maalaisjärki (Jumala senkin antanut) tietysti sallittu tässäkin.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Make at 9.32

      Joka pysyy Jumalan sanasta hiljaa, kieltää Jumalan, vaikka kuinka tekeytyisi nöyräksi. Ei täällä keskuudessanne (eikä nykyisin koko Suomessakaan) ole ketään, joka voimalla julistaa Jumalan sanaa, lakia ja evankeliumia.

      Et sinäkään.

      Ei Suomessa ole muita uskovia (kristittyjä) kuin minä. Jos on, en ole kuullut heidän ääntään. Silloin he eivät ole uskovia.

      ”Minä uskon, sen tähden minä puhun, minä, joka olin kovin vaivattu” (Ps. 116:10).

      Suurta petosta koko kansa uskovineen päivineen. Pelkkä p*skainen huijaus. Tämä Makekin, uskon asiantuntijaksi tekeytyen, rehentelee täällä ”kuulostamisen” ja ”kauas paistamisen” pohjalta, itsensä pohjalta (ei Jumalan).

      Plusääni(2)Miinusääni(4)
    2. Laurion niitä sarjassamme huonoja suorituksia, aivan kuin Lutherin ”yksin uskosta ilman lain tekoja”,joka tuntuu olevan Laurion Jumala, joka on todellisuudessa Lutherin suurin erehdys.Ja siitähän tuli Suomen Valtion kirkko, niin eipä oo ihmekkään, että nyt Valtiovaltakaan osaa tehdä laintekoja, esim.homolaki.

     Plusääni(1)Miinusääni(4)
  2. 1. Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,

   2. kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.

   Edelleenkään tämän kaiken tämän takana ( Illuminati, Vapaamuurarit yms salaseurat ) on henkivallat, jota vastaan voi sotia ainoastaan Kristuksen sotilas.

   10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
   11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
   12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
   13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
   14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
   15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
   16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
   17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
   18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
   19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,

   Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat