Juutalaisvaltio laillistui ”luonteeltaan juutalaiseksi”

Israelissa on viimeisten viikkojen aikana ollut hankkeilla lakiesitys, joka virallistaisi maan ”juutalaisen luonteen”. Mikä rähinä syntyisi, jos jokin Euroopan valtio julistaisi valtionsa ”olemukseltaan valkoiseksi”. Läntinen valtamedia, eri maiden uusliberalistiset poliittisetpuolue- ja virkamieskoneistot, ja jopa YK sekä EU hyökkäisivät torjumaan kohonnutta ”rasismia”.

Juutalainen valtio kirjataan perustuslakiin

– Se (lakiesitys) on erittäin tärkeä, sillä se turvaa olemassaolomme, ja meidän on vietävä se pian läpi, kommentoi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu.

Israelissa ollaan poliittisesti yksimielisiä siitä, että maa on luonteeltaan ”juutalainen”, ja lakiehdotus asiasta käsiteltiin viimeviikolla täysmittaisessa Knessetin äänestyksessä ennen parlamentin kesälomaa.

Alkuperäiset suoran rotusyrjinnän hyväksyneet sanamuodot on esimerkiksi korvattu kehotuksella rakentaa ”uusia juutalaisyhteisöjä” koko maahan. Tällä viitataan laittomiin juutalaissiirtokuntiin, joiden avulla ei-juutalaisia on painostettu poistumaan maasta.

Sionistien miehityksen vuoksi maailmalla elää miljoonia palestiinalaispakolaisia, joiden kotiinpaluuhaaveet voivat kokonaan kaatua uuden lain myötä.

Nyt kuitenkin tuoreimpien Haaretz-lehden uutisten mukaan Israelin parlamentti on hyväksynyt yllä mainitun lakiesityksen, joka toteuttaa sen, että Israelista tulee virallisesti juutalainen kansallisvaltio.

 

Israel on laiton valtio

Israelilla ei ole oikeutta olla valtiona, sillä se syntyi ”juutalaisen” eliitin eli sionistien suorittamien petoksien, murhien, lahjonnan ja arabeihin suunnatun terrorismin avulla.1

YK:n päättämää Palestiinan jakamista ja juutalaisvaltion syntyä ei tuskin olisi toteutunut ilman mittavaa lahjoitus- ja painostuskampanjaa. Vielä viikkoa ennen lopullista äänestystä Palestiinan jako ei saanut tarpeeksi puolustavia ääniä. Kuitenkin viikon sisällä riittävän moni valtio kannatti Palestiinan jakoa. Nämä maat olivat Belgia, Ranska, Hollanti, Luxemburg, Uusi Seelanti, Paraguay, Filippiinit ja Haiti. Näin haalittiin jakoa kannattamaan vaadittu kaksi kolmasosaa YK:n edustajista.2

Israelin ja palestiinalaisten välinen konflikti on jatkunut jo sukupolvien ajan ja tulee jatkumaan niin kauan nykyisenlainen Israel on olemassa. Ristiriitaisuuksien syyksi on ajateltu Palestiinan merkitys kahdelle eri uskontokunnalle, juutalaisuudella ja islamille.

Todellisuudessa ongelmat ovat peräisin Israelin harjoittamasta miehityspolitiikasta – suoranaisesta terrorista sekä palestiinalaisten kiduttamisesta. Konfliktit kulminoituvat, kun palestiinalaiset joutuvat puolustamaan oikeuttaan elämiseen Yhdysvaltojen aseistamaa miehittäjää vastaan.3

Juutalaiset turvallisuuspalvelut, kuten Mossad, Shin Bet ja Sayeret Matkal ovat vuosikymmenien kuluessa syyllistyneet terrorismiin ja poliittisiin salamurhiin Israelissa sekä ulkomailla Yhdistyneiden Kansakuntien ja länsimaiden siunauksella. Israel on jopa häpäissyt liittolaisvaltioita anastamalla länsimaalaisten identiteettejä Mossadin murhamiesten käyttöön.

Eurooppalainen valtamedia on vaiennut asiasta

Eurooppalainen joukkoviestintä, kuten myös Suomen valtavirtamediat eivät ole puhuneet halaistua sanaa, tai hyvin peitellysti, ”juutalaisen ominaispiirteen” virallistavasta lakiesityksestä Israelissa.

Tässä huomaamme hirvittävän kaksinaamaisuuden, joka osoittautuu äärimmäisenä farisealaisena syrjivyytenä. Tämä tietysti pätee ennen muuta Israelin johtoon.

Ilmeisesti suomalaiset, kuten muut länsimaalaiset poliitikot ja media ovat niin voimakkaasti kytköksissä Israel-lobbyyn, että Israelin harjoittamasta syrjinnästä palestiinalaisia kohtaan vaietaan kuin muuri. Suomessa usein ollaan hiljaa myös juutalaisvaltion syyllisyydestä selviin ihmisoikeusrikkomuksiin ja suoranaisiin kansanmurhiin. Luonnollisesti mainittu ”lakiesitys” madaltaa Israelin kynnystä kansanmurhaan; onhan juutalaisvaltion turvattava olemassaolonsa.

Petteri Orpo.

Kokoomus on nykyisin suomen voimakkaimpia puolueita. Valtiovarainministeri, kansanedustaja ja kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kirjoittaa blokissaan länsimaisista arvoista, jotka ovat siis myös kokoomuksen arvoja:

Jokaisen ihmisen luovuttamattomat ihmisoikeudet, mittaamaton ihmisarvo ja oikeusvaltioperiaate ovat länsimaisen demokratian perusta. Jokaiselle kuuluu kunnioitus ja arvostus yksilönä. Nämä arvot eivät ole ”poliittista korrektiutta” tai liturgiaa. Ne on kirjattu esimerkiksi YK:n yleismaailmalliseen ihmisoikeuksien julistukseen sekä Suomea sitoviin kansainvälisiin sopimuksiin. Ihmisarvo ei ole avoin saivartelulle eikä siitä neuvotella.

Ja edelleen:

Kokoomus on mukana vain sellaisessa hallituksessa, joka on sitoutunut näihin kestäviin länsimaisiin arvoihin. Tämä on Kokoomukselle kynnyskysymys.  Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, rasismia tai vihapuhetta.

Tosin Israel ei kuulu Euroopan unioniin, mutta Yhdistyneiden Kansakuntien piiriin kuitenkin. Monikulttuuriset Euroopan valtiot, Suomen arvoliberaalinen puolue-, virkamieskoneisto ja näitä tukeva valtamedia ovat tuomitsemassa ”vihapuheen” puhujia niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. Syytöksiä rasismista, ja muista arvoliberalismin vastaisista voimista satelee kaikkiin niihin vielä itsenäisiin valtioihin, jotka eivät ole globaalin pankkidiktatuurin hallinnassa. Esimerkiksi Iran, kuin myös Syyria ovat saaneet länsimaisen, sionismin propaganda-roskalla kyllästyn vainon niskaansa. Myös Unkari, joka haluaa, ainakin vielä, pelastaa valtionsa elintasopakolaisten tulvalta, yritetään haastaa EU:n tuomioistuimeen.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán. Unkarin terveellinen, mutta tiukka linja pakolaispolitiikassa on saanut vastustusta muun muassa vale- eli valtamedioiden höystämänä.

Unkarista vielä mainittakoon, että siinä missä Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu saa vapaasti harjoittaa syrjintää, äärimmäistä rasismia ja suoranaista kansanmurhaa palestiinalaisia kohtaan, ilman että länsimaat, kuten myös Eurooppa osoittaisi näkyvää vastustusta ja tuomitsemista, saa vastaavasti Unkarin pääministeri Viktor Orbán hirvittävää kritiikkiä EU:n linjasta poikkeavasta pakolaispolitiikastaan. Toisin sanoen komissio haastaa Unkarin EU-tuomioistuimeen turvapaikanhakijoiden kohtelun takia, vaikka Unkari on näin menetellen pyrkinyt suojelemaan vain yhteiskuntarauhaansa.

Kuinka on nyt Orpon, kokoomuksen ja yleensä Suomen virallinen kanta? Oikeusvaltion prinsiippien mukaisesti, länsimaista, ja jopa kokoomuslaista demokratiaa noudattamalla Orpon, kokoomuksen ja koko virallisen Suomen pitäisi tuomita Israelin aivan selvä apartheid-politiikka sen varsinaisessa merkityksessään? Nythän juutalaisvaltio osoittaa mitä rajuinta syrjintää, rasismia ja vihapuhetta palestiinalaisia kohtaa, jotka sentään asuvat kotimaassaan, tosin ryövärikansan piirittämänä.

Missä siis viipyy virallisen Suomen, kokoomuksen ja Petteri Orvon tuomitseva kritiikki Israelia kohtaan?

 

Rasismia Israeliin ja monikulttuurisuutta Eurooppaan

Ruotsissa vaikuttava juutalaisuuden tutkimusjärjestö Paideia kannattaa juutalaista äärinationalismia Israelissa, jonka miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi. Tästä huolimatta Paideia-järjestöllä on otsaa vaatia monikulttuurista Ruotsia ja Eurooppaa. Paideia on yksi ”juutalainen” eturyhmä muiden joukossa, jotka ajavat kiihkeästi monikulttuurista Eurooppaa.

https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ&bpctr=1532356554

Eurooppaan suuntautuvan ei-valkoisen invaasion yksi näkyvistä puolestapuhujista on Ruotsissa asuva juutalainen Barbara Spectre, joka puolustaa samalla tarmokkaasti Israelin rasistista ja terrorisoivaa rotupolitiikkaa. (Liite 1.)

Tämä yllä esitetty tilanne olisi suorastaan koominen, jos se ei olisi samalla kuoleman vakava. Pakolaisinvaasion hyöky Eurooppaan tulee tuhoamaan sen alkuperäisväestön etnisen rakenteen ja kulttuurin.

Juuri tähän Euroopan kansojen tuhoamiseen juutalaiseliitin toiminta perustuukin, mutta itse he pyrkivät säilyttämään etnisen identiteettinsä puhtaana, etteivät voittajina tuhoutuisi. Kuitenkaan meidän ei tarvitse alistua tähän.

Markku Juutinen

 

Lähde

David Wainer (16.7.2018). Bloomberg. Saatavina: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-07-16/controversial-bill-on-israel-s-jewish-character-heads-to-finale

Jonathan Lis ja Noa Landau (19.7.2018). Nation-state Bill After Stormy Debate. Saatavina:

https://www.haaretz.com/israel-news/israel-passes-controversial-nation-state-bill-1.6291048

http://www.spiegel.de/international/world/tourists-with-a-license-to-kill-a-look-at-the-mossad-s-assassination-squads-a-678805.html

https://www.petteriorpo.fi/2017/06/lansimaisista-arvoista-ei-tehda-kompromisseja/

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/turvapaikanhakijoita-kaannyttava-unkari-joutuu-eu-tuomioistuimeen/799903/

Paideia. Saatavina:  https://www.youtube.com/watch?v=gQlYVI3MZy4&bpctr=1422205900

 

 

 1. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag; Niemi, Pertti (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat.
 2. New York Times 26.-30.11.1947.

The guardian 2009: The Israeli attacks on Gaza; BBC 2006: Day-by-day: Lebanon crisis;fi: Maailman vahvin uhri; Press-TV: Israels rejoice as military bombs Gaza

…….

Liite 1.

43 kommenttia

 1. Veikkaus: Montako esinahkaa on ylimmässä kuvassa?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Tämä oli toki odotettua ja pelkkää jatkoa väkivalloin palestiinalaisilta anastetulle maalle perustetun, laittoman ja rasistisen maan politiikassa, jonka pyrkimys on etnisesti ’puhdas’ ja muusta maailman kansoista eristäytyvä ’valittujen’ valtio, jota monet pitävät pelkkänä sionistien tukikohtana Lähi-idässä.

  ”Se (lakiesitys) on erittäin tärkeä, sillä se turvaa olemassaolomme, ja meidän on vietävä se pian läpi, kommentoi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu.
  Erikoinen näkemys kun yleensä ajatellaan että olemassaolon turvaa parhaiten rakentava ja rauhanomainen yhteistyö.
  Jo aiemmin N-yahu, Liettuasta peräisin oleva askenaazi-rabbin poika on ilmoittanut valitsevansa Talmudin maan ylimmäksi tienviitaksi. Ei tarvita muita lakeja, Hebrealainen Raamattu siis riittää.
  Israelin lainsäätäjä julistaa ”juutalaisen rodun” ylemmyyttä
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171764
  Stuart Winer – Times of Israel 13.6.2018
  Likudin puolueen lainsäätäjä sanoi keskiviikkona, että ”juutalainen rotu” on maailman älykkäin ja jolla on ”korkein inhimillinen pääoma” (joutuu kysymään: inhimillisyyskö siis tarkoittaa oikeutta alistaa muut ja luoda oma sosiopaattis-teokraattinen maailma jossa inhimillisyys ja oikeudenmukaisuus täysin sivuutetaan?), minkä vuoksi hän sanoi, että israelilaiset eivät nostaneet syytöksiä Pääministeri Benjamin Netanyahun väärinkäytöksistä ja korruptio-rikoksista.

  Kun näin on niin siksi on tärkeää perehtyä tuohon Raamattuun kun Israelin politiikkaa tutkitaan ja arvioidaan, sanoo Laurent Guyenot, kirjan From Yahweh to Zion kirjoittaja:
  In “How Biblical is Zionism?” (reproduced under a different title on Russia Insider), I wrote: “When Israeli leaders claim that their vision of the global future is based on the (Hebrew) Bible, we should take them seriously and study the (Hebrew) Bible.”
  In “How Zionist is the New Word Order?” I explained that Zionism was never a nationalist movement like others; insofar as it is rooted in the biblical narrative, it contained from the outset a plan for world domination
  Pieni ote RI:n artikkelista:
  Israelin Jumala on verenhimoinen, kostonhimoinen sosiopaatti – onko tässä selitys juutalaisten ihmisvihaan? (rasismiin?)
  ”” Paholaisen hienoin temppu, Charles Baudelaire kirjoitti, on vakuuttaa teille, ettei häntä ole olemassa ”. Ehkä hän erehtyi. Hänen hienoin temppunsa, niin uskon, on saada maailma vakuuttamaan, että hän on Jumala. ”
  Laurent Guyénot
  ”Jos Yahweh olisi jäänyt autiomaassa olevan heimon jumalaksi, hänet tunnustettaisiin erityisen primitiiviseksi ja julmaksi, kenties demoniksi joka pakeni helvetistä arabialaisen tulivuoren kautta. Mutta hänen vaatimuksensa olla todellinen ja ainoa Jumala on ihmiskunnan historian suurin huijaus ja vertaansa vailla oleva suuri sivilisaatio onnettomuus.
  https://russia-insider.com/en/history/god-israel-bloodthirsty-vindictive-sociopath-does-explain-misanthropy-jews/ri24154
  The God of Israel Is a Bloodthirsty, Vindictive Sociopath – Does This Explain the Misanthropy of the Jews?
  ’“The finest trick of the devil, Charles Baudelaire wrote, is to persuade you that he does not exist”. Perhaps he was mistaken. His finest trick, I believe, is to convince the world that he is God.’.

  ”Ancient Egyptians believed that “the gods are social beings, living and acting in ‘constellations,’” wrote German Egyptologist Jan Assmann.ii Yahweh, on the other hand, is “the Jealous One” (Exodus 34:14). He is a solitary god who manifests toward all other gods an implacable intolerance that characterizes him as a sociopath among his peers. Egyptians tried to explain this aggressive exclusiveness of Jewish religion by identifying the Jewish god with Seth, the evil god of the desert, famine, disorder and war, who had been banished by the council of the gods after having murdered his elder brother Osiris out of jealousy.iii
  Yahweh taught the Hebrews contempt for the deities of their neighbors, making them, in the eyes of these neighbors, a “race hated by the gods” (Tacitus), and therefore a threat to the cosmic and social order. For, wrote Tacitus (and that was long before the Talmud), the Jews show a “stubborn loyalty and ready benevolence towards brother Jews. But the rest of the world they confront with the hatred reserved for enemies” (Histories V.3–5).

  Is Israeli Barbarism Rooted in the Old Testament?
  Juutalaisuuden perusarvot ja eettiset periaatteet ovat selvästi erilaiset kuin kristinuskon, islamin ja muiden suurten uskontojen.
  Kristityt uskovat, että Jeesus kärsi ja kuoli kaikkien ihmisten puolesta, ja että kristittyjä kehotetaan levittämään tämä viesti ihmiskunnalle.
  https://www.henrymakow.com/2018/05/gaza-barbarism.html

  Israelin Gazan saarto on rikollinen teko: Gaza on keskitysleiri, maailman suurin avoin vankila, josta kukaan ei voi paeta.
  Kaksi miljoonaa palestiinalaista asuu Israelin piirityksen alla. Israel valvoo välttämättömiä tavaroita, mukaan lukien ruoka, vesi, energia ja lääketiede. Israel valvoo myös Gazan aluevesiä kansainvälisen oikeuden vastaisesti.
  Sionistinen projekti tukee juutalaista siirtokuntaa. Laajemmin se merkitsee politiikkaa, jolla tapetaan, köyhtdytetään ja karkotetaan Palestiinan palestiinalaiset, jotta Länsi-Gazan ja Gazan liittäminen Israelin valtioon lopulta toteutettaisiin.
  Lue Chossudovskyn hyvä ja perusteellinen selvitys asiasta
  https://www.globalresearch.ca/the-criminalization-of-war-

  Egypt rejects Israeli nation-state law as ‘racial segregation’
  Cairo joins Saudi Arabia and Syria in criticizing controversial new legislation, saying measure will undermine Israeli-Palestinian peace efforts
  https://www.timesofisrael.com/egypt-rejects-israeli-nation-state-law-as-racial-segregation/

  Turkish President Recep Tayyip Erdogan on Tuesday branded Israel the “most fascist, racist state” in the world after Israel’s Knesset passed a new law defining the country as the nation state of the Jewish people.
  https://www.timesofisrael.com/erdogan-spirit-of-hitler-apparent-in-israels-nation-state-law/

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Ainoastaan jutku yhdistäisi samassa lauseessa saatanallisen Talmudin ja pyhän Vanhan Testamentin, vaikka ensiksi mainitun kirjan tavoitteena on jälkimmäisen täydellinen kumoaminen ja häpäiseminen. Tämä on tavallista jutkun harhautusyritystä, jonka tavoitteena on harhauttaa Jumalan armoa tarvitseva pakanallinen noudattamasta Isän ja Pojan lakia. Se joka ei hyväksy Isää ei tule hyväksymään Poikaakaan, ja jutkujen tavoitteena on aina ollut käännyttää ihmiskunta Jumalan ja kristinuskon tieltä.

   Matteus 23:13 Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te suljette taivasten valtakunnan ovet ihmisten edestä. Itse te ette mene sisälle ettekä päästä niitäkään, jotka menisivät.”

   Yhtäkään esimerkkiä Vanhasta Testamentista et osaa poimia, joka tukisi luojaasi kohdistamaasi mustamaalauskampanjaa. Lempiaiheesi viestistä toiseen on Jumalan pilkkaaminen. Luotat lukijan tietämättömyyteen ja oman Suuren Valheesi voimaan. Vaikka kirjoittelet joskus sitä sun tätä muutakin, päätavoitteesi on aina kristinuskon lokaaminen ja ihmisten harhauttaminen. Olet farisealainen paholainen. Jos valejuutalaiset veljesi todella noudattaisivat Vanhaa Testamenttia, he olisivat kristittyjä(!), eivät talmudistisia maailmantuhoajia. ”Israel” ei koskaan tule olemaan Jumalaa noudattava valtio vaan ihmispahuutta palvova pakanallinen roistovaltio.

   Plusääni(7)Miinusääni(4)
   1. En valehtele, olen siteerannut viisaampia ja he ovat kyllä sinua paremmin perillä asioista joita sinä et halua tai kykene tiedostamaan.
    Et näköjään halua uskoa että Hebrealaisrabbien Raamattu (Tanakh ja Talmud) rakentuvat VT:n varaan vaan itsepäisesti kiellät tämän tosiasian. Ja siinä Yahweh:sta käytetään nimitystä ’The Destroyer God’ ja The Jealous One’.
    VT on täynnä julmuutta ja sotaa. Et ole sitäkään tainnut lukea. Sionistivaltio rakentuu sen, ei UT:n pohjalle.
    ”Teologiemme kohtalokas virhe on se, että juutalainen Jumala on identtinen kristittyjen Jumalan kanssa. Lähemmässä tutkimuksessa sen todetaan olevan yksinomaan juutalaisheimon Jumala eikä samaan aikaan voi olla muiden Jumala. ”
    Löytyy monia Vanhan testamentin kohtia siitä, että juutalaisten ja heidän Jumalansa välinen liitto ”on vihamielinen kaikille ei-juutalaisille”.
    Is Israeli Barbarism Rooted in the Old Testament?
    https://www.henrymakow.com/2018/05/gaza-barbarism.html

    Mutta jokainen tulee uskossaan autuaaksi kuten sanotaan.
    Kristuksen opetukset ja tehtävä oli vastoin gnostilaisten opetuksia. Kristus oli tämä ennustettu menetelmä joka Jumalalla oli paljastaa itsensä niille jotka etsivät Häntä. Usko Jumalaan Jeesuksen Kristuksen kautta ei ole voiman uskonto. Mieluummin kuin yrittää piilottaa tietoa, Kristus yritti levittää Hyvää Sanomaa käskemällä opetuslapsiaan menemään kaikkialle maailmaan ja tekemään hyviä tekoja kaikille, jopa niille jotka halveksivat heitä.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
    1. Fil 2:9-11: Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

     Tämä Raamatun kohta on VT:n lainaus Jes 45:23:sta. Raamattu opettaa, että kaikkien polvien tulee notkistua Jumalan edessä. Jos kerran kaikkien polvien tulee notkistua (kumartua) Jeesuksen edessä, niin kuka Hän silloin on? Vain Jumalan edessä kaikki joutuvat polvistumaan eli kumartamaan. Jokainen kieli tunnustaa Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
    2. Aika räväkästi kiteytetty. Asia olisi korjattavissa siten, että hyväksytään Vanha Testamentti kokonaisuudessaan myös osaksi kristinuskon sanomaa, nähdään Jeesus Kristus myös Vanhan testamentin Herrana ja siellä ennustettuna Messiaana ja lopetetaan toisen posken kääntämis-nyyhkytys, joka on tarkoitettu lähinnä yksilötason toimintaohjeeksi. Ei suinkaan kansoille antautumisohjeeksi.

     Ilmestyskirja poistaa kaikki epäilyt siitä, etteikö myös kristinusko olisi voiman uskonto. Voimaa käyttää Jeesus Kristus yhdessä pyhiensä kanssa ja kukistaa aikojen lopussa Saatanan hallitseman joukot.

     UT:n moraaliset opetukset ovat pyhiä ja arvokkaita, mutta niiden käyttäminen väärin yleispoliittisina ohjeina ei ole suotavaa. Nykyinen vasemmisto on omaksunut typerät maailmanparannusoppinsa UT:sta ja käyttää niitä väärin ja esimerkiksi Suomen kansaa ajatellen tuhoisasti.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Belgia lopettaa palestiinalaiskoulujen tukemisen, koska niissä palvotaan terroristeja
   ”Toivon muiden Euroopan maiden seuraavan Belgian esimerkkiä, ettei palestiinalaislapsia opetettaisi enää vihaan – ja ettei sitä ainakaan tehtäisi enää eurooppalaisten rahalla”
   http://beta.oikeamedia.com/o1-83113
   Valitettavasti Israelin sionistit pitävät itse ja ovat pitäneet huolen siitä, että viha heitä kohtaan ei pysty sammumaan.
   Kun monilla asuinsijoiltaan karkoitetuilla palestiinalaisilla yhä on taskussaan entisen sionistien ryöstämän kotinsa avaimet ja joutuvat elämään helvetillisen sionistien terrorin alla niin aika kohtuutonta on odottaa muuta kuin vihaa sionisteja kohtaan.
   Wiping Palestine off the Map
   Palestinians are more determined to resist and demand rights whilst powerful forces aim to erase them off map.
   Palestinians become more determined to resist and demand their rights as we see in Gaza. They would starve to death anyway, mind as well die honorably while resisting rather than die silently. Trump’s genocidal policies are planting the seeds of violence, and will reap more violence.
   https://www.veteranstoday.com/2018/09/18/wiping-palestine-off-the-map/
   Turhaan eivät monet juutalaisetkaan rauhanaktivistit pidä sionisteja maailman pahimpina terroristeina ja Israelin valtiota suurimpana terroristina maailmassa, toisin kuin artikkelin kirjoittaja.
   Sionisteja tässä pitäisi ensisijaisesti opettaa eikä palestiinalaisia.

   Israeli Historian: Palestinians Are Biological Descendants of Bible’s Jews — Israelilainen historioitsija: palestiinalaiset ovat Raamatun juutalaisten biologisia jälkeläisiä
   https://mondoweiss.net/2008/09/israeli-historian-palestinians-are-biological-descendants-of-bibles-jews/
   The Fraudulent Khazar Claim to Palestine
   https://www.henrymakow.com/2018/09/fraudulent-khazar-claim.html

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Juutalaisvaltio syntyi ja elää holokaustimyytin varassa. Holokaustista tuli uskonto kuten Gilad Atzmon sanoo.
    Nyt se on paljastumassa huijaukseksi virallisessa muodossaan
    Paljastava artikkeli sionistien ja natsien yhteistyöstä WW2:ssa .. The Holocaust as Trauma Brainwashing
    In the 1960’s the Jewish philosopher, Hannah Arendt, was slandered and ostracized when she concluded that ”almost without exception” the Jewish leadership were Zionists who cooperated with the Nazis.
    Israel’s most potent psychological weapon is the Holocaust.
    As a psychological weapon, the holocaust also serves an array of NWO causes.
    https://www.henrymakow.com/270103.html
    Totuus holokaustista murtautuu esiin sionistien propagandasta ja valheista huolimatta
    The author (Ron Unz) spends a few weeks perusing the literature, which he summarizes in this 18,000 word article, and concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
    ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
    http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/
    https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Their quarry: anti-racist Labour leader Jeremy Corbyn. Their weapons: anti-semitism smears. Their purpose: to oust Corbyn and replace him with a compliant pro-Israel stooge.
  By Stuart Littlewood

  Muutama poiminta artikkelista:
  ”Koko aihe muuttuu farssiksi, kun kysyt mitä antisemitismi tarkoittaa. Keitä ovat semiitit lopulta? Jokainen välttää tätä kysymystä kuin ruttoa. Miksi? Se on noloa. DNA-tutkimukset osoittavat, että useimmat, jotka väittävät nykyään olevansa juutalaisia, eivät ole lainkaan antiikin israelilaisia, ja palestiinalaisilla on enemmän israelilaista verta. Joten he ovat todellisia semiittejä.
  Johns Hopkinsin yliopiston lääketieteen laitoksen ja Oxfordin yliopiston vuonna 2012 julkaisema Society of Molecular Biology and Evolution’in julkaiseman tutkimuksen mukaan Khazaria-hypoteesi on tieteellisesti oikea, mikä tarkoittaa, että useimmat juutalaiset ovat Kasaareja, jotka kääntyivät talmud-judaismiin kahdeksannella vuosisadalla ja he eivät koskaan ole olleet muinaisessa Israelissa.

  Todennäköisesti enintään 2% juutalaisista Israelissa on todellakin israelilaisia. Joten vaikka uskotte propaganda-myyttiin, jonka mukaan Jumala antoi maan Israelille, niin hän ei varmasti antanut sitä Netanyahulle, Liebermanille ja muille itäeurooppalaisille roistoille, jotka hallitsevat apartheid-valtiota.

  Entinen Israelin armeijan tiedustelupäällikkö Yehoshafat Harkabi kirjoitti: ”Olisi traaginen ironia, jos juutalaisvaltiosta, jonka tarkoituksena oli ratkaista antisemitismin ongelma, tulisi tekijä antisemitismin nousulle. Israelilaisten on oltava tietoisia siitä, että heidän pahuutensa hintaa eivät maksa ainoastaan ​​he vaan myös juutalaiset ​​ympäri maailmaa. ”

  No, se traaginen ironia on tapahtunut. Kuten aiemmin on ehdotettu, ns. antisemitismi on asia, jonka juutalainen ”perhe” itse ratkaisee parhaiten. Ei ole mitään syytä vaivata Corbyni’ia tai työväenpuoluetta sillä.
  https://www.veteranstoday.com/2018/07/24/zionist-inquisition-in-full-cry/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Muinaisten israelilaisten perimästä ei ole koskaan julkistettu tieteellistä tutkimusta, joten suurelle yleisölle heidän rodullinen alkuperänsä on epäselvä. Olen varma, että Palestiinan alueelta löydetyistä ilmeisistä israelilaisten jäänteistä on tosin tehty tutkimuksia, mutta kätevästi tutkimustuloksia roistovaltio nimeltä ”Israel” ei ole koskaan ulkomaailmalle julkaissut. Miksiköhän? Tämä myös tarkoittaa, ettei väitteesi palestiinalaisten israelilaisperimästä pidä paikkaansa, sillä kuten sanottu, emme varmuudella tiedä millainen perimä israelilaisilla oli. Toisekseen semiitti merkitsee seemiläisen kielen puhujaa eikä ole rodullinen määre. Eli kyllä valejuutalaiset ovat sikäli ”semiittejä”, sillä he puhuvat (keinotekoista) seemiläistä kieltä, mutta heidän kielellään ei ole väliä. Ei suomea puhuva Ben Zyskowiczkaan ole etninen suomalainen.

   Pidän huvittavana sitä, että valejuutalaiset itse ovat julkaisseet kirjoituksia siitä, että he eivät ole kasaareita tai muitakaan ei-lähi-itäläisiä, vaan ”aitoja israelilaisia”, koska he ovat sukua nykyisille palestiinalaisille. Tämähän vain todistaa, että valejuutalaiset polveutuvat kanaanilaisista, kuten Raamattu ja muut muinaisisraelilaiset kirjoitukset antavat ymmärtää. Raamattu itse korostaa vahvasti sitä, että israelilaiset eivät olleet kotoisin Kanaanista tai sukua sen asukkaille. Todennäköisesti Abraham ja hänen perheensä tuli Armenian ylängöltä tai ylipäätään jostain päin pohjoista Lähi-itää. Miksi siis nykyvalejuutalaisilla on yhteistä perimää palestiinalaisten kanssa, jos he muka ovat aitoja israelilaisten perillisiä? No Raamattu ja muut muinaiset kirjoitukset kertovat edomiittien ja muiden kanaanilaisten ryhmien säilymisestä ja siirtymisestä muinaisen Israelin alueelle. Juudea täyttyi etenkin edomiiteilla, Samaria taas joukolla muita pakkosiirrettyjä kansoja, kuten Raamattu tarkasti kertoo.

   Eli lyhyestä virsi kaunis; valejuutalaiset polveutuvat enimmäkseen aivan muusta porukasta kuin muinaisista israelilaisista. Valejuutalaiset ovat niin perimältään kuin etenkin uskonnoltaan kaikkea muuta kuin todellisia israelilaisia.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Hyvä että kirjoitettiin aiheesta, tästä kiitokset. Mutta kuinka toimia NWO:ssa jos sellainen tulee? Israel porskuttaa ja rahojen lainaajien valta sen kun kasvaa. Ehkä, tietyllä todennäköisyydellä, valta jatkaa kasvamistaan eikä kansa nouse barrikadeille (kuin ehkä kun on liian myöhäistä).

  Tunnustakaamme tämä todellinen mahdollisuus ja miettikäämme kuinka toimia uudessa maailmassa? Mitä seuraavia askelia eliitti tulee ottamaan?

  Ehkä eliitti ja juutalaiset eivät olekaan vihollisiamme. Ehkä he ovat älykkäitä hallitsijoitamme. Ehkä on vain älykkäämpää hallita verhojen (tai velkarahatalouden) takana toitottamatta omaa valta-asemaa suureen ääneen. Kaikelle kansalle. Ehkä on vain järkevämpää jättää kertomatta orjille (tai velkarahan vangeille) heidän asemastaan.

  Mutta kuinka orjat voisivat toimia tulevina aikoina? Ok, ehkä ei ole mieltä ylentävää tajuta jo aikamiehenä olevansa orja (ehkä jonkin sortin gladiaattori) mutta jos näin vain on emmekä voi sille mitään. Paitsi että voimme tajuta tämän ja olla siksi muita gladiaattoreita paremmassa asemassa siltä osin. Kuinka hyödyntää tieto. Taistellako gladiaattorina muiden mukana? Vai mitä tehdä valkoisen vähemmistön edustajana, kun valkoiset ovat kuolemassa sukupuuttoon ehkä nopeammin kuin koskaan? Mitä askeleita ”vihollisemme” tulee ottamaan päämme menoksi ja millä ”taistella” vastaan? Ehkä hyväksymällä kohtalomme, luopumalla ylpeydestämme ja naiivista uskostamme demokratian meille suomiin kansallisvaltion luonnonrikkauksiin, ja miettimällä kuinka toimia uudessa maailmanjärjestyksessä.

  Voiko muuten olla vaarana että asiat menevät voivotteluksi ja valitteluksi, ilman konkreettisia, käytännöllisellä tasolla realistisia (ja merkittäviä) toimenpiteitä?

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
 5. Kyllähän tuo Barbara Spectren puheenvuoro oli karmeaa katseltavaa. Itse sentään suhtaudun Israelin etnonationalistiseen politiikkaan varsin ymmärtäväisesti, mutta vähintä, mitä juutalaiselta väeltä voisi vaatia, on se, että he sallisivat tämän politiikan kaikille muillekin kansakunnille. Jutussa tosin ei ollut lähdettä, jossa Spectre puolustaisi Israelin politiikkaa.
  Perusongelma eivät kuitenkaan ole jakomielitautiset juutalaisyksilöt, vaan se, että näiden satuja ja houreita kuunnellaan ja uskotaan. Tämä jakaa Euroopan kansoja tehokkaasti toisilleen vihamielisiin leireihin, koska monet uskovat monikulttuurisatuihin ja toiset taas näkevät ne juutalaisten levittäminä salajuonina.

  Ei siis kannata kuunnella yhtään sitä, mitä länsimaissa asuvat juutalaiset satuilevat, vaan kannattaa toimia kuten juutalaiset Israelissa toimivat laittaessaan oman etnisen ryhmänsä edun kaiken edelle. Olosuhteiltaan turvattu valtaväestö ei myöskään helposti sorra vähemmistöjä, vaan suhtautuu näihin myötämielisesti, kun ei koe näiden taholta uhkaa. Monikulttuuri tuhoaa tämän asetelman ja synnyttää epävarmuutta valtasuhteista ja siten jatkuvia kahnauksia eri etnisyyksiä edustavien väestöjen välille. Siksi valtaväestön aseman pönkittäminen ei ole loppujen lopuksi keneltäkään pois.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. … paitsi ehkä muilta valtaväestöiltä jos vaik (globaalin) vallan tavoittelu on itseisarvo (ala 1984) ja peliteoreettisesti tulis kampittaa muita vallan tavoittelijoita 🙂

   Eri asia onko kilpailussa sit pitkällä tähtäimellä (ihmiskunnan ja maapallon+elämän) kannalta mitään järkeä mut se onkin eri keskustelu 🙂

   (Ps. White Rabbitin kommentit kyl aina huippulaatua!)

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 6. Holy Land?
  Maa ei voi olla Pyhä.
  Pyhyys on kaksinainen: Jumalan täydellisyys ja kristittyjen pyhittäminen.
  1. Jumala on pyhä.
  ”Sinä olet pyhä.” Ps. 22: 3
  2. Todelliset kristityt tulevat pyhiksi, koska Kristus asuu heissä, jotta he voivat tuottaa Hengen hedelmää.
  Maa ei voi olla pyhä.

  A land cannot be Holy.
  Holiness is twofold: the perfection of God and the sanctification of Christians.
  1. God is Holy.
  “You are holy.” Psalm 22:3
  2. True Christians become Holy because Christ resides in them, so they may produce the fruit of the Spirit.
  “It is written, ‘You shall be Holy, for I am Holy.’ ” 1 Peter 1:16
  “The fruit of the Spirit is love, joy, peace, forbearance, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, and self-control. Against such things there is no law.” Galatians 5: 22-23
  “Without holiness no one will see the Lord.” Hebrews 12: 14
  The following passage has many confused.
  “God said (to Moses). ‘Take off your sandals, for the place where you are standing is holy ground.’ ” Exodus 3:5
  First, that was in Midian, an ancient region of NW Arabia East of the Gulf of Aqaba, not modern Israel. Is that place also holy today? No. It was holy during the moment God was there touching it. That was the extent of its holiness.
  Second, just because Jesus walked somewhere doesn’t make it holy today, no different than that moment when Moses approached God on that patch of ground in Midian. It was temporary.

  “Jesus replied, ‘Believe me, a time is coming when you will worship the Father neither on this mountain nor in Jerusalem… But an hour is coming, and now is, when the true worshipers will worship the Father in spirit and truth… God is spirit, and those who worship Him must worship in spirit and truth. ‘ ” John 4:21,23,24
  Third, the Jerusalem of the Middle East today is NOT the same Jerusalem that Jesus lived and walked in. The old one was razed to the ground by the Roman army in 70 A.D. So those who go there on a pilgrimage to walk where Jesus walked are only fooling themselves.
  Thus, Israel is not “holy.” It is an Apartheid country full of liars, racists, thieves, murderers, impostors (pretending to be God’s Chosen People), and heathens. See Israel: Land of Impostors.
  Every conscientious individual should implement a personal boycott of Israel.
  a. Don’t visit it. There’s nothing there to see. As a tourist, all that’s worthwhile seeing is in the West Bank of Palestine – Bethlehem and Jerusalem. So visit the West Bank instead via Jordan. Gaza can also be visited via Egypt.
  b. Don’t invest in any company or fund that involves Israel.
  c. Don’t buy anything Made in Israel or from companies that support Apartheid in Israel.
  Download the Quick Guide To Boycotting Israeli Goods.
  “Do not be deceived: ‘Bad company ruins good morals.’” 1 Corinthians 15:33
  https://biblicisminstitute.wordpress.com/articles/wisdom/
  https://biblicisminstitute.wordpress.com/2018/04/11/headline-jewish-deception-and-destruction/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. ”Vuosien mittaan israelilaiset rabbit ovat joskus julkisesti keskustelleet siitä, onko juutalaisten voima nyt tullut riittävän suureksi, että kaikki Jerusalemin, Betlehemin ja muiden lähialueiden kristilliset kirkot voidaan lopultakin tuhota ja koko Pyhä maa puhdistaa kokonaan kaikesta kristinuskon saasteista.
  Jotkut ovat ottaneet tämän kannan, mutta useimmat ovat vaatineet varovaisuutta väittäen, että juutalaisten tarvitsee saada lisää vahvuutta ennen kuin heidän olisi ryhdyttävä niin riskialttiisiin toimiin. Nykyään monet kymmenet miljoonat innokkaat kristityt ja erityisesti kristilliset sionistit ovat innokkaita juutalaisten, juutalaisuuden ja Israelin kannattajia, ja vahvasti epäilen, että ainakin osa tästä innostuksesta perustuu tietämättömyyteen”, toteaa Ron Unz todella perusteellisessa ja syvälle juutalaisen uskonnon kiemuroihin ja kierouksiin ja niiden vaikutukseen maailman kehitykseen menevässä artikkelissan.
  American Pravda: Oddities of the Jewish Religion
  RON UNZ
  Over the years prominent Israeli rabbis have sometimes publicly debated whether Jewish power has now become sufficiently great that all the Christian churches of Jerusalem, Bethleham, and other nearby areas can finally be destroyed, and the entire Holy Land completely cleansed of all traces of its Christian contamination. Some have taken this position, but most have urged prudence, arguing that Jews needed to gain some additional strength before they should take such a risky step. These days, many tens of millions of zealous Christians and especially Christian Zionists are enthusiastic advocates for Jews, Judaism, and Israel, and I strongly suspect that at least some of that enthusiasm is based upon ignorance.

  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Laajenemisen alku — Israelin ’kansallinen juutalaisvaltio’-laki
   Kun Netanyahun hallitus loi tällä viikolla perustuslain, jossa vahvistettiin Israelin juutalaisten kansalaisten ylivoimaiset oikeudet, se käynnisti uuden avoimen apartheidin aikakauden. Uuden kansallisvaltio-lain merkityksen ymmärtämiseksi on ymmärrettävä, miksi laki jakaa Israelin kansallismielisen leirin ja miksi väestötieteelliset tekijät pakottivat sen syntymisen.
   Lopullisen äänestyksen jälkeen Likudin lainsäätäjä Avi Dichter, joka sponsoroi lakiesityksen ensimmäisen iteraation, selitti sen todellisen tarkoituksen. ”Me tallennamme tämän tärkeän lakiesityksen tänään, jotta estämme jopa pienimmänkin ajatuksen, puhumattakaan siitä, että Israel muuttuisi kaikkien kansalaistensa maaksi”, Dichter riemuitsi lain läpi menon jälkeen.
   Tietenkin, siitä lähtien kun valtio perustettiin vuonna 1948, Israel on syrjinyt (=tappanut/oma lisäys) ei-juutalaisia palestiinalaisia lukemattomilla tavoilla.

   Israel’s ’Jewish Nation-State’ Law a Prelude to Annexation
   When the Netanyahu government passed a Basic Law this week enshrining a superior set of rights for Israel’s Jewish citizens, it ushered in a new era of open apartheid. To appreciate the significance of the new nation-state law, one must understand why the bill split Israel’s nationalist camp, and why demographic factors forced it to the fore. After the final vote, ruling Likud lawmaker Avi Dichter, who sponsored the bill’s first iteration, explained its true purpose. “We are enshrining this important bill into a law today to prevent even the slightest thought, let alone attempt, to transform Israel to a country of all its citizens,” Dichter gloated after the law passed this week … Of course, ever since the state was founded in 1948, Israel has discriminated against its non-Jewish Palestinian citizens in a myriad of ways.
   http://www.middleeasteye.net/columns/israel-s-jewish-nation-state-law-prelude-annexation-566623067

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Bolsevikki vallankumous ja sen jälkimainingit. Loistava artikkeli.
   Amerikan johtava juutalainen pankkiiri Jacob Schiff oli ollut bolshevikki-vallankumouksen keskeinen rahoittaja, joka tarjosi kommunistisille vallankumouksille 20 miljoonan dollarin rahoituksen … ”Nykyään Jacobin pojanpoika John Schiff arvioi, että vanha mies uppotti noin 20 000 000 dollaria Venäjän bolshevismin lopulliseen voittoon. ”
   American Pravda: The Bolshevik Revolution and Its Aftermath
   RON UNZ
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-the-bolshevik-revolution-and-its-aftermath/

   Allegedly Jacob Schiff, America’s leading Jewish banker, had been the crucial financial supporter of the Bolshevik Revolution, providing the Communist revolutionaries with $20 million in funding… “Today it is estimated by Jacob’s grandson, John Schiff, that the old man sank about 20,000,000 dollars for the final triumph of Bolshevism in Russia.”
   … since once the historical record has been sufficiently whitewashed or rewritten, any lingering strands of the original reality that survive are often perceived as bizarre delusions or denounced as “conspiracy theories.” Indeed, even today the ever-amusing pages of Wikipedia provides an entire 3,500 word article attacking the notion of “Jewish Bolshevism” as an “antisemitic canard.”

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. perkele victor orban tässä katsokaa!!!!!!!!!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=TFAJfn29dJU

  ja alla venäjän delegaatio:

  https://www.youtube.com/watch?v=jN4JZPnSdfU

  uusi mailmanjärjestys nämä jutkut omistaa joka valtion tai on siis ryöstänyt ne itselleen! Bis ja baselin sopimukset kun lukee niin ymmärtää kuinka vapaamuurariuden kautta toteutetaan juutalaista mailmanvalloitusta!! JOKAISEN MAAN ELIITTI PELAA TASAN TARKKAAN JUUTALAISILLE EIKÄ MILLEKÄÄN MUULLE!!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Ei asia ole lainkaan noin yksipiippuinen. Joko olet propagandan uhri tai sinulla on huonot tiedot tai sitten trollaat täällä Israelille?
   Maailman kansojen – siis kansojen eliitti poislukien – rektiot ovat hyvin negatiivisia sionistien politiikkaa (myös anglo-sionistisen imperiumin jota väkisin pidetään koossa) kohtaan ja negatiivisuus näyttää vain kasvavan kun ihmisten moraalinen valveutuneisuus kasvaa; myös tieto siitä kuinka likaisilla korteilla sionistit pelaavat.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Amerikka pommittaa Nato-liittolaisten kanssa, Eurooppa saa pakolaiset. Se on pahuutta.
    The U.S. Government (with France and a few other U.S. allies) bombs …
    http://washingtonsblog.com/2018/07/america-bombs-europe-gets-the-refugees-thats-evil.html
    Tähän pitää lisätä ettei Amerikan kansa ole syypää koska – kuten mm. Netanyahu on sanonut – sionistit (ns. ’neokonnat’) ovat todellisia vallan käyttäjiä Amerikassa ja siis vastuussa pommituksista.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Oliko sinulla muita hyviä juttuja! Vai tulppana? Sulla taitaa nyt olla tulppa jossakin itselläsi.
    Yksi tärkeä syy Islamin vastaiseen sotaan on siinä, että Islam – toisin kuin muut velkaorjuutava ’rotschildilaisuus’ – ei hyväksy yksityistä pankkitoimintaa jossa pankkimafia rikastuu nukkuessaan.

    Juutalaisuuden perusarvot ja eettiset periaatteet ovat selvästi erilaiset kuin kristinuskon, islamin ja muiden suurten uskontojen, sanoo Henry Makow joka varmasti juutalaisena on hyvin perillä asioista.
    Is Israeli Barbarism Rooted in the Old Testament?
    https://www.henrymakow.com/2018/05/gaza-barbarism.html

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Israelin rikokset ihmisyyttä vastaan, videot, joita he eivät halua sinun näkevän.
  Israel laillistui luonteeltaan juutalaiseksi … tätäkö se tarkoittaa? Rikokset ihmisyyttä vastaan ovat massiiviset kuten videot, joita juutalaisvaltio ei halua sinun katsovan:

  Israel’s Crimes Against Humanity, Videos they Don’t want you to see
  As Israel appears to be gearing up for yet another Mowing of the Lawn Genocide invasion in Gaza and Palestine watch these videos Israel, Zionist Christians and the 43 some odd US Congresspeople who are treasonist dual citizens with Israel, don’t want you to see. Continue to sleepwalk or wake up, the choice is yours. If you choose to wake up then do something about it. Share this page at a minimal.

  Israel näyttäisi valmistautuvan vielä uusiin rikoksiin Gazassa ja Palestiinassa tapahtuvan kansanmurhan ohella. Jatka unissakävelyä tai herää, valinta on sinun. Jos päätät herätä, tee jotain ja levitä tietoa.
  https://www.veteranstoday.com/2018/07/28/the-insanity-of-israels-crimes-against-humanity-videos-they-dont-want-you-to-see/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. ”Mitä enemmän yhteiskunta ajautuu pois totuudesta,
   sitä enemmän se vihaa niitä, jotka puhuvat siitä. ”
   – George Orwell
   ”…Ja niin holokaustin revisionistien vaino jatkuu. Ursula Haverbeck vangittiin äskettäin Saksassa 89-vuotiaana.
   Kanadalainen Monika Schäfer on ollut pidätettynä saksalaisessa vankilassa kuuden kuukauden ajan ilman asianmukaista oikeudenkäyntiä. ”Hän ja hänen veljensä Alfred,” meille kerrotaan, ”ovat nyt oudossa oikeudenkäynnissä jossa hänet oli tuotava huoneeseen käsiraudoissa, koska Alfred vastusti tuomaria ja kun otti siemauksen vettä …”
   ”Minä kieltäydyn taipumasta painostukseen. Meidän on tehtävä, mitä journalistinen hakkeri ja akateemikko ei halua: saada totuus valtaan. ”- Tohtori Matthew Rafael Johnson

   Alison Chabloz, artikkelin holokaustirevisionisti, on nyt juutalaisissa ristipuissa. Hänen ystävänsä, Jez Turner, toinen isänmaallinen brittiläinen, joka ei tee pahaa kärpäsellekään, on juuri asetettu telkien taakse juutalaisten höyhenien pöllytyksestä. Näiden poliittisten toisinajattelijoiden vaino kasvaa eksponentiaalisesti. Henkilökohtaisesti en usko, että kaikkien näiden älykkäiden juutalaisvaltaa vastaan nousevien tutkijoiden lukitseminen, poistaa juutalaisongelman.
   Jos juutalaiset toivovat näin voivansa saada ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin, lukitsemalla ihmisiä, jotka kieltäytyvät hyväksymästä virallista antisemitismin määritelmää tai jotka uskaltavat kritisoida Israelia ja epäilevät holokaustia, he haukkuvat väärää puuta .
   He voivat myös aloittaa vankiloiden rakentamisen jokaiseen kadunkulmaan.

   https://www.darkmoon.me/2018/thou-shalt-not-doubt-the-holocaust/

   Vaikea ymmärtää, että ’holo-huijaus’ on voinut jatkua näin kauan itseään valistuneena pitävässä maanosassa ja totuuden tutkiminen on voitu lähes kokonaan tukahduttaa ja tehdä rikolliseksi asiaksi.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Näin juutalaisvaltio toimii … lääkäri Swee Ang kertoo:
   This will sicken you
   Malaysian-born Swee Ang is the first female Orthopaedic Consultant appointed to St Bartholomew (‘Barts’) and the Royal London Hospitals.
   Events from 29 July when the Israeli Navy stormed the Freedom Flotilla al-Awda hijacked and diverted it from its intended course to Gaza to Israel.

   By Dr Swee Ang, medical doctor on board the al-Awda, 4 August 2018
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=174350

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Tohtori Swee Ang on yksi kirjan War Surgery and Acute Care of the War Wounded (Sota-kirurgia ja haavoittuneiden akuutti hoito) kirjoittajista kertoen kokemuksistaan palestiinalaisten pakolaisleireillä Libanonissa ja Gazassa.
    Hän oli Al-Awda laivassa joka purjehti Gazaan mukanaan kiireellisesti tarvittavia lääkintätarvikkeita, kun alukseen hyökättiin ja se kaapattiin kansainvälisillä vesillä ja vietiin Israelin satamaan. Matkustajat ja miehistö joutuivat (jotkut vakavasti loukkaantuen) hyökkäyksen kohteiksi, heitettiin Israelin vankilaan ja omaisuus ja rahat varastettiin.
    Tämä on lääkäri Swee:n kertomus, sanasta sanaan. — lue linkistä

    ”Mitä tulee kansainvälisiin vesistöihin, näyttää siltä, ​​että Israelin laivastolle ei ole tällaista. He voivat kaapata veneitä ja henkilöitä kansainvälisillä vesillä ilman syytettä. He toimivat kuin he omistavat Välimeren. He voivat kaapata minkä tahansa veneen ja kaapata matkustajat, laittaa heidät vankilaan ja kriminalisoida heidät.
    Emme voi hyväksyä tätä. Meidän on puhuttava ja vastustettava tätä laittomuutta, sortoa ja julmuutta. Olimme täysin aseettomia. Meidän ainoa rikos heidän mukaansa on, että olimme palestiinalaisten ystäviä ja halusimme tuoda heille lääketieteellistä apua. Tämä ei ole rikos. Kun purjehdimme Gazaan, he olivat ampuneet 7 palestiinalaista ja haavoittaneet yli 90 ihmistä Gazassa. He olivat lopettaneet polttoaineen ja elintarvikkeiden tuonnin Gazaan. Gazassa kaksi miljoonaa palestiinalaista elää ilman puhdasta vettä, vain 2-4 tuntia sähköä, Israelin pommien tuhoamissa kodeissa, vankilassa, joka on erietetty maalla, ilmalla ja merellä 12 vuoden ajan.
    Tämä massiivinen hyökkäys aseistamatonta Freedom Flotillaa kohtaan, joka tuo ystäviä ja lääketieteellistä helpotusta, on yritys murskata kaikki toivo Gazassa.
    Mutta me emme pysähdy, meidän on jatkossakin oltava vahvoja ja tuoda toivoa ja oikeudenmukaisuutta palestiinalaisille, sanoo Ang.
    Tämän raportin on lähdettävä maailmalle. Tee mitä voit – levitä viestiä.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=174350

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Kun Israel ’laillistui juutalaiseksi’ se hylkäsi Paavalin ristin teologian ja valitsi Talmudin opin.
  Paavalin julistuksen ydintä ovat ns. ristin teologia (1 Kor. 2) j… Kristukseen uskovat elävät kohtalonyhteydessä Herraansa, he ovat Kristuksessa (2 Kor. 4:14, Gal. 2:19, Fil. 3:21). Pelastus on jo nyt todellisuutta, lopullista täyttymystä kuitenkin vielä odotetaan (Room. 8:22,26). Tässä on uskon lepo ja jännitys. Kristukseen uskoville on annettu ”maistiaisiksi” tulevasta kirkkaudesta Hengen pantti, arraboon (etumaksu, täydellinen hinta maksetaan perillä, ja Jumala on se, joka maksaa velallisille! Room. 8:16, Ef. 1:13-14 ym. ).
  Pyhitys ilmenee ”samalla kertaa vanhurskas ja syntinen”-linjalla: itsessään Kristukseen uskovat ovat vielä syntisiä, mutta Kristuksessa he ovat täysin vanhurskaita, sillä ”Kristus on meidän pyhityksemme” (1 Kor. 1:30, Room. 7-8, Gal. 5:17 ym. ). Lain tehtävä on ennen kaikkea tutkaimen tavoin ”kurittaa” meitä Kristuksen yhteyteen (Gal. 3:23-24). Samalla se on kuin peili, josta näemme todelliset kasvomme (Room. 3:19-20).
  Kristukseen uskova ei palvele Jumalaa orjan tavoin pelossa, ei palkollisen tavoin palkan toivossa vaan lapsen tavoin iloisin ja vapain sydämin (Gal. 4:3-7, 5:1-4). Uskon yhteys Kristukseen synnyttää Hengen hedelmiä, kun taas erossa hänestä ilmenevät lihan teot (Gal. 5:16-23).
  https://www.sley.fi/luennot/Raamattu/UT/UTn_yleisluennot/Room1-16JTH.htm

  Paavalin elämä
  http://lukio.palkane.fi/raamattunet/paavelam.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Näin voi maailmankuva vääristyä.
  Belgia lopettaa palestiinalaiskoulujen tukemisen, koska niissä palvotaan terroristeja
  ”Toivon muiden Euroopan maiden seuraavan Belgian esimerkkiä, ettei palestiinalaislapsia opetettaisi enää vihaan – ja ettei sitä ainakaan tehtäisi enää eurooppalaisten rahalla”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-83113
  Valitettavasti Israelin sionistit pitävät itse ja ovat pitäneet huolen siitä, että viha heitä kohtaan ei pysty sammumaan.
  Kun monilla asuinsijoiltaan karkoitetuilla palestiinalaisilla yhä on taskussaan entisen sionistien ryöstämän kotinsa avaimet ja joutuvat elämään helvetillisen sionistien terrorin alla niin aika kohtuutonta on odottaa muuta kuin vihaa sionisteja kohtaan.
  [Wiping Palestine off the Map
  Palestinians are more determined to resist and demand rights whilst powerful forces aim to erase them off map.
  Palestinians become more determined to resist and demand their rights as we see in Gaza. They would starve to death anyway, mind as well die honorably while resisting rather than die silently. Trump’s genocidal policies are planting the seeds of violence, and will reap more violence.
  https://www.veteranstoday.com/2018/09/18/wiping-palestine-off-the-map/ ]

  Turhaan eivät monet juutalaisetkaan rauhanaktivistit pidä sionisteja maailman pahimpina terroristeina ja Israelin valtiota suurimpana terroristina maailmassa, toisin kuin artikkelin kirjoittaja.
  Sionisteja tässä pitäisi ensisijaisesti opettaa eikä palestiinalaisia.

  Ja sionistithan vihaavat koko ihmiskuntaa (goimeja, joita ei edes lasketa ihmisiksi) jonka he haluavat alistaa omaksi orjakseen ja tuo pöyristyttävä viha juontaa juurensa juutalaisesta uskonnosta kuten mm. Henry Makow sanoo.
  The West will not survive if a political leader does not send the Israeli regime an ultimatum saying that the regime cannot continue to manipulate much of the world with their covert enterprise. Someone has to be intrepid enough in order to address that issue head on. Someone has to tell Israel to abide by the moral and political order. Or else.
  https://www.veteranstoday.com/2018/09/17/the-west-should-send-israel-an-ultimatum/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Palestiinalaisten taistelu on kristinuskon taistelu
   Tekijä CUFPa — (Christians United for Palestine)
   Sionistinen Israel on erityinen pahuuden muoto, ei pelkästään sen rasistisen ideologian takia, jolla se perustettiin, ja epäinhimillisen tavan kohdella palestiinalaisia uhreja, vaan myös sen tuhoisan tavan takia, johon se on ollut valmis tätä agendaa toteuttaessaan.
   The Palestinian Struggle Is Christianity’s Struggle
   january 7, 2018 by christians united for palestine
   By CUFPa (Christians United for Palestine)
   Zionist Israel is a special kind of evil, not just because of the racist ideology on which it was founded and the inhumane manner it treats its Palestinian victims, but also because of the pernicious way it’s been implementing these agendas.
   https://cufpa.wordpress.com/2018/01/07/the-palestinian-struggle-is-christianitys-struggle/
   https://biblicisminstitute.wordpress.com
   Uskomme, että ruohonjuuritason käsitykset Israelista muuttuvat ja tämä on toinen esimerkki. Sionistista valtiota ei enää pidetä valon ja demokratian majakkana.
   Sionistien valtio on koti juutalaisten ylivaltaisille ’valituille’, jotka uskovat, että heillä on Jumalan antama oikeus koko ihmiskunnan ylitse.
   We would suggest that grassroots opinions on Israel are changing and this is another example. The Zionist state is no longer being seen by ordinary folk as a beacon of light and democracy. After the shooting down of the Russian Il-20 and the ongoing slaughter of Palestinian civilians the old lie about Israel being the Middle East’s only real democracy no longer holds water.
   Instead the Zionist state is increasingly being seen for what it really is: a home for Jewish supremacists who believe they have a God-given right over the rest of humanity. Ed.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177056
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=94493
   Gilad Atzmon on sanonut osuvasti että me kaikki olemme sionistien sortamia palestiinalaisia.
   Jesus joined the noble ranks of antisemites when he told the Pharisees, ”Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.” (John 8:44) 
   The NWO is their revenge against God and Jesus.
   It’s time Christians realize that they have been had by the world’s greatest tricksters. The Jews are not ”the chosen people.” Most don’t even believe in God. Their leaders believe in Satan. They are megalomaniacs that destroy nations, kill millions and threaten the future of humanity. 
   – See more at: http://henrymakow.com/2016/09/the-first-anti-semite.html#sthash.Fvc09ktD.dpuf  

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Palestiinalaisten taistelu on kristinuskon taistelu
   Tekijä CUFPa — (Christians United for Palestine)
   Sionistinen Israel on erityinen pahuuden muoto, ei pelkästään sen rasistisen ideologian takia, jolla se perustettiin, ja epäinhimillisen tavan kohdella palestiinalaisia uhreja, vaan myös sen tuhoisan tavan takia, johon se on ollut valmis tätä agendaa toteuttaessaan.
   The Palestinian Struggle Is Christianity’s Struggle
   january 7, 2018 by christians united for palestine
   By CUFPa (Christians United for Palestine)
   Zionist Israel is a special kind of evil, not just because of the racist ideology on which it was founded and the inhumane manner it treats its Palestinian victims, but also because of the pernicious way it’s been implementing these agendas.
   https://cufpa.wordpress.com/2018/01/07/the-palestinian-struggle-is-christianitys-struggle/
   https://biblicisminstitute.wordpress.com
   Instead the Zionist state is increasingly being seen for what it really is: a home for Jewish supremacists who believe they have a God-given right over the rest of humanity. Ed.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177056
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=94493
   Gilad Atzmon on sanonut osuvasti että me kaikki olemme sionistien sortamia palestiinalaisia.
   Jesus joined the noble ranks of antisemites when he told the Pharisees, ”Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.” (John 8:44) 
   The NWO is their revenge against God and Jesus.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. ”Lähes kaikki, mitä olin tietänyt – tai luulin, että olin tiennyt – juutalaisesta uskonnosta, ainakin kiihkeästi ortodoksisessa perinteisessä muodossaan, oli täysin väärää.” (Ron Unz). Ron Unz, 57, on juutalaisamerikkalainen ohjelmistoyrittäjä, kirjailija ja kustantaja, joka alkaa kyseenalaistaa koko juutalaisen kerronnan.

  Juutalaiset eivät tiedä, että kabalistinen juutalaisuus on satanismia
  henrymakow.com – 11 lokakuu 2018
  Juutalaisen uskonnon kummitukset
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
  Ron Unz
  (excerpt by henrymakow.com)

  Unz: Koko elämäni aikana on ollut hyvin, hyvin harvoin aikoja, jolloin olen koskaan ollut niin hämmästynyt kuin olin sen jälkeen, kun olin lukenut Juutalainen historia, juutalainen uskonto: Kolmen tuhannen vuoden paino (Shahak: Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years), jonka tekstissä on vain sata sivua.

  Itse asiassa, huolimatta hänen vankasta taustasta akateemisissa tieteissä ja monien oppineiden teksteistä… huomasin melko vaikealta hyväksyä sitä totuutta, mitä luin. Tämän seurauksena maksoin huomattavan summan nuorelle jatko-opiskelijalle, jonka velvoitin tarkistamaan Shahakin kirjoissa esitetyt väitteet ja sikäli kuin hän pystyi kertomaan, kaikki hänen tutkimansa sadat viitteet näyttivät olevan tarkkoja tai löydettävissä muissakin lähteissä.

  Kaiken tämän asianmukainen huolellisuuden pohjalta minun on korostettava, etten silti voi suoraan hyväksyä Shahakin väittämiä juutalaisuudesta. Oma tietoni tuosta uskonnosta on täysin vähäpätöinen, enimmäkseen vain lapsuudestani, kun isoäitini ajoittain onnistui vetämään minut paikallisten synagogan palveluihin, missä istuin vanhojen miesten joukossa, jotka rukoilee ja laulaa jollakin oudolla kielellä yllään erilaisia ​​rituaalisia liinoja ja uskonnollisia talismaaneja, kokemus, jota olen aina pitänyt paljon vähemmän nautinnollisena kuin tavalliset lauantai-aamu-sarjakuvat.
  Vaikka Shahakin kirjat ovat varsin lyhyitä, niissä on hämmästyttävä materiaalin tiheys; se tiivistää monia tuhansia sanoja. Pohjimmiltaan lähes kaikki, mitä olin tietänyt – tai luulin, että olin tiennyt – juutalaisuuden uskonnosta, ainakin kiihkeästi ortodoksisessa perinteisessä muodossaan, oli täysin väärä.

  Esimerkiksi perinteisesti uskonnolliset juutalaiset suhtautuvat väheksyen suureen osaan Vanhaa testamentia, ja jopa hyvin oppineet rabbit tai opiskelijat, jotka ovat olleet monien vuosien ajan omistautuneet intensiiviselle tutkimukselle, saattavat jäädä suurelta osin tietämättään sen sisällöstä. Sen sijaan heidän uskonnollisen maailmankuvansa keskipiste on Talmud, joka on valtavan suuri, monimutkainen ja hieman ristiriitainen joukko toissijaisia ​​kirjoituksia ja kommentteja, jotka on rakennettu monien vuosisatojen ajan. Siksi heidän uskonnollista oppiaan kutsutaan toisinaan nimellä ”talmud-judaismi”. Suurta oasa Talmudia täydentää Kabbala, toinen suuri kokoelma kerättyjä kirjoituksia, lähinnä keskittyen mystiikkaan ja kaikenlaiseen taikuuteen. Koska nämä kommentit ja tulkinnat edustavat uskonnon ydintä, niin suuri osa siitä, mitä jokainen pitää Raamattuun kuuluvana itsestäänselvyytenä, tulkitaan hyvin erilaisella tavalla …

  JUDAISMI EI OLE MONOTEISTiSTA
  ”Lisäksi uskonnolliset juutalaiset ilmeisesti rukoilevat saatanaa melkein yhtä helposti kuin he rukoilevat Jumalaa, ja riippuen erilaisista rabbikouluista, erityiset rituaalit ja uhraukset, joita he harjoittavat, voivat pyrkiä saamaan tukea toiselta tai toiselta. Jälleen kerran, niin kauan kuin rituaaleja noudatetaan kunnolla, saatananpalvojat ja Jumalan palvojat pääsevät hyvin yhteen ja pitävät toisiaan yhtä uskovaisina juutalaisina, vain hieman erilaisine perinteineen.
  Yksi kohta, jonka Shahak korostaa toistuvasti, on se, että perinteisessä juutalaisuudessa rituaalin luonne itsessään on aivan ylimpänä, kun taas rituaalin tulkinta on melko toissijainen. Ehkä joku juutalainen, joka pesee kätensä kolme kertaa myötäpäivään, saattaa tuntea kauhua kun toinen pesee vastapäivään, mutta onko käsienpesun tarkoitus kunnioittaa Jumalaa vai kunnioittaa Saatanaa, sillä tuskin on paljon merkitystä.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177551
  https://www.henrymakow.com

  Jews Don’t Know that Cabalist Judaism is Satanism
  By wmw_admin on October 11, 2018
  Ron Unz (right), 57, is a Jewish American software entrepreneur, author and publisher who is beginning to question the whole Jewish narrative.
  “Essentially almost everything I had known–or thought I had known–about the religion of Judaism, at least in its zealously Orthodox traditional form, was utterly wrong.”
  The Oddities of the Jewish Religion
  By Ron Unz
  (excerpt by henrymakow.com)

  Uno: Throughout my entire life, there have been very, very few times I have ever been so totally astonished as I was after I digested Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years, whose text runs barely a hundred pages.
  In fact, despite his solid background in the academic sciences and the glowing testaments provided by prominent figures, I found it quite difficult to accept the reality of what I was reading. As a consequence, I paid a considerable sum to a young graduate student I knew, tasking him to verify the claims in Shahak’s books, and as far as he could tell, all of the hundreds of references he checked seemed to be accurate or at least found in other sources.
  Even with all of that due diligence, I must emphasize that I cannot directly vouch for Shahak’s claims about Judaism. My own knowledge of that religion is absolutely negligible, mostly being limited to my childhood, when my grandmother occasionally managed to drag me down to services at the local synagogue, where I was seated among a mass of elderly men praying and chanting in some strange language while wearing various ritualistic cloths and religious talismans, an experience that I always found much less enjoyable than my usual Saturday morning cartoons.
  Although Shahak’s books are quite short, they contain such a density of astonishing material, it would take many, many thousands of words to begin to summarize them. Essentially almost everything I had known–or thought I had known–about the religion of Judaism, at least in its zealously Orthodox traditional form, was utterly wrong.
  For example, traditionally religious Jews pay little attention to most of the Old Testament, and even very learned rabbis or students who have devoted many years to intensive study may remain largely ignorant of its contents. Instead, the center of their religious world view is the Talmud, an enormously large, complex, and somewhat contradictory mass of secondary writings and commentary built up over many centuries, which is why their religious doctrine is sometimes called ”Talmudic Judaism.” Among large portions of the faithful, the Talmud is supplemented by the Kabala, another large collection of accumulated writings, mostly focused on mysticism and all sorts of magic. Since these commentaries and interpretations represent the core of the religion, much of what everyone takes for granted in the Bible is considered in a very different manner…

  JUDAISM NOT MONOTHEISTIC
  Furthermore, religious Jews apparently pray to Satan almost as readily as they pray to God, and depending upon the various rabbinical schools, the particular rituals and sacrifices they practice may be aimed at enlisting the support of the one or the other. Once again, so long as the rituals are properly followed, the Satan-worshippers and the God-worshippers get along perfectly well and consider each other equally pious Jews, merely of a slightly different tradition. One point that Shahak repeatedly emphasizes is that in traditional Judaism the nature of the ritual itself is absolutely uppermost, while the interpretation of the ritual is rather secondary. So perhaps a Jew who washes his hands three times clockwise might be horrified by another who follows a counter-clockwise direction, but whether the hand-washing was meant to honor God or to honor Satan would hardly be a matter of much consequence.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177551
  https://www.henrymakow.com

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ron Unz – antissmtismin syyt pidetään piilossa juutalaisilta
   Juutalaiset eivät halua ymmärtää, että juutalaisuus asettaa heidät koko ihmiskuntaa vastaan
   ”Suuri enemmistö varsin tavallisista juutalaisista, jotka normaalisti käyttäytyvät varsin tavanomaisesti, harhautetaan tällä suurelta osin kuvitteellisella historialla ja melko ymmärrettävästi saadaan suuresti raivostumaan kauhistuttavilla asioilla, joita oli tapahtunut kärsiville ihmisille, joista osa on totta, ja jotkut eivät ole, vaikka enemmistö on täysin tietämättömiä asioiden toisesta puolesta. ” — Ron Unz (juutalainen ohjelmistoyrittäjä, republikaanipuolueen jäsen, kirjoittaja … ehkä tuleva presidenttiehdokas?)
   Tämä otos osoittaa, miksi juutalaiset eivät ole selvilä anti-semitismin syiden suhteen.
   Juutalaisuuden määrittelee kabbalismi, joka on satanismia ja kommunismia.
   He (rabbit) ovat omistautuneet korvaamaan Jumalan edustamansa Luciferin kanssa. Todellisuus käännetään: Sairas on terve, ruma on kaunista, valheet totta ja sota on rauhaa. Vapaamuurarien avulla länsimaisen kristillisen sivilisaation tuhoaminen lähestyy huippuaan.

   Ron Unz – Reasons for Anti Semitism Kept Hidden from Jews
   (Jews do not want to understand that Judaism sets them in opposition to the rest of humanity) 
   ”The vast majority of quite ordinary Jews, who would normally behave in quite ordinary ways, are misled by this largely fictional history, and rather understandably become greatly outraged at all the horrible things that had been done to their suffering people, some of which are true and some of which are not, while remaining completely ignorant of the other side of the ledger.”  Ron Unz (Jewish software entrepreneur)
   This excerpt shows why Jews are clueless about anti-Semitism.
   Judaism is defined by Cabalism, which is Satanism and Communism.
   They are dedicated to supplanting God with their representative, Lucifer.  The inverting of reality: Sick is healthy, ugly is beautiful, lies are true and war is peace. Using Freemasonry, the destruction of Western Christian civilization is approaching a climax.
   https://www.henrymakow.com/2018/10/the-reasons-for-anti-semitism.html 
   The Nature of Anti-Semitism
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/

   THE IMPORT OF THE PROTOCOLS
   Kabbalistien (Illuminati) juutalaiset ovat vallanneet ja asuttaneet länsimaailman käyttämällä apunaan pakanallisia vapaamuurari pettureita. … He ottivat vallan hallinnon, rahoituksen, yritysten, massamedian, koulutuksen ja kulttuurin hallinnassa. Vallankumous on nyt valmis, ja useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että se on tapahtunut.
   … Pöytäkirjat ovat välttämättömiä NWO-ohjelman todellisen tuhon ymmärtämiseksi. …”liberalismi” oli lähinnä juoni, jota käytetään tuomaan juutalaisille ​​valtakirjoja. Ei ole todellista halua kohottaa yhteiskuntaa aineellisesti tai henkisesti.
   Sitä vastoin pöytäkirjat nimenomaisesti todistavat, että niiden tarkoituksena on ”tarttua muiden omaisuuteen” (eli goyimiin) ja ”saattamaan kaikki hallitukset alistumaan superhallintomme alaisuuteen”. (Pöytäkirjat 1)
   – See more at: http://henrymakow.com/2014/05/Feckless-Goyim-Downplay-Protocols-of-Zion.html#sthash.9uik0tJ2.dpuf
   Juutalaisten on tarkasteltava uudelleen suhteitaan juutalaisuuteen. En voi liioitella Kristuksen hylkäämisen merkitystä, toteaa Makow.
   Kristus edusti universaalia Jumalaa ja yleistä moraalia. Hänen opetuksensa edusti luonnollista seuraavaa vaihetta, joka juutalaisten olisi pitänyt omaksua. …Kun he hylkäsivät Kristuksen opetuksen, fariseukset asettivat juutalaisen kansan ikuiseen vastarintaan ihmiskunnan kanssa ja etusijalle ihmisen hengellisen evoluution lopullisen ja väistämättömän kehityksen kanssa.
   – See more at: http://www.savethemales.ca/000612.html#sthash.Wk92e1DX.dpuf
   Nyt Ron Unz on rohkeasti ottamassa vastuun tästä farisealaisten rabbien petoksesta ja auttamassa kansaa pois siitä anti-semitismin umpikujasta johon pakanalliset rabbit ovat sen ajaneet.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Romutus-kurssi ”antisemitismin” todellisista syistä
    SAKER
    Nyt me tiedämme sen: antisemitismin perimmäisiä syitä ei löydy jostakin kummallisesta poikkeamasta, joka on yhteinen jokaiselle kansalle maan päällä, vaan ne löytyvät farisealaisen talmudismin opetuksissa.
    Judeofobian juuret ovat farisealaisten lahkon demonistisissa opetuksissa, joiden uskonnollisesti rangaistu rasismi on valitettavasti läpäissyt monien sekulaaristen juutalaisten maailmankatsomuksen. Niin kauan kuin ortodoksiset rabbit pysyvät rappiollisessa itsensä palvonnassa (tämä on todellinen epäjumalanpalvelus, muuten!), ”Antisemitismi” kasvattaa ”salaperäisesti” rumaa päätään.
    A Crash Course on the True Causes of “Anti-Semitism”
    THE SAKER
    So now we have it: the root causes of antisemitism are not to be found in some weird cause-less aberration common to every single nation on earth, but in the teachings of Pharisaic Talmudism.
    Judeophobia has its roots in the demonic teachings of the sect of the Pharisees whose religiously-sanctioned racism has, unfortunately, permeated the worldview of many secular Jews. As long as Orthodox rabbis will stick to their demented self-worship (this is real idolatry, by the way!), “antisemitism” will continue to “mysteriously” rear its ugly head.
    ttps://www.unz.com/tsaker/a-crash-course-on-the-true-causes-of-anti-semitism/

    Romutus-kurssi ”antisemitismin” todellisista syistä, osa II: anti-semitistien metsästys
    Juutalaiset ​​/ sionistiset järjestöt yrittävät määrätä muualle maailmalle koskemattomuusden kaikkia juutalaisia kohtaan (paitsi ”itse-vihaavia”, tietenkin!), Yhdistettynä voimakkaaseen päättäväisyyteen murskata se joka uskaltaa vastustaa tällaisia ​​suunnitelmia.
    Mahdollisuus, että suurin osa maailmasta hyväksyy koskaan tällaiset mielisairaat, on lähes olematton. Mikä on paljon todennäköisempää on, että vastustus tällaisia ponnisteluja kohtaan kasvaa, mikä epäilemättä ilmoitetaan yleisölle ”uuden antisemitismin syntymisenä” tai jonain vastaavana naurettavuutena. Ja lopulta on aina voimakas torjunta niille, jotka aloittivat kaiken. Joten mikä on pointti?
    Ihmettelen, onko näillä juutalais-/sionistijärjestöillä vain epäpäteviä ihmisiä, tai onko näiden järjestöjen todellinen tarkoitus luodakin enemmän, ei vähempää, antisemitismiä.
    Mitä tahansa se onkin, antisemitismi ei ole sellainen, joka ”vain on olemassa”. Se on jotain, joka on käynnistettävä uudestaan ​​ja uudestaan. Jätettynä yksin, se pian lakkaisi olemasta.
    A Crash Course on the True Causes of “Anti-Semitism”, part II: the hunt for anti-Semites
    What Jewish/Zionist organizations are trying to impose on the rest of the planet is a blanket immunity from any criticism for all Jews (except the “self-hating” ones, of course!) combined with a grim determination to crush anybody daring to oppose such plans.
    The chances that most of the world will ever accept such mental shackles are virtually nil. What is much more likely is that the resistance to such efforts will grow, no doubt reported to the public as an “emergence of a new anti-Semitism” or something equally vapid. And at the end of the road, there will always be a powerful backlash against those who started it all. So what is the point?
    I am left wondering whether all these Jewish/Zionist organizations are staffed merely by incompetent people, or whether creating more, not less, anti-Semitism might not be the *real* goal of these organizations.
    Whatever may be the case, anti-Semitism is not something which “just exists.” It is something which must be rekindled over and over again. Left alone, it would just fizzle out.
    https://thesaker.is/a-crash-course-on-the-true-causes-of-anti-semitism-part-ii-the-hunt-for-anti-semites/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Miten meistä on tullut oman itsemme pahin vihollinen? Atzmonin kirja Being in Time – Post Political Manifesto pohtii tätäkin kysymystä.
  Jos mikä niin palestiinalaisten kohtalo kuvastaa juutalaisvaltion ’juutalaista luonnetta’.
  Gilad Atzmonin artikkeli on tässä yhteydessä paikallaan, siitä muutama ote:
  … Totuus on, että Israel on paljon pahempi kuin apartheid Etelä-Afrikka. Apartheid on rasistinen hyväksikäyttöjärjestelmä, juutalainen valtio ei halua vain ”hyödyntää” palestiinalaisia, vaan haluaa heidän häipyvän kokonaan pois. Israel on rasistinen ja ekspansiivinen etninen puhdistaja, mutta emme saa tutkia sen filosofian todellista luonnetta.
  Insightfulness and Palestine
  In truth, Israel is far more vile than apartheid South Africa. Apartheid is a racist system of exploitation, the Jewish state doesn’t want to ‘exploit’ the Palestinians, it wants them gone. Israel is a racially driven, expansionist ethnic cleanser but we are not allowed to study the true nature of its philosophy.

  Ehkäpä palestiinalaisten solidaarisuusliike on voimakkaasti sitoutunut, mutta kuten tiedämme, se ei ole vielä helpottanut yhdenkään palestiinalaisen pakolaisen paluuta Jaffaan, Lodiin, Haifaan tai mihinkään muualle tuossa levottomassa maassa. Itse asiassa se tekee päinvastoin. Se pitää ihmisiä kiireisissä ”yksinkertaisissa tehtävissä”, jotka siirtävät huomion pois konfliktin perimmäisestä syystä. (Sama pätee meidän pakolaispolitiikkaan jonka perimmäisiä syitä ei kohdata eli sitä ydinasiaa, että Lähi-idässä tuhotaan maita ja kansoja ja pakotetaan ihmisiä jättämään kotinsa aivan kuten palestiinalaiset ovat joutuneet jättämään oman maansa.)
  Sen sijaan, että tarkastelemme poikkeuksellista ja rasistista suhtautumista, joka on olennaisesti jokaisen juutalaisen poliittista keskustelua, jossa rinnastetaan postmodernistisen 2000-luvun entiteetti 1800-luvun brittiläisen imperiumin modernistiseen politiikkaan.
  Sen sijaan, että tuettaisiin paluuoikeutta ehdoitta, liike on pohjimmiltaan loputonta sisäistä juutalaisten keskustelua juutalaisten oikeuksista BDS: ään (Israel-boikotti). … 2000-luvun alussa palestiinalaisten solidaarisuusliike muuttui juutalaiseksi identiteetti keskusteluksi. Siitä lähtien solidaarisuusohjelma määriteltiin juutalaisten herkkyyksillä. Solidaarisuusliike ei vapauttanut Palestiinaa, koska sitä ei ole tarkoitettu siihen. Sen todellinen tavoite oli vapauttaa juutalaiset juutalaisvaltion ”heiden puolesta ta hyväksi” tekemistä rikoksista.
  Perhaps the Palestinian solidarity movement is an intense engagement, but, as we know, it has yet to facilitate the return of a single Palestinian refugee to Jaffa, Lod, Haifa or anywhere else in that unpromising land.  In fact, it is doing the opposite. It keeps people busy with ‘simple tasks’ that divert their attention from the root cause of the conflict. Instead of looking at the exceptionalist and racist orientation that is intrinsic to pretty much every Jewish political discourse, we equate a post modernist  21st century entity  with the modernist politics of the 19th century British empire.  Instead of unconditionally supporting the Right of Return, the movement is basically an endless internal Jewish debate about Jews’ right to BDS. … it was in the early 2000s that  the Palestinian solidarity movement morphed into a Jewish identitarian discourse. From that point on, the solidarity agenda was defined by Jewish sensitivities.  The solidarity movement didn’t liberate Palestine because it wasn’t meant to. Its real goal was to vindicate the Jews as a collective from the crimes committed  on ‘their behalf’ by the Jewish State.

  Viimeisimmässä kirjassani, ”Being in Time”, avaan keskustelun ”Ateenasta ja Jerusalemista”. Ateena, kuten sen itse määritän, on filosofian, tieteen ja kauneuden syntymäpaikka. Ateena on ”ajattelemme asioita syvemmin”. Jerusalem puolestaan on ilmoituksen kaupunki, tottelevaisuutta, jota hallitsee tiukka järjestelmä joka määrää oikean. Valitettavasti palestiinalaisten solidaarisuusliike on kuivunut Jerusalem-getoksi. Tästä huolimatta solidaarisuus palestiinalaisia kohtaan ei ole kuollut. Se on kasvanut maailmanlaajuiseksi tietoisuudeksi. Tänään me olemme kaikki palestiinalaisia, kuten palestiinalaiset, emme voi edes sanoa sortajamme nimeä.
  In my latest book, Being in Time, I reinstate the discussion about ‘Athens and Jerusalem.’ Athens, as I define it, is the birth place of philosophy, science and beauty. Athens is where ‘we think things through.’ Jerusalem, on the other hand, is the city of revelation, the realm of obedience governed by a strict regime  of correctness. Unfortunately, the Palestinian solidarity movement has been reduced into a ghettoized Jerusalemite sect. But despite this, solidarity with the Palestinians hasn’t died out. It has grown into a universal global awareness. By now, we are all Palestinians, Like the Palestinians we can’t even utter the name of our oppressor.

  Ei niin sanottu ”solidaarisuusliike” ole tehnyt meistä palestiinalaisia. Sen on tehnyt antisemitsmin IHRA-määritelmä, joka tekee meistä palestiinalaisia. Corbynin ja työväenpuolueen vastainen maailmanlaajuinen kampanja on saanut meidät tuntemaan itsemme pakolaisiksi kotimaassamme (Britannia). Trump tekee Israelin suureksi uudestaan, ja se teki meistä Gazalaisia. On selvää, että sionistien harjoittama hyväksikäyttö on monikerroksinen maailmanlaajuinen katastrofi.
  On ymmärrettävä, että jos emme herää pian, voimme itse joutua kantamaan seuraukset.
  It was not the so called ‘solidarity movement’ that made us Palestinians. It is the IHRA definition of antisemitsm that makes us Palestinians. It is the global campaign against Corbyn and the Labour party that has made us feel like refugees in our own country. It is Trump making Israel great again that made us Gazans. It is the realization that Zionist abuse is a multi layered  global  disaster. It is the understanding that if we won’t wake up and soon, we may be next to bear the consequences.
  https://www.gilad.co.uk/writings/2018/10/14/insightfulness-and-palestine

  Luettuani Atzmonin kirjan aloin ymmärtää maailmaa uudella tavalla. Mies tietää mistä puhuu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Mieleeni tulee myös Michel Foucault’n ajatus, jonka mukaan itsekontrolli on tarkkailun muodoista pahin. Normit ovat silloin menneet ihmisten ihon alle, ja jokaisesta itsestään on tehty itsensä vihollinen.

   Näin on jälleen todistettu, että diktatuureilla täytyy olla puolellaan eliitti ja EU-eliitillä puolestaan älymystön roolia raihnaisesti vetävä perinnemedia ja sen luoma populistinen valtavirtajulkisuus.”

   Valtamedian sankaritoimittajat ovat poliittisen vallan sorminukkeja — enemmän linkin paljastavasta artikkelista
   http://beta.oikeamedia.com/o1-86206

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. ”Carl Jung, (viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko) luonnehtii esseissään ”Vastaus Jobiin” ja ”Kristus, itsen symboli” Tooran Yahweh’n ”villiksi” , ”ärtyisäksi”, ”epäiluuloiseksi ”, ”kaksinaamaiseksi”, ”epäoikeudenmukaiseksi”, ”kapinalliseksi”, ”armottomaksi”, ”julmaksi” ja ”epäloogiseksi”. [A2] …”

  ”Carl Jung, in his essays “Answer to Job” and “Christ, a Symbol of the Self,” characterized the Yahweh of the Torah as “savage,” “touchy,” “suspicious,” “two-faced,” “gratuitous,” “revolting,” “remorseless,” “brutal,” and “illogical.”[A2]…”

  Juutalaisuutta hallitsee hyvin vahvasti ns. splitti (halkominen), alkukantainen psyyken puolustusmekanismi joka ilmenee hyvän ja pahan jakamisena siten, että paha on muualla ja hyvä itsessä. Ja se on heillä jo uskonnon kautta ’verissä’: he ovat Yahweh’n ’valittuja’. Se merkitsee että tuon uskonnon luojat ovat olleet henkisesti kehittymättömiä ja ’matalalla tasolla’ ellei psykopaattisia.
  Heidän Jumalansa ei ole kaikkien jumala vaan jumala joka suojelee vain heitä ja antaa heille etuoikeuksia. Siis heidän ylpeytensä pohjalla on hyvin primitiivinen ja narsistinen kuvitelma, joka ilmenee myös fyysisellä tasolla: Abrahamin tekemä verellä vahvistettu liitto julman ja kostavan Yahwen kanssa; (Circumcision is the only commandment of the Abrahamic Covenant).
  Is Circumcision the Source of Jewish Angst? Genital Mutilation and Psychic Trauma
  A compassionate approach to Jewishness
  Laurent Guyénot
  https://russia-insider.com/en/circumcision-source-jewish-angst-genital-mutilation-and-psychic-trauma/ri24861

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Taas tätä jutkusontaa samalta valheiden levittäjältä. Ei kukaan voi enää tässä vaiheessa olla niin tietämätön – etenkin kun sinuakin siitä jatkuvasti tälläkin sivustolla muistutetaan – että luulisi jutkujen edes noudattavan Vanhaa Testamenttia tai uskovan ja kunnioittavan Jahwea, joka on sama Isä kuin Uudessa Testamentissa. Siispä tietoisesti valehtelet. Tuhannen kerran, valejuutalaiset noudattavat Talmudia, eivät Vanhaa Testamenttia. Vanha Testamentti on kristittyjen ja muinaisten israelilaisten (”proto-kristittyjen”) pyhä kirja eikä ei ole lainkaan ristiriidassa Uuden Testamentin kanssa.

   Puutun tarkemmin muutamiin ainaisiin valheisiisi. Jahwe on Vanhassa Testamentissa hyvin kärsivällinen ja anteeksiantava. Jatkuvasti myös mainitaan, että hän on koko ihmiskunnan Jumala. Jumala antaa kaikille häneen uskoville ja hänen lakejaan noudattaville ”etuoikeuksia”. Miten tämä eroaa Uuden Testamentin viestistä? Mutta kuinkas kävikään lukuisille pakanuuteen eksyneille israelilaisille Vanhassa Testamentissa – en tällä siis väitä, että nykyiset valejuutalaiset välttämättä edes polveutuisivat muinaisista israelilaisista. Jeesuskin palaa lopussa tuhoamaan syntiset ja epäuskoiset. Onko Jeesuskin ”julma” kuin isänsä? Samaten Vanha Testamentti jatkuvasti korostaa, että pahuus on ihmisessä itsessään sisällä, ei jotain, joka on ulkopuolella. Et selvästikään edes puhu samasta kirjasta, vaan viittaat Talmudiin ja sen sisältämään mielenvikaiseen projisointiin, mutta väität puhuvasi Vanhasta Testamentista. Tyypillinen jutkun kikka. Valehtelusi on räikeää ja julmaa, harhauttaja. Vie talmudistinen sontasi muualle.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Olet siis paremmin perilä asioista kuin Jung joka työskenteli juutalaisten psykoanalyytikkojen kanssa? Aika mahtipontista.
    ”Jung believed that Jewish men were “brides of Yahweh,” rendering Jewish women more or less obsolete within Judaism. …In reaction, argued Jung, Jewish women in the early twentieth century began aggressively venting their frustrations against the male-centric nature of Judaism (and against the host society as a whole) while still conforming to the characteristic Jewish psychology and its related strategies. …Writing to Martha Bernays, Freud’s wife, he once remarked of Jewish women that “so many of them are loud, aren’t they?” and later added he had treated “very many Jewish women — in all these women there is a loss of individuality, either too much or too little. But the compensation is always for the lack. That is to say, not the right attitude.”[C5]
    http://www.unz.com/article/reply-to-jordan-peterson-on-the-jewish-question-from-his-heroes/

    Turha nätiä jauhaa kanssasi kun olet dogmisi orja. Hebrealaisten Raamattu on Toora ja Tanakh jotka sisältävät VT:n. UT on luku sinänsä eikä ole mitenkään yhteen sovitettavissa VT:n kanssa.
    Jeesushan (ja myös Paavali) kumosi farisealaisten opin ja loi kristinuskon perustan.

    JUDAISMI EI OLE MONOTEISTiSTA
    ”Lisäksi uskonnolliset juutalaiset ilmeisesti rukoilevat saatanaa melkein yhtä helposti kuin he rukoilevat Jumalaa, ja riippuen erilaisista rabbikouluista, erityiset rituaalit ja uhraukset, joita he harjoittavat, voivat pyrkiä saamaan tukea toiselta tai toiselta. Jälleen kerran, niin kauan kuin rituaaleja noudatetaan kunnolla, saatananpalvojat ja Jumalan palvojat pääsevät hyvin yhteen ja pitävät toisiaan yhtä uskovaisina juutalaisina, vain hieman erilaisine perinteineen.
    Yksi kohta, jonka Shahak korostaa toistuvasti, on se, että perinteisessä juutalaisuudessa rituaalin luonne itsessään on aivan ylimpänä, kun taas rituaalin tulkinta on melko toissijainen. Ehkä joku juutalainen, joka pesee kätensä kolme kertaa myötäpäivään, saattaa tuntea kauhua kun toinen pesee vastapäivään, mutta onko käsienpesun tarkoitus kunnioittaa Jumalaa vai kunnioittaa Saatanaa, sillä tuskin on paljon merkitystä.”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177551
    https://www.henrymakow.com

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat