Kalifornian lakiehdotus – riistetäänkö lapset vanhemmilta entistä helpommin?

Olet varmaan kuullut sanonnan: ”Mitä Kalifornia ensin, sitä liittovaltio perässä.” Kalifornian lakiuudistuksista on tulossa lääkepakkovallan johtotähtiä, jotka riistävät lapset heidän vanhemmiltaan.

Kalifornian senaattori Richard Pan runnoi läpi pakkorokotelaki SB 277:n viime vuonna (2015 suom. huom.) rokotevalmistajien takaamana. Lapset eivät saisi käydä julkista tai yksityistä koulua, ellei heitä ole rokotettu CDC:n ohjelman mukaisesti. Aiempia perusteita kieltäytymiselle ei enää hyväksytä, vapautus voidaan myöntää vain terveydellisistä syistä.

Erästä kalifornialaista lastenlääkäriä uhataan lääkärinlisenssin menetyksellä, sillä hän kirjoitti yhdelle potilaistaan vapautuksen terveydellisistä syistä.(Lähde) Näinkö valtio rankaisee lääkäreitä, jotka uskaltavat määrätä vapautuksen rokotuksista? Pian edes niitä tarvitsevat eivät saa vapautusta terveydellisistä syistä.

Muut lakiehdotukset, kuten osavaltioiden rokotuspakkolait ja kieltäytymisoikeuden kumoaminen kaatuivat helposti kaikkialla Yhdysvalloissa vuonna 2015, sillä niitä vastustettiin voimakkaasti. Ja vaikka SB 277:n julkinen vastustus oli äänekkäintä Kaliforniassa, jostakin kumman syystä se meni siellä läpi. Kaliforniasta tuli ensimmäinen osavaltio, joka poisti uskontoon tai omantunnonvapauteen perustuvan oikeuden kieltäytyä rokotteista. Kahdessa muussa osavaltiossa, Mississippissä ja Länsi-Virginiassa, tämänkaltaista oikeutta kieltäytyä ei ole koskaan ollutkaan, ja terveystilastojen valossa näiden maiden lapset ovat toistuvasti Yhdysvaltain sairaimpien joukossa. Heikkeneekö kalifornialaislasten tila nyt kun rokotusaste nousee pakkolainsäädännön myötä?

Nyt osavaltion senaattori Pan esittelee uutta SB 18 -lakia, joka myöntää valtiolle täydellisen päätäntävallan lapsen parhaimmasta edusta, minkä osavaltion ja lääkeviranomaisten ”ammattilaiset” saavat määritellä.

SB 18: lasten ja nuorten perusoikeudet Kaliforniassa

Uusi laki viittaa vuoden 2009 kokouksen päätökseen nro. 80. Päätöksen tekivät Kalifornian parlamentin alahuoneen jäsenet. Alunperin se oli tarkoitettu takaamaan julistukseksi, joka takaa kasvattilasten perusoikeudet.

SB 18 on kirjoitettu hyvin ympäripyöreästi, ja se esiteltiin osavaltion senaatille, joka salli, että tulevaisuudessa lakia voidaan tarkentaa säätämällä uusia sääntöjä ja säännöksiä (uusia lakeja) ”asiantuntijoiden” havaintojen ja arvioiden pohjalta.(Lähde)

Ja keitä ovat SB 18:ssa mainitut ”asiantuntijat”? He ovat valtavirtaisen lääketieteen ammattilaisia, joiden mielestä syöpää voi hoitaa vain kirurgialla, sädehoidolla ja kemoterapialla.

He ovat CDC:n työntekijöitä ja muita rokotemyönteisiä lääkäreitä, joiden mielestä usean voimakkaan rokotuksen ottaminen on välttämätöntä terveyden kannalta. Suurin osa aikuisista voi jättää ne väliin ja käyttää turvallisempia ja tehokkaampia vaihtoehtoisia ratkaisuja. Hallitus ei kuitenkaan halua että voisit päättää näistä asioista lapsesi kohdalla.

”Lasten hoidon laiminlyönti” – Uusi diagnoosi, joka mahdollistaa lääkepakkovallan ja valtiorahoitteiset lapsikaappaukset

”Lasten hoidon laiminlyönnistä” syytetään useimmiten silloin, kun tiedostavat aikuiset kieltäytyvät hoidosta. Joissain tapauksissa vanhempien ja lasten on täytynyt mennä maan alle sen jälkeen, kun he ovat päättäneet jättäytyä hoidoista, jotka ovat vahingoittaneet heidän lapsiaan.(Lähde)

Koko uusi lastenlääketieteen erikoishaara kehitettiin muutama vuosi, jolloin keksittiin ”lastensuojeluasiantuntijat”. Kyseessä on lastenlääkäri, jonka työ muistuttaa enemmän poliisin työtä. Hän tarkastelee lasten röntgenkuvia ja hoitohistoriaa ja päättelee niiden perusteella, ovatko vanhemmat tai huoltajat kaltoinkohdelleet lasta. Vain harvoin he haastattelevat vanhempia tai lasta, tai edes perhelääkäriä, joka tuntee perheen. Kaltoinkohtelun paljastaminen on välttämätöntä, jotta heidän työnsä olisi tarpeellista. Tuomioistuimissa paljastuu yhä useampia tapauksia, joissa viattomia ihmisiä on tuomittu väärin perustein.

Myös huumepoliisin ”huumeiden vastaisella sodalla” on perusteltu lasten huostaanottoja perheissä, jossa vanhemmat ovat käyttäneet marihuanaa lääkinnällisistä syistä, mikä on monissa osavaltioissa laillista.

Asiantuntijoiksi luokitellaan myös valtiollisen koulujärjestelmän virkamiehet, jotka ylenkatsovat kotiopetusta. Heidän mukaansa lapsen eivät saa riittävän laadukasta opetusta, vaikka julkisista kouluista tulee ulos puolilukutaidottomia lapsia, jotka eivät kykene kriittiseen ajatteluun. He myös kannattavat sitä, että lapset saavat ADHD-diagnoosin ja huumataan psykotroopeilla.

Lastensuojelupalveluiden rooli kasvaa?

Lapset huostaanotetaan vanhemmilta jotta lapsia voitaisiin kohdella tavalla, jota valtion virkamiehet pitävät asiantuntijoiden mukaan lapsen kannalta parhaana. Lastensuojelupalvelu CPS ottaa lapset perheiltään ja asettaa heidät yksityisiin tai valtiollisiin sijaiskoteihin.

Lastensuojelupalvelu on riippuvainen liittovaltion rahoituksesta aina kun lapsi otetaan huostaan ja asetetaan sijaiskotiin. Hyvin monilla lastensuojelun virkamiehillä ei ole ongelmaa valehdella, vääristellä ja väärentää asiakirjoja, jotta lapsi saataisiin pois vanhemmiltaan.

Kalifornian lastensuojelujärjestelmä DCFS on yksi maan korruptoituneimmista ja vaarallisimmista.(1, 2)

On arvioitu, että vain noin viisi prosenttia huostaanotetuista lapsista on joutunut vanhempien kaltoinkohtelemaksi. Köyhyyttä pidetään laiminlyömisenä, ja vääriä ilmiantoja pidetään pätevinä vaikka ne perustuisivat kuulopuheisiin tai spekulointiin vailla todisteita.

Paikallinen oikeusjärjestelmä ja sen tuomarit usein suosivat viraston päätöksiä. Ne ovat usein aivan yhtä korruptoituneita kuin lastensuojelukin.

Varsinaiset biologiset vanhemmat eivät usein saa lapsiaan takaisin. Jos saavat, useimmiten perhe on jo kärsinyt suurta vahinkoa. Lapset ovat vammautuneet emotionaalisesti ja henkisesti siitä mitä heille on tapahtunut valtion hoiteissa. Samanaikaisesti vanhemmat ovat emotionaalisesti ja taloudellisesti stressaantuneita epäonnistuneista pyrkimyksistä saada lapsensa takaisin lastensuojelulta, ja sen liittolaisilta oikeuslaitoksessa.

Sijaisvanhemmat ja lastensuojelu saavat rahaa valtiolta. Osavaltio saa rahaa liittovaltion hallinnolta jokaisesta lapsesta, joka otetaan huostaan kyseisessä osavaltiossa. Tämä tutkintaraportti muutaman vuoden takaa Kentuckystä paljastaa kuinka korruptoitunut järjestelmä toimii:

Useammin kuin julkisuudessa puhutaan, lastensuojelu pakottaa lapset sijaiskoteihin, joista he jotenkin häipyvät tai katoavat. Sijaiskodit ja instituutiot eivät yleensä ilmoita kadonneista lapsista. Ja mitä tapahtuu lastensuojelun sijaiskoteihin ja instituutioihin sijoitetuille, kadonneille lapsille?

Osalle määrätään psykotrooppeja, jos heillä on käytöshäiriöitä, tai heidät pakotetaan lääkekokeisiin vasten tahtoaan. Osa kuolee niiden seurauksena.

Osa lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden kidnappaamista päätyy ihmiskaupan uhreiksi seksityöhön. On raportoitu, että seksikaupassa liikkuu enemmän rahaa kuin laittomien huumausaineiden kaupassa.

Ironista kyllä, vaikuttaa siltä, että julkisuudessa puhutaan vähemmän poliittisiin hahmoihin ja hallituksen virkamiehiin liittyvistä tapauksista, joissa kidnapattuja lapsia on pakotettu seksiin, verrattuna tapauksiin joissa katolisen kirkon papit ahdistelevat paikallisia lapsia.

Heitä on vuosikymmenten ajan suojellut se, etteivät ihmiset halua uskoa korkea-arvoisten hallituksen viranomaisten ja silmäätekevien sekaantuneen pedofiliaan.

Entisiä ja nykyisiä uhreja ei usein uskota. Tekijöitä suojellaan. Mitä korkeampi asema, sitä paremmassa suojassa he ovat. Hallitsevan eliitin pedofiilistä toimintaa peitellään häikäilemättömästi.

On olemassa liian monia, jotka voisivat paljastaa korkean tason tekijät, mutta eivät sitä tee, koska heidän elantonsa riippuu näistä seksuaalirikollisista. Joissain tapauksissa pelkästään heidän elantonsa ei ole uhattuna, vaan heidän henkensä.

Vastusta SB 18 -lakialoitetta!

SB 18 ja hallituksen muut yliholhoavat yritykset hallita lasten kohtaloa, käyttäen lastensuojelua tai perheoikeusjärjestelmää, ovat potentiaalinen uhka kaikille perheille heidän syyttömyydestään riippumatta. Se on jälleen yksi yritys hallitukselle saada päättää lapsen kohtalosta vanhempien tahdosta piittaamatta.

 

Lähde: Health Impact News (julkaistu 21.12.2016)

Lue myös:

Pakkorokotuslaki astui voimaan – autismitilastot räjähtivät
Jättikö Obama perinnöksi pakkorokotukset? Uusi täytäntöönpanomääräys sallii pakkokeinot ja karanteenin
Allekirjoita lääkemielivallan vastainen nettivetoomus

3 kommenttia

 1. Taas lastenoikeuksia poljetaan surutta kuin totalitäristisessä Kiinassa ja Pohjois-Koreassa, jossa lapsetkin ovat ”valtion omaisuutta” ja valtioo päättää lapsiluvun em. valtiossa.
  Kiinassa abortoidaan väkipakolla täysin kehittyneitä vauvoja riistäen ne kohdustaan, jonka jälkeen ne murhataan kylmäverisesti ja tunteettomasti. Voi vain kuvitella, mitä tuo aiheuttaa äideille. Parempi vaihtoehto naisen kannalta olisi ampua hänet lapsineen päivineen.
  Länttä on pidetty korkean humanismin ja ihmisyyden sekä kristillisyyden pyhimpien arvojen tyyssijana kylmänsodan aikana, mutta nyt tuo kaikki on vain myytti, jonka ovat ylikansalliset lääkefirmat raiskanneet yhtä piittaamattomasti tietäen kuin muslimipakolaismiehet sen, ettei siitä joudu minkäänlaiseen rikosvastuuseen. Päinvastoin ne molemmat voivat vaatia ja saavat suuret ”vahingonkorvaukset” ”kunnianloukkauksesta”. Ei järin kaunista, mutta totta. Valitettavasti.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Ei liene epäselvää minne huomattava (ellei suurin) osa näistä huostaanotetutuista lapsiparoista päätyy – pedoiluun mieltyneen eliitin pauloihin tietenkin. Juuri tällaiset lapset ovat helppoja uhreja juutalaisille ja heidän lakeijoilleen tässä nykyisessä talmudistisessa maailmanjärjestyksessä. Ne joista ei tehdä seksiorjia tai uhreja saatananpalvontamenoissa kidutetaan ja raiskataan tunnottomiksi ihmisroboteiksi MKUltra tyyliin. Nille, jotka eivät tiedä, Project MKUltra oli CIA:n 1950-luvulla aloittama mielenhallintaprojekti, jota johti juutalainen Sidney Gottlieb. Nämä lapsiuhrit sitten kasvavat aikuisiksi ja jatkavat tätä loputonta noidankehää itse tuhoten tulevien polvien lapsia samoin menetelmin.

  Nämä aivopestyt ihmisrauniot miehittävät Yhdysvaltojen korkeimpia yhteiskunnallisia asemia toteuttaen juutalaisjohtajiensa käskyjä asiassa kuin asiassa. Voi olla, että suurin osa ei-juutalaisista poliitikoista ja viranomaisista on luonnostaan ahneuteen, valtaan ja lahjuksiin meneviä psykopaatteja, mutta väitän myös, että huomattava osa näistä vaikutusvaltaisista henkilöistä saattaa olla varta vasten ”koulutettu” tehtäväänsä pienestä iästä lähtien. He ovat täydellisiä orjia, jotka ovat muuttuneet eräänlaisiksi eläviksi kuolleiksi kammottavan kaltoinkohtelun seurauksena. Tähän joukkoon kuuluu henkilöitä kaikilta ”eliitin” eri osa-alueilta aina politiikasta kulttuuritoimintaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Jutku eliitti tekee tuota samaa myös omille lapsilleen. He aloittavat lapsensa hyväksikäytön ja henkisen ja fyysisen kidutuksen niin pian kuin mahdollista. Tämän tarkoitus on tehdä noista lapsista yhtä tunteettomia, häikäilemättömiä ja psykopaattisia manipuloijia kuin vanhemmistaan. Vain hyvin harvat (((eliitin))) lapset säilyttävät minkäänlaisia ihmisyyden rippeitä, sikäli kuin ihmisyyttä juutalaisilla on. Esim. Amschel Mayor James Rothschild murhattiin oman suvun toimesta.

   Paha on paha varsinkin omilleen.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat