Pakkorokotuslaki astui voimaan – autismitilastot räjähtivät

Tuoreiden tilastojen mukaan Kaliforniassa autismin esiintyvyys on lisääntynyt räjähdysmäisesti pakkorokotuslain astuttua voimaan viime vuonna.

Sen jälkeen kun kuvernööri Jerry Brownin vahvistama, kiistelty SB277-lakialoite meni läpi, autismin esiintyvyys on kasvanut huimat 17 %.

Althealthworks.com uutisoi:

Kalifornian osavaltio on saattanut voimaan kiistanalaisen pakkorokotuslain (SB 277), joka lakkauttaa henkilökohtaisista tai uskonnollisista syistä myönnettävän vapautuksen rokotuksista, tarkoituksena nostaa rokotusastetta.

Autististen oppilaiden määrä Kaliforniassa 2001-2016.
Autististen oppilaiden määrä Kaliforniassa 2001-2016.

Vuonna 2016 autismin esiintyvyys Kalifornian koululaisilla kasvoi 7 %, mutta kasvu oli erityisen korkea tarhaikäisillä lapsilla – 17 %. Kuten Sacramento Bee raportoi, autistisiksi diagnosoitujen lasten määrä on kasvanut seitsemänkertaiseksi verrattuna vuoteen 2001.

Kasvua on tapahtunut vuosittain, mutta 2016 pakkorokotuslain astuttua voimaan tilastot ovat pompanneet jopa aiempaa korkeammalle: edeltäneenä kouluvuonna raportoitiin yhteensä 6368 uudesta tapauksesta. Verrattaessa kouluvuotta 2013-2014 vuoteen 2014-2015, uusia tapauksia oli 6076. Tuota edeltäneenä vuonna määrä oli 6089 tai 13 tapausta enemmän kuin vuonna 14-15.

Yhteenä lähes 300 ylimääräisen tapauksen kasvu nähtiin 14-15 kouluvuonna sekä 15-16 kun SB277 oli astunut voimaan.

Koska rokotteet sisältävät elohopeaa, alumiinia ja monia myrkkyjä, lapset saavat yhä useammin vakavia oireita, joista osa on identtisiä autismin spektrin oireiden kanssa.

Maamme lapsista keskimäärin yksi kuudestakymmenestäkahdeksasta on autistinen, nykyään luku on yksi kuudestakymmenestäviidestä tarhaikäisestä lapsesta Kaliforniassa.

Rokoteohjelman vaatimusten täyttäminen voi asettaa lapset vaaraan

Kun SB 277 tuli voimaan, monet vanhemmat, joiden pienten lasten rokotukset eivät olleet ajantasalla, joutuivat antamaan lapsille niistä jokaisen tai lapset eivät saisi enää käydä julkista koulua. Tämän seurauksena monille lapsille annettiin suuri määrä rokotteita erittäin lyhyessä ajassa.

Mitä tulee rokotteiden haitallisuuteen, mitä useampi rokote annetaan lapselle samanaikaisesti, sitä suurempi on vakavan haittavaikutuksen riski.

Kuulemme tapauksista joissa lapsi on saanut vammoja tai jopa kuollut saatuaan rokotteita, usein lukuisia rokotteita samalla kertaa.

Yksi esimerkkitapaus sattui kun viisi kuukautta vanha Matthew Gage Downing-Powers meni lääkärille lokakuussa 2013. Hänen vanhemmille kerrottiin, että hänen rokotuksia tulee täydentää, joten hänelle annettiin 8 yhdellä käynnillä: DTP (yhdistelmä)-, polio-, Hib-, hepatiitti B-, pneumokokkikonjugaattirokote ja oraalinen rotavirusrokote. Hän menehtyi alle kaksi päivää käynnin jälkeen.

”En halua Matthewn kuolleen turhaan, vain koska rokotteiden valmistajat eivät tee parempaa työtä valmistaakseen turvallisempia rokotteita ennen kuin niitä tyrkytetään pahaa-aavistamattomille vanhemmille ja heidän viattomille lapsilleen joita he pitävät hyvänä rahanlähteenä,” lapsen äiti kirjoitti.

Matthewn tapaus ei ole enää harvinainen, vastaavanlaisia tragedioita on tapahtunut monissa perheissä.

Monet lapset selviävät mutta saavat elinikäisiä vammoja.

Esimerkiksi Ryan Mojabin perhe sai rokoteoikeudesta rahallista korvausta (969 474,91 dollaria) sen jälkeen, kun hänellä diagnosoitiin autismin spektrin häiriö, joka puhkesi rokoteohjelman mukaisten rokotusten jälkeen.

Hänen vanhempiensa mukaan ”kumulatiivisena vaikutuksena hänen saatuaan jokaisen ja kaikki rokotteet 2003 maaliskuun 25. päivän ja 22. helmikuuta 2005 väillä, Ryan on kärsinyt … neuroimmuunivälitteisestä toimintahäiriöstä astman ja ASD:n muodossa,” raportoi Huffington Post.

Samalla kun lääketeollisuus kieltäytyy edes harkitsevansa sitä, että tällaisia tapauksia sattuu ja että rokotteet voivat kasvattaa autismin riskiä merkittävästi, tutkimukset, kuten vuoden 2011 Current Medicinal Chemistry –lehden tutkimus, varoittavat että rokotteet eivät välttämättä ole yhtä hyödyllisiä kuin aiemmin uskottiin, itse asiassa he varoittavat:

”[Lääketieteellisessä ja tieteellisessä yhteisössä] ei ole otettu riittävän vakavasti huomioon mahdollisuutta, että rokotteiden hyötyjä olisi yliarvioitu ja mahdollisten haittavaikutusten riskiä aliarvioitu.”

Valtamedia ja valmistajat vakuuttavat niiden olevan turvallisia, mutta mitä tapahtuu kun lapselle annetaan yhdellä kertaa suuri määrä rokotteita myrkyllisine lisäaineineen? Valitettavasti vanhemmat jätetään pimentoon, ja jos lähihistoria antaa minkäänlaisia viitteitä, he asettavat samalla lapsensa vaaraan.

Jos Kalifornia on enemmän huolissaan lasten terveydestä kuin lääketeollisuuden voitoista, heidän tulisi osoittaa se tekemällä asioille jotain ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Lähde: Yournewswire.com

Lue myös:

Video: Rokotteet voivat aiheuttaa autismia
Hallituksen rokoteasiantuntijat myöntävät MPR-rokotuksen aiheuttaneen autismia
Autismin valheellinen tiede
Apinatkin saavat rokotteista autismin kaltaisia oireita
Amisheilla ei ole autismia, mutta he joutuvat bioterrorismin kohteeksi
Autismin syynä elohopea ja rokotukset?
Vaxxed-dokumentin traileri nyt suomeksi!
Rokotekriittinen VAXXED-dokumentti vedettiin pois elokuvafestivaaleilta

2 kommenttia

 1. Sanotaan, että me olemme huumeriippuvaisia, kun käytämme niitä.

  Suonensisäisesti saamat rokotuksetko ovat poikkeus?

  Toisinsanoen, valtio tekee meistä niitä jo ensimäisen pistoksen jälkeen.

  On surkuhupaisaa, että ei ole ollut olemassa epidemiaa, ennenkuin lääketeollisuus kehitettiin.
  Siitä voi jokainen tehdä oman johtopäätöksen, että kenen käyntiä meidän pitäisi välttää.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
 2. CIA-Mossad has been busy killing Russian diplomats everywhere and Churkin was their latest wet job in order to ensure Trump does not get too friendly with Russia.

  The ones who control the wealth of the world are hard to find. Some of the family names are Seligman, Oppenheimer, Orsini, Cesarini, Borghese, Aldobrandini, Ludovisi, and Giustiniani, Pamphilj, Colonna and the Barberini families….. to name a few…. who have been concentrated mostly in commerce and gold and diamonds and drugs and slavery for centuries. They were in the $$$$$ even before a Bauer became … a Red-Sign.!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat