Kansallinen kivääriyhdistys: Miksi poliitikot pelkäävät aseistettua kansaa?

Suomen Kansallinen kivääriyhdistys NRA järjesti syyskokouksensa 7.12. Yhdistyksen puheenjohtaja Runo Kurko otti puheenvuorossaan kantaa muun muassa kodinturvajoukkokysymykseen. Puheen voi katsoa NRA:n kotisivuilla.

Kurko aloitti puhumalla itsenäisyyspäivästä. Isänmaallisesta juhlasta on taantunut eliitin karnevaali, jossa palkintoja jaetaan vain sellaisille kansalaisille, jotka kulkevat mukisematta valtavirran mukana. Esimerkiksi ylennyksiä ei jaeta sotilaille, jotka uskaltavat puhua puolustusvoimiemme rappiosta. Kritiikki ärsyttää eliittiä. Kurko nosti kodinturvajoukkokysymyksen esiin vertauksella: Jos Tuntemattomasta sotilaasta tuttu Rokka ampuisi röykkiön maahan tunkeutuneita vihollisia tänä päivänä, hänet vietäisiin teloitettavaksi. Suomen puolustusvoimien nykydoktriinin mukaan Rokka olisi toiminut rikollisesti.

Ylen kodinturvajoukkodokumentissa etenkin eversti Hannu Hyppönen kiinnitti Kurkon mukaan varmasti kaikkien reserviläisten huomion. Hyppönen ilmoitti kansalle selkein sanoin, ettei sijoittamattomilla suomalaisilla ole oikeutta puolustaa isänmaataan asein. Ensi vuoden alusta lähtien Suomella on jäljellä enää surkea 230 000 miehen armeija. Muut kansalaiset on suljettu maanpuolustuksen ulkopuolelle. Kurkon mukaan tämä lämmittää varmasti Vladimir Putinin kaltaisten mieltä. Uudistuksen vuoksi miehittäjät voivat liikkua rauhallisin mielin Suomessa, sillä heidän ei tarvitse pelätä enää siviilivastarintaa. Vaikka suomalaisilla on edelleen väkilukuun suhteutettuna melko paljon ampuma-aseita kotona, ei niistä olisi konfliktin aikana mitään hyötyä, sillä niiden käyttö olisi laitonta. Maanpuolustus on suurimmalle osalle suomalaisista rikos. Sääntö pohjautuu marxilaisfeministi Tarja Halosen presidenttikaudella tehtyihin lakiuudistuksiin. ”Muumimamman” valtakaudella suomalaisille myös uskoteltiin, että olisi edullisempaa tuhota puolustusvoimien täysin käyttökelpoista kalustoa kuin säästää sitä mahdollisen kriisin varalle.

Kurko kritisoi myös Ylen dokumentissa esiintynyttä vapaaehtoisen maanpuolustuksen neuvottelukunnan puheenjohtajaa Johannes Koskista (sdp). Kun Koskinen kutsui televisiossa suojeluskuntia ”holtittomiksi”, hän loukkasi samalla lukemattomien suomalaisten isovanhempia, jotka puolustivat maatamme juuri suojeluskunnissa. Esimerkiksi maailman sotahistorian menestyksekkäin tarkka-ampuja Simo Häyhä oli suojeluskuntalainen. Eversti Hyppösen puolustamassa uudessa mallissa estetään uusien häyhien syntyminen. Enää suomalainen siviili ei saa puolustaa edes tytärtään tai vaimoaan raiskaavalta viholliselta. Puolustusvoimat ovat syyllistyneet kivääriyhdistyksen puheenjohtajan mukaan vakavaan hyökkäykseen koko Suomen kansaa vastaan.

simohayha

Pääesikunta puhuu mielellään teknoarmeijastaan ja esittelee tuoreimpia hankintojaan prameissa paraateissa. Tuliterästä teknologiasta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos puolustuksen perusasiat ovat retuperällä ja reserviltä on hävitetty Suomen ympäristöolosuhteisiin sopiva kalusto, kuten T-72-, T-80- ja T-90-panssarivaunut. Myös täysin käyttökelpoisia rynnäkkökivääreitä on tuhottu suunnattomia määriä, sillä eliitti pelkää, että ne joutuisivat kansan käsiin. Kurko kysyy, miksi poliitikot oikein pelkäävät aseistettua kansaa. Entä mitä poliitikkojen pelleily on tehnyt kansalaisten maanpuolustustahdolle? Moniko haluaa kuolla sellaisten valtaapitävien puolesta, jotka ovat tuhonneet sekä Suomen talouden että puolustusvoimat?

Kivääriyhdistyksen kokouksessa puhuttiin myös Ukrainan kriisistä, joka Kurkon mukaan on seurausta muun muassa siitä, että Yhdysvallat pyrkii Venäjän reviirille. EU näyttelee kriisissä vain sivuroolia, sillä koko unioni on amerikkalaisten suurpankkien hallinnassa. Kurko kritisoi Yhdysvaltojen sotia Lähi-idässä ja muistutti, ettei alueelle voida koskaan etnisistä ja kulttuurillisista syistä rakentaa ”länsimaisia demokratioita”. Puhe demokratian viemisestä onkin pelkkää propagandaa. Puheenjohtaja näpäytti myös ”Nato-kiimaisia” eurooppalaisia, jotka luulevat, että sotilasliitto tuo mukanaan vain etuja, muttei lainkaan rasitteita, vaaroja ja velvollisuuksia. Yhdysvaltojen etu on pitää Eurooppa heikkona ja hajanaisena. Kurko kertoi, että hänen mielipiteensä Venäjästä on pysynyt aina samana, mutta Amerikka-kanta on muuttunut ratkaisevasti Lähi-idän konflikteja seuratessa. Eurooppalaiset joutuvat maksamaan laskun Yhdysvaltojen operaatioista esimerkiksi elättämällä miljoonat arabimaiden sotia paenneet pakolaiset. Mitään hyötyä operaatiot eivät eurooppalaisille ole tuoneet.

 

Lue myös:

Suomen Kansallinen kivääriyhdistys ottaa kantaa sionismia vastaan
Kansallisen kivääriyhdistys: Suomen poliittisesti ohjattu syyttäjälaitos

5 kommenttia

 1. No koska politikot ovat isänmaan pettureita joka ikinen.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Koska poliitikot pelkäävät. Aina silloin tällöin he järjestävät False Flag -operaation (Jokela/Kauhajoki) jonka avulla aselakeja tiukennetaan ja aseet kerätään kansalta pois. Myös niiden hankinta on tehty saatanallisen vaikeaksi.

  Aseetonta kansaa on helpompi hallita.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. päättäjien päät seipään nokkaan jos ei ala kansalaisten etu kiinnostaa! Ja jättäkää äänestämättä valtapuolueita jos haluatte muutosta, vai käykö meidänkin vaalien kuten Skotlannin itsenäisyysvaalien, jos jotkut pienpuolueet voittaisivat? Youtubessa on todisteet että Skotlannin kuuluisi nyt olla itsenäinen.

  Suomen kansan pitäisi aloittaa maamme siivoaminen jo nyt, kun ei mene kauaa, niin se on myöhäistä!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. Kodinturvajoukot Suomeen ja näille rynkyt kotiin. Kannatetaan 100%.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. olen entinen venäjän trolli joka teki katutyötä.

  itse jouduin puolivahingossa häpeälliseen toimintaan jonka tarkoitus on jengiyttää, ja valmistella ryhmiä jotka muutetaan tulevaisuudessa separatisti liikehdinnäksi.
  Venäjälle ei pitkään ole riittänyt vain netissä trollailu vaan on jalkauduttu häiritsemään ihmisiä. Nämä ihmiset ovat ovelasti kerätty valtiolle katkerista varattomista joita osin
  kiristetään ja lahjotaan.
  Heitä löydetään varsin paljon venäjämielisten ja lahjottujen sosiaalivirkailijoiden avulla. Painostus on levinnyt median ja toimittajien lisäksi kommenttipalstoilla päivittäin vaikuttavien tavisten painostukseen ja täällä on pari vuotta käytetty todisteita jättämätöntä tekniikkaa kuin jenkeissä, eli pienin 20-100GHz repuissa autoissa kannettavin mikroaaltokojein osoitellaan ihmisiä kaupungissakin, ja esimerkiksi osoitellaan nipistävällä mikrosäteellä toimittajia vatsaan ja uhataan lapsettomuudella; moni median väestä jo kirjoittaa mitä ei haluaisi.
  Valittettavasti mikrosäteily ei ole rakettitiedettä ja moni nuori youtubessakin virittelee näitä magnetroneja.
  Tulisi pyytää korkeakoulutettujen ihmisten suunnitella pieniä kojeita joilla voi kuvantaa ja todistaa kyseistä häirintää mutta sitä kehittää aivan liian harva. Jenkeissä laitteilla on jo kysyntää, siellä on tubessa jo tuhansittain ”gang stalking” videoita koska ihmisiä häiritään kyseisellä tavalla.

  (Huomioikaa että painostukseen valitut uhrit ovat psygologisesti profiloituja valittuja varattomia ja todella yksinäisiä vaikka olisivatkin hyviä tyyppejä, ja heitä on helpompi suostutella ja kiristää kuin teitä isänmaallisihenkisiä.)

  Näin kirjoitin muualle:
  Venäjämielisille, vuosia sitten tarkoituksella sosiaalialalle värvätyille henkilöille on annettu tehtävä löytää varattomia asunnottomia, ja niistä kirjoituskykyisiä häiriköintikykyisiä, ja heille annetaan asuntoja tietyistä venäjämielisten vahtimista asuntoyhteisöistä, ja myöhemmin parempi asunto
  venäjämielistettäviltä alueilta jos he sitoutuvat venäläiseen naiseen, johon heitä painostetaan. Heitä kiristetään ja lahjotaan.
  Nämä venäläiset naiset ovat aidosti motivoituneita ja heille on luvattu lapset talo ja suomen kansalaisuus ja heille opetetaan joukolla suomen kieltä. Minä olin yksi noista tytöistä ja siihen liittyy pyramidityyppinen toiminta jossa käymme vuoroin piristämässä lahjottuja ketjutettavia värvättyjä.
  Värvättävän häirittävän kohteen naapuriasuntoihin on sijoitettu. Toisesta asunnosta

  mikrosätein osoitellen heidän ei anneta nukkua, ja siihen lisätty (oikea) vaino liittyy myöhempään tilanteeseen jossa venäjämielisen psykiatrin on helppo todistaa uhrin faktat harhoiksi, eikä kukaan lahjomaton lääkärikään usko uhria. Tässä tilanteessa lääkäreille ohjatut kysymykset koskevat vainoa ja unettomuutta josta he toivovat uhrin puhuvan, ja he saattavat näyttää unohtavan että mainitsit joitain fyysisiä akuutteja kipuja.
  Nämä mikrosäteet ovat syy sydänkuolemiin oulunseudulla – he tekevät sitä nukkuvalle, sammuneelle, ja pitkältä kuntolenkiltä palaavalle – hänen rasittunutta sydäntä häiritään mikrosätein eikä se kye kunnolla
  lepäämään kun säteet häiritsevät hermostoa sydämen ja selkäytimen alueella.Sammuneen, kiristykseen suostumattoman ihmisen sydäntä häiritään tämän nukkuessa. Todisteita ei jää.
  Nämä isommat laitteet häiritsevät motoriikkaa päähän osoitettuna ja muut värvätyt ovat puhuneet aiheutetuista kolareista, ja hukkumisista, joista ei jäänyt todisteita
  rikollisuudesta.Jos asuntoyhteisöä lähestyy poliisi yms niin laitteet ovat määrä siirtää rapussa tai parvekkeen kautta toiseen myös venäjän hallitsemaan asunttoon.
  Heillä on myös poliisissa pari miestä joita kiristetään ilkeästi joten joistain asioista he saavat tiedon.
  He jatkuvasti yrittävät saada miehiä Elisaan töihin, ja heitä kiinnostaa ulospäin menevien tietojen manipulointi ja eritoten mil.fi ja eduskunta.fi osoitteisiin sähköposteihin menevät viestit. Postissa venäjämielinen mies välillä pystyy tutkia mitä postia eräät saavat.
  He vaihtavat miehiä joita liikuskelee kohteen ympärillä reppussa kannettavien mikroaalto-magnetronien kanssa. He vaihtavat miehiä myös koska akut loppuvat.
  Bussissa istuessasi heitä voi olla useita. He osoittelevat usein vatsaan, he haluavat énnen sanallista uhkailua yrittää saada uhrin sairaalaan mikrosäteilyllä väliaikaisesti tuotetulla kivulla; toivovat uhrin luulevan että on pahoja sappikiviä, tai häikkää maksassa. Nämä valinnat siksi että on vain tiettyjä elimiä joissa tämä korkea mikrosäteily suuremmin nipistää.
  Sairaalassa ei toistuvasti löydetä sairautta, se lisää luottamuspuutetta ja ellei uhri valita kohtaamastaan vainosta,
  uhrille tullaan sanomaan että vaino laantuu jos tämä hankkii jollain verukkeella itsensä psykiatriselle osastolle. Tämä luo turvaa rikollisille. Vasta tämän jälkeen uhrille kerrotaan tietoa jolla
  suostutellaan trolli häiriköinti vainoamis työhön.
  He näkevät yläkerrasta alakertaan tarkalla lämpökameralla, ja sovellus tulkitsee sormiliikkeesi tai he katsovat nauhoituksen hidastettuna – ei tarvita edes hakkerointia. Tässä venäjän asuntokauppojen syitä. He tekevät myös aktiivista tekaistua rasismia propagandana, esimerkiksi ”suomiradikaalit” ryhmään on ujuttautunut muutama heistä ja he tönivät maahanmuuttajia yms. He yrittävät kaveerata häirittävää henkilöä ja esittää maahanmuuttajille että hän olisi näiden rasistien kaveri. Sen jälkeen he yrittävät kerätä maahanmuuttajia kostamaan tälle uhrille.Toinen suuri hyöty venäläismielisille on että moni sota-alueelta karkuun lähtenyt saadaan nyt maassamme tiettyyn mielentilaan kun he ovat mukana jengityyppisessä toiminnassa jonka joskus tulevaisuudessa on tarkoitus muuttua separatisti liikehdinnäksi.
  Tämä on todellinen tarkoitus asialle jota asiasta tietämättömät kaiken disinformaation keskellä kutsuvat ”gang stalk” nimellä keskustelupalstoilla ja teitä yritetään pitää turvantunteessa ajattelemassa että venäjää kiinnostaa vain operaatiot kaukana suomesta, mutta häiriköintiryhmien pomoilta kuulee täällä on pitkään yritetty horjuttaa poliisia ja ottaa otetta siitä. Ne hommas (painosti) mulle suomalaisen miehen mutta se eros musta ja mä lähdin koko touhusta. tai ei siitä kai ikinä pääse…

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat