Kansallisen kivääriyhdistys: Suomen poliittisesti ohjattu syyttäjälaitos

Uutisoimme tiistaina, että Suomen Kansallinen kivääriyhdistys NRA otti hiljattain kantaa sionistien rooliin maailmanpolitiikassa. Järjestö on ottanut kantaa myös moniin muihin Magneettimedian lukijakuntaa varmasti kiinnostaviin kysymyksiin.

Viime vuoden lopulla NRA julkaisi videon, jossa kritisoidaan valtakunnansyyttäjänviraston poliittisia motiiveja. Kivääriyhdistyksen mukaan viraston tärkein tehtävä vaikuttaa olevan niin sanotun ”rasismin” vastustaminen, vaikka Suomella luulisi olevan polttavampiakin poliittisia ongelmia. Viraston poliittinen ristiretki tuo mieleen Stalinin verikoiran, valtionsyyttäjä Andrei Vyšinskin, jolla oli myös tärkeä rooli Nürnbergin pahamaineisessa näytösoikeudenkäynnissä Saksaa vastaan toisen maailmansodan jälkeen. Nürnbergissä liittoutuneet saivat syytetyiltä mieleisiään ”tunnustuksia” kiduttamalla näitä ja uhkaamalla luovuttaa nämä Neuvostoliitolle. Esimerkiksi tuomitsemisen jälkeen kuristamalla murhatun Julius Streicherin lausunnot kidutuksesta sensuroitiin Nürnbergin oikeudenkäyntipöytäkirjoista, mutta lausunnot ovat säilyneet ääninauhoilla.

NRA:n videolla puhuvan Runo Kurkon mukaan on erityisen hälyttävää, että monet valtakunnansyyttäjänviraston jäsenet kuuluvat avoimen radikaalivasemmistolaiseen järjestöön nimeltä Demokraattiset lakimiehet (Demla). Demlan maailmaa syleilevä linja tarkoittaa käytännössä usein syntyperäisten Suomen kansalaisten oikeuksien polkemista. Tästä syystä Demla onkin saanut kyseenalaisen kunnianimen ”Stasi”.

Professori Pertti Eilavaaran mukaan valtakunnansyyttäjänvirasto on tavattoman itsenäinen ja riippumaton. Toisin sanoen se on poliittisen kontrollin ja demokraattisen päätöksenteon ulottumattomissa. Äänestäjät eivät voi vaikuttaa sen mielivaltaiseen toimintaan. Virasto käyttää valtaa paitsi päättämällä, millaisista asioista suomalaisia syytetään, niin päättämällä myös siitä, millaisista potentiaalisista rikoksista kansalaisia ei käytännössä rangaista.

Viime vuosikymmeninä trendi on Suomessa ollut, että syyttäjien painoarvo on noussut. Tämä on merkinnyt sekä palkankorotuksia että sitä, että syyttäjien vastuuta ja itsenäisyyttä on lisätty. Kukaan ei käytännössä puutu valtakunnansyyttäjän päätöksiin. Yksittäisen kansalaisen tai rikoksen uhrin on erittäin vaikea viedä asiaansa eteenpäin, mikäli hän ei saa sympatiaa syyttäjiltä. Näin koko oikeusprosessi politisoituu, mikä on näkynyt käytännössä etenkin vaalirahasotkun yhteydessä. Vaikka viraston tulisi olla edustukselliselle demokratialle alisteinen, ovatkin poliitikot alkaneet pelätä syyttäjiä.

Mika Isidor Illman.
Mika Isidor Illman.

Suomi on saanut lukuisia langettavia tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta kansalaisten sananvapauden riistämisen vuoksi. Eittämättä negatiivisinta mainetta valtakunnansyyttäjävirasto onkin niittänyt vainoamalla ”mielipiderikollisia”, jotka ovat erehtyneet kritisoimaan hallitusta tai esimerkiksi sen ulko- tai maahanmuuttajapolitiikkaa. Valtakunnansyyttäjä Mika Isidor Illman on todennut suoraan Hufvudstadsbladetille antamassaan haastattelussa, että hän on halunnut tuomioilla antaa selkeän signaalin ”vallanpitäjiä kritisoiville” ihmisille! NRA:n videolla Kurko ottaakin puheeksi juuri Illmanin vainon niitä vastaan, jotka ovat kritisoineet esimerkiksi islamistien tai juutalaisten toimintaa.

Eilavaaran mukaan on kansalaisten kannalta erittäin tuhoisaa, mikäli syyttäjien poliittiset intohimot asetetaan syytettyjen kansalaisoikeuksien edelle. Oman mausteensa soppaan tuovat Kurkon mainitseman sionistisen Simon Wiesenthal Centerin (SWC) kaltaiset kansainväliset lobbausjärjestöt. SWC kohdisti painetta itseensä Suomen presidenttiin viime vuonna, kun Magneettimediaa vastaan käytiin raivokasta mediakampanjaa. Kurko muistuttaa, että esimerkiksi SWC:n ajattelu pohjaa käytännössä juutalaiselle rotuopille. Lienee paikallaan lisätä, että Magneettimedian vastaisessa oikeudenkäynnissä syyttäjä käytti lähteinään julkisionistien (Eero Kuparinen) ja rasististen äärijuutalaisten (AJC-järjestö) kirjoittamia tekstejä.

Pelottavin merkki Suomen kehityksestä on se, että yhä useammat kertovat pelkäävänsä syyttäjävirastoa. Tämä ruokkii julkisessa keskustelussa niin sanottua jäädyttävää vaikutusta (Chilling effect), joka tarkoittaa sitä, että ihmiset alkavat sensuroida omaa puhettaan, vaikka heillä olisi lain ja moraalin suoma oikeus kertoa ajatuksistaan. On varmaa, että esimerkiksi Isidor Illmanin työ on saanut tuhannet suomalaiset harkitsemaan tarkkaan, riskeeratako oma tulevaisuus ja maine ja kirjoittako esimerkiksi maahanmuuton varjopuolista. Pian ollaan samassa tilanteessa kuin Saksassa, jossa esimerkiksi toisen maailmansodan asioista keskustelevat voivat saada jopa 12 vuoden vankeustuomion, kuten Horst Mahlerille kävi.

 

NRA.fi

 

Lue myös:

Sananen Suomen oikeusjärjestelmästä
Mikä on Demla?

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat