Kansallismieliset järjestivät vappumarsseja ympäri Eurooppaa – katso kuvat ja videot!

Kansallismieliset järjestivät onnistuneita vapputapahtumia ympäri Eurooppaa. Italiassa kansallismielinen Forza Nuovan nuorisojärjestö, Ruotsissa Pohjoismainen Vastarintaliike ja Saksassa Der Dritte Weg järjestivät näyttäviä marsseja.

Italiassa Massan kaupungissa kansallismielinen Forza Nuovan nuorisojärjestö Lotta Studentesca marssi 150 jäsenen voimin. Marssi sujui ilman ongelmia, vaikka paikalle oli järjestetty vastamielenosoitus.

UK_Forza_Nuova_Massa

UK_Forza_Nuova_Massa2

Ruotsissa kansallissosialistinen Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti vappumarssin Falunin kaupungissa.  Paikalla oli noin 600 henkeä, joista useita kymmeniä oli suomalaisia. Tapahtuma alkoi marssilla, joka suuntasi kaupungin keskustan torille, jossa pidettiin puheita.

Paikalle oli saapunut vastamielenosoittajia ja myös Suomen valemedian Ylen toimittaja Marko Hietikko. Marssi ja jatkotapahtuma torilla sujuivat ongelmitta, eikä yhteenottoja syntynyt.

Demon-Falun-1-460x345

Framsida-Falun-3

Saksassa vallankumouksellinen sosiaalinationalistinen Der Dritte Weg järjesti Geran kaupungissa vappumarssin, johon otti osaa 450 henkeä. Vastamielenosoittajia oli saapunut paikalle, mutta välikohtauksia ei tapahtunut.

UK_vappu_Gera

UK_vappu_Gera3

Lue myös: Työläiset antoivat kylmän vastaanoton pankkiirien ja vasemmiston presidenttiehdokkaalle

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat