Kemikaalivanatko eivät pidä paikkaansa?

Tilastot osoittavat, että keuhkosairaudet kuten astma ja keuhkoahtaumatauti ovat yleistyneet viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Vaikka monet tekijät voivat vaikuttaa, usein kemikaalivanojen osuutta ei huomioida.

Tutkijat ja hallitukset ovat kertoneet vain osatotuuden kemikaalivanoista ja ilmastonmuokkauksesta, väittäen että toistaiseksi menetelmä on vasta kokeellinen. He pitävät ilmastonmuokkausta mahdollisena keinona hallita säätä ja suojautua ilmastonmuutokselta.

Ilmeisesti he ovat tehneet paljon ”kokeiluja” 1990-luvun alusta lähtien. Heidän ei juuri tarvitse kiistää mitään, sillä monet eivät usko muutenkaan ja väittävät etteivät näe mitään erikoista. Jos he näkevät kemikaalivanoja, he väittävät että ne ovat tiivistymisvanoja.

Jotkin sivut ovat jopa omistautuneet paljastamaan ”tieteellisesti” kemikaalivanateorian vääräksi. Sivut ovat kuten ns. skeptikkojen sivut, joilla hyökätään niitä terveysalan henkilöitä vastaan, jotka ovat parantaneet ihmisiä käyttämättä lääkkeitä.

Kuinka kemikaalivanat ja tiivistymisvanat eroavat toisistaan?

Lentokoneiden kulkureitille jää tiivistymisvanoja, kun koneet lentävät yläilmakehässä, 30 000 – 40 000 jalan korkeudessa. Tiivistymisvanat ovat pakokaasua, joka jäätyy jääkiteiksi korkealla, matalassa ilmanpaineessa.

Tiivistymisvanat ovat harmittomia ja katoavat nopeasti. Ne eivät jää leijumaan ilmaan. Yleensä ne ulottuvat 20-50 koneenmittaa lentokoneen jälkeen. Vanat ovat väriltään lähes puhtaan valkoisia ja läpinäkyviä. Joskus korkealla lentävät koneet eivät jätä jälkeensä juuri minkäänlaista vanaa.

Kemikaalivanat ovat selkeästi erilaisia.

Usein kemikaalivanat ulottuvat horisontin yhdeltä puolelta toiselle. Ne ovat paksumpia ja leveämpiä kuin tiivistymisvanat, ja valkoiset kiehkurat voivat olla lievästi värittyneitä. Kemikaalivanat pysyvät ilmassa tunteja tai kokonaisia päiviä.

Niillä on taipumus levitä ja limittyä toistensa ja varsinaisten pilvien kanssa, muodostaen suurempia pilviä tai usvaa, joka peittää taivaan. Korkeammalla niiden on havaittu ajautuvan kohti maata.

Yleensä ne eivät ole matkustajalentokoneiden reiteillä. Yleensä ne tekevät kaarroksia ilmassa ja jatkuvat toisaalle. Toisinaan on havaittavissa verkkomaisia kuvioita ja X-kuvioita.

Jos olet ollut lennolla, oletko koskaan havainnut muita lentokoneita, jotka lentävät ristiin rastiin taivaalla, sallittujen reittien ulkopuolella? Et varmaankaan. Kemikaaleja lasketaan ei-merkityistä lentokoneista.

Paluu maanpinnalle

Useat tarkkailijat ympäri maailmaa ovat keränneet ja analysoineet näytteitä vesiastioista, ilmaloukuista ja pensaista. Kaikki tarkkailijat ovat löytäneet kahta alkuainetta: bariumia ja alumiinia.

Barium on erittäin myrkyllinen alkuaine. On väitetty, että sitä sumutettiin lentokoneista ensimmäisen Persianlahden sodan aikana, jotta vihollisista tulisi heikompia. Joidenkin mielestä bariumsuolat ovat jopa lyijyä myrkyllisempiä. Se vaikuttaa suoraan keuhkoihin.

Alumiini on myrkky, joka aiheuttaa dementiaa ja neurologisia sairauksia. Nenäkäytävät ja keuhkot mahdollistavat alumiinin kulkeutumisen verenkiertoon, jolloin se vaikuttaa kudoksiin, myös sydämeen ja aivoihin.

Vaikka altistus ei aiheuttaisi välittömiä hengitystieongelmia ja muita pitkän aikavälin terveysongelmia, mainitut metallit liukenevat juomaveteen ja viljelysmaahan. Mielenkiintoista kyllä, Monsanto on luonut geenimuunnellun alumiiniresistenssigeenin, joka voidaan siirtää siemeniin.

Joistain näytteistä on löydetty taudinaiheuttajaa, Mycoplasma Fermentans Incognitus –bakteeria. Tri Garth Nicholsonin mukaan sitä esiintyi puolella henkilöistä, jotka kärsivät Persianlahden oireyhtymästä.

Yleistä kemikaalivanoista:

Kirjailija G. Edward Griffin kertoo omista kokemuksistaan:

Barium, joka on peräisin kemikaalivanoista

Kemikaalivanojen muodostuminen

Maaperässä enemmän metallisuoloja aerosolisumutuksen jälkeen

Pidempi kirjoitus kemikaalivanoista

Puhdista elimistösi raskasmetalleista

 

Lähde: Natural News

Lue myös:

Ilmastonmuokkaus: sään manipulointi, päästöjuovat ja kemikaalivanat
Ilmastonmuokkaus kerryttää kemikaaleja myös veteen
Tämän takia “kemikaalivanasalaliitto” pitää paikkansa
Kemikaalivanat: aerosolipohjaiset ja elektromagneettiset aseet ydinaseiden aikakaudella

27 kommenttia

 1. Pakokaasua tulee kyllä niin vähän, ettei siitä millään jää näkyvää vanaa.
  Vai syökö nuo nykyaikaiset lentokoneet yli 100x määriä polttoainetta tuotettua kilowattia kohti, kuin mitä esim. henkilöauton moottori syö?

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 2. Ilmakehä on pilattu saasteilla. Saasteet ovat kertyneet myös kaasukehän yläosiin.
  Nyt aurinko lämmittää jääkiteitä ja ne höyrystyvät happovesihöyrypilviksi.
  Lentokoneen lentäessä vesihöyryyn, turbiini kerää vesihöyryn vanaksi, joka ei tasaudukaan enää ympäristöön koska ympärillä on vesihöyryn kyllästämää ilmaa.

  Radioaktiiviset ydinvoimaloiden säteilypäästöt ovat ilmiöön katsoakseni pääsyylliset. Siksi ilmiön todellisia syitä peitellään usein.

  Jos asia kiinnostaa niin täältä voit siihen perehtyä…
  https://www.facebook.com/groups/1489458294628148/

  Työskentelin Vaisala Oyj:n palveluksessa 13 vuotta, radiosondien tuotanto-osastolla ja huollossa. Kunnes töihinpaluuni estettiin kun tiedustelin kemikaalivanaasiaa. Tätä tarinaa voit seurata täältä…
  http://www.suomenetu.com/oikeus-2016

  Plusääni(23)Miinusääni(3)
 3. Hyvä että Magneettimedia uskaltaa kirjoittaa tästä kaikista suurimmasta julkisesta salaisuudesta.

  Kemikaalivanoista on vaihtoehtomedioissa monia teorioita, mutta se on varmaa että ne ovat myrkyllisiä ihmisille ja luonnolle. Tämänkin takana on maailman suurin rikollisjärjestö nimeltä Nato. Tosin ilmeisesti myös muiden maiden ilmavoimat osallistuvat niiden tuottamiseen.

  Kaikista mielenkiintoisin teoria miksi kemikaalivanoja levitetään ilmakehään, on ydinvoima-aktivisti Arto Laurilla. Hänen mukaansa maapallon ilmakehässä jatkuvasti lisääntyvä taustasäteily ja radioaktiivinen ionisaatio, joka johtuu ydinvoimaloista jatkuvasti karkaavasta radioaktiivisesta säteilystä.

  Hänen teorioidensa mukaan ilmakehän jatkuvasti lisääntyvä ionisaatio, voisi räjäyttää ilmakehän typen kuin fissio-ydinräjäytyksessä. Eli maapallon ilmakehä räjähtäisi kuin valtavan suuri tasaisesti ympäri maapalloa räjäytetty ydinpommi. Jokainen voi kuvitella mitä tuhoa tämä saisi aikaan.

  Se selittäisi miksi kemikaalivanoja jatkuvasti levitetään ilmakehään, vaikka yhä useampi vaihtoehtomedian lukija tietää niistä. Jos olisi kyse vain ihmisten myrkyttämisestä, luulisi NWO:lla olevan vähemmän näkyviä keinoa myrkyttää ihmiset depopulaatio-ohjelman mukaan.

  On myös hyvin todennäköistä että mehiläisten joukkokuolemat ja ihmisillä voimakkaasti lisääntyvä alzheimerin tauti johtuisivat kemikaalivanojen myrkyistä. Koska mitä ilmakehään levitetään niin se sitoutuu maaperään ja jatkuva tuhonkierre on valmis.

  Plusääni(20)Miinusääni(2)
   1. Artolla on kyllä viime aikoina alkanut iso pyörä heittään niin pahasti, että on lähinnä haitaksi koko asialle. Itse henkilökohtaisesti uskon että jotain p***aa ne tuolla sumuttaa, mutta miksi ja kuinka säännöllisesti ei hajuakaan.
    Itselleni todisteeksi on riittänyt se kun samana päivänä olen nähnyt useamman matkustajakoneen kokoisen lentokoneen taivaalla. Osa on vanaa jättänyt ja toiset ei taas yhtään mitään. Ja ne vanat jotka jäävät leviävät vähitellen koko taivaan yli tasaiseksi usvaksi. On se ihmeellistä että osa jättää ja osa ei.. vai onko polttoaineissa sitten eroa?

    Aamulla olen pari kertaa nähnyt kaukana taivaanrannassa näitä viiruja väliin 4-5 vanaa päällekkäin. Kyllä kovasti ihmettelen jos ne kaikki on reittilentoja ja kaikki menee samaan aikaan samaan suuntaan.
    Sitten on niitä mutkittelijoita. Koneet jättävät vanaa ja lentävät erilaisia S kuvioita ja ympyröitä taivaalle.

    Plusääni(17)Miinusääni(1)
   2. Typpi ei ihan helposti fissioidu, kun on vähintään kertaluokkaa liian kevyttä (typen tavallisessa isotoopissa on 14 nukleonia, fissioituvissa yleensä reilusti kolmatta sataa). Myöskään palamaan (siis kemiallisessa mielessä) se ei kovin helposti ala, sillä kaksiatominen typpi on lähes yhtä passiivinen kuin jalokaasut (joiden korvikkeena sitä joskus käytetäänkin).

    Plusääni(2)Miinusääni(4)
  1. ”Se selittäisi miksi kemikaalivanoja jatkuvasti levitetään ilmakehään, vaikka yhä useampi vaihtoehtomedian lukija tietää niistä. Jos olisi kyse vain ihmisten myrkyttämisestä, luulisi NWO:lla olevan vähemmän näkyviä keinoa myrkyttää ihmiset depopulaatio-ohjelman mukaan”.

   Kyllä Arto Laurin teoria lienee lähellä oikeaa, miksi kemikaalimyrkyjä kylvetään, mätkitään alas päästöjen ionivuota Silti todella ihmetyttää että jos näin on pelkästään, miksi Ruotsi ja Suomi on EU- maiden TOP10:ssä missä tehdään eniten kemikaalilentoja? Johtuuko siitä että täällä on vielä puhdasta luontoa joka täytyy tuhota. Esim. Venäjä kuuluu III – luokkaan missä tehdään lentoja vähiten (Venäjä päättää itse lennoistaan) ja Suomi sekä Ruotsi I-luokkaan. Myös kv- informaatiosta on käynyt selväksi että miljooonakaupunkien sekä suurten peltoalueiden päällä kylvetään kaikkein eniten, luultavasti siksi että saadaan enemmän tuhoja aikaan.

   Nyös Laurin itsesnsä mukaan nykyään kemikaalilennoista laskeutuvat alumiini-nanoselluloosa ja muut partikkelit jotka on valettu teräväsärmäisten lasihiukkasten sisälle kertovat siitä, että niiden toinen päätarkoitus tappaa ihmisiä. Jokainen voi kuvitella mitä sellaiset teräväsärmäiset lasihiukkaset tekee limakalvoille ja sisäelimille kun ne menee verenkiertoon, Arto on näitä keräämiään ”kylvötuotteita” itse analysoinut omissa videoissaan. Niin eliitin agenda on myrkyttää myös vesi, luonto ja ympäristö siinä lennot palvelee asiaa hyvin – vaikea estää eli kaikki terveen elämän peruslähteet ja luoda uusi ”hybridi” ihmisrotu ja geenimuunneltu kasvisto ts. ei vähempää kuin luoda maailma uudelleen.

   Plusääni(17)Miinusääni(2)
 4. Katsokaapa googlesta kuvia hakusanalla contrails.
  Muutamissa kuvissa lentokoneen siiven kärjistä tulee tuota vanaa, vaikka sen pitäisi tulla moottoreista. Kuinkahan skeptikot tuon selittää?

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
  1. Katsoo Wikipediasta – siipi aiheuttaa paikallista paineenlaskua (muuten lentokone ei pysyisi ilmassa ..), joka on joskus voimakkaimmillaan siivenkärjessä, ja silloin kosteutta tiivistyy pisaroiksi, jotka jäätyvät saman tien.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Olen huomannut, että taivas ei ole kirkkaalla ilmalla enää syvän sininen, kuten joskus aikoinaan. Näin on, vaikka taivaalla ei ole muutamaan päivään näkynyt kemikaalivanoja. Tarkoittaako tämä sitä, että kemikaalivanoja levitetään öisin vai jääkö vanojen aiheuttama utu taivaalle useiksi päiväksi? Joka tapauksessa jotain on todella pielessä…

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 6. Kemikalivanojen levitys tapahtuu rikollisten vallanpitäjiemme suostumuksella.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 7. Kun taivalla näkyy vanaa jätävä lentokone, niin sen tiedot voi katsoa http://www.flightradar24.com.
  Sieltä näkyy ilmassa olevat koneet kartalla ja niitä klikkaamalla näet kyseisen koneen reitin ja muut tiedot, kuten koneen mallin ja lentoyhtiön.
  Poislukien yksityiset koneet, niiden tiedot paljon niukemmat.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Ongelmallisinta aiheessa on se (ja olemme ottaneet asiasta selvää), etteivät Suomen viranomaiset mittaa missään hengitysilmamme sisältämien nanokokoisten metallihiukkasten määrää vaikka laitteet on (esim. smear 2 asema Juupajoella, siellä töissä olevien tutkijoiden mukaan laitteet tarvitsisi vain kalibroida metalleille, helppo homma kuulemma). Voimme jokainen lähettää postia tästä ympäristäministeriöön.Täällä lisätietoa kemikaalivanoista ja laittomasta ilmastonmuokkauksesta http://www.kemikaalivanat.fi

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 9. Siitä lähtien, kun lentokoneet ovat saavuttaneet tarpeeksi suuren korkeuden, ovat tiivistymisvanat voineet jäädä taivaalle tunneiksi tai pidemmäksikin aikaa. Tiivistymisvanaa ei voi siis erottaa ”kemikaalivanasta” sen perusteella kuinka kauan se taivaalla näkyy.

  View post on imgur.com

  vuodelta 1955: ”an extremely persistent con trail might stay in the sky all day”.

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
  1. Youtubessa on paljon todistusaineistoa, joka osoittaa, että kemikaalivanat ja tiivistymisvanat ovat kaksi eri asiaa:
   – kaksi suihkukonetta lentää samalla korkeudella, toisesta jää vana, toisesta ei
   – suihkukoneen kemikaalivana loppuu yhtäkkiä kesken lennon ja jatkuu jonkin ajan kuluttua
   – nelimoottorisesta suihkukoneesta tulee kaksi vanaa
   – kemikaalisumutus on jäänyt vahingossa päälle koneen laskeutuessa kentälle
   – valokuvat sumutuskoneiden sisältä: sisätilat täynnä kemikaalisäiliöitä

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 10. Vuodesta 2008 olen seurannut kemikaalivanojen levitystä kunensikerran näin korkella hitaasti lentävän koneen perässään paksu, monta tuntia taivaalla oleva ja usvaksi leviävä vana. Olen huomioinut että lämpöisten ilmojen tullessa, saattaa mennä useampi päivä ettei vanoja levitetä, mutta kun tv:n säätytöt lupaa esim. loppuviikoksi kylmenevää säätä, lentokoneita paksuine vanoineen alkaa ilmestyä taivaalle. Tuo on myös merkki sateiden alkamiselle kahden päivän kuluessa ensimmäisestä vana havainnosta. Myös kesällä ukkossää seuraa lentokoneruiskutusten linjoja. Toisinaan pilviä ajetaan kasaan esin. säätutkilla ja sateet kohdistetaan tietyille alueille. Tämä näkyy aaltomaisena kuviona usvapilvissä, kuin kiven heittäisi veteen. Säätutka lähettää mikroaaltosäteilyä 250000 watin teholla ja kun niitä on useita, aiheuttaa se vähintään tinnitystä korvissa. Mikroaalto uunin teho on 700 wattia ja eihän kukaan tuolla hiuksiaan kuivaa, saati laita märkää kissaa uuniin.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Hyvä näkyyhän nuo,

   En sano että havaintosi olisivat vääriä, mutta olet ehkä ymmärtänyt jotain väärin. Matalapaineen mukana tulee usein kylmää ja kosteaa ilmaa. Tiivistymisvanat jäävät näkyviin kosteaan ilmaan pidemmäksi aikaa, koska ne ovat vettä, eivätkä ne voi silloin haihtua ympäröivään ilmaan niin tehokkaasti.

   Olet ymmärtänyt asian vähän väärin päin, tiivistymisvanat eivät luo säätä, vaan sää saa tiivistymisvanat näkymään pidempään.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
   1. Olet oikeassa, tiivistymisvanat eivät luo säätä mutta kemikaalivanat luovat. Kemikaalivanoissa käytetään mm. alumiinia ja kukapa muukaan omistaa vuodesta 2011 alkaen kaiken tuotetun alumiinin, kuin roistopankkina tunnettu Goldman Sachs.

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
 11. Tänään ensimmäistä kertaa bongasin kemikaalivanoja jättäviä koneita. Neljä tähän mennessä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Ensimmäistä kertaa bongasin tänään. Neljä kappaletta tähän mennessä

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat