Kempeleen raiskaus: Yle kutsui laillista mielenosoitusta ”lynkkausjoukoksi”

Kempeleen monikulttuurista raiskausta käsitellyt Ylen Spotlight-ohjelma on herättänyt kummastusta. Yle kutsui raiskausta vastustanutta laillista ja rauhanomaista mielenosoitusta ”lynkkausjoukoksi”.

Kempeleessä kunta ja opettajat ovat kannustaneet suomalaislapsia viettämään aikaa laittomien siirtolaisten kanssa, jotta ”rasistiset” asenteet saataisiin kitkettyä valkoisista. 14-vuotias raiskauksen uhri tunsikin hyökkääjän entuudestaan.

Paikalliset nuoret ovat kertoneet tiedotusvälineille jo aiemmin, että kouluissa opettajat eivät suvaitse kriittistä keskustelua hallituksen maahanmuuttopolitiikasta. Nuoret pakotetaan nielemään monikulttuurisuuspropaganda sellaisenaan. Ainut Spotlightin haastattelema suomalaisnuori kertoi pelkäävänsä yksin liikkumista ennen erittäin turvallisessa Kempeleessä.

Nuorten pelko ei tunnu kiinnostavan esimerkiksi vasemmistoliittoa, jonka kunnallispoliitikko Sari Janatuista Yle haastatteli. Janatuinen kutsui raiskauksesta syntynyttä huolta ja pelkoa ”vihamyrskyksi” ja sanoi olevansa pahoillaan siitä, että sosiaalinen media suo ilmaisunvapauden myös maahanmuuttoa vastustaville kansalaisille.

sari janatuinenkimmo helomaa

Kempeleeseen ”mahtuu lisääkin” tunkeutujia

Vasemmiston kanssa samoilla linjoilla oli kempeleläinen kirkkoherra Kimmo Helomaa, jonka mukaan kuntaan mahtuu raiskaustragedian jälkeenkin vielä paljon siirtolaisia.

Helomaan mukaan siirtolaisrikollisuudesta on huolissaan ainoastaan ”äänekäs vähemmistö” ja hän kertoo uskovansa, että valtaosa kempeleläisistä tahtoo auttaa jatkossakin laittomia tunkeutujia.

Spotlight myönsi, ettei Suomen maahanmuuttovirasto edes esitä toimivansa demokraattisesti, vaan se on perustanut vastaanottokeskuksia väkisin sellaisiinkin kuntiin, jossa kaikki ovat vastustaneet hanketta. Spotlightin haastattelema viraston johtaja Ritva Jyrkkä oli turhautunut Kempeleen kohusta. Hän jyrisi, ettei ”suomalaisten pidä röyhistellä rintaansa”, sillä suomalaisetkin ovat aina raiskanneet!

Yle yritti haastatella myös Kempeleeseen tunkeutuneita afgaaneja, mutta näiden ”suomalaiset edustajat” kielsivät näitä kommentoimasta raiskaustapausta omin sanoin kameran edessä.

Spotlightin mukaan afgaanit pitävät kuitenkin törkeää raiskausta ja lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä pelkkänä ”väärinkäsityksenä” ja ”kulttuurien yhteentörmäyksenä”.

Kummallisinta kuitenkin oli, että Yleisradio kutsui rauhanomaista raiskausvastaista mielenosoitusta ”lynkkausjoukoksi”, vaikka kukaan mielenosoittajista ei rikkonut lakia. Sana ”lynkkaus” tarkoittaa väkijoukon suorittamaa laitonta teloitusta.

Monikulttuurisen logiikan mukaan raiskausta vastustaneet suomalaiset ovat potentiaalisia murhaajia, kun taas raiskaajamaahanmuuttajat ovat vain ”kulttuurien yhteentörmäyksen” uhreja.

 

Lue myös: Video: Juha Sipilälle nauretaan Kiinassa asti

4 kommenttia

 1. Noiden roskapuheiden takia kannataisi järjestää kempeleessä äänestys siitä mikä on totruus. Seurakunnathan on aina valehdelleet ja tykänneet kaikista seksirikollisista.

  Suurin osa Kempeleläoisistä haluaa matut hevon vittuun niinkuin muissakin kunnissa.

  Plusääni(53)Miinusääni(1)
 2. ”Aika ajoin näytetään kuvalehdissä Saksan
  poroporvareille, että siellä ja siellä on silloin ja silloin ensimmäinen neekeri
  valmistunut asianajajaksi, opettajaksi, jopa papiksikin, ehkäpä hänestä on tullut
  sankaritenorikin tms. Tylsämielisen porvariston ihmetellen ja kummeksien
  tutustuessa moisen ihmeopetuksen tulokseen, mieli tulvillaan kunnioitusta tätä
  nykyisen kasvatustaidon satumaista tulosta kohtaan, juutalaiset osaavat erittäin
  ovelasti kyhätä siitä uuden todistuksen oman ihmisten tasaarvoisuuden
  teoriansa paikkansapitävyydestä, jota teoriaa he yrittävät eri kansoille syöttää. ”

  Hitler – Taisteluni

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 3. ”Helomaan mukaan siirtolaisrikollisuudesta on huolissaan ainoastaan ”äänekäs vähemmistö” ja hän kertoo uskovansa, että valtaosa kempeleläisistä tahtoo auttaa jatkossakin laittomia tunkeutujia.”.

  Tämän väittämän paikkansa pitävyydeksi Kempeleessä tulisi järjestää äänestys siitä, otetaanko kuntaan maahantunkeutujia.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 4. MIna raskata kaunis tytto olla pahoillani toivoo etta kaikki hyva nut eika viha kohtaa pakolainen enaa anteeks

  Plusääni(1)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat