Video: Juha Sipilälle nauretaan Kiinassa asti

Hong Kongissa toimiva Next Media uutisoi viikonloppuna Juha Sipilän ”alaikäisestä” pakolaislapsi Fahad Firasista. Suomi pääsi komeasti maailmankartalle.

Ankarasta maahanmuuttopolitiikasta tunnetussa Kiinassa ihmeteltiin, miten Suomen pääministeri kehtasi esiintyä samalla uutisvideolla Firasin kanssa, kun tämä valehteli silmät kirkkaana iästään.

Next Media teki tapauksesta jopa humoristisen 3D-animaation, jossa pääministeri kättelee käsipainotreeniä tekevää Firasia.

Lisäksi videolla esiintyy Sipilän kuuluisa Kempeleen-asunto. Sisäänheittäjänä toimiva hymyilevä pääministeri ohjaa kiinalaisvideolla bodaavan Firasin kotiinsa. Tämän jälkeen Firas johtaa joukon ISIS-terroristeja Eurooppaan.


 

Lue myös: ”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen

3 kommenttia

 1. Suomalaisilla on Sipilästä moninverroin enemmän itkemistä kuin nauramista.

  Plusääni(94)Miinusääni(1)
 2. Juutalaiset eivät ole ollenkaan, vaan muslimit ovat ongelma. Juutalainen pankkiiri= diapam unohtui, salaliitto= hakeudu hoitoon. Täysin natsi meininkiä. Israel on tullut jäädäkseen, vaikka siellä varmastikin vielä matseja otetaan. Tyhmää ämpätä jotain Venäjän vallankumousta Juutalaisten syyksi, niinkuin kaikkea muutakin. Ei ole ollenkaan totta nämä kansallissosialistiurpoilut.

  Plusääni(11)Miinusääni(23)
  1. Tyhmää on olla ottamatta selvää miksi kaikki maat velkaantuvat ja mille taholle. Sen sijaan on älykästä ottaa selvää miten valtion sijaan pankit luovat rahan luomalla velan. Koron maksamista varten ei kuitenkaan rahaa tehdä. Siksi velkaa on aina enemmän kuin rahaa. Tämä on yleisen velkaantumisen tärkein syy.

   Jos johtopäätös on se, että velkojataho on sama kuin median omistaja, sekä tieteen ja koulutuksen parissa hyvin merkittävä vaikuttaja, tuo johtopäätös pitää voida sanoa. Syy on yksinkertaisesti se, että tuo kyseinen taho on tällöin jo hyvin merkittävä kansallinen ja ylikansallinen vaikuttaja.

   Ei kaiken tuon kertominen ole mitään tyhmää, ämppäämistä, tai urpoiluakaan kuten väitit.

   Plusääni(14)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat