Kiiteltyä Hitler-dokumenttia käännetään suomeksi!

Verkossa suuren suosion saanutta Adolf Hitler, The Greatest Story Never Told –dokumenttia käännetään suomeksi. Ensimmäiset 12 suomennettua osaa ovat jo nähtävillä Youtubessa!

Tekstitykset saa näkyville hammasratassymbolista. Yhteensä dokumentissa on 27 osaa. Dokumentti kestää kokonaisuudessaan 6,5 tuntia.

The Greatest Story Never Told on noussut kansainväliseen huippusuosioon, sillä se on historian ainuita sävyltään objektiivisia Hitler-dokumentteja. Filmi alkaa Hitlerin lapsuudesta ja kertoo Saksan voimakkaimman johtajan tarinan kokonaisuudessaan.

Video eroaa esimerkiksi Ylen loputtomista Hitler-dokumenteista radikaalisti, sillä se ei sisällä lainkaan liittoutuneiden saksalaisvastaista sotapropagandaa. The Greatest Story Never Told kertoo Hitlerin henkilökohtaisen elämän lisäksi kansallissosialistisen puolueen vaiheista, maailmansodista sekä 1930-luvun Saksan edistyksellisestä poliittisesta ohjelmasta.

Dokumentti maalaa kuvan Adolf Hitleristä isänmaallisena miehenä, joka uhrasi lopulta jopa henkensä vapaan Saksan puolesta. Hitler vastusti ajatusta, että monikansalliset pankit ja 1900-luvun suurvallat saisivat sanella Saksan kohtalon. Lisäksi Hitler joutui käymään kotirintamalla kiivasta taistelua juutalaistaustaisten aktivistien johtamaa vallankumouksellista kommunistiliikettä vastaan.

Hitlerin ja hänen puolueensa menestys perustui määrätietoiselle ja vilpittömälle toiminnalle. Tämä erotti hänet edukseen kaikista muista 1900-luvun valtiomiehistä.

 

Lue myös:

Miten Hitler päihitti työttömyyden ja elvytti Saksan talouden
Video: Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia
Saksalainen vaihtoehtomedia astuu ”kielletylle alueelle”
Video: saksalaisia teurastettiin Puolassa ennen toista maailmansotaa
Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen
Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 2: Weimarin Saksa
Verkkomedia ja stalinistin valheet

20 kommenttia

 1. Äänet on näköjään (ensimmäistä osaa lukuunottamatta) joutuneet näissäkin Youtuben sensuuriin.

  Pari päivää sitten alkuperäinen lähes 800 000 katsojaa kerännyt video blokattiin Youtuben toimesta kaikkialla maailmassa ja sen katsomisesta tehtiin mahdotonta.

  https://twitter.com/TGSNTtv/status/616019884409946112

  Joku tekijänoikeus juttu taitaa tässäkin olla ongelmana. Voisivat kysyä Youtubelta että mistä kohdista tarkalleen on kyse ja muokkaisivat videota sitten tarvittaessa hieman niin ettei se joutuisi sensuuriin.

  Plusääni(80)Miinusääni(12)
   1. Peukkua alaspäin punaiset Toverini!

    Meidän vassareiden taistelu totuutta vastaan vaatii radikaalia toimintaa.

    Kaikki keinot käytetään eikä yhtäkään alapeukkua jätetä painamatta. Jokainen alaspainettu peukku on kunniotettu suoritus vasemmistolaispiireissä. Se että älyllinen kapasiteettisi riittää liikuttamaan hiiren tuon kuvakkeen yläpuolella ja painamaan sitä on osoitus siitä että sinulla kaikki eväät mitä tarvitset mukana äärivasemmistolaisessa toiminnassa.

    Jopa itse Stalin olisi ylpeä kaltaiseistanne tekijämiehistä jotka ovat todella siirtyneet sanoista tekoihin.

    Plusääni(40)Miinusääni(10)
 2. Se että uusnatsit ihastelevat surkeaa propagandatekelettä ei tee sitä hyväksi. Itse asiassa se tekee sen automaattisesti surkeaksi. Jopa tuon tekeleen nimi on surkea, sillä se erityisen vahvasti alleviivaa olevansa surkeaa uusnatsipaskaa.

  Plusääni(13)Miinusääni(95)
  1. Kaaleppi Änkyrä: Mitenkähän olisi, jos kaltaisesi komukat pysyisivät kuitenkin kiltisti siellä peräkammarissa eivätkä tulisi häiritsemään ihmisten vilpitöntä (kerrankin) propagandavapaata historiantietämyksen kartuttamista. Ihan kiltisti nyt vaan, kyllä se siitä.

   Plusääni(63)Miinusääni(4)
 3. Kiusa se on pienikin kiusa. Totuuden julkituloa kun ei voi internet-aikana estää, ainoastaan hidastaa.

  Joku joka osaisi tehdä nuo tekstit loppuun, tekisi Suomelle aika ison palveluksen.

  Plusääni(68)Miinusääni(7)
 4. Joopa joo. Menepä etsimään niitä asiavirheitä Iltasanomista, siinä niitä riittääkin.

  Plusääni(24)Miinusääni(6)
  1. Kuten viestistäsi käy ilmi, totuus ja todellisuus ei joko magneettimedialaisia kiinnosta tai siihen ei edes pystytä. Lehden sisällön perusteella on selvää, että ensisijaisesti kyse on tuosta jälkimmäisestä tilanteesta.

   Plusääni(9)Miinusääni(53)
   1. Magneettimedia on yhdessä mielessä äärimmäisen luotettava lähde. Todennäköisyys että Magneettimediassa julkaistu ”artikkeli” on valheellinen on täsmälleen 1:1.

    Tulkattuna: kaikki Magneettimediassa julkaistu on valheellista propagandapaskaa.

    Plusääni(10)Miinusääni(91)
 5. Tuli muuten mieleen että onkohan tämä Kaaleppi Änkyrä entinen ”aaaaaaaaaa” jota ei olekkaan näkynyt pitkiin aikoihin täällä? Piti varmaan alkaa käyttämään toista nickkiä kun teit itsestäsi vain naurunalaisen pellen ;D

  Plusääni(19)Miinusääni(7)
  1. Nonniin, ainakin seuraavat kohdat videosta tulisi jollakin tavalla saada suomenkielisiksi (jossei muuten onnistu, niin voisiko näiden kohtien suomentamiseen saada valtionapua):

   Kohta 17:40: For Hitler it was out of the question for Germany to become indebted to the Jewish bankers of international finance in order to develop the economy. He did not want to fall back into their interest-slavery!

   Kohta 22:17: These outstanding achievements of the German folk were accomplished with German inventiveness and industry under Hitler’s leadership, and with these achievements Germans’ self-confidence returned. The Germans were independent and free, without having to be in debt.

   Tosin on kyseenalaista, kannattaako näitä suomentaa. Suomen kansan itselleen valitsemat johtajat ovat Hitlerin suoria vastakohtia. Samoin Suomen kansa on Saksan kansan suora vastakohta. Siis nuo kohdatkin kuuluisivat luonnollisesti jättää suomentamatta. Suomen johtajat ja Suomen kansa ovat – yli kaiken – juutalaisten ja heidän velkarahajärjestelmänsä nuolijoita ja ylistäjiä ja ylläpitäjiä. Kaikkein halveksittavimpia ja virattomimpia ihmisiä, mitä voi olla olemassa. Perikato kaatuu nopeasti päälle.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(19)Miinusääni(1)
 6. Minusta hieno dokkari ja sen pskan ja propagandan mitä esim. tuon ajan Saksasta ja Hitleristä on selitetty vahvasitaa vaan omaa tunnetta, että nyt leikitään totuuksilla jota ei saisi yleisesti nostaa esille.
  Siksi tuo on sensuroitu monissa maissa. Jos tuon sensuroinnin syynä on tekijänoikeuslait, niin silloinhan 90% Youtube kamasta pitäisi olla poistettu.

  Plusääni(18)Miinusääni(3)
 7. Voihan vimpula,löysin tuon ohjelman vahingossa ja olen muutaman osan katsonut,enkä voi muuta sanoa kuin että aivan saatanan hyvä.kerrankin jotain mitä ei ole kirjoitettu voittajan kynällä. Miten on löytyisiköhän tuo koko sarja jostain dvd nä,voisi katsella siten rauhassa netistä riippumatta,koska ei ole aina mahdollisuutta nettiin liikkuvuuden takia.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat