Kilpirauhasen vajaatoiminta ja rintasyöpä – tämä mineraali auttaa

Valitettavasti monet naiset ovat päätyneet samaan ratkaisuun kuin Angelina Jolie ja poistattaneet rintansa välttyäkseen rintasyövältä. Hänellä on geenimutaatio, jonka oletetaan altistavan rintasyövälle.

 

Pelkoon perustunut ratkaisu sivuutti kaikki menetelmät, joiden avulla rintasyöpä oltaisiin voitu ehkäistä luonnollisesti ja ilman itsesilpomista.

Yksi menetelmistä on erittäin turvallinen ja yksinkertainen. Tri Jeffrey Dach on koonnut useita kliinisiä-, laboratorio- ja tapaustutkimuksia, jotka osoittavat suun kautta nautitun jodilisän tehokkuuden rintasyövän ehkäisyssä.

Naiset, teidän ei tarvitse poistattaa rintojanne ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, kuten Angelina Jolie ja muut ovat tehneet. Ei, vaikka teillä olisi geenejä, joiden epäillään altistavan rintasyövälle.

 

Harhaanjohtavaa tietoa

Jodin päivittäinen saantisuositus on 150 mcg (mikrogrammaa) päivässä. Tri Guy Abrahamin mielestä saannin tulisi olla 12,5 mg (milligrammaa) alkuainemuotoista jodia päivässä. Määrä on sata kertaa suurempi kuin virallinen saantisuositus.

Japanilaisten keskimääräinen päivittäinen jodin saanti merilevää ja mereneläviä sisältävästä ruokavaliosta on samaa luokkaa. Japanissa esiintyy vähiten kilpirauhas-, eturauhas-, ja rintasyöpää. On myös esitetty, että japanilaisten jodi on peräisin ruoasta, ja lisäravinteista saatu jodi ei ole samalla tavoin turvallista.

Itse asiassa tämä on suosittu katsantokanta HealthWyze-verkkosivulla. Heidän mukaansa jodilisät ovat haitallisia, ja he hyökkäävät kaikkia niitä vastaan, jotka ovat asiasta eri mieltä. Tri Mark Sircus kertoi lääkäristä, jonka kanssa hän oli aterioimassa paikallisessa ravintolassa. Kun Sircus mainitsi kannattavansa jodilisän käyttöä, lääkäri suuttui ja poistui paikalta.

Ehkäpä he ajattelevat sitä jodia, mitä käytetään haavoihin ja naarmuihin?

 

Jos tapahtuu ydinonnettomuus, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA suosittelee 165 mg jodilisän käyttöä päivittäin, kilpirauhassyövän ehkäisyyn. Menneisyydessä jodia on käytetty lääketieteellisiin tarkoitusperiin suurempinakin annoksina. Yleensä jodia käytetään ehkäisemään tai parantamaan kilpirauhasen vajaatoimintaa, joka on yleinen syy väsymyksen, yllättävän painonnousun ja heikentyneen hormonituotannon ja -toiminnan taustalla.

Mitä tulee kilpirauhassyöpään, nykyään kilpirauhaskyhmyjä tutkitaan useammin koululääketieteen piirissä. Kilpirauhanen saatetaan poistaa joko osittain tai kokonaan, jotta voidaan määrittää, ovatko kyhmyt pahanlaatuisia vai eivät. Jos kyhmyt eivät olleet pahanlaatuisia, huono-onninen potilas joutuu käyttämään korvaavia kilpirauhashormonivalmisteita lopun ikäänsä. Varsinainen koepala, vai mitä!

Kilpirauhanen ei ole ainoa osa elimistöstämme, mikä tarvitsee jodia. Tri John Douillardin mukaan “Jodia on jokaisessa ihmiskehon biljoonasta solusta. Se vaikuttaa kaikkien hormonien tuotantoon, vastaa immuunijärjestelmän oikeanlaisesta toiminnasta, sillä on soluja suojaava ja aivotoiminnan kannalta oleellinen vaikutus, sillä on osansa myrkkyjen poistossa, kilpirauhasen toiminnassa ja muissa elimistön toiminnoissa.”

Jodilisä on elintärkeä niillä alueilla, missä juomavesi on fluorattu. Fluori syrjäyttää jodin elimistössä, mikä johtaa kilpirauhasen toiminnan häiriöihin ja vaikuttaa sitä kautta koko endokriiniseen järjestelmään. Käänteisosmoosi poistaa suurimman osan fluorista, arviolta 80-85 %.

Suurin osa terveystavarakaupoissa, ja osa supermarketeissa, myydyistä vedenpuhdistuslaitteista sisältää toiminnon, jonka avulla kloori poistetaan aktiivihiiltä käyttäen. Jäämien pääsy elimistöön estetään nostamalla jodin saantia.

Huomio: Kuten kaiken muunkin kanssa, liika on liikaa. Mielestäni monet menevät tässä tapauksessa liiallisuuksiin jodin kanssa.

 

Jodi ja rintasyöpä

Jodin on havaittu muuttavan rintasyöpään yhdistettyjen geenien ilmenemistä. Se pysäyttää syöpää edistävien geenien ilmenemisen ja lisää syöpäsolujen apoptoosia edistävien geenien ilmenemistä. Tieteelliset todisteet löytyvät täältä.

Tietenkin tutkimuksessa päädyttiin konservatiiviseen johtopäätökseen, ja jodia pidetään puhdasoppisia syöpähoitoja täydentävänä hoitomuotona. Enemmistö tutkijoista ei halua asettua poikkiteloin Big Pharman kanssa.

Tri Guy Abraham on kehittänyt tuotteen nimeltä Idoral. Tri Edward Group, DC, ND, luettelee neljä erityyppistä jodivalmistetta, jotka eroavat toisistaan jonkin verran niin biosaatavuuden kuin vaikutustensa puolesta: Alkuainemuotoinen jodi, Lugolin liuos, Kaliumjodidi ja muuttuva nanokolloidinen detoksifoitu jodi.

Joidenkin mielestä viimeisenä mainittu nanokolloidinen jodi on terveyden ja immuunijärjestelmän kannalta paras vaihtoehto. Lugolin liuosta on käytetty pisimpään, ja sen hyödyt kilpirauhasen vajaatoiminnan parantamisessa ja hoidossa tunnetaan. Kaliumjodidilla on samankaltainen historia. Osa vannoo alkuainemuotoisen jodin nimeen.

Syöpäteollisuus kiistää tietoisesti jodin hyötyvaikutukset. Tämä ei johdu siitä, etteikö jodilla olisi ehkäisevää tai auttavaa vaikutusta rintasyöpään, tai että jodilla ei toimi, tai se on vaarallinen terveydelle. He haluavat sinun ajattelevan näin, ehkäpä siksi, ettei jodia voi patentoida sekä rintasyöpäpotilaide kemoterapia-, säteily- ja leikkaushoidot tuovat paljon rahaa.

Tri Jeffrey Dach luettelee monia kansainvälisiä eläintutkimuksia (in vivo), epidemiologisia kyselytutkimuksia ja in vitro -laboratoriotutkimuksia, mitkä osoittavat, että jodin nauttiminen suun on turvallista ja toimii pahalaatuisiin kasvaimiin.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:
Onko kilpirauhashormonituotantosi optimaalisella tasolla?
7 luonnollista hoitoa kilpirauhasen tehostamiseen
Kakkostyypin kilpirauhasen vajaatoiminta
Kilpirauhanen pitää koneen käynnissä

1 kommentti

  1. ”myydyistä vedenpuhdistuslaitteista sisältää toiminnon, jonka avulla kloori poistetaan aktiivihiiltä käyttäen”

    Kaiketi tarkoitettiin fluoria eikä klooria.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat