Kirkko ja pääomasijoittaja alkavat jakaa ”henkilöllisyyspapereita” laittomille siirtolaisille

Hufvudstadsbladetin (HBL) mukaan joukko helsinkiläisiä seurakuntia ja ”bisnesenkeli” Riku Asikainen ovat keksineet, kuinka mahdollisimman suuri määrä laittomia siirtolaisia saadaan pidettyä Suomessa käännytyspäätöksen jälkeen.

Suunnitelmana on jakaa ”henkilöllisyystodistuksia” sellaisille maahantunkeutujille, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen ja joiden tulisi lain mukaan poistua Suomesta.

Lisäksi suunnitelman julkaissut verkosto aikoo alkaa opastaa siirtolaisia, jotka tahtovat jäädä rikollisesti Suomeen.

HBL:n mukaan idean keksi pääomasijoittaja Asikainen. Olemme jo aiemmin kirjoittaneet siitä, miksi oikeisto rakastaa Suomeen kohdistuvaa laittoman orjatyövoiman tulvaa. HBL kirjoittaa, että muun muassa kirkkoherra Johan Westerlund on ”ylistänyt” ideaa.

Kyse on kuitenkin käytännössä väärennöksistä: yksityisten tahojen tulostamat ”henkilöpaperit” eivät tee laittomasta siirtolaisesta laillista.

Mihin tekaistuja henkilöpapereita tarvitaan? Niillä voidaan huijata suomalaisia. Mikäli laiton siirtolainen käyttää arjen askareissaan ”virallisen” näköisiä papereita, nykyistä harvempi suomalainen tulee ilmoittamaan rikollisesti maassa oleskelevasta henkilöstä viranomaisille.

Vaikka ”henkilöpapereita” ei siis käytettäisikään suoraan viranomaisten huijaamiseen, voidaan niitä käyttää tavallisten suomalaisten harhauttamiseen, mikä johtaa siihen, että yhä harvempi laiton siirtolainen saadaan otettua kiinni ja käännytettyä maasta.

Sijoittajaeliitin näkökulmasta väärennöshanke on kuin kultakaivos, sillä sen avulla voidaan Suomeen luoda suuri palkkoja polkeva halpatyövoimareservi. Yhä useampi alkuperäissuomalainen syrjäytetään näin työmarkkinoilta kokonaan.

Riku Asikainen.
Riku Asikainen.

Kulttuurimarxistinen kirkko tuhoaa suomalaisten turvallisuuden

Olemme jo aiemmin uutisoineet, että suomalaiset kulttuurimarxistiset seurakunnat ovat tarjonneet piilopaikkoja jopa terroristijärjestöjen jäsenille.

Helsinkiläisseurakuntien hanke osui ironiseen saumaan, sillä juuri tänään itsenäiset mediat julkaisivat tiedot Rauman törkeästä raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäillyistä ulkomaalaisista:

 • Al-Jubburi Dhiaa Issa Jasim, synt. 01.03.1972
 • Dhina-Aissa Aissa, synt. 10.06.2000
 • Bahard Yasser Jawad Tuna, synt. 20.09.1983

Poliisin mukaan Suomen leväperäinen maahanmuuttopolitiikka kolminkertaisti seksuaalirikostilastot muutamassa kuukaudessa, mutta kirkko keksii jatkuvasti uusia keinoja siirtolaismäärän maksimoimiseksi.

Aamulehti uutisoi viikonloppuna, että ”lähes kaikki” Eurooppaan saapuvat pakolaisnaiset on raiskattu. Mitä tämä kertoo Eurooppaan saapuvista pakolaismiehistä? Miksi kirkko suojelee heitä ja haluaa heidät Suomeen tarvittaessa vaikka lakia rikkoen?

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

4 kommenttia

 1. Minä suuresti ihmettelen jos veronmaksajat vielä haluavat veroillaan tukea moista instituutiota: juoppoja pappeja, huorintekijöitä, valehtelijoita…

  Minä en ole kuulunut luterilaiseen seurakuntaan hyvinkään pitkään aikaan. Ja minusta on väärin että työantaja joutuu maksamaan kirkollisveroa niistä henkilöistä, jotka eivät kuulu luterilaiseen seurakuntaa.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 2. Vaikka joidenkin henkilöiden ”kotikirkko” olisi vielä teologisesti ja ”poliittisesti” terveellä pohjalla, mikä on hyvin vaikeaa, koska kaikkien ”alue -piispat” ovat mädättyneitä kommunisteja ja kannattavat islamia sekä suomalaisen väestön kansanmurhaa. Eivätkä he muutoin ”piippa -lakkiaan” olisivat saaneetkaan päähänsä pääpirulta eli kari mäkiseltä. Niin ja nyt asiaan. Jokaisen suomalaisen tulisi erota kirkosta, että tältä saatananpalvoja instansilta menisivät ”kintut poikki”. Se, ettei ole kirkon jäsen, puhumattakaan nykyisenlaisen. Ei ole esteenä Jumala suhteensa henkilökohtaisessa luomisessa. Entinen luterilaisuus ja etenkin Martti Lutherin uskonpuhdistus perustui nimenomaan tälle periaatteelle erona Katolliseen Kirkkoon, joka ihmisvetoinen korruption ja paheiden pesä, mikä oli eksynyt Jumalan Sanasta sen oikeanlaisesta tulkinnasta ”anekauppoineen” sekä Paavin ottamaan johtoasemaan uskonnon sakramenttien tulkintojen osalta eli korottaen itsensä ihmisenä (paavi) Jumalan asemaan päättää siitä mikä on ”oikein” ja mikä ”väärin” tuomiten ihmisenä muita ihmisiä kirkonkiroukseen ja jopa helvettiin.
  Suomen ev. luterilainen kirkko kehoittaa tekemään laittomuutta esivaltaa vastaan ja toimimaan lainvastaisesti sekä syyllistyy siihen vieläpä itse asiakirjaväärennöksin vaikeuttaen maan viranomaisten toimintaa. Samalla mätä-kirkko edistää islamistiterroristien toimintaa Suomessa ja pyrkii rikostoverina toimimaan siten, että mahdollisimman moni suomalainen kuolee, haavoittuu tai invalidisoituu lopuksii-iäkseen muslimimurhaajien käsissä. Mädättäjä kirkko on listattava terroristijärjestöksi sekä yhteiskuntarauhalle ja turvallisuudelle vahingolliseksi toimijaksi, joka tulee hajoittaa ja vangita kaikki siihen osallistuneet henkilöt kansalaisoikeudensa menettäneenä ikuisiksi ajoiksi.
  Jos Suomen suvakki-instanssi antaa jollekin sotarikolliselle hylsyn, niin silloin tyyppi on TODELLA vaarallinen.
  Mutta kummakos tuo on, että kirkko vetää tuollaista linjaa. On olemassa jo esimerkki Puotilan Kappelin ympäristössä tapahtuneesta 86-vuotiaan papan puukotuksesta, jonka teki irakilainen jihadisti. irja paskola kielsi muistohetken tuolla murhapaikalla ”rasistisena”. On kuulemma ”annettava vain anteeksi”. Ai, että kun tekisi mieli käydä tirvaisemassa tätä lehmää ja sanoa, ”anna vain anteeksi”. Ja HAH! Oikeuteen siitä joutuisin, kun olen suomalainen ”rasisti”, enkä sählämi.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 3. Henkilöllisyystodistuksen väärennös on rikos aina. Ei ole väliä mihin sitä käytetään ja laittoman maassa oleskelijan suojelu ja varustaminen tälläisillä papereilla on myös rikos. Myös rikoksen suunnittelu on rikos eli poliisin pitäisi ottaa tuo tutkintaan ilman rikosilmoitustakin.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat