Seksuaalirikollisuus jo kolminkertaistunut pakolaiskriisin myötä Suomessa!

Savon Sanomat uutisoi tänään, että poliisin kirjaamien seksuaalirikosten määrä on kolminkertaistunut edelliseen vuoteen nähden.

Lehti myöntää, että ainut konkreettinen selitys hämmästyttävälle kehitykselle on se, että hallitus on päästänyt maahamme viimeisen vuoden aikana ennätysmäärän laittomia tunkeutujia.

Savon Sanomien uutinen rikkoo pitkään jatkuneen mediahiljaisuuden. Suomalainen poliisi ja valtamedia ovat viime kuukausina tehneet kaikkensa, jotta katupartiot ja maahanmuuttovastaiset mielenosoitukset eivät saisi lisää kannatusta.

Tärkein poliittisen manipuloinnin keino on ollut tiedon pimittäminen: pois silmistä, pois mielestä. Mikäli uutisissa ei mainita rajan yli tulvivia ihmismassoja ja puolustuskyvyttömien tyttöjen ja naisten kimppuun käyviä raiskaajamaahanmuuttajia, ei kansa viitsi lähteä osoittamaan mieltään.

Savon Sanomat kirjoittaa:

Kuluvana vuonna poliisi on kirjannut toukokuun loppuun mennessä 225 rikosilmoitusta seksuaalisesta ahdistelusta, kun taas viime vuonna vastaavana ajankohtana seksuaalisia ahdisteluja kirjattiin 78.

Huhtikuussa poliisi tiedotti kirjanneensa tänä vuonna maaliskuun loppuun mennessä 132 seksuaalista ahdistelua, kun viime vuonna vastaava määrä samana ajankohtana oli 44 kappaletta. […]

Tikkalan mukaan seksuaalisten ahdistelujen määrä on noussut viime vuoteen verrattuna etenkin Helsingin, Länsi-Uudenmaan ja Sisä-Suomen poliisilaitosten alueella.”

Vielä viime syksynä suomalaisvihamielistä hallitusta palveleva valtamedia valehteli, etteivät uudet vastaanottokeskukset tule lisäämään lainkaan paikallista rikollisuutta. Lisäksi poliisi yritti estää aiheesta käydyn julkisen keskustelun uhkailemalla ihmisiä, jotka levittivät katukuvaan tietoa siirtolaisten rikostilastoista.

21.10.2015 Hämeen poliisipäällikkö Tapio Saarni totesi, että viranomaisille on annettu Suomessa valtakunnallinen määräys pimittää tietoa ”turvapaikanhakijoiden” rikoksista. Valehtelemalla maahanmuuttajien rikostilastoista poliisi uskoo voivansa torjua kantaväestön ”rasistisia” asenteita.

hki268156

Ilmiö on yleiseurooppalainen. Marraskuussa Hannoversche Allgemeine –lehti haastatteli saksalaispoliisi Marcus Schwarzia, jonka mukaan ministerit ovat vaatineet, että poliisi sensuroi maahanmuuttajarikollisuutta ”yhteiskuntarauhan” säilyttämiseksi.

Ruotsissa poliisi on puolestaan kehittänyt maahanmuuttajien suorittamille rikoksille oman koodin (291), jotta niiden piilottaminen julkisuudelta olisi helpompaa. 291-merkityistä rikoksista ei kerrota medialle.

 

Lue myös: Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa

2 kommenttia

 1. Asenteet eivät synny tyhjiössä. Asenteen syntymiselle on syynsä. Ja asenteen syntysyy on asenteen kohteessa, ei asennoitujassa. Asennoituja ei ole syyllinen asenteeseensa. Asenteen kohde on syyllinen itseensä kohdistuvaan asenteeseen.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Fiktiivinen (HUOM! siis fiktiivinen), dystooppinen kuvaus Suomesta 2020-luvulla.

  ”Suomi on osa EU-federaatiota. Talous on romahtanut ja työttömyysaste on 25 %. Maassa on EU-federaation lähettämänä n. 500 000 ”pakolaista” pääosin mustasta Afrikasta ja Pohjois-Afrikasta. ”Pakolaisten” työttömyysaste on 85 %.

  Pohjola on EU-federaatiolle ”harvaanasuttua ja pakolaismyönteistä” seutua, johon on tarkoituksena asuttaa vähintään 25 miljoonaa afrikkalaista 2020-luvulla.

  Samaan aikaan EU-eliitin määrä on noussut kymmenillätuhansilla Pohjolassa. Heillä on omat kaupat ja heidän tulonsa ovat pääosin verovapaita. He asuvat aidatuilla, valkoisilla alueilla.

  Kansa elää maahantulijoiden armoilla koko ajan slummiutuvassa ympäristössä. Koulujen taso on romahtanut ja lapset saavat pääosin ns. sosiaalista koulutusta, jossa valkoiset tuomitaan rasisteiksi ja heidän on maksettava loputonta velkaa mustille.

  Kaduilla on iltaisin kansan oma ulkonaliikkumiskielto, naiset ja lapset voivat lähteä ulos vain aikuisten miesten seurassa.

  Suomen kansaa tuhotaan, se on jäämässä vähemmistöön omassa maassaan, se pelkää omassa maassaan ja sitä solvataan sen omassa maassa.

  Tämän kaiken keskellä elää vastarinta, totaalinen, kansallinen vastarinta.

  UPT eli Ultra Pyhä Tuuli on kansallismielisten viimeinen rintama. Siihen ovat liittyneet ne miehet ja naiset, jotka eivät hyväksy oman kansansa järjestelmällistä tuhoamista.

  Näin alkaa tarina näistä miehistä ja naisista:

  ” Torille on kokoontunut Puolueen käskystä kymmeniätuhansia Puolueen kannattajia, joukossa Antifa-aktiivit naamioituneina ja aseistautuneina, onhan nyt Puolueen puheenjohtajan Simo-Hanna Hässin syntymäpäivä. Simo-Hanna on itse jo tullut paikalle haareminsa kanssa. Kun juuri äskettäin oli hyväksytty laki, jonka mukaan jo 12 vuotias lapsi voi mennä naimisiin aikuisen kanssa niin Simo-Hanna tuli kansanjuhlaan uuden morsiamensa, juuri sukupuolenvaihdosleikkauksen tehneen Juha-Marin kanssa. Paikalle lukuisana joukkona tullut Gay Child Pride-kulkue juhlii tätä innoissaan.

  Paikalla on myös koko EU-eliitti, mm. Stiben Ruller ja Israel-ryhmä. Sekä, tietenkin, Pohjanmaan Liberaalit Uskovat-Puolueen paikallisjohtaja Sipi Lä. Hän edustaa samalla Thai-lesbojen ryhmää.

  Tunnelma on leppoisa ja innostunut, olihan juuri eilen samaisella torilla hirtetty 30 kansallismielistä yhdessä isossa kansanjuhlassa.

  Mereltä pörrää paikalle Gay-Pride-värinen lennokki, josta liehuu suuri viiri: ”Nyt onneen jo 12-vuotiaana !” Kansa hurraa sitä ja taputtaa innoissaan. Paikalle tulleet nahkatakkiset homo-miehet puristavat 12-vuotiaiden ”partneriensa” kättä kiimaisina…

  Lennokki tiputtaa lehtisiä, värikkäitä lehtisiä…

  Niissä lukee:

  ”Varoitus ! Varoitus! Varoitus!

  UPT varoittaa: Seuraavat kaupunginosat ovat tästä lähtien sotatoimialuetta: Koko Itäinen Helsinki, koko keskusta-alue, koko Eliittialue.”

  ”Kansalaisia kehotetaan välttämään näitä alueita 11.-18.7. välisenä aikana, kollateraalista vahinkoa tulee muuten syntymään.”

  ”Eläköön Suomi! Eläköön Voitto!”

  Näin fiktiota. 🙂

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat