Kolloidihopea ja syöpä

Tuoreissa tutkimuksissa hyödynnettiin hopeananopartikkeleita syöpäsoluja vastaan, ja ne osoittivat, että hopean väitetyissä mutta toistaiseksi osoittamattomissa syöpää torjuvissa vaikutuksissa saattaa olla perää…

Syöpäpotilaille on mahdollisesti hyviä uutisia.

Kahdessa kliinisessä tutkimuksessa on tutkittu ajatusta siitä, että hopeananopartikkeleilla voitaisiin kutistaa syöpäkasvaimia.

Voit lukea ensimmäisestä täältä, ja toisesta täältä.

Tutkimukset ovat kiehtovia, sillä ne osoittavat, että jos lääkärit saavat tarpeeksi hopeaa syöpäkasvaimen alueelle, kasvain voi kutistua tai jopa kuolla.

Todellakin, ensimmäisen tutkimuksen mukaan hopeananopartikkelit (joihin viitataan tekstissä lyhenteellä AgNP) osoittivat ”annostuksesta riippuvaa sytotoksisuutta” syöpäsoluja vastaan. Tutkimuksessa käytettiin hiiriä, joilla on kasvain.

Toisin sanoen, hopeananopartikkelit tappoivat syöpäsolut suorilta, kun riittävän suuri määrä hopeaa pääsi kosketuksiin niiden kanssa.

Eikä minkäänlaisia merkkejä akuutista tai kroonisesta myrkytyksestä esiintynyt, eikä myöskään negatiivisia vaikutuksia hiirten veressä tai elintoiminnoissa.

Kohonneet valkosolu- ja verihiutalearvot palautuivat ennalleen. Kasvainten tilavuus pieneni dramaattisesti.

Tutkimuksen tekijät päättelivät: ”Nämä löydökset vahvistavat AgNP:n antitumoraaliset ominaisuudet ja viittaavat siihen, että niitä voi käyttää kustannustehokkaana vaihtoehtona syövän ja verisuonten uudismuodostukseen liittyvien häiriöiden hoidossa.”

Toisessa tutkimuksessa, koeputkitutkimuksessa jossa käytettiin rintasyöpäsoluja, saatiin vastaavanlaisia tuloksia.

Itse asiassa tutkimuksessa tehtiin seuraavanlainen johtopäätös: ”Kolloidihopealla on annostuksesta riippuva sytotoksinen vaikutus MCF-7 rintasyöpäsoluihin laukaisemalla apoptoosia niissä.”

Jälleen kerran, tämä yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että jos tarpeeksi suuri määrä kolloidihopeaa pääsee suoraan kosketukseen rintasyöpäsolujen kanssa, se tappaa ne.

Eroaa tri Robert O. Beckerin menetelmästä

Menetelmä eroaa huomattavasti siitä, mitä tri Robert O. Becker käytti 1980-luvulla.

Tri Becker tuotti erittäin pieniä määriä hopeaa syöpäsoluviljelmiin, käyttäen pientä mikroampeeriluokan positiivista virtaa.

Hän sai syöpäsoluissa aikaan käänteiserilaistumisen ja muutti ne takaisin kantasoluiksi, jotka sitten kykenivät uudistamaan itsensä mitoottisen solunjakautumisen ja uudelleenerilaistumisen kautta terveiksi erikoistuneiksi solutyypeiksi.

Toisin sanoen, jos tarvitaan uusia sydänsoluja, niistä muodostuu sydänsoluja. Jos tarvitaan uusia eturauhassoluja, niistä muodostuu eturauhassoluja. Ja niin edelleen.

Kuten hän totesi bestseller-kirjansa The Body Electric kappaleessa 8:

”…havaitsimme, että kykenisimme keskeyttämään fibrosarkoomasolujen mitoosin hopeaioneilla käyttäen erittäin pientä positiivista virtaa.

Päivän sisällä altistuksesta solut näyttivät käänteiserilaistuvan täydellisesti, ja ne lakkasivat jakautumasta kuukauden ajaksi vaikka käsittelyä ei jatkettu, ja vaikka vaihdoimme kasvualustan säännöllisesti.

Ilmiselvästi koko aihetta on syytä tutkia paljon perinpohjaisemmin.”

Hän myös totesi toiseksi parhaiten myyvässä Cross Currents -kirjassaan:

”…havaitsimme, että osa kasvualustalla olevista ihmisen syöpäsoluista vaikutti käänteiserilaistuvan kun ne altistettiin hopeaioneille.

Eräällä potilaallani oli vakava, krooninen luuinfektio, ja siihen liittyvä syöpä haavakohdassa. Hän kieltäytyi amputaatiosta, joka olisi ollut [tämäntyyppisissä tapauksissa] käytettävä hoito, ja vaati että hoidan infektiota hopeatekniikalla.

Kolmen kuukauden kuluttua infektio oli hallinnassa, ja haavassa olleet syöpäsolut vaikuttivat muuttuneen takaisin normaaleiksi. Kun viime kerran kuulin hänestä, kahdeksan vuotta hoidon jälkeen, hän oli yhä kunnossa.

On tärkeää huomata että vaikutus ei johdu yksin sähkövirrasta, vaan kyseessä on sähköisen jännitteen ja sähköllä tuotettujen hopeaionien yhteisvaikutus. Kyseessä on elektrokemiallinen hoitomuoto.

Vaikka tällä hetkellä meillä ei ole vahvaa näyttöä asiasta, todennäköisesti mitä tapahtuu on se, että hopeaionit ovat muodoltaan sellaisia, että ne liittyvät joihinkin reseptoriryhmiin syöpäsolujen kalvon pinnalla.

Sen jälkeen kun yhteys on syntynyt, sähkövarauksen muutos lähettää signaalin syöpäsolun ytimeen, mikä aktivoi varhaisvaiheen geenit, ja solu käänteiserilaistuu.

Tuossa tilassa se odottaa ohjeita siitä, miksi sen tulee muuttua. Prosessi on täysin samanlainen kuin Rosen kokeiluissa, paitsi että tässä tapauksessa käänteiserilaistuminen johtuu positiivisten hopeaionien odottamattomasta vaikutuksesta.

Tämä tekniikka tottakai edellyttää lisätutkimuksia ennen kuin sen antitumoraalista vaikutusta voi hyödyntää hoidossa. Se kuitenkin vaikuttaa valonpilkahdukselta muuten niin synkässä kuvassa.”

Tulisiko syöpäsolut tappaa vai parantaa?

Valitettavasti kahdessa aiemmin viitatussa tutkimuksessa käytetty menetelmä on paljon karskimpi kuin Beckerin käyttämä. Tutkijat yksinkertaisesti laittavat niin suuren määrän nanohopeaa tekemisiin syöpäsolujen kanssa, että se saa aikaan apoptoosin, mikä tarkoittaa solukuolemaa.

Tämä on tyypillinen perinteinen tapa suhtautua syöpään. Tarkoituksena ei ole parantaa elimistön kasvaimia. Runnotaan vain menemään ja tapetaan kasvain.

Suhtautumistapaa voisi verrata tuholaistorjuntaan. Tuholaistorjuja ei koskaan kerro, että poistamalla ylimääräiset pensaat ja puskat talon läheisyydestä myös ötökät pysyvät loitolla. Hän vain tulee ja sumuttaa talon täyteen myrkkyä joka viikko, ja laskuttaa siitä.

Tottakai suosin ennemmin tri Beckerin menetelmää, jota hän kehitti Syracusen yliopiston lääketieteellisessä 1980-luvulla, ennen kuin hänen rahoituksensa salaperäisesti katkaistiin eikä hän kyennyt saattamaan työtään loppuun. (Hänen kirjoissaan on enemmän aiheesta ts. The Body Electric ja Cross Currents.)

Mutta ainakin nyt tutkittava menetelmä osoittaa, että kolloidihopea kykenee todellakin tappamaan syöpäsoluja – toinen sulka turvallisen ja luonnollisen hopean hattuun!

Ja vielä parempia uutisia: jonain päivänä se voi korvata myrkyllisen kemoterapian, sädehoidon ja ehkä jopa leikkaukset, pelastaen maailmanlaajuisesti miljoonia syövän uhreja vuodessa!

FDA ja väitteet parantavasta vaikutuksesta

Näiden kahden tutkimuksen tulisi herättää mielenkiintoa lisätutkimusta kohtaan –

— ja ehkä jopa saada FDA peruuttamaan osan sanoistaan, mitä tulee hopean käyttöön vakavia sairauksia kuten syöpää vastaan.

Loppujen lopuksi, FDA on valittanut vuosien ajan että ”häikäilemättömät” kolloidihopeakauppiaat ovat markkinoineen kolloidihopeaa ”parannuskeinona syöpään”.

Näiden kahden kliinisen tutkimuksen myötä väitteellä on enemmän pohjaa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että nauttimalla kolloidihopeaa suun kautta ei ole mahdollista saada kasvaimen alueelle yhtä suuria pitoisuuksia mitä näissä tutkimuksissa käytettiin.

Todennäköisesti erityisesti tarkoitusta varten valmistettua isotoonista hopeananopartikkeliliuosta täytyisi injektoida suoraan kasvaimen lähialueille, mahdollisesti useaan otteeseen, pitkän ajan kuluessa, kunnes syöpäsolut ovat tuhoutuneet.

Tähän tarvittaisiin ammattitaitoisia osaajia, jotka hyödyntävät uudenaikaista seurantateknologiaa, kuten tietokonetomografiaa tai magneettikuvausta tai muita kuvaustekniikoita, jotta hoitoa antava lääkäri kykenisi seuraamaan kehitystä ja kohdistamaan hoidon juuri oikeille alueille.

Olivatpa asiat nykyään miten tahansa, on mielenkiintoista nähdä, että lääketiede näyttää siirtyvän tähän suuntaan. Ja on mitä vaatimattomin haaveeni, että jonain päivänä lääketutkijat kehittävät toimivan hoidon, jossa hopeaa käytetään tätä tarkoitusta varten.

Siitä olisi suunnatonta hyötyä syövän uhreille.

Kolloidihopean nauttiminen suun kautta ja syöpä

Huolimatta siitä, että suun kautta nauttimalla kolloidihopean konsentraatio ei saavuta riittävän korkeaa pitoisuutta, jota vaaditaan tietyn kasvaintyypin, kuten esimerkiksi rintasyövän tapauksessa –

— vuosien varrella on julkaistu huimia todistuksia siitä, kuinka ihmiset ovat nauttineet syövän ”spontaanista remissiosta” sen jälkeen kun he ovat alkaneet käyttää kolloidihopeaa oraalisesti.

Olen esimerkiksi puhunut erään The Ultimate Colloidal Silver –manuaalin lukijan kanssa, joka vannoo, että hänen todettu eturauhassyöpänsä parantui juomalla runsain määrin mikropartikkelikolloidihopeaa.

Hän hankki myöhemmin mikropartikkelikolloidihopeageneraattorin ja lähetti sen Irlantiin veljelleen, jolla myös oli eturauhassyöpä. Hän sanoo veljensäkin parantuneen noudattamalla samaa menetelmää kuin hän itse.

Tiivistetysti, heistä kumpikin joi valtavia määriä mikropartikkelikolloidihopeaa (litran päivässä kuukauden ajan) — mitä en koskaan suosittelisi kenellekään mahdollisen argyrian vuoksi (iho värjäytyy).

Mutta kuten tämä varsin komea irlantilainen herrasmies asian muotoili, hän totesi irlantilaisella aksentilla: ”Ja mitähän vaihtoehtoja minulla oli? Kuolla syöpään tai iho muuttuu harmaaksi? Valitsen mieluummin riskin harmaasta ihosta, koska tahansa.”

Todellisuudessa hänellä oli muitakin vaihtoehtoja, kuten tavanomainen lääkehoito.

Hän kuitenkin vastusti henkeen ja vereen suositeltuja tavanomaisia hoitomenetelmiä. Hänen lääkärinsä sanoi hänelle, että hänestä saattaisi tulla impotentti, ja pahimmassa tapauksessa jotkin tietyt elimet saatettaisiin joutua poistamaan kirurgisesti.

Joten omasta tahdostaan hän päätti kieltäytyä tavanomaisista hoidoista ainakin toistaiseksi ja kokeilla ensin kolloidihopeaa.

Ja se näemmä toimi hänellä, kuten myös veljellään Irlannissa.

En tietenkään neuvoisi ketään tekemään samoin. Miksikö?

Koska jos kolloidihopeahoito ei toimi, menetetään arvokasta aikaa jolloin syövän leviäminen oltaisiin voitu pysäyttää tavanomaisin menetelmin ennen kuin on liian myöhäistä.

Tämä rohkea ja itsenäinen yksilö kuitenkin teki mielensä mukaan, ja ilmeisesti se toimi hänellä, kuten hänen veljelläänkin!

Muita remissiotapauksia, joissa on käytetty kolloidihopeaa oraalisesti

Facebookin Colloidal Silver Secrets -yhteisössä toimiva henkilö kertoi käyttäneensä kolloidihopeaa yhdessä muiden voimakkaiden luonnonyhdisteiden ja -menetelmien kanssa parantaakseen vakavia syöpätapauksia.

Alla joitain hänen kiehtovista tarinoistaan, otteet lainattu luvan kanssa Colloidal Silver Success Stories -verkkosivulta:

”Olen nähnyt lukuisia tapauksia, joissa syöpä on parantunut luonnollisilla menetelmillä, ja kokemukseni mukaan kolloidihopeavesi on keskeinen osa mitä tahansa naturopaattista syöpähoitomenetelmää. Esimerkkejä:

Ystäväni vaimolla diagnosoitiin rintasyöpä Floridassa. Ennen hoitojen aloittamista syöpälääkärit halusivat odottaa, jotta nähtäisiin kuinka nopeasti tai hitaasti syöpä kehittyisi, jotta voitaisiin valita tarkoitusta varten paras allopaattinen hoitomuoto.

Hänen aviomiehensä, ystäväni, kutsui minut luokseen välittömästi diagnoosin jälkeen. Sanoin hänelle, että emme aio odottaa sekuntiakaan. Hänen äitinsä oli kuollut aiemmin rintasyöpään, joten hän oli hyvin huolissaan siitä mitä hänelle tapahtuu.

Käytän monia erilaisia vaihtoehtoisia menetelmiä erityyppisiin syöpiin.

Koska ihmiset olivat tottuneet ”tavallisiin” lääkäreihin ja allopaattiseen lääketieteeseen, päätin käyttää kahta yksinkertaista ”hoitoa”, koska en halunnut ylikuormittaa heidän piirejään monilla erilaisilla menetelmillä.

Ehdotin, että hän käyttäisi 7-10 ppm kolloidihopeavettä ja joisi sitä usein aterioiden välillä päivittäin – muutama suullinen kerrallaan.

Ehdotin myös, että hän hankkisi Flor*Essence-teetä (paras versio Essiac-teestä jonka tiedän) ja sekottaisi sitä 60 millilitraa 60 millilitraan liedellä kuumennettua (ei mikroaaltouunissa kuumennettua) puhdasta lähdevettä (ei missään tapauksessa kloorattua vettä!) tai tislattua vettä, ja joisi sitä tuntia ennen jokaista ateriaa ja ennen nukkumaanmenoa.

Hän noudatti näitä kahta menetelmää orjallisesti ja kurinalaisesti kuuden kuukauden ajan.

Kuuden kuukauden kuluttua hän palasi syöpälääkärinsä luokse kuvauksia ja mahdollista hoitoa varten. Lääkärin ja hänen yllätykseksi syöpä oli poissa. Syöpälääkäri sanoi hänelle: ”En tiedä mitä teet, mutta jatka sitä.”

Palatessani kotiin hän soitti minulle kyynelehtien ja kertoi syövän olevan poissa. Olin niin liikuttunut hänen puolestaan että kyynel nousi silmäkulmaani.

Edellä mainittu tapahtui kuusi vuotta sitten, ja ylläpidon vuoksi hän juo yhä kolloidihopeavettä ja kupillisen tai kaksi Flor*Essence-teetä, päivittäin.”

Toinen esimerkkitapaus

Alla toinen esimerkki, saman herrasmiehen kertomana:

”Törmäsin vakavaan syöpätapaukseen kun ystäväni veljellä oli munuaissyöpä, ja hänelle oli sovittu leikkausaika neljän viikon päähän.

Selitin etten tiedä voisinko auttaa häntä pääsemään eroon syövästä noin lyhyessä ajassa (jos ollenkaan), mutta päätin yrittää. Käytin useita eri menetelmiä tämän tietyn henkilön kanssa:

1. Kolloidihopeavettä monta kertaa päivässä aterioiden välissä päivittäin koko neljän viikon ajan.

2. Flor*Essence-teetä (Essiac) neljä kertaa päivässä – tuntia ennen jokaista ateriaa ja ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi 60 millilitraa puhdasta lähdevettä (ei kloorattua vettä) liedellä lämmitettynä (ei mikroaaltouunissa) sekoitettuna 60 millilitraan Flor*Essence-teetä. Flor*Essence-tee opittiin Ojibwa-intiaaneilta, ja sen kehitti laillistettu hoitaja Rene Caisse, ja jota tri Charles A. Brusch, presidentti John F. Kennedyn lääkäri, kehitti edelleen JFK:n valtakaudella. Tri Brusch paransi oman suolistosyöpänsä käyttämällä Flor*Essence-teetä. Neiti Rene Caisse paransi kymmeniätuhansia terminaalivaiheessa olleita vuosina 1928-1978 klinikallaan Bracebridgessä, Kanadassa.

3. 10 grammaa C-vitamiinia suun kautta nautittuna päivän mittaan vahvistaakseen hänen immuunijärjestelmäänsä. (Suonensisäisestä C-vitamiinista voi olla suunnatonta hyötyä, mutta en löytänyt terveysammattilaista antamaan sitä).

4. Hyvää monivitamiinia ja mineraalikapseleita päivittäin, nekin vahvistamaan hänen omaa immuunijärjestelmäänsä. Lisäksi E-, D- ja A-vitamiinia sekä seleeniä.

5. Tri Hulda Clarkin 2004 ”Zapper” käyttäen Syöpäohjelma-ajuria. Hän käytti Zapperia päivittäin jäljelle jääneen kolmen viikon ajan käytyään läpi 8 päivän ohjelman (johon sisältyy yksi sessio ensimmäisenä päivänä, 2 sessiota Zapperia toisena päivänä tunti sessioiden välillä, 3 sessiota kolmantena päivänä, tunti sessioiden välillä, 4 neljäntenä, 5 viidentenä, 6 kuudentena, 7 seitsemäntenä ja 8 sessiota kahdeksantena päivänä, jälleen kerran tunti jokaisen session välillä). Eli viimeisenä päivänä Zapperia käytetään yhteensä viidentoista tunnin ajan. Kahdeksan päivän Zapper-ohjelman jälkeen hän käytti sitä satunnaisesti jäljelle jääneen kolmen viikon ajan.

6. Runsaasti raakoja vihanneksia ja hedelmiä päivittäin.

Hän noudatti kaikkia mainittuja menetelmiä kurinalaisesti koko neljän viikon ajan. Kun hänen oli aika mennä leikkaukseen, syöpälääkärit yrittivät löytää kaikki kasvaimet kuvantamalla, mutta syöpä oli kokonaan poissa. Hänen ja lääkärinsä yllätykseksi heidän täytyi peruuttaa leikkaus!

Mielestäni nämä kaikki menetelmät, joihin lukeutui myös kolloidihopeavesi, säästivät hänen munuaisensa syövän kurimukselta.

Tapaus oli hyvin haastava, sillä aikaa oli vain neljä viikkoa hankkiutua eroon syövästä.

Olin yhtä yllättynyt kuin hän ja lääkärit lyhyen ajan vuoksi. Hän oli erittäin kiitollinen lopputuloksesta. Mutta se osoitti minulle jälleen kerran, että kuka tahansa voi selättää syövän käyttämällä luonnollisia, vaihtoehtoisia menetelmiä.

Minulle paras mahdollinen aika aloittaa luonnollinen vaihtoehtohoito on välittömästi diagnoosin jälkeen ennen kuin yhtäkään allopaattista hoitoa on aloitettu.

Kun kemoterapia alkaa, henkilön oma immuunijärjestelmä heikkenee ja eikä toimi kunnolla, mikä tekee syöpää vastaan taistelemisesta erittäin haastavaa.

En voi taata, että vaihtoehtoiset menetelmät selättävät syövän joka kerta, mutta olen nähnyt ja kokenut monia tapauksia, joilla erityyppisiä (kurkku, kieli, aivo, iho, vatsa, eturauhas, ja suolisto muutama nimetäkseni) syöpiä on päihitetty.

Kyllä, olen menettänyt ihmisiä tälle kamalalle sairaudelle, mutta vain silloin kun he eivät ole noudattaneet kaikkia ehdottamiani menetelmiä orjallisesti, ja jos he ovat käyneet läpi mitä tahansa aiempia allopaattisia hoitoja (sädehoito, kemoterapia, leikkaukset) jotka ovat lopulta heikentäneet ja osittain tuhonneet heidän oman immuunijärjestelmänsä, minkä vuoksi heidän kehonsa ei ole kyennyt osallistumaan taisteluun.

Siitä lähtien, kun viisi vuotta tai kauemman aikaa sitten taistelimme munuaissyöpää vastaan ja voitimme (Luojan kiitos!), koko vaihtoehtotutkimusteni aikana, olen oppinut vielä parempia menetelmiä joilla auttaa ihmisiä elämänsä taistelussa tätä erittäin kamalaa sairautta, syöpää, vastaan.

Jumalalle kiitos korkeammasta johdatuksesta, joka sai tutkimaan menetelmiä joista olen ollut tarpeeksi onnekas oppimaan vuosien varrella.”

Sopii myös lemmikeille!

Sama henkilö kertoi kuinka hän käytti kolloidihopeaa parantaakseen kissansa vatsasyövän:

”Yhdellä kissoistani paljastui vatsasyöpä, ja se oksensi verta rinnuksilleen. Tämä alkoi noin puolitoistavuotta sitten. Olen hoitanut häntä päivittäin valmistamallani 15-21 ppm kolloidihopeavedellä, annostellen pipetillä ainakin 6 pipetillistä kuudesta kahdeksaan kertaa päivässä.

Annoin hänelle myös 6 pipetillistä laimentamatonta Flor*Essence-teetä ennen kuin hän söi, noin kuudesta kahdeksaan kertaa päivässä. Kolmen kuukauden kuluessa hän parantui, ja nyt hän on riehakkaampi ja leikkisämpi kuin koskaan.”

Ihosyöpä ja kolloidihopea

Ja tietysti, olemme kertoneet tarinan herra Al Koblikista aiemmin, joka kykeni välttämään kalliin ihosyöpäleikkauksen käyttämällä kolloidihopeaa.

Herra Koblickilla diagnosoitiin basaalisolukarsinooma oikeassa jalassa vuoden 2005 alkuvaiheessa. Hänen lääkärinsä sanoi hänelle, että hänen täytyy aloittaa normaalit hoitotoimenpiteet jotta tämäntyyppinen syöpä voitaisiin yrittää pysäyttää, prosessi jota kutsutaan elektrodesikkaatioksi.

Näin ollen hän päätti ensin kokeilla valmistaa ja käyttää kolloidihopeaa uudella kolloidihopeamikropartikkeligeneraattorilla www.TheSilverEdge.com-sivustolta.

Hän aloitti nauttimalla noin 60 millilitraa kolloidihopeaa päivässä sisäisesti, ja myös käyttäen kosteuspyyhettä ”taputellakseen” hellävaraisesti 10 ppm kolloidihopeaa, täysivahvuista, suoraan syöpäkohtaan useita kertoja päivässä, antaen kohdan kuivua.

Voit katsoa ennen ja jälkeen -kuvat osoitteessa www.ColloidalSilverSuccessStories.com (järjestyksessä toinen menestystarina).

Ennen-kuvassa näkyy räikeän punainen ja tulehtunut jalka, jossa on syöpäisiä leesioita, jotka alkavat levitä. Jälkeen-kuva, joka on otettu neljä kuukautta myöhemmin, osoittaa saman alueen selkeästi parantuneen.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kenen tahansa ajattelevan henkilön tulisi tehdä johtopäätös, että on olemassa riittävästi anekdotaalista todistusaineistoa, joka antaisi syytä tutkia hopean käyttöä syövän hoidossa.

Ja nyt on myös aitoja preliminäärisiä kliinisiä tutkimuksia, joihin on viitattu tämän artikkelin alussa, jotka osoittavat että nanohopea voi olla toimiva hoitokeino syöpään.

Tämä on tietysti erittäin hyvä uutinen, koska toisin kuin henkilötodistukset, on varsin hankalaa tyrmätä kliiniset tutkimukset tai sivuuttaa ne ”hatarana näyttönä”.

Toivottavasti tämä uusi kliininen tutkimus kannustaa lääketutkijoita suorittamaan lisää kliinisiä tutkimuksia, ja lopulta kehittämään toimivan hoitomenetelmän jossa käytetään hopeaa.

Luulen että on liikaa vaadittu, että he katsoisivat ajassa taaksepäin ja kävisivät läpi tri Robert O. Beckerin alkuperäisen kliinisen tutkimuksen 1980-luvulta…

…ja tekisivät lisätutkimuksia nähdäkseen josko tri Beckerin menetelmä, jossa käytetään erittäin pieniä määriä hopeaa ja positiivista mikrovirtaa edistämään solujen käänteiserilaistumista — muuttaen syöpäsolut tuoreiksi, uusiksi kantasoluiksi — on käyttökelpoinen myös suurina pitoisuuksina syöpäsoluja vastaan.

Kaikesta huolimatta, kaksi artikkelin alussa mainittua tutkimusta ovat varsin kiehtovia ja erittäin lupaavia. Ne voivat jonain päivänä johtaa hoitomenetelmiin, joilla syöpä voidaan parantaa täysin…

…ja aineella joka on niin luonnollinen kuin vain voi olla – puhdas hopea.

 

Lähde: Thesilveredge.com

Lue myös:

Tämän vuoksi käytän kolloidihopeaa
Kolloidihopea on tehokas ja turvallinen vaihtoehto antibiooteille
Kolloidihopea ja miksi lääkeyhtiöt eivät pidä siitä
Kolloidihopea – unohtunut ihmehoito

1 kommentti

 1. Analysointi ja tutkiva on erittäin tärkeää.

  On kuitenkin muistettava että suurin osa lukijoista ei tule koskaan kahlaamaan läpi pitkiä tekstejä internetissä. Ei koskaan.

  Tässä käännyn koko kansallismielisen väen puoleen ja muidenkin jotka haluavat että heidän asiansa tulee ymmärretyksi.

  Ellette osaa tiivistää kirjoitusta kohtuullisen pituiseksi laittakaa edes erillinen tiivistelmä josta jutun oleelliset asiat käyvät ilmi ja mikä on kirjoituksen pääviesti.

  Tulemme kaikki olemaan erittäin tyytyväisiä.

  (itse en lue enää koskaan mitään pitkiä sepustuksia netissä)

  Hyvässä hengessä.

  Muuten, persujen Timo Soini ei asetu enää ehdolle persujen puheenjohtajaksi joten pelikenttä on auki kansallismielisille Suomessa. Tämä avaa uuden mahdollisuuden varteenotettaville kansallismielisille ottaa ohjakset Suomessa. Myös ja nimenomaan niille jotka eivät kuulu persuihin.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat