Kontrolloitu oppositio: juutalainen ”kansalaisaktivisti” pakotti työntekijän seksiorjaksi

Tunnetun amerikanjuutalaisen libertaarin, Adam Kokeshin, presidenttiyshaaveet vuodelle 2020 kariutuivat, kun tiedot hänen perversseistä salaisuuksistaan tulivat julki.


Kokesh on ilmoittanut tahtovansa ryhtyä Amerikan libertaaripuolueen presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa. Hän on niin sanottu anarkokapitalisti; aatteen isä on Kokeshin tavoin juutalainen Murray Rothbard.

Kokesh on tehnyt yhteistyötä muun muassa Ron Paulin kanssa. ”Jos Kokeshin 2020 kampanja kaatuu, voi olla, että anarkokapitalistit menettävät parhaan ehdokkaansa,” Being Libertarian –sivu (BL) uutisoi.

Mutta miksi juutalaisehdokkaan kampanja meni pilalle? Kokeshin kampanja-avustaja ja entinen tyttöystävä Macey Tomlin (Oehlenschlager) paljasti (1, 2), että juutalainen oli pakottanut alamaistaan allekirjoittamaan vähintäänkin kummallisen ”työsopimuksen”.

Häiriintyneessä ”työsopimuksessa” Kokesh edellyttää avustajaansa muun muassa ”ylläpitämään positiivista asuinilmapiiriä […] avoimella mielellä ja seksuaalisilla palveluksilla”. Sopimuksen mukaan avustajalla ei ole ”oikeutta valittaa tehtävistään”.

Lisäksi Kokeshin alamaisen täytyi rajoittaa puhelimen käyttöä, kunnes Kokesh oli saanut ”tarvitsemansa määrän huomiota”. Lisäksi työntekijä sitoutui antamaan juutalaiselle presidenttikilvoittelijalle ”öisiä hierontoja”.

Tomlin kertoi BL:lle, että Kokesh pakotti hänet allekirjoittamaan sopimuksen, koska hän ei ollut ”täyttänyt” Kokeshin ”tarpeita riittävän hyvin” tämän mielestä. Kokesh kiristi Tomlinia allekirjoittamaan hyytävän paperin kolmen vuorokauden sisällä.

Tomlinin mukaan juutalainen libertaarijohtaja ei ollut ”vilpitön” vaan äärimmäisen ”itsekeskeinen” sekä ”törkeä”. Tomlinin ohella Kokesh ahdisteli muitakin kampanjatyöntekijöitään.

Amerikassa todistettiin toinenkin hieman vastaava järkyttävä tapaus hiljattain. Juutalainen Lee Kaplan otti amissiperheen lapset seksiorjikseen ”panttina” näiden vanhempien maksamattomista veloista.

 

Lue myös: Israelin vastahakoinen puuttuminen seksiorjakauppaan

4 kommenttia

 1. Nää on sairaita:

  http://www.stern.de/panorama/gesellschaft/sex-in-israel-anleitung-zum-sexuellen-unglueck-3092036.html

  Täysiä sosiopaatteja ja kieroutuneita luonteita. Ilmeisesti esinahan leikkaus aiheuttaa niin suuren peruuttamattoman aivovaurion että sen jälkeen normaali ajatuksenjuoksu ei ole mahdollista.

  http://www.timesofisrael.com/thousands-of-slaves-in-israel-global-study-finds/

  http://therealistreport.com/jews-caught-operating-white-sex-slavery-ring-in-israel/

  Nää on ollut sekasin koko historian ajan. Vissiin Jack The Ripperillekkin naiset sanoivat ”EI” ja kostoksi Jack tappoi heidät.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Kontrolloitu oppositio kuten Alex Jones, Perussuomalaiset ja vihervassarit, on se suuri ongelma joka pitäisi jotenkin osata ratkaista jotta se aito oppositio saisi äänensä paremmmin kuuluviin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat