Kontrolloitu oppositio: ruotsidemokraatit saa tukea maltilliselta kokoomukselta

Sionistinen oikeistopopulistipuolue ruotsidemokraatit saattaa liittoutua Ruotsin maltillisen kokoomuksen kanssa. Liitto on ironinen, sillä ruotsidemokraatit väittää olevansa ”maahanmuuttokriittinen”, kun taas kokoomus on vastuussa Ruotsin pakolaiskriisistä.

Reuters uutisoi, että kokoomus on valmis ”tekemään sovun maahanmuuttovastaisen puolueen kanssa”. Kaikki valtapuolueet ovat pitäneet ruotsidemokraatteja jo kauan täydellisessä eristyksessä, mutta viimeistään nyt puolue on todistanut olevansa täysin vaaraton eliitin kannalta.

Reutersin mukaan kokoomuksen suhde ruotsidemokraatteihin on tehnyt nyt ”U-käännöksen”. Kokoomus on valmis yhdistämään populistien kanssa voimat nykyisen hallituksen kaatamiseksi.

Osa keskustaoikeistolaiseen liittoon kutsutuista puolueista ei kuitenkaan pidä ajatuksesta; esimerkiksi keskustapuolueen mukaan Donald Trumpissa ja Brexitissä on jo tarpeeksi sulateltavaa – maahanmuuttokriitikoille ei keskustan mielestä tule antaa enää lainkaan enempää periksi.

Ruotsidemokraattien kutsuminen ”maahanmuuttovastaiseksi” on harhaanjohtavaa, sillä puolueen maahanmuuttopoliittiset uudistusehdotukset ovat olleet yleensä liberaalimpia kuin esimerkiksi Suomen hallituksen maahanmuuttopolitiikka.

Ruotsidemokraatit on puukottanut lukemattomia jäseniään selkään kivutessaan eliittipuolueiden kastiin. Kaikki todellisia maahanmuuttopoliittisia uudistuksia kannattavat sekä kansainvälistä finanssieliittiä kritisoivat soraäänet on erotettu puolueesta välittömästi.

Anna Hagwall.
Anna Hagwall.

Syksyllä puolue erotti kansanedustajansa Anna Hagwallin, koska tämän mukaan valtamedian omistajuus oli keskittynyt Ruotsissa liiaksi muutamille perheille.

Hagwall ei maininnut juutalaisia suoraan, mutta kaikki tietävät, että Ruotsin suurin mediaperhe on juutalainen Bonnier.

Erottamalla Hagwallin puolue pyrki viestittämään juutalaisperheelle, että nämä saavat jatkaa kulttuurimarxistisen propagandan suoltamista vailla pelkoa siitä, että ruotsidemokraatit puuttuisivat näiden toimintaan.

Kuten kirjoitimme artikkelissa ”Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret”, Ruotsin rajat aukaistiin alunperin nimenomaan kokoomuksen johdolla. Tuolloin puoluetta johti juutalainen Gunnar Heckscher. Onkin symbolista, että juuri kokoomus on päättänyt toivottaa ruotsidemokraatit virallisesti tervetulleeksi eliitin sisäpiiriin.

 

Lue myös: Ruotsidemokraattien juutalaistaustainen ex-jäsen kampanjoi puolueen maahanmuuttokriittisiä vastaan

3 kommenttia

 1. ”Tekemään sovun”. Ja katin kontit! Kokoomus harjoittaa likaista vaalitaktiikkaa. Tuuli on kääntynyt Ruotsissa. Kansalaiset ajattelevat yhä kriittisemmin ns. ”maahanmuutosta”, koskapa jätevuori on kasvanut niin korkeaksi, että sen VARMASTI huomaa. Jos minulta kysytään. Hyppään ennenmin omaan paska -sakokaivoon kuin menen asumaan – noh, tiedätte kyllä minne -. Inhoni on niin suurta, että tuon ”valtion” nimen kirjoittaminenkin on ÄÄRIMMÄISEN vastenmielistä!
  Selkärangattomat ”pelinpolitiikan” harrastaja Kokoomus kalastelee ääniä itselleen. Jos toisessa vaakakupissa ovat paikka seuraavassa hallituksessa ja toisessa ns. ”periaatteet” tai aivan naurettava sana: ”aate”?
  Ei ole vaikeaa arvata kumpaa potkaistaan perseelle.
  Mutta pääasia koko jutussa on kaikessa vastenmielisyydessään se, että KIPAPÄÄT tuo nurmikoilla oleva koiranpaska – ”PIIRTÄVÄT” taas ne RAJAT, joiden sisällä Goijimit saavat LEIKKIÄ!
  Koko Länsi on juutalaisten TALUTUSNUORASSA kuin vanha cockerspanieli, joka ”valkoisen miehen taakan” surusilmäisillä silmillään katsoo isäntäänsä pyytäen päästä kusetuslenkilleen.
  Sanotaan, että ihmisen pitää olla ylpeä rodustaan ja vallankin nyt MEIDÄN valkoisten – mutta joskus se on tosi VAIKEAA!!!
  Saisipa potkaista sika-Soinia perseelle. Se edes vähän auttaisi.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. James Hirvisaari: TEIDÄN SYYTÄNNE (tehostein)

  hyvä puhe hirvisaarelta vaikka juutalais ongelmasta ja rahajärjestelmästä puhukaan!!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat