Ruotsidemokraattien juutalaistaustainen ex-jäsen kampanjoi puolueen maahanmuuttokriittisiä vastaan

Ruotsidemokraattien juutalainen ex-jäsen Chang Frick on liittoutunut tunnettujen äärivasemmistolaisten kanssa ja vuotaa näille nyt luottamuksellista tietoa puolueesta. Frick on ilmoittanut tahtovansa taistella puolueen maahanmuuttokriittisiä vaikuttajia vastaan.

Puolueesta eroamisen jälkeen juutalainen Frick jatkoi hetken aikaa ”kansallismielisen” esittämistä voittaakseen mahdollisimman monen toisinajattelijan luottamuksen ja vahvistaakseen asemaansa ruotsalaisessa vaihtoehtomediassa. Frick on työskennellyt muun muassa Nyheter Idag- ja Politiskt Inkorrekt –vaihtoehtomedioissa, joiden lähin poliittinen vastine Suomessa lienee sionisti Jussi Halla-ahon blogin ympärille rakennettu Hommaforum.

Vuosi sitten Frick ilmoitti Nyheter Idagin artikkelissaan saaneensa lukijoilta paljon salaista tietoa ja luottamuksellisia juttuvinkkejä poliittisen eliitin korruptiosta. Frick kertoi olevansa ”poliittista korrektiutta” vastaan ja taistelevansa ”pienen ihmisen” puolesta. Hän määritteli itsensä libertaariksi (”yllätys”), jolle jäsenyys Ruotsidemokraateissa oli vastalause eliittiä vastaan.

Vuosia kestäneen pohjatyön ja valehtelun jälkeen Frick on viimein päättänyt paljastaa todellisen luonteensa. Hän on alkanut vuotaa saamiaan luottamuksellisia tietoja hakkeroinnista tuomitulle äärivasemmistoaktivisti Mathias Wågille. Wåg on ollut perustamassa ”taktista väkivaltaa” kannattavaa ”rasisminvastaista” AFA-järjestöä Ruotsissa, minkä lisäksi hän työskentelee tietoturvarikoksia tehtailevassa Researchgruppen-järjestössä. Researchgruppenia rahoittaa Frickin juutalainen heimoveli, pankkiiri Robert Aschberg.

Frick antoi aiemmin ymmärtää vastustavansa Researchgruppenin ja Ruotsin hallitsevan eliitin tiivistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on tuhota kaikkien maahanmuuttokritiikkiä julkisesti esittävien ihmisten elämä. Nyt Frick on kuitenkin alkanut esiintyä yhdessä Resarchgruppenin johtaja Wågin kanssa ja ilmoittanut tavoitteekseen taistella ruotsidemokraattien radikaalia maahanmuuttovastaista siipeä vastaan.

Äärivasemmistolainen hakkeri Mathias Wåg ja Frick.
Äärivasemmistolainen hakkeri Mathias Wåg ja Frick.

Ruotsidemokraatteja johtaa tällä hetkellä Israelia avoimesti tukeva sionistiblokki, joka on erottanut mielivaltaisesti kaikki jäsenet, jotka ovat esittäneet merkittäviä tiukennuksia hallituksen maahanmuuttopolitiikkaan. Ruotsidemokraattien sionismista kirjoitettiin tarkemmin Magneettimedian artikkelissa ”Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta”.

Juutalainen Frick on yhdistänyt voimansa äärivasemmiston kanssa käydäkseen informaatiokampanjaa Ruotsidemokraatit-puolueen radikaaleja toisinajattelijoita vastaan. Frick on edelleen tärkeä vaikuttaja Nyheter Idag –vaihtoehtomediassa, mikä tekee hänen toiminnastaan entistä vaarallisemman. Frick käytti vaihtoehtomediaa aseenaan mustamaalatessaan Ruotsidemokraattien nuorisojärjestöön kuulunutta nuorta naista, jolla hän väitti olleen ”natsiyhteyksiä”.

Monet maltilliset maahanmuuttokriitikot Ruotsissa ovat olleet hölmistyneitä Frickin toiminnasta, sillä he luottivat häneen. Aiheesta uutisoinut kansallissosialistinen Nordfront.se-julkaisu on kuitenkin varoitellut Frickin muodostamasta turvallisuusuhasta jo kauan ennen kuin hänen petoksensa paljastui.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat