Kreikkalaisen holokaustirevisionistin haastattelu

Tämä artikkeli on tiivistetty ja editoitu versio the Barnes Review –lehden Peter Papaheraklisin tekemästä haastattelusta kreikkalaisen holokaustirevisionistin, Konstantinos Plevrisin kanssa. Plevris on historian ensimmäinen holokaustin kiistänyt revisionisti, joka on oikeudessa todettu syyttömäksi rikokseen (kansanryhmää vastaan kiihottamisesta tai vihapuheesta), mikä suuresti harmitti ja säikäytti järjestäytynyttä kansainvälistä juutalaisuutta.

Koko artikkeli löytyy the Barnes Reviewn verkkoversiosta.

 

Lasha Darkmoon: Kreikkalainen kansallismielinen ja antisemitistiksi tunnustautunut lakimies Konstantinos Plevris tuomittiin joulukuussa 2007 syylliseksi kiihotuksesta juutalaisia vastaan. Tuomio perustui täysin hänen kirjoittamaansa kirjaan: The Jews: The Whole Truth, ja sen 1400 sivulla oleviin suorasukaisiin kommentteihin.

Plevris kirjoitti mm. Joseph Goebbelsista: ”Hän oli yksi vuosisatamme älykkäimmistä filosofeista, jolla oli syvällinen joukkopsykologian ymmärrys.” Syklon B:tä hän sanoi ”vain myrkkykaasuksi, jolla desinfioitiin keskitysleirejä… kaasu, joka tuli kuuluisaksi juutalaisten tappamisessa kaasukammioissa, joita ei ole löydetty.” Plevrisin Hitlerin ylistys oli viimein liikaa juutalaisille, joiden mielestä Hitler on yksi maailmanhistorian pahimmista miehistä, jonka ylittää pahuudessa ainoastaan Jeesus Kristus, joka Talmudin mukaan kärsii helvetissä kiehuen ulosteissa. Plevris intoilee Hitleristä: ”Saksan kolmannen valtakunnan johtaja oli varmasti yksi modernin ajan vaikuttavimmista johtajuuden esikuvista. Hän olisi voinut puhdistaa Euroopan juutalaisista, mutta hän ei tehnyt sitä.”

Muita Plevrisiä vastaan esitettyjä argumentteja olivat hänen Siionin Viisaiden Pöytäkirjojen myytin kannattaminen, hän kuvaili keskitysleirien juutalaislapsia ”hyvin lihaviksi ja hyvin syöneiksi” ja hänen mukaansa juutalaiset olivat ”verivihollisia” ja ”ali-ihmisiä”.

Plevris valitti oikeuden tuomiosta ja maaliskuussa 2009 korkein oikeus hylkäsi kaikki syytteet häntä vastaan. Hänen täydellinen syytteistä vapautuminen Kreikan merkittävimpien tuomareiden toimesta aiheutti vihaisia vastalauseita juutalaisilta, jotka valittivat ”oikeusmurhan tapahtuneen”.

Ei kuitenkaan ollut alun alkaenkaan helppoa todistaa, että Hitlerin ihailu tai holokaustin todenperäisyyden kyseenalaistaminen voisi mitenkään olla sama asia kuin väkivaltaan yllyttäminen juutalaisia vastaan, tai että kykenemättömyys rakastaa juutalaisia tai pitää heitä arvossa olisi itsessään rikos.

Peter Papaheraklis (TBR): Haastattelen Konstantinos Plevrisiä hänen kotonaan hänen mielipiteistään sekä tietysti hänen uudesta ja tärkeästä kirjastaan ”The Jews: The Whole Truth”

Konstantinos Plevris: Julkaisin kirjani kolme vuotta sitten Ateenassa. Kirja on 1400-sivuinen ja täynnä faktatietoja, todisteita, valokuvia ja viittauksia 270 kirjailijaan, kirjoihin ja teksteihin. Välittömästi kirjani julkaisun jälkeen Kreikan juutalaisten keskuskomitea ja Euroopan Juutalainen Kongressi aloittivat kampanjoinnin minua vastaan. He vaativat Kreikan pääministeriä tuomitsemaan minut. He haastoivat minut oikeuteen ja kolmen vuoden oikeussalitaisteluiden jälkeen voitin 100-prosenttisesti Ateenan korkeimmassa oikeudessa. Oikeus voitti, oikeusjärjestelmä todisti riippumattomuutensa juutalaisten hallinnasta.

TBR: Mitä mieltä olette juutalaisten ”holokausti” hypoteesista?

PLEVRIS: En usko ”holokaustiin”. Tietysti paljon juutalaisia kuoli Toisessa Maailmansodassa, mutta saksalaiset eivät suunnitelleet heidän tuhoamistaan.

TBR: Ette siis usko juutalaisten holokaustiin. Uskoitteko missään vaiheessa elämäänne tähän käsitykseen?

PLEVRIS: En. En ole koskaan uskonut ”holokaustiin”. Siksi olen tutkinut tarkkaan heidän ilmoittamiaan lukuja. Kirjoitin siitä kirjan jo vuonna 1968, yli 40 vuotta sitten, nimeltään: Myytti. Olemassa olevien todisteiden valossa on mahdotonta, että saksalaiset olisivat tappaneet 6 miljoonaa juutalaista, sillä virallisten tilastojen mukaan kaikissa Hitlerin hallitsemissa maissa oli yhteensä vain 4,2 miljoonaa juutalaista. Vaikka heidät kaikki olisi haalittu kasaan, ollaan vielä kaukana kuudesta miljoonasta. Eikä Hitler koskaan suunnitellut tappavansa juutalaisia. Hän halusi siirtää heidät Madagaskarin saarelle tai jonnekin muualle. Joka tapauksessa lähes 3,3 miljoonaa juutalaista on saanut korvauksia Länsi-Saksalta sillä perusteella, että heidät on vangittu ja viety keskitysleireille. Kaikki tämä selitetään kirjassani.

TBR: Oletteko käynyt koskaan Auscwitzissa tai muissa vastaavissa paikoissa?

PLEVRIS: Totta kai. Olen käynyt Dachaussa, Auscwitzissa, kaikissa niissä. Missään niistä ei ole kaasukammioita.

TBR: Onko Kreikassa lain vastaista kyseenalaistaa holokaustiteoria?

PLEVRIS: Ei, ei missään nimessä. Saksassa ja Itävallassa tunnetaan syyllisyyttä juutalaisten vuoksi ja siellä se on laitonta. Ei täällä, sillä meillä on sananvapaus. Jokaisella on oikeus ilmaista ajatuksiaan ja mielipiteitään.

TBR: Eivätkös antiikin kreikkalaiset likimain keksineet sananvapauden?

PLEVRIS: Kyllä, tietysti. Älkää unohtako, että täällä me uskomme vuoropuheluun. Te puhutte, minä vastaan ja me keskustelemme asioista. Olen useita kertoja kutsunut juutalaisia tv-ohjelmaani keskustelemaan julkisesti, vapaaseen vuoropuheluun, mutta he ovat aina kieltäytyneet. Miksi? Koska he tietävät olevansa väärässä ja minä olen oikeassa. Eikä kyseessä ole ainoastaan juutalaisten ”holokausti” Toisessa Maailmansodassa. Suurin osa kirjastani käsittelee juutalaisten kreikkalaisia vastaan tekemiä rikoksia kautta historian.

TBR: II Maailmansota oli kamalaa aikaa. Kuinka monta kreikkalaista kuoli sodassa?

PLEVRIS: Noin puoli miljoonaa, 520.000 tarkalleen.

TBR: Mitä muita holokausteja kreikkalaiset ovat läpikäyneet?

PLEVRIS: Meillä oli vuoden 1922 kansanmurha Pontuksessa, alueella Mustan Meren ympärillä. Kreikan ympärillä on valtioita – Albania, Makedonia, Bulgaria, Turkki – kaikki nämä valtiot on perustettu Kreikan maaperälle. Ne orjuuttivat kreikkalaiset. Meillä kreikkalaisilla on ollut kansanmurhia, todellisia kansanmurhia! Eikä kukaan antanut meille rahaa. Mielestäni juutalaisten ”holokausti” on yritystoimintaa, sillä on taloudellinen tavoite. Juutalaiset ovat hyötyneet siitä taloudellisesti. 30 vuotta sitten kirjoitettiin Auschwitzissa kuolleen 4 miljoonaa juutalaista, mutta myöhemmin lukua muutettiin miljoonaan. Silti juutalaiset ovat keränneet rahat 4 miljoonasta uhrista.

 

pla

 

 • [LD: Itse asiassa Auschwitzin uhrien virallinen määrä muutettiin vuonna 1989 4 miljoonasta 1,5 miljoonaan, mutta maagisesta 6 miljoonan kokonaisluvusta ei koskaan vähennetty tuota 2,5 miljoonaa. Jo pelkästään tuon luvun kyseenalaistaminen on rangaistava rikos 16 maassa: Belgia, Hollanti, Israel, Itävalta, Kanada, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Puola, Ranska, Romania, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Tsekki, Unkari. Espanja ja Portugali ovat muuttaneet lainsäädäntöään.]
 • TBR: Roomalainen historioitsija Dion Kassios sanoi toisella vuosisadalla juutalaisten tappaneen 220.000 kreikkalaista Kyrenessä ja 240.000 Kyproksella. Mitä mieltä olette siitä?

  PLEVRIS: Kyllä, Dion Kassioksen lisäksi muutkin ovat sanoneet samaa. Nykyajan historioitsijat sanovat samaa, mukaan lukien Edward Gibbon kirjassaan Rooman valtakunnan rappio ja tuho. Kyseessä on tunnettu tosiasia. Luvut saattavat olla lievästi liioiteltuja, mutta asia on tosi.

  TBR: Mitä holokaustimyytin yksityiskohtia te kyseenalaistatte?

  PLEVRIS: Ensiksi pitää käyttää tervettä järkeä. Jos juutalaiset puhuvat totta, ei heidän tarvitsisi lainmuutoksen turvin rankaista ns. ”holokaustikiistäjiä”. Oikeassa oleva pystyy todistamaan kantansa. Mielestäni on uskomatonta, että juutalaiset vetoavat tässä rikoslakiin. Jos sanoisin, ettei Yhdysvaltojen Vallankumousta tapahtunut, pitäisikö minut tuomita sen sanomisesta? Pitäisikö minun mennä vankilaan mielipiteeni sanomisesta?

  Jos juutalaiset ovat oikeassa, heidän täytyy hyväksyä julkinen vuoropuhelu, mutta he kieltäytyvät siitä. Sen lisäksi, että nykyään on kiellettyä kiistää ”holokaustin” tapahtuminen, myös sen yksityiskohtien epäileminen on rangaistavaa! Saksassa ja Itävallassa ei saa edes ilmaista epäilyksiään ”holokaustista”. Saksanmaata ei ole enää olemassa, on vain ”Juutalaistenmaa”. Kaikkialla Saksassa näkee ”holokausti” monumentteja ja muistomerkkejä.

  TBR: Onko mielessänne jotain erityisiä yksityiskohtia, joiden todenperäisyyttä kyseenalaistatte?

  PLEVRIS: Käytän aina tieteellisiä argumentteja tai tervettä järkeä. Saksalaiset tulivat Kreikkaan vuonna 1941 ja valtasivat jonkun kaupungin, pidättivät juutalaisia, laittoivat heidät junaan, kuljettivat jonnekin Puolaan tai Saksaan jollekin keskitysleirille. Miksi? Juutalaiset sanovat: ”tappaakseen meidät”.

  Minä kysyn: ”Mikseivät he tappaneet juutalaisia jo Kreikassa?” Oliko välttämätöntä nähdä kaikki se vaiva keskitysleirien, junien ja kaluston järjestämiseksi vain tappaakseen juutalaisia? On käytettävä tervettä järkeä. Jokin on pielessä tässä teoriassa.

  TBR: Minkälaisen vastaanoton kirjanne on saanut kreikkalaisilta?

  PLEVRIS: Nyt kolmen vuoden jälkeen on julkaistu jo neljäs painos.

  TBR: Se on todellakin suuri teos.

  PLEVRIS: Kyllä, se todellakin iskee viimeisen naulan arkkuun. Eikä pidä unohtaa, että voittoni kreikkalaisessa oikeusjärjestelmässä on pysyvä. Valituksia tuomiosta ei enää tule. Tämä on myös ensimmäinen kerta Euroopassa, kun juutalaiset ovat hävinneet jutun.

  TBR: Mitä mieltä olette tavasta, jolla israelilaiset ovat kohdelleet palestiinalaisia, libanonilaisia ja muita Lähi-idän asukkaita, kuten holokausti gazalaisia vastaan?

  PLEVRIS: Kirjassani on yli 50 valokuvaa, uskomattomia kuvia juutalaisista tappamassa lapsia – ja he halusivat tappaa ne lapset. Kaikki todisteet löytyvät kirjasta. Tietysti tämä on sotarikos. Valitettavasti sionisteille ei järjestetä uutta Nürnbergin oikeudenkäyntiä.

  TBR: Minuun vaikutti suuresti kirjassanne ollut valokuva, jossa palestiinalaislapset heittelevät kivillä lähestyvää panssarivaunua. Siinä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  PLEVRIS: Kyllä, tismalleen. Eikä pidä unohtaa, että jos juutalaiset eivät olisi ristiinnaulinneet Jeesusta, kukaan ei tietäisi heistä mitään. Kukaan ei heitä mainitsisi. Tiedämme varmuudella, että juutalaiset olivat orjia. He olivat orjia assyrialaisille, babylonialaisille, persialaisille, kreikkalaisille, roomalaisille, bysanttilaisille, arabeille, turkkilaisille ja saksalaisille. Nyt heillä on viimein oma valtio, mutta ei sen tähden, että he kykenivät itse sellaisen hankkimaan, vaan siksi että Yhdysvallat auttoi heitä. Tämä on päivän selvää. Jos Yhdysvallat heidät hylkäisi, heistä tulisi jonkun muun orjia.

  TBR: Tunnetteko Israelin hyökkäykset USS Libertyä vastaan 1967 ja Rachel Corrien murhan 2003 ja hyökkäykset muita amerikkalaisia sekä joitakin eurooppalaisia ja japanilaisia lehtimiehiä vastaan?

  PLEVRIS: Kyllä. USS Libertylle olen omistanut kokonaisen luvun kirjassani. Juutalaisilla ei ole mitään kiitollisuudentuntoa Yhdysvaltojen antamaa apua kohtaan. Useita juutalaisia vakoojia on tuomittu toimista Yhdysvaltoja vastaan. Uskon olevan olemassa myös hyviä juutalaisia. Minulla ei ole mitään heitä vastaan, jotka eivät usko ja seuraa Talmudin oppeja. En vain tunne henkilökohtaisesti yhtäkään juutalaista, joka ei uskoisi Talmudiin ja valittuun kansaan.

  Oikeudenkäynnissäni sanoin: ”Kuulkaa, nämä ihmiset väittävät olevansa Jumalan valittua kansaa ja heillä on otsaa väittää minua rasistiksi! Miten minusta tehdään rasisti, kun he väittävät juutalaisten olevan Jumalan valitsema kansa?”

  Olen valmis käymään avointa ja järkevää keskustelua juutalaisten kanssa, mutta he kieltäytyvät. Tämä asia voitaisiin ratkaista tuomalla kaikki faktatiedot julki, selvittämällä avoimesti, mikä on totta ja mikä ei. Koska he kieltäytyvät, jotain on pielessä.

  TBR: Ilmeisesti juutalaiset väittävät tulleensa jollain tavoin häpäistyksi kirjanne takia?

  PLEVRIS: Oikeuden tuomari oli minua vastaan. Ensimmäisen oikeudenkäynnin tuloksena minut tuomittiin ehdonalaiseen vankeuteen 14 kuukaudeksi. Tämän jälkeen tein valituksen hänen lainvastaisesta toiminnastaan ja nyt hänet on potkittu pihalle oikeuslaitoksesta! Tein valituksen ja korkeimman oikeuden 5 tuomaria julistivat yksimielisesti minut syyttömäksi.

  En missään vaiheessa kirjassani kehota ketään tekemään laittomuuksia tai harjoittamaan väkivaltaa juutalaisia vastaan. En koskaan! Puhuin ainoastaan totta ja todistin asioiden olevan totta. Ja jos juutalaiset voisivat keskustella kirjastani ja todistaa sen olevan väärässä, he tekisivät sen. Mutta he eivät voi kiistää totuutta, joten he yrittivät lakiteitse. He hävisivät, totaalisesti ja täydellisesti!

  TBR: Mikä oli nti Andrea Gilbertin rooli, juutalaisten keskuskomitean johtajana?

  PLEVRIS: Älkää! En halua keskustella lesbosta! Nainen, joka ei kunnioita omaa luontoaan, ei todennäköisesti kunnioita myöskään totuutta. Sen lisäksi että hän on lesbo, hän on myös homoseksuaalien liiton johtaja. (Jäsen, ei johtaja.)

 • [LD: Varmaankin Plevrisiä vastaan usein käytetty mustamaalaus, että hän on ujostelematon homofoobikko.]
 • TBR: Mikä on tämä Kreikan juutalaisten keskuskomitea?

  PLEVRIS: Juutalaisten komitea kävi minua vastaan. He sanoivat: ”Kirjan julkaisun jälkeen joku on tunkeutunut juutalaisten hautausmaalle Patraksessa ja häpäissyt sen maalaamalla hakaristejä juutalaisten haudoille.” Kysyin, oliko tekijä saatu kiinni. Kyllä tekijä oli saatu kiinni, mutta hän oli rabbin poika!

  TBR: Se oli siis lehdissä, että rabbin poika oli töhrinyt hautoja?

  PLEVRIS: Ehdottomasti. Hän oli yllyttävä agentti (agent provocateur)!

  TBR: Ette siis yllytä tai hyväksy kenenkään ryhtyvän väkivaltaisiin toimiin juutalaisia vastaan?

  PLEVRIS: En usko väkivaltaan. Kun on 100 % totuuden puolella, ei tarvitse väkivaltaa. Sitä paitsi, mitä väkivaltaa? Juutalaiset itse ovat ensimmäisenä opettamassa väkivallan käyttöä! Katsokaa, mitä tapahtuu Palestiinassa!

   

  palest

 • ”Ei-juutalaisten parhaatkin ansaitsevat tulla tapetuiksi.”
  – Talmud, rabbi ben Yohai
 •  

  TBR: Vaikuttaa siltä, että vihollisenne valitsi tarkkaan kirjanne lainaukset. Uskoakseni kaikkein pahamaineisimmassa kirjassanne on lainattu Talmudia hyvin kattavasti sekä viitattu lukuisiin historiallisiin esimerkkeihin juutalaisten kristinuskon vastaisesta vihasta, mutta näistä he eivät sanoneet sanaakaan.

  PLEVRIS: Juutalaiset pelkäävät julkista vuoropuhelua.

  TBR: Miltä näyttää mielestänne Kreikan poliittinen tulevaisuus?

  PLEVRIS: Kreikan tulevaisuus on hyvin vaikea, sillä meillä on useita ongelmia. Kreikkaan on saapunut kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa, Albaniasta, Pakistanista, Afrikasta, kaikkialta. He ovat tulleet Kreikkaan ja muuttaneet maamme kansallista koostumusta.

  TBR: Mikä on Kreikan väkiluku tällä hetkellä?

  PLEVRIS: Kreikassa on tällä hetkellä noin 11 miljoonaa, josta lähes 20 % on ulkomaalaisia. Emme halua heitä tänne, emme hyväksy heitä. Heidän pitäisi palata omiin kotimaihinsa. Poliittiset puolueet pelaavat kuitenkin parlamenttipeliä ihmisoikeuksilla. Ihmisoikeuksia muille, mutta ei kreikkalaisille. Kreikassa on rasismia ulkomaalaisten puolelta syntyperäisiä kreikkalaisia kohtaan.

  TBR: Voitteko kertoa aiemmasta kirjastanne holokaustista vuodelta 1968?

  PLEVRIS: Kuten aiemmin mainitsin, kirjan nimi oli ”Myytti”. Kirjassa käytiin läpi todisteita siitä, että juutalaisten väittämät asiat ”holokaustista” eivät oikeasti tapahtuneet.

  TBR: Olitte siis vuonna 1968 kirjaa kirjoittaessanne yksi tämän alan pioneereista?

  PLEVRIS: Kyllä, se on totta. Tietysti juutalaiset valittivat, mutta en välittänyt heistä. Olin silloin hyvin vahva! Olin Kansallisen turvallisuusministeriön johtaja, enkä kiinnittänyt juutalaisiin mitään huomiota. Olin myös niihin aikoihin vain 28-vuotias ja siinä iässä ei pelkää ketään!

  TBR: Onko revisionismi kirjojanne käännetty muille kielille ja onko teillä suunnitelmia kääntää niitä englanniksi?

  PLEVRIS: Ei, vain Myytti on käännetty saksaksi ja arabiaksi. Haluaisin kääntää muita töitäni englanniksi, mutta arkiset kiireet eivät ole antaneet siihen mahdollisuutta.

  TBR: Miten hyvin kirjanne ”The Jews: The Whole Truth” on menestynyt?

  PLEVRIS: Uskoisin, että se on myynyt noin 20.000 – 30.000 kappaletta.

  TBR: Haluaisitteko vielä sanoa jotain muuta lukijoillemme, joista suurin osa on amerikkalaisia?

  PLEVRIS: Kyllä. Kuulumme tietysti eri kansoihin, mutta olemme suurimmalta osalta valkoisia. Olimme sitten valkoisia, punaisia, keltaisia tai mustia, rotumme on tärkein asia, joka täytyy pitää puhtaana. Juutalaiset haluaisivat kaikkien ei-juutalaisten sekoittuvan ”universaaliksi goyksi”. En ole rasisti sanan negatiivisessa merkityksessä, sillä ei ole minun valintani, tai kenenkään kuolevaisen, että Afrikassa on suurimmaksi osaksi mustia, Aasiassa keltaisia ja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa valkoisia. On luonnonmukaista eri rotujen olla maantieteellisesti erotettuja. Ensimmäinen asia, mitä meidän ei-juutalaisten tulee vaalia ja suojella on rotumme: oikeutemme olla valkoisia, keltaisia, mustia tai mitä rotua satumme edustamaan.

   

  Alkuperäinen artikkeli

  Lue myös:
  Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa
  Poliisit tunkeutuivat 86-vuotiaan ”holokaustia” epäilevän rouvan kotiin!
  Sylvia Stolz – ”holokaustin” nojalla vangittu asianajaja
  Holokausti on maailmanpoliittinen ase
  Kiista holokaustin todenperäisyydestä

  2 kommenttia

  1. Onko Kreikassa euroopan ainoa sionistisesta ylivallasta riippumaton oikeuslaitos? Esimerkillistä toimintaa niin Konstantinos Plevrikseltä kuin Kreikan ylemmältä oikeusasteelta.

   Plusääni(25)Miinusääni(4)
  2. Tässäkö syy Kreikan ajamiseen nykyiseen tilaan?
   Kuka olisi se rohkea joka suomentaisi tuon kirjan? Varmaankin kirjan painamista Suomessa ei sallittaisi, mutta kai se muualla, vapaammassa maassa, onnistuisi kuten tapahtui Vapaus -sarjan ja Alexander Solshenitsyninkin kirjoille aikanaan.

   Plusääni(18)Miinusääni(2)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat