Poliisit tunkeutuivat 86-vuotiaan ”holokaustia” epäilevän rouvan kotiin!

Saksan ajatuspoliisi tunkeutui alkuviikosta 86-vuotiaan Ursula Haverbeckin kotiin. Haverbeckin ”rikos” on se, että hän ei pidä juutalaisten lobbaajien tarinaa ”holokaustista” uskottavana.


Ursula Haverbeckin englanninkielinen viesti kansainväliselle yleisölle.

Poliisi on takavarikoinut kotietsinnän yhteydessä muun muassa Stimme des Reiches –nimiseen kansallismieliseen julkaisuun liittyvää materiaalia. Poliisi epäilee, että julkaisu on syyllistynyt poliittisesti epäkorrekteihin ajatusrikoksiin.

Saksassa syytetään vuosittain tuhansia kansalaisia ”holokaustin” eli juutalaisten väitetyn joukkomurhan epäilemisestä. Holokausti on moderni uskonto, sillä väitettyjä tuhoamisleirejä ei saa tutkia Saksan lain mukaan objektiivisesti, mikäli tulokset ovat ristiriidassa ”6 000 000 murhatun juutalaisen” myytin kanssa. Esimerkiksi Germar Rudolfin, Fred Leuchterin ja Carlo Mattognon tieteellisiä keskitysleiritutkimuksia julkaisuissaan käsitteleviä saksalaisia on tuomittu vuosiksi vankilaan.

Kirjoitimme Haverbeckistä viimeksi, kun hän oli esiintynyt Saksan televisiossa ja keskustellut avoimesti kriittisestä holokaustitutkimuksesta. Haverbeck ei ole panetellut, uhkaillut tai loukannut ketään ihmistä tai ihmisryhmää. Poliisi iski hänen asuntoon ainoastaan siksi, että hän tahtoi herättää julkista keskustelua siitä, kuinka ristiriitainen valtavirtaisen historian tarina toisen maailmansodan tapahtumista on.


Haverbeck Saksan televisiossa.


Reynouard kertoo poliittisesta vainosta.

Haverbeckin ohella kansainvälistä julkisuutta on saanut ranskalaisen historiantutkija Vincent Reynouardin tapaus. Reynouard on ollut koko alkuvuoden oikeuslaitoksen hampaissa siksi, että hänen mielestään toisesta maailmansodasta julkisuudessa annettu kuva on vääristynyt ja voittajien kirjoittama.

Helmikuussa Reynouard – joka on yhdeksänlapsisen perheen isä – sai kahden vuoden ehdottoman vankilatuomion ajatusrikoksista. Keväällä Reynouard päätti mennä maan alle voidakseen viimeistellä uudet holokaustia koskevat dokumenttivideonsa ennen vankilaa.

Sionistit eri puolilla Eurooppaa ovat seuranneet haltioituneena Ranskan ja Saksan ihmisjahteja. Vastaavia lakeja on Suomessa vaatinut muun muassa kristillisdemokraattien Peter Östman.

Englannissa Irakin sodan pääarkkitehteihin kuulunut Tony Blair ilmoitti tällä viikolla tekevänsä kaikkensa, että holokaustin epäily tehtäisiin laittomaksi myös hänen kotimaassaan. Aivan kuten Irakin sotaa edeltävänä aikana, Blair tottelee orjallisesti Israelista kantautuvia käskyjä tehdessään poliittisia linjauksiaan. The Jerusalem Post nimittäin uutisoi toukokuussa, että Israelin hallitus vaatii lisää Internet-sensuuria ”antisemitismin” kitkemiseksi. The Jerusalem Postin mukaan erityisen vaarallisena valtiojohto pitää ”holokaustin kiistäviä” verkkosivuja. Juutalaispoliitikkojen mukaan Internet täytyy ”puhdistaa holokaustia epäilevistä verkkosivuista”.

 

Lue myös:

Poliisin erikoisyksikkö tunkeutui holokaustirevisionistin asuntoon Ranskassa
Ursula Haverbeck, ”holokausti” ja oikeudenkäynnit
Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää videota
Zombie-trilleri ”holokaustista”, Charlie Hebdosta ja sionisteista
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta

8 kommenttia

 1. Onkos tämä Magneettimedia joku suominatsien julkaisu? Juttuja ja kommentteja lukiessa tulee vahvasti sellainen vaikutelma.

  Koettekos te natsit muuten olevanne vasemmistolaisia vai oikeistolaisia? Amerikklaisten kanssa kun keskustelee tai kuuntelee amerikklaisia keskusteluohjelmia (esim. Alex Jones), hehän pitävät natseja aivan sosialisteina, mutta täytyy sanoa että en ole kyllä itse tavannut ainuttakaan vasemmistolaista natsia.

  Plusääni(2)Miinusääni(20)
  1. En minä ainakaan koe olevani mikään natsi. Mikä edes on natsin tarkka määritelmä?
   Isänmaallinen minä olen kyllä ja toivon meidän kansalaisten parasta! En ole kallellaan vasemmalle (sosilalismi) enkä oikealle (kapitalismi) ja kannatankin distributismia.

   En usko holokaustiin, koska siitä kerrotut tarinat ovat keskenään ristiriitaisia ja suurin osa tarinoista on osoitettu paikkaansa pitämättömiksi jopa meidän ns. virallisessa historiassa. Siis ainoat todisteen holokaustista ovat kertomuksia, joista ei suurin osa pidä kenenkään mielestä paikkaansa, niin ei tunnu minusta kovin uskottavalta. Lisäksi monet asiantuntijat ovat todistaneet esimerkiksi kaasutukset mahdottomiksi, samoin kuin ruumiiden polttaminen niissä määrin, kuin meille on valehdeltu, on ollut yksinkertaisesti mahdotonta.

   Venäjän bolsevismin aikaisesta kansanmurhasta ei puhuta juuri minkään vertaa ja se on sentään pystytty todistamaan aukottomasti todeksi. Siinä siionisti juutalaiset teurastivat kymmeniämiljoonia venäläisiä.

   Saksalaisten kansanmurhasta toisen maailmansodan jälkeen ei myöskään juuri puhuta. Siinä taas liittoutuneet tappoivat useita miljoonia saksalaisia siviileitä niin naisia kuin lapsia! Tämä järjettömyys ja raakalaisuus on vaiettu meidän historiassa unholaan ja se suuri vääryys!

   Sitten meidät pakotetaan suremaan jotain holokaustia, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan! Tämä on täysin järjetöntä!!! Minä en sure holohoaxia, koska sitä ei ensinnäkään koskaan tapahtunut ja toisekseen, en tunne ihan hirvittävästi sääliä siionisteja kohtaan muutenkaan.

   Plusääni(21)Miinusääni(1)
   1. En nyt tarkoittanut pelkästään tätä kirjoitusta enkä pelkkää holokaustiin uskomista. Olen nyt useamman kirjoituksen ja kommentteja lueskellut täällä, ja kyllä on kovin rasistista (varsinkin juutalaisvastaista), vasemmistovastaista ja Natsi-Saksaa arvostavia kirjoittelua.

    Wikipediasta löytää natsismin aatteen määrittelynä: ”Natsismiin on liitetty kollektivismi, totalitarismi, pangermanismi, rasismi, eugeniikka, antisemitismi, antikommunismi sekä vapaan markkinatalouden ja liberalismin vastustaminen”. Mutta ideologioissa on aina erilaisia kuppikuntia eikä kaikki ole kaikista asioista samaa mieltä. Sanoisin tuon Wikipedian lisäksi, että natsi on sellainen henkilö, joka kannattaa Natsi-Saksan politiikkaa ja tuntee hengenheimolaista natsi-puolueiden jäsenten kanssa.

    Plusääni(1)Miinusääni(18)
    1. En kyllä ole nähnyt täällä Natsisaksaa ihannoivia julkaisuja. Laitatko linkkiä? Toisekseen, aika usein painotetaan että ns. antisemitismi ei ole antijuutalaisuutta. Itse uskon siihen, että kaikesta pitäisi pystyä keskustelemaan ilman, että toista tuomittaisiin mielipiteitensä takia. Tai pahempi, että tuomitaan faktan esittämisestä (pedofiilirabit -> kiihottaminen kansanryhmää vastaan). Mediaa hallitsee nykyään käsittämätön itsesensuuri ja poliittinen korrektius, ja kaikki jäljet johtavat juutalaisiin sionisteihin. Monikulttuurisuus, holokausti, koronkistonta..

     Plusääni(11)Miinusääni(1)
     1. Minusta kansallissosialismia ja etenkin Hitlerin Saksaa juuri tulee ihannoida. Siinähän paljon erittäin ihailtavaa. Mikä siinä on vikana? Useinkaan ei juuri näe antisemitismiä, jossa olisi jotain vialla. Yleensä kaikki antisemitismiksi väitetyt ilmiöt ovat ihan ok. juttuja. Ja jos juutalaisuudessa keskeinen Talmud ja juutalaisten järjestöjen ja mafian ja liikemiesten/pankkiirien toiminta on väärämielistä, niin mikä vika siltä osin on antijudaismissa? Sehän on vain varoittamista ja itsepuolustusta. Käsittääkseni juutalaisuutta ilman nuita juttuja ei ole olemassakaan. Muu on tavallaan maskia, koska kaikki kaikessa tuntuu olevan dominointi. Elämä muiden kansojen tapaan normaalisti on heille yhtä kuin tuho.

      Plusääni(14)Miinusääni(1)
 2. ”Kolmannen tien” talous- ja yhteiskunta järjestelmät eivät ole kumpaakaan, oikeistoa tai vasemmstoa, vaan ihan oma juttunsa. Termejä kuten ”distributismi”, ”fasismi”, ”kansallissosialismi” tai jopa anarkismin joitain muotoja (kuten anarkonationalismi)käytettään painotuksista riippuen, mutta usein nekin ovat aika rajoittuneita termejä ja todellisudessa on lukemattomia tapoja yhdistää erilaisia elementtejä joissa yhteiskunnan eri tahot, niin liberaalisti kuin konservatiivisesti ajattelevat saadaan puhaltamaan yhteen kaikkein tärkeimpien elämälle välttämättömien resurssien jaon suhteen.

  Puoluejako tyyppisen hajautumsien sijaan voi ihmiselle luontaisesti alaryhmittyä sitten vähemmän tärkeiden asioiden, kuten musiikkimaun, harrastusten ja muiden mielenkiinnon kohteiden ja luonteen piirteiden suhteen. Esim. eri alojen taiteentekijöillä voi tietty olla omia etujärjestöjä jne. ne kun eivät yleensä ulotu kuin kapeasti tietyn kulttuurin alan etuihin, ja eivät näin sahaa kansan oksaa ydintasolla kuten puoluejako tai AY-EK jako.

  Tällaiset järjestäytymismallit ovat lähimpänä sitä miten ihmisyhteisöt ovat muotoutuneet tuhansien vuosien aikana ennen tätä nykyistä monipuoluejärjestelmää. Minulle henkilökohtaisesti on sama miksi niitä kutsutaan ja olenkin oikeastaan sitä mieltä, että pitäisi keksiä joku uusi termi joka on historian painolastista vapaa, mutta jossa on samoja elementtejä. Kuten vaikkapa ”kansallissymbiotismi”. Tuo on neutraali termi ja sen voi ajatella kuvaavan sitä kuinka eri väeston kerrokset ovat symbioottisessa suhteessa toisiinsa. Ja kukaan ei pääse haukkumaan ”natsiksi”. Olisimmehan ”symppiksiä”:-D

  Se miksi Magneettimedia keskittyy yhteiskunnallisten artikkelien suhteen lähinnä natsijuttuihin, lienee tasapainon hakua suhteessa muuhun mediaan ja yhteiskunnalliseen tilanteeseen kun siitä on valehdeltu enemmän kuin juuri mistään muusta liikkeestä historian aikana vaikka siinä on paljon aineksia kestävämmän sivilisaation ylläpitoon. Kaikkea en itsekään sellaisenaan siitä nykytilaan haluaisi, kuten hieman rajoittunut kulttuuripolitiikka(rajoittuneisuus modernin taiteen suhteen ja esim. Paul Hindeminthin sävellysten bännäys jne.), mutta nekään rajoitteet eivät olleet ilmeisesti kuin väliaikaisia ryhdistäytymis toimenpiteitä, eikä ikuisiksi ajoiksi tarkoitettuja.

  Ja mitä Hindemithiin tulee niin häntä Goebbels kai ensin ylisti tulevana suurena saksalaisena säveltäjänerona, ja Hindemith vannoi valan Hitlerille ja sävelsi ilmavoimillekin musiikkia, mutta sitten tämän ihastuttua jostain syystä liikaa atonaalisiin kikkailuihin ehkä juutalaisia sisältävän tuttavapiirinsä kautta, hänen luonnehdintansa muuttui atonaalisen metelin tekijäksi ja hän päätyi lopulta muuttamaan maasta. Luin jostain epämääräisestä lähteestä joskus, että Goebbels olisi mahdollisesti edelleen ihaillut Hindemithin lahjakkutta, mutta virallisen lausunnon täyskäännös olisi jonkunlaisen sisäpiirin painostuksen kautta eri käänteiden johdosta tullut tms. En tiedä miten luotettavan lähde on.

  Nykään virallisemmissa lähteissä painotetaan tietysti vain tuota eskaloitunutta konfliktia hallinnon ja säveltäjän välillä, antaen hallinnosta jotenkin tarkoitushakuisesti korostuneen rajoittuneen kuvan, ohittaen aiemmat vaiheet joissa häntä oli pidetty arvossa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Sähköposti *

  Kotisivu

  2 Juuta Loiset
  5.6.2015 at 10.31

  Juuta Loiset
  5.6.2015 at 1.24

  MI$$Ä OVAT NYT $ITT€N NÄÄ $UOM€N KAN$ANKU$€TTAJAT….MURHAAJAT …..A.KOKO KAKKA $TUMPPI …J P€DO..I..L€$TA $IPILÄ …T .P€R$NUO…A $IONII$TI MAR$$IMA$$A $€N €UROPPALAI$€N $ANANVAPAUD€N PUOL€$TA…????…

  VAI MITÄ MI€LTÄ OL€TTE T€….NÄITÄ KAN$ANMURHAAJIA $UOJ€L€VAT $UPOCIAT….TÄ$TÄ A$IA$TA…..KUN T€ K€RRAN OL€TT€ LANGALLA MUUT€NKIN…..

  VAI AIOTT€ T€KIN TUHOTA ESIISIENNE VERELLÄ TAISTELTU…RAKENNETTU MAA…JA LAHDATA OMAT LAP$€NN€…..PARIN JUUTALOI$ $IKA PANKKIIRIN HOP… ..M€$$INKIV€RIRAHAN TAKIA…???

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat