Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa

Joulukuussa uutisoimme, että 86-vuotias saksalaisrouva Ursula Haverbeck haastoi Saksan juutalaisyhteisön oikeuteen valehtelusta. Haverbeckin mukaan Saksan juutalaisyhteisö on syyllistynyt perättömiin lausumiin vainotessaan holokaustia kriittisesti tutkivia kansalaisia.

Saksassa syytetään vuosittain noin 2 000 kansalaista ”holokaustin kiistämisestä”. ”Holokaustin” objektiivisesta tutkimisesta voi saada maassa vuosien vankeustuomion, mikäli tutkimustulokset eivät miellytä Saksan valtiojohtoa ja sionisteja.

Joulukuun jälkeen Haverbeck on kampanjoinut holokaustin objektiivisen tutkimisen puolesta puhumalla konferensseissa ja suuren suosion saavuttaneilla videoilla. Kampanja on tuottanut tulosta, sillä hiljattain hänet kutsuttiin puhumaan aiheesta Saksan televisioon!


Videolla englanninkielinen tekstitys.


Panoraman uutisraportti. Tekstitystä ei saatavilla.

Saksan Das Erste –televisiokanava lähetti huhtikuussa raportin saksalaisista, jotka eivät usko viralliseen tarinaan ”holokaustista”. Lisäksi kanava lähetti Ursula Haverbeckin pitkän holokaustiaiheisen haastattelun, joka on nyt käännetty myös englanniksi. Haverbeck aloittaa haastattelun muistuttamalla Robert Faurissonin käänteentekevistä kaasukammiotutkimuksista. Faurisson selvitti, ettei juutalaisia murhattu lainkaan keskitys- ja työleirien kaasukammioissa.

Faurissonin jälkeen myös esimerkiksi Fred Leuchter ja Germar Rudolf ovat todistaneet, ettei keskitysleireillä ollut kaasukammioita, joissa Zyklon B –tuholaismyrkyllä oltaisiin murhattu ihmisiä. Sen sijaan tuholaismyrkkyä käytettiin vaatteiden puhdistamiseen kulkutautien torjumiseksi. Kammioilla siis pelastettiin juutalaisia – ei murhattu! Haverbeck kysyy, mitä ”holokaustista” jää jäljelle, kun kaasukammiot otetaan pois yhtälöstä. Televisiossa puhuneen Haverbeckin mukaan saksalaiset toki halusivat juutalaiset pois maasta, mutta väestönsiirto ei merkinnyt kansanmurhaa.

 

Viranomaiset eivät tiedä, missä juutalaiset ”murhattiin”

Haverbeck
Ursula Haverbeck.

Haverbeck kertoo haastattelussa, että hän on jo viiden vuoden ajan pyytänyt viranomaisilta yksityiskohtaista selvitystä, missä ja miten ”kuusi miljoonaa juutalaista” murhattiin. Hän ei ole kuitenkaan saanut vastausta, sillä jopa valtavirtaiset holokaustitutkijat riitelevät aiheesta. Murhia ei ole voitu todistaa eikä kaasulla tapettuja ruumiita ole löydetty, mutta ”kuusi miljoonaa” on edelleen pyhä numero, jonka kyseenalaistamisesta joutuu Saksassa vankilaan.

Haverbeckin mukaan on sinänsä täysin loogista, että Saksassa valtaapitävät eivät halua, että ”holokaustista” käydään kriittistä keskustelua julkisuudessa. Koko Saksan sodanjälkeinen identiteetti ja poliittinen järjestelmä ovat rakennettu holokaustimyytin kivijalalle. Jos holokaustin valheellisuus tulisi julki, merkitsisi se yhteiskunnallista mullistusta – ehkä jopa saksalaisen nationalismin uutta tulemista. Samasta syystä Saksassa ei julkisesti tahdota muistella sodan jälkeen tapahtunutta miljoonien saksalaisten kuolemiin johtaneita väestönsiirtoja. Saksalainen nykykulttuuri on masokistinen: saksalaiset syyttävät itseään rikoksista, joita ei edes tapahtunut, ja samalla saksalaiset vähättelevät itseensä kohdistuneita vääryyksiä.

 

Auschwitz oli työleiri

Haastattelussa keskustellaan politiikan lisäksi holokaustin teknisestä mahdottomuudesta sekä sotahistoriasta. Haverbeckin mukaan esimerkiksi Auschwitz oli työleiri. Hän kuitenkin muistuttaa, että sodan aikana myös saksalaiset tekivät ”pakkotyötä” toisinaan huonoissa olosuhteissa ja vähällä ravinnolla. Puute oli sodan aikana yleistä ja koko kansa mobilisoitiin töihin. Haverbeck ihmetteleekin, miksi juuri juutalaisten pakkotyöstä ja ravinnonpuutteesta on sodan jälkeen tehty niin suuri numero.

Haverbeck puhuu myös Saksan puolustusvoimissa vallinneesta tiukasta kurista. Toisin kuin esimerkiksi amerikkalais- ja neuvostosotilaita, saksalaisia oltiin kielletty ankarasti raiskaamasta vihollisvaltioiden kansalaisia. Vaikka Saksa tarvitsi jokaisen sotilaansa, langetettiin raiskauksiin syyllistyneille automaattisesti kuolemantuomio. Saksalaiset kohtelivat vihollisiaan ja vankejaan paremmin kuin yksikään valtio, mutta koska he hävisivät sodan, vieritettiin kaikkien sotarikosten syyllisyys heidän niskoilleen. Hitleriä syytetään jopa toisen maailmansodan syttymisestä (1, 2)!

 

Revisionismi pelottaa Israelin hallitusta

Haverbeckin mukaan ”holokausti” oli liittoutuneiden sotapropagandaa, jolla toisen maailmansodan voittajavaltiot saivat piilotettua omat ihmisoikeusrikoksensa julkisuudesta. Lisäksi holokaustipropagandaa levittivät jo sodan aikaan lukemattomat sionistijärjestöt, joiden tavoitteena oli miehittää Palestiina ja puhdistaa se ei-juutalaisista. Toisen maailmansodan jälkeen Israel perustettiinkin ”holokaustin” vuoksi.

israel__criticism_not_allowed_by_latuff2

Koska holokausti on Israelin ”oikeutusta” ylläpitävä myytti, on historiallisen revisionismin suosion kasvu saanut sionistivaltion poliitikot varpailleen. The Jerusalem Post uutisoi torstaina, että Israelin hallitus vaatii lisää Internet-sensuuria ”antisemitismin” kitkemiseksi. The Jerusalem Postin mukaan erityisen vaarallisena valtiojohto pitää ”holokaustin kiistäviä” verkkosivuja. Juutalaispoliitikkojen mukaan Internet täytyy ”puhdistaa holokaustia epäilevistä verkkosivuista”.

Israel vaatii, että ”Internetin sananvapautta” on suojeltava sionismin ehdoilla. Juutalaisvaltio kannusti muita valtioita kehittämään tekniikkaa ja lakeja, joilla sionisteja ärsyttävät verkkosivut saadaan tuhottua ja niiden ylläpitäjät tuomittua mahdollisimman tehokkaasti. Sensuuria on toisin sanoen kovennettava. ”Holokaustin” objetkiivinen tutkiminen on kiellettävä kaikkialla maailmassa ankarien rangaistusten uhalla.

 

Lue lisää:

Ursula Haverbeck, ”holokausti” ja oikeudenkäynnit
Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää videota
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta

16 kommenttia

 1. Siionisteja odottaa väistämättä häviö tässä informaatiosodassa.

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
 2. Holokaustivedätys on rahanluontioikeuden ohella kaksi tärkeintä sionistieliitin pelivälinettä, jotka siltä on otettava pois – ehdottomasti – ensi alkuun.

  Plusääni(29)Miinusääni(3)
 3. Jos totuutta ei nyt saa kertoa, sen paljastuminen myöhemmin on vieläkin katastrofaalisempaa. Totuus tulee kyllä julki! ”Kun juutalainen hakkaa sinua, hän huutaa apua”

  Plusääni(18)Miinusääni(3)
 4. Hölöhölön levitys Suomessa silti lisääntyy.

  ”Suomi on sitoutunut juutalaisvihan torjuntaan osana syrjinnän ja rasismin vastaista toimintaansa uskonnon ja mielipiteenvapauden toteutumiseksi. Entistä tärkeämpää on pyrkiä vihatoimintaan yllyttävän puheen torjuntaan sekä netissä että laajemmin. Vuonna 2014 hyväksytyssä valtioneuvoston ihmisoikeusselonteossa sitouduttiin nollatoleranssiin suhteessa kaikkeen vihapuheeseen.

  Vuonna 2010 koulujen yläasteen opetussuunnitelmia muutettiin niin, että juutalaisvainojen (holokausti) käsittelyä osana eettistä ja ihmisoikeuskasvatusta lisättiin. Vainojen uhrien muistopäivänä 27. tammikuuta järjestään Suomessakin useita holokaustin muistoon liittyviä tilaisuuksia. Vuoden 2015 päätapahtuman puhujana toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.”

  http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/solidarity-sabbath-kampanja-torjuu-juutalaisvihaa

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. Otan tähän ulkoasiainministeriön tiedotteen (linkki yllä) laajemmin kommentoidakseni sitä kokonaisuudessaan:

   ”Solidarity Sabbath -kampanja torjuu juutalaisvihaa

   ”Ulkoasiainministeriö 22.5.2015 8.00

   ”Tiedote 136/2015

   ”Suomi osallistuu usean muun eurooppalaisen maan tavoin perjantaina 22. toukokuuta. toteutettavaan Solidarity Sabbath -kampanjaan. Kampanjan tarkoituksena on tuoda esiin tarve toimia juutalaisvihaa vastaan: vihateot ja -puhe ovat viime vuosina lisääntyneet molemmin puolin Atlanttia.

   ”Osallistuvat maat ilmaisevat samana päivänä eri tavoin sitoutumisensa juutalaisvastaisuuden torjuntaan. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti Barack Obama pitää asiaa koskevan puheen synagogassa Washingtonissa. Suomi tiedottaa toimistaan juutalaisvihaa vastaan.

   ”Suomi on sitoutunut juutalaisvihan torjuntaan osana syrjinnän ja rasismin vastaista toimintaansa uskonnon ja mielipiteenvapauden toteutumiseksi. Entistä tärkeämpää on pyrkiä vihatoimintaan yllyttävän puheen torjuntaan sekä netissä että laajemmin. Vuonna 2014 hyväksytyssä valtioneuvoston ihmisoikeusselonteossa sitouduttiin nollatoleranssiin suhteessa kaikkeen vihapuheeseen.

   ”Vuonna 2010 koulujen yläasteen opetussuunnitelmia muutettiin niin, että juutalaisvainojen (holokausti) käsittelyä osana eettistä ja ihmisoikeuskasvatusta lisättiin. Vainojen uhrien muistopäivänä 27. tammikuuta järjestään Suomessakin useita holokaustin muistoon liittyviä tilaisuuksia. Vuoden 2015 päätapahtuman puhujana toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

   ”Kampanjan järjestelyistä vastaa yhdysvaltalainen Tom Lantos -ihmisoikeussäätiö. Lisää tietoa Solidarity Sabbath -kampanjan sisällöstä saa sivulta http://solidaritysabbath.org/. Sivuilla voi myös allekirjoittaa asiaa koskevan vetoomuksen.”

   Siinä siis Suomen kansan pläjäys (Perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” – tietenkin siis myös ulkoasiainministeriö).

   Suomen kansa on sitoutunut toimimaan juutalaisvastaisuutta – eli, kuten käy ilmi, juutalaisvihaa (epälooginen rinnastus) – vastaan. Tämä tapahtuu ”osana syrjinnän ja rasismin vastaista toimintaa uskonnon ja mielipiteenvapauden toteutumiseksi.” Kyseessä ei siis ole mikä tahansa syrjintä tai rasismi vaan juutalaisen uskonnon ja juutalaisten mielipiteiden vastustaminen – sellaista ei saa tapahtua, siitä huolehditaan nollatoleranssilla ja pyrkimällä torjuntaan netissä. Suomen kansa on – ajaessaan juutalaisen uskonnon ja juutalaisten mielipiteiden vastustamisen vastustamista – lisännyt, osana eettistä ja ihmisoikeuskasvatusta, juutalaisvainojen (holokaustín) käsittelyä opetussuunnitelmissa. Kyseessä on ihmisoikeussäätiön toiminta. Juutalaisen uskonnon ja juutalaisten mielipiteiden ilmaisemisen vapaus on niin ollen ihmisoikeus.

   Jumalan sana (Raamattu) puolestaan sanoo, että farisealaiset juutalaiset (joita nykyjuutalaiset Talmudeineen ovat) ovat isästä perkeleestä, murhaajia ja valehtelijoita (Joh. 8:44), kaikkien ihmisten vihollisia (1. Tess. 2:15) ja matkalla kohti helvettiä olevia kyykäärmeitten sikiöitä (Matt. 23:33).

   Suomen kansa siis ajaa virallisesti, korkeimmalla tasolla, perkeleen, murhaamisen, valehtelun, ihmisvihollisuuden ja helvettiin hukkumisen vastustamisen ja vihaamisen vastustamista – perkeleen, murhaamisen, valehtelun, ihmisvihollisuuden ja helvettiin hukkumisen täyttä vapautta. Tämä on tietenkin Suomen rikoslakeja vastaan, mutta siihen ulkoasiainministeriön tiedote ei puutu. Kaikki vapaus Suomessa on annettava kyykäärmeitten sikiöille. Suomen kansa vaatii myös, osana eettistä ja ihmisoikeuskasvatusta, holokaustin opettamisen lisäämistä kouluissa, vaikka mitään holokaustia (juutalaisten kansanmurhaa) ei tapahtunut toisen maailmansodan aikana. Suomen kansa vaatii siis valheen opettamista totuutena, eettisyytenä ja ihmisoikeuskasvatuksena. Tällaisen perisuomalaisen toiminnan yksi esitaistelija ja keulakuva on ollut Paavo Lipponen –niminen mies. Muutenkin kyseinen toiminta on perisuomalaista, ikään kuin suomalaisuuden määritelmä.

   Näyttää siltä, että Suomen kansan pahin vihollinen on Suomen kansa. Kaikki täällä ajaa perkelettä, murhaamista, valehtelua, ihmisvihollisuutta, helvettiin hukkumista ja kyykäärmeitten sikiöitä. Sinetin asialle antavat maan hallitus ja presidentti.

   Juutalaisten Talmud (Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”) ilmoittaa kohdassa Gittin 57a, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä juutalaisten rabbien moittimisen (siis vihapuheen) vuoksi. Suomen kansa niin ollen hylkää virallisesti, korkeimmalla tasolla, Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen kiehuvaan ulosteeseen helvettiin. Tämä on linjassa kaiken sen kanssa, minkä olen elämäni aikana tästä kansasta oppinut.

   Mitään muuta en ole oppinut.

   Plusääni(16)Miinusääni(1)
   1. ”Kampanjan järjestelyistä vastaa yhdysvaltalainen Tom Lantos -ihmisoikeussäätiö”

    Tom Lantos, joka tunnetaan siitä että oli pääjehuna propagandassa koskien tarinoita kuinka Irakin sotilaat repivät lapsia keskoskaapeista Kuwaitin sodassa 90-luvulla (käyttivät Kuwaitin suurlähettilään lasta todistajana). Onpa siinä taas holokaustiteollisuudelle kasvo.

    http://lantoswatch.org/otheraction.html

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Barbara Lerner Spectre, Yhdysvalloissa syntynyt juutalaisnainen, tosi kova siionisti

  Entäs tämä:
  Perussuomalainen Pirkko_Ruohonen-Lerner
  onko näillä jotain yhteistä, ovatko he kenties sukua toisilleen?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Miksi Perussuomalaiset on ottaneet kannakseen levittää ”paskaa” tasaisemmin koko Suomeen:

  ”Valtion ja kuntien on pakkosijoitettava työtön vieraskielinen väestö tasaisesti.
  Pakolaiset ja turvapaikanhakijat on sijoitettava tasaisemmin ympäri Suomea suurten
  kaupunkikeskusten sijaan. ”

  Minusta on parempi sijoittaa heidät mieluummin suvaitsevaiston keskuuteen, eli ruotsinkielisten kuntiin.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 7. Saatteko te jotain seksuaalista nautintoa juutalaisvastaisuudesta?

  Ymmärrättekö miten vainoharhaisia te olette?

  Plusääni(1)Miinusääni(9)
  1. ”Saatteko te jotain seksuaalista nautintoa juutalaisvastaisuudesta?

   Ymmärrättekö miten vainoharhaisia te olette?”

   Yhyy, takasin suotuisa valehteluaika, yhyy, juutalaisille. Kaikki syömään roskaruokaa ja katsomaan juutalaisia Hollywood-elokuvia. Yhyy..
   Hei kuule, maailma onneksi menee eteenpäin eikä jämähdä siihen pisteeseen mihin juutalaiset ja heidän nuoleskelijansa haluaisivat. Sama aika ei enää kyllä palaa kun valheet paljastuu.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  2. En voi käsittää sitä, että on ihmisiä, kuten Sinä, jotka haluavat vainota viisasta, arvokasta vanhaa naista siksi, että hän aivan asiallisesti ja kiihkoilematta vain EPÄILEE ylhäältä annettua totuutta.

   Juuri kaltaisesi ihmiset olivat syynä siihen, että juutalais-bolshevikkinen hyökkäys Venäjän kristittyä kansaa kohtaan tappoi miljoonia viattomia ihmisiä. Kannattaa esim. perehtyä siihen, kuinka ensimmäiset bolshevikkivallankumouksen elimet olivat muodostuneet. Päättävissä elimissä oli jopa 90 % juutalaisia. Se oli selkeä joukkomurha, jossa murhaajia olivat juutalaiset ja uhrit kristittyjä. Samaten esim. NKVD:n ja Chekan:n johdossa oli erittäin vahva juutalaisedustus.

   Ilja Ehrenburg, juutalainen, on ehkä maailmanhistorian vastenmielisin ”vihapuheen” pitäjä. Ei vaadi paljoakaan aivoja, että ottaa selvää, mitä on oikea, aito juutalainen vihapuhe. Siitä maksoivat miljoonat saksalaissiviilit sodan jälkeen.

   Jos on yksi ryhmä maailmassa, joka ei ole koskaan ottanut vastuuta hirmuteoistaan, se on juutalaiset.

   Plusääni(6)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat