KV: Myös Ruotsin lehdistö vainoaa isänmaallisia

Pohjoismaiden valtamedia on viikon ajan kampanjoinut näyttävästi kansallismielisiä yksityishenkilöitä vastaan. Lehtien tavoitteena on säikäyttää kansallismieliset julkaisemalla näiden nimet, asuinpaikat ja muut henkilötiedot mahdollisimman näkyvästi.

Juutalaisomisteiseen Bonnierin mediakonserniin kuuluva Expressen-lehti julkaisi maanantaina Ruotsin Vastarintaliikkeen johtohahmojen henkilötietoja kissankokoisilla otsikoilla ja verkkosivuillaan kauhuelokuvamusiikilla säestettynä. Lehti valehteli ”uusnatsien” jatkaneen ”väkivaltaisia tekoja ja uhkauksia antirasistiseen mielenosoitukseen hyökkäämisen jälkeen Kärrtorpissa”.

Emma Karlsson.
Emma Karlsson.

Loppuviikosta roskajournalismistaan tunnetun lehden kohupaljastusten kohteena olivat puolestaan Ruotsin kansallismieliset naiset. Expressen nosti esille Paulina Forslundin, Johanna Hagbergin, Jessica Jaunzemsin, Ulvhild Årthunin ja Emma Karlssonin nimet. Useimmat heistä eivät ole esiintyneet koskaan julkisuudessa, joten lehti syyllistyi totuttuun tapaan yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämiseen.

Expressen oli nostanut Jessica Jaunzemsin nimen esiin siksi, että hän oli vastikään Nordfrontin haastateltavana. Jaunzems on perustanut hiljattain kansallismielisten naisten urheiluprojektin. Liikuntaryhmä on nimeltään Pohjoismaisten naisten urheiluklubi (NKI) ja Jaunzems kertoi projektin tarkoituksena olevan ”ylläpitää kansallismielisten naisten hyvää fyysistä kuntoa, saada uusia ihmisiä lähtemään mukaan toimintaan ja tutustumaan toisiinsa”.

Emma Karlssonin nimi päätyi Expressenin etusivulle ainoastaan sen vuoksi, että hän oli ollut mukana Klas Lundin pitämällä luennolla Stuvstassa. Nordfrontin uutistoimituksen jäsenen Johanna Hagbergin sekä kahdeksan lapsen äidin ja Nordfrontin elämäntapatoimittajan Paulina Forslundin kommentteja valkoisten lasten kasvattamisesta ja yleensä perhe-elämästä Expressen oli vääristellyt röyhkeästi.

forslund
Paulina Forslund.
ulvhild
Ulvhild Årthun oikealla.
hagbergj
Johanna Hagberg.
jessica
Jessica Jaunzems.

Kansallismielisiä naisia koskeneen paljastusartikkelin takana on kommunisti Stieg Larssonin perustaman rasisminvastaisen Expo-verkoston kanssa läheistä yhteistyötä tekevä Gusten Holm. Hän on aiemminkin kirjoittanut Ruotsin Vastarintaliikkeestä asiavirheitä ja valheita sisältäviä artikkeleita. Holm on muun muassa vaatinut Uppsalan poliisia nostamaan syytteet Ruotsin Vastarintaliikkeen uppsalalaisia aktivisteja vastaan heidän puolustettuaan itseään tunnettua äärivasemmistolaista Anders Henrikssonia vastaan. Henriksson oli provosoinut aktivisteja ja yrittänyt hyökätä heidän kimppuunsa katuaktivismin yhteydessä 2013.

Vaikka Ruotsin lehdistö levittää säännöllisesti lainkuuliaisten kansallismielisten yksityishenkilöiden tietoja, valtamedia pitää kuitenkin tunnollisesti huolta siitä, että yhteiskunnan pohjasakan, kuten pedofiilien ja eläinrääkkääjien tiedot pysyvät kansalta piilossa. Suuri ruotsalainen sanomalehti Aftonbladet kirjoitti esimerkiksi 35-vuotiaan miehen raiskanneen 11-vuotiaan pyörätuolissa istuneen tytön ja sitten kehuskelleen iljettävällä teollaan Ruotsin suurimmalla keskustelupalstalla. Aftonbladet jätti kuitenkin kertomatta tekijän nimen kansalle. Lapsenraiskaajan henkilöllisyyttähän on suojeltava modernissa demokratiassa.

Toisessa esimerkkitapauksessa 30-vuotias mies kirjoitti sosiaaliseen mediaan yli 150 päivitystä, jotka paljastivat hänen syyllistyneen eläimiin sekaantumiseen. Lisäksi hän oli linkittänyt julkisesti eläinten hyväksikäyttöön yllyttäviä sivustoja. Tämänkään ihmishirviön henkilöllisyyttä Aftonbladet ei suostunut kertomaan, vaikka lehden toimituksessa tiedettiin erittäin hyvin kenestä oli kyse.

Poliisi saapui suojelemaan Expressenin toimitusta.
Poliisi saapui suojelemaan Expressenin toimitusta.

Kun Nordfrontin toimittajat päättivät lähteä perjantaina paikan päälle haastattelemaan aktivistien henkilöllisyyksiä ”paljastaneita” Expressen-lehden toimittajia, syntyi toimituksessa paniikki. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja otti aktivisteja kiinni epäiltyinä ”laittomasta uhkauksesta” vaikka nämä olivat Expressenin rakennuksen edustalla ainoastaan toimituksellisissa tehtävissä.

Myöhemmin poliisi pidätti kolme kiinni ottamaansa aktivistia epäiltyinä ”pahoinpitelyn suunnittelusta”. Poliisi, valtapuolueet ja media ovat valmiit tekemään mitä tahansa tukahduttaakseen radikaalin kansallismielisen liikehdinnän.

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

44 kommenttia

 1. Juutalaiset toimivat näin ja Expressen on juutalaismedia. Takana on entinen lumppuri eli Bonnier. Nimi on vauhdissa vaihdettu, kuten asiaan kuuluu. Suvun yksi esi-isä vaihtoi juutalaiseen tapaan nimensä.

  Julkistankin tässä hänen oikean, aitojuutalaisen, nimensä: Gutkind Hirschel.

  Jotakin häpeällistä tuossa nimessä oli, varmaankin, kun se piti vaihtaa, mutta juutalaisethan vaihtavat nimeään nopeasti ja usein.

  Siinä mielessä hyvä, että juutalainen Bonnier kulkee nimien julkistamisen etulinjassa. Kaikkien juutalaisten kaikki nimet ovat, tietenkin, nyt julkaisuvapaita.

  Juutalaiset rakastavat mustamaalaamista.

  Bolshevikkivallankumouksen jälkeen ihmiset opetettiin tarkoin uskomaan vain yhtä, bolshevikkien, totuutta. Jos et uskonut, niin juutalaiset Yagoda ja Kaganovich opettivat sen, heidän totuutensa.

  Näin on nytkin, jos et kumarra Bonnieria niin olet paha, olet natsi. Riittää, kun olet eri mieltä. Bonnier haluaa häpäistä, Bonnier haluaa rangaista.

  Bonnier haluaa, että pelkäämme, että emme uskalla sanoa, mitä ajattelemme.

  Siellä, kauniissa Bonnier-paketissa, siellä asuu kymmenien miljoonien Venäjän kristittyjen haamut, jotka huutavat oikeutta. Kauniin kuoren alla asuu sensuuri, yölliset noudot, rangaistusleirit, sionistinen ylivalta.

  Bonnier haluaa sulkea suumme ja peittää silmämme.

  Ja ai niin, Bonnierin omistaa Gutkind Hirschelin jälkeläinen, juutalainen.

  Sellainen on Bonnier.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Varoituksen sana. Tuollainen nimien utelu täällä voi olla ansa, vaikka moraalisesti oikeassa oletkin.

      Sillä epäilen, että Laurio tai kukaan mukaan tässä maassa ei tule auttamaan kun idioottilauma hyökkää kimppuusi kadulla tai vastaavaa, kun nimesi on kohta täällä julkistamisen jälkeen lehdissä.

      Maalaisjärki käyttöön Laurio. Tuskin kukaan lähtee soitellen sotaan, ilman puolustautumiskeinoja. Joutuu vain turhaan marttyyriksi ilman mitään hyötyä. Siksi nimettömänä, niin kauan kun suuri massa on aivan pihalla kaikesta, ja ohjelmoitu television yms. vihollisen propagandan avulla vihaamaan meitä.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Jaahas, tuo otsikko Warning! on suomeksi Varoitus! Miksi tuollaisen yksinkertaisen asian kysymisestä on aihetta kirjoittaa oikein Warning, varsinkin kun ko. henkilö kerää (tai näyttää keräävän) täällä opetuslapsia ja ylistyksiä nimettömänä? Eikö juuri nyt olisi aihetta selvittää, mistä on kyse ja mikä tämä h.e.bolla on, ettei eksytä väärään kelkkaan?

      Minulle tuo ”Warning!”-ilmauksen käyttö toi mieleen heti, että kirjoittaja on samaa jengiä mainittujen kanssa. Sitä paitsi h.e.bolla itse sanoi, että pian hänen nimensä julkaistaan HS:ssa.

      Jaa että Suomen kansa vihaa teitä ja hyökkää kimppuunne? Suomen kansa? Suuri massa? Luulen, ettei Suomen kansa piittaa teistä tuon taivaallista. Ja ettekö te nimenomaan esiinny Suomen kansan puolustajina!

      Olisit suunnitellut kirjoituksesi paremmin. Tuo false flag-selityksesi on kömpelö ja paljastava. Eikä sinulla ole nimeä, saatat olla jopa h.e.bolla tai Tyr.

      Mitä te pelkäätte? Onko teillä syytä pelkoon? Syytä voi arvailla. Itse joka tapauksessa toimin vilpittömin mielin, koska tarkistuksen aihetta tuntui jonkin verran olevan. Eikä tässä mitään ansaa ole. On kovasti merkillistä, että pelkäätte. Miksi Suomessa nimellä esiintyminen voisi olla vaarallista? Oletteko te kyseenalaisella asialla?

      Ja minä kyllä riennän auttamaan, jos joku tarvitsee apua.

      Merkillistä väkeä täällä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Jos Vesa oikeasti haluat vaihtaa henkilötietoja jonkun kanssa, eikö jokin muu keino olisi asiallisempi kuin tälläinen julkinen keskustelupalsta ?

      Muutoin olet hyvällä asialla ja aitona sydämen Kristittynä osaat käsitellä hengelliset asiat hengellisesti ja siksi olet herätellyt monia. -Kiitos siitä.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     4. Warningille. Ei ole. Julkinen keskustepalsta suuren massan edessä on ainoa asiallinen paikka. Täällähän hän esiintyy. Täällähän hän Suomen kansaa puolustaa.

      Mikä sinun nimesi ja etninen taustasi on? Miksi sinua tällainen turhanpäiväinen keskustelu kiinnostaa?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. 🙂

    Asettuu, asettuu.

    Voit olla varma, että etninen taustani on AITOSUOMALAINEN. Mutta huom! arvostan suomenruotsalaisia ja minusta ei saa väkisinkään vihollista valkoiselle veljelle, paitsi jos on kyseessä luopio, kuten kulttuurimarxisti.

    Eiköhän Helsingin Sionisti (HS) kohta seuraa juutalais-Bonnierin esimerkkiä ja nosta meidät kaikki häpeäpaaluun.

    Sitä odotellessa nimeni on h.e.bolla. Ja tapani olette jo tulleet tuntemaan. 🙂

    Meillä nyt vain on, Vesa-Ilkka, hieman erilainen asenne uskontoon. Mutta kaikki kunnia asenteellesi ja vahvalle uskolle. Sitä totisesti tarvitaan tässä Pimeyden Laaksossa, jonka juutalaiset ja kulttuurimarxistit ovat rakentaneet.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Vastauksesi vie sinut hyvin epäilyttävään valoon.

     Haluttomana ilmaista oikeaa nimeäsi asetut silmissäni luokkaan ”hyvin epäilyttävä.” Ei ole mahdollista luottaa henkilöön, joka kirjoittaa nimimerkin takaa. Mitä mainitsemaasi ”tapaasi” tulee, siitä yksi ilmaus lienee juuri korvikenimi.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos minua kutsuu natsiksi, otan sen vain yhdellä tapaa: kunnianosoituksena! Olen ylpeä historiastamme Saksan kanssa. Pidän hakaristipaitoja päälläni usein. Suomi on todellinen Luvattu maa. Kansa tuppaa vain olemaan saatanan typerää tätänykyä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Varoitus noteerattu.

  Elämme maailmassa, jossa juutalaismedia vainoaa ihmisiä sosiaalisesti, taloudellisesti ja nykyään myös fyysisesti.

  Mutta eiköhän me nyt tässä kuitenkin. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Tämä on siinä mielessä mukavaa, että nyt, tietenkin, kun juutalaismedia Bonnier on näyttänyt tietä, kaikki mediat, ml. Magneettimedia, voivat julkaista erilaisia ”Ruotsin mediajuutalaiset”, ”Ruotsin Bonnier-juutalaiset”, ”Ruotsin ökyrikkaat juutalaiset” jne. listoja.

  Me emme aloittaneet: Juutalaiset aloittivat ja juutalaiset saavat, mitä tilasivat.

  Huomatkaa, kuinka listojen julkaiseminen on juutalaiselle aina sallittua, mutta kuinka sujuu sananvapaus, jos joku toinen media alkaa julkaisemaan juutalaisten osoitteita?

  Kyllä on heti kynttilämarssin aika.

  Juutalaisella on aina kaksinaismoraalinen asenne. Aina.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Hyvät ystävät, lukekaa Nordfrontin sivuilta Magnus Svensonin kirjoitus siitä, kuinka voi toimia sionistien ylivaltaa vastaan.

  Se on hieno kirjoitus ja osoittaa, että me emme ole yksin, meitä on paljon ja me voimme vastustaa sionistien ylivaltaa.

  Pienillä askeleilla voidaan muuttaa maailmaa.

  Meidän on noustava ylös ja seistävä valhetta vastaan.

  Artikkelin nimi on ”Heltokig ide?” ja aion kääntää sen pikaisesti. Se on miehen puhetta. Todellinen, aito toisinajattelijan harkittu kannanotto.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Millainen on h.e.bollan ”hieno kirjoitus”, joka on ”miehen puhetta, todellinen, aito toisinajattelijan harkittu kannanotto”, joka osoittaa, että ”voimme vastustaa sionistien ylivaltaa”? Mikä on hänen mukaansa ”hienoa”, ”miehistä”, ”aitoa” ja ”harkittua”?

   H.e.bolla haluaa ”toimia” sionistien ylivaltaa vastaan, ”vastustaa” sionistien ylivaltaa ja ”nousta ylös ja seisoa” valhetta vastaan. Hän ei halua sanoa, että hän ”kaataa maahan” sionistisen ylivallan ja ”hävittää” sen. Hän on vain hääräilemässä ja vastustamassa, kuin lapsi kiukuttelemassa isälle tai äidille.

   Hän ei halua käyttää sanaa ”juutalainen”, vaikka hänen mainostamassaan kirjoituksessa käytetään sanaa ”juutalainen” 28 kertaa, sanaa ”sionisti” vain kerran. Ei-juutalaiset sionistit on kuitenkin laskettava luokkaan ”juutalaiset” tai ”juutalainen valta”, koska he ovat juutalaisten palvelijoita. Juutalaisten kesken ”juutalainen” ja ”sionisti” tarkoittavat käytännössä samaa.

   Magnus Svensonin kirjoitus on lapsellinen jorina.

   Svenson kirjoittaa, että juutalaiset hallitsevat Ruotsia. Hän esittää neljä asetta, joilla juutalaiset ovat kukistaneet Ruotsin: taloudellinen hallinta (tämä mainitaan kuitenkin vain ohimennen yhdessä lauseessa), juutalaisten keskinäinen yhteistyö, joukkotuhohuijaus (eli holokaustihuijaus) ja antisemitismisyytökset.

   Näitä juutalaisten aseita Svenson haluaa vastustaa näin: Juutalaisten keskinäistä yhteistyötä voidaan vastustaa niin, että ei-juutalaiset alkavat toimia samoin. Joukkotuhohuijaus on hänen mukaansa jo ”hajoamassa liitoksistaan.” Antisemitismisyytöksiä vastaan voidaan taistella niin, että ihmiset alkavat ottaa käyttöön julkisesti tekstin ”Ylpeä antisemitisti” esim. salkuissa, kirjeissä ja autoissa. Svenson olettaa, että tiedotusvälineet kiinnostuvat asiasta ja haastattelevat kyseisen tekstin kantajia. Haastatteluissa tulee sanoa vain, että ”vastustan juutalaisten vaikutusvaltaa yhteiskunnassamme.” Jos tiedotusvälineet kuitenkin kysyvät, että millaista vaikutusvaltaa tarkoitus on vastustaa, tulee sanoa, että ”nykyisen lainsäädännön vuoksi en voi antaa esimerkkejä, sillä silloin minua uhkaa rangaistus kiihotuksesta kansanryhmää vastaan, mutta halutessanne voin antaa listan kirjallisuudesta, joka sai minut vakuuttuneeksi kannastani.”

   Svenson kysyy sitten, että onko yllämainittu toiveunta, ja vastaa: ”Ehkä. Ehkä ei.” Hän toivoo, että tekstin ”Ylpeä antisemitisti”-tekstin kantajien määrä lähtee nousemaan, jolloin ilmaus ”antisemitisti” menettää voimansa. Hän lisää, että jo nyt ylpeitä kansallissosialismin kannattajia on Ruotsissa.

   Juutalaisia voidaan siis ”vastustaa” ei-juutalaisella yhteistoiminnalla, revisionismilla (joukkotuhoväitteiden osoittamisella perättömiksi) ja tekstillä ”Ylpeä antisemitisti.” Siinä kaikki.

   Jos noilla keinoilla juutalainen valta voitaisiin kukistaa, se olisi tehty jo ajat sitten ja voitaisiin tehdä nyt koska tahansa. Selvästikään Svenson ja h.e.bolla eivät ymmärrä juutalaisen vallan perusteita tai eivät halua ymmärtää sitä (!). Siksi Svensonin teksti on lapsellinen jorina.

   Juutalaisten osuus maailman väestöstä on n. 0,2 prosenttia. Heilläkö on maailmanvalta yhteistyökyvyn, holokaustivalehtelun ja antisimitismisyytösten perusteella? Naurettavaa! Jos perusta on noin hutera ja naurettava, joka ikinen valtio maailmassa kykenisi nitistämään heidän valtapyrkimyksensä ilman minkäänlaista vaikeutta.

   H.e.bolla ja Magnus Svenson eivät ymmärrä, että juutalainen valta perustuu heidän velkaperusteiseen raha- ja pankkijärjestelmäänsä. Siinä raha tulee liikenteeseen velkana, lainaa pankista ottamalla. Viittaan kirjoitussarjaani artikkelin ”Valtiolle velkaa alueita vastaan: Globaalin eliitin uusi vaihtokauppastrategia” kommenteissa:

   Valtiolle velkaa alueita vastaan: Globaalin eliitin uusi vaihtokauppastrategia

   ja kirjoitukseeni ”Rahanpuutteesta pääseminen” artikkelin ”Markku Uusipaavalniemi: Rahan valta pankeilta valtiolle” kommenteissa:

   Markku Uusipaavalniemi: Rahan valta pankeilta valtiolle

   Juutalainen velkarahajärjestelmä on se ase, jolla maat, mantereet ja maailma kukistetaan. Juutalainen raha on velkaa juutalaispankeille. Rahamme on korollista velkaa juutalaisille. Joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea. Juutalaiset nousivat käytännössä maailmanvaltaan joulukuussa 1913, kun he saivat kepulikonstein oman yksityisen pankkinsa maailman voimakkaimman valtion, USA:n, keskuspankiksi. Sillä hetkellä he saivat USA:n täydelliseen orjuuteensa (USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa juutalaispankilta korkoa vastaan). Heillä on käytössään USA:n asevoimat, hallinto, tiedotusvälineet jne., ja niillä he ovat kukistaneet tai kukistamassa muunkin maailman (heti v. 1914 he järjestivät ensimmäisen maailmansodan ja loivat v. 1917 Neuvostoliiton, sitten v. 1939 he loivat toisen maailmasodan oman maailmanvaltansa lujittamiseksi).

   Nuo juutalainen yhteistyökyky (perustuu Talmudiin ja rabbien rautaiseen otteeseen), holokaustihuijaus ja antisemitismisyytökset ovat vain apuvälineitä juutalaisen raha- ja pankkijärjestelmän suojelemiseksi (kun ei-juutalaiset on syyllistetty, he eivät hevin uskalla nousta juutalaista raha- ja pankkijärjestelmää vastaan).

   Jos juutalaista valtaa halutaan aidosti vastustaa ja se kumota, on irrottauduttava juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä ja luotava oma, terve raha- ja pankkijärjestelmä. Koska Magnus Svenson ja h.e.bolla eivät sitä edes mainitse, he huitovat ilmaan ja tekevät itsestään narreja (koska eivät ymmärrä koko asiaa). Kun juutalaisen vallan peruspilari jätetään pystyyn, silloin sitä suojellaan. Silloin vain pönkitetään juutalaista valtaa ja edistetään meidän ei-juutalaisten tuhoa.

   Juutalaista raha- ja pankkijärjestelmää on vastustettava Jumalaan turvautumalla, katumalla omia syntisiä tekoja (esim. abortit eli lastenmurhat), turvautumalla Jumalan Pojan meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen ja rukoilemalla sitten Jumalalta apua. Jumalan Poika sanoo:

   ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18);

   ”Minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33),

   ja enkeli Gabriel sanoi Marialle:

   ”sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta” (Luuk. 1:37).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei tästä enempää, mutta pidän Magnus Svensonin ajatuksesta ”arkipäiväistää” antisemitismi.

     Pankkeja ei ihan noin vain kaadeta, mutta jos ”antisemitismi”-sanaa voidaan polvistaa niin se on kuin onkin suuri voitto.

     Mutta en yleensä halua lainkaan väitellä samalla puolella olevien kolleegoiden kanssa, joten toistaiseksi se on tässä. 🙂

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. 7-8 sekuntia ajateltuani päätin painaa tykkäys-nappia (vihreää siis). Se sinun on vielä koettava kovimman kautta, että nykyinen ahdinkomme moninaisten vihollistemme (sisäisten ja ulkoisten) kynsissä on Jumalan rangaistus syntiemme vuoksi. Hän kuulee vain omiensa rukoukset ja auttaa vain sellaisia kuullessaan (sydämessä): ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). Tämän sanon nyt vain tämän kerran, joten se on nyt tässä sitten.

     Vihreän napin painallus on voimassa vain nyt, tällä kertaa, mutta, myönnettävä on, painoin sitä mielelläni.

     Mutta muuttaakohan täällä kirjoitteleva ja sinne tänne heittojaan heittelevä Jussikin kurssiaan, tiedä häntä. Vaikuttaa eksyksissä olevalta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Lisäksi,

    Mitä tapahtuu lainan pääomalle, kun se on maksettu takaisin?

    Vastaus : kun lainaa maksetaan takaisin pankille, rahaa katoaa.

    Lähde:
    http://ebolakani.blogspot.fi/2012/01/mika-edella-mainituista-lainoista-on.html

    Pankki siis ”tuhoaa” velan lyhennyksenä samansa rahan, eikä pistä sitä takaisin yhteiskunnan talouden kiertoon velattomana rahana.

    Tämä pakottaa (kokonaisuutena katsoen) jatkuvaan lisälainaamiseen ja automaattiseen velkakierteeseen, että talouden kierrossa olisi ylipäätään rahaa. Tämä on hirttonaru.

    Uutta rahaa tulee talouden kiertoon, siis vain ja ainoastaan velkana liikepankeille. EKP keskuspankistakaan sitä ei saa ulos muilla konsteilla. Siksi setelirahoitus ja elvytyspuheet tarkoittavat käytännössä vain uutta velkaa, esim. valtion kontolle otettavaksi.

    Raha on siis olemassa (eli talouden kierrossa) vain sen aikaa, kun joku on sen rahan verran velkaa liikepankille.

    Tällä tavalla rahanväärentäjä ikäänkuin lassoaa taloudesta kaiken hyödyn itselleen, lainaamalla meille hetkeksi kiertoon väärentämäänsä rahaa, jonka vakuutena on kohta kaikki maallinen omaisuus, millä on ylipäätään jotain merkittävää arvoa. Tässä tapahtuu siis petos ja varkaus.

    Tälläinen rikollisten käsiin annettu rahanluontioikeus antaa jo sinällään suunnattoman maallisen vallan näille rahan väärentäjille, korkojen nousemisen uhan lisäksi.

    Lisäksi rahanlainaaja käyttää tätä rahanluontioikeuttaan myös hintakeinotteluun, esim. pörssissä (nykyinen elvytys) ja vääristää täten rahan ostovoimaa (sen arvoa) miten haluaa ja milloin haluaa. Tällä tavalla rahanlainaaja ohjailee myös taloutemme suhdanteita (ja kaikkea muutakin) siten, että välillä on lama ja välillä on nousukausi.

    Kaikki on kiinni nykytaloudessa siitä, kuinka paljon milläkin hetkellä talouden kierrossa on tätä pankeista uloslainattua rahaa, ja mikä on sen hinta. Vaikka virallisissa puheissa muuta vakuutellaan – pankkien kannalta rahan saatavuus on rajaton. Pankeilla on rahaa, koska niille on annettu rahanluontioikeus.

    Nykyinen pankkijärjestelmä ei lainaa mitään omaansa, tai joltakin kongreettisesti jälleenlainattua tavaraa, vaan ne luovat lainojen pääomat aika suvereenisti tyhjästä. Myös EKP:stä lainattu raha syntyy tyhjästä.

    Täten onkin mielenkiintoinen kysymys kuka EKP:ssä käyttää todellista valtaa, ja kuka sen oikeasti omistaa. Kuka omistaa sen haalimat lainojen pantit ja vakuudet, eli meidän maat ja mannut ja kaivokset ja tehtaat ja jne. ? Sama kysymys koskee tämän EKP:n ja viimekädessä BIS:n alaisuudessa toimivia muitakin laitoksia = liikepankkeja.

    Huom. käsittääkseni EKP on ostamassa kohta myös omaisuusvakuudellisia arvopapereita (ABS) viimeaikoina, eli kuka omistaa kohta suomalaisten kodit ?

    Siksi rahanluontioikeus pitäisi ottaa näiltä anonyymeiksi tekeytyviltä rosvoilta pois. Ne käyttävät sitä aseena kansakuntia vastaan.

    Hitlerin Saksa otti tämän aseen pois rikollisten käsistä, ja pisti sen pyörimään OMAN kansankuntansa hyväksi. Näin pitäisi tehdä täälläkin.

    Jos oli sekavaa tekstiä, joku parempi kirjoittaja ilmaiskoot asiat selkeämmin. En tykkää tekstien näpyttelystä yhtään.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Kylläpäs tykkäät… ja hyvin kirjoitteletkin! ”Arvopaperi” on sangen hauska termi. Noudattaa totaalista juutalaista kaksinaismoralismin ja perverssiyden kaavaa! Täytyykin olla kiltti poika ettei talo nk. ”lähde alta”. Heh.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Tässä yhteydessä saattaisi olla hyvä huomioida myös eräs aiheen sivujuonne, nimittäin modernin ajan pankkikonttorin panttivankidraama, missä pankki on ottanut säästäjä asiakkaansa panttivangeiksi. Jos jokin taho aikoisi kaataa pankin, samalla rytinällä kaatuvat myös yksityisasiakkaat säästöineen.

    On siinä havaittavissa myös Tukholman Syndrooman piirteitä, kun panttivangit eli säästäjät alkavat ajatella samaan tapaan terroristien eli kansainvälisten pankkien kanssa. Jokaisella vuosineljänneksellä tulisi tuottaa edellistä enemmin voittoa, vaikka kehitys ei ehdi tässä aikataulussa kehittyä mihinkään. Mistään muusta ei tuo tässä mittakaavassa voi johtua kuin, että kilpailu markkinoilla vähenee askel askeleelta. Globaalista monopolikommunismistahan tässä on kyse, eikä siinä vasemmistolla ja oikeistolla ole mitään eroa, väri on punainen joka tapauksessa.

    Nyt näyttäisi siltä, että kommunistinen Kokoomus ottaa takkiinsa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kepun lestadiolaisesta yrittäjästä Sipilästä olisi tulossa seuraava Pääministeri. Ilmeisesti tässä on globalisti oikeistokommareilla jonkinlaista epävarmuuden tunnetta, kun Iltalehti julkaisi muistin virkistämiseksi taas jonkun suomettumislehtisen, jossa tietysti viitattiin Kepun Presidentti Kekkoseen.

    En ole mikään Kekkosen suurin fani, mutta kyllä hänen ”kansakunnan monohoitoa” Suomen Markan devalvaatiopolitiikalla puolensa oli. Näillä mennen pidettiin vienti kilpailukykyisenä. Tuonti sen sijaan kallistui, mistä tavalliset ihmiset ja pienyrittäjät kärsivät. Valtio tuli kuitenkin tarpeita vastaan monessa mielessä. Valmet traktoreita maanviljelijöille ja Sisu kuorma-autoja kuljetuksiin, ylipäätään kansakunta oli pitkälti omavarainen. No, työmiesten Lada -rivistöt tehtaan parkkipaikoilla ei ehkä antanut kaikkein korkeinta kuvaa kansakunnan kehityksen tasosta, mutta tekniikka tehtaiden sisällä oli maailmanlaajuisesti ihan huippuluokkaa. Suomi oli rikas valtio NL:n romahdettua, sen puoleen nuo juutalaispankit tänne täydellä voimalla tunkivatkin.

    Tähän aikaan sattuvat myös suurten ikäluokkien tulo työmarkkinoille 60-70 lukujen taitteessa, mistä seurasi työttömyyttä ja muuttoliike Ruotsiin. Tässä pitää huomioida, että suuria ikäluokkia edelsivät pienet ikäluokat, kun juutalaisliittoutuneet tappoivat n. 100 000 suomalaista 20-40 vuotiasta. Pienten ikäluokkien veteraanisukupolvella ei ollut mitään mahdollisuutta valmistella kansakuntaa niin, että 70 -luvulla mentäisiin koulunpenkiltä suoraan töihin. No, onneksi Ruotsissa oli ahkerista työntekijöistä pulaa siihen aikaan.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. »—modernin ajan pankkikonttorin panttivankidraama, missä pankki on ottanut säästäjä asiakkaansa panttivangeiksi. Jos jokin taho aikoisi kaataa pankin, samalla rytinällä kaatuvat myös yksityisasiakkaat säästöineen.»

     »Jokaisella vuosineljänneksellä tulisi tuottaa edellistä enemmin voittoa, vaikka kehitys ei ehdi tässä aikataulussa kehittyä mihinkään. Mistään muusta ei tuo tässä mittakaavassa voi johtua kuin, että kilpailu markkinoilla vähenee askel askeleelta. Globaalista monopolikommunismistahan tässä on kyse, eikä siinä vasemmistolla ja oikeistolla ole mitään eroa»

     MAHTAVIA pointteja!

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   3. Vuosien kokemuksella voin todeta, ettei yhteiskunnallisten ongelmiemme perussyy, juutalaisten velkaperusteinen rahajärjestelmä, kiinnosta kansaa vähimmässäkään määrin. Viimeksi viime vuoden puolella kirjoitin kahdessa paikallislehdessä kirjoituksia rahanpuutteemme syystä (tuosta juutalaisesta velkarahajärjestelmästä) ja lopuksi kirjoituksen rahanpuutteesta pääsemisestä (luotava oma, terve rahajärjestelmä). Yhtäkään kommenttia ei kirjoitusteni johdosta ko. lehtiin tullut, eikä yksikään ihminen täällä asuinpaikallani ole kommentoinut minulle niistä mitään. Minkäänlaista reaktiota ei ole näkynyt missään. Tämä on linjassa muistakin aiheista saamieni kokemusten kanssa. Kansaa ei kiinnosta mikään ”totuuspuhe.”

    Velkaperusteisen ja velkaan väkisin sitovan (kyseessä absoluuttinen orjuus) raha- ja pankkijärjestelmänsä myötä kaikki ohjakset kaikilla tasoilla tässä maassa ovat juutalaisilla. EU ja EKP ovat juutalaisluomuksia, kuten myös YK. Kansa pitää kaikkia noita täysin oikeina ja luonnollisina.

    Kaikki poliittiset puolueemme palvelevat juutalaisuutta ja itse asiassa toimivat juutalaisuuden kumileimasimina. Koska tärkeimmät päätökset tehdään EU:ssa, Suomen puolueilla ei ole mitään olennaista tehtävää Suomessa, jos ajatellaan Suomen asioiden ajamista (Suomessa ei esim. ole omaa ulkopolitiikkaa, rahapolitiikka eikä omaa lainsäädäntövaltaa eikä niin ollen myöskään riippumatonta tuomioistuinlaitosta). Puolueemme ovat juutalaisuuden haarakonttoreita, ja siksi ne ovat kaikki toistensa kopioita. Niitä on monta sen vuoksi, että kansa saadaan tappelemaan keskenään ja toteuttamaan niin perustarvettaan, jonka tyydytys saa kansan rauhoittumaan.

    Kansa ei myöskään koskaan ole asettanut omia ehdokkaita vaaleissa. Ehdokkaat valitsee aina puoluekoneisto, joka siis on juutalainen koneisto. Ehdokkaat ovat aina kaikki juutalaisuutta palvelevia, kansa saa niistä vain valita mieleisensä. Kun siis kansa äänestää valtiollisissa tai kunnallisissa vaaleissa, se äänestää aina pelkästään juutalaisuutta. Kansa on ollut aina tähän täysin tyytyväinen. Pian tulevat taas eduskuntavaalit, ja niissä kansa taas saa äänestää juutalaisuutta, muutahan ei ole tarjolla. Saadaan taas siis läpijuutalainen johto maahan ja juutalaisuus maassa nousee uuteen potenssiin.

    Eivät siis ainoastaan puolueet ole juutalaisia, myös koko kansa on juutalainen ja myös haluaa olla juutalainen. Se on täysin tyytyväinen tilanteeseen. Koska juutalainen velkaperusteinen raha- ja pankkijärjestelmämme on yhteiskuntamme toiminnan selkäranka, yhteiskuntamme on puhtaasti juutalainen rakennelma, joka perustuu velkaan ja velkaorjuuteen. Silloin koko työssäkäyvä kansa kaikella työpanoksellaan ja työurallaan palvelee juutalaisuutta ja ohjaa varallisuuden sille. Kaikki, jotka ovat Suomessa työssä, palvelevat yksin juutalaisuutta (rahajärjestelmän myötä). Toiminta tässä maassa on puhtaasti juutalaista toimintaa. Kansa on ollut tähän hyvin tyytyväistä, eikä missään ole perusteiden muuttamista vaadittu. Kaikkien suomalaisten elämä on juutalaisuudenpalvontaelämä todellisuudessa.

    Itse asiassa suomalaiset ovat juutalaisia. Ei ole olemassa ”suomalaisia”. Kaikki täällä on juutalaisuutta ja toteuttaa juutalaisuutta, päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän. Juutalaisuus on tämän kansan elämänveri, eikä kansa pitkään aikaan ole halunnut muuta kuin juutalaisuutta sen eri muodoissa.

    Siksi kansa tuomitsee kaiken ”juutalaisvastaisuuden”, yhtä raivokkaasti kuin alkuperäiset juutalaiset. Siksi maahan on tulossa tiukat lait, jotka suojelevat juutalaisia ja juutalaisuutta.

    Koska minä olen Jeesuksen Kristuksen oma ja siten muuttunut juutalaisuuden vastakohdaksi, tämä kansa varmasti tuhoaa ja lopulta teurastaa minut. Olen tiennyt tämän pitkään (lapsuudestani lähtien) ja olen valmistautunut siihen. Kansa todennäköisesti repii minut kappaleiksi. Suomessa ei ole paljon oikeita kristittyjä, itse en ole tavannut elämäni aikana yhtäkään. Suomen ns. kristityt ovat fariseuksia, ulkokultailijoita, joiden elämä on yksi ainoa saatanallinen myrkkykäärmeen luikerrus.

    Yllä sanotusta seuraa, että täällä totuusliikkeet ja totuudenpuhujat, esim. Kansallinen vastarinta, revisionistit, foorumikirjoittelijat ja ylipäätään kaikki siihen suuntaan tapahtuva toimiminen ja politiikka ovat puhdasta juutalaisuutta, näennäisestä ”juutalaisuudenvastaisuudesta” huolimatta. Itse asiassa mitä ”juutalaisvastaisempi” toiminta, sitä juutalaisempi se on. Tämän olen huomannut kaikesta sellaisesta toiminnasta. Juutalaisuutta ollaan vastustavinaan, mutta juutalaisuuden ytimeen ja perusmekanismeihin ei koskaan kosketa vaan juutalaisuudesta itse asiassa eletään ja siihen ”kääriydytään”.

    Siksi kaikki totuudenpuhuminen Suomessa on tyhjää ja turhaa, jopa ilveilyä. Suomen totuudenpuhujat ovat absoluuttisen merkityksetön ilmiö, itsensä mitätöivä perversio. Se on osoitus perusjuutalaisuudesta.

    Kaikki totuusfoorumit ovat Suomessa yhtä tyhjää ja tarpeetonta. Täällä ei ole muuta kuin juutalaisia ja juutalaisuutta. Sitä tämä kansa kehittää ja siinä haluaa elää, Joh. 8:44. Itse olen vain satunnaisesti kirjoitellut, varsinaisesti vain siitä näkökulmasta, että josko jostakin tulisi kristitty, joka on juutalaisuuden vastakohta.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Suomalaista aitoidioottia miestä kiinnostaa:

     • homoilu
     • Siiamin-porttoihin yhtyminen
     • alkoholi
     • formulat
     • jääkiekko
     • audivisuaalinen AIDS l. ”viihde”
     • propagandistinen disinformaatio-saasta l. ”uutiset”
     • facebook
     • twitter ym. juutalainen syöpämädätys.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Joten suomalaisten aitoidiootti-miesten puolesta rikolliset vallanpitäjämme saavat pikavauhtia tuhota SUOMALAISEN kansallisvaltiomme mm. rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla ja sitä seuraavalla maan talouden romahtamisella, kun ensin vähintään satojen tuhansien maahantunkeutujien luksus-sosiaalituilla on valtio ULKOMAAN-velkaannutettu jo nykyisellään kriittiseltä tasolta moninkertaiseksi. Kun jo nykyisellään työttömien TODELLINEN määrä on runsaat puolimiljoonaa, niin kuinka vallanpitäjämme aikovat työllistää vähintään sadat tuhannet kieli- ja ammattitaidottomat kehitysmaalaiset? Orpolle ja Stubbillehan heidän politrukin viroistaan Brysselin lihanpatojen äärellä maksettava hinta on yhdentekevä, koska kantasuomalaiset veronmaksajat sen joka tapuksessa maksvavat, mutta olisi miellenkiintoista tietää mitkä ovat muiden Suomen tuhoamiseen vihkiytyneiden maanpetturien motiivit.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   4. Vesa-Ilkka, sinulla on aika synkkä näkemys nykyisyydestä, mutta en ikävä kyllä voi itsekään sanoa olevani järin paljoa positiivisempi. Tuossa kohtaa olen kuitenkin hieman eri mieltä, nimittäin revisionismin ja totuuden etsimisen tarpeellisuudessa.

    Kaksi silmäparia näkee saman asian paremmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin yksi silmäpari. Jos taasen kaksi silmäparia näkevät saman asian täsmälleen samanlaisina, on foorumi pelkkä laumasielujen kokoontumispaikka, missä porukat näkevät sen minkä haluavatkin nähdä ja juutalainenhan nuo halut määrittää joko suoraan tai epäsuoraan.

    Esimerkiksi Halla-aho, vastustaako hän todella sisimmässään muslimien maahanmuuttoa. Tuo maahanmuuttohan teki hänestä ”mestarin”. Todellinen mestari tekee teoksen aiheesta kuin aiheesta, mutta onko Halla-ahosta siihen ja onko hän halukas luopumaan nykyisestä juutalaisyhteiskunnallisesta statuksestaan.

    Olen vasemmistolainen nationalisti joten pääviholliseni ovat valtavirran parempien piirien vasemmistolaiset internationalistit. Tuo Kokoomuskaunani ei johdu missään määrin tästä lähtökohdasta, vaan siitä, että kyseessä on pahimman luokan petturipuolue heidän väittäessään olevansa kansallismielinen yrittäjäpuolue.

    Vasemmistolaisista lähtökohdista ajatellen jokaiselle suomalaiselle tulee taata perusturva, mutta myös tasaveroinen mahdollisuus kouluttaa itseään. Ja jos esimerkiksi koulutuksen ja käytännön kokemuksen jossain vaiheessa sattuisi saamaan hyvän idean, sitä pitäisi olla mahdollista toteuttaa oman yrityksen nimissä.

    Ja oman yrityksen perustettuaan siirtyy vastuu Kokoomukselle. Eri puolueidenhan tulisi palvella samaa ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Mutta kun asetelma on ollut jo viimeiset 100 vuotta kansainvälinen juutalainen raha vastaan kansalliset pk yritykset, työväen ollessa sivustaseuraajia ja likaisen työn tekijöitä ja Kokoomus ei hetkeäkään epäröi kumman puolelle asettuu, niin kuin hyvin viimeaikaisesta kehityksestä voi päätellä. Toki, voisihan Stubb mainostaa jotain tyyliin, ”hei, lahdattiinhan me siellä Tsaarin Venäjällä jokaista yrittäjäporvaria kohden kymmenen porvarin luottotyömiestä, eli ollaanhan me aina tilastollisesti oltu yrittäjän puolella”.

    Mutta kaksi silmäparia näkee paremmin myös lopullisen totuuden, Kristuksen syntymän. Minua kiehtoo erityisesti tuo taivaan valaissut kirkas tähti, mitä ilmeisimmin supernova. Kristuksen syntymää edelsi siis jonkun auringon kuolema. Jotkut valopäät sanovat, että ihminen on fysiikkaa ja kemiaa, eikä ole mitään jatkuvuutta. Se nyt on kuitenkin niinpäin, ettei ole fysiikkaa eikä kemiaa ilman jatkuvuutta, kaikki luonnonlait ovat jatkuvuusyhtälöitä, mikään ei kuole koskaan, vaikka muuttaa ehkä muotoaan.

    Mielenkiintoisammaksi tilanne saadaan ajattelemalla jotain viherkasvia lasikuvun sisällä suljetussa tilassa, missä on myös vettä ja hiilidioksidia. Asettamalla tuo kupu auringonvaloon, todetaan kohta veden ja hiilidioksidin muuttuneen hapeksi ja kasviin sitoutuneiksi sokereiksi, joita eliökunta voi käyttää ravintonaan. Mittaamalla kupuun tulevan korkeataajuuksisen auringonvalon energian ja kuvusta poislähtevän matalataajuuksisen infrapunasäteilyn energiaerotus, todetaan sen täsmäävän kuvun sisällä tapahtuneisiin energian varastoitumisiin.

    Mutta kun otetaan käsittelyyn termodynamiikan toinen pääsääntö, todetaan kuvun sisällä olevien yhdisteiden entropian vähentyneen. Tämä on vastoin luonnonlakeja, ellei myös sisälle tulleella auringon säteilyllä ole entropiaa. Ja onhan sillä, mitä kirkkaampi ja korkeataajuuksisempi valo, sitä pienempi entropia ja sitä suurempi elämän potentiaali. Minulle tuo Poika ja Tähti ovat kaiken elämän lähde.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. En tiedä tarkoititko JSL sitä, mutta tuo ”synkkä näkemys” tai ”ei synkkä näkemys” on loukkaus. Luuletko, että elän tai kirjoitan tunteiden tai tuntemusten perusteella? Niidenkö perusteella muodostan näkemyksiä? Kyllä minä esitän vain faktoja ja niistä muodostettavia johtopäätöksiä.

     Revisionismilla ja totuuden etsimisellä ei ole minkäänlaista legitimiteettiä holokaustihuijauksen tai muun valheen kumoamisen kannalta yhteiskunnassa niin kauan kuin eletään ja toimitaan juutalaisessa kontekstissa, jollainen yhteiskuntamme ja koko väestömme on (totuutta on täysin mahdoton saada voimaan yhteiskunnassa, ellei kyetä kaatamaan valheen juurta, perkelettä – häntä, jota juutalaisuus ja Suomen väestö palvovat).

     Holokaustihuijauksen ja muiden valheiden paljastamisella on merkitystä vain siinä mielessä, että yksilöt saavat hyvin tervetullutta – ja siihen kannustan – vahvistusta ja todistusta sille, että ihmiskunta ja kaikki ihmiskunnan muodostamat rakenteet – kristinuskoa ja kristillistä kirkkoa (oikeaa sellaista) lukuun ottamatta, mutta nämä ovatkin Jumalan luomuksia, eivät ihmisten – ovat valheesta ja rakentuvat valheelle. Tällaista vahvistusta löytyy kaikesta ympärillämme, ja sitä on mahdollista koota massiiviset määrät ja loputtomasti.

     Mitä enemmän yksilöt ja ryhmät saavat selville, että kaikki ihmisestä lähtevä tässä maailmassa rakentuu valheelle, sitä enemmän he joutuvat kauhistukseen, epätoivoon ja katumukseen ja sen seurauksena tarttuvat Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen (tosin niin saatanallinen on ihmiskunta, etten tiedä Suomesta ketään, josta olisi totuustutkimustensa perusteella tullut kristitty ja kyvykäs vastustamaan kaiken valheen juurta, perkelettä). Jos totuuden etsimisestä puhutaan, tärkeintä on tietenkin löytää totuus itsestä, oman sydämen tilasta Jumalan käskyjen edessä: ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun (so. Jeesuksen) opetuslapsia; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.” Kun totuus itsestä on nähty, voidaan löytää oikea totuus ympäristöstäkin täysin vapaina, ilman mitään synkkyystunteita tai sokeudesta lähteviä ”näkemyksiä.”

     Väite, että ”kaksi silmäparia näkee saman asian paremmin kuin yksi silmäpari” on kaiken suhteellistamista ja vesittämistä. Totuus näet on maailman suurin hirmutyranni: se ei siedä minkäänlaista kompromissia. Se, mitä silmäpari näkee, on sydämen tilan sanelemaa, ja ihmisen sydäntä hallitsee joko perkele (ihminen omassa varassaan, ”oma itse”) tai Jumala (Kristus elää ihmisessä, ei enää ihminen itse; Gal. 2:20). Kun sydäntä hallitsee perkele, silloin silmäparit näkevät kaiken suhteellisina, himoihinsa sopeutettuina, ja silloin ”näkemyksiä” on yhtä monta kuin ihmisiä – kaikki valheellisia ja sisäisesti väkivaltaisia.

     Mitä Halla-ahoon ja perussuomalaisiin tulee, he ovat tyypillistä suomalaisuutta eli juutalaisuutta: valeoppositio, hyvin härski sellainen.

     JSL kertoo olevansa ”vasemmistolainen nationalisti”, vaikka – kun totuuden ja perustan löytämisestä puhutaan – hänen tulisi olla kristitty, jota Pyhä Henki johtaa totuuteen. JSL puhuu ”perusturvasta” ja ”koulutuksesta”, ja suhteuttakoon hän ne tähän juutalaiseen kaiken tuhoavaan velkakoneistoon, joka yhteiskuntamme kansan tahdosta ja siunauksella on. Muuten hänen puheillaan ei ole alkeellisintakaan pohjaa. On toimittava realiteettien pohjalta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. V-I, vasemmistolainen nationalisti eli kansallissosialisti. Kaikki tulee suhteuttaa Uuteen Testamenttiin. Näin kun tehdään perusturvalle ja opetukselle, päädytään itseensä Kristukseen. Sitä Sanaa ei evätä vetoamalla juutalaisen rahan määrittelemiin reunaehtoihin.

      Kun Kristus puhui opetuslapsilleen, Hän puhui miltei aina vertauskuvin. Jokainen opetuslapsi näki asian hieman eri tavoin riippuen kokemuksistaan ja lähtökohdistaan, mutta ymmärsi sisimmän sisällön. Ja miksi ei olisi puhellut, koska kukaan kuolevainen ei voi ymmärtää koko Totuutta. Ja kuka toisin väittää, asettaa itsensä Kaikkivaltiaan paikalle, ja siitä ei välttämättä hyvä seuraa.

      Kaikki fysiikan lait ovat Kaikkivaltiaan lakeja. Eikä niistä ihminen vielä tähän päivään ymmärrä juuri paskaakaan. En ihan ymmärrä, minkä puoleen puhut Jumalasta lähtevästä ja ihmisestä lähtevästä, kun ei ole ihmistä ilman Jumalaa. Kaikki lähtee Kaikkivaltiaasta, niin kuin se pieni-suuri valinnan vapaus valtatien ja kärripolun väliltä.

      Kristus valitsi kärripolun ja pysyi sillä tiellään tinkimättä aina Ristille ja kuolemaan saakka. Ei siellä mitään perkelettä ollut, mitä nyt juutalaisia. Perkele on ihmisen itsensä keksimä käsite, jotta saataisiin vastuu potentiaalisesta itsestään ja omasta väärästä valinnasta jonkun kuvitteellisen niskoille.

      Sisäänrakennetun ”perkeleen” herruus näkyy ennen kaikkea tarpeena tuomita muita, siis pyrkimyksenä kalifiksi kalifin paikalle. Yksikään kuolevainen ei tuomitse lopullisella tuomiolla ketään, edes itseään.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. On vain hyväksyttävä, että Uudestisyntynyt Jumalan lapsi on ristiriidassa tämän maailman kanssa, eikä tätä ristiriitaa tule lähteä sovittelemaan maailman kanssa. Tässä on Kristuksen ristin voima. Maailmaa ei tarvitse syleillä, vaikka tämä kaikki täällä oleva olisi miten ”tieteellistä” ja vaikuttavaa.

      Kaikki tuollainen ajatusmaailmallinen ihmisyrittäminen pelastuksen saamiseksi menee hukkaan.

      Omin voimin ei voi pelastautua ( muista luonnollisen ihmisen kyvyt).

      Kristinuskon alkuperä ei ole ihmissydämessä, se ei ole lihan viisautta ja järjen ajattelua tai filosofista pohdiskelua, usko Kristuksen sijaisovitukseen ei synny myöskään hengellisestä tai Kristillisestä ”kokemuksesta”, vaan se on tässä ajassa tullut tunnetuksi ainoastaan Jumalan ilmoituksen kautta hänen sanassaan.

      Toisin sanoen Kristinuskolla ei ole lähteenään ja ohjeenaan ihmissanaa, vaan Jumalan oma sana (evankeliumi), josta seuraa usko Kristuksen sijaisovitukseen, ilman omia vanhurkauteen pyrkiviä tekoja.

      Tämä armon tie erottaa Kristinuskon kaikista muista uskonnoista ja sitä esittävistä lahkoista.

      Mitä tulee juutalaisen rahan määrittelemiin reunaehtoihin,

      https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/08/04/yksityiset-liikepankit-luovat-myontamansa-lainat-tyhjasta-miksi-tasta-vaietaan/

      kaikki tämän petosjärjestelmän sisällä tapahtuva pyristely on turhaa.

      Tämä pyristely juutalaisessa hirressä on juuri sitä samaa silmään virtsaamista mitä valtapuolueet nykypäivänä tarjoavat.

      Tästä vihollisen haltuun annetusta itsetuhomekanismista ei haluta irti, halu tuhoutua on vissiin liian suuri.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. JSL:lle. Kristuksen merkitys maallisessa valtakunnassa ei ole moraalisena esikuvana toimiminen (esim. mainitsemiesi ”perusturvan” ja ”opetuksen” suhteen); hän on maallisen valtakunnan kuningas (Room. 13:1-6; Matt. 28:18; Ef. 1:20-21), vaikka hänen vallankäyttönsä ei ole näkyvää. Hän hallitsee maallista valtakuntaa esivallan ja sen järjenkäytön (kurin, järjestyksen, lakien, rangaistusten jne.) avulla. Perkele on Kristuksen kontrollissa.

      Mitä mainitsemiisi vertauskuviin tulee, Jeesus käytti niitä puhuessaan kansalle (Matt. 13:3, 34; Mark. 4:1-2) ja ylipapeille ja fariseuksille (Matt. 21. ja 22. luku). Jos opetuslapset olivat kuulijoiden joukossa, hän selitti heille vertaukset jälkikäteen (Mark. 4:34; Matt. 13:36). Opetuslapset kysyivät Jeesukselta, miksi hän puhuu kansalle vertauksilla, ja Jeesus vastasi: ”Sen tähden, että teidän on annettu tuntea taivasten valtakunnan salaisuudet, mutta heidän ei ole annettu” (Matt. 13:10-11; myös Luuk. 8:10; Mark. 4:11).

      Mitä mainitsemaasi totuuden tuntemiseen tulee, niin se saadaan pysymällä Jeesuksen sanassa, Joh. 8:31-32. Jumalan sana on totuus (Joh. 17:17). Johannes sanoo kristityille: ”Kaikilla teillä on tieto” (1. Joh. 2:20), ja Paavali kirjoittaa: ”Hengellinen ihminen tutkistelee kaiken” (1. Kor. 2:15).

      Jos et ymmärrä ”Jumalasta lähtevän” ja ”ihmisestä lähtevän” eroa, et ole ensinkään perillä kristinuskosta. Ihmiskunta turmeltui syntiinlankeemuksessa (1. Moos. 3. luku), joutuen ytimiään myöten perkeleen (joka Vanhassa testamentissa esiintyy käärmeen hahmossa, 1. Moos. 3:4, 13, ks. selitys Ilm. 12:9; 20:2) orjuuteen. Joh. 8:44 kertoo, että ihmiskunta on laadultaan murhaajia ja valehtelijoita, koska perkele on valheen isä. Siksi kaikki, mikä nousee (Kristuksessa pelastumattomasta) ihmisestä, on pohjimmiltaan väkivaltaa ja valhetta.

      Se, mikä lähtee Jumalasta, kristinusko, kristityt ja kristillinen kirkko, on Kristus, so. juridinen syntien anteeksiantamus Jumalan edessä (Joh. 3:16; 2. Kor. 5:17-21). Raamattu, jonka Pyhä Henki (siis Jumala) on profeettojen ja apostolien kautta kirjoittanut, on sana Kristuksesta. Raamatun sanassa vaikuttaa siis Pyhä Henki, ja hän tunkeutuu – ellei ihminen ryhdy vastustamaan – sanaa luettaessa tai kuultaessa ihmissydämeen, jolloin perkele joutuu kaikkoamaan sydämestä ja tilalle asettuu Pyhä Henki. Tämä tapahtuma on usko. Uskovat muodostavat kirkon, jonka sanoma tekee tyhjäksi perkeleen teot. Siis luonnollisen ihmisen sydämessä vaikuttaa perkele, kristityn sydämessä Jumala.

      Ihmisellä ei siis ole valinnan vapautta (vapaata tahtoa). Luonnollinen ihminen on perkeleen orja, ja siitä syystä hän ei voi omin voimin kääntyä Jumalan puoleen. Uskoon tulon vaikuttaa Pyhä Henki kuvatulla tavalla, sanan välityksellä. Usko tappaa (vanhan) ihmisen kokonaan ja ihminen syntyy kokonaan uudeksi (siis kristityksi, jossa vaikuttaa Jumala).

      Jos haluat väittää, että sinulla on valinnan vapaus, niin silloin Kristus on kuollut turhaan eikä kristinuskolla ole mitään merkitystä. Sinähän pärjäät omin voimin. Seuraavat raamatunkohdat kumoavat väitteesi:

      ”Ei kukaan voi tulla minun (so. Jeesuksen) tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä” (Joh. 6:44);

      ”ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme – sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa” (Ef. 1:19-20; Jumala siis vaikuttaa uskon);

      ”usko, jonka Jeesus vaikuttaa” (Ap. t. 3:16);

      ”olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala” (Kol. 2:12);

      ”syntyneet Jumalasta” (Joh. 1:13; ihmisen omilla voimilla ei siis ole osuutta uskoon tulemisessa).

      Lisäksi seuraavat raamatunkohdat osoittavat, että ihminen on kokonaan Jumalan vihollinen, kyvytön omin voimin kääntymään Jumalan puoleen:

      ”lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan” (Room. 8:7);

      ”Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:14).

      Et usko perkeleen olemassaoloon. Kuitenkin Matt. 4:1-11 kertoo, kuinka Jeesus oli perkeleen kiusattavana. Matt. 25:41 kertoo, että epäuskoiset joutuvat iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. Joh. 8:44 sanoo, että kirjanoppineet ja fariseukset ovat isästä perkeleestä. Ap. t 10:38 kertoo, että Jeesus paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet. Ef. 4:27 sanoo kristityille: ”Älkää antako perkeleelle sijaa.” 2. Tim. 2:26 puhuu perkeleen pauloissa olevista vastustelijoista, jotka perkele on vanginnut tahtoansa tekemään. Hebr. 2:14 kertoo, että kuoleman kautta Kristus kukisti sen, jolla on kuolema vallassaan, perkeleen. 1. Piet. 5:8 varoittaa kristittyjä: ”Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura.” 1. Joh. 3:8 sanoo, että joka syntiä tekee, se on perkeleestä.

      Mitä tuomioon tulee, niin se, mikä tuomitsee jokaisen ihmisen syylliseksi, on Jumalan sana: ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä” (Room. 3:19). Samainen sana tuomitsee viimeisenä päivänä: ”Joka katsoo minut (so. Jeesuksen) ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä” (Joh. 12:48).

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     4. Jepulisjepsikselle. Juuri noin! Kirjoitat täysin raamatunmukaisesti. Kristitty ei todellakaan koskaan rakasta maailmaa ja mitä siinä on:

      ”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä” (1. Joh. 2:15);

      ”Ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen” (Jaak. 4:4).

      Hyvin sait puettua sanoiksi senkin, mitä itsekin olen yrittänyt sanoa raha- ja pankkijärjestelmästämme: ”Kaikki tämän PETOSJÄRJESTELMÄN SISÄLLÄ TAPAHTUVA PYRISTELY on turhaa – – tämä pyristely juutalaisessa hirressä – – tästä VIHOLLISEN HALTUUN ANNETUSTA ITSETUHOMEKANISMISTA ei haluta irti, halu TUHOUTUA on vissiin liian suuri.”

      Ehkä kansa ja sen päättäjät tyytyvät siihen, että eteen vielä heitetään jonkin verran leipää ja sirkushuveja.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     5. JSL, eikö vasemmistolaisuudella nykyään ymmärretä juuri marxilaista juutalisbolshevistista vasemmistolaisuutta? Hehän vihaavat eniten juuri todellisia koko kansakunnan asialla olevia eli kansallissosialisteja. Olisiko syytä väärinymmärryksen vuoksi puhua vain kansallissosialismista? Juutalaisbolshevismi on yrittänyt omia täysin itselleen vähäosaisista vastuun kantamisen ym., vaikka sossut ja komukat tosiasiassa syöksevät kaikki kurjuuteen ja nimenomaan demarit bemariduunarienkin vielä voidessa hyvin, juurikin vanhukset, sairaat ja köyhät.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     6. Repe, näinhän asianlaita on kuten mainitsit. Tuo käyttämäni ja hieman ehkä rienaava vasemmistolainen kansallissosialisti on osoitettu nimenomaan Dan Koivulaakson kaltaisille hyypiöille, jotka sanovat olevansa ”vasemmistolaisia” ja ajavansa köyhän kansanosan asemaa. Vaikka todellisuudessa ovat taloudellista äärioikeistoa siis kansainvälisten pankkien juoksupoikia ja politrukkeja ja ajavat ainoastaan köyhää kansaa hirteen.

      Varmaan yhtälailla rienaava oli myös väitteeni, että perkele on ihmisen omakeksimä olio. Onhan niin, että minä en ole oikea henkilö puhumaan hengellisyydestä saatikka kuolemanjälkeisyydestä oikeastaan yhtään mitään. Mutta täällä maan päällä ollessani olen pitänyt jonkin verran silmäni auki.

      Kristillisyyshän on käytännössä kadonnut kokonaan, tilalle on tullut ateismit, holokaustiuskot sun muut, mutta jotenkin tuntuu, että se mielikuva porukoiden keskellä liikkuvasta demonista elää yhä ihmisten alitajunnassa. Juuri siten, että eihän se demoni minussa ole vaan jossakin toisessa. Sitten kun valtamedia hieman demonisoi, yleensähän kohteena ovat juuri kansallismieliset, niin Koivulaakson porukoiden mielissä tuo tavallinen kansallismielinen kansalainen muuttuu demoniksi, jolla ei ole minkäänlaista ihmisarvoa ja hänet voidaan vaikka kivittää hengiltä. Todisteena sanoisin, että eiväthän nuo kivittäjät tunnu edes tippaakaan katuvan tekojaan jälkikäteen, eli pitävät yhä kyseistä yksilöä jonkin sortin demonina. Kyllähän se demoni niistä kivittäjistä löytyy ja kulkee aina heidän mukanaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Jos joku ruotsin lehdestä niin ainakin Dagens Nyheter on aivan kamalan kova sionistinen näkökanta kaikissa, siellä voida lukea melkein joka päivä vuoden ympäri jostain joka koskee juutalaisia ja natseja, kovasti väänetään ihan kaikki, ihan mitä tahnsa vaan saadaan antisemitismiksi.
  Ei ihme, ruotsin suurin päivälehti DN omistaa Juutaainen Bonnier jo yli 100 vuotta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman.
  Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta.
  Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.
  Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.
  Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.
  Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä;
  eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville.
  Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.

  Matteuksen Evankeliumi luku 5 jakeet 9-16

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Härliga svenska flickor med ljust hår och blåa ögon! Noiden kanssa lisääntyisi mielellään.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Toivottavasti ruotsalaiset veljemme suojelevat kauniita, tervehenkisiä tyttöjä kaikelta mahdolliselta saastalta!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat