KV:n haastattelema erityisopettaja kertoo koulujärjestelmän monikulttuurisesta rappiosta

Kansallinen Vastarinta julkaisi tänään suomalaisen erityisopettajan pitkän haastattelun, joka valottaa kulissientakaista elämää monikulttuurisissa kouluissa. Opettajan mukaan koko perinteisen koulutoimen tulevaisuus on vaakalaudalla.

Opettajan mukaan koulujärjestelmää tuhotaan nyt kahdesta suunnasta – vasemmalta ja oikealta.

Vasemmisto pakottaa opettajia syrjimään suomalaisia maahanmuuttajien kustannuksella, kun taas oikeisto tahtoo tuhota laadukkaan opetuksen perusedellytykset ”kilpailukykyä” edistävillä säästöillä ja tulospalkkauskäytännöillä:

”Ensimmäisen 1990-luvun laman säästöistäkään ei ole vieläkään toivuttu, ja säästöt jatkuvat edelleen. Opettajat opettavat suurissa ryhmissä lapsia, jotka voivat entistä huonommin. Repaleiset kirjat kiertävät, kouluterveydenhoitoa on vähennetty ja homekoulut sairastuttavat.

Suomen koulunlaitoksen menestyksen syynä on pidetty loistavaa opettajankoulutusta ja opettajien ammattitaitoa. Tätä on ihailtu ympäri maailmaa. Nyt koulusta on tehty ’markkinatori’, jossa oppilas hankkii itse tietoa ja jossa opettaja on ’ohjaaja’.

Vastuu oppimisesta oppilaalle tehdään kuitenkin säästösyistä. Myös maahanmuuttajien opetus sitoo entistä enemmän koulun resursseja.”

Opettajan mukaan muun muassa presidentti Martti Ahtisaari on jäytänyt koulujärjestelmää sekä kulttuurimarxismin että oikeistolaisen kilpailutusideologian kautta.

Monikulttuurisuuden puolesta kouluilla käyvät lobbaamassa myös muun muassa presidentti Halonen ja Alexander Stubb.

alexhattu

Opettajien arvovalta on tuhottu

Kulttuurimarxismiin kuuluu avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan ohella se, että perinteiset hierarkiat pyritään tuhoamaan.

Suomalaisissa kouluissa tämä tarkoittaa opettajien arvovallan riisumista:

Opettajan auktoriteetti on heikentynyt. Oppilailla on paljon oikeuksia ja vähän velvollisuuksia. Rajojen asettaminen on monelle vanhemmille vaikeaa, tai sitten vanhempien kasvatustyön edelle menevät oma ura, harrastukset yms.

Perhekeskeisestä arvomaailmasta on luovuttu, ja kasvatusvastuuta siirretty entistä enemmän yhteiskunnan hoidettavaksi.

Opettajien juridista valtaa puuttua oppilaiden häiriökäyttäytymiseen on vähennetty. Opettajat eivät puutu ongelmiin, koska he pelkäävät tekevänsä virkavirheen esimerkiksi takavarikoimalla oppilaalta kännykän tai teräaseen. Oppilaat on jo kasvatettu nykyiseen arvoyhteiskuntaan, jossa auktoriteetteja ei ole ja jossa toisista ihmisistä ei tarvitse välittää.

Tämä on johtanut entistä enemmän työrauhaongelmiin, vakavaan koulukiusaamiseen ja jopa väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Sanktioista on luovuttu, ja tilalle on tullut kasvatuksellinen dialogi.”

Opettajan mukaan rehtorit ja virkamiehet eivät suostu myöntämään, että eri kansallisuuksien välillä on dramaattisia älyyn ja käytökseen liittyviä eroja. Erityisen vaikeita oppilaita ovat usein somalit.

Karin Creutz (oik.) ja juutalaisaktivisti Shirley Hubara.
Karin Creutz (oik.) ja juutalaisaktivisti Shirley Hubara.

Toimittajat ja ”tutkijat” kieltäytyvät kuuntelemasta opettajien kokemuksia

Koska synnynnäisiä eroja ei suostuta myöntämään, on opettajien leikittävä, että kaikki oppilaat ovat yhtä eteviä.

Käytännössä tämä on johtanut suomalaisten syrjintään maahanmuuttajien kustannuksella sekä siihen, että maahanmuuttajaoppilaiden rima on asetettu paljon muita matalammalle. Taustalla kummittelee jatkuvasti ”rasistiksi” leimautumisen pelko:

Maahanmuuttajien erityiskohtelu on arkea. Koska opettajalla ei useinkaan ole muuta vaihtoehtoa kuin ’raahata’ oppilasta mukana, hänelle annetaan armosta parempia arvosanoja kuin kuuluisi. Myöskään huonoon käytökseen ei puututa, koska yhteistyö kotiin ei toimi tai koska opettaja pelkää rasistiksi leimautumista.

Erityisopetus, joka kuuluisi ensisijaisesti kantasuomalaisille lapsille, joilla on vaikkapa neurologinen lukivaikeus, kuormittuu kohtuuttomasti maahanmuuttajaoppilaista. Maahanmuuttajien positiivinen syrjintä uhkaa nimenomaan suomalaisia lapsia ja heidän oikeuksiaan. […]

Omassa koulussani on lopetettu Suvivirsi, joululaulut ja joulukuvaelma. Myös itsenäisyyspäivän vietto ja sen juhliminen siniristilipulla ja vaakunatunnuksilla on joidenkin opettajien mielestä liian isänmaallista. Suomen kansan kulttuuria korvataan ihailemalla monikulttuuria.”

Opettaja kertoo, että hän on yrittänyt kertoa aiemmin työstään ja maahanmuuttajaoppilaiden haasteellisuudesta esimerkiksi Helsingin Sanomille sekä koulujen ”rakenteellisesta rasismista” säännöllisesti valittavalle tutkijalle, Karin Creutzille.

Valtamedia ei kuitenkaan halua julkaista lainkaan uutisia, jotka kyseenalaistavat lehdistön vaaliman myytin ”monikulttuurisuuden rikkaudesta”.

Creutz puolestaan vastasi opettajalle, ettei hän ole kiinnostunut maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista, koska hän tutkii vain maahanmuuttajien kokemia vääryyksiä. Creutzin kieroutuneessa maailmassa suomalainen on aina syypää ja maahanmuuttaja on uhri.

Creutzin ohella opettaja nimeää muun muassa juutalaisen Karmela Liebkindin yhdeksi nykyisen monikulttuurisuusideologian pääpiruista.

Haastateltava muistuttaa, että ”erityisopettajan näkökulmasta maahanmuuttajat ovat taakka, eivät rikkaus”. Käy lukemassa perinpohjainen haastattelu kokonaisuudessaan Kansallisen Vastarinnan sivuilla TÄÄLLÄ.

 

Lue myös:

Kempeleen raiskaus: opetushallituksen sensuurivaatimus perustuu juutalaistaustaisen tutkijan teorioihin
Opetushallitus tahtoo kiistää sukupuolierot Suomen kouluissa

5 kommenttia

  1. Vauhkoa asioista toisiin hyppimistä ilman että hidastettaisiin tahtia, jotta aidon oppimisen vaatimaa asioiden sisäistämistä ja asiayhteyksien ymmärtämistä ehtisi tapahtua. Seurauksena on ymmärryskyvyn mössöytyminen ja jota seuraa tosiasiallisen oppimattomuuden kautta yleisälykkyyden lasku.
   Tulevaisuuden ylioppilaslakki on kipa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 1. Opetushallitus kuuluu lakkauttaa. Opetushallitus vain lihottaa ammattimädättäjien lompakkoa suomalaisten lasten kustannuksella. Opetushallitus on Suomen suurin koulukiusaaja!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Opetus ja Kulttuuriministeriö vaihtakoon oman mädätyslaitoksensa nimen. Totuudenmukaisempi on Propaganda ja Monikulttuuriministeriö.

  Ja näille mädättäjille, jotka tietoisesti ovat kuin tuholaiset Suomen kimpussa sataa kunniamerkkejä ja mitaleja itsenäisyyspäivänä!

  Plusääni(18)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat